Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Ervaren mediums

ervaren mediums

Heb jij vragen over liefde? Behoefte aan healing op afstand? Wil je een van er ervaren mediums levensvragen stellen? Wil jij da een zeer ervaren medium voor jou lenormand kaarten gaat leggen? Heb je een relatie coach, spiritueel coach of reiki master nodig? Dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling, problemen, behoefte aan antwoorden of een andere vraag. Bij onze ervaren mediums die de hele dag door beschikbaar zijn kun jij terecht. Neem contact met ze op en dan helpen we jou graag.

Onze mediums kunnen jou helpen met het beantwoorden van vragen. Zij willen jou ook graag helpen. Top mediums kunnen inzichten geven over het verleden, heden en de toekomst. Maar zijn door hun spirituele ontwikkeling ook in staat om antwoorden te geven over liefde, werk en relaties, maar ook kunnen ze voor jou een luisterend oor bieden.

Onze consulenten helpen jou graag zodat jij weer kunt leven op de manier zoals jij dat wilt.

Wat is een zeer ervaren top medium?

Wat is een ervaren medium? Een ervaren topmedium die onder andere de hele dag at beschikbaar zijn om jouw levensvragen te beantwoorden. Ben je er van overtuigd dat kennis over jezelf en je levensvragen kan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn er voor jou! Laat ons je levensvragen over liefde, relatie en andere op afstand beantwoorden. Vraag direct advies aan via de chat.

Een medium en paragnost zijn personen die spirituele gaven hebben. Deze spirituele gaven kunnen heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderhorend zijn. Bij helderwetend kan de medium zien, bij heldervoelend voelt de persoon wanneer er contact is en bij helderkunnen wordt het gevoel gegeven door een mediam met dit speciale vermogen. Wat precies welke spirituele gaven zijn, is voor iedere persoon anders. Daarnaast kunnen deze spirituele gaven nog steeds verder ontwikkeld worden en verbeterd om zo in contact te brengen met het hogere.

Ook kan een medium schriftelijke voorspellingen geven. Dit kan zijn door het laten beïnvloeden van een goocheldoos en daar dan de adviezen uit komen. Ook is het mogelijk dat een medium schriftelijke voorspellingen geeft door het gebruik van de Lenormand kaarten.

Heb je een vraag waar je met geen mogelijkheid uit komt? Of heb je iemand verloren en kan niet zonder hem of haar? Dan is de beste oplossing om contact op te nemen met een medium om alles te kunnen beantwoorden of oplossen.

Een medium kan verschillende paranormale gaves hebben:

 • Heldervoelend en helderwetend medium
 • Heldervoelend / helderhorend medium
 • Helderziende / heldervoelend medium
 • Heldervoelend / helderzien medium
 • Helderwetend / helderhorend medium
 • Helderwetend / heldervoelend medium
 • Helderhorend / heldervoelend medium
 • Helderziend / helderhorend medium
 • Helderziend / helderwetend medium

Een paragnost/medium helderziend

Mediums en paragnosten die helderziend zijn kunnen bovennatuurlijke dingen zien door de gaven die zij hebben. Hierdoor kan een paragnost en medium jou helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van inzichten over het verleden, heden en toekomst. Iemand die helderziend is ziet dan een soort van flashback. Helderziend zijn is dus een zesde zintuig die een medium en paragnost dan heeft. Ervaren mediums kunnen hierdoor een toekomst voorspelling doen. Ook kan een helderziend medium hierdoor contact maken met dierbare overleden mensen.

Een medium kan ook een helderziende heldervoelend zijn. In dat geval kan een medium en paragnost niet alleen dingen zien die in het verleden, heden of de toekomst zijn. Maar hierover ook dingen voelen door bepaalde energieën. Dit gebeurd door de zesde zintuig waar het medium en de paragnost mee gezegend is. Een helderziende heldervoelend medium kan jou dus helpen met het beantwoorden van levensvragen. Dat is dus een heldervoelend, helderziend medium.

Een derde mogelijkheid van een medium is dat dit ook helderwetend kan zijn. Dit betekent niet alleen dat er dingen gezien kunnen worden, maar ook dat een medium dingen weet ook dingen. Een helderziend helderwetend medium weet dingen, deze dingen zijn gewoon zo. Door bepaalde energieën krijgen zij dit door.

Een helderziende kan ook helderhorend zijn. Een helderziend helderhorend medium krijgt dan dingen aangezet door geluiden. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de hogere sferen zijn, maar ook vanuit een overledene. De helderziende die helderhorend kan zijn, krijg dan meerdere stemmen opgezet. Dit kan een helderziend helderhorend medium ook zien als beelden.

Een helderziende die dus ook andere gaven heeft kan door contact met gidsen jou helpen met alle vragen die jij hebt.

Een medium/paragnost heldervoelend

Een heldervoelend paragnost/medium voelt dingen aan. Dit komt door de gaven die zij hebben, dit is dan het feit dat diegene weet hoe een situatie gaat verlopen. Dit komt omdat diegene hoogsensitief is. Doordat een paragnost/medium heldervoelend is kan diegene dingen zeggen die jij in de toekomst zal gaan ervaren. Je kunt hierdoor antwoorden krijgen zodat jij weet wat jou te wachten staat.

Een heldervoelend medium kan ook helderwetend zijn. Een medium/paragnost die heldervoelend en helderwetend is voelt bepaalde situaties dus aan, en weet daarover het een en ander al te vertellen. Een heldervoelend en helderwetend medium krijgt dus door bepaalde energieën dingen door die jou in de toekomst te wachten staan.

Ook kan een helderziende heldervoelend medium jou helpen bij het voorspellen van de toekomst. Doordat een heldervoelend dingen aanvoelt, maar deze dus ook ziet omdat diegene ook een helderziende is. Een helderziend, heldervoelend medium behoort tot de top mediums. Met deze gaven kunnen zij veel antwoorden geven op jouw levensvragen.

Mediums en paragnosten die heldervoelend, helderwetend zijn maar ook helderziend, heldervoelend kunnen jou dus helpen door hun spirituele gaven. Dit met het beantwoorden van levensvragen, voorspellingen over de toekomst maar ook als luisterend oor.

ervaren mediums bellen

Een kaartlegster

Ervaren mediums kunnen tijdens een consult ook gebruik maken van hulpmiddelen. Dit kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten zijn. Ervaren mediums kunnen hierdoor mensen nog beter helpen met antwoorden geven op levensvragen en problemen. Een medium/paragnost die gebruik maakt van deze kaarten wordt een kaartlegster genoemd.

Een kaartlegster krijgt met behulp van deze kaarten zeer waardevolle informatie door. Door een kaartlegster kunnen de antwoorden op jouw vragen van groter belang zijn en nieuwe inzichten geven.

De kaarten kunnen ook erg nuttig zijn bij het voorspellen van de toekomst. Door kaarten gecombineerd met jouw situatie kan een kaartlegster jou helpen om veel duidelijkheid te krijgen, over waar je nu met jouw leven naartoe moet en wat er op jouw pad komt.

Ook kan een kaartlegster je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die jij zelf niet kan beantwoorden. Ook kan een kaartlegster jou helpen om inzicht te krijgen in je familie, relaties en werk.

Een zeer ervaren kaartlegster kan door haar gaven problemen verhelpen, levensvragen beantwoorden, de toekomst voorspellen of contact maken met overledenen.

Kom in contact met ervaren mediums

Wil jij graag met een van onze ervaren mediums in gesprek komen? Dit om met onze consulenten jouw toekomst te voorspellen of om vragen te stellen die jou al jouw leven lang bezig houden? Wil je meer weten wat er in de toekomt te wachten staat op het gebied van werk, liefde, relatie of mensen? Wil jij graag met een kaartlegster gaan kijken naar jouw toekomst? Vraag dan direct nog een consult aan. Je kunt dan denken aan een ervaren medium die heldervoelend/helderwetend is, een medium/paragnost die heldervoelend/helderziend is of een helderhorend heldervoelend top medium.

Voor een luisterend oor, vragen over de liefde, relatie, werk of levensvragen willen onze mediums jou graag helpen. En dit met behulp van haar spirituele gaven. Bij ons vind je altijd een ervaren medium die aansluit op jouw vragen of problemen!

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!