Goede mediums

Het vinden van goede mediums kan voor sommige mensen erg lastig zijn. Als je niet weet waar je op moet letten, dan is het vinden van een goed medium erg lastig. Het is erg belangrijk om een goede klik te vinden met het medium en dat je je op je gemak voelt.

Wat is een goed medium

Een medium of paragnost hebben paranormale gaven die mediums en paragnosten gebruiken om boodschappen over te dragen en te ontvangen van geesten, engelen of andere entiteiten. Een medium paragnost kan over verschillende gaven bezitten en een medium paragnost kan verschillende rollen op zich nemen.

Mediums paragnosten zijn begaafde mensen en zijn er voor om een luisterend oor te bieden aan hen die het nodig hebben. Zo kunnen ze terecht bij een medium paragnost met vragen over relatie, liefde, het verleden of emoties. .

Zoals gezegd kan een medium paragnost verschillende paranormale gaven bezitten. Deze gaven kunnen zijn overgegeven van generatie op generatie, maar het kan ook zijn aangeleerd. Een medium paragnost kan ook meerdere gaven bezitten. De gaven die een medium kan bezitten zijn:

  • Helderziendheid
  • Helderhorend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderruikkend

Helderhorend goed medium of paragnost

Een medium of paragnost dat helder horend is, krijgt boodschappen door middel van horen. Zij ontvangen geluiden of horen stemmen en kunnen deze boodschappen dan overbrengen. Ook kan het zijn dat ze boodschappen door middel van melodieën en muziek.

Helderziend goed medium of paragnost

Een helderziend medium of paragnost ontvangt boodschappen in de vorm van beelden. Helderzienden worden vaak vergeleken met het stereotype waarzeggers met een glazen bol. Dit is echter niet het geval, want er zijn veel verschillende manieren waarop helderzienden beelden kunnen ontvangen. Beelden kunnen in hun hoofd worden gezien of ze kunnen deze ook buiten zichzelf zien.

Helderwetend goed medium of paragnost

Een helderwetend medium of paragnost weet dingen die ze logischerwijs niet zouden moeten weten. Ze ontvangt boodschappen vanuit een andere bron en kan hierdoor informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of andere zaken waarvan ze niet op de hoogte zouden mogen zijn.

Heldervoelend goed medium of paragnost

Een heldervoelend medium is hoog gevoelig en krijgt zijn boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan om emoties gaan, maar ook door middel het aanraken van bepaalde voorwerpen bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld hiervan is foto reading. Hierbij kan een medium aan de hand van een foto bepaalde dingen voelen.

Helderruikend medium of paragnost

Een medium of paragnost die helderruikend is, kan door middel van geuren voorspellingen doen en dingen vertellen. Zo kan het zijn dat een helderruikend medium of paragnost de aanwezigheid van engelen ruikt, de naderende dood of ziektes.

Rollen van een ervaren medium

Een medium paragnost kan verschillende specialiteiten bezitten. Zo kan bijvoorbeeld een medium paragnost dienen als spiritueel coach of spiritueel adviseur, maar ook als relatie coach of life coach.

Ze kunnen ook andere vormen van gaven bezitten.

Telepathie is het voelen en lezen van gedachtes. Een medium of paragnost die telepathie gebruikt zijn gave om de gedachtes en gevoelens van de cliënt te lezen en vervolgens het onderdrukte kan verwerken.

Ook kan een medium paragnost goed zijn in healing. Wanneer een medium of paragnost goed in healing is wordt dit ook wel een reiki master genoemd. Zij zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen. Zij kunnen bijvoorbeeld door middel van handleggingen fysieke of emotionele pijn verlichten. Hierdoor is een reiki master anders dan mediums en paragnosten, omdat een reiki master geen vragen beantwoord. Wel maakt hij gebruik van dezelfde energieën.

Een medium paragnost kan gespecialiseerd zijn in numerologie of astrologie. Numerologie gaat over je geboortejaar en de daarbij horende psychologie, filosofie en wetenschap. Astrologie gaat tussen het lot van mensen en de gebeurtenissen op aarde in combinatie met de hemellichamen die te zien zijn in de lucht.

Goede mediums maken gebruik van hulpmiddelen

Een krachtig medium kan gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat een reading beter gaat. Hulpmiddelen versterken de gaven van een medium paragnost, waardoor ze beter antwoord kunnen geven.

Er zijn verschillende hulpmiddelen:

Lenormand kaarten, Tarot kaarten en engelen kaarten zijn de bekendste kaartleggingen die door kaartleggers gelegd worden. Kaartlegging kan ervoor zorgen een medium paragnost of ervaren kaartlegster te helpen een antwoord te geven op de vraag die een cliënt stelt.

Lenormand kaarten gaan in op gebeurtenissen en feiten uit het verleden en het verloop in de nabije toekomst. Om lenormand kaarten goed te kunnen lezen, moet je wel weten wat de kaarten betekenen. Er zijn verschillende kaartleggingen die je met lenormand kaarten kan doen.

Tarot kaarten hebben elk een afbeelding die ergens symbool voor staat. Er zijn twee soorten Tarot kaarten. De grote Arcana en de kleine Arcana. Het verschil hierin is het aantal kaarten wat wordt gebruikt door kaartleggers.

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Er is een verschil tussen mediums en paragnosten. Mediums kunnen in contact komen met dierbare overledenen waar een paragnost dat niet kan. Een ervaren medium kan een persoonlijk gesprek aangaan met een overleden persoon.

Tijdens een consult dient een zuiver medium in dit geval als doorgeefluik en kan boodschappen van de wereld van de levenden overbrengen naar de andere kant. Zo kan je terecht bij een medium als je nog wat wil zeggen of geen gedag hebt kunnen nemen.

Hoe vind je een goed medium

De zoektocht naar de beste mediums paragnosten kan best lastig zijn. Tegenwoordig zijn er erg veel mediums en paragnosten waar je uit kan kiezen. Maar hoe vind je nu de meest betrouwbare mediums? Wij geven een aantal tips:

Van harte welkom heten en een fijn gevoel creëren

In de eerste instantie is het belangrijk om te luisteren naar je buikgevoel. Mediums zijn lieve mensen, maar als je geen goed gevoel hebt bij een medium of paragnost dan is dit niet het medium of paragnost waar jij mee in gesprek moet gaan.

Wanneer je tijdens een gesprek niet het gevoel krijgt dat het medium of de helderziende niet naar je luistert dan is het verstandig om een ander medium of helderziende te zoeken.

Vaak kan je al wel een beetje inlezen in het soort medium of paragnost. Mediums of paragnosten kunnen aan de hand van blogs en reviews een indruk achterlaten.

Het toegeven van blokkades door een goed medium

Het verschil tussen een medium en een top medium is dat een top medium aan durft te geven waar blokkades zich voordoen. Mediums of paragnosten die beweren moeiteloos een toekomst voorspelling te kunnen doen of gelijk een antwoord kunnen geven op bepaalde levensvragen zijn niet de meest goede mediums om een gesprek mee aan te gaan.

Een top medium geeft aan wanneer er bepaalde blokkades zich voordoen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze geen contact kunnen leggen met een overleden persoon of geen antwoord kunnen krijgen op een specifieke vraag. De beste mediums nemen ook vaak de tijd voor je en zullen je later advies op maat geven.

Een dure of goedkope paranormale hulplijn bellen

De beste mediums vragen geen astronomische bedragen voor een consult. Een goed medium gebruikt zijn gave niet om geld te verdienen, maar om een luisterend oor te bieden en advies te geven.

Daarom is het vinden van een medium of paragnost met integriteit belangrijk. De prioriteit van het medium of paragnost moet liggen bij het helpen en beantwoorden van problemen, zoals relatieproblemen, liefde of gebeurtenissen uit het verleden.

Een medium paragnost werkt niet gratis, dat is logisch. Maar je kan mediums die je willen helpen en mediums die uit zijn op geld wel onderscheiden van elkaar.

goede mediums vinden

De verschillende rollen van een goed medium

Een top medium kan zoals gezegd verschillende rollen en stijlen hebben. Zo is een medium een spirituele coach, een engelen kaartlegster of een relatie specialist. Zoek consulenten die aansluiten bij jou visie. Heb je bijvoorbeeld niks met zwarte magie, dan is dit geen medium waar jij een gesprek mee aangaat.

Een goed medium met slecht nieuws

Een krachtig medium en een zuiver medium zal er alles aan doen om dingen in te zien. Een goed medium weet dat er uit pijn, zorgen en verdriet wat te leren valt en dit zal een krachtig medium dan ook vertellen. Een medium is namelijk van mening dat het schadelijker is om dingen te onderdrukken dan ze een plaats te geven en in hun waarde laten.

In contact komen met een goed medium

Ben je nieuwsgierig gewonden wil je nu zelf in contact komen met goede mediums? Consulenten van Qmediums zijn erg betrouwbaar en kunnen je helpen met vragen over liefde, relatie of overige levensvragen.

Wil je dus in contact komen met een spiritueel coach of een hoog gevoelig medium voor een toekomst voorspelling? Twijfel niet en bekijk onze consulenten!

Medium Kitty
Beschikbaar
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.