Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnosten

paragnosten

Wil jij met één van onze paragnosten bellen? Wil jij inzicht in jouw verleden, heden en toekomst? Heb jij vragen over bepaalde situaties en wil jij hier heldere inzichten over krijgen? Onze consulenten hebben paranormale gaven waarmee zij meer kunnen waarnemen dan gewone mensen. Zij zijn namelijk helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend. Met deze gaven kunnen zij boodschappen aan jou doorgeven. Wanneer jij met één van onze paragnosten belt, dan zal de paragnost eerst naar je vragen luisteren. Hij of zij zal vervolgens aan de hand van jouw vragen een reading doen. Tijdens de reading zal de paragnost met zijn of haar helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid inzicht krijgen in wat er speelt. Deze boodschappen zal hij of zij aan jou doorgeven. Zo krijg jij inzicht in wat er speelt en kan jij hier verder mee.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze paragnosten en wil je graag met één van hen bellen? Kies dan snel je favoriete paragnost en bel meteen! Wij zijn elke dag bereikbaar voor je.

Wat is het verschil tussen een paragnost en medium?

Een spiritueel coach met wie jij een consult kan starten kan een paragnost of medium zijn. Deze termen worden nogal door elkaar gebruikt, maar er is daadwerkelijk een verschil tussen een medium en paragnost. Het is namelijk zo dat een paragnost geen contact met overledenen kan maken. Een medium is wel in staat contact te maken met overleden relaties of bekenden. Heb jij dus vragen aan je overleden moeder, vader, opa of oma? Dan kan een medium hierbij helpen. Echter, als jij vragen hebt over je liefdesleven, werk of financiën, dan is een paragnost de aangewezen persoon.

Een medium is iemand die contact kan maken met overleden zielen. Een paragnost daarentegen is iemand die met zijn of haar paranormale gaven inzicht kan krijgen in situaties. Dit doet hij of zij aan de hand van jouw vragen.

Wil jij graag dat een spiritueel coach voor jou contact met overledenen maakt? Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met een medium. Een medium is ook een paragnost, maar een paragnost is niet altijd ook een medium. Het is dus belangrijk dat jij afstemt of jij met een medium of paragnost contact wilt hebben. De boodschappen die paragnosten en mediums doorkrijgen krijgen zij van gidsen of gene zijde.

De gaven van een medium/paragnost

Als jij vragen hebt over relaties, liefde, werk, overleden dierbaren of inzichten wilt in de toekomst, dan kun jij met een paragnost en medium contact opnemen via de paranormale hulplijn van QMediums. Mediums en paragnosten kunnen beschikken over één of meerdere spirituele gaven:

 • Helderziend
 • Heldervoelend
 • Helderwetend
 • Helderhorend

Met deze gaven kunnen paragnosten inzicht geven in jouw liefde, relatie, persoonlijke ontwikkeling, carrière en overige levensvragen die jij hebt. Voorbeelden van vragen die je aan een paragnost kunt stellen:

 • Hoe ziet mijn relatie eruit?
 • Wanneer ga ik verhuizen?
 • Waarom heb ik last van depressies?

Een reading is eigenlijk een soort adviesgesprek. Een paragnost zal je vragen stellen en op basis van deze vragen een reading doen. Vervolgens geeft hij of zij jou advies over wat er speelt in jouw leven. Wanneer je een reading bij ons boekt, kun je er altijd vanuit gaan dat dit adviesgesprek anoniem zal zijn. Je persoonlijke gegevens worden namelijk beschermd en verwerkt volgens de AVG-wetgeving.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium/paragnost is iemand die kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan een visie op jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Het is belangrijk om te weten dat een helderziend medium/paragnost niet alles weet. Zij of hij kan bepaalde beelden krijgen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij een reading kunnen doen. Hoe specifieker jouw vragen zijn, hoe beter het is om met een helderziend medium/paragnost contact op te nemen.

Paragnosten kunnen ook helderziend/helderwetend zijn. Dit is een paragnost die inzicht heeft in je leven, maar ook weet waarom dingen gebeuren. Een helderziend medium/paragnost zal je kunnen vertellen wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar niet kunnen vertellen waarom dingen gebeuren. Een helderwetend medium/paragnost kan je wel vertellen waarom bepaalde dingen in het leven gebeuren.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die voelt wat er in de ander omgaat. Zij of hij kan dus aanvoelen hoe jij je voelt en waarom je bepaalde emoties ervaart. Een heldervoelend medium/paragnost is niet alleen maar gevoelig voor zijn of haar eigen emoties, maar ook voor de emoties van anderen. Een heldervoelend medium/paragnost kan jou dus helpen om inzicht te krijgen in je emoties en wat deze betekenen.

Een paragnost en medium kan ook heldervoelend/helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die weet wat er gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan kennis over jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Een helderwetend medium/paragnost kan jou dus inzicht geven in wat er gaat gebeuren en welke keuzes je wilt maken. Een helderwetend medium en paragnost weet dingen, zonder dat dat echt enige aanleiding heeft.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium of paragnost is iemand die hoort wat er gaat gebeuren. Deze geluiden kunnen stemmen, muziek of andere geluiden zijn. Deze geluiden kunnen vanuit het hiernamaals komen, maar ook gewoon vanuit jouw eigen brein. Een helderhorend medium/paragnost kan deze geluiden horen en interpreteren. Deze interpretaties kan hij of zij aan jou doorgeven. Het is belangrijk om te weten dat een helderhorend medium/paragnost niet alles horen kan. Zij of hij kan bepaalde geluiden opvangen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven.

paragnosten bellen

Healing op afstand door een paragnost en medium

Paragnosten kunnen dus helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend zijn. Mediums kunnen daarbij ook nog contact leggen met overleden dierbaren. Door een paragnost en medium krijg jij inzicht in het verleden, heden, toekomst, zij kunnen jouw toekomst voorspellen. Daarbij kan een top medium ook een reiki master zijn en healing op afstand uitvoeren. Dit is een vorm van energiehealing die wordt toegepast op mensen, dieren of situaties. Een paragnost en medium kan jou helpen met het verwerken van emoties, problemen oplossen en inzicht geven in bepaalde situaties. Zo kun je weer verder met je leven. Een healer op afstand is een healer die niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om healing toe te passen. Een healing op afstand wordt dan doorgegeven via de telefoon, internet of andere manieren van communicatie.

Tijdens een reading kan een paragnost en medium verschillende technieken gebruiken om contact te maken met jouw energie. Denk hierbij aan:

 • Tarotkaarten
 • Lenormandkaarten
 • Pendelen

Bij tarot kaarten is het zo dat de paragnost of medium de vraag stelt en vervolgens de tarotkaarten trekken. De betekenis van de getrokken kaarten worden dan geïnterpreteerd en doorgegeven aan jou. Er kunnen 1 tot 3 tarotkaarten getrokken worden, maar er zijn ook tarot reading waarbij alle 78 kaarten getrokken worden.

Lenormand kaarten is een systeem van 36 kaarten. De betekenis van deze kaarten moet je uitzoeken in een boekje. De paragnost of medium maakt hierdoor een verhaal voor jou. Een kaartlegster met veel jaar ervaring kan op deze manier inzichten geven in situaties.

Pendelen is een techniek waarbij de paragnost of medium contact maakt met jouw energie door middel van een pendel. De bewegingen van de pendel worden vervolgens geïnterpreteerd en doorgegeven aan jou.

Een reading kan dus helpen om inzicht te krijgen in jouw leven, het verleden, heden of toekomst. Een reading is echter geen vervanging van een psycholoog of therapeut. Een reading kan je wel helpen met het inzicht krijgen wat je nodig hebt om verder te kunnen met je leven.

Contact met een medium of paragnost

Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, paragnost, spiritueel coach of Reiki master. Met een life coach kun jij via de e-mail, telefonisch of door middel van chatten communiceren. Je kunt zelf bepalen op welke manier jij dit wilt, zodat dit goed aansluit bij jouw wensen.

Wil jij de paragnosten spreken omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil je graag met een medium die helderziende is lenormand kaarten laten leggen? Wil jij met een medium heldervoelend spreken over jouw liefde/relatie? Heb jij problemen op je werk die je me een helderziende paragnost zou willen bespreken? Wil jij jouw toekomst voorspellen door een van de mediums of paragnosten? Onze consulenten geven graag spiritueel inzichten zodat jij de antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Via Nederland en België kun je online eenvoudig contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Het is mogelijk dat jij credits aanschaft zodat jij het telefonisch gesprek kan betalen. Ook is het online mogelijk om een chat of e-mailconsult te starten met een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium of paragnost. Kom bijvoorbeeld in contact met mediums hemel.

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.