Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Goede mediums

goede mediums

Het vinden van goede mediums kan voor sommige mensen erg lastig zijn. Als je niet weet waar je op moet letten, dan is het vinden van een goed medium erg lastig. Het is erg belangrijk om een goede klik te vinden met het medium en dat je je op je gemak voelt.

Wat is een medium paragnost?

Een medium of paragnost hebben paranormale gaven die mediums en paragnosten gebruiken om boodschappen over te dragen en te ontvangen van geesten, engelen of andere entiteiten. Een medium paragnost kan over verschillende gaven bezitten en een medium paragnost kan verschillende rollen op zich nemen.

Mediums paragnosten zijn begaafde mensen en zijn er voor om een luisterend oor te bieden aan hen die het nodig hebben. Zo kunnen ze terecht bij een medium paragnost met vragen over relatie, liefde, het verleden of emoties. Vraag iets aan medium Amy.

Zoals gezegd kan een medium paragnost verschillende paranormale gaven bezitten. Deze gaven kunnen zijn overgegeven van generatie op generatie, maar het kan ook zijn aangeleerd. Een medium paragnost kan ook meerdere gaven bezitten. De gaven die een medium kan bezitten zijn:

  • Helderziendheid
  • Helderhorend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderruikkend

Helderhorend medium of paragnost

Een medium of paragnost dat helder horend is, krijgt boodschappen door middel van horen. Zij ontvangen geluiden of horen stemmen en kunnen deze boodschappen dan overbrengen. Ook kan het zijn dat ze boodschappen door middel van melodieën en muziek.

Helderziend medium of paragnost

Een helderziend medium of paragnost ontvangt boodschappen in de vorm van beelden. Helderzienden worden vaak vergeleken met het stereotype waarzeggers met een glazen bol. Dit is echter niet het geval, want er zijn veel verschillende manieren waarop helderzienden beelden kunnen ontvangen. Beelden kunnen in hun hoofd worden gezien of ze kunnen deze ook buiten zichzelf zien.

Helderwetend medium of paragnost

Een helderwetend medium of paragnost weet dingen die ze logischerwijs niet zouden moeten weten. Ze ontvangt boodschappen vanuit een andere bron en kan hierdoor informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of andere zaken waarvan ze niet op de hoogte zouden mogen zijn.

Heldervoelend medium of paragnost

Een heldervoelend medium is hoog gevoelig en krijgt zijn boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan om emoties gaan, maar ook door middel het aanraken van bepaalde voorwerpen bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld hiervan is foto reading. Hierbij kan een medium aan de hand van een foto bepaalde dingen voelen.

Helderruikend medium of paragnost

Een medium of paragnost die helderruikend is, kan door middel van geuren voorspellingen doen en dingen vertellen. Zo kan het zijn dat een helderruikend medium of paragnost de aanwezigheid van engelen ruikt, de naderende dood of ziektes.

Rollen van een ervaren medium

Een medium paragnost kan verschillende specialiteiten bezitten. Zo kan bijvoorbeeld een medium paragnost dienen als spiritueel coach of spiritueel adviseur, maar ook als relatie coach of life coach.

Ze kunnen ook andere vormen van gaven bezitten.

Telepathie is het voelen en lezen van gedachtes. Een medium of paragnost die telepathie gebruikt zijn gave om de gedachtes en gevoelens van de cliënt te lezen en vervolgens het onderdrukte kan verwerken.

Ook kan een medium paragnost goed zijn in healing. Wanneer een medium of paragnost goed in healing is wordt dit ook wel een reiki master genoemd. Zij zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen. Zij kunnen bijvoorbeeld door middel van handleggingen fysieke of emotionele pijn verlichten. Hierdoor is een reiki master anders dan mediums en paragnosten, omdat een reiki master geen vragen beantwoord. Wel maakt hij gebruik van dezelfde energieën.

Een medium paragnost kan gespecialiseerd zijn in numerologie of astrologie. Numerologie gaat over je geboortejaar en de daarbij horende psychologie, filosofie en wetenschap. Astrologie gaat tussen het lot van mensen en de gebeurtenissen op aarde in combinatie met de hemellichamen die te zien zijn in de lucht.

Goede mediums maken gebruik van hulpmiddelen

Een krachtig medium kan gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat een reading beter gaat. Hulpmiddelen versterken de gaven van een medium paragnost, waardoor ze beter antwoord kunnen geven.

Er zijn verschillende hulpmiddelen:

Lenormand kaarten, Tarot kaarten en engelen kaarten zijn de bekendste kaartleggingen die door kaartleggers gelegd worden. Kaartlegging kan ervoor zorgen een medium paragnost of ervaren kaartlegster te helpen een antwoord te geven op de vraag die een cliënt stelt.

Lenormand kaarten gaan in op gebeurtenissen en feiten uit het verleden en het verloop in de nabije toekomst. Om lenormand kaarten goed te kunnen lezen, moet je wel weten wat de kaarten betekenen. Er zijn verschillende kaartleggingen die je met lenormand kaarten kan doen.

Tarot kaarten hebben elk een afbeelding die ergens symbool voor staat. Er zijn twee soorten Tarot kaarten. De grote Arcana en de kleine Arcana. Het verschil hierin is het aantal kaarten wat wordt gebruikt door kaartleggers.

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Er is een verschil tussen mediums en paragnosten. Mediums kunnen in contact komen met dierbare overledenen waar een paragnost dat niet kan. Een ervaren medium kan een persoonlijk gesprek aangaan met een overleden persoon.

Tijdens een consult dient een zuiver medium in dit geval als doorgeefluik en kan boodschappen van de wereld van de levenden overbrengen naar de andere kant. Zo kan je terecht bij een medium als je nog wat wil zeggen of geen gedag hebt kunnen nemen.

Hoe vind je de beste mediums paragnosten?

De zoektocht naar de beste mediums paragnosten kan best lastig zijn. Tegenwoordig zijn er erg veel mediums en paragnosten waar je uit kan kiezen. Maar hoe vind je nu de meest betrouwbare mediums? Wij geven een aantal tips:

Van harte welkom heten en een fijn gevoel creëren

In de eerste instantie is het belangrijk om te luisteren naar je buikgevoel. Mediums zijn lieve mensen, maar als je geen goed gevoel hebt bij een medium of paragnost dan is dit niet het medium of paragnost waar jij mee in gesprek moet gaan.

Wanneer je tijdens een gesprek niet het gevoel krijgt dat het medium of de helderziende niet naar je luistert dan is het verstandig om een ander medium of helderziende te zoeken.

Vaak kan je al wel een beetje inlezen in het soort medium of paragnost. Mediums of paragnosten kunnen aan de hand van blogs en reviews een indruk achterlaten.

Het toegeven van blokkades

Het verschil tussen een medium en een top medium is dat een top medium aan durft te geven waar blokkades zich voordoen. Mediums of paragnosten die beweren moeiteloos een toekomst voorspelling te kunnen doen of gelijk een antwoord kunnen geven op bepaalde levensvragen zijn niet de meest goede mediums om een gesprek mee aan te gaan.

Een top medium geeft aan wanneer er bepaalde blokkades zich voordoen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze geen contact kunnen leggen met een overleden persoon of geen antwoord kunnen krijgen op een specifieke vraag. De beste mediums nemen ook vaak de tijd voor je en zullen je later advies op maat geven.

Een dure of goedkope paranormale hulplijn bellen?

De beste mediums vragen geen astronomische bedragen voor een consult. Een goed medium gebruikt zijn gave niet om geld te verdienen, maar om een luisterend oor te bieden en advies te geven.

Daarom is het vinden van een medium of paragnost met integriteit belangrijk. De prioriteit van het medium of paragnost moet liggen bij het helpen en beantwoorden van problemen, zoals relatieproblemen, liefde of gebeurtenissen uit het verleden.

Een medium paragnost werkt niet gratis, dat is logisch. Maar je kan mediums die je willen helpen en mediums die uit zijn op geld wel onderscheiden van elkaar.

goede mediums vinden

De verschillende rollen van een medium

Een top medium kan zoals gezegd verschillende rollen en stijlen hebben. Zo is een medium een spirituele coach, een engelen kaartlegster of een relatie specialist. Zoek consulenten die aansluiten bij jou visie. Heb je bijvoorbeeld niks met zwarte magie, dan is dit geen medium waar jij een gesprek mee aangaat.

Pas op voor cold readings

Cold reading is erg simpel. Een medium doet zich voor alsof deze contact heeft met een overleden persoon. Hierbij stelt het medium een algemene vraag, waar de persoon in kwestie een instemmend antwoord geeft. Vervolgens zegt het medium dat deze dat zojuist ook heeft doorgekregen van de andere kant.

Dit kan worden tegen gegaan door zo min mogelijk informatie vrij te geven. Een medium zal bijvoorbeeld nooit vragen in welke auto je rijdt of in welk dorp je woont. Vaak is het enige wat een medium nodig heeft om een voorspelling te doen is een naam en een foto.

Een top medium met slecht nieuws

Een krachtig medium en een zuiver medium zal er alles aan doen om dingen in te zien. Een goed medium weet dat er uit pijn, zorgen en verdriet wat te leren valt en dit zal een krachtig medium dan ook vertellen. Een medium is namelijk van mening dat het schadelijker is om dingen te onderdrukken dan ze een plaats te geven en in hun waarde laten.

In contact komen met goede mediums

Ben je nieuwsgierig gewonden wil je nu zelf in contact komen met goede mediums? Consulenten van Qmediums zijn erg betrouwbaar en kunnen je helpen met vragen over liefde, relatie of overige levensvragen. Laat betrouwbaar medium Jo-An je helpen!

Wil je dus in contact komen met een spiritueel coach of een hoog gevoelig medium voor een toekomst voorspelling? Twijfel niet en bekijk onze consulenten!

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.