Medium astro

medium astro

Medium astro, astrologie, een astroloog houdt zich bezig met de astrologie. Een medium astro staat achter het feit dat planeten en sterren invloed hebben op gebeurtenissen op aarde. Een medium astro is ook van mening dat planeten en sterren invloed hebben op een individu. Uitdagingen en gebeurtenissen komen volgens een medium astro vanuit de sterren. Aan de hand van jouw geboortedag en jouw horoscoop berekent een medium astro.

Als je een goed medium astro/astroloog wilt worden kost dit je wel wat tijd, dit vergt een studie vooraf om je astroloog te kunnen noemen. Een medium astro ontwikkelt een goede intuïtie en kan daarin gespecialiseer zijn in bijvoorbeeld psychische, gezondheid of kinder astrologie.

Vaak is een astroloog een medium astro. Dit wil zeggen dat iemand niet alleen astroloog is, maar daarbij ook paranormale gaven heeft. Wil jij met een medium in contact komen die ook astroloog is? Neem dan een kijkje bij onze consulenten om er achter te komen wie jou kan helpen met de vragen die jij hebt.

Wie zijn onze mediums astro

Bij QMediums zijn online vele consulenten met wie jij een (gratis) consult kunt starten. Iedere spiritueel coach heeft eigen spirituele gaven waarmee zij jou kunnen helpen om jouw vragen te beantwoorden of zodat jij tot nieuwe inzichten komt. Je kan in contact komen met:

 • Een heldervoelend medium
 • Een helderziend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderhorend medium

Deze gaven bepalen op welke manier een medium jou kan helpen. Deze gaven worden het zesde zintuig van onze mediums genoemd. Het is zo dat een medium/paragnost ook over meerdere paranormale gaven kan beschikken. Zo kan een medium ook:

 • Heldervoelend-helderziend zijn
 • Helderhorend-heldervoelend zijn
 • Helderwetend-helderziend zijn
 • Helderwetend-heldervoelend zijn
 • Helderhorend-helderziend zijn

Door een combinatie van gaven van paragnosten en mediums kunnen zij jou helpen om nog meer inzichten te krijgen. Een medium/paragnost krijgt vanuit andere entiteiten (gene zijde, engelen of gidsen) boodschappen door in beelden, gevoelens, gedachten of geluiden. Deze kan een paragnost/medium aan jou doorgeven.

Wat kan een medium astro voor jou betekenen tijdens een consult

Iedere medium en paragnost hebben eigen kwaliteiten en specialiteiten. Zo kan het ene medium beter healing op afstand uitvoeren omdat diegene een Reiki Master is. Een ander medium kan bijvoorbeeld contact met overledenen maken. Door dit contact kun jij antwoord krijgen op alle vragen die jij nog hebt aan een overleden dierbare.

Wat een ervaren medium nog meer kan? Dat is jouw toekomst voorspellen. Zij kunnen jou antwoord geven als jij vragen hebt over jouw toekomst, bijvoorbeeld wat jou te wachten staat in jouw relatie/werk/vrienden. Op deze manier weet jij heel goed wat jou te wachten staat en kun je je voorbereiden op een situatie die zal plaats vinden. Het is dan dus zo dat een medium jou advies geeft wat jij het beste kan doen in een bepaalde situatie.

Wanneer een medium niet weet wat zij moet zeggen of voelen, dan vragen zij jouw gidsen of engelen om hulp. Zij kunnen hen oproepen en hen vragen om boodschappen door te geven. Dit doen zij door hun paranormale gaven en intuïtie. Voor een medium is het heel belangrijk dat zij jou helpen op de juiste manier en jou laten weten wat er nodig is om verder te komen in je leven.

Een medium astro die kaartlegster is

Een spiritueel coach kan ook een kaartlegster zijn. Een kaartlegster kan verschillende soorten kaarten leggen. Zo zijn er de tarot kaarten en angel cards. Angel cards zijn kaarten met Engelstalige boodschappen. Tarot kaarten worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het voorspellen van de toekomst, het helpen bij problemen of voor advies. Door middel van een legpatroon kan de kaartlegster jou een bepaalde situatie laten zien en je meer vertellen over dit probleem of over jouw toekomst. Onze consulenten doen dit voornamelijk met tarot of lenormand kaarten.

Een medium die ook een healer is kan er voor zorgen dat energie (blokkades) vrij komt. Dit kan zij doen door:

 • Een consult met jou in te plannen
 • Healing op afstand uit te voeren
 • Een meditatie met jou in te plannen
 • Jou een reading te geven

Healing door een medium kan bijvoorbeeld Reiki zijn. Reiki is een Japanse vorm van energie healing die door middel van aanraking wordt overgedragen. Een andere vorm van healing is chakra healing. Dit houdt in dat het evenwicht gezocht wordt tussen de zeven chakra’s (wiel van de ziel). Een andere vorm is EFT (Emotional Freedom Technique of Tapping). Dit houdt in dat negatieve emoties worden afgestoten door middel van aanraking op bepaalde puntjes van het lichaam. Een healer zal er voor zorgen dat jij weer een stukje lichter wordt en meer in balans komt.

Medium astro helpen jou

Wij helpen jou graag met de vragen die jij hebt, wij voeren graag healing op afstand uit en wij willen jou graag de handvaten in jouw leven geven die jij nodig hebt. Het is onze missie om andere mensen te helpen. Wij doen dit door middel van onze paranormale gaven. Wij hopen dan ook dat wij jou kunnen helpen met hetgeen waar jij mee zit of voor advies kan gebruiken.

Wanneer je een reading, healing of een andere vorm van advies wilt ontvangen, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen jou graag verder op weg naar een mooie toekomst.

Foto reading door een medium astro

Tijdens een consult met een medium of paragnost kun jij ook een foto meenemen. Een medium kan dan fotoreading uitvoeren. Dit is een reading op basis van een foto. Een foto zegt namelijk ook veel over een persoon. Een medium kan door middel van een foto informatie ontvangen over jou, maar ook over andere mensen die op de foto staan. Wanneer je een foto meeneemt tijdens een consult, is het belangrijk dat je hierover vragen stelt die jij wilt weten. Het is niet zo dat een medium alles weet wat er op de foto staat, maar zij kunnen wel bepaalde dingen waarnemen.

Voorbeelden van vragen die je aan een medium kunt stellen tijdens een fotoreading:

 • Wat ziet het medium op de foto?
 • Wat is de betekenis van de foto?
 • Wat zegt de foto over de persoon op de foto?
 • Wat zegt de foto over mij?

Een reading is een vorm van advies of help. Tijdens een reading krijg je inzicht in bepaalde situaties of antwoorden op vragen die jij hebt. Wanneer je een reading wilt, is het belangrijk dat je openstaat voor hetgeen er gezegd of getoond wordt. Wanneer je een reading krijgt is het belangrijk dat je de boodschap die je krijgt toepast in je dagelijks leven, zodat jij hier ook wat aan hebt. Een reading kan op verschillende manieren gegeven worden, zoals door middel van tarotkaarten, engelstalige kaarten, aura reading, sterrenbeeld reading en nog vele andere vormen.

medium astro gezocht

Toekomstvoorspelling door een medium astro

Een voorspelling is iets wat door middel van paranormale gaven wordt uitgevoerd (ook wel een paravisie genoemd) . Er zijn mensen met gaven die jou de toekomst kunnen voorspellen, maar hierbij moet je wel letten op dat voorspellingen niet 100% waar hoeven te zijn. Wanneer iemand een voorspelling voor je doet kan het zo zijn dat de ander:

 • Een beeld voor je ziet
 • Een gevoel krijgt
 • Informatie krijgt vanuit het universum

Een aantal van onze paragnosten en mediums die helderwetend zijn kunnen een voorspelling over jou doen. Zij kunnen je vertellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, maar hierbij is het wel belangrijk om te bedenken dat niet alles 100% waar hoeft te zijn. Wanneer je een voorspelling laat doen door een van onze mensen weet je snel waar jij aan toe bent. De toekomst voorspellen door een medium kan jou helpen zodat jij voorbereid bent wat er in de toekomst gaat gebeuren.

Een medium astro consult

Wil jij graag meer weten over de spirituele wereld? Zou jij graag een consult willen met een heldervoelend/helderziend medium? Ben jij benieuwd wat de mediums kunnen zeggen over jouw toekomst? Zou je een tarotist een kaartlegging voor jou willen laten doen zodat je advies krijgt over bepaalde situaties? Wil jij antwoord op jouw levensvragen? Heb je een healer nodig om energieën te doorbreken? Start dan een consult met een van de consulenten van QMediums!

Ieder medium en paragnost hebben eigen specialiteiten en andere vaardigheden. Ons advies is voordat je een gesprek begint goed kijkt wat een spirituele coach precies voor jou kan betekenen. Een heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld niet communiceren met overleden dierbaren, maar een van de mediums wel. Het is belangrijk dat jij op onze site per naam kijkt wie welke specialiteiten en gaven (heldervoelend, helderziend, helderwetend, helderhorend) heeft om op basis daarvan een keuze te maken met wie jij een gesprek/reading wilt starten.

Op onze site is een medium of paragnost de hele dag door beschikbaar. Dus op ieder moment van de dag dat jij behoefte hebt aan een gesprek kun jij een chat starten, mailen of bellen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.