Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Gratis kaartleggen financieel

Gratis kaartleggen financieel

Gratis kaartleggen financieel. Kaartleggen is het omdraaien van spirituele kaarten. De kaarten hebben vervolgens een bepaalde boodschap of voorspellen de toekomst. De afbeelding die op de kaart staat ergens voor en deze kan vervolgens jou informatie geven over bepaalde situaties. Door het kaartleggen kan je de toekomst voorspellen of inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Er zijn verschillende kaartleggingen. Zo heb je de ziel, orakelkaarten (bijvoorbeeld de prachtige orakelkaarten van Toni Carmine Salerno), de tarotkaarten en de lenormand kaarten. De tarotkaarten en de lenormand zijn de meest bekende en voorkomende kaartleggingen.

Wanneer je deze kaartleggingen wilt leren kan je diverse spirituele cursussen volgen of je kan dit zelf onderzoeken. Ook kan je een cursus lenormand en een e-cursus tarot online volgen. Gratis kaartleggen financieel.

Lenormand cursus, tarot cursus

Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving kan het voorkomen dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en de Lenormand. Beide zijn eeuwenoude spellen die gebruikt worden als hulpmiddel om te inspireren, de toekomst te voorspellen, om huidige situaties te interpreteren en om direct de kern van de zaak te ontdekken. Ook is het zo dat door een kaart legging emoties worden verklaard, je een teken krijgt van de goddelijke wereld (geest, engelen), dat je inzicht krijg in jouw eigen ontwikkeling of antwoorden op al je vragen.

Beide kaartspellen hebben een bepaald systeem en volgorde, maar ze verschillen in doel en structuur. Een tarotdeck heeft 78 kaarten en een lenormand kaartspel 36. Daarnaast heeft de Tarot een onderverdeling in een grote arcana en een kleine arcana en vier verschillende sets. Bij lenormand zijn de symbolen niet opgesplitst, elke kaart heeft een eigen individuele entiteit.

Ook zijn er leggingen met een dagkaart. Die kunnen jou vertellen wat er op een dag bij jou gaat spelen in jouw leven. Gratis kaartlegging financieel.

Kaartleggen is een mooie manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties of de toekomst te voorspellen. Het is fijn om te weten dat er verschillende soorten kaartleggingen zijn, zodat je altijd een manier vindt die bij jou past. Wanneer je erover nadenkt om kaartleggingen te leren, kan je diverse spirituele cursussen volgen of online een cursus lenormand en/of tarot volgen. Tijdens een persoonlijk consult in een veilige omgeving is het mogelijk dat een betrouwbare spirituele adviseur beroep doet op de bekende kaartleggingen van de tarotkaarten en/of Lenormand.

Tarotkaarten

De symbolische beelden van de tarotkaarten werken in op je onbewuste, waardoor verborgen gedachten, gevoelens en waarheden aan het licht komen. De verkregen informatie kan je vervolgens weer gebruiken om keuze te maken over het leven, liefde, gezondheid of relaties.

De tarotkaarten kunnen in verschillende patronen gelegd worden. De meest bekende kaartlegging is die van het Keltisch kruis. Er zijn verschillende leggingen met meerdere kaarten. Zo ook heb je bijvoorbeeld een partnerlegging waarbij de tarotkaart informatie geeft over de huidige stand van zaken binnen een relatie.

Elke tarotkaart heeft een betekenis. Zo kan tarot meer inzicht geven over het geluk in je leven, relatie of liefde. Bij een gratis kaartlegging financieel is het verstandig om de uitleg van de kaarten goed te begrijpen. Zo kan je de boodschap die de kaarten je geven beter interpreteren.

Lenormand

De lenormand is een spel wat voornamelijk uit 36 kaarten bestaat, maar er zijn ook andere leggingen met meer of minder kaarten. Net zoals bij tarotkaarten, kan je met lenormand diverse situaties in je leven interpreteren.

Wanneer je de lenormand kaarten legt, krijg je een bepaald patroon van kaarten die jouw situatie weerspiegelen. Tussen de lenormandkaarten zitten relaties en die gaan met elkaar communiceren. Zo ontstaat er een soort verhaal wat informatie geeft over de situatie waarin je je bevindt of wat er gaat gebeuren.

Tarotkaarten en Mlle Lenormand ontdekken

Wanneer mensen paranormaal ontwaken gaan ze vaak als eerste deze kaartleggingen leren. Ze leren waar een kaart voor staat, wat de betekenis ervan is en wat er met de afbeeldingen bedoeld worden.

In feite helpen de tarot kaarten je om in contact te komen met je hogere zelf. Je kunt door deze plek van innerlijke krachten ontdekken hoe je positieve veranderingen kunt laten voorkomen in jouw leven. In deze communicatie kun je dan vervolgens in een nieuw perspectief komen in een bepaalde situatie.

Als je bepaalde moeilijkheden ondervindt in je leven dan is het verstandig om eerst naar de wijsheid van jouw hogere zelf te gaan. Dit kan je doen door tarot of lenormand legging te leren of door hierover te communiceren met een spiritueel adviseur. Wanneer je leert kaartleggen, is het verstandig om hierbij stil te staan bij de betekenis van de tarotkaarten.

Kaartlegging door een medium of paragnost

Hoe het pad in jouw leven gaat lopen kun je bekijken aan de hand van een kaart legging dus een spirituele coach. Vertrouw op diegene, vertel je geheimen en kom tot nieuwe ontdekkingen vanuit het onbewuste.

Ook kun je zo ervaringen uitwisselen over situaties in jouw leven die je graag wilt verklaren aan de hand van een tarot of lenormand legging. Ook een horoscoop of daghoroscoop kan jou helpen om uitleg te krijgen van bepaalde energieën. Gratis kaartleggen financieel.

Je kunt verschillende kaart leggingen laten doen en kijken welke manier voor jou werkt. Een kaartlegging kan jou leiden in de richting die jouw leven gaat volgen. Hierbij blijft jouw eigen intuïtie natuurlijk belangrijk. Je kan verschillende leggingen doen die dienen als hulpmiddel:

 • Ja of nee tarot
 • Drie kaarten legging
 • Het Keltisch kruis
 • Tarot van de liefde
 • Maandwiel
 • Carrière legging

Ja of nee tarotlegging

Eén van de bekendste tarotleggingen is de ja of nee legging. Je stelt dan een vraag waarop je met ja of nee kunt antwoorden. Het kan bijvoorbeeld gaan over:

 • Ga ik verhuizen?
 • Komt er snel een nieuwe liefde in mijn leven?
 • Zal ik mijn baan kwijtraken?

Een driekaartlegging is een legging waarbij je met drie tarotkaarten antwoord krijgt op een vraag. Bij deze legging wordt er gekeken naar het verleden, heden en de toekomst. Zo krijg je meer inzicht in een bepaalde situatie waarin je je bevindt of die gaat komen.

Het Keltisch kruis is een legging met tien tarotkaarten. Deze kaarten worden dan in twee rijen van vijf gelegd waarbij de middelste kaart het belangrijkst is. Hierdoor krijg je een goed beeld van de situatie en kun je gemakkelijk een antwoord formuleren op je vraag.

De tarot van de liefde is een legging die voornamelijk gebruikt wordt door mensen die willen weten of ze snel een nieuwe liefde kunnen verwachten. Maar je kunt deze legging ook gebruiken voor andere vragen over liefde zoals:

 • Voelt hij/zij ook wat voor mij?
 • Zal onze relatie standhouden?
 • Is hij/zij wel de ware voor mij?

Maandwiellegging

Een maandwiel is een legging die wordt gebruikt om inzicht te krijgen in je huidige emotionele toestand. Je legt dan de tarotkaarten in een cirkel en kunt zo zien wat er speelt in je leven.

Een carrière legging is een legging die je kunt doen als je vragen hebt over je werk of toekomstige carrière. Je legt dan de tarotkaarten in een bepaalde volgorde en kijkt naar de betekenis hiervan. Zo krijg je inzicht in wat er speelt op het werk of wat er gaat veranderen. Gratis kaartleggen financieel kun je beter niet aan beginnen. Wel een goedkoop betaald kaartleggen financieel bij Qmediums consulenten.

 

Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Test Box
offline
Test Box
000203
 
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer