Kwaliteit mediums voor een goed advies

Antwoorden en inzichten

antwoorden en inzichten

Wanneer je met vragen zit, is het fijn om antwoorden en inzichten te krijgen. Door met een medium of paragnost een gesprek aan te gaan, kan je dit krijgen. Zij hebben een gave om contact te maken met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij antwoorden en inzichten doorgeven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen bij het verwerken van alles wat er speelt in je leven.

Wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, kan een reading je helpen om hier meer inzicht in te krijgen. Ook als je iemand kent die overleden is, kan een reading fijn zijn. Zo kun je afscheid nemen en weten dat zij goed terecht komen in het hiernamaals.

Een medium biedt een luisterend oor en helpt je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op verschillende aspecten uit het leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, een relatie of het verleden. Antwoorden en inzichten verkrijgen van een medium is vaak fijner en duidelijker, omdat zij neutraal in de situatie staan.

Hoe komt het dat een medium beter inzichten/antwoorden kan geven?

Het verkrijgen van antwoorden en inzichten kan soms makkelijk zijn, maar dat is vaak niet het geval. Niet iedereen heeft inzichten om op vragen een antwoord te geven. Mediums en paragnosten kunnen dit vaak wel, omdat ze niet direct betrokken zijn bij je probleem en er dus verder weg van staan.

Omdat zij er verder weg van staan, staan zij er dan ook neutraal in en kunnen ze gemakkelijker antwoorden en inzichten bieden, ook als je ze niet wilt horen. Vaak is het namelijk zo dat antwoorden en inzichten worden gegeven op basis van eigen ervaringen wat natuurlijk niet relevant is voor de ander.

Een medium zorgt er met zijn mediamieke gaven voor dat jij inzichten krijgt op je vragen. Ook kunnen ze je begeleiden. Zo kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

Mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach kan je antwoorden en inzichten geven over van alles en nog wat. Mediums en paragnosten maken gebruik van verschillende paranormale gaven die ze inzetten om antwoorden en inzichten te verkrijgen. Maar welke gaven kan een medium hebben?

Een medium kan de volgende gaven hebben:

  • Helderziend
  • Helderhorend
  • Helderruikend
  • Helderwetend
  • Heldervoelend

Een helderziend medium heeft de gave van helderziendheid. Dit betekent dat zij dingen kunnen zien die anderen niet kunnen zien. Het kan hierbij gaan om verschillende dingen zoals iemands toekomst, een situatie of een andere wereld.

Een helderhorend medium heeft de gave van helderhorendheid. Dit betekent dat ze stemmen kunnen horen en/of communiceren met overledene(n). Zo kunnen er berichten doorgegeven worden aan degene waar het voor bedoeld is.

Een heldervoelend medium heeft de gave van heldervoelendheid. Dit betekent dat ze gevoelens van anderen kunnen voelen en dingen weten die ze niet kunnen weten. Zij zijn dus hoog sensitief en hoog gevoelig. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een helderwetend medium is iemand die de gave van helderwetendheid bezit. Dit betekent dat zij alles weten over iedereen, maar ook dat ze dingen kunnen voorspellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over de toekomst of iemands levensloop.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Dit betekent dat ze geuren kunnen ruiken die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren zijn vaak aan mensen, situaties of plekken gekoppeld. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit betekent dat zij woorden kunnen schrijven die ze niet bedacht hebben. Hierdoor kunnen er door andere wezens, zoals overledenen of geesten, boodschappen worden doorgegeven.

Een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium zet deze gaven in om je inzichten/antwoorden te geven, zodat jij verder kan gaan in het leven. Ook kunnen ze verschillende rollen aannemen.

antwoorden en inzichten krijgen

De verschillende rollen van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende gaven. Dit betekent dat ze niet alle gaven hebben en zich vaak richten op een aantal gebieden. Zo kan je bijvoorbeeld een healer, helderziend medium, paragnost of life coach consulteren. Maar wat is het verschil en welke rollen zijn er? We noemen er een paar:

Energetisch therapeut

Een energetisch therapeut is een therapeut die gebruik maakt van energie. Hierdoor kunnen zij je helpen met het verminderen of oplossen van fysieke, emotionele of mentale klachten. Er zijn verschillende vormen van energetische therapie, waaronder reiki, vitaliteitscoaching en chakrahealing.

Reiki master

Een reiki master maakt gebruik van energieën om je te helen en de pijn verzachten. Vaak wordt dit gedaan door middel van handaanrakingen, maar een Reiki master kan ook op afstand healing verzorgen. Reïki is een Japanse vorm van energiebehandeling. Het woord reïki betekent ‘geestelijke levenskracht’ of ‘universele levensenergie’. Bij reïki wordt er gebruik gemaakt van de universele levensenergie. Deze energie stroomt door iedereen heen, maar soms is deze energie verstoord of niet in balans. Dit kan klachten op fysiek, emotioneel en mentaal vlak veroorzaken. Met reïki kan de energie weer in balans gebracht worden, waardoor je beter in je vel zit.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij de spirituele groei of intuïtieve ontwikkeling in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je levensdoel, bewustwording, zingeving of (angst)klachten. Een spiritueel coach is er om je te helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven of jezelf.

Life coach

Een life coach kan je helpen met alledaagse problemen of issues die spelen in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je carrière, relatie, werk-privébalans of zelfontwikkeling. Een life coach is er om je te helpen met het behalen van jouw doelen en het maken van veranderingen in je leven. Ze kunnen je helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ook kunnen zij als relatie specialist advies geven in de liefde of zakelijk advies geven.

Chinese astrologie

Iemand kan ook gespecialiseerd zijn in de Chinese astrologie. Dit betekent dat ze je kan helpen met het inzicht krijgen in de toekomst aan de hand van de Chinese dierenriem. De Chinese horoscoop is een oude wijsheid die teruggaat tot meer dan 2500 jaar geleden. De basis van de Chinese horoscoop is dat alles in het universum verbonden is met elkaar. Alles heeft zijn eigen energie en trilling. Deze energieën en trillingen worden uitgedrukt in de vorm van dieren. Er zijn twaalf verschillende dieren te vinden in de Chinese dierenriem. Elk dier heeft zijn eigen karaktereigenschappen en betekenis. Deze astrologie kan je helpen met het inzicht krijgen in jouw toekomst of huidige situatie.

Hoe weet ik welke rol bij mij past?

Wanneer je op zoek bent naar antwoorden of inzichten, is het belangrijk dat je weet welke rol bij jou past. Dit hangt namelijk af van wat voor soort vragen je hebt of waar je mee zit. Wanneer je bijvoorbeeld fysieke klachten hebt, is een Reiki master misschien wel iets voor jou. Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? In dat geval kan je het beste helderziende mediums om hulp vragen. Twijfel je over bepaalde keuzes die je moet maken in het leven? Een life coach of spiritueel coach kan dan voor jou de juiste rol zijn.

Antwoorden en inzichten krijgen door middel van hulpmiddelen

Mediums en paragnosten kunnen naast hun paranormale gaven ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om deze gaven te versterken. Ook de beste paragnosten maken gebruik van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

  • Engelen kaarten. Engelen kaarten zijn een mooie manier om in contact te komen met je engelen en gidsen. Een engelen kaartlegster legt deze engelen kaarten en deze engelenkaarten kunnen je helpen bij het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen de kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Tarot kaarten. Tarot kaarten zijn erg populair onder paragnosten en mediums. Tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het doen van een toekomst voorspelling, het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen tarotkaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere soort tarotkaarten. Deze kaarten worden voornamelijk gebruikt voor het doen van een toekomst voorspelling. Lenormandkaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Zodiac kaarten. Zodiac kaarten zijn tarotkaarten die gebaseerd zijn op de astrologie. Deze kaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Foto reading. Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Dit kan je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kan de fotoreading energie uitstralen over een bepaalde situatie of over bepaalde dingen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.

Een ervaren kaartlegster kan beroep doen op deze verschillende hulpmiddelen om zo tot betere en heldere antwoorden en inzichten te komen op relatieproblemen of overige levensvragen.

antwoorden en inzichten geven

Het kiezen van een kracht medium, zuiver medium of ervaren medium

Als jij nieuwe antwoorden en inzichten wilt krijgen op bepaalde situaties, iemand die vragen over jouw kinderen beantwoord of inzichten/antwoorden kan bieden op bepaalde problemen, dan kan een krachtig medium jou daarbij helpen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium voordat je een gesprek gaat starten.

Het is dus belangrijk om vooraf onderzoek te doen naar het medium. Hierdoor krijg je een goede indruk over het medium en de persoonlijkheid. Op die manier weet je of je kunt vertrouwen op het medium.

Kijk naar wat voor gaven het medium bezit en met welke vragen je naar dit medium komt. Wil je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling laten doen, dan is het verstandig om naar een helderziend medium te gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met al jouw vragen. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt weten en dat het medium serieus wordt genomen. Wanneer een medium niet serieus wordt genomen, dan is de kans groot dat er niet helder wordt gekeken naar de situatie waarin je verkeert. Het is dus van belang dat er een klik is tussen jou en het medium voordat er een reading gaat plaatsvinden.

Een zuiver medium zal zich concentreren op één bepaald onderwerp, zoals liefde of relaties, carrière of werk of gezondheid/lichamelijke klachten. Een zuiver medium is minder algemeen dan een krachtig medium. Deze focus zorgt ervoor dat er beter inzicht kan worden gegeven en de reading meer toegespitst is op jouw situatie.

Een ervaren medium heeft al veel verschillende readings gedaan. Dit geeft het medium de kans om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en categorieën. Een medium is daardoor niet alleen bekend met één bepaald onderwerp, maar kan ook goed meedenken over andere onderwerpen die spelen in jouw leven.

Een ervaren medium is dus geschikt voor algemene vragen, maar kan ook goed meedenken over specifiekere onderwerpen. Het is aan jou om te bepalen welk type medium het beste bij jou past.

Een luisterend oor krijgen

Wil jij antwoorden en inzichten van een medium krijgen over bepaalde situaties? Onze mediums en consulenten bieden een luisterend oor. Je kan een professioneel consult aanvragen via de website.

Het aanvragen van een consult kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld de spirituele hulplijn bellen, kan je chatten of kan je door middel van e-mail je vraagstukken of overige levensvragen voorleggen.

Twijfel dus niet en neem contact op met onze consulenten.

Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min