Mediums

Wat is een medium? Een medium is iemand die paranormale gaves heeft. Daarmee kan diegene fungeren tussen de mens en de astrale wereld. Een medium kan bijvoorbeeld contact leggen met geesten, Engelen, Gidsen, Lichtmeesters, natuurwezens. Je kunt mediums dus zien als een doorgeefluik. Door dat ze door dimensies heen kunnen kijken kunnen zij meer opvangen dan een gemiddeld persoon. Een gesprek met een medium kan jou inzichten geven in allerlei vragen die jij hebt. Deze vragen kunnen betrekking hebben op jouw werk, liefde, relatie of andere levensvragen. Een ervaren medium kan jou heldere inzichten en duidelijke antwoorden geven in een gesprek.

Alle mediums/paragnosten hebben eigen gaves en kwaliteiten waarmee zij bepaalde inzichten en antwoorden kunnen geven. Er zijn verschillende soorten energieën waarmee mediums zich kunnen verbinden. Een medium kan bijvoorbeeld erg goed zijn in het zien van geesten, maar een ander kan bijvoorbeeld weer goed communiceren met Engelen. Hierdoor kun je voor verschillende antwoorden terecht bij een ervaren medium. Deze antwoorden kunnen vragen over liefde, werk, relatie of de toekomst zijn.

Een medium kijkt achter de illusie van tijd en ziet jouw levensloop. Door een gesprek met een medium kan je heel veel inzicht verkrijgen en dat kan je helpen bij het vinden van voldoening, inzichten in de toekomst en andere vragen die je hebt. Wat is jouw bedoeling met dit leven?

Wat kan een medium?

Mediums kunnen dus allerlei spirituele gaven hebben. Een medium kan heldervoelend/helderwetend zijn, maar ook helderziend/heldervoelend of heldervoelend/helderhoren. Een ervaren medium kan tijdens een gesprek ook hulpmiddelen gebruiken. Dit kunnen bijvoorbeeld tarot kaarten, engelenkaarten of lenormand kaarten zijn. Met behulp van deze kaarten kunnen zij verhelderen wat er in jouw leven speelt en kan een advies gegeven worden.

In het dagelijkse leven kom je door verschillende omstandigheden in aanraking met mediums. Je kunt bijvoorbeeld een reïncarnatie-therapeut benaderen voor therapie omdat je met jezelf aan het strijden bent. Een goede therapeut kent alle ins en outs van deze therapie. Soms kan het zijn dat je er onbewust bewust voor kiest om een therapeut te zoeken die reïncarnatie-therapie kan toepassen. Je wilt dit namelijk uit je leven halen en voor jou is dit de uitweg.

Een ander voorbeeld kan een coach zijn. Een coach heeft vaak een andere insteek op problemen en geeft je verheldering en duidelijkheid waardoor jij weer in beweging komt.

Een medium die reïncarnatie-therapie kan toepassen is meestal een therapeut. Mediums kunnen ook op andere manieren hun werk doen, bijvoorbeeld als coach, spiritueel healer of als geestelijk medium.

Wat is een medium/paragnost?

Een paragnost beschikt over meerdere spirituele gaven. Deze gaven verschillende van helderziende, heldervoelend tot helderwetend helderhorend. Ook een medium beschikt over deze gaven. Een gesprek met een medium kan jou helpen bij het vinden van voldoening, inzichten in de toekomst en andere levensvragen. Wat is jouw bedoeling met dit leven?

Een medium kan ook paragnost zijn maar een paragnost geen medium. Er is dus een verschil tussen medium paragnost. Een medium is namelijk in staat om contact te maken met andere entiteiten. Waaronder geesten, gidsen en engelen. Dit kan een paragnost niet. Een medium kan jou dus op een andere manier helpen dan een paragnost.

Een medium krijgt dus informatie door via overleden mensen, engelen en gidsen. Zo kunnen zij inzichten geven in levensvragen, problemen, liefde, werk, relatie. Een paragnost doet dit dus op een andere manier. Zij kunnen geen contact maken met overleden mensen, gidsen. Maar zij krijgen informatie door door beelden, visioenen en geuren.

Spiritualiteit

Een medium is eigenlijk een woord dat gebruikt wordt voor diverse spirituele bevindingen. Een medium kan bijvoorbeeld helderwetend of heldervoelend zijn of op andere manieren inzichten geven. Een paragnost zien we als iemand die kan waarnemen, voelen en horen. Ook hierbij verschillen de gaven van elkaar. Een medium wordt meestal een therapeut genoemd maar kan ook als coach of healer werken.

Een paragnost helderziend ziet dus beelden die kunnen helpen bij het verminderen van problemen. Terwijl een medium die helderziend is jou kan helpen door dingen die zij zien, maar ook die zij door krijgen door contact met gidsen.

Als jij vragen hebt over het verleden en vragen over de toekomst. Heb je vragen over de liefde, vragen over jouw werkt of vragen over jouw relatie. Dit zodat je inzicht hierin krijgt. Dan is het goed om je te laten helpen door een paragnost. Ook kan een paragnost jou helpen met het zijn van een luisterend oor.

Mediums

Verschillende mediums

Bij QMediums kun je met verschillende mediums in contact komen. Daarbij kun je met een krachtig medium praten over verschillende problemen en levensvragen. Contact kan met een:

 • Heldervoelend-helderwetend medium
 • Helderziend-heldervoelend medium
 • Heldervoelend medium
 • Helderwetend medium
 • Helderzien-helderhorend medium
 • Reiki master
 • Helderhorend-heldervoelend medium
 • Een medium die contact met overledenen heeft
 • Een helderziende paragnost
 • Een ervaren medium met lenormand kaarten
 • Een medium met tarot kaarten
 • Een ervaren medium met tig jaar ervaring

Wanneer je vragen hebt over de liefde, werk, relatie, toekomst kun je bellen met een van onze consulenten. Online is ook de mogelijkheid om een spirituele chat te starten met een medium die op dat moment beschikbaar is.

Heldervoelend medium

Er zijn dus diverse mediums werkzaam bij Qmediums, onze mediums zullen er altijd alles aan doen om jou te helpen met het vinden van antwoorden en inzichten.

Mediums kunnen alleen heldervoelend zijn. Hierdoor kunnen mediums tijdens een gesprek dingen aanvoelen. Dit zal tijdens een gesprek dan naar voren komen. Een medium heldervoelend voelt dus door bepaalde energieën dingen. De energie die een heldervoelend medium dan door krijgt kan zijn door de energie die ervaren wordt in jouw omgeving, maar ook kan een zeer ervaren medium dit voelen doordat iemand anders dit gevoel heeft.

Een heldervoelend helderwetend medium

En heldervoelend medium kan ook een helderziende, heldervoelend zijn. In dat geval voelt een medium niet alleen iets, maar ook ziet diegene iets. Een medium heldervoelend, helderziend kan dus meer informatie aan jou door geven. Hierdoor kan er contact met overledenen gemaakt worden, kan een helderziend medium ook helpen met dingen uit de toekomst. Onze mediums zijn zeer ervaren mede door het aantal jaar ervaring dat onze consulenten hebben.

Een heldervoelend, helderwetend paragnost, helderziend helderwetend paragnost, helderhorend heldervoelend paragnost, een heldervoelend medium. Onze consulenten hebben verschillende spirituele gaves waarmee jouw levensvragen beantwoord kunnen worden. Je kunt gerust bellen om het moment dat dat uitkomt zodat een zeer ervaren top medium jou een luisterend oor kan bieden.

Wat kunnen mediums nog meer?

Mediums kunnen jou dus zoals gezegd antwoorden geven op belangrijke vragen. Vragen over liefde, relatie, werk, overleden mensen of andere dingen waarmee jij graag wil dat een medium jou helpt.

Als mediums graag antwoorden willen krijgen kunnen zij gebruik maken van diverse kaarten. Deze kaarten helpen de medium/paragnost om antwoorden door te krijgen. Deze kaarten kunnen lenormand kaarten zijn, maar ook tarot engelenkaarten of tarot kaarten.

Het gebruik van kaarten tijdens een consult

Naast het gebruik van kaarten in een gesprek met een medium kan een medium jou ook helpen met dingen over de toekomst. Een toekomst voorspelling doen kan een top medium zeker. Dit kan gaan over jouw relatie in de toekomst, jouw werk in de toekomst of andere belangrijke zaken. Met deze inzichten en antwoorden kun jij als het goed is weer leven zoals jij dat zelf graag ziet.

De spirituele gaves die mediums hebben (heldervoelend/helderwetend, heldervoelend/helderhorend, helderziend/heldervoelend, heldervoelend en helderwetend, helderziend/helderwetend, helderziende/heldervoelend) kunnen jou helpen met vragen en antwoorden. Dit kan een top medium ook doen aan de hand van foto reading.

Mediums bellen

Kies voor een geschikt medium paragnost

Voor dat je een gesprek aan gaat met een top medium moet je natuurlijk wel de kennis hebben over wat een top medium is. Het is belangrijk dat jij eerlijke antwoorden krijgt op alle vragen die jij hebt. Een zeer ervaren medium zal jou ook altijd eerlijke antwoorden geven op de vragen die jij hebt. Ook al zal het antwoord op een vraag over bijvoorbeeld liefde, werk, relatie niet leuk zijn, een top medium vertelt jou dit toch.

Een andere manier waarop jij kan merken dat een medium een top medium is is het feit dat een top medium jou altijd zal vertellen als diegene niks door krijgt van gidsen, geesten. Want wanneer een heldervoelend/helderhorend medium niks door krijgt zal hij of zij niets gaan verzinnen. Dit zal alleen maar leiden tot problemen.

Wanneer een helderziend/helderwetend medium jou zegt dat er geen informatie door komt, weet je dat het een top medium is.

Een luisterend oor voor jou

Onze mediums staan de hele dag voor jou klaar. Bel gerust wanneer het jou uit komt. Wil je liever bellen met een helderziende, helderziend/helderhorend medium of een heldervoelend en helderwetend medium. Gaat jouw voorkeur uit naar een medium die gebruik maakt van tarot engelenkaarten of toch liever een helderziende die lenormand kaarten gebruikt. Het is allemaal mogelijk. Onze mediums helpen jou graag op weg in jouw leven. Dit kan door het beantwoorden van bepaalde levensvragen maar ook door informatie over te brengen over het verleden heden en de toekomst.

Daarnaast is er nog een ding heel belangrijk. Om goede antwoorden te krijgen op alle vragen die betrekking hebben op liefde, relatie, werk, de toekomst is het belangrijk dat jij je op je gemak voelt bij een van de mediums. Neem dus contact op met een medium bij wie jij je goed voelt. Dit is belangrijk voor het doorkrijgen van informatie voor een top medium.

Hulp van een van de mediums

Mediums kunnen jou voor verschillende dingen helpen. De ene is meer gespecialiseerd in liefde, de ander in werk, de ander in tarot kaarten de ander in levensvragen en noem het maar op. Je kunt dus in veel verschillende situaties en met diverse problemen terecht bij een medium/paragnost. Bel dus gerust op een bepaald moment in je leven wanneer jij voelt dat dit nodig is.

Het contact opnemen met een top medium kan noodzakelijk zijn als jij vast zit met levensvragen, als je wil dat een helderziend medium jou gaat helpen met de toekomst of wanneer jij vragen hebt die betrekking hebben op de liefde.

In Nederland zijn veel mediums die de hele dag door beschikbaar zijn. Maar zorg er voor dat een medium ervaren is en dat de spirituele gaven goed ontwikkelt zijn. Dit zal bijdragen aan het beter beantwoorden van jouw levensvragen.

Je kunt ook terecht bij een medium/paragnost voor vragen over o a jouw tweelingzielen, zielsliefde, zielsverwanten, relatie, werk, levensvragen en andere problemen.

Vragen over liefde, werk, relaties? Kom in contact met mediums/paragnosten

De mediums bij QMediums willen jou maar al te graag helpen. Ze helpen je graag op weg na het ervaren van een nare gebeurtenis, de pijn van liefde, vragen over het verleden heden en de toekomst.

Kies een van de mediums waarbij jij een goed gevoel hebt. Je kunt kiezen voor een reiki master, een helderziend/helderhorend medium, een krachtig medium die gebruik maakt van kaarten, een ervaren paragnost, een medium/paragnost met 5 jaar ervaring, een helderziend paragnost voor een luisterend ook, een helderziende, heldervoelend mediums, en ga zo maar door. Ieder moment van de dag is er wel een medium/paragnost voor jou beschikbaar.

Bellen met een medium

Heb jij dringende vragen aan een van onze mediums? Vragen over liefde, wil je dat iemand jou gaat helpen bij levensvragen, wil je een helderziend persoon vragen stellen over de toekomst? Bel dan gerust een van onze mediums op.

Online zijn verschillende mediums beschikbaar om met jou in gesprek te gaan. Je kunt hier een chat starten met iemand die spirituele gaven heeft. Een helderziende heldervoelend medium paragnost. Een ervaren medium paragnost die jou een luisterend oor kan en wil bieden.

Kies voor een medium/paragnost waar jij een goed gevoel bij hebt. Kijk in de box of diegene beschikbaar is en begin met bellen. Voor Nederland: 0909 0144. Je kunt dan een medium/paragnost bellen en alles vragen rondom jouw problemen, over liefde, relatie, werk. In België kun je via de telefoon ook contact maken met een medium/paragnost. Bel dan naar 0907 37 0 77.