Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Helderziende online

Een helderziende online is een super paragnost die online readings doet. Het is een dienst die steeds populairder wordt, omdat het mensen in contact brengt met hun helderziendheid op een gemakkelijke en toegankelijke manier.

Een reading is een manier om inzicht te krijgen in je leven en de dingen die er omheen gebeuren. Soms is het moeilijk om alles helder te zien en kan een reading helpen door nieuwe perspectieven te bieden. Een helderziende reading kan helpen bij het beantwoorden van vragen over liefde, relaties, werk, geld en meer. Het kan ook inzicht geven in je toekomstige pad en de dingen die je kunt verwachten.

Als je op zoek bent naar een helderziende reading, kijk dan eens bij QMediums. Wij bieden online readings aan door middel van chat of e-mail. Onze paragnosten zijn ervaren en hebben veel kennis van de spirituele wereld.

Wij bieden ook tarot readings, chakra readings en meer. Neem een kijkje op onze website voor meer informatie of neem contact met ons op als je vragen hebt. Wij helpen je graag verder!

Wat is een helderziend medium?

Je kan online in contact komen met een top medium voor een eerlijk antwoord en nieuwe inzichten als jij dit nodig hebt in een bepaalde situatie. Het is zo dat een top medium helderziend kan zijn, maar het is ook mogelijk dat een zuiver medium andere spirituele gaven hebben. Zo kan een allround medium ook een helderwetend paragnost, een heldervoelend kaartlegster of een helderhorend paragnost zijn.

Een helderziende online is iemand die jou kan helpen op verschillende vlakken. Dit komt omdat zij de bijzondere gave hebben om in contact te komen met de andere wereld. Dit doen zij door middel van hun helderziendheid, maar ze kunnen ook overweg met tarotkaarten of orakels. Een helderziende online kan vragen beantwoorden van jou doordat zij beelden , woorden of gevoelens krijgen door de andere wereld. Dit is heel erg bijzonder en een gave die niet iedereen heeft, maar gelukkig zijn er wel helderzienden online die jou kunnen helpen als jij dit nodig hebt.

Een reading is een manier om inzicht te krijgen in je leven en de dingen die er omheen gebeuren. Soms is het moeilijk om alles helder te zien en kan een reading helpen door nieuwe perspectieven te bieden. Een helderziende reading kan helpen bij het beantwoorden van vragen over liefde, relaties, werk, geld en meer. Het kan ook inzicht geven in je toekomstige pad en de dingen die je kunt verwachten.

Een helderziende online kan namelijk ook de toekomst voorspellen doordat zij contact hebben met geesten of gidsen die onze toekomst kunnen zien. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het vaak fijn om hier meer over te weten, zodat zij weten wat er gaat komen. Een helderziende reading is dus heel erg fijn als je meer inzicht wilt krijgen in je leven of de toekomst.

Het is zo dat een helderziende online dromen kan zien, maar kan ook visioenen zien. Dit betekend dat zij dingen kunnen zien die er nog niet zijn, maar wel gaan gebeuren. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn om hier hun vragen over te stellen. Een helderziende online kan jou helpen doordat zij contact hebben met de andere wereld en hierdoor jou vragen kunnen beantwoorden.

Wanneer je op zoek bent naar een helderziende online, kijk dan bij QMediums. Wij bieden online readings aan door middel van chat of e-mail. Onze paragnosten zijn ervaren en hebben veel kennis van de spirituele wereld.

Een helderwetend medium

Naast helderzienden online is het ook zo dat iemand helder wetend kan zijn. Wanneer iemand helderwetend is dan betekent dit dat zij dingen weten, zonder dat hier enige aanleiding voor is. Op deze manier kun jij vragen over de liefde beantwoord krijgen. Een helderwetend paragnost kan namelijk dingen weten over relaties of liefde die jij nog niet weet. Dit kan heel erg fijn zijn, want op deze manier krijg je antwoorden op vragen die er eigenlijk nog niet waren.

Een andere manier waarop een helder wetend medium kan helpen is door middel van chakra readings. Een chakra reading is bedoeld om jou meer inzicht te geven over je chakra’s en de energie die hierin stroomt. Wanneer dit niet goed stroomt kan dit leiden tot allerlei problemen, fysiek of mentaal. Een chakra reading is dan ook heel erg fijn, want op deze manier krijg je meer inzicht en weet je waar je aan kunt werken.

Het is zo dat een helder wetend medium vaak ook andere spirituele gaven heeft. Zo kan iemand bijvoorbeeld ook een heldervoelend kaartlegster zijn of een helderziende paragnost. Dit betekend dat deze personen niet alleen dingen weten, maar ook voelen of zien. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn om hier meer over te weten.

Een heldervoelend medium

Bij een heldervoelend medium is het zo dat zij alles voelen wat een ander persoon voelt. Dit is heel erg bijzonder en kan heel erg fijn zijn, want op deze manier kunnen zij je helpen met problemen die je hebt. Heldervoelendheid is namelijk heel erg sterk en kan je helpen bij het oplossen van problemen, zowel fysiek als mentaal.

Een heldervoelend medium kan jou helpen met allerlei verschillende problemen, maar ze kunnen je vooral helpen met emotionele problemen. Dit komt omdat zij heel erg gevoelig zijn en alles voelen wat een ander persoon voelt. Op deze manier kunnen zij je helpen met het verwerken van emoties of het oplossen van problemen.

Iemand die helder voelend is, wordt ook hoog gevoelig genoemd. Door dat iemand helder voelend is kun jij bij diegene terecht als jij relatie problemen hebt. Het is namelijk zo dat een heldervoelend persoon heel erg gevoelig is voor de energie van een ander. Een heldervoelend kaartlegster, een heldervoelend medium is een heel empathisch persoon. Dit betekend dat zij het gevoel van een ander heel erg snel kunnen voelen.

Een helderhorend medium

Bij een helderhorend medium is het zo dat zij alles kunnen horen wat de andere wereld te zeggen heeft. Dit is heel erg bijzonder en kan heel erg fijn zijn, want op deze manier kunnen zij je helpen met problemen die je hebt. Wanneer iemand helderhorend is dan kunnen zij jou bijvoorbeeld helpen met het verlies van een dierbare. Zij kunnen namelijk geluiden horen die anderen niet kunnen horen, zoals het geluid van een geest.

Als dierbare overledenen jou nog iets willen meegeven, dan is het zo dat een helderhorend medium deze geluiden kan opvangen. Een helderhorend medium kan deze boodschap dan aan jou overbrengen. Dit kan heel erg fijn zijn, want op deze manier weet je dat je dierbare nog steeds bij je is.

Een helderhorend spiritueel coach heeft dus mediamieke gaven. Met deze mediamieke gaven is het niet zo dat zij alleen stemmen kunnen horen. Ook andere vormen van geluid uit het heden, verleden of de toekomst kunnen worden opgevangen. Dit is heel erg bijzonder en mensen vinden het vaak fijn om hier meer over te weten, zodat zij weten wat er gaat komen. Een helderhorend online reading is dus heel erg fijn als je meer inzicht wilt.

Automatisch schrift door een helderziend medium

Een andere gave dat een helderziende online kan hebben is de gave van het automatisch schrift. Automatisch schrift is een gave waarbij een medium op een bepaalde manier gaat schrijven. Dit kan zijn met de hand, maar het kan ook zijn dat het automatisch schrift via de computer komt. Het is heel erg bijzonder en mensen vinden het fijn dat zij op deze manier een reading kunnen krijgen.

Een helderziende online die automatisch schrift beheerst, is vaak heel erg sensitief. Dit betekend dat zij heel erg veel voelen en dit kan er voor zorgen dat zij op een bepaalde manier gaan schrijven.

Een helderziende online kan met behulp van automatisch schrift heel erg veel boodschappen doorgeven. Automatisch schrift is namelijk heel erg sterk en kan heel erg duidelijk zijn. Op deze manier krijg je een heel erg fijne reading en weet je precies wat er gaat gebeuren.

Een automatisch schrift reading is dus eigenlijk dat er geschreven wordt, zonder dat een ervaren medium hier zelf controle over heeft. Dit leidt tot een heel erg fijne reading, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen.

Welke vragen kun je stellen aan een ervaren helderziende online?

Tijdens een consult met online helderzienden kun jij alle vragen stellen die jou dagelijks bezighouden. Ook een situatie dat jou dagelijks negatief bezighoudt kun jij bespreken met een helderziende online. Een ervaren online helderziende zal je tijdens een consult goed begeleiden en adviseren.

Wanneer je een vraag hebt over liefde, relaties of werk kun jij deze stellen aan een ervaren online helderziende. Een online helderzienden is namelijk heel erg gespecialiseerd in het beantwoorden van vragen over liefde, relaties of werk. Ook als je een vraag hebt over een andere situatie kun jij terecht bij een online helderziende.

Door vragen te stellen aan een helderziende online krijg jij dingen verhelderd. Zo kun jij vragen over gebeurtenissen stellen die al geweest zijn. Maar ook als je duidelijk antwoorden wil over liefde/werk/relatie kun jij deze stellen aan een spirituele coach.

Wanneer je een vraag hebt over jouw toekomst kun jij deze stellen aan een online helderziende. Een online helderziende zal dan met behulp van haar/zijn gave een beeld vormen over hoe jou toekomst eruit ziet. Dit kan heel erg bijzonder zijn, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen.

De toekomst voorspellen door een ervaren paragnost

Door de paranormale gaven van een helderziende online is het zo dat zou jou kunnen helpen als jij vast zit in een situatie, maar ook kun je heldere inzichten krijgen over jouw toekomst. Zij kunnen namelijk bepaalde dingen zien die in jouw toekomst gaan gebeuren.

De toekomst voorspellen door een helderziende online is heel erg fijn, want op deze manier kun je veel inzicht krijgen over hoe jou toekomst eruit gaat zien. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en kunt hierop inspelen.

Een helderziende online zal niet de dingen zeggen die jij wilt horen. Soms zijn de duidelijke antwoorden niet leuk om aan te horen, maar ook als een helderziende online deze beelden ziet, zal dit ook aan jou verteld worden. Zo weet jij wat jou te wachten staat.

De toekomst voorspellen door een helderziende online kan jou positieve energie geven. Dit omdat je zekerder dan sommige zaken bent en de antwoorden hebt die jij nodig hebt. De toekomst voorspellen kan over verschillende situaties zijn. Tijdens een gesprek kan het zo zijn dat de spiritueel adviseur boodschappen doorkrijgt over liefde/werk maar ook over familie of over geld.

Een consult met een helderziende online is dus heel erg fijn, want je krijgt hierdoor duidelijk inzicht. Je weet dan precies wat er gaat gebeuren en kunt hierop inspelen. De toekomst voorspellen door een helderziende online is echt heel erg fijn!

Helderzienden online voor een luisterend oor

Tijdens een consult met een helderziende online is het zo dat jij ook jouw verhaal kwijt kan. Dit kan ook bij een heldervoelend, helderwetend paragost/medium. Een ervaren medium/paragnost met de paranormale gaven heeft namelijk het vermogen om met jouw energie te werken, maar ook kan zij/hij contact maken met overledenen. Wanneer dit het geval is, kun je er samen met de online helderziende voor kiezen of jij hierover wil gaan praten.

Er zijn soms zaken waarover jij niet kan praten met iemand uit jouw directe omgeving, om deze reden kan het soms zijn zijn om met een helderziende online te praten. Zij bieden jou graag een luisterend oor.

Voor een luisterend oor kun jij bij een ervaren helderziende online terecht. Zij zullen over jouw verhaal niet oordelen, maar wel helpen zodat jij de situatie beter kan begrijpen of naast je neer kan leggen. Als er bepaalde gebeurtenissen zijn waar mee jij erg zit, kan een luisterend oor van een ervaren helderziende online jou helpen.

Een luisterend oor wil eigenlijk gewoon zeggen dat je jouw verhaal kwijt kan. Het doel van een luisterend oor is namelijk dat je na afloop van het gesprek het gevoel hebt beter begrepen te zijn wat er speelt en/of meer rust ervaren. Wanneer je ergens mee zit en je wilt dit graag kwijt aan een onbekende, dan is een luisterend oor van een helderziende online perfect voor jou!

Omdat een helderziende online een goed luisterend oor voor jou kan zijn, kunnen zij ook jouw relatie coach zijn. Het is namelijk zo dat een helderziende online meer over de toekomst weet, en een heldervoelend medium of paragnost juist de gevoelens van personen kan aanvoelen. Dit kan heel waardevol zijn als jij duidelijk inzicht wil hebben in jouw relatie.

Een fotoreading door een paragnost

Tijdens een consult met een medium of paragnost kan een fotoreading jou ook helpen. Een fotoreading is namelijk een reading waarbij er gebruik gemaakt wordt van een foto. Dit kan de foto zijn van jou, maar ook de foto van iemand anders. Wanneer er met iemand anders gewerkt gaat worden, is het wel belangrijk dat de persoon toestemming geeft. Dit kan door een foto op te sturen, maar ook door samen met de online paragnost of medium aan de slag te gaan.

Wanneer er met jouw foto gewerkt gaat worden, krijgt de helderziende online hierdoor meer informatie. Dit kan heel erg fijn zijn als je bijvoorbeeld vragen hebt over een bepaalde situatie in jouw leven. Met behulp van een fotoreading kan de online medium of paragnost namelijk iets meer informatie verkrijgen waardoor er beter gekeken kan worden naar de situatie.

Een fotoreading is dus heel erg fijn, want hierdoor kun je meer inzicht krijgen in een bepaalde situatie. Het is namelijk zo dat de online paragnost of medium met behulp van jouw foto meer informatie kan verkrijgen over de situatie waar jij vragen over hebt.

Online helderzienden, chakra healers en tarotkaartenleggers

Er zijn verschillende online helderzienden, maar ook anderen die paranormale gave hebben. Zo kan je met een spiritueel coach in contact komen die een intuïtief gesprekspartner is en sociaal invoelend, ook kan je met een ervaren kaartlegster of juist een helderziend/heldervoelend paragnost in contact komen.

Ieder allround medium heeft ook weer andere methodes die worden toegepast in een gesprek. Zo zijn er consulenten die jouw toekomst voorspellen door tarot kaarten, een ander kan juist healing toepassen, en weer een ander kan goed met jou over overledenen spreken.

Een lenormand kaartlegging

Een allround medium kan tijdens een consult er voor kiezen om lenormand kaarten te leggen. Lenormand kaarten zijn een eeuwenoude manier van toekomst voorspellen. De lenormand kaarten zijn heel erg fijn, want ze geven inzicht in verschillende situaties.

De lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten waarbij elke kaart een andere betekenis heeft. Zo kan de ene kaart staan voor liefde, de andere voor werk of geld. De betekenis van de lenormand kaarten is heel erg fijn, want je krijgt hierdoor inzicht in jouw toekomst.

Lenormand kaarten zijn een manier om inzichten en eerlijk antwoord te krijgen, dit helpt ook bij het voorspellen van de toekomt. Lenormand kaarten zijn een van de meest gebruikte kaartleggingen tijdens een consult.

Tarot kaarten

Naast de lenormand kaarten kan een helderziende online ook gebruik maken van tarot kaarten. Tarot kaarten bestaan uit de kleine en grote arcana. Dit wil zeggen dat de tarot kaarten in twee stukken zijn verdeeld.

De kleine arcana bestaan uit 56 kaarten en de grote arcana uit 22 kaarten. De tarot kaarten hebben allemaal een andere betekenis en op deze manier kunnen ze jou helpen inzicht te krijgen. Zo kan de ene kaart staan voor liefde, de andere voor werk of geld. De betekenis van iedere kaart kan lastig te interpreteren zijn, een helderziende online kan jou hier goed bij ondersteunen.

Tarot kaarten zijn een fijne manier om duidelijkheid te krijgen.

Healing door helderzienden online

Een andere bijzondere gave die sommige helderzienden online hebben is dat zij healing kunnen toepassen. Healing is een manier van energie werken, door healing kunnen blokkades in het lichaam opgelost worden.

Een helderziende online kan tijdens een consult verschillende technieken gebruiken om jou te helpen. Zo kan de ene techniek staan voor het openen van de chakra’s, de andere techniek kan helpen bij het aarden. Er zijn heel erg veel verschillende technieken die een helderziende online toe kan passen, dit is afhankelijk van wat jij nodig hebt.

Healing is een fijne manier om rust te krijgen in je lichaam, maar ook in je hoofd. Healing geeft namelijk ontspanning en zorgt er voor dat je weer in je kracht komt te staan.

Een chakra healing

Chakra’s zijn energiepunten in het lichaam, door middel van een chakra healing kunnen deze energiepunten weer in balans gebracht worden. Wanneer de chakra’s niet in balans zijn kan dit leiden tot lichamelijke klachten, maar ook tot geestelijke klachten.

Een chakra healing is een fijne manier om weer in balans te komen. Tijdens een chakra healing kunnen de energiepunten weer in balans gebracht worden. Chakra healing is een fijne manier om lichamelijke en geestelijke klachten te verminderen.

Heb jij last van stress of angsten? Dan is een chakra healing een fijne manier om rust te krijgen in je lichaam. Chakra healing geeft namelijk ontspanning en zorgt ervoor dat je weer in je kracht komt te staan.

Helderziende online

Reiki

Helderzienden online kunnen ook een Reiki Master zijn. Reiki is een manier van healing waarbij energie doorgegeven wordt met de handen. Tijdens een Reiki behandeling ga je liggen met je kleding aan, de Reiki Master zal dan met zijn of haar handen over je lichaam gaan.

Reiki is heel erg fijn voor het ontspannen van het lichaam, maar ook voor het ontspannen van de geest. Reiki is een fijne manier om weer in balans te komen. Tijdens een Reiki behandeling kunnen alle energiebanen in het lichaam weer in balans gebracht worden.

Reiki is een manier van healing dat de helderzienden online ook kunnen uitvoeren. Reiki kan namelijk op afstand worden gegeven door een spirituele coach.

Wat levert een reading met een helderziend medium jou op?

Een reading met helderzienden online kan jou op verschillende manieren helpen. Zo kun je over overledenen praten waarbij zij contact met je kunnen maken. Het is hierdoor mogelijk dat het verlies van overledenen zo makkelijker verwerkt kan worden. Het kan een fijn idee zijn als overledenen nog bij jou aanwezig zijn.

Ook is het mogelijk om vragen te stellen over liefde, werk of geld. Een reading met een helderziend medium geeft jou inzicht en helpt je beslissingen te nemen. Dit komt omdat een helderziende online meer inzicht heeft in wat er in de toekomst zal gaan gebeuren, een advies over het maken van beslissingen kan daarbij helpen.

Een reading is een fijne manier om meer inzicht te krijgen in je leven. Een reading met helderzienden online kan jou helpen bij het maken van keuzes in je leven.

Het is daarbij ook zo dat een helderziende online antwoorden kan geven op de levensvragen die jij hebt. Levensvragen kunnen heel uiteenlopend zijn, maar een reading met een helderziend medium kan je helpen deze antwoorden te vinden.

Vind een luisterend oor die bij jou past

Een spiritueel coach die heldervoelend is, een ervaren medium die een lenormand kaartlegging kan doen, online helderzienden die kunnen helpen met vragen over de liefde of juist consulenten die overige levensvragen kunnen beantwoorden.

Iedere bijzondere gave van een spiritueel coach heeft verschillende eigenschappen en verschillenden dingen waarmee zij jou kunnen helpen. Ditzelfde geldt voor de methode die gebruikt wordt door de spirituele coach. Het is belangrijk dat jij online goed kijkt welke online consulenten aansluiten bij de vragen die jij hebt.

Zorg er voor dat jij je op je gemakt voelt bij een paragnost of medium met wie jij een consult start. Dit is belangrijk omdat een reading of consult alleen maar fijn kan zijn wanneer jij je op je gemakt voelt. Spiritueel advies is geschikt voor iedereen, het is belangrijk dat jij een online spirituele coach vind die bij jou past.

Start een consult met een spirituele coach

Voor een duidelijk inzicht en antwoorden kun jij terecht bij een helderziende online. Zij helpen jou graag met duidelijke antwoorden op jou levensvragen, vragen over de liefde, werk of andere vragen die jij hebt.

Wil jij graag een consult met een helderziend, heldervoelend of helderwetend medium of paragnost? Je kan deze online bij Q Mediums eenvoudig starten. Je hebt hier zelf de keuze of jij telefonisch contact wil met een helderziende online. Ook is een helderziende online bereikbaar via de chat of via de mail. Het is afhankelijk van jouw eigen voorkeur op welke manier jij contact opneemt met een van de consulenten.

De helderziende online staan de hele dag door voor jou klaar om jouw vragen te beantwoorden of voor een kaartlegging!

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!