Kwaliteit mediums voor een goed advies

Gratis kaartleggen financieel

Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben vervolgens een bepaalde boodschap of voorspellen de toekomst. De afbeelding die op de kaart staat ergens voor en deze kan vervolgens jou informatie geven over bepaalde situaties. Door het kaartleggen kan je de toekomst voorspellen of inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Er zijn verschillende kaartleggingen. Zo heb je de ziel, orakelkaarten (bijvoorbeeld de prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno), de tarotkaarten en de lenormand kaarten. De tarotkaarten en de lenormand zijn de meest bekende en voorkomende kaartleggingen.

Wanneer je deze kaartleggingen wilt leren kan je diverse spirituele cursussen volgen of je kan dit zelf onderzoeken. Ook kan je een cursus lenormand en een e cursus tarot online volgen.Gratis kaartleggen financieel

Lenormand cursus, tarot cursus

Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving kan het voorkomen dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en de Lenormand. Beide zijn eeuwenoude spellen die gebruikt worden als hulpmiddel om te inspireren, de toekomst te voorspellen, om huidige situaties te interpreteren en om direct de kern van de zaak te ontdekken. Ook is het zo dat door een kaart legging emoties worden verklaard, je een teken krijgt van de goddelijke wereld (geest, engelen), dat je inzicht krijg in jouw eigen ontwikkeling of antwoorden op al je vragen.

Beide kaartspellen hebben een bepaald systeem en volgorde, maar ze verschillen in doel en structuur. Een tarotdeck heeft 78 kaarten en een lenormand kaartspel 36. Daarnaast heeft de Tarot een onderverdeling in een grote arcana en een kleine arcana en vier verschillende sets. Bij lenormand zijn de symbolen niet opgesplitst, elke kaart heeft een eigen individuele entiteit.

Ook zijn er leggingen met een dagkaart. Die kunnen jou vertellen wat er op een dag bij jou gaat spelen in jouw leven.

Kaartleggen is een mooie manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of de toekomst te voorspellen. Het is fijn om te weten dat er verschillende soorten kaartleggingen zijn, zodat je altijd een manier vindt die bij jou past. Wanneer je erover nadenkt om kaartleggingen te leren, kan je diverse spirituele cursussen volgen of online een cursus lenormand en/of tarot volgen. Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving is het mogelijk dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en/of Lenormand.

Tarotkaarten

De symbolische beelden van de tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. De verkregen informatie kan je vervolgens weer gebruiken om keuze te maken over het leven, liefde, gezondheid of relaties.

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen gelegd worden. De meest bekende kaartlegging is die van het Keltisch kruis. Er zijn verschillende leggingen met meerdere kaarten. Zo ook heb je bijvoorbeeld een partnerlegging waarbij de tarotkaart informatie geeft over de huidige stand van zaken binnen een relatie.

Elke tarotkaart heeft een betekenis. Zo kan tarot meer inzicht geven over het geluk in je leven, relatie of liefde. Bij een kaartlegging is het verstandig om de uitleg van de kaarten goed te begrijpen. Zo kan je de boodschap die de kaarten je geven beter interpreteren.

Lenormand

De lenormand is een spel wat voornamelijk uit 36 kaarten bestaat, maar er zijn ook andere leggingen met meer of minder kaarten. Net zoals bij tarotkaarten, kan je met lenormand diverse situaties in je leven interpreteren.

Wanneer je de lenormand kaarten legt, krijg je een bepaald patroon van kaarten die jouw situatie weerspiegelen. Tussen de lenormandkaarten zitten relaties en die gaan met elkaar communiceren. Zo ontstaat er een soort verhaal wat informatie geeft over de situatie waarin je je bevindt of wat er gaat gebeuren.

Tarotkaarten en Mlle Lenormand ontdekken

Wanneer mensen paranormaal ontwaken gaan ze vaak als eerste deze kaartleggingen leren. Ze leren waar een kaart voor staat, wat de betekenis ervan is en wat er met de afbeeldingen bedoeld worden.

In feite helpen de tarot kaarten je om in contact te komen met je hogere zelf. Je kunt door deze plek van innerlijke krachten ontdekken hoe je positieve veranderingen kunt laten voorkomen in jouw leven. In deze communicatie kun je dan vervolgens in een nieuw perspectief komen in een bepaalde situatie.

Als je bepaalde moeilijkheden ondervindt in je leven dan is het verstandig om eerst naar de wijsheid van jouw hogere zelf te gaan. Dit kan je doen door tarot of lenormand legging te leren of door hierover te communiceren met een spiritueel adviseur. Wanneer je leert kaartleggen, is het verstandig om hierbij stil te staan bij de betekenis van de tarotkaarten.

Kaart legging door een medium of paragnost

Hoe het pad in jouw leven gaat lopen kun je bekijken aan de hand van een kaart legging dus een spirituele coach. Vertrouw op diegene, vertel je geheimen en kom tot nieuwe ontdekkingen vanuit het onbewuste.

Ook kun je zo ervaringen uitwisselen over situaties in jouw leven die je graag wilt verklaren aan de hand van een tarot of lenormand legging. Ook een horoscoop of daghoroscoop kan jou helpen om uitleg te krijgen van bepaalde energieën.

Je kunt verschillende kaart leggingen laten doen en kijken welke manier voor jou werkt. Een kaartlegging kan jou leiden in de richting die jouw leven gaat volgen. Hierbij blijft jouw eigen intuïtie natuurlijk belangrijk. Je kan verschillende leggingen doen die dienen als hulpmiddel:

 • Ja of nee tarot
 • Drie kaarten legging
 • Het Keltisch kruis
 • Tarot van de liefde
 • Maandwiel
 • Carrière legging

Eén van de bekendste tarotleggingen is de ja of nee legging. Je stelt dan een vraag waarop je met ja of nee kunt antwoorden. Het kan bijvoorbeeld gaan over:

 • Ga ik verhuizen?
 • Komt er snel een nieuwe liefde in mijn leven?
 • Zal ik mijn baan kwijtraken?

Een driekaartlegging is een legging waarbij je met drie tarotkaarten antwoord krijgt op een vraag. Bij deze legging wordt er gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Zo krijg je meer inzicht in een bepaalde situatie waarin je je bevindt of die gaat komen.

Het Keltisch kruis is een legging met tien tarotkaarten. Deze kaarten worden dan in twee rijen van vijf gelegd waarbij de middelste kaart het belangrijkst is. Hierdoor krijg je een goed beeld van de situatie en kun je gemakkelijk een antwoord formuleren op je vraag.

De tarot van de liefde is een legging die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen weten of ze snel een nieuwe liefde kunnen verwachten. Maar je kunt deze legging ook gebruiken voor andere vragen over liefde zoals:

 • Voelt hij/zij ook wat voor mij?
 • Zal onze relatie standhouden?
 • Is hij/zij wel de ware voor mij?

Een maandwiel is een legging die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in je huidige emotionele toestand. Je legt dan de tarotkaarten in een cirkel en kunt zo zien wat er speelt in je leven.

Een carrière legging is een legging die je kunt doen als je vragen hebt over je werk of toekomstige carrière. Je legt dan de tarotkaarten in een bepaalde volgorde en kijkt naar de betekenis hiervan. Zo krijg je inzicht in wat er speelt op het werk of wat er gaat veranderen.

Naast kaartleggingen zijn er ook droomverklaringen, fotoreading of seances.

Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.