Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnosten

paragnosten

Wil jij met één van onze paragnosten bellen? Wil jij inzicht in jouw verleden, heden en toekomst? Heb jij vragen over bepaalde situaties en wil jij hier heldere inzichten over krijgen? Onze consulenten hebben paranormale gaven waarmee zij meer kunnen waarnemen dan gewone mensen. Zij zijn namelijk helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend. Met deze gaven kunnen zij boodschappen aan jou doorgeven. Wanneer jij met één van onze paragnosten belt, dan zal de paragnost eerst naar je vragen luisteren. Hij of zij zal vervolgens aan de hand van jouw vragen een reading doen. Tijdens de reading zal de paragnost met zijn of haar helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid inzicht krijgen in wat er speelt. Deze boodschappen zal hij of zij aan jou doorgeven. Zo krijg jij inzicht in wat er speelt en kan jij hier verder mee.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze paragnosten en wil je graag met één van hen bellen? Kies dan snel je favoriete paragnost en bel meteen! Wij zijn elke dag bereikbaar voor je.

Wat is het verschil tussen een paragnost en medium?

Een spiritueel coach met wie jij een consult kan starten kan een paragnost of medium zijn. Deze termen worden nogal door elkaar gebruikt, maar er is daadwerkelijk een verschil tussen een medium en paragnost. Het is namelijk zo dat een paragnost geen contact met overledenen kan maken. Een medium is wel in staat contact te maken met overleden relaties of bekenden. Heb jij dus vragen aan je overleden moeder, vader, opa of oma? Dan kan een medium hierbij helpen. Echter, als jij vragen hebt over je liefdesleven, werk of financiën, dan is een paragnost de aangewezen persoon.

Een medium is iemand die contact kan maken met overleden zielen. Een paragnost daarentegen is iemand die met zijn of haar paranormale gaven inzicht kan krijgen in situaties. Dit doet hij of zij aan de hand van jouw vragen.

Wil jij graag dat een spiritueel coach voor jou contact met overledenen maakt? Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met een medium. Een medium is ook een paragnost, maar een paragnost is niet altijd ook een medium. Het is dus belangrijk dat jij afstemt of jij met een medium of paragnost contact wilt hebben. De boodschappen die paragnosten en mediums doorkrijgen krijgen zij van gidsen of gene zijde.

De gaven van een medium/paragnost

Als jij vragen hebt over relaties, liefde, werk, overleden dierbaren of inzichten wilt in de toekomst, dan kun jij met een paragnost en medium contact opnemen via de paranormale hulplijn van QMediums. Mediums en paragnosten kunnen beschikken over één of meerdere spirituele gaven:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend

Met deze gaven kunnen paragnosten inzicht geven in jouw liefde, relatie, persoonlijke ontwikkeling, carrière en overige levensvragen die jij hebt. Voorbeelden van vragen die je aan een paragnost kunt stellen:

  • Hoe ziet mijn relatie eruit?
  • Wanneer ga ik verhuizen?
  • Waarom heb ik last van depressies?

Een reading is eigenlijk een soort adviesgesprek. Een paragnost zal je vragen stellen en op basis van deze vragen een reading doen. Vervolgens geeft hij of zij jou advies over wat er speelt in jouw leven. Wanneer je een reading bij ons boekt, kun je er altijd vanuit gaan dat dit adviesgesprek anoniem zal zijn. Je persoonlijke gegevens worden namelijk beschermd en verwerkt volgens de AVG-wetgeving.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium/paragnost is iemand die kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan een visie op jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Het is belangrijk om te weten dat een helderziend medium/paragnost niet alles weet. Zij of hij kan bepaalde beelden krijgen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij een reading kunnen doen. Hoe specifieker jouw vragen zijn, hoe beter het is om met een helderziend medium/paragnost contact op te nemen.

Paragnosten kunnen ook helderziend/helderwetend zijn. Dit is een paragnost die inzicht heeft in je leven, maar ook weet waarom dingen gebeuren. Een helderziend medium/paragnost zal je kunnen vertellen wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar niet kunnen vertellen waarom dingen gebeuren. Een helderwetend medium/paragnost kan je wel vertellen waarom bepaalde dingen in het leven gebeuren.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die voelt wat er in de ander omgaat. Zij of hij kan dus aanvoelen hoe jij je voelt en waarom je bepaalde emoties ervaart. Een heldervoelend medium/paragnost is niet alleen maar gevoelig voor zijn of haar eigen emoties, maar ook voor de emoties van anderen. Een heldervoelend medium/paragnost kan jou dus helpen om inzicht te krijgen in je emoties en wat deze betekenen.

Een paragnost en medium kan ook heldervoelend/helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die weet wat er gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan kennis over jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Een helderwetend medium/paragnost kan jou dus inzicht geven in wat er gaat gebeuren en welke keuzes je wilt maken. Een helderwetend medium en paragnost weet dingen, zonder dat dat echt enige aanleiding heeft.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium of paragnost is iemand die hoort wat er gaat gebeuren. Deze geluiden kunnen stemmen, muziek of andere geluiden zijn. Deze geluiden kunnen vanuit het hiernamaals komen, maar ook gewoon vanuit jouw eigen brein. Een helderhorend medium/paragnost kan deze geluiden horen en interpreteren. Deze interpretaties kan hij of zij aan jou doorgeven. Het is belangrijk om te weten dat een helderhorend medium/paragnost niet alles horen kan. Zij of hij kan bepaalde geluiden opvangen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven.

paragnosten bellen

Healing op afstand door een paragnost en medium

Paragnosten kunnen dus helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend zijn. Mediums kunnen daarbij ook nog contact leggen met overleden dierbaren. Door een paragnost en medium krijg jij inzicht in het verleden, heden, toekomst, zij kunnen jouw toekomst voorspellen. Daarbij kan een top medium ook een reiki master zijn en healing op afstand uitvoeren. Dit is een vorm van energiehealing die wordt toegepast op mensen, dieren of situaties. Een paragnost en medium kan jou helpen met het verwerken van emoties, problemen oplossen en inzicht geven in bepaalde situaties. Zo kun je weer verder met je leven. Een healer op afstand is een healer die niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om healing toe te passen. Een healing op afstand wordt dan doorgegeven via de telefoon, internet of andere manieren van communicatie.

Tijdens een reading kan een paragnost en medium verschillende technieken gebruiken om contact te maken met jouw energie. Denk hierbij aan:

  • Tarotkaarten
  • Lenormandkaarten
  • Pendelen

Bij tarot kaarten is het zo dat de paragnost of medium de vraag stelt en vervolgens de tarotkaarten trekken. De betekenis van de getrokken kaarten worden dan geïnterpreteerd en doorgegeven aan jou. Er kunnen 1 tot 3 tarotkaarten getrokken worden, maar er zijn ook tarot reading waarbij alle 78 kaarten getrokken worden.

Lenormand kaarten is een systeem van 36 kaarten. De betekenis van deze kaarten moet je uitzoeken in een boekje. De paragnost of medium maakt hierdoor een verhaal voor jou. Een kaartlegster met veel jaar ervaring kan op deze manier inzichten geven in situaties.

Pendelen is een techniek waarbij de paragnost of medium contact maakt met jouw energie door middel van een pendel. De bewegingen van de pendel worden vervolgens geïnterpreteerd en doorgegeven aan jou.

Een reading kan dus helpen om inzicht te krijgen in jouw leven, het verleden, heden of toekomst. Een reading is echter geen vervanging van een psycholoog of therapeut. Een reading kan je wel helpen met het inzicht krijgen wat je nodig hebt om verder te kunnen met je leven.

Contact met een medium of paragnost

Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, paragnost, spiritueel coach of Reiki master. Met een life coach kun jij via de e-mail, telefonisch of door middel van chatten communiceren. Je kunt zelf bepalen op welke manier jij dit wilt, zodat dit goed aansluit bij jouw wensen.

Wil jij de paragnosten spreken omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil je graag met een medium die helderziende is lenormand kaarten laten leggen? Wil jij met een medium heldervoelend spreken over jouw liefde/relatie? Heb jij problemen op je werk die je me een helderziende paragnost zou willen bespreken? Wil jij jouw toekomst voorspellen door een van de mediums of paragnosten? Onze consulenten geven graag spiritueel inzichten zodat jij de antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Via Nederland en België kun je online eenvoudig contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Het is mogelijk dat jij credits aanschaft zodat jij het telefonisch gesprek kan betalen. Ook is het online mogelijk om een chat of e-mailconsult te starten met een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium of paragnost. Kom bijvoorbeeld in contact met mediums hemel.

Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?