Ervaren mediums

Heb jij vragen over liefde? Behoefte aan healing op afstand? Wil je een van er ervaren mediums levensvragen stellen? Wil jij da een zeer ervaren medium voor jou lenormand kaarten gaat leggen? Heb je een relatie coach, spiritueel coach of reiki master nodig? Dit voor jouw persoonlijke ontwikkeling, problemen, behoefte aan antwoorden of een andere vraag. Bij onze ervaren mediums die de hele dag door beschikbaar zijn kun jij terecht. Neem contact met ze op en dan helpen we jou graag.

Onze mediums kunnen jou helpen met het beantwoorden van vragen. Zij willen jou ook graag helpen. Top mediums kunnen inzichten geven over het verleden, heden en de toekomst. Maar zijn door hun spirituele ontwikkeling ook in staat om antwoorden te geven over liefde, werk en relaties, maar ook kunnen ze voor jou een luisterend oor bieden.

Onze consulenten helpen jou graag zodat jij weer kunt leven op de manier zoals jij dat wilt.

Wat is een zeer ervaren top medium

Wat is een ervaren medium? Een ervaren topmedium die onder andere de hele dag at beschikbaar zijn om jouw levensvragen te beantwoorden. Ben je er van overtuigd dat kennis over jezelf en je levensvragen kan? Dan ben je bij ons op het juiste adres. Wij zijn er voor jou! Laat ons je levensvragen over liefde, relatie en andere op afstand beantwoorden. Vraag direct advies aan via de chat.

Een medium en paragnost zijn personen die spirituele gaven hebben. Deze spirituele gaven kunnen heldervoelend, helderwetend, helderziend, heldervoelend, helderhorend zijn. Bij helderwetend kan de medium zien, bij heldervoelend voelt de persoon wanneer er contact is en bij helderkunnen wordt het gevoel gegeven door een mediam met dit speciale vermogen. Wat precies welke spirituele gaven zijn, is voor iedere persoon anders. Daarnaast kunnen deze spirituele gaven nog steeds verder ontwikkeld worden en verbeterd om zo in contact te brengen met het hogere.

Ook kan een medium schriftelijke voorspellingen geven. Dit kan zijn door het laten beïnvloeden van een goocheldoos en daar dan de adviezen uit komen. Ook is het mogelijk dat een medium schriftelijke voorspellingen geeft door het gebruik van de Lenormand kaarten.

Heb je een vraag waar je met geen mogelijkheid uit komt? Of heb je iemand verloren en kan niet zonder hem of haar? Dan is de beste oplossing om contact op te nemen met een medium om alles te kunnen beantwoorden of oplossen.

Een medium kan verschillende paranormale gaves hebben:

  • Heldervoelend en helderwetend medium
  • Heldervoelend / helderhorend medium
  • Helderziende / heldervoelend medium
  • Heldervoelend / helderzien medium
  • Helderwetend / helderhorend medium
  • Helderwetend / heldervoelend medium
  • Helderhorend / heldervoelend medium
  • Helderziend / helderhorend medium
  • Helderziend / helderwetend medium

Een paragnost/medium helderziend

Mediums en paragnosten die helderziend zijn kunnen bovennatuurlijke dingen zien door de gaven die zij hebben. Hierdoor kan een paragnost en medium jou helpen. Dit kan bijvoorbeeld door het geven van inzichten over het verleden, heden en toekomst. Iemand die helderziend is ziet dan een soort van flashback. Helderziend zijn is dus een zesde zintuig die een medium en paragnost dan heeft. Ervaren mediums kunnen hierdoor een toekomst voorspelling doen. Ook kan een helderziend medium hierdoor contact maken met dierbare overleden mensen.

Een medium kan ook een helderziende heldervoelend zijn. In dat geval kan een medium en paragnost niet alleen dingen zien die in het verleden, heden of de toekomst zijn. Maar hierover ook dingen voelen door bepaalde energieën. Dit gebeurd door de zesde zintuig waar het medium en de paragnost mee gezegend is. Een helderziende heldervoelend medium kan jou dus helpen met het beantwoorden van levensvragen. Dat is dus een heldervoelend, helderziend medium.

Een derde mogelijkheid van een medium is dat dit ook helderwetend kan zijn. Dit betekent niet alleen dat er dingen gezien kunnen worden, maar ook dat een medium dingen weet ook dingen. Een helderziend helderwetend medium weet dingen, deze dingen zijn gewoon zo. Door bepaalde energieën krijgen zij dit door.

Een helderziende kan ook helderhorend zijn. Een helderziend helderhorend medium krijgt dan dingen aangezet door geluiden. Dit kan bijvoorbeeld vanuit de hogere sferen zijn, maar ook vanuit een overledene. De helderziende die helderhorend kan zijn, krijg dan meerdere stemmen opgezet. Dit kan een helderziend helderhorend medium ook zien als beelden.

Een helderziende die dus ook andere gaven heeft kan door contact met gidsen jou helpen met alle vragen die jij hebt.

Een medium/paragnost heldervoelend

Een heldervoelend paragnost/medium voelt dingen aan. Dit komt door de gaven die zij hebben, dit is dan het feit dat diegene weet hoe een situatie gaat verlopen. Dit komt omdat diegene hoogsensitief is. Doordat een paragnost/medium heldervoelend is kan diegene dingen zeggen die jij in de toekomst zal gaan ervaren. Je kunt hierdoor antwoorden krijgen zodat jij weet wat jou te wachten staat.

Een heldervoelend medium kan ook helderwetend zijn. Een medium/paragnost die heldervoelend en helderwetend is voelt bepaalde situaties dus aan, en weet daarover het een en ander al te vertellen. Een heldervoelend en helderwetend medium krijgt dus door bepaalde energieën dingen door die jou in de toekomst te wachten staan.

Ook kan een helderziende heldervoelend medium jou helpen bij het voorspellen van de toekomst. Doordat een heldervoelend dingen aanvoelt, maar deze dus ook ziet omdat diegene ook een helderziende is. Een helderziend, heldervoelend medium behoort tot de top mediums. Met deze gaven kunnen zij veel antwoorden geven op jouw levensvragen.

Mediums en paragnosten die heldervoelend, helderwetend zijn maar ook helderziend, heldervoelend kunnen jou dus helpen door hun spirituele gaven. Dit met het beantwoorden van levensvragen, voorspellingen over de toekomst maar ook als luisterend oor.

ervaren mediums bellen

Een kaartlegster

Ervaren mediums kunnen tijdens een consult ook gebruik maken van hulpmiddelen. Dit kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten zijn. Ervaren mediums kunnen hierdoor mensen nog beter helpen met antwoorden geven op levensvragen en problemen. Een medium/paragnost die gebruik maakt van deze kaarten wordt een kaartlegster genoemd.

Een kaartlegster krijgt met behulp van deze kaarten zeer waardevolle informatie door. Door een kaartlegster kunnen de antwoorden op jouw vragen van groter belang zijn en nieuwe inzichten geven.

De kaarten kunnen ook erg nuttig zijn bij het voorspellen van de toekomst. Door kaarten gecombineerd met jouw situatie kan een kaartlegster jou helpen om veel duidelijkheid te krijgen, over waar je nu met jouw leven naartoe moet en wat er op jouw pad komt.

Ook kan een kaartlegster je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die jij zelf niet kan beantwoorden. Ook kan een kaartlegster jou helpen om inzicht te krijgen in je familie, relaties en werk.

Een zeer ervaren kaartlegster kan door haar gaven problemen verhelpen, levensvragen beantwoorden, de toekomst voorspellen of contact maken met overledenen.

Kom in contact met ervaren mediums

Wil jij graag met een van onze ervaren mediums in gesprek komen? Dit om met onze consulenten jouw toekomst te voorspellen of om vragen te stellen die jou al jouw leven lang bezig houden? Kies dan voor Qmediums. Wil je meer weten wat er in de toekomt te wachten staat op het gebied van werk, liefde, relatie of mensen? Wil jij graag met een kaartlegster gaan kijken naar jouw toekomst? Vraag dan direct nog een consult aan. Je kunt dan denken aan een ervaren medium die heldervoelend/helderwetend is, een medium/paragnost die heldervoelend/helderziend is of een helderhorend heldervoelend top medium.

Voor een luisterend oor, vragen over de liefde, relatie, werk of levensvragen willen onze mediums jou graag helpen. En dit met behulp van haar spirituele gaven. Bij ons vind je altijd een ervaren medium die aansluit op jouw vragen of problemen!

Medium Layla
Beschikbaar
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.