Antwoorden en inzichten

antwoorden en inzichten

Wanneer je met vragen zit, is het fijn om antwoorden en inzichten te krijgen. Door met een medium of paragnost een gesprek aan te gaan, kan je dit krijgen. Zij hebben een gave om contact te maken met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij antwoorden en inzichten doorgeven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen bij het verwerken van alles wat er speelt in je leven.

Wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, kan een reading je helpen om hier meer inzicht in te krijgen. Ook als je iemand kent die overleden is, kan een reading fijn zijn. Zo kun je afscheid nemen en weten dat zij goed terecht komen in het hiernamaals.

Een medium biedt een luisterend oor en helpt je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op verschillende aspecten uit het leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, een relatie of het verleden. Antwoorden en inzichten verkrijgen van een medium is vaak fijner en duidelijker, omdat zij neutraal in de situatie staan.

Hoe komt het dat een medium beter inzichten/antwoorden kan geven?

Het verkrijgen van antwoorden en inzichten kan soms makkelijk zijn, maar dat is vaak niet het geval. Niet iedereen heeft inzichten om op vragen een antwoord te geven. Mediums en paragnosten kunnen dit vaak wel, omdat ze niet direct betrokken zijn bij je probleem en er dus verder weg van staan.

Omdat zij er verder weg van staan, staan zij er dan ook neutraal in en kunnen ze gemakkelijker antwoorden en inzichten bieden, ook als je ze niet wilt horen. Vaak is het namelijk zo dat antwoorden en inzichten worden gegeven op basis van eigen ervaringen wat natuurlijk niet relevant is voor de ander.

Een medium zorgt er met zijn mediamieke gaven voor dat jij inzichten krijgt op je vragen. Ook kunnen ze je begeleiden. Zo kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

Mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach kan je antwoorden en inzichten geven over van alles en nog wat. Mediums en paragnosten maken gebruik van verschillende paranormale gaven die ze inzetten om antwoorden en inzichten te verkrijgen. Maar welke gaven kan een medium hebben?

Een medium kan de volgende gaven hebben:

  • Helderziend
  • Helderhorend
  • Helderruikend
  • Helderwetend
  • Heldervoelend

Een helderziend medium heeft de gave van helderziendheid. Dit betekent dat zij dingen kunnen zien die anderen niet kunnen zien. Het kan hierbij gaan om verschillende dingen zoals iemands toekomst, een situatie of een andere wereld.

Een helderhorend medium heeft de gave van helderhorendheid. Dit betekent dat ze stemmen kunnen horen en/of communiceren met overledene(n). Zo kunnen er berichten doorgegeven worden aan degene waar het voor bedoeld is.

Een heldervoelend medium heeft de gave van heldervoelendheid. Dit betekent dat ze gevoelens van anderen kunnen voelen en dingen weten die ze niet kunnen weten. Zij zijn dus hoog sensitief en hoog gevoelig. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een helderwetend medium is iemand die de gave van helderwetendheid bezit. Dit betekent dat zij alles weten over iedereen, maar ook dat ze dingen kunnen voorspellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over de toekomst of iemands levensloop.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Dit betekent dat ze geuren kunnen ruiken die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren zijn vaak aan mensen, situaties of plekken gekoppeld. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit betekent dat zij woorden kunnen schrijven die ze niet bedacht hebben. Hierdoor kunnen er door andere wezens, zoals overledenen of geesten, boodschappen worden doorgegeven.

Een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium zet deze gaven in om je inzichten/antwoorden te geven, zodat jij verder kan gaan in het leven. Ook kunnen ze verschillende rollen aannemen.

antwoorden en inzichten krijgen

De verschillende rollen van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende gaven. Dit betekent dat ze niet alle gaven hebben en zich vaak richten op een aantal gebieden. Zo kan je bijvoorbeeld een healer, helderziend medium, paragnost of life coach consulteren. Maar wat is het verschil en welke rollen zijn er? We noemen er een paar:

Energetisch therapeut

Een energetisch therapeut is een therapeut die gebruik maakt van energie. Hierdoor kunnen zij je helpen met het verminderen of oplossen van fysieke, emotionele of mentale klachten. Er zijn verschillende vormen van energetische therapie, waaronder reiki, vitaliteitscoaching en chakrahealing.

Reiki master

Een reiki master maakt gebruik van energieën om je te helen en de pijn verzachten. Vaak wordt dit gedaan door middel van handaanrakingen, maar een Reiki master kan ook op afstand healing verzorgen. Reïki is een Japanse vorm van energiebehandeling. Het woord reïki betekent ‘geestelijke levenskracht’ of ‘universele levensenergie’. Bij reïki wordt er gebruik gemaakt van de universele levensenergie. Deze energie stroomt door iedereen heen, maar soms is deze energie verstoord of niet in balans. Dit kan klachten op fysiek, emotioneel en mentaal vlak veroorzaken. Met reïki kan de energie weer in balans gebracht worden, waardoor je beter in je vel zit.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij de spirituele groei of intuïtieve ontwikkeling in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je levensdoel, bewustwording, zingeving of (angst)klachten. Een spiritueel coach is er om je te helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven of jezelf.

Life coach

Een life coach kan je helpen met alledaagse problemen of issues die spelen in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je carrière, relatie, werk-privébalans of zelfontwikkeling. Een life coach is er om je te helpen met het behalen van jouw doelen en het maken van veranderingen in je leven. Ze kunnen je helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ook kunnen zij als relatie specialist advies geven in de liefde of zakelijk advies geven.

Chinese astrologie

Iemand kan ook gespecialiseerd zijn in de Chinese astrologie. Dit betekent dat ze je kan helpen met het inzicht krijgen in de toekomst aan de hand van de Chinese dierenriem. De Chinese horoscoop is een oude wijsheid die teruggaat tot meer dan 2500 jaar geleden. De basis van de Chinese horoscoop is dat alles in het universum verbonden is met elkaar. Alles heeft zijn eigen energie en trilling. Deze energieën en trillingen worden uitgedrukt in de vorm van dieren. Er zijn twaalf verschillende dieren te vinden in de Chinese dierenriem. Elk dier heeft zijn eigen karaktereigenschappen en betekenis. Deze astrologie kan je helpen met het inzicht krijgen in jouw toekomst of huidige situatie.

Hoe weet ik welke rol bij mij past?

Wanneer je op zoek bent naar antwoorden of inzichten, is het belangrijk dat je weet welke rol bij jou past. Dit hangt namelijk af van wat voor soort vragen je hebt of waar je mee zit. Wanneer je bijvoorbeeld fysieke klachten hebt, is een Reiki master misschien wel iets voor jou. Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? In dat geval kan je het beste helderziende mediums om hulp vragen. Twijfel je over bepaalde keuzes die je moet maken in het leven? Een life coach of spiritueel coach kan dan voor jou de juiste rol zijn.

Antwoorden en inzichten krijgen door middel van hulpmiddelen

Mediums en paragnosten kunnen naast hun paranormale gaven ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om deze gaven te versterken. Ook de beste paragnosten maken gebruik van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

  • Engelen kaarten. Engelen kaarten zijn een mooie manier om in contact te komen met je engelen en gidsen. Een engelen kaartlegster legt deze engelen kaarten en deze engelenkaarten kunnen je helpen bij het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen de kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Tarot kaarten. Tarot kaarten zijn erg populair onder paragnosten en mediums. Tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het doen van een toekomst voorspelling, het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen tarotkaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere soort tarotkaarten. Deze kaarten worden voornamelijk gebruikt voor het doen van een toekomst voorspelling. Lenormandkaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Zodiac kaarten. Zodiac kaarten zijn tarotkaarten die gebaseerd zijn op de astrologie. Deze kaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Foto reading. Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Dit kan je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kan de fotoreading energie uitstralen over een bepaalde situatie of over bepaalde dingen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.

Een ervaren kaartlegster kan beroep doen op deze verschillende hulpmiddelen om zo tot betere en heldere antwoorden en inzichten te komen op relatieproblemen of overige levensvragen.

antwoorden en inzichten geven

Het kiezen van een kracht medium, zuiver medium of ervaren medium

Als jij nieuwe antwoorden en inzichten wilt krijgen op bepaalde situaties, iemand die vragen over jouw kinderen beantwoord of inzichten/antwoorden kan bieden op bepaalde problemen, dan kan een krachtig medium jou daarbij helpen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium voordat je een gesprek gaat starten.

Het is dus belangrijk om vooraf onderzoek te doen naar het medium. Hierdoor krijg je een goede indruk over het medium en de persoonlijkheid. Op die manier weet je of je kunt vertrouwen op het medium.

Kijk naar wat voor gaven het medium bezit en met welke vragen je naar dit medium komt. Wil je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling laten doen, dan is het verstandig om naar een helderziend medium te gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met al jouw vragen. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt weten en dat het medium serieus wordt genomen. Wanneer een medium niet serieus wordt genomen, dan is de kans groot dat er niet helder wordt gekeken naar de situatie waarin je verkeert. Het is dus van belang dat er een klik is tussen jou en het medium voordat er een reading gaat plaatsvinden.

Een zuiver medium zal zich concentreren op één bepaald onderwerp, zoals liefde of relaties, carrière of werk of gezondheid/lichamelijke klachten. Een zuiver medium is minder algemeen dan een krachtig medium. Deze focus zorgt ervoor dat er beter inzicht kan worden gegeven en de reading meer toegespitst is op jouw situatie.

Een ervaren medium heeft al veel verschillende readings gedaan. Dit geeft het medium de kans om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en categorieën. Een medium is daardoor niet alleen bekend met één bepaald onderwerp, maar kan ook goed meedenken over andere onderwerpen die spelen in jouw leven.

Een ervaren medium is dus geschikt voor algemene vragen, maar kan ook goed meedenken over specifiekere onderwerpen. Het is aan jou om te bepalen welk type medium het beste bij jou past.

Een luisterend oor krijgen

Wil jij antwoorden en inzichten van een medium krijgen over bepaalde situaties? Onze mediums en consulenten bieden een luisterend oor. Je kan een professioneel consult aanvragen via de website.

Het aanvragen van een consult kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld de spirituele hulplijn bellen, kan je chatten of kan je door middel van e-mail je vraagstukken of overige levensvragen voorleggen.

Twijfel dus niet en neem contact op met onze consulenten.

Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Test Box
Test Box
000203
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Indy
Indy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Indy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Desiree
Desiree
000212
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten