Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Antwoorden en inzichten

antwoorden en inzichten

Wanneer je met vragen zit, is het fijn om antwoorden en inzichten te krijgen. Door met een medium of paragnost een gesprek aan te gaan, kan je dit krijgen. Zij hebben een gave om contact te maken met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij antwoorden en inzichten doorgeven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen bij het verwerken van alles wat er speelt in je leven.

Wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, kan een reading je helpen om hier meer inzicht in te krijgen. Ook als je iemand kent die overleden is, kan een reading fijn zijn. Zo kun je afscheid nemen en weten dat zij goed terecht komen in het hiernamaals.

Een medium biedt een luisterend oor en helpt je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op verschillende aspecten uit het leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, een relatie of het verleden. Antwoorden en inzichten verkrijgen van een medium is vaak fijner en duidelijker, omdat zij neutraal in de situatie staan.

Hoe komt het dat een medium beter inzichten/antwoorden kan geven?

Het verkrijgen van antwoorden en inzichten kan soms makkelijk zijn, maar dat is vaak niet het geval. Niet iedereen heeft inzichten om op vragen een antwoord te geven. Mediums en paragnosten kunnen dit vaak wel, omdat ze niet direct betrokken zijn bij je probleem en er dus verder weg van staan.

Omdat zij er verder weg van staan, staan zij er dan ook neutraal in en kunnen ze gemakkelijker antwoorden en inzichten bieden, ook als je ze niet wilt horen. Vaak is het namelijk zo dat antwoorden en inzichten worden gegeven op basis van eigen ervaringen wat natuurlijk niet relevant is voor de ander.

Een medium zorgt er met zijn mediamieke gaven voor dat jij inzichten krijgt op je vragen. Ook kunnen ze je begeleiden. Zo kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

Mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach kan je antwoorden en inzichten geven over van alles en nog wat. Mediums en paragnosten maken gebruik van verschillende paranormale gaven die ze inzetten om antwoorden en inzichten te verkrijgen. Maar welke gaven kan een medium hebben?

Een medium kan de volgende gaven hebben:

 • Helderziend
 • Helderhorend
 • Helderruikend
 • Helderwetend
 • Heldervoelend

Een helderziend medium heeft de gave van helderziendheid. Dit betekent dat zij dingen kunnen zien die anderen niet kunnen zien. Het kan hierbij gaan om verschillende dingen zoals iemands toekomst, een situatie of een andere wereld.

Een helderhorend medium heeft de gave van helderhorendheid. Dit betekent dat ze stemmen kunnen horen en/of communiceren met overledene(n). Zo kunnen er berichten doorgegeven worden aan degene waar het voor bedoeld is.

Een heldervoelend medium heeft de gave van heldervoelendheid. Dit betekent dat ze gevoelens van anderen kunnen voelen en dingen weten die ze niet kunnen weten. Zij zijn dus hoog sensitief en hoog gevoelig. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een helderwetend medium is iemand die de gave van helderwetendheid bezit. Dit betekent dat zij alles weten over iedereen, maar ook dat ze dingen kunnen voorspellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over de toekomst of iemands levensloop.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Dit betekent dat ze geuren kunnen ruiken die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren zijn vaak aan mensen, situaties of plekken gekoppeld. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit betekent dat zij woorden kunnen schrijven die ze niet bedacht hebben. Hierdoor kunnen er door andere wezens, zoals overledenen of geesten, boodschappen worden doorgegeven.

Een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium zet deze gaven in om je inzichten/antwoorden te geven, zodat jij verder kan gaan in het leven. Ook kunnen ze verschillende rollen aannemen.

antwoorden en inzichten krijgen

De verschillende rollen van een medium/paragnost

Mediums en paragnosten kunnen gespecialiseerd zijn in verschillende gaven. Dit betekent dat ze niet alle gaven hebben en zich vaak richten op een aantal gebieden. Zo kan je bijvoorbeeld een healer, helderziend medium, paragnost of life coach consulteren. Maar wat is het verschil en welke rollen zijn er? We noemen er een paar:

Energetisch therapeut

Een energetisch therapeut is een therapeut die gebruik maakt van energie. Hierdoor kunnen zij je helpen met het verminderen of oplossen van fysieke, emotionele of mentale klachten. Er zijn verschillende vormen van energetische therapie, waaronder reiki, vitaliteitscoaching en chakrahealing.

Reiki master

Een reiki master maakt gebruik van energieën om je te helen en de pijn verzachten. Vaak wordt dit gedaan door middel van handaanrakingen, maar een Reiki master kan ook op afstand healing verzorgen. Reïki is een Japanse vorm van energiebehandeling. Het woord reïki betekent ‘geestelijke levenskracht’ of ‘universele levensenergie’. Bij reïki wordt er gebruik gemaakt van de universele levensenergie. Deze energie stroomt door iedereen heen, maar soms is deze energie verstoord of niet in balans. Dit kan klachten op fysiek, emotioneel en mentaal vlak veroorzaken. Met reïki kan de energie weer in balans gebracht worden, waardoor je beter in je vel zit.

Spiritueel coach

Een spiritueel coach kan je helpen bij de spirituele groei of intuïtieve ontwikkeling in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je levensdoel, bewustwording, zingeving of (angst)klachten. Een spiritueel coach is er om je te helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over het leven of jezelf.

Life coach

Een life coach kan je helpen met alledaagse problemen of issues die spelen in je leven. Het kan hierbij gaan om verschillende onderwerpen zoals je carrière, relatie, werk-privébalans of zelfontwikkeling. Een life coach is er om je te helpen met het behalen van jouw doelen en het maken van veranderingen in je leven. Ze kunnen je helpen bij het inzicht krijgen in wie je bent en wat je wilt. Ook kunnen zij als relatie specialist advies geven in de liefde of zakelijk advies geven.

Chinese astrologie

Iemand kan ook gespecialiseerd zijn in de Chinese astrologie. Dit betekent dat ze je kan helpen met het inzicht krijgen in de toekomst aan de hand van de Chinese dierenriem. De Chinese horoscoop is een oude wijsheid die teruggaat tot meer dan 2500 jaar geleden. De basis van de Chinese horoscoop is dat alles in het universum verbonden is met elkaar. Alles heeft zijn eigen energie en trilling. Deze energieën en trillingen worden uitgedrukt in de vorm van dieren. Er zijn twaalf verschillende dieren te vinden in de Chinese dierenriem. Elk dier heeft zijn eigen karaktereigenschappen en betekenis. Deze astrologie kan je helpen met het inzicht krijgen in jouw toekomst of huidige situatie.

Hoe weet ik welke rol bij mij past?

Wanneer je op zoek bent naar antwoorden of inzichten, is het belangrijk dat je weet welke rol bij jou past. Dit hangt namelijk af van wat voor soort vragen je hebt of waar je mee zit. Wanneer je bijvoorbeeld fysieke klachten hebt, is een Reiki master misschien wel iets voor jou. Wil je weten wat de toekomst voor jou in petto heeft? In dat geval kan je het beste helderziende mediums om hulp vragen. Twijfel je over bepaalde keuzes die je moet maken in het leven? Een life coach of spiritueel coach kan dan voor jou de juiste rol zijn.

Antwoorden en inzichten krijgen door middel van hulpmiddelen

Mediums en paragnosten kunnen naast hun paranormale gaven ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om deze gaven te versterken. Ook de beste paragnosten maken gebruik van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

 • Engelen kaarten. Engelen kaarten zijn een mooie manier om in contact te komen met je engelen en gidsen. Een engelen kaartlegster legt deze engelen kaarten en deze engelenkaarten kunnen je helpen bij het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen de kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
 • Tarot kaarten. Tarot kaarten zijn erg populair onder paragnosten en mediums. Tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het doen van een toekomst voorspelling, het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen tarotkaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
 • Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere soort tarotkaarten. Deze kaarten worden voornamelijk gebruikt voor het doen van een toekomst voorspelling. Lenormandkaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
 • Zodiac kaarten. Zodiac kaarten zijn tarotkaarten die gebaseerd zijn op de astrologie. Deze kaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
 • Foto reading. Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Dit kan je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kan de fotoreading energie uitstralen over een bepaalde situatie of over bepaalde dingen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.

Een ervaren kaartlegster kan beroep doen op deze verschillende hulpmiddelen om zo tot betere en heldere antwoorden en inzichten te komen op relatieproblemen of overige levensvragen.

antwoorden en inzichten geven

Het kiezen van een kracht medium, zuiver medium of ervaren medium

Als jij nieuwe antwoorden en inzichten wilt krijgen op bepaalde situaties, iemand die vragen over jouw kinderen beantwoord of inzichten/antwoorden kan bieden op bepaalde problemen, dan kan een krachtig medium jou daarbij helpen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium voordat je een gesprek gaat starten.

Het is dus belangrijk om vooraf onderzoek te doen naar het medium. Hierdoor krijg je een goede indruk over het medium en de persoonlijkheid. Op die manier weet je of je kunt vertrouwen op het medium.

Kijk naar wat voor gaven het medium bezit en met welke vragen je naar dit medium komt. Wil je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling laten doen, dan is het verstandig om naar een helderziend medium te gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met al jouw vragen. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt weten en dat het medium serieus wordt genomen. Wanneer een medium niet serieus wordt genomen, dan is de kans groot dat er niet helder wordt gekeken naar de situatie waarin je verkeert. Het is dus van belang dat er een klik is tussen jou en het medium voordat er een reading gaat plaatsvinden.

Een zuiver medium zal zich concentreren op één bepaald onderwerp, zoals liefde of relaties, carrière of werk of gezondheid/lichamelijke klachten. Een zuiver medium is minder algemeen dan een krachtig medium. Deze focus zorgt ervoor dat er beter inzicht kan worden gegeven en de reading meer toegespitst is op jouw situatie.

Een ervaren medium heeft al veel verschillende readings gedaan. Dit geeft het medium de kans om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en categorieën. Een medium is daardoor niet alleen bekend met één bepaald onderwerp, maar kan ook goed meedenken over andere onderwerpen die spelen in jouw leven.

Een ervaren medium is dus geschikt voor algemene vragen, maar kan ook goed meedenken over specifiekere onderwerpen. Het is aan jou om te bepalen welk type medium het beste bij jou past.

Een luisterend oor krijgen

Wil jij antwoorden en inzichten van een medium krijgen over bepaalde situaties? Onze mediums en consulenten bieden een luisterend oor. Je kan een professioneel consult aanvragen via de website.

Het aanvragen van een consult kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld de spirituele hulplijn bellen, kan je chatten of kan je door middel van e-mail je vraagstukken of overige levensvragen voorleggen.

Twijfel dus niet en neem contact op met onze consulenten.

Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.