Medium astro

Medium astro, astrologie, een astroloog houdt zich bezig met de astrologie. Een medium astro staat achter het feit dat planeten en sterren invloed hebben op gebeurtenissen op aarde. Een medium astro is ook van mening dat planeten en sterren invloed hebben op een individu. Uitdagingen en gebeurtenissen komen volgens een medium astro vanuit de sterren. Aan de hand van jouw geboortedag en jouw horoscoop berekent een medium astro.

Als je een goed medium astro/astroloog wilt worden kost dit je wel wat tijd, dit vergt een studie vooraf om je astroloog te kunnen noemen. Een medium astro ontwikkelt een goede intuïtie en kan daarin gespecialiseer zijn in bijvoorbeeld psychische, gezondheid of kinder astrologie.

Vaak is een astroloog een medium astro. Dit wil zeggen dat iemand niet alleen astroloog is, maar daarbij ook paranormale gaven heeft. Wil jij met een medium in contact komen die ook astroloog is? Neem dan een kijkje bij onze consulenten om er achter te komen wie jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wie zijn onze mediums astro

Bij QMediums zijn online vele consulenten met wie jij een (gratis) consult kunt starten. Iedere spiritueel coach heeft eigen spirituele gaven waarmee zij jou kunnen helpen om jouw vragen te beantwoorden of zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Je kan in contact komen met:

 • Een heldervoelend medium
 • Een helderziend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderhorend medium

Deze gaven bepalen op welke manier een medium jou kan helpen. Deze gaven worden het zesde zintuig van onze mediums genoemd. Het is zo dat een medium/paragnost ook over meerdere paranormale gaven kan beschikken. Zo kan een medium ook:

 • Heldervoelend-helderziend zijn
 • Helderhorend-heldervoelend zijn
 • Helderwetend-helderziend zijn
 • Helderwetend-heldervoelend zijn
 • Helderhorend-helderziend zijn

Door een combinatie van gaven van paragnosten en mediums kunnen zij jou helpen om nog meer inzichten te krijgen. Een medium/paragnost krijgt vanuit andere entiteiten (gene zijde, engelen of gidsen) boodschappen door in beelden, gevoelens, gedachten of geluiden. Deze kan een paragnost/medium aan jou doorgeven.

Wat kan een medium astro voor jou betekenen tijdens een consult

Iedere medium en paragnost hebben eigen kwaliteiten en specialiteiten. Zo kan het ene medium beter healing op afstand uitvoeren omdat diegene een Reiki Master is. Een ander medium kan bijvoorbeeld contact met overledenen maken. Door dit contact kun jij antwoord krijgen op alle vragen die jij nog hebt aan een overleden dierbare.

Wat een ervaren medium nog meer kan? Dat is jouw toekomst voorspellen. Zij kunnen jou antwoord geven als jij vragen hebt over jouw toekomst, bijvoorbeeld wat jou te wachten staat in jouw relatie/werk/vrienden. Op deze manier weet jij heel goed wat jou te wachten staat en kun je je voorbereiden op een situatie die zal plaats vinden. Het is dan dus zo dat een medium jou advies geeft wat jij het beste kan doen in een bepaalde situatie.

Wanneer een medium niet weet wat zij moet zeggen of voelen, dan vragen zij jouw gidsen of engelen om hulp. Zij kunnen hen oproepen en hen vragen om boodschappen door te geven. Dit doen zij door hun paranormale gaven en intuïtie. Voor een medium is het heel belangrijk dat zij jou helpen op de juiste manier en jou laten weten wat er nodig is om verder te komen in je leven.

Een medium astro die kaartlegster is

Een spiritueel coach kan ook een kaartlegster zijn. Een kaartlegster kan verschillende soorten kaarten leggen. Zo zijn er de tarot kaarten en angel cards. Angel cards zijn kaarten met Engelstalige boodschappen. Tarot kaarten worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het voorspellen van de toekomst, het helpen bij problemen of voor advies. Door middel van een legpatroon kan de kaartlegster jou een bepaalde situatie laten zien en je meer vertellen over dit probleem of over jouw toekomst. Onze consulenten doen dit voornamelijk met tarot of lenormand kaarten.

Een medium die ook een healer is kan er voor zorgen dat energie (blokkades) vrij komt. Dit kan zij doen door:

 • Een consult met jou in te plannen
 • Healing op afstand uit te voeren
 • Een meditatie met jou in te plannen
 • Jou een reading te geven

Healing door een medium kan bijvoorbeeld Reiki zijn. Reiki is een Japanse vorm van energie healing die door middel van aanraking wordt overgedragen. Een andere vorm van healing is chakra healing. Dit houdt in dat het evenwicht gezocht wordt tussen de zeven chakra’s (wiel van de ziel). Een andere vorm is EFT (Emotional Freedom Technique of Tapping). Dit houdt in dat negatieve emoties worden afgestoten door middel van aanraking op bepaalde puntjes van het lichaam. Een healer zal er voor zorgen dat jij weer een stukje lichter wordt en meer in balans komt.

Medium astro helpen jou

Wij helpen jou graag met de vragen die jij hebt, wij voeren graag healing op afstand uit en wij willen jou graag de handvaten in jouw leven geven die jij nodig hebt. Het is onze missie om andere mensen te helpen. Wij doen dit door middel van onze paranormale gaven. Wij hopen dan ook dat wij jou kunnen helpen met hetgeen waar jij mee zit of voor advies kan gebruiken.

Wanneer je een reading, healing of een andere vorm van advies wilt ontvangen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag verder op weg naar een mooie toekomst.

Foto reading door een medium astro

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij ook een foto meenemen. Een medium kan dan fotoreading uitvoeren. Dit is een reading op basis van een foto. Een foto zegt namelijk ook veel over een persoon. Een medium kan door middel van een foto informatie ontvangen over jou, maar ook over andere mensen die op de foto staan. Wanneer je een foto meeneemt tijdens een consult, is het belangrijk dat je hierover vragen stelt die jij wilt weten. Het is niet zo dat een medium alles weet wat er op de foto staat, maar zij kunnen wel bepaalde dingen waarnemen.

Voorbeelden van vragen die je aan een medium kunt stellen tijdens een fotoreading:

 • Wat ziet het medium op de foto?
 • Wat is de betekenis van de foto?
 • Wat zegt de foto over de persoon op de foto?
 • Wat zegt de foto over mij?

Een reading is een vorm van advies of help. Tijdens een reading krijg je inzicht in bepaalde situaties of antwoorden op vragen die jij hebt. Wanneer je een reading wilt, is het belangrijk dat je openstaat voor hetgeen er gezegd of getoond wordt. Wanneer je een reading krijgt is het belangrijk dat je de boodschap die je krijgt toepast in je dagelijks leven, zodat jij hier ook wat aan hebt. Een reading kan op verschillende manieren gegeven worden, zoals door middel van tarotkaarten, engelstalige kaarten, aura reading, sterrenbeeld reading en nog vele andere vormen.

medium astro gezocht

Toekomstvoorspelling door een medium astro

Een voorspelling is iets wat door middel van paranormale gaven wordt uitgevoerd (ook wel een paravisie genoemd) . Er zijn mensen met gaven die jou de toekomst kunnen voorspellen, maar hierbij moet je wel letten op dat voorspellingen niet 100% waar hoeven te zijn. Wanneer iemand een voorspelling voor je doet kan het zo zijn dat de ander:

 • Een beeld voor je ziet
 • Een gevoel krijgt
 • Informatie krijgt vanuit het universum

Een aantal van onze paragnosten en mediums die helderwetend zijn kunnen een voorspelling over jou doen. Zij kunnen je vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar hierbij is het wel belangrijk om te bedenken dat niet alles 100% waar hoeft te zijn. Wanneer je een voorspelling laat doen door een van onze mensen weet je snel waar jij aan toe bent. De toekomst voorspellen door een medium kan jou helpen zodat jij voorbereid bent wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een medium astro consult

Wil jij graag meer weten over de spirituele wereld? Zou jij graag een consult willen met een heldervoelend/helderziend medium? Ben jij benieuwd wat de mediums kunnen zeggen over jouw toekomst? Zou je een tarotist een kaartlegging voor jou willen laten doen zodat je advies krijgt over bepaalde situaties? Wil jij antwoord op jouw levensvragen? Heb je een healer nodig om energieën te doorbreken? Start dan een consult met een van de consulenten van QMediums!

Ieder medium en paragnost hebben eigen specialiteiten en andere vaardigheden. Ons advies is voordat je een gesprek begint goed kijkt wat een spirituele coach precies voor jou kan betekenen. Een heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld niet communiceren met overleden dierbaren, maar een van de mediums wel. Het is belangrijk dat jij op onze site per naam kijkt wie welke specialiteiten en gaven (heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend) heeft om op basis daarvan een keuze te maken met wie jij een gesprek/reading wilt starten.

Op onze site is een medium of paragnost de hele dag door beschikbaar. Dus op ieder moment van de dag dat jij behoefte hebt aan een gesprek kun jij een chat starten, mailen of bellen.

Medium Arlette
Beschikbaar
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.