Paragnost

paragnost

Een paragnost is iemand die zich bezighoudt met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. De term is afgeleid van het Griekse woord “para” dat “naast”, “bij” of “boven” betekent, en “gnosis”, wat “kennis” of “inzicht” betekent. Dus een paragnost is eigenlijk iemand met bovennatuurlijke kennis.

Sommige paragnosten zijn geboren met hun gave, maar voor anderen ontwikkelt die zich pas later in het leven. Hoe dan ook, paragnostiek is niet iets wat je kunt leren; het is een aangeboren gave.

Paragnosten zijn in staat om informatie te verkrijgen over mensen die er niet fysiek bij aanwezig zijn. Door middel van helderziendheid of helderhorendheid. Ze kunnen ook contact leggen met overleden personen.

Een paragnostische reading kan erg behulpzaam zijn wanneer je vragen hebt over je relatie, werk, gezondheid of welke andere levensproblemen dan ook. Een reading kan inzicht geven in de manier waarop je problemen kunt aanpakken.  Het kan je helpen beslissingen te nemen die in je voordeel zijn.

Een paragnostische reading is echter niet bedoeld om je leven voor je te leiden. Het is slechts bedoeld om je te helpen bij het maken van bewuste keuzes. Daarom is het belangrijk om je eigen intuïtie te volgen, ongeacht wat een paragnost zegt.

Als je denkt dat je een helderziende bent, of als je gewoon nieuwsgierig bent naar wat een reading kan opleveren, kun je altijd een paragnostische reading bij ons boeken. Onze ervaren mediums en top paragnosten staan voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Paragnost met paranormale gaven

Wanneer je een paranormale gave hebt en dus paragnostisch bent, kan het zijn dat je deze gave gebruikt voor een reading. Een reading is een advies waarbij iemand met een paranormale gave de vragen beantwoordt die je stelt. Tijdens een reading maakt de paragnost gebruik van zijn of haar paranormale gave(n) om inzicht te krijgen in hetgeen jij wilt weten.

Door een reading te starten kun je jouw vraag stellen en zal de paragnost deze beantwoorden met behulp van zijn of haar gave. Het is mogelijk dat een paragnostische reading ook andere informatie oplevert dan waar je om vroeg. Dit is omdat de paragnost ook andere dingen ziet of hoort die van belang kunnen zijn voor jou.

Wanneer je ergens mee zit, kan een consult bij een paragnost helpen keuzes te maken of inzicht te krijgen in jouw probleem. Een paragnostische reading kan helpen bij het nemen van beslissingen. een paragnost kan dingen kan zien of horen die andere mensen niet kunnen. Het is belangrijk om te weten dat een paragnost niet alles weet en dat er altijd keuzes zijn die jij zelf moet maken. Een paragnost is geen toekomstvoorspeller maar geeft advies op basis van wat hij of zij ziet of hoort.

Kies jij ervoor om een consult te starten met een paragnost dan is het belangrijk dat je open staat voor het advies dat je krijgt. Wanneer je niet open staat voor het advies dan is de kans groot dat je het advies niet goed kunt gebruiken of begrijpen. Een paragnostische reading is een advies en geen bevel.

paragnost chat

Betrouwbare paragnost

Betrouwbare paragnosten met kunnen ook spirituele kaarten gebruiken tijdens een consult om inzicht te krijgen in een bepaalde situatie. Een helderwetend kaartlegster kan bijvoorbeeld tarot kaarten gebruiken . Dit zijn 22 grote arcana kaarten die staan voor een bepaalde levenslessen. Wanneer je iemand raadpleegt die de tarotkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen. Het is belangrijk om te weten dat er veel verschillende soorten paragnostische kaarten zijn en niet iedere paragnost werkt met dezelfde kaarten.

Ook kan je duidelijk antwoord krijgen door middel van lenormand kaarten. Dit zijn 36 kaarten met gewone afbeeldingen. Deze afbeeldingen kunnen staan voor alledaagse dingen in het leven zoals een huis, een boom of een man. Wanneer je iemand raadpleegt die de lenormandkaarten goed kent dan kan hij of zij je helpen met het kiezen van de juiste beslissingen.

paragnost bellen

Paragnostische healing

Het kan ook zijn dat een paragnost een krachtig soul healer is. Een reiki master kan bijvoorbeeld chakra’s openen. Dit zijn energiebanen in het lichaam die vitaliteit toevoegen aan het lichaam. Wanneer er een blokkade is in een van deze banen dan kunnen klachten ontstaan. Je kunt dan bij een reiki master terecht voor een healing sessie waarin hij of zij deze banen weer in balans gaat brengen met behulp van energie.

Ook energetisch reinigen is iets wat een paragnost voor jou kan doen. Dit houdt in dat je lichaam, huis of werkomgeving gezuiverd wordt van negatieve energie. Dit kan ontstaan door verkeerde aardse energie, maar ook door bovennatuurlijke wezens die jou willen benadelen. Een expert in het reinigen van energie weet precies hoe hij of zij jouw moet helpen.

Een paragnost kan ook jouw aura lezen. Dit helpt om jou beter te begrijpen en je levensdoelen in kaart te brengen. Zo kun je jouw doelen behalen en een fijner leven leiden.

Wanneer jij aanvoelt dat een goede paragnost iets voor jou kan betekenen of je wilt meer weten over de mogelijkheden die een paragnost biedt, neem dan contact met ons op. Wij kunnen je helpen met het vinden van een passende spirituele coach of een andere deskundige die je verder kan helpen.

Een spiritueel coach kan jouw vragen beantwoorden en jou duidelijk bijstaan. Een erkend paragnost kan jou boodschappen overbrengen die zij krijgen van gene zijde. De consulenten met een medium of paragnost zijn de hele dag door te plannen. als jij vragen hebt over iemand, een nieuwe baan, liefde, werk of andere vragen kun jij direct terecht bij een paragnost of medium.

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op! Wij zijn er voor je. Consulten met een paragnost of medium kunnen jou helpen om helderheid te krijgen in situaties.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.