Gratis kaartleggen financieel

Gratis kaartleggen financieel. Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben vervolgens een bepaalde boodschap of voorspellen de toekomst. De afbeelding die op de kaart staat ergens voor en deze kan vervolgens jou informatie geven over bepaalde situaties. Door het kaartleggen kan je de toekomst voorspellen of inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Er zijn verschillende kaartleggingen. Zo heb je de ziel, orakelkaarten (bijvoorbeeld de prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno), de tarotkaarten en de lenormand kaarten. De tarotkaarten en de lenormand zijn de meest bekende en voorkomende kaartleggingen.

Wanneer je deze kaartleggingen wilt leren kan je diverse spirituele cursussen volgen of je kan dit zelf onderzoeken. Ook kan je een cursus lenormand en een e-cursus tarot online volgen. Gratis kaartleggen financieel.

Lenormand cursus, tarot cursus

Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving kan het voorkomen dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en de Lenormand. Beide zijn eeuwenoude spellen die gebruikt worden als hulpmiddel om te inspireren, de toekomst te voorspellen, om huidige situaties te interpreteren en om direct de kern van de zaak te ontdekken. Ook is het zo dat door een kaart legging emoties worden verklaard, je een teken krijgt van de goddelijke wereld (geest, engelen), dat je inzicht krijg in jouw eigen ontwikkeling of antwoorden op al je vragen.

Beide kaartspellen hebben een bepaald systeem en volgorde, maar ze verschillen in doel en structuur. Een tarotdeck heeft 78 kaarten en een lenormand kaartspel 36. Daarnaast heeft de Tarot een onderverdeling in een grote arcana en een kleine arcana en vier verschillende sets. Bij lenormand zijn de symbolen niet opgesplitst, elke kaart heeft een eigen individuele entiteit.

Ook zijn er leggingen met een dagkaart. Die kunnen jou vertellen wat er op een dag bij jou gaat spelen in jouw leven. Gratis kaartlegging financieel.

Kaartleggen is een mooie manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of de toekomst te voorspellen. Het is fijn om te weten dat er verschillende soorten kaartleggingen zijn, zodat je altijd een manier vindt die bij jou past. Wanneer je erover nadenkt om kaartleggingen te leren, kan je diverse spirituele cursussen volgen of online een cursus lenormand en/of tarot volgen. Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving is het mogelijk dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en/of Lenormand.

Tarotkaarten

De symbolische beelden van de tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. De verkregen informatie kan je vervolgens weer gebruiken om keuze te maken over het leven, liefde, gezondheid of relaties.

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen gelegd worden. De meest bekende kaartlegging is die van het Keltisch kruis. Er zijn verschillende leggingen met meerdere kaarten. Zo ook heb je bijvoorbeeld een partnerlegging waarbij de tarotkaart informatie geeft over de huidige stand van zaken binnen een relatie.

Elke tarotkaart heeft een betekenis. Zo kan tarot meer inzicht geven over het geluk in je leven, relatie of liefde. Bij een gratis kaartlegging financieel is het verstandig om de uitleg van de kaarten goed te begrijpen. Zo kan je de boodschap die de kaarten je geven beter interpreteren.

Lenormand

De lenormand is een spel wat voornamelijk uit 36 kaarten bestaat, maar er zijn ook andere leggingen met meer of minder kaarten. Net zoals bij tarotkaarten, kan je met lenormand diverse situaties in je leven interpreteren.

Wanneer je de lenormand kaarten legt, krijg je een bepaald patroon van kaarten die jouw situatie weerspiegelen. Tussen de lenormandkaarten zitten relaties en die gaan met elkaar communiceren. Zo ontstaat er een soort verhaal wat informatie geeft over de situatie waarin je je bevindt of wat er gaat gebeuren.

Tarotkaarten en Mlle Lenormand ontdekken

Wanneer mensen paranormaal ontwaken gaan ze vaak als eerste deze kaartleggingen leren. Ze leren waar een kaart voor staat, wat de betekenis ervan is en wat er met de afbeeldingen bedoeld worden.

In feite helpen de tarot kaarten je om in contact te komen met je hogere zelf. Je kunt door deze plek van innerlijke krachten ontdekken hoe je positieve veranderingen kunt laten voorkomen in jouw leven. In deze communicatie kun je dan vervolgens in een nieuw perspectief komen in een bepaalde situatie.

Als je bepaalde moeilijkheden ondervindt in je leven dan is het verstandig om eerst naar de wijsheid van jouw hogere zelf te gaan. Dit kan je doen door tarot of lenormand legging te leren of door hierover te communiceren met een spiritueel adviseur. Wanneer je leert kaartleggen, is het verstandig om hierbij stil te staan bij de betekenis van de tarotkaarten.

Kaartlegging door een medium of paragnost

Hoe het pad in jouw leven gaat lopen kun je bekijken aan de hand van een kaart legging dus een spirituele coach. Vertrouw op diegene, vertel je geheimen en kom tot nieuwe ontdekkingen vanuit het onbewuste.

Ook kun je zo ervaringen uitwisselen over situaties in jouw leven die je graag wilt verklaren aan de hand van een tarot of lenormand legging. Ook een horoscoop of daghoroscoop kan jou helpen om uitleg te krijgen van bepaalde energieën. Gratis kaartleggen financieel.

Je kunt verschillende kaart leggingen laten doen en kijken welke manier voor jou werkt. Een kaartlegging kan jou leiden in de richting die jouw leven gaat volgen. Hierbij blijft jouw eigen intuïtie natuurlijk belangrijk. Je kan verschillende leggingen doen die dienen als hulpmiddel:

 • Ja of nee tarot
 • Drie kaarten legging
 • Het Keltisch kruis
 • Tarot van de liefde
 • Maandwiel
 • Carrière legging

Ja of nee tarotlegging

Eén van de bekendste tarotleggingen is de ja of nee legging. Je stelt dan een vraag waarop je met ja of nee kunt antwoorden. Het kan bijvoorbeeld gaan over:

 • Ga ik verhuizen?
 • Komt er snel een nieuwe liefde in mijn leven?
 • Zal ik mijn baan kwijtraken?

Een driekaartlegging is een legging waarbij je met drie tarotkaarten antwoord krijgt op een vraag. Bij deze legging wordt er gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Zo krijg je meer inzicht in een bepaalde situatie waarin je je bevindt of die gaat komen.

Het Keltisch kruis is een legging met tien tarotkaarten. Deze kaarten worden dan in twee rijen van vijf gelegd waarbij de middelste kaart het belangrijkst is. Hierdoor krijg je een goed beeld van de situatie en kun je gemakkelijk een antwoord formuleren op je vraag.

De tarot van de liefde is een legging die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen weten of ze snel een nieuwe liefde kunnen verwachten. Maar je kunt deze legging ook gebruiken voor andere vragen over liefde zoals:

 • Voelt hij/zij ook wat voor mij?
 • Zal onze relatie standhouden?
 • Is hij/zij wel de ware voor mij?

Maandwiellegging

Een maandwiel is een legging die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in je huidige emotionele toestand. Je legt dan de tarotkaarten in een cirkel en kunt zo zien wat er speelt in je leven.

Een carrière legging is een legging die je kunt doen als je vragen hebt over je werk of toekomstige carrière. Je legt dan de tarotkaarten in een bepaalde volgorde en kijkt naar de betekenis hiervan. Zo krijg je inzicht in wat er speelt op het werk of wat er gaat veranderen. Gratis kaartleggen financieel kun je beter niet aan beginnen. Wel een goedkoop betaald kaartleggen financieel bij Qmediums consulenten.