Kwaliteit mediums voor een goed advies

Medium astro

medium astro

Medium astro, astrologie, een astroloog houdt zich bezig met de astrologie. Een medium astro staat achter het feit dat planeten en sterren invloed hebben op gebeurtenissen op aarde. Een medium astro is ook van mening dat planeten en sterren invloed hebben op een individu. Uitdagingen en gebeurtenissen komen volgens een medium astro vanuit de sterren. Aan de hand van jouw geboortedag en jouw horoscoop berekent een medium astro.

Als je een goed medium astro/astroloog wilt worden kost dit je wel wat tijd, dit vergt een studie vooraf om je astroloog te kunnen noemen. Een medium astro ontwikkelt een goede intuïtie en kan daarin gespecialiseer zijn in bijvoorbeeld psychische, gezondheid of kinder astrologie.

Vaak is een astroloog een medium astro. Dit wil zeggen dat iemand niet alleen astroloog is, maar daarbij ook paranormale gaven heeft. Wil jij met een medium in contact komen die ook astroloog is? Neem dan een kijkje bij onze consulenten om er achter te komen wie jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wie zijn onze mediums?

Bij QMediums zijn online vele consulenten met wie jij een (gratis) consult kunt starten. Iedere spiritueel coach heeft eigen spirituele gaven waarmee zij jou kunnen helpen om jouw vragen te beantwoorden of zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Je kan in contact komen met:

 • Een heldervoelend medium
 • Een helderziend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderhorend medium

Deze gaven bepalen op welke manier een medium jou kan helpen. Deze gaven worden het zesde zintuig van onze mediums genoemd. Het is zo dat een medium/paragnost ook over meerdere paranormale gaven kan beschikken. Zo kan een medium ook:

 • Heldervoelend-helderziend zijn
 • Helderhorend-heldervoelend zijn
 • Helderwetend-helderziend zijn
 • Helderwetend-heldervoelend zijn
 • Helderhorend-helderziend zijn

Door een combinatie van gaven van paragnosten en mediums kunnen zij jou helpen om nog meer inzichten te krijgen. Een medium/paragnost krijgt vanuit andere entiteiten (gene zijde, engelen of gidsen) boodschappen door in beelden, gevoelens, gedachten of geluiden. Deze kan een paragnost/medium aan jou doorgeven.

Wat kan een spiritueel coach voor jou betekenen tijdens een consult?

Iedere medium en paragnost hebben eigen kwaliteiten en specialiteiten. Zo kan het ene medium beter healing op afstand uitvoeren omdat diegene een Reiki Master is. Een ander medium kan bijvoorbeeld contact met overledenen maken. Door dit contact kun jij antwoord krijgen op alle vragen die jij nog hebt aan een overleden dierbare.

Wat een ervaren medium nog meer kan? Dat is jouw toekomst voorspellen. Zij kunnen jou antwoord geven als jij vragen hebt over jouw toekomst, bijvoorbeeld wat jou te wachten staat in jouw relatie/werk/vrienden. Op deze manier weet jij heel goed wat jou te wachten staat en kun je je voorbereiden op een situatie die zal plaats vinden. Het is dan dus zo dat een medium jou advies geeft wat jij het beste kan doen in een bepaalde situatie.

Wanneer een medium niet weet wat zij moet zeggen of voelen, dan vragen zij jouw gidsen of engelen om hulp. Zij kunnen hen oproepen en hen vragen om boodschappen door te geven. Dit doen zij door hun paranormale gaven en intuïtie. Voor een medium is het heel belangrijk dat zij jou helpen op de juiste manier en jou laten weten wat er nodig is om verder te komen in je leven.

Een medium die kaartlegster is

Een spiritueel coach kan ook een kaartlegster zijn. Een kaartlegster kan verschillende soorten kaarten leggen. Zo zijn er de tarot kaarten en angel cards. Angel cards zijn kaarten met Engelstalige boodschappen. Tarot kaarten worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het voorspellen van de toekomst, het helpen bij problemen of voor advies. Door middel van een legpatroon kan de kaartlegster jou een bepaalde situatie laten zien en je meer vertellen over dit probleem of over jouw toekomst. Onze consulenten doen dit voornamelijk met tarot of lenormand kaarten.

Een medium die ook een healer is kan er voor zorgen dat energie (blokkades) vrij komt. Dit kan zij doen door:

 • Een consult met jou in te plannen
 • Healing op afstand uit te voeren
 • Een meditatie met jou in te plannen
 • Jou een reading te geven

Healing door een medium kan bijvoorbeeld Reiki zijn. Reiki is een Japanse vorm van energie healing die door middel van aanraking wordt overgedragen. Een andere vorm van healing is chakra healing. Dit houdt in dat het evenwicht gezocht wordt tussen de zeven chakra’s (wiel van de ziel). Een andere vorm is EFT (Emotional Freedom Technique of Tapping). Dit houdt in dat negatieve emoties worden afgestoten door middel van aanraking op bepaalde puntjes van het lichaam. Een healer zal er voor zorgen dat jij weer een stukje lichter wordt en meer in balans komt.

Wij helpen jou graag met de vragen die jij hebt, wij voeren graag healing op afstand uit en wij willen jou graag de handvaten in jouw leven geven die jij nodig hebt. Het is onze missie om andere mensen te helpen. Wij doen dit door middel van onze paranormale gaven. Wij hopen dan ook dat wij jou kunnen helpen met hetgeen waar jij mee zit of voor advies kan gebruiken.

Wanneer je een reading, healing of een andere vorm van advies wilt ontvangen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag verder op weg naar een mooie toekomst.

Foto reading door een medium

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij ook een foto meenemen. Een medium kan dan fotoreading uitvoeren. Dit is een reading op basis van een foto. Een foto zegt namelijk ook veel over een persoon. Een medium kan door middel van een foto informatie ontvangen over jou, maar ook over andere mensen die op de foto staan. Wanneer je een foto meeneemt tijdens een consult, is het belangrijk dat je hierover vragen stelt die jij wilt weten. Het is niet zo dat een medium alles weet wat er op de foto staat, maar zij kunnen wel bepaalde dingen waarnemen.

Voorbeelden van vragen die je aan een medium kunt stellen tijdens een fotoreading:

 • Wat ziet het medium op de foto?
 • Wat is de betekenis van de foto?
 • Wat zegt de foto over de persoon op de foto?
 • Wat zegt de foto over mij?

Een reading is een vorm van advies of help. Tijdens een reading krijg je inzicht in bepaalde situaties of antwoorden op vragen die jij hebt. Wanneer je een reading wilt, is het belangrijk dat je openstaat voor hetgeen er gezegd of getoond wordt. Wanneer je een reading krijgt is het belangrijk dat je de boodschap die je krijgt toepast in je dagelijks leven, zodat jij hier ook wat aan hebt. Een reading kan op verschillende manieren gegeven worden, zoals door middel van tarotkaarten, engelstalige kaarten, aura reading, sterrenbeeld reading en nog vele andere vormen.

medium astro gezocht

Aura reading door een medium

Het lezen van jouw aura wil zeggen dat er informatie wordt ontvangen over jouw energieveld. Dit energieveld is om je heen en geeft aan hoe jij in elkaar zit. Wanneer een medium jouw aura leest, krijgt zij informatie over wie jij bent, wat jij nodig hebt en waar je aan werkt in dit leven. Wanneer je een aura reading krijgt is het fijn om hier vragen over te stellen, zodat je meer inzicht krijgt in bepaalde situaties.

Een sterrenbeeld reading is een reading op basis van jouw sterrenbeeld. Er wordt gekeken naar de stand van de planeten en de sterren op het moment dat jij geboren bent. Hieruit kan veel informatie worden ontvangen over wie jij bent, wat jou drijft en welke uitdagingen je te wachten staan in dit leven.

Een consult met een medium voor een luisterend oor

In de spirituele wereld zijn vele consulenten met een zesde zintuig die jouw vragen kunnen beantwoorden. Vragen over de liefde, werk of financiën. Doordat een spiritueel coach deze gaven hebben kunnen zij dingen waarnemen die je zonder het zesde zintuig niet kan waarnemen. Een consult met een medium/paragnost is daarom erg waardevol. Wil jij een gesprek met Eddies paragnosten om antwoord te krijgen op de vragen die jij hebt? Start dan nu direct een chat met een medium/paragnost.

Omdat een heldervoelend paragnost erg gevoelig is voor energieën van anderen zijn zij uitermate geschikt als relatie coach. Als jij relatie problemen hebt dan is het zo dat een heldervoelend medium hierbij kan helpen omdat zij goed emoties kunnen aanvoelen. Met een relatie coach kun jij er voor zorgen dat jouw relatie weer de goede kant op gaat, omdat je de gevoelens en emoties van een ander door een medium beter zal begrijpen. Ook een van de paragnosten die helderwetend zijn kan jouw relatie coach goed zijn, dit omdat zij weten wat jou te wachten staat en kunnen adviezen geven om hoe om te gaan met een bepaalde situatie. Wil jij een medium spreken als relatie coach? Kijk dan wie van onze mediums en paragnosten hier gespecialiseerd in is.

Wanneer je een reading laat doen door een van onze mensen weet je snel waar jij aan toe bent. Wij gaan er graag voor zorgen dat wij antwoord kunnen geven op de vragen die jij hebt en zo hopen wij dat jij je leven weer op de rit krijgt.

Wat is een voorspelling?

Een voorspelling is iets wat door middel van paranormale gaven wordt uitgevoerd (ook wel een paravisie genoemd) . Er zijn mensen met gaven die jou de toekomst kunnen voorspellen, maar hierbij moet je wel letten op dat voorspellingen niet 100% waar hoeven te zijn. Wanneer iemand een voorspelling voor je doet kan het zo zijn dat de ander:

 • Een beeld voor je ziet
 • Een gevoel krijgt
 • Informatie krijgt vanuit het universum

Een aantal van onze paragnosten en mediums die helderwetend zijn kunnen een voorspelling over jou doen. Zij kunnen je vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar hierbij is het wel belangrijk om te bedenken dat niet alles 100% waar hoeft te zijn. Wanneer je een voorspelling laat doen door een van onze mensen weet je snel waar jij aan toe bent. De toekomst voorspellen door een medium kan jou helpen zodat jij voorbereid bent wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Wil jij ervaren hoe een consult met een medium is?

Wil jij graag meer weten over de spirituele wereld? Zou jij graag een consult willen met een heldervoelend/helderziend medium? Ben jij benieuwd wat de mediums kunnen zeggen over jouw toekomst? Zou je een tarotist een kaartlegging voor jou willen laten doen zodat je advies krijgt over bepaalde situaties? Wil jij antwoord op jouw levensvragen? Heb je een healer nodig om energieën te doorbreken? Start dan een consult met een van de consulenten van QMediums!

Ieder medium en paragnost hebben eigen specialiteiten en andere vaardigheden. Ons advies is voordat je een gesprek begint goed kijkt wat een spirituele coach precies voor jou kan betekenen. Een heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld niet communiceren met overleden dierbaren, maar een van de mediums wel. Het is belangrijk dat jij op onze site per naam kijkt wie welke specialiteiten en gaven (heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend) heeft om op basis daarvan een keuze te maken met wie jij een gesprek/reading wilt starten.

Op onze site is een medium of paragnost de hele dag door beschikbaar. Dus op ieder moment van de dag dat jij behoefte hebt aan een gesprek kun jij een chat starten, mailen of bellen.

Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.