Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die zich bezighoudt met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. De term is afgeleid van het Griekse woord “para” dat “naast”, “bij” of “boven” betekent, en “gnosis”, wat “kennis” of “inzicht” betekent. Dus een paragnost is eigenlijk iemand met bovennatuurlijke kennis.

Sommige paragnosten zijn geboren met hun gave, maar voor anderen ontwikkelt die zich pas later in het leven. Hoe dan ook, paragnostiek is niet iets wat je kunt leren; het is een aangeboren gave.

Paragnosten zijn in staat om informatie te verkrijgen over mensen die er niet fysiek bij aanwezig zijn, door middel van helderziendheid of helderhorendheid. Ze kunnen ook contact leggen met overleden personen.

Een paragnostische reading kan erg behulpzaam zijn wanneer je vragen hebt over je relatie, werk, gezondheid of welke andere levensproblemen dan ook. Een reading kan inzicht geven in de manier waarop je problemen kunt aanpakken en je kan helpen beslissingen te nemen die in je voordeel zijn.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor je te leiden; het is slechts bedoeld om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes. Daarom is het belangrijk om je eigen intuïtie te volgen, ongeacht wat een paragnost zegt.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat een reading kan opleveren, kun je altijd een paragnostische reading bij ons boeken. Onze ervaren mediums en top paragnosten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

De gaven van een spiritueel coach

Het is zo dat paranormale gave mensen dingen kunnen waarnemen die je alleen via zintuigelijke waarnemingen niet kan opvatten. De online paragnosten beschikken over een extra gave waardoor zij meer dingen weten dan andere mensen. Een paragnost weet vragen te beantwoorden die je anders nooit beantwoord zou hebben. Denk aan vragen over relaties, werk, geld of een ander levensprobleem. Wanneer je ergens mee zit kun je altijd bij een paragnost terecht. Zijn antwoorden helpen je keuzes te maken die in jouw voordeel zullen werken.

De heldere waarnemingen kan een erkend paragnost doen omdat zij een van de volgende gaven hebben:

  • heldervoelend
  • helderwetend
  • helderziend
  • helderhorend

Een heldervoelend medium of paragnost

Wanneer iemand een van de paranormale gaven heeft en dus helder voelend is dan betekent dit dat zij emoties kunnen voelen van mensen die er niet fysiek bij aanwezig zijn. Een heldervoelend medium of paragnost beschikt over het vermogen om de emotionele toestand van anderen op afstand te voelen. Zij beschikken over een soort empathie maar dan op een ander niveau. Een heldervoelend paragnost voelt de emoties van mensen, plekken of dingen waar zij niet fysiek bij aanwezig hoeven te zijn.

Door een consult te starten met iemand die heldervoelend is dan kun je jouw vraag kwijt en zal hij of zij de emoties die hierbij horen op afstand voelen. Het is mogelijk dat een heldervoelend paragnost ook over andere gaven beschikt maar dit is niet altijd het geval.

Een helderwetend medium of paragnost

Wanneer iemand een paranormale gave heeft en dus helderwetend is dan betekent dit dat zij wijsheid kunnen inzien vanuit een bron die niet toegankelijk is voor andere mensen. Een helderwetend medium of paragnost beschikt over het vermogen om kennis te verkrijgen vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort zesde zintuig waardoor zij wijsheid kunnen inzien die andere mensen niet kunnen.

Wil jij weten of je helderwetend bent? In de helderwetend test leggen wij uit hoe je erachter kan komen.

Een helderziend medium of paragnost

Wanneer iemand een paranormale gave heeft en dus helderziend is dan betekent dit dat zij beelden kunnen zien vanuit een bron die niet toegankelijk is voor andere mensen. Een helderziend medium of paragnost beschikt over het vermogen om beelden te zien vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort derde oog waardoor zij dingen kunnen zien die andere mensen niet kunnen. Iemand die dit kan wordt een helderziende genoemd.

Een helderhorend medium of paragnost

Naast helderziend, helderwetend en heldervoelend kan het ook zo zijn dat een goede paragnost helderhorend s. Helderhorend is een bijzondere gave omdat de paragnost geluiden kan horen. Deze geluiden kunnen stemmen, muziek of andere geluiden zijn die niet fysiek waarneembaar zijn. Een helderhorend medium of paragnost beschikt over het vermogen om geluiden te horen vanuit een andere dimensie dan de fysieke wereld. Zij beschikken over een soort binnen oor waardoor zij dingen kunnen horen die andere mensen niet kunnen.

Een paragnostische reading

Wanneer je een paranormale gave hebt en dus paragnostisch bent, kan het zijn dat je deze gave gebruikt voor een reading. Een reading is een advies waarbij iemand met een paranormale gave de vragen beantwoordt die je stelt. Tijdens een reading maakt de paragnost gebruik van zijn of haar paranormale gave(n) om inzicht te krijgen in hetgeen jij wilt weten.

Door een reading te starten kun je jouw vraag stellen en zal de paragnost deze beantwoorden met behulp van zijn of haar gave. Het is mogelijk dat een paragnostische reading ook andere informatie oplevert dan waar je om vroeg. Dit is omdat de paragnost ook andere dingen ziet of hoort die van belang kunnen zijn voor jou.

Wanneer je ergens mee zit, kan een consult bij een paragnost helpen keuzes te maken of inzicht te krijgen in jouw probleem. Een paragnostische reading kan helpen bij het nemen van beslissingen omdat de paragnost dingen kan zien of horen die andere mensen niet kunnen. Het is belangrijk om te weten dat een paragnost niet alles weet en dat er altijd keuzes zijn die jij zelf moet maken. Een paragnost is geen toekomstvoorspeller maar geeft advies op basis van wat hij of zij ziet of hoort.

Kies jij ervoor om een consult te starten met een paragnost dan is het belangrijk dat je open staat voor het advies dat je krijgt. Wanneer je niet open staat voor het advies dan is de kans groot dat je het advies niet goed kunt gebruiken of begrijpen. Een paragnostische reading is een advies en geen bevel.

paragnost chat

Hoe weet ik of ik een paranormale gave heb?

Heb jij het gevoel dat je een paranormale gave hebt maar weet je niet zeker of dit ook echt zo is? Er zijn verschillende manieren waarop je erachter kunt komen of je een paranormale gave hebt.

Ten eerste is het belangrijk dat je goed naar je gevoel luistert. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk dat je dit gevoel volgt. Wanneer je iets voelt of denkt, is dit vaak ook zo. Wanneer je ergens niet zeker van bent, kan het helpen om erover te praten met iemand die jou hierin kan adviseren.

Ten tweede kun je kijken naar de reactie van andere mensen. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk om te kijken naar de reactie van andere mensen. Wanneer andere mensen positief reageren op wat je doet of zegt, is de kans groot dat je een paranormale gave hebt. Wanneer andere mensen negatief reageren op wat je doet of zegt, is dit niet noodzakelijk een bewijs dat je geen paranormale gave hebt. Wanneer je twijfelt, is het altijd belangrijk om advies in te winnen bij iemand die jou hierin kan adviseren.

Ten derde kun je kijken naar de reactie van dieren. Wanneer je denkt dat je een paranormale gave hebt maar je bent er niet zeker van, is het belangrijk om te kijken naar de reactie van dieren. Dieren voelen aan of iemand een goede of slechte intentie heeft. Wanneer je een paranormale gave hebt, is de kans groot dat dieren positief reageren op jou. Wanneer er dieren in de buurt zijn die negatief reageren op jou, kan dit een teken zijn dat je niet paranormaal begaafd bent.

Een kaartlegging door paragnosten online

Betrouwbare paragnosten met kunnen ook spirituele kaarten gebruiken tijdens een consult om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Een helderwetend kaartlegster kan bijvoorbeeld tarot kaarten gebruiken . Dit zijn 22 grote arcana kaarten die staan voor een bepaalde levenslessen. Wanneer je iemand raadpleegt die de tarotkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen. Het is belangrijk om te weten dat er veel verschillende soorten paragnostische kaarten zijn en niet iedere paragnost werkt met dezelfde kaarten.

Ook kan je duidelijk antwoord krijgen door middel van lenormand kaarten. Dit zijn 36 kaarten met gewone afbeeldingen. Deze afbeeldingen kunnen staan voor alledaagse dingen in het leven zoals een huis, een boom of een man. Wanneer je iemand raadpleegt die de lenormandkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen.

Een life coach voor een luisterend oor

Doordat een paragnost beschikt over paranormale gaven is het ook fijn om met hen te praten over persoonlijke blokkades of situaties die jou bezig houden. Zo kan je met een paragnost praten als intuïtief gesprekspartner als jij het graag zou willen hebben over jouw burn out, levensvragen, liefde, relatie of andere situaties.

Een online paragnost kan namelijk ook een relatie coach voor jou zijn. Bij narcistische relaties of bij relatieproblemen is het zo dat een helderwetend paragnost inzicht heeft in de gebeurtenissen die nog gaan plaats vinden. Een heldervoelend medium of paragnost kan bij liefdes problemen inzicht geven in de gevoelens van een ander. Dit kan helpen om de problemen en gevoelens van elkaar te begrijpen.

Als jij liever met een trance medium, goede paragnost of spiritueel life coach over jouw persoonlijke ontwikkeling wilt praten dan kan dat ook. Omdat een paragnost inzicht heeft in het verleden, heden en de toekomst kunnen zij situaties verklaren zodat jij inzichten krijgt in de situatie.

Top paragnosten kunnen jouw toekomst voorspellen. Dit kan jou helpen met het voorbereiden in de toekomst. Zo weet jij wat je te wachten staat in de toekomst, maar ook krijg je vaak advies hoe je het beste met een situatie kan omgaan. Zo’n gesprek met een paragnost kan jou helpen om dingen duidelijk te krijgen.

Een eerlijk antwoord van een paragnost kan jou helpen om dingen te begrijpen, het inzien van het belang van situaties en het verklaren van gebeurtenissen.

Als jij met een spiritueel coach een consult aangaat die een medium is dan kun jij ook inzichten krijgen over overleden dierbaren. Een medium kan voor jou namelijk contact maken met overleden dierbaren. Door antwoorden van overledenen te krijgen van onze consulenten kan het jou helpen om het verlies een plekje te geven.

paragnost bellen

Een paragnost als healer

Het kan ook zijn dat een paragnost een krachtig soul healer is. Een reiki master kan bijvoorbeeld chakra’s openen. Dit zijn energiebanen in het lichaam die vitaliteit toevoegen aan het lichaam. Wanneer er een blokkade is in een van deze banen dan kunnen klachten ontstaan. Je kunt dan bij een reiki master terecht voor een healing sessie waarin hij of zij deze banen weer in balans gaat brengen met behulp van energie.

Ook energetisch reinigen is iets wat een paragnost voor jou kan doen. Dit houdt in dat je lichaam, huis of werkomgeving gezuiverd wordt van negatieve energie. Dit kan ontstaan door verkeerde aardse energie, maar ook door bovennatuurlijke wezens die jou willen benadelen. Een expert in het reinigen van energie weet precies hoe hij of zij jouw moet helpen.

Een paragnost kan ook jouw aura lezen. Dit helpt om jou beter te begrijpen en je levensdoelen in kaart te brengen. Zo kun je jouw doelen behalen en een fijner leven leiden.

Een paragnost inschakelen

Wanneer jij aanvoelt dat een goede paragnost iets voor jou kan betekenen of je wilt meer weten over de mogelijkheden die een paragnost biedt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het vinden van een passende spirituele coach of een andere deskundige die je verder kan helpen.

Een spiritueel coach kan jouw vragen beantwoorden en jou duidelijk bijstaan. Een erkend paragnost kan jou boodschappen overbrengen die zij krijgen van gene zijde. De consulenten met een medium of paragnost zijn de hele dag door te plannen. als jij vragen hebt over iemand, een nieuwe baan, liefde, werk of andere vragen kun jij direct terecht bij een paragnost of medium.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn er voor je. Consulten met een paragnost of medium kunnen jou helpen om helderheid te krijgen in situaties.

Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min