Antwoorden en inzichten

antwoorden en inzichten

Wanneer je met vragen zit, is het fijn om antwoorden en inzichten te krijgen. Door met een medium of paragnost een gesprek aan te gaan, kan je dit krijgen. Zij hebben een gave om contact te maken met de andere wereld. Hierdoor kunnen zij antwoorden en inzichten doorgeven die voor jou van toepassing zijn. Dit kan je helpen bij het verwerken van alles wat er speelt in je leven.

Wanneer je vragen hebt over liefde, relaties, werk of geld, kan een reading je helpen om hier meer inzicht in te krijgen. Ook als je iemand kent die overleden is, kan een reading fijn zijn. Zo kun je afscheid nemen en weten dat zij goed terecht komen in het hiernamaals.

Een medium biedt een luisterend oor en helpt je met het verkrijgen van inzichten/antwoorden op verschillende aspecten uit het leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over de liefde, een relatie of het verleden. Antwoorden en inzichten verkrijgen van een medium is vaak fijner en duidelijker, omdat zij neutraal in de situatie staan.

Hoe komt het dat een Qmedium beter antwoorden en inzichten kan geven

Het verkrijgen van antwoorden en inzichten kan soms makkelijk zijn, maar dat is vaak niet het geval. Niet iedereen heeft inzichten om op vragen een antwoord te geven. Mediums en paragnosten kunnen dit vaak wel, omdat ze niet direct betrokken zijn bij je probleem en er dus verder weg van staan.

Omdat zij er verder weg van staan, staan zij er dan ook neutraal in en kunnen ze gemakkelijker antwoorden en inzichten bieden, ook als je ze niet wilt horen. Vaak is het namelijk zo dat antwoorden en inzichten worden gegeven op basis van eigen ervaringen wat natuurlijk niet relevant is voor de ander.

Een medium zorgt er met zijn mediamieke gaven voor dat jij inzichten krijgt op je vragen. Ook kunnen ze je begeleiden. Zo kan je jezelf beter leren kennen en maak je een persoonlijke ontwikkeling door.

Mediamieke gaven van een medium

Een medium, paragnost of spiritueel coach kan je antwoorden en inzichten geven over van alles en nog wat. Mediums en paragnosten maken gebruik van verschillende paranormale gaven die ze inzetten om antwoorden en inzichten te verkrijgen. Maar welke gaven kan een medium hebben?

Een medium kan de volgende gaven hebben:

  • Helderziend
  • Helderhorend
  • Helderruikend
  • Helderwetend
  • Heldervoelend

Een helderziend medium heeft de gave van helderziendheid. Dit betekent dat zij dingen kunnen zien die anderen niet kunnen zien. Het kan hierbij gaan om verschillende dingen zoals iemands toekomst, een situatie of een andere wereld.

Een helderhorend medium heeft de gave van helderhorendheid. Dit betekent dat ze stemmen kunnen horen en/of communiceren met overledene(n). Zo kunnen er berichten doorgegeven worden aan degene waar het voor bedoeld is.

Een heldervoelend medium heeft de gave van heldervoelendheid. Dit betekent dat ze gevoelens van anderen kunnen voelen en dingen weten die ze niet kunnen weten. Zij zijn dus hoog sensitief en hoog gevoelig. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Antwoord en inzichten van een helderwetend medium

Een helderwetend medium is iemand die de gave van helderwetendheid bezit. Dit betekent dat zij alles weten over iedereen, maar ook dat ze dingen kunnen voorspellen. Zo kan je bijvoorbeeld vragen stellen over de toekomst of iemands levensloop.

Een helderruikend medium heeft de gave van helderruikendheid. Dit betekent dat ze geuren kunnen ruiken die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren zijn vaak aan mensen, situaties of plekken gekoppeld. Hierdoor hebben zij een extra dimensie om inzichten en antwoorden te verkrijgen.

Een automatisch schrift medium heeft de gave van automatisch schrift. Dit betekent dat zij woorden kunnen schrijven die ze niet bedacht hebben. Hierdoor kunnen er door andere wezens, zoals overledenen of geesten, boodschappen worden doorgegeven.

Een krachtig medium, ervaren medium of zuiver medium zet deze gaven in om je inzichten/antwoorden te geven, zodat jij verder kan gaan in het leven. Ook kunnen ze verschillende rollen aannemen.

antwoorden en inzichten krijgen

Antwoorden en inzichten krijgen door middel van spiritueel consult

Mediums en paragnosten kunnen naast hun paranormale gaven ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om deze gaven te versterken. Ook de beste paragnosten maken gebruik van verschillende hulpmiddelen. Wat zijn de meest voorkomende?

  • Engelen kaarten. Engelen kaarten zijn een mooie manier om in contact te komen met je engelen en gidsen. Een engelen kaartlegster legt deze engelen kaarten en deze engelenkaarten kunnen je helpen bij het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen de kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Tarot kaarten. Tarot kaarten zijn erg populair onder paragnosten en mediums. Tarotkaarten kunnen worden gebruikt voor verschillende doeleinden, zoals het doen van een toekomst voorspelling, het geven van advies of het beantwoorden van vragen. Ook kunnen tarotkaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn een andere soort tarotkaarten. Deze kaarten worden voornamelijk gebruikt voor het doen van een toekomst voorspelling. Lenormandkaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.

Maar ook

  • Zodiac kaarten. Zodiac kaarten zijn tarotkaarten die gebaseerd zijn op de astrologie. Deze kaarten kunnen je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kunnen deze kaarten een bepaalde energie uitstralen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.
  • Foto reading. Foto reading is een manier van helderziendheid waarbij een paragnost of medium de energie uit een foto kan lezen. Dit kan je helpen bij het beantwoorden van vragen over de toekomst of bij het geven van advies. Ook kan de fotoreading energie uitstralen over een bepaalde situatie of over bepaalde dingen die je kan helpen bij het verwerken van emoties of patronen.

Een ervaren kaartlegster kan beroep doen op deze verschillende hulpmiddelen om zo tot betere en heldere antwoorden en inzichten te komen op relatieproblemen of overige levensvragen.

antwoorden en inzichten geven

Het kiezen van een kracht medium voor antwoorden en inzichten

Als jij nieuwe antwoorden en inzichten wilt krijgen op bepaalde situaties, iemand die vragen over jouw kinderen beantwoord of inzichten/antwoorden kan bieden op bepaalde problemen, dan kan een krachtig medium jou daarbij helpen. Het is belangrijk dat je een goed gevoel hebt bij een medium voordat je een gesprek gaat starten.

Het is dus belangrijk om vooraf onderzoek te doen naar het medium. Hierdoor krijg je een goede indruk over het medium en de persoonlijkheid. Op die manier weet je of je kunt vertrouwen op het medium.

Welke antwoorden en inzichten heb ik nodig

Kijk naar wat voor gaven het medium bezit en met welke vragen je naar dit medium komt. Wil je bijvoorbeeld een toekomst voorspelling laten doen, dan is het verstandig om naar een helderziend medium te gaan.

Een krachtig medium kan je helpen met al jouw vragen. Het is belangrijk dat je weet wat je wilt weten en dat het medium serieus wordt genomen. Wanneer een medium niet serieus wordt genomen, dan is de kans groot dat er niet helder wordt gekeken naar de situatie waarin je verkeert. Het is dus van belang dat er een klik is tussen jou en het medium voordat er een reading gaat plaatsvinden.

Een zuiver medium zal zich concentreren op één bepaald onderwerp, zoals liefde of relaties, carrière of werk of gezondheid/lichamelijke klachten. Een zuiver medium is minder algemeen dan een krachtig medium. Deze focus zorgt ervoor dat er beter inzicht kan worden gegeven en de reading meer toegespitst is op jouw situatie.

Een ervaren medium heeft al veel verschillende readings gedaan. Dit geeft het medium de kans om zich te verdiepen in verschillende onderwerpen en categorieën. Een medium is daardoor niet alleen bekend met één bepaald onderwerp, maar kan ook goed meedenken over andere onderwerpen die spelen in jouw leven.

Een ervaren medium is dus geschikt voor algemene vragen, maar kan ook goed meedenken over specifiekere onderwerpen. Het is aan jou om te bepalen welk type medium het beste bij jou past.

Een luisterend oor via antwoord en inzichten

Wil jij antwoorden en inzichten van een medium krijgen over bepaalde situaties? Onze mediums en consulenten bieden een luisterend oor. Je kan een professioneel consult aanvragen via de website.

Het aanvragen van een consult kan op verschillende manieren. Zo kan je bijvoorbeeld de spirituele hulplijn bellen, kan je chatten of kan je door middel van e-mail je vraagstukken of overige levensvragen voorleggen.

Twijfel dus niet en neem contact op met onze consulenten.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Anita
Ingesprek
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Thea
Ingesprek
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.