Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Gratis kaartleggen financieel

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben vervolgens een bepaalde boodschap of voorspellen de toekomst. De afbeelding die op de kaart staat ergens voor en deze kan vervolgens jou informatie geven over bepaalde situaties. Door het kaartleggen kan je de toekomst voorspellen of inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Er zijn verschillende kaartleggingen. Zo heb je de ziel, orakelkaarten (bijvoorbeeld de prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno), de tarotkaarten en de lenormand kaarten. De tarotkaarten en de lenormand zijn de meest bekende en voorkomende kaartleggingen.

Wanneer je deze kaartleggingen wilt leren kan je diverse spirituele cursussen volgen of je kan dit zelf onderzoeken. Ook kan je een cursus lenormand en een e cursus tarot online volgen.Gratis kaartleggen financieel

Lenormand cursus, tarot cursus

Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving kan het voorkomen dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en de Lenormand. Beide zijn eeuwenoude spellen die gebruikt worden als hulpmiddel om te inspireren, de toekomst te voorspellen, om huidige situaties te interpreteren en om direct de kern van de zaak te ontdekken. Ook is het zo dat door een kaart legging emoties worden verklaard, je een teken krijgt van de goddelijke wereld (geest, engelen), dat je inzicht krijg in jouw eigen ontwikkeling of antwoorden op al je vragen.

Beide kaartspellen hebben een bepaald systeem en volgorde, maar ze verschillen in doel en structuur. Een tarotdeck heeft 78 kaarten en een lenormand kaartspel 36. Daarnaast heeft de Tarot een onderverdeling in een grote arcana en een kleine arcana en vier verschillende sets. Bij lenormand zijn de symbolen niet opgesplitst, elke kaart heeft een eigen individuele entiteit.

Ook zijn er leggingen met een dagkaart. Die kunnen jou vertellen wat er op een dag bij jou gaat spelen in jouw leven.

Kaartleggen is een mooie manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of de toekomst te voorspellen. Het is fijn om te weten dat er verschillende soorten kaartleggingen zijn, zodat je altijd een manier vindt die bij jou past. Wanneer je erover nadenkt om kaartleggingen te leren, kan je diverse spirituele cursussen volgen of online een cursus lenormand en/of tarot volgen. Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving is het mogelijk dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en/of Lenormand.

Tarotkaarten

De symbolische beelden van de tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. De verkregen informatie kan je vervolgens weer gebruiken om keuze te maken over het leven, liefde, gezondheid of relaties.

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen gelegd worden. De meest bekende kaartlegging is die van het Keltisch kruis. Er zijn verschillende leggingen met meerdere kaarten. Zo ook heb je bijvoorbeeld een partnerlegging waarbij de tarotkaart informatie geeft over de huidige stand van zaken binnen een relatie.

Elke tarotkaart heeft een betekenis. Zo kan tarot meer inzicht geven over het geluk in je leven, relatie of liefde. Bij een kaartlegging is het verstandig om de uitleg van de kaarten goed te begrijpen. Zo kan je de boodschap die de kaarten je geven beter interpreteren.

Lenormand

De lenormand is een spel wat voornamelijk uit 36 kaarten bestaat, maar er zijn ook andere leggingen met meer of minder kaarten. Net zoals bij tarotkaarten, kan je met lenormand diverse situaties in je leven interpreteren.

Wanneer je de lenormand kaarten legt, krijg je een bepaald patroon van kaarten die jouw situatie weerspiegelen. Tussen de lenormandkaarten zitten relaties en die gaan met elkaar communiceren. Zo ontstaat er een soort verhaal wat informatie geeft over de situatie waarin je je bevindt of wat er gaat gebeuren.

Tarotkaarten en Mlle Lenormand ontdekken

Wanneer mensen paranormaal ontwaken gaan ze vaak als eerste deze kaartleggingen leren. Ze leren waar een kaart voor staat, wat de betekenis ervan is en wat er met de afbeeldingen bedoeld worden.

In feite helpen de tarot kaarten je om in contact te komen met je hogere zelf. Je kunt door deze plek van innerlijke krachten ontdekken hoe je positieve veranderingen kunt laten voorkomen in jouw leven. In deze communicatie kun je dan vervolgens in een nieuw perspectief komen in een bepaalde situatie.

Als je bepaalde moeilijkheden ondervindt in je leven dan is het verstandig om eerst naar de wijsheid van jouw hogere zelf te gaan. Dit kan je doen door tarot of lenormand legging te leren of door hierover te communiceren met een spiritueel adviseur. Wanneer je leert kaartleggen, is het verstandig om hierbij stil te staan bij de betekenis van de tarotkaarten.

Kaart legging door een medium of paragnost

Hoe het pad in jouw leven gaat lopen kun je bekijken aan de hand van een kaart legging dus een spirituele coach. Vertrouw op diegene, vertel je geheimen en kom tot nieuwe ontdekkingen vanuit het onbewuste.

Ook kun je zo ervaringen uitwisselen over situaties in jouw leven die je graag wilt verklaren aan de hand van een tarot of lenormand legging. Ook een horoscoop of daghoroscoop kan jou helpen om uitleg te krijgen van bepaalde energieën.

Je kunt verschillende kaart leggingen laten doen en kijken welke manier voor jou werkt. Een kaartlegging kan jou leiden in de richting die jouw leven gaat volgen. Hierbij blijft jouw eigen intuïtie natuurlijk belangrijk. Je kan verschillende leggingen doen die dienen als hulpmiddel:

 • Ja of nee tarot
 • Drie kaarten legging
 • Het Keltisch kruis
 • Tarot van de liefde
 • Maandwiel
 • Carrière legging

Eén van de bekendste tarotleggingen is de ja of nee legging. Je stelt dan een vraag waarop je met ja of nee kunt antwoorden. Het kan bijvoorbeeld gaan over:

 • Ga ik verhuizen?
 • Komt er snel een nieuwe liefde in mijn leven?
 • Zal ik mijn baan kwijtraken?

Een driekaartlegging is een legging waarbij je met drie tarotkaarten antwoord krijgt op een vraag. Bij deze legging wordt er gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Zo krijg je meer inzicht in een bepaalde situatie waarin je je bevindt of die gaat komen.

Het Keltisch kruis is een legging met tien tarotkaarten. Deze kaarten worden dan in twee rijen van vijf gelegd waarbij de middelste kaart het belangrijkst is. Hierdoor krijg je een goed beeld van de situatie en kun je gemakkelijk een antwoord formuleren op je vraag.

De tarot van de liefde is een legging die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen weten of ze snel een nieuwe liefde kunnen verwachten. Maar je kunt deze legging ook gebruiken voor andere vragen over liefde zoals:

 • Voelt hij/zij ook wat voor mij?
 • Zal onze relatie standhouden?
 • Is hij/zij wel de ware voor mij?

Een maandwiel is een legging die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in je huidige emotionele toestand. Je legt dan de tarotkaarten in een cirkel en kunt zo zien wat er speelt in je leven.

Een carrière legging is een legging die je kunt doen als je vragen hebt over je werk of toekomstige carrière. Je legt dan de tarotkaarten in een bepaalde volgorde en kijkt naar de betekenis hiervan. Zo krijg je inzicht in wat er speelt op het werk of wat er gaat veranderen.

Naast kaartleggingen zijn er ook droomverklaringen, fotoreading of seances.

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.