Paragnosten

paragnosten

Wil jij met één van onze paragnosten bellen? Wil jij inzicht in jouw verleden, heden en toekomst? Heb jij vragen over bepaalde situaties en wil jij hier heldere inzichten over krijgen? Onze consulenten hebben paranormale gaven waarmee zij meer kunnen waarnemen dan gewone mensen. Zij zijn namelijk helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend. Met deze gaven kunnen zij boodschappen aan jou doorgeven. Wanneer jij met één van onze paragnosten belt, dan zal de paragnost eerst naar je vragen luisteren. Hij of zij zal vervolgens aan de hand van jouw vragen een reading doen. Tijdens de reading zal de paragnost met zijn of haar helderziendheid, helderwetendheid, heldervoelendheid of helderhorendheid inzicht krijgen in wat er speelt. Deze boodschappen zal hij of zij aan jou doorgeven. Zo krijg jij inzicht in wat er speelt en kan jij hier verder mee.

Ben je nieuwsgierig geworden naar onze paragnosten en wil je graag met één van hen bellen? Kies dan snel je favoriete paragnost en bel meteen! Wij zijn elke dag bereikbaar voor je.

Wat is het verschil tussen een paragnost en medium?

Een spiritueel coach met wie jij een consult kan starten kan een paragnost of medium zijn. Deze termen worden nogal door elkaar gebruikt, maar er is daadwerkelijk een verschil tussen een medium en paragnost. Het is namelijk zo dat een paragnost geen contact met overledenen kan maken. Een medium is wel in staat contact te maken met overleden relaties of bekenden. Heb jij dus vragen aan je overleden moeder, vader, opa of oma? Dan kan een medium hierbij helpen. Echter, als jij vragen hebt over je liefdesleven, werk of financiën, dan is een paragnost de aangewezen persoon.

Een medium is iemand die contact kan maken met overleden zielen. Daarentegen een paragnost is iemand die met zijn of haar paranormale gaven inzicht kan krijgen in situaties. Dit doet hij of zij aan de hand van jouw vragen.

Wil jij graag dat een spiritueel coach voor jou contact met overledenen maakt? Dan is het belangrijk dat je contact opneemt met een medium. Een medium is ook een paragnost, maar een paragnost is niet altijd ook een medium. Het is dus belangrijk dat jij afstemt of jij met een medium of paragnost contact wilt hebben. De boodschappen die paragnosten en mediums doorkrijgen krijgen zij van gidsen of gene zijde.

De gaven van een medium/paragnost

Als jij vragen hebt over relaties, liefde, werk, overleden dierbaren of inzichten wilt in de toekomst, dan kun jij met een paragnost en medium contact opnemen via de paranormale hulplijn van QMediums. Mediums en paragnosten kunnen beschikken over één of meerdere spirituele gaven:

  • Helderziend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderhorend

Met deze gaven kunnen paragnosten inzicht geven in jouw liefde, relatie, persoonlijke ontwikkeling, carrière en overige levensvragen die jij hebt. Voorbeelden van vragen die je aan een paragnost kunt stellen:

  • Hoe ziet mijn relatie eruit?
  • Wanneer ga ik verhuizen?
  • Waarom heb ik last van depressies?

Wat is een reading

Een reading is eigenlijk een soort adviesgesprek. De paragnost zal je vragen stellen en op basis van deze vragen een reading doen. Vervolgens geeft hij of zij jou advies over wat er speelt in jouw leven. Wanneer je een reading bij ons boekt, kun je er altijd vanuit gaan dat dit adviesgesprek anoniem zal zijn. Je persoonlijke gegevens worden namelijk beschermd en verwerkt volgens de AVG-wetgeving.

Wat is een helderziend medium

Een helderziend medium/paragnost is iemand die kan zien wat er in de toekomst gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan een visie op jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Het is belangrijk om te weten dat een helderziend medium/paragnost niet alles weet. Zij of hij kan bepaalde beelden krijgen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven. Hoe meer informatie je geeft, hoe beter zij een reading kunnen doen. Des te specifieker jouw vragen zijn, hoe beter het is om met een helderziend medium/paragnost contact op te nemen.

Paragnosten kunnen ook helderziend/helderwetend zijn. Dit is een paragnost die inzicht heeft in je leven, maar ook weet waarom dingen gebeuren. Helderziend medium/paragnost zal je kunnen vertellen wat er gaat gebeuren in de toekomst, maar niet kunnen vertellen waarom dingen gebeuren. Een helderwetend medium/paragnost kan je wel vertellen waarom bepaalde dingen in het leven gebeuren.

Wat is een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium of paragnost is iemand die voelt wat er in de ander omgaat. Zij of hij kan dus aanvoelen hoe jij je voelt en waarom je bepaalde emoties ervaart. Een heldervoelend medium/paragnost is niet alleen maar gevoelig voor zijn of haar eigen emoties, maar ook voor de emoties van anderen. Een heldervoelend medium/paragnost kan jou dus helpen om inzicht te krijgen in je emoties en wat deze betekenen.

Een paragnost en medium kan ook heldervoelend/helderwetend zijn.

Wat is een helderwetend medium

Een helderwetend medium of paragnost is iemand die weet wat er gaat gebeuren. Zij of hij heeft dan kennis over jouw situatie en welke consequenties bepaalde keuzes zullen hebben. Helderwetende mediums/paragnosten kunnen jou dus inzicht geven in wat er gaat gebeuren en welke keuzes je wilt maken. Een helderwetend medium en paragnost weet dingen, zonder dat dat echt enige aanleiding heeft.

Wat is een helderhorend medium

Helderhorende medium of paragnost is iemand die hoort wat er gaat gebeuren. Deze geluiden kunnen stemmen, muziek of andere geluiden zijn. Deze geluiden kunnen vanuit het hiernamaals komen, maar ook gewoon vanuit jouw eigen brein. Een helderhorend medium/paragnost kan deze geluiden horen en interpreteren. Deze interpretaties kan hij of zij aan jou doorgeven. Het is belangrijk om te weten dat een helderhorend medium/paragnost niet alles horen kan. Zij of hij kan bepaalde geluiden opvangen en hieruit interpretaties bedenken die zij aan jou doorgeven.

paragnosten bellen

Healing op afstand door een paragnost en medium

Paragnosten kunnen dus helderziend, helderwetend, helderhorend en heldervoelend zijn. Mediums kunnen daarbij ook nog contact leggen met overleden dierbaren. Door een paragnost en medium krijg jij inzicht in het verleden, heden, toekomst, zij kunnen jouw toekomst voorspellen. Daarbij kan een top medium ook een reiki master zijn en healing op afstand uitvoeren. Dit is een vorm van energiehealing die wordt toegepast op mensen, dieren of situaties. Een paragnost en medium kan jou helpen met het verwerken van emoties, problemen oplossen en inzicht geven in bepaalde situaties. Zo kun je weer verder met je leven. Een healer op afstand is een healer die niet fysiek aanwezig hoeft te zijn om healing toe te passen. Healingen op afstand wordt dan doorgegeven via de telefoon, internet of andere manieren van communicatie.

Tijdens een reading kan een paragnost en medium verschillende technieken gebruiken om contact te maken met jouw energie. Denk hierbij aan:

  • Tarotkaarten
  • Lenormandkaarten
  • Pendelen

Bij tarot kaarten is het zo dat de paragnost of medium de vraag stelt en vervolgens de tarotkaarten trekken. De betekenis van de getrokken kaarten worden dan geïnterpreteerd en doorgegeven aan jou. Er kunnen 1 tot 3 tarotkaarten getrokken worden, maar er zijn ook tarot reading waarbij alle 78 kaarten getrokken worden.

Lenormandkaarten

Lenormand kaarten is een systeem van 36 kaarten. De betekenis van deze kaarten moet je uitzoeken in een boekje. De paragnost of medium maakt hierdoor een verhaal voor jou. Een kaartlegster met veel jaar ervaring kan op deze manier inzichten geven in situaties.

Zo kan een reading dus helpen om inzicht te krijgen in jouw leven, het verleden, heden of toekomst. Een reading is echter geen vervanging van een psycholoog of therapeut. Een reading kan je wel helpen met het inzicht krijgen wat je nodig hebt om verder te kunnen met je leven.

Contact met een medium of paragnost

Online zijn er verschillende manieren om contact te leggen met een medium, paragnost, spiritueel coach of Reiki master. Met een life coach kun jij via de e-mail, telefonisch of door middel van chatten communiceren. Je kunt zelf bepalen op welke manier jij dit wilt, zodat dit goed aansluit bij jouw wensen.

Een paragnosten spreken omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil je graag met een medium die helderziende is lenormand kaarten laten leggen? Of wil jij met een medium heldervoelend spreken over jouw liefde/relatie? Heb jij problemen op je werk die je me een helderziende paragnost zou willen bespreken? Wil jij jouw toekomst voorspellen door een van de mediums of paragnosten? Onze consulenten geven graag spiritueel inzichten zodat jij de antwoorden krijgt op de vragen die jij hebt.

Via Nederland en België kun je online eenvoudig contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Het is mogelijk dat jij credits aanschaft zodat jij het telefonisch gesprek kan betalen. Ook is het online mogelijk om een chat of e-mailconsult te starten met een helderziend, heldervoelend, helderwetend medium of paragnost. Kom bijvoorbeeld in contact met mediums hemel.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.