Gratis kaartleggen financieel

Gratis kaartleggen financieel. Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben vervolgens een bepaalde boodschap of voorspellen de toekomst. De afbeelding die op de kaart staat ergens voor en deze kan vervolgens jou informatie geven over bepaalde situaties. Door het kaartleggen kan je de toekomst voorspellen of inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Er zijn verschillende kaartleggingen. Zo heb je de ziel, orakelkaarten (bijvoorbeeld de prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno), de tarotkaarten en de lenormand kaarten. De tarotkaarten en de lenormand zijn de meest bekende en voorkomende kaartleggingen.

Wanneer je deze kaartleggingen wilt leren kan je diverse spirituele cursussen volgen of je kan dit zelf onderzoeken. Ook kan je een cursus lenormand en een e-cursus tarot online volgen. Gratis kaartleggen financieel.

Lenormand cursus, tarot cursus

Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving kan het voorkomen dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en de Lenormand. Beide zijn eeuwenoude spellen die gebruikt worden als hulpmiddel om te inspireren, de toekomst te voorspellen, om huidige situaties te interpreteren en om direct de kern van de zaak te ontdekken. Ook is het zo dat door een kaart legging emoties worden verklaard, je een teken krijgt van de goddelijke wereld (geest, engelen), dat je inzicht krijg in jouw eigen ontwikkeling of antwoorden op al je vragen.

Beide kaartspellen hebben een bepaald systeem en volgorde, maar ze verschillen in doel en structuur. Een tarotdeck heeft 78 kaarten en een lenormand kaartspel 36. Daarnaast heeft de Tarot een onderverdeling in een grote arcana en een kleine arcana en vier verschillende sets. Bij lenormand zijn de symbolen niet opgesplitst, elke kaart heeft een eigen individuele entiteit.

Ook zijn er leggingen met een dagkaart. Die kunnen jou vertellen wat er op een dag bij jou gaat spelen in jouw leven. Gratis kaartlegging financieel.

Kaartleggen is een mooie manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of de toekomst te voorspellen. Het is fijn om te weten dat er verschillende soorten kaartleggingen zijn, zodat je altijd een manier vindt die bij jou past. Wanneer je erover nadenkt om kaartleggingen te leren, kan je diverse spirituele cursussen volgen of online een cursus lenormand en/of tarot volgen. Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving is het mogelijk dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en/of Lenormand.

Tarotkaarten

De symbolische beelden van de tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. De verkregen informatie kan je vervolgens weer gebruiken om keuze te maken over het leven, liefde, gezondheid of relaties.

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen gelegd worden. De meest bekende kaartlegging is die van het Keltisch kruis. Er zijn verschillende leggingen met meerdere kaarten. Zo ook heb je bijvoorbeeld een partnerlegging waarbij de tarotkaart informatie geeft over de huidige stand van zaken binnen een relatie.

Elke tarotkaart heeft een betekenis. Zo kan tarot meer inzicht geven over het geluk in je leven, relatie of liefde. Bij een gratis kaartlegging financieel is het verstandig om de uitleg van de kaarten goed te begrijpen. Zo kan je de boodschap die de kaarten je geven beter interpreteren.

Lenormand

De lenormand is een spel wat voornamelijk uit 36 kaarten bestaat, maar er zijn ook andere leggingen met meer of minder kaarten. Net zoals bij tarotkaarten, kan je met lenormand diverse situaties in je leven interpreteren.

Wanneer je de lenormand kaarten legt, krijg je een bepaald patroon van kaarten die jouw situatie weerspiegelen. Tussen de lenormandkaarten zitten relaties en die gaan met elkaar communiceren. Zo ontstaat er een soort verhaal wat informatie geeft over de situatie waarin je je bevindt of wat er gaat gebeuren.

Tarotkaarten en Mlle Lenormand ontdekken

Wanneer mensen paranormaal ontwaken gaan ze vaak als eerste deze kaartleggingen leren. Ze leren waar een kaart voor staat, wat de betekenis ervan is en wat er met de afbeeldingen bedoeld worden.

In feite helpen de tarot kaarten je om in contact te komen met je hogere zelf. Je kunt door deze plek van innerlijke krachten ontdekken hoe je positieve veranderingen kunt laten voorkomen in jouw leven. In deze communicatie kun je dan vervolgens in een nieuw perspectief komen in een bepaalde situatie.

Als je bepaalde moeilijkheden ondervindt in je leven dan is het verstandig om eerst naar de wijsheid van jouw hogere zelf te gaan. Dit kan je doen door tarot of lenormand legging te leren of door hierover te communiceren met een spiritueel adviseur. Wanneer je leert kaartleggen, is het verstandig om hierbij stil te staan bij de betekenis van de tarotkaarten.

Kaartlegging door een medium of paragnost

Hoe het pad in jouw leven gaat lopen kun je bekijken aan de hand van een kaart legging dus een spirituele coach. Vertrouw op diegene, vertel je geheimen en kom tot nieuwe ontdekkingen vanuit het onbewuste.

Ook kun je zo ervaringen uitwisselen over situaties in jouw leven die je graag wilt verklaren aan de hand van een tarot of lenormand legging. Ook een horoscoop of daghoroscoop kan jou helpen om uitleg te krijgen van bepaalde energieën. Gratis kaartleggen financieel.

Je kunt verschillende kaart leggingen laten doen en kijken welke manier voor jou werkt. Een kaartlegging kan jou leiden in de richting die jouw leven gaat volgen. Hierbij blijft jouw eigen intuïtie natuurlijk belangrijk. Je kan verschillende leggingen doen die dienen als hulpmiddel:

 • Ja of nee tarot
 • Drie kaarten legging
 • Het Keltisch kruis
 • Tarot van de liefde
 • Maandwiel
 • Carrière legging

Ja of nee tarotlegging

Eén van de bekendste tarotleggingen is de ja of nee legging. Je stelt dan een vraag waarop je met ja of nee kunt antwoorden. Het kan bijvoorbeeld gaan over:

 • Ga ik verhuizen?
 • Komt er snel een nieuwe liefde in mijn leven?
 • Zal ik mijn baan kwijtraken?

Een driekaartlegging is een legging waarbij je met drie tarotkaarten antwoord krijgt op een vraag. Bij deze legging wordt er gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Zo krijg je meer inzicht in een bepaalde situatie waarin je je bevindt of die gaat komen.

Het Keltisch kruis is een legging met tien tarotkaarten. Deze kaarten worden dan in twee rijen van vijf gelegd waarbij de middelste kaart het belangrijkst is. Hierdoor krijg je een goed beeld van de situatie en kun je gemakkelijk een antwoord formuleren op je vraag.

De tarot van de liefde is een legging die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen weten of ze snel een nieuwe liefde kunnen verwachten. Maar je kunt deze legging ook gebruiken voor andere vragen over liefde zoals:

 • Voelt hij/zij ook wat voor mij?
 • Zal onze relatie standhouden?
 • Is hij/zij wel de ware voor mij?

Maandwiellegging

Een maandwiel is een legging die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in je huidige emotionele toestand. Je legt dan de tarotkaarten in een cirkel en kunt zo zien wat er speelt in je leven.

Een carrière legging is een legging die je kunt doen als je vragen hebt over je werk of toekomstige carrière. Je legt dan de tarotkaarten in een bepaalde volgorde en kijkt naar de betekenis hiervan. Zo krijg je inzicht in wat er speelt op het werk of wat er gaat veranderen. Gratis kaartleggen financieel kun je beter niet aan beginnen. Wel een goedkoop betaald kaartleggen financieel bij Qmediums consulenten.

 

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.