Paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die zich bezighoudt met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. De term is afgeleid van het Griekse woord “para” dat “naast”, “bij” of “boven” betekent, en “gnosis”, wat “kennis” of “inzicht” betekent. Dus een paragnost is eigenlijk iemand met bovennatuurlijke kennis.

Sommige paragnosten zijn geboren met hun gave, maar voor anderen ontwikkelt die zich pas later in het leven. Hoe dan ook, paragnostiek is niet iets wat je kunt leren; het is een aangeboren gave.

Paragnosten zijn in staat om informatie te verkrijgen over mensen die er niet fysiek bij aanwezig zijn, door middel van helderziendheid of helderhorendheid. Ze kunnen ook contact leggen met overleden personen.

Een paragnostische reading kan erg behulpzaam zijn wanneer je vragen hebt over je relatie, werk, gezondheid of welke andere levensproblemen dan ook. Een reading kan inzicht geven in de manier waarop je problemen kunt aanpakken en je kan helpen beslissingen te nemen die in je voordeel zijn.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor je te leiden; het is slechts bedoeld om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes. Daarom is het belangrijk om je eigen intuïtie te volgen, ongeacht wat een paragnost zegt.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat een reading kan opleveren, kun je altijd een paragnostische reading bij ons boeken. Onze ervaren mediums en top paragnosten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

De gaven van een spiritueel coach

Het is zo dat paranormale gave mensen dingen kunnen waarnemen die je alleen via zintuigelijke waarnemingen niet kan opvatten. De online paragnosten beschikken over een extra gave waardoor zij meer dingen weten dan andere mensen. Een paragnost weet vragen te beantwoorden die je anders nooit beantwoord zou hebben. Denk aan vragen over relaties, werk, geld of een ander levensprobleem. Wanneer je ergens mee zit kun je altijd bij een paragnost terecht. Zijn antwoorden helpen je keuzes te maken die in jouw voordeel zullen werken.

De heldere waarnemingen kan een erkend paragnost doen omdat zij een van de volgende gaven hebben:

  • heldervoelend
  • helderwetend
  • helderziend
  • helderhorend

Een heldervoelend medium of paragnost

Wanneer iemand een van de paranormale gaven heeft en dus helder voelend is dan betekent dit dat zij emoties kunnen voelen van mensen die er niet fysiek bij aanwezig zijn. Een heldervoelend medium of paragnost beschikt over het vermogen om de emotionele toestand van anderen op afstand te voelen. Zij beschikken over een soort empathie maar dan op een ander niveau. Een heldervoelend paragnost voelt de emoties van mensen, plekken of dingen waar zij niet fysiek bij aanwezig hoeven te zijn.

Door een consult te starten met iemand die heldervoelend is dan kun je jouw vraag kwijt en zal hij of zij de emoties die hierbij horen op afstand voelen. Het is mogelijk dat een heldervoelend paragnost ook over andere gaven beschikt maar dit is niet altijd het geval.

Een helderwetend medium of paragnost

Wanneer iemand een paranormale gave heeft en dus helderwetend is dan betekent dit dat zij wijsheid kunnen inzien vanuit een bron die niet toegankelijk is voor andere mensen. Een helderwetend medium of paragnost beschikt over het vermogen om kennis te verkrijgen vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort zesde zintuig waardoor zij wijsheid kunnen inzien die andere mensen niet kunnen.

Wil jij weten of je helderwetend bent? In de helderwetend test leggen wij uit hoe je erachter kan komen.

Een helderziend medium of paragnost

Wanneer iemand een paranormale gave heeft en dus helderziend is dan betekent dit dat zij beelden kunnen zien vanuit een bron die niet toegankelijk is voor andere mensen. Een helderziend medium of paragnost beschikt over het vermogen om beelden te zien vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort derde oog waardoor zij dingen kunnen zien die andere mensen niet kunnen. Iemand die dit kan wordt een helderziende genoemd.

Een helderhorend medium of paragnost

Naast helderziend, helderwetend en heldervoelend kan het ook zo zijn dat een goede paragnost helderhorend s. Helderhorend is een bijzondere gave omdat de paragnost geluiden kan horen. Deze geluiden kunnen stemmen, muziek of andere geluiden zijn die niet fysiek waarneembaar zijn. Een helderhorend medium of paragnost beschikt over het vermogen om geluiden te horen vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort binnen oor waardoor zij dingen kunnen horen die andere mensen niet kunnen.

Een paragnostische reading

Wanneer je een paranormale gave hebt en dus paragnostisch bent, kan het zijn dat je deze gave gebruikt voor een reading. Een reading is een advies waarbij iemand met een paranormale gave de vragen beantwoordt die je stelt. Tijdens een reading maakt de paragnost gebruik van zijn of haar paranormale gave(n) om inzicht te krijgen in hetgeen jij wilt weten.

Door een reading te starten kun je jouw vraag stellen en zal de paragnost deze beantwoorden met behulp van zijn of haar gave. Het is mogelijk dat een paragnostische reading ook andere informatie oplevert dan waar je om vroeg. Dit is omdat de paragnost ook andere dingen ziet of hoort die van belang kunnen zijn voor jou.

Wanneer je ergens mee zit, kan een consult bij een paragnost helpen keuzes te maken of inzicht te krijgen in jouw probleem. Een paragnostische reading kan helpen bij het nemen van beslissingen omdat de paragnost dingen kan zien of horen die andere mensen niet kunnen. Het is belangrijk om te weten dat een paragnost niet alles weet en dat er altijd keuzes zijn die jij zelf moet maken. Een paragnost is geen toekomstvoorspeller maar geeft advies op basis van wat hij of zij ziet of hoort.

Kies jij ervoor om een consult te starten met een paragnost dan is het belangrijk dat je open staat voor het advies dat je krijgt. Wanneer je niet open staat voor het advies dan is de kans groot dat je het advies niet goed kunt gebruiken of begrijpen. Een paragnostische reading is een advies en geen bevel.

paragnost chat

Hoe weet ik of ik een paranormale gave heb?

Heb jij het gevoel dat je een paranormale gave hebt maar weet je niet zeker of dit ook echt zo is? Er zijn verschillende manieren waarop je erachter kunt komen of je een paranormale gave hebt.

Ten eerste is het belangrijk dat je goed naar je gevoel luistert. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk dat je dit gevoel volgt. Wanneer je iets voelt of denkt, is dit vaak ook zo. Wanneer je ergens niet zeker van bent, kan het helpen om erover te praten met iemand die jou hierin kan adviseren.

Ten tweede kun je kijken naar de reactie van andere mensen. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk om te kijken naar de reactie van andere mensen. Wanneer andere mensen positief reageren op wat je doet of zegt, is de kans groot dat je een paranormale gave hebt. Wanneer andere mensen negatief reageren op wat je doet of zegt, is dit niet noodzakelijk een bewijs dat je geen paranormale gave hebt. Wanneer je twijfelt, is het altijd belangrijk om advies in te winnen bij iemand die jou hierin kan adviseren.

Ten derde kun je kijken naar de reactie van dieren. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk om te kijken naar de reactie van dieren. Dieren voelen aan of iemand een goede of slechte intentie heeft. Wanneer je een paranormale gave hebt, is de kans groot dat dieren positief reageren op jou. Wanneer er dieren in de buurt zijn die negatief reageren op jou, kan dit een teken zijn dat je niet paranormaal begaafd bent.

Een kaartlegging door paragnosten online

Betrouwbare paragnosten met kunnen ook spirituele kaarten gebruiken tijdens een consult om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Een helderwetend kaartlegster kan bijvoorbeeld tarot kaarten gebruiken . Dit zijn 22 grote arcana kaarten die staan voor een bepaalde levenslessen. Wanneer je iemand raadpleegt die de tarotkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen. Het is belangrijk om te weten dat er veel verschillende soorten paragnostische kaarten zijn en niet iedere paragnost werkt met dezelfde kaarten.

Ook kan je duidelijk antwoord krijgen door middel van lenormand kaarten. Dit zijn 36 kaarten met gewone afbeeldingen. Deze afbeeldingen kunnen staan voor alledaagse dingen in het leven zoals een huis, een boom of een man. Wanneer je iemand raadpleegt die de lenormandkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen.

Een life coach voor een luisterend oor

Doordat een paragnost beschikt over paranormale gaven is het ook fijn om met hen te praten over persoonlijke blokkades of situaties die jou bezig houden. Zo kan je met een paragnost praten als intuïtief gesprekspartner als jij het graag zou willen hebben over jouw burn out, levensvragen, liefde, relatie of andere situaties.

Een online paragnost kan namelijk ook een relatie coach voor jou zijn. Bij narcistische relaties of bij relatieproblemen is het zo dat een helderwetend paragnost inzicht heeft in de gebeurtenissen die nog gaan plaats vinden. Een heldervoelend medium of paragnost kan bij liefdes problemen inzicht geven in de gevoelens van een ander. Dit kan helpen om de problemen en gevoelens van elkaar te begrijpen.

Als jij liever met een trance medium, goede paragnost of spiritueel life coach over jouw persoonlijke ontwikkeling wilt praten dan kan dat ook. Omdat een paragnost inzicht heeft in het verleden, heden en de toekomst kunnen zij situaties verklaren zodat jij inzichten krijgt in de situatie.

Top paragnosten kunnen jouw toekomst voorspellen. Dit kan jou helpen met het voorbereiden in de toekomst. Zo weet jij wat je te wachten staat in de toekomst, maar ook krijg je vaak advies hoe je het beste met een situatie kan omgaan. Zo’n gesprek met een paragnost kan jou helpen om dingen duidelijk te krijgen.

Een eerlijk antwoord van een paragnost kan jou helpen om dingen te begrijpen, het inzien van het belang van situaties en het verklaren van gebeurtenissen.

Als jij met een spiritueel coach een consult aangaat die een medium is dan kun jij ook inzichten krijgen over overleden dierbaren. Een medium kan voor jou namelijk contact maken met overleden dierbaren. Door antwoorden van overledenen te krijgen van onze consulenten kan het jou helpen om het verlies een plekje te geven.

paragnost bellen

Een paragnost als healer

Het kan ook zijn dat een paragnost een krachtig soul healer is. Een reiki master kan bijvoorbeeld chakra’s openen. Dit zijn energiebanen in het lichaam die vitaliteit toevoegen aan het lichaam. Wanneer er een blokkade is in een van deze banen dan kunnen klachten ontstaan. Je kunt dan bij een reiki master terecht voor een healing sessie waarin hij of zij deze banen weer in balans gaat brengen met behulp van energie.

Ook energetisch reinigen is iets wat een paragnost voor jou kan doen. Dit houdt in dat je lichaam, huis of werkomgeving gezuiverd wordt van negatieve energie. Dit kan ontstaan door verkeerde aardse energie, maar ook door bovennatuurlijke wezens die jou willen benadelen. Een expert in het reinigen van energie weet precies hoe hij of zij jouw moet helpen.

Een paragnost kan ook jouw aura lezen. Dit helpt om jou beter te begrijpen en je levensdoelen in kaart te brengen. Zo kun je jouw doelen behalen en een fijner leven leiden.

Een paragnost inschakelen

Wanneer jij aanvoelt dat een goede paragnost iets voor jou kan betekenen of je wilt meer weten over de mogelijkheden die een paragnost biedt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het vinden van een passende spirituele coach of een andere deskundige die je verder kan helpen.

Een spiritueel coach kan jouw vragen beantwoorden en jou duidelijk bijstaan. Een erkend paragnost kan jou boodschappen overbrengen die zij krijgen van gene zijde. De consulenten met een medium of paragnost zijn de hele dag door te plannen. als jij vragen hebt over iemand, een nieuwe baan, liefde, werk of andere vragen kun jij direct terecht bij een paragnost of medium.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn er voor je. Consulten met een paragnost of medium kunnen jou helpen om helderheid te krijgen in situaties.