Kwaliteit mediums voor een goed advies

Helderziende online

Een helderziende online is een super paragnost die online readings doet. Het is een dienst die steeds populairder wordt, omdat het mensen in contact brengt met hun helderziendheid op een gemakkelijke en toegankelijke manier.

Een reading is een manier om inzicht te krijgen in je leven en de dingen die er omheen gebeuren. Soms is het moeilijk om alles helder te zien en kan een reading helpen door nieuwe perspectieven te bieden. Een helderziende reading kan helpen bij het beantwoorden van vragen over liefde, relaties, werk, geld en meer. Het kan ook inzicht geven in je toekomstige pad en de dingen die je kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar een helderziende reading, kijk dan eens bij QMediums. Wij bieden online readings aan door middel van chat of e-mail. Onze paragnosten zijn ervaren en hebben veel kennis van de spirituele wereld.

Wij bieden ook tarot readings, chakra readings en meer. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

Wat is een helderziend medium?

Je kan online in contact komen met een top medium voor een eerlijk antwoord en nieuwe inzichten als jij dit nodig hebt in een bepaalde situatie. Het is zo dat een top medium helderziend kan zijn, maar het is ook mogelijk dat een zuiver medium andere spirituele gaven hebben. Zo kan een allround medium ook een helderwetend paragnost, een heldervoelend kaartlegster of een helderhorend paragnost zijn.

Een helderziende online is iemand die jou kan helpen op verschillende vlakken. Dit komt omdat zij de bijzondere gave hebben om in contact te komen met de andere wereld. Dit doen zij door middel van hun helderziendheid, maar ze kunnen ook overweg met tarotkaarten of orakels. Een helderziende online kan vragen beantwoorden van jou doordat zij beelden , woorden of gevoelens krijgen door de andere wereld. Dit is heel erg bijzonder en een gave die niet iedereen heeft, maar gelukkig zijn er wel helderzienden online die jou kunnen helpen als jij dit nodig hebt.

Een reading is een manier om inzicht te krijgen in je leven en de dingen die er omheen gebeuren. Soms is het moeilijk om alles helder te zien en kan een reading helpen door nieuwe perspectieven te bieden. Een helderziende reading kan helpen bij het beantwoorden van vragen over liefde, relaties, werk, geld en meer. Het kan ook inzicht geven in je toekomstige pad en de dingen die je kunt verwachten.

Een helderziende online kan namelijk ook de toekomst voorspellen doordat zij contact hebben met geesten of gidsen die onze toekomst kunnen zien. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het vaak fijn om hier meer over te weten, zodat zij weten wat er gaat komen. Een helderziende reading is dus heel erg fijn als je meer inzicht wilt krijgen in je leven of de toekomst.

Het is zo dat een helderziende online dromen kan zien, maar kan ook visioenen zien. Dit betekend dat zij dingen kunnen zien die er nog niet zijn, maar wel gaan gebeuren. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn om hier hun vragen over te stellen. Een helderziende online kan jou helpen doordat zij contact hebben met de andere wereld en hierdoor jou vragen kunnen beantwoorden.

Wanneer je op zoek bent naar een helderziende online, kijk dan bij QMediums. Wij bieden online readings aan door middel van chat of e-mail. Onze paragnosten zijn ervaren en hebben veel kennis van de spirituele wereld.

Een helderwetend medium

Naast helderzienden online is het ook zo dat iemand helder wetend kan zijn. Wanneer iemand helderwetend is dan betekent dit dat zij dingen weten, zonder dat hier enige aanleiding voor is. Op deze manier kun jij vragen over de liefde beantwoord krijgen. Een helderwetend paragnost kan namelijk dingen weten over relaties of liefde die jij nog niet weet. Dit kan heel erg fijn zijn, want op deze manier krijg je antwoorden op vragen die er eigenlijk nog niet waren.

Een andere manier waarop een helder wetend medium kan helpen is door middel van chakra readings. Een chakra reading is bedoeld om jou meer inzicht te geven over je chakra’s en de energie die hierin stroomt. Wanneer dit niet goed stroomt kan dit leiden tot allerlei problemen, fysiek of mentaal. Een chakra reading is dan ook heel erg fijn, want op deze manier krijg je meer inzicht en weet je waar je aan kunt werken.

Het is zo dat een helder wetend medium vaak ook andere spirituele gaven heeft. Zo kan iemand bijvoorbeeld ook een heldervoelend kaartlegster zijn of een helderziende paragnost. Dit betekend dat deze personen niet alleen dingen weten, maar ook voelen of zien. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn om hier meer over te weten.

Een heldervoelend medium

Bij een heldervoelend medium is het zo dat zij alles voelen wat een ander persoon voelt. Dit is heel erg bijzonder en kan heel erg fijn zijn, want op deze manier kunnen zij je helpen met problemen die je hebt. Heldervoelendheid is namelijk heel erg sterk en kan je helpen bij het oplossen van problemen, zowel fysiek als mentaal.

Een heldervoelend medium kan jou helpen met allerlei verschillende problemen, maar ze kunnen je vooral helpen met emotionele problemen. Dit komt omdat zij heel erg gevoelig zijn en alles voelen wat een ander persoon voelt. Op deze manier kunnen zij je helpen met het verwerken van emoties of het oplossen van problemen.

Iemand die helder voelend is, wordt ook hoog gevoelig genoemd. Door dat iemand helder voelend is kun jij bij diegene terecht als jij relatie problemen hebt. Het is namelijk zo dat een heldervoelend persoon heel erg gevoelig is voor de energie van een ander. Een heldervoelend kaartlegster, een heldervoelend medium is een heel empathisch persoon. Dit betekend dat zij het gevoel van een ander heel erg snel kunnen voelen.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij alles kunnen horen wat de andere wereld te zeggen heeft. Dit is heel erg bijzonder en kan heel erg fijn zijn, want op deze manier kunnen zij je helpen met problemen die je hebt. Wanneer iemand helderhorend is dan kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met het verlies van een dierbare. Zij kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet kunnen horen, zoals het geluid van een geest.

Als dierbare overledenen jou nog iets willen meegeven, dan is het zo dat een helderhorend medium deze geluiden kan opvangen. Een helderhorend medium kan deze boodschap dan aan jou overbrengen. Dit kan heel erg fijn zijn, want op deze manier weet je dat je dierbare nog steeds bij je is.

Een helderhorend spiritueel coach heeft dus mediamieke gaven. Met deze mediamieke gaven is het niet zo dat zij alleen stemmen kunnen horen. Ook andere vormen van geluid uit het heden, verleden of de toekomst kunnen worden opgevangen. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het vaak fijn om hier meer over te weten, zodat zij weten wat er gaat komen. Een helderhorend online reading is dus heel erg fijn als je meer inzicht wilt.

Automatisch schrift door een helderziend medium

Een andere gave dat een helderziende online kan hebben is de gave van het automatisch schrift. Automatisch schrift is een gave waarbij een medium op een bepaalde manier gaat schrijven. Dit kan zijn met de hand, maar het kan ook zijn dat het automatisch schrift via de computer komt. Het is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn dat zij op deze manier een reading kunnen krijgen.

Een helderziende online die automatisch schrift beheerst, is vaak heel erg sensitief. Dit betekend dat zij heel erg veel voelen en dit kan er voor zorgen dat zij op een bepaalde manier gaan schrijven.

Een helderziende online kan met behulp van automatisch schrift heel erg veel boodschappen doorgeven. Automatisch schrift is namelijk heel erg sterk en kan heel erg duidelijk zijn. Op deze manier krijg je een heel erg fijne reading en weet je precies wat er gaat gebeuren.

Een automatisch schrift reading is dus eigenlijk dat er geschreven wordt, zonder dat een ervaren medium hier zelf controle over heeft. Dit leidt tot een heel erg fijne reading, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen.

Welke vragen kun je stellen aan een ervaren helderziende online?

Tijdens een consult met online helderzienden kun jij alle vragen stellen die jou dagelijks bezighouden. Ook een situatie dat jou dagelijks negatief bezighoudt kun jij bespreken met een helderziende online. Een ervaren online helderziende zal je tijdens een consult goed begeleiden en adviseren.

Wanneer je een vraag hebt over liefde, relaties of werk kun jij deze stellen aan een ervaren online helderziende. Een online helderzienden is namelijk heel erg gespecialiseerd in het beantwoorden van vragen over liefde, relaties of werk. Ook als je een vraag hebt over een andere situatie kun jij terecht bij een online helderziende.

Door vragen te stellen aan een helderziende online krijg jij dingen verhelderd. Zo kun jij vragen over gebeurtenissen stellen die al geweest zijn. Maar ook als je duidelijk antwoorden wil over liefde/werk/relatie kun jij deze stellen aan een spirituele coach.

Wanneer je een vraag hebt over jouw toekomst kun jij deze stellen aan een online helderziende. Een online helderziende zal dan met behulp van haar/zijn gave een beeld vormen over hoe jou toekomst eruit ziet. Dit kan heel erg bijzonder zijn, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen.

De toekomst voorspellen door een ervaren paragnost

Door de paranormale gaven van een helderziende online is het zo dat zou jou kunnen helpen als jij vast zit in een situatie, maar ook kun je heldere inzichten krijgen over jouw toekomst. Zij kunnen namelijk bepaalde dingen zien die in jouw toekomst gaan gebeuren.

De toekomst voorspellen door een helderziende online is heel erg fijn, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen over hoe jou toekomst eruit gaat zien. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en kunt hierop inspelen.

Een helderziende online zal niet de dingen zeggen die jij wilt horen. Soms zijn de duidelijke antwoorden niet leuk om aan te horen, maar ook als een helderziende online deze beelden ziet, zal dit ook aan jou verteld worden. Zo weet jij wat jou te wachten staat.

De toekomst voorspellen door een helderziende online kan jou positieve energie geven. Dit omdat je zekerder dan sommige zaken bent en de antwoorden hebt die jij nodig hebt. De toekomst voorspellen kan over verschillende situaties zijn. Tijdens een gesprek kan het zo zijn dat de spiritueel adviseur boodschappen doorkrijgt over liefde/werk maar ook over familie of over geld.

Een consult met een helderziende online is dus heel erg fijn, want je krijgt hierdoor duidelijk inzicht. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en kunt hierop inspelen. De toekomst voorspellen door een helderziende online is echt heel erg fijn!

Helderzienden online voor een luisterend oor

Tijdens een consult met een helderziende online is het zo dat jij ook jouw verhaal kwijt kan. Dit kan ook bij een heldervoelend, helderwetend paragost/medium. Een ervaren medium/paragnost met de paranormale gaven heeft namelijk het vermogen om met jouw energie te werken, maar ook kan zij/hij contact maken met overledenen. Wanneer dit het geval is, kun je er samen met de online helderziende voor kiezen of jij hierover wil gaan praten.

Er zijn soms zaken waarover jij niet kan praten met iemand uit jouw directe omgeving, om deze reden kan het soms zijn zijn om met een helderziende online te praten. Zij bieden jou graag een luisterend oor.

Voor een luisterend oor kun jij bij een ervaren helderziende online terecht. Zij zullen over jouw verhaal niet oordelen, maar wel helpen zodat jij de situatie beter kan begrijpen of naast je neer kan leggen. Als er bepaalde gebeurtenissen zijn waar mee jij erg zit, kan een luisterend oor van een ervaren helderziende online jou helpen.

Een luisterend oor wil eigenlijk gewoon zeggen dat je jouw verhaal kwijt kan. Het doel van een luisterend oor is namelijk dat je na afloop van het gesprek het gevoel hebt beter begrepen te zijn wat er speelt en/of meer rust ervaren. Wanneer je ergens mee zit en je wilt dit graag kwijt aan een onbekende, dan is een luisterend oor van een helderziende online perfect voor jou!

Omdat een helderziende online een goed luisterend oor voor jou kan zijn, kunnen zij ook jouw relatie coach zijn. Het is namelijk zo dat een helderziende online meer over de toekomst weet, en een heldervoelend medium of paragnost juist de gevoelens van personen kan aanvoelen. Dit kan heel waardevol zijn als jij duidelijk inzicht wil hebben in jouw relatie.

Een fotoreading door een paragnost

Tijdens een consult met een medium of paragnost kan een fotoreading jou ook helpen. Een fotoreading is namelijk een reading waarbij er gebruik gemaakt wordt van een foto. Dit kan de foto zijn van jou, maar ook de foto van iemand anders. Wanneer er met iemand anders gewerkt gaat worden, is het wel belangrijk dat de persoon toestemming geeft. Dit kan door een foto op te sturen, maar ook door samen met de online paragnost of medium aan de slag te gaan.

Wanneer er met jouw foto gewerkt gaat worden, krijgt de helderziende online hierdoor meer informatie. Dit kan heel erg fijn zijn als je bijvoorbeeld vragen hebt over een bepaalde situatie in jouw leven. Met behulp van een fotoreading kan de online medium of paragnost namelijk iets meer informatie verkrijgen waardoor er beter gekeken kan worden naar de situatie.

Een fotoreading is dus heel erg fijn, want hierdoor kun je meer inzicht krijgen in een bepaalde situatie. Het is namelijk zo dat de online paragnost of medium met behulp van jouw foto meer informatie kan verkrijgen over de situatie waar jij vragen over hebt.

Online helderzienden, chakra healers en tarotkaartenleggers

Er zijn verschillende online helderzienden, maar ook anderen die paranormale gave hebben. Zo kan je met een spiritueel coach in contact komen die een intuïtief gesprekspartner is en sociaal invoelend, ook kan je met een ervaren kaartlegster of juist een helderziend/heldervoelend paragnost in contact komen.

Ieder allround medium heeft ook weer andere methodes die worden toegepast in een gesprek. Zo zijn er consulenten die jouw toekomst voorspellen door tarot kaarten, een ander kan juist healing toepassen, en weer een ander kan goed met jou over overledenen spreken.

Een lenormand kaartlegging

Een allround medium kan tijdens een consult er voor kiezen om lenormand kaarten te leggen. Lenormand kaarten zijn een eeuwenoude manier van toekomst voorspellen. De lenormand kaarten zijn heel erg fijn, want ze geven inzicht in verschillende situaties.

De lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten waarbij elke kaart een andere betekenis heeft. Zo kan de ene kaart staan voor liefde, de andere voor werk of geld. De betekenis van de lenormand kaarten is heel erg fijn, want je krijgt hierdoor inzicht in jouw toekomst.

Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten en eerlijk antwoord te krijgen, dit helpt ook bij het voorspellen van de toekomt. Lenormand kaarten zijn een van de meest gebruikte kaartleggingen tijdens een consult.

Tarot kaarten

Naast de lenormand kaarten kan een helderziende online ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten bestaan uit de kleine en grote arcana. Dit wil zeggen dat de tarot kaarten in twee stukken zijn verdeeld.

De kleine arcana bestaan uit 56 kaarten en de grote arcana uit 22 kaarten. De tarot kaarten hebben allemaal een andere betekenis en op deze manier kunnen ze jou helpen inzicht te krijgen. Zo kan de ene kaart staan voor liefde, de andere voor werk of geld. De betekenis van iedere kaart kan lastig te interpreteren zijn, een helderziende online kan jou hier goed bij ondersteunen.

Tarot kaarten zijn een fijne manier om duidelijkheid te krijgen.

Healing door helderzienden online

Een andere bijzondere gave die sommige helderzienden online hebben is dat zij healing kunnen toepassen. Healing is een manier van energie werken, door healing kunnen blokkades in het lichaam opgelost worden.

Een helderziende online kan tijdens een consult verschillende technieken gebruiken om jou te helpen. Zo kan de ene techniek staan voor het openen van de chakra’s, de andere techniek kan helpen bij het aarden. Er zijn heel erg veel verschillende technieken die een helderziende online toe kan passen, dit is afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Healing is een fijne manier om rust te krijgen in je lichaam, maar ook in je hoofd. Healing geeft namelijk ontspanning en zorgt er voor dat je weer in je kracht komt te staan.

Een chakra healing

Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam, door middel van een chakra healing kunnen deze energiepunten weer in balans gebracht worden. Wanneer de chakra’s niet in balans zijn kan dit leiden tot lichamelijke klachten, maar ook tot geestelijke klachten.

Een chakra healing is een fijne manier om weer in balans te komen. Tijdens een chakra healing kunnen de energiepunten weer in balans gebracht worden. Chakra healing is een fijne manier om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen.

Heb jij last van stress of angsten? Dan is een chakra healing een fijne manier om rust te krijgen in je lichaam. Chakra healing geeft namelijk ontspanning en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt te staan.

Helderziende online

Reiki

Helderzienden online kunnen ook een Reiki Master zijn. Reiki is een manier van healing waarbij energie doorgegeven wordt met de handen. Tijdens een Reiki behandeling ga je liggen met je kleding aan, de Reiki Master zal dan met zijn of haar handen over je lichaam gaan.

Reiki is heel erg fijn voor het ontspannen van het lichaam, maar ook voor het ontspannen van de geest. Reiki is een fijne manier om weer in balans te komen. Tijdens een Reiki behandeling kunnen alle energiebanen in het lichaam weer in balans gebracht worden.

Reiki is een manier van healing dat de helderzienden online ook kunnen uitvoeren. Reiki kan namelijk op afstand worden gegeven door een spirituele coach.

Wat levert een reading met een helderziend medium jou op?

Een reading met helderzienden online kan jou op verschillende manieren helpen. Zo kun je over overledenen praten waarbij zij contact met je kunnen maken. Het is hierdoor mogelijk dat het verlies van overledenen zo makkelijker verwerkt kan worden. Het kan een fijn idee zijn als overledenen nog bij jou aanwezig zijn.

Ook is het mogelijk om vragen te stellen over liefde, werk of geld. Een reading met een helderziend medium geeft jou inzicht en helpt je beslissingen te nemen. Dit komt omdat een helderziende online meer inzicht heeft in wat er in de toekomst zal gaan gebeuren, een advies over het maken van beslissingen kan daarbij helpen.

Een reading is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven. Een reading met helderzienden online kan jou helpen bij het maken van keuzes in je leven.

Het is daarbij ook zo dat een helderziende online antwoorden kan geven op de levensvragen die jij hebt. Levensvragen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar een reading met een helderziend medium kan je helpen deze antwoorden te vinden.

Vind een luisterend oor die bij jou past

Een spiritueel coach die heldervoelend is, een ervaren medium die een lenormand kaartlegging kan doen, online helderzienden die kunnen helpen met vragen over de liefde of juist consulenten die overige levensvragen kunnen beantwoorden.

Iedere bijzondere gave van een spiritueel coach heeft verschillende eigenschappen en verschillenden dingen waarmee zij jou kunnen helpen. Ditzelfde geldt voor de methode die gebruikt wordt door de spirituele coach. Het is belangrijk dat jij online goed kijkt welke online consulenten aansluiten bij de vragen die jij hebt.

Zorg er voor dat jij je op je gemakt voelt bij een paragnost of medium met wie jij een consult start. Dit is belangrijk omdat een reading of consult alleen maar fijn kan zijn wanneer jij je op je gemakt voelt. Spiritueel advies is geschikt voor iedereen, het is belangrijk dat jij een online spirituele coach vind die bij jou past.

Start een consult met een spirituele coach

Voor een duidelijk inzicht en antwoorden kun jij terecht bij een helderziende online. Zij helpen jou graag met duidelijke antwoorden op jou levensvragen, vragen over de liefde, werk of andere vragen die jij hebt.

Wil jij graag een consult met een helderziend, heldervoelend of helderwetend medium of paragnost? Je kan deze online bij Q Mediums eenvoudig starten. Je hebt hier zelf de keuze of jij telefonisch contact wil met een helderziende online. Ook is een helderziende online bereikbaar via de chat of via de mail. Het is afhankelijk van jouw eigen voorkeur op welke manier jij contact opneemt met een van de consulenten.

De helderziende online staan de hele dag door voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden of voor een kaartlegging!

Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator