Kwaliteit mediums voor een goed advies

Ervaren mediums

ervaren mediums

Heb jij vragen over liefde? Behoefte aan healing op afstand? Wil je een van er ervaren mediums levensvragen stellen? Wil jij da een zeer ervaren medium voor jou lenormand kaarten gaat leggen? Heb je een relatie coach, spiritueel coach of reiki master nodig? Dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling, problemen, behoefte aan antwoorden of een andere vraag. Bij onze ervaren mediums die de hele dag door beschikbaar zijn kun jij terecht. Neem contact met ze op en dan helpen we jou graag.

Onze mediums kunnen jou helpen met het beantwoorden van vragen. Zij willen jou ook graag helpen. Top mediums kunnen inzichten geven over het verleden, heden en de toekomst. Maar zijn door hun spirituele ontwikkeling ook in staat om antwoorden te geven over liefde, werk en relaties, maar ook kunnen ze voor jou een luisterend oor bieden.

Onze consulenten helpen jou graag zodat jij weer kunt leven op de manier zoals jij dat wilt.

Wat is een zeer ervaren top medium?

Wat is een ervaren medium? Een ervaren topmedium die onder andere de hele dag at beschikbaar zijn om jouw levensvragen te beantwoorden. Ben je er van overtuigd dat kennis over jezelf en je levensvragen kan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn er voor jou! Laat ons je levensvragen over liefde, relatie en andere op afstand beantwoorden. Vraag direct advies aan via de chat.

Een medium en paragnost zijn personen die spirituele gaven hebben. Deze spirituele gaven kunnen heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderhorend zijn. Bij helderwetend kan de medium zien, bij heldervoelend voelt de persoon wanneer er contact is en bij helderkunnen wordt het gevoel gegeven door een mediam met dit speciale vermogen. Wat precies welke spirituele gaven zijn, is voor iedere persoon anders. Daarnaast kunnen deze spirituele gaven nog steeds verder ontwikkeld worden en verbeterd om zo in contact te brengen met het hogere.

Ook kan een medium schriftelijke voorspellingen geven. Dit kan zijn door het laten beïnvloeden van een goocheldoos en daar dan de adviezen uit komen. Ook is het mogelijk dat een medium schriftelijke voorspellingen geeft door het gebruik van de Lenormand kaarten.

Heb je een vraag waar je met geen mogelijkheid uit komt? Of heb je iemand verloren en kan niet zonder hem of haar? Dan is de beste oplossing om contact op te nemen met een medium om alles te kunnen beantwoorden of oplossen.

Een medium kan verschillende paranormale gaves hebben:

  • Heldervoelend en helderwetend medium
  • Heldervoelend / helderhorend medium
  • Helderziende / heldervoelend medium
  • Heldervoelend / helderzien medium
  • Helderwetend / helderhorend medium
  • Helderwetend / heldervoelend medium
  • Helderhorend / heldervoelend medium
  • Helderziend / helderhorend medium
  • Helderziend / helderwetend medium

Een paragnost/medium helderziend

Mediums en paragnosten die helderziend zijn kunnen bovennatuurlijke dingen zien door de gaven die zij hebben. Hierdoor kan een paragnost en medium jou helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van inzichten over het verleden, heden en toekomst. Iemand die helderziend is ziet dan een soort van flashback. Helderziend zijn is dus een zesde zintuig die een medium en paragnost dan heeft. Ervaren mediums kunnen hierdoor een toekomst voorspelling doen. Ook kan een helderziend medium hierdoor contact maken met dierbare overleden mensen.

Een medium kan ook een helderziende heldervoelend zijn. In dat geval kan een medium en paragnost niet alleen dingen zien die in het verleden, heden of de toekomst zijn. Maar hierover ook dingen voelen door bepaalde energieën. Dit gebeurd door de zesde zintuig waar het medium en de paragnost mee gezegend is. Een helderziende heldervoelend medium kan jou dus helpen met het beantwoorden van levensvragen. Dat is dus een heldervoelend, helderziend medium.

Een derde mogelijkheid van een medium is dat dit ook helderwetend kan zijn. Dit betekent niet alleen dat er dingen gezien kunnen worden, maar ook dat een medium dingen weet ook dingen. Een helderziend helderwetend medium weet dingen, deze dingen zijn gewoon zo. Door bepaalde energieën krijgen zij dit door.

Een helderziende kan ook helderhorend zijn. Een helderziend helderhorend medium krijgt dan dingen aangezet door geluiden. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de hogere sferen zijn, maar ook vanuit een overledene. De helderziende die helderhorend kan zijn, krijg dan meerdere stemmen opgezet. Dit kan een helderziend helderhorend medium ook zien als beelden.

Een helderziende die dus ook andere gaven heeft kan door contact met gidsen jou helpen met alle vragen die jij hebt.

Een medium/paragnost heldervoelend

Een heldervoelend paragnost/medium voelt dingen aan. Dit komt door de gaven die zij hebben, dit is dan het feit dat diegene weet hoe een situatie gaat verlopen. Dit komt omdat diegene hoogsensitief is. Doordat een paragnost/medium heldervoelend is kan diegene dingen zeggen die jij in de toekomst zal gaan ervaren. Je kunt hierdoor antwoorden krijgen zodat jij weet wat jou te wachten staat.

Een heldervoelend medium kan ook helderwetend zijn. Een medium/paragnost die heldervoelend en helderwetend is voelt bepaalde situaties dus aan, en weet daarover het een en ander al te vertellen. Een heldervoelend en helderwetend medium krijgt dus door bepaalde energieën dingen door die jou in de toekomst te wachten staan.

Ook kan een helderziende heldervoelend medium jou helpen bij het voorspellen van de toekomst. Doordat een heldervoelend dingen aanvoelt, maar deze dus ook ziet omdat diegene ook een helderziende is. Een helderziend, heldervoelend medium behoort tot de top mediums. Met deze gaven kunnen zij veel antwoorden geven op jouw levensvragen.

Mediums en paragnosten die heldervoelend, helderwetend zijn maar ook helderziend, heldervoelend kunnen jou dus helpen door hun spirituele gaven. Dit met het beantwoorden van levensvragen, voorspellingen over de toekomst maar ook als luisterend oor.

ervaren mediums bellen

Een kaartlegster

Ervaren mediums kunnen tijdens een consult ook gebruik maken van hulpmiddelen. Dit kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten zijn. Ervaren mediums kunnen hierdoor mensen nog beter helpen met antwoorden geven op levensvragen en problemen. Een medium/paragnost die gebruik maakt van deze kaarten wordt een kaartlegster genoemd.

Een kaartlegster krijgt met behulp van deze kaarten zeer waardevolle informatie door. Door een kaartlegster kunnen de antwoorden op jouw vragen van groter belang zijn en nieuwe inzichten geven.

De kaarten kunnen ook erg nuttig zijn bij het voorspellen van de toekomst. Door kaarten gecombineerd met jouw situatie kan een kaartlegster jou helpen om veel duidelijkheid te krijgen, over waar je nu met jouw leven naartoe moet en wat er op jouw pad komt.

Ook kan een kaartlegster je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die jij zelf niet kan beantwoorden. Ook kan een kaartlegster jou helpen om inzicht te krijgen in je familie, relaties en werk.

Een zeer ervaren kaartlegster kan door haar gaven problemen verhelpen, levensvragen beantwoorden, de toekomst voorspellen of contact maken met overledenen.

Kom in contact met ervaren mediums

Wil jij graag met een van onze ervaren mediums in gesprek komen? Dit om met onze consulenten jouw toekomst te voorspellen of om vragen te stellen die jou al jouw leven lang bezig houden? Wil je meer weten wat er in de toekomt te wachten staat op het gebied van werk, liefde, relatie of mensen? Wil jij graag met een kaartlegster gaan kijken naar jouw toekomst? Vraag dan direct nog een consult aan. Je kunt dan denken aan een ervaren medium die heldervoelend/helderwetend is, een medium/paragnost die heldervoelend/helderziend is of een helderhorend heldervoelend top medium.

Voor een luisterend oor, vragen over de liefde, relatie, werk of levensvragen willen onze mediums jou graag helpen. En dit met behulp van haar spirituele gaven. Bij ons vind je altijd een ervaren medium die aansluit op jouw vragen of problemen!

Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!