Goede mediums

goede mediums

Het vinden van goede mediums kan voor sommige mensen erg lastig zijn. Als je niet weet waar je op moet letten, dan is het vinden van een goed medium erg lastig. Het is erg belangrijk om een goede klik te vinden met het medium en dat je je op je gemak voelt.

Wat is een goed medium

Een medium of paragnost hebben paranormale gaven die mediums en paragnosten gebruiken om boodschappen over te dragen en te ontvangen van geesten, engelen of andere entiteiten. Een medium paragnost kan over verschillende gaven bezitten en een medium paragnost kan verschillende rollen op zich nemen.

Mediums paragnosten zijn begaafde mensen en zijn er voor om een luisterend oor te bieden aan hen die het nodig hebben. Zo kunnen ze terecht bij een medium paragnost met vragen over relatie, liefde, het verleden of emoties. .

Zoals gezegd kan een medium paragnost verschillende paranormale gaven bezitten. Deze gaven kunnen zijn overgegeven van generatie op generatie, maar het kan ook zijn aangeleerd. Een medium paragnost kan ook meerdere gaven bezitten. De gaven die een medium kan bezitten zijn:

  • Helderziendheid
  • Helderhorend
  • Heldervoelend
  • Helderwetend
  • Helderruikkend

Helderhorend goed medium of paragnost

Een medium of paragnost dat helder horend is, krijgt boodschappen door middel van horen. Zij ontvangen geluiden of horen stemmen en kunnen deze boodschappen dan overbrengen. Ook kan het zijn dat ze boodschappen door middel van melodieën en muziek.

Helderziend goed medium of paragnost

Een helderziend medium of paragnost ontvangt boodschappen in de vorm van beelden. Helderzienden worden vaak vergeleken met het stereotype waarzeggers met een glazen bol. Dit is echter niet het geval, want er zijn veel verschillende manieren waarop helderzienden beelden kunnen ontvangen. Beelden kunnen in hun hoofd worden gezien of ze kunnen deze ook buiten zichzelf zien.

Helderwetend goed medium of paragnost

Een helderwetend medium of paragnost weet dingen die ze logischerwijs niet zouden moeten weten. Ze ontvangt boodschappen vanuit een andere bron en kan hierdoor informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of andere zaken waarvan ze niet op de hoogte zouden mogen zijn.

Heldervoelend goed medium of paragnost

Een heldervoelend medium is hoog gevoelig en krijgt zijn boodschappen door middel van gevoelens. Dit kan om emoties gaan, maar ook door middel het aanraken van bepaalde voorwerpen bijvoorbeeld. Een goed voorbeeld hiervan is foto reading. Hierbij kan een medium aan de hand van een foto bepaalde dingen voelen.

Helderruikend medium of paragnost

Een medium of paragnost die helderruikend is, kan door middel van geuren voorspellingen doen en dingen vertellen. Zo kan het zijn dat een helderruikend medium of paragnost de aanwezigheid van engelen ruikt, de naderende dood of ziektes.

Rollen van een ervaren medium

Een medium paragnost kan verschillende specialiteiten bezitten. Zo kan bijvoorbeeld een medium paragnost dienen als spiritueel coach of spiritueel adviseur, maar ook als relatie coach of life coach.

Ze kunnen ook andere vormen van gaven bezitten.

Telepathie is het voelen en lezen van gedachtes. Een medium of paragnost die telepathie gebruikt zijn gave om de gedachtes en gevoelens van de cliënt te lezen en vervolgens het onderdrukte kan verwerken.

Ook kan een medium paragnost goed zijn in healing. Wanneer een medium of paragnost goed in healing is wordt dit ook wel een reiki master genoemd. Zij zijn in staat anderen te genezen door middel van handleggingen. Zij kunnen bijvoorbeeld door middel van handleggingen fysieke of emotionele pijn verlichten. Hierdoor is een reiki master anders dan mediums en paragnosten, omdat een reiki master geen vragen beantwoord. Wel maakt hij gebruik van dezelfde energieën.

Een medium paragnost kan gespecialiseerd zijn in numerologie of astrologie. Numerologie gaat over je geboortejaar en de daarbij horende psychologie, filosofie en wetenschap. Astrologie gaat tussen het lot van mensen en de gebeurtenissen op aarde in combinatie met de hemellichamen die te zien zijn in de lucht.

Goede mediums maken gebruik van hulpmiddelen

Een krachtig medium kan gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om ervoor te zorgen dat een reading beter gaat. Hulpmiddelen versterken de gaven van een medium paragnost, waardoor ze beter antwoord kunnen geven.

Er zijn verschillende hulpmiddelen:

Lenormand kaarten, Tarot kaarten en engelen kaarten zijn de bekendste kaartleggingen die door kaartleggers gelegd worden. Kaartlegging kan ervoor zorgen een medium paragnost of ervaren kaartlegster te helpen een antwoord te geven op de vraag die een cliënt stelt.

Lenormand kaarten gaan in op gebeurtenissen en feiten uit het verleden en het verloop in de nabije toekomst. Om lenormand kaarten goed te kunnen lezen, moet je wel weten wat de kaarten betekenen. Er zijn verschillende kaartleggingen die je met lenormand kaarten kan doen.

Tarot kaarten hebben elk een afbeelding die ergens symbool voor staat. Er zijn twee soorten Tarot kaarten. De grote Arcana en de kleine Arcana. Het verschil hierin is het aantal kaarten wat wordt gebruikt door kaartleggers.

Het verschil tussen een medium en een paragnost

Er is een verschil tussen mediums en paragnosten. Mediums kunnen in contact komen met dierbare overledenen waar een paragnost dat niet kan. Een ervaren medium kan een persoonlijk gesprek aangaan met een overleden persoon.

Tijdens een consult dient een zuiver medium in dit geval als doorgeefluik en kan boodschappen van de wereld van de levenden overbrengen naar de andere kant. Zo kan je terecht bij een medium als je nog wat wil zeggen of geen gedag hebt kunnen nemen.

Hoe vind je een goed medium

De zoektocht naar de beste mediums paragnosten kan best lastig zijn. Tegenwoordig zijn er erg veel mediums en paragnosten waar je uit kan kiezen. Maar hoe vind je nu de meest betrouwbare mediums? Wij geven een aantal tips:

Van harte welkom heten en een fijn gevoel creëren

In de eerste instantie is het belangrijk om te luisteren naar je buikgevoel. Mediums zijn lieve mensen, maar als je geen goed gevoel hebt bij een medium of paragnost dan is dit niet het medium of paragnost waar jij mee in gesprek moet gaan.

Wanneer je tijdens een gesprek niet het gevoel krijgt dat het medium of de helderziende niet naar je luistert dan is het verstandig om een ander medium of helderziende te zoeken.

Vaak kan je al wel een beetje inlezen in het soort medium of paragnost. Mediums of paragnosten kunnen aan de hand van blogs en reviews een indruk achterlaten.

Het toegeven van blokkades door een goed medium

Het verschil tussen een medium en een top medium is dat een top medium aan durft te geven waar blokkades zich voordoen. Mediums of paragnosten die beweren moeiteloos een toekomst voorspelling te kunnen doen of gelijk een antwoord kunnen geven op bepaalde levensvragen zijn niet de meest goede mediums om een gesprek mee aan te gaan.

Een top medium geeft aan wanneer er bepaalde blokkades zich voordoen. Zo kan het bijvoorbeeld zijn dat ze geen contact kunnen leggen met een overleden persoon of geen antwoord kunnen krijgen op een specifieke vraag. De beste mediums nemen ook vaak de tijd voor je en zullen je later advies op maat geven.

Een dure of goedkope paranormale hulplijn bellen

De beste mediums vragen geen astronomische bedragen voor een consult. Een goed medium gebruikt zijn gave niet om geld te verdienen, maar om een luisterend oor te bieden en advies te geven.

Daarom is het vinden van een medium of paragnost met integriteit belangrijk. De prioriteit van het medium of paragnost moet liggen bij het helpen en beantwoorden van problemen, zoals relatieproblemen, liefde of gebeurtenissen uit het verleden.

Een medium paragnost werkt niet gratis, dat is logisch. Maar je kan mediums die je willen helpen en mediums die uit zijn op geld wel onderscheiden van elkaar.

goede mediums vinden

De verschillende rollen van een goed medium

Een top medium kan zoals gezegd verschillende rollen en stijlen hebben. Zo is een medium een spirituele coach, een engelen kaartlegster of een relatie specialist. Zoek consulenten die aansluiten bij jou visie. Heb je bijvoorbeeld niks met zwarte magie, dan is dit geen medium waar jij een gesprek mee aangaat.

Een goed medium met slecht nieuws

Een krachtig medium en een zuiver medium zal er alles aan doen om dingen in te zien. Een goed medium weet dat er uit pijn, zorgen en verdriet wat te leren valt en dit zal een krachtig medium dan ook vertellen. Een medium is namelijk van mening dat het schadelijker is om dingen te onderdrukken dan ze een plaats te geven en in hun waarde laten.

In contact komen met een goed medium

Ben je nieuwsgierig gewonden wil je nu zelf in contact komen met goede mediums? Consulenten van Qmediums zijn erg betrouwbaar en kunnen je helpen met vragen over liefde, relatie of overige levensvragen.

Wil je dus in contact komen met een spiritueel coach of een hoog gevoelig medium voor een toekomst voorspelling? Twijfel niet en bekijk onze consulenten!

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.