Paragnosten mediums

paragnosten mediums

Paragnosten mediums en helderzienden geven online een heldere blik in de toekomst! De beste heldervoelend medium, helderwetend medium, heldervoelend helderwetend medium, engelen kaartlegster, spiritueel coach, paragnost medium, helderziend medium, helderhorend medium en relatie coach zijn bijeen gekomen om jou te voorzien van een luisterend oor.

Laat een engelen kaartlegster voor jouw lenormand kaarten leggen en je kan een eerlijk antwoord verwachten. Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Er staat altijd een top medium voor jou klaar om een luisterend oor te bieden en om al jouw vragen beantwoorden. Er wordt alleen gewerkt met zuiver medium dus je kan rekenen op een eerlijk consult.

Betrouwbaar en een luisterend oor

Je kan een reading boeken bij een engelen kaartlegster. Dit krachtig medium legt verschillende soorten kaarten en uit deze mystieke lenormand kaarten zal de spiritueel coach een oprecht consult geven. Een heldervoelend paragnost heeft buitenzintuiglijke waarnemingen en kan ook een luisterend oor bieden en contact met overledenen dierbaren maken.

De meeste paragnosten mediums hebben jarenlange ervaring en kunnen verschillende soorten consulten geven. Dit kan door middel van tarot leggingen, het lezen van lenormand kaarten, een consult met een heldervoelend helderwetend paragnost of bij een reiki master. Het is allemaal mogelijk. Heb je nog andere levensvragen dan kan je bij een heldervoelend paragnost je vraag stellen. De paragnost medium zal dan ook een eerlijk antwoord geven.

Het is belangrijk dat je het consult als positief ervaart. Voor een goed consult is het belangrijk dat je jezelf zoveel mogelijk openstelt. De spiritueel coach kan zich dan beter op je afstemmen en zo veel mogelijk informatie uit het consult halen. Je kan je eigen spiritueel coach kiezen en in de omschrijving staat meestal een korte uitleg wat de medium paragnost doet. Het is aan te raden om verschillende medium paragnost te raadplegen.

Er staat altijd een ervaren medium, paragnost medium, relatie coach, spiritueel coach of heldervoelend medium voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden. Je spreekt altijd met een erkend medium die jouw vragen beantwoorden. Kijk vooral even met welk heldervoelend paragnost jij een klik hebt en waar jij het gevoel hebt dat hij/zij een luisterend oor voor jou is. Zoals medium Alberdina.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium bied een luisterend oor en beschikt voor een transparant gevoel als eigenschap en instrument. Het gevoel is continu open en is ontvankelijk voor allerlei prikkels/energieën vanuit de omgeving, gedachten en via waarnemingen. Alles waar je zintuigelijk, geestelijk of lichamelijk mee in contact komt, kan een gewaarwording opwekken in jouw gevoel. De plaats waar je bent, planten, dieren, de atmosfeer of mensen.

Als je een heldervoelend medium bent betekent dit dat je duidelijk en zuiver aanvoelt of iets negatief of positief is. Je voelt waar het vandaan komt en wanneer je deze energieën hebt gevoeld. Het kunnen ook energieën van een ander zijn, maar ook van jezelf. Een heldervoelend medium is hierin goed ontwikkeld en getraind. Een heldervoelend paragnost kan tijdens een consult ongemakken, pijnen of blokkades voelen. Zij voelen de dingen die op dat moment van toepassing zijn.

Spiritueel coach

Vaak wordt het woord “coach” geassocieerd met een coach in de sport wereld. Zo’n coach zorgt ervoor dat het team zo goed mogelijk presteert op het veld. Echter, er bestaan tegenwoordig meer soorten coaches, waaronder de spiritueel coach. Coachen kun je eigenlijk zien als een vorm van ondersteuning en begeleiding. Het gebeurd steeds vaker dat men hulp zoekt bij een coach bij persoonlijke, maar ook zakelijke uitdagingen.

Een spiritueel coach biedt een luisterend oor en gaat net wat dieper dan een andere coach. Een spiritueel coach kijkt namelijk met jou naar jouw problemen en jouw leven. De coach kijkt verder dan gewoontes, gedrag en doelen en kijkt meet naar dieperliggende oorzaken en spirituele betekenissen.

Een spiritueel coach kan behulpzaam zijn bij verschillende zaken. Je krijgt te zien wie je echt bent en wat jouw inzicht in het leven is. Je leert wat echt belangrijk voor jou is in het leven. door naar dit soort vraagstukken te kijken kom jij er achter waarom jij op aarde bent en ga jij naar jouw levensdoel werken. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen, energie en optimisme voor de toekomst.

paragnosten mediums gezocht

Helderwetend medium

Helderwetend zijn is een combinatie van helderhorend medium, heldervoelend medium, helderziend medium en helderruikend zijn. Dit paragnost medium krijgt heel snel boodschappen in informatie binnen van de persoon. Een paragnost medium weet het gewoon. Echter, een helderwetend medium of paragnost medium kom je niet vaak tegen. Er wordt wel gesproken over een allround medium.

Als je kiest voor een allround medium krijg jij inzichten over levensvragen en relatie vragen. Het is belangrijk om korte vragen te stellen zodat de medium paragnost een luisterend oor kan bieden en jouw vragen beantwoorden kan. Stel bijvoorbeeld vragen over jouw liefde relatie of relatie problemen en de heldervoelend helderwetend paragnost zal jouw de meest zuivere antwoorden geven.

Relatiecoach

Ben jij opzoek naar een paragnost medium die gespecialiseerd is in liefde relatie, relatie problemen of narcistische relaties? Neem eens een kijkje bij een relatie coach. Hier kan je terecht als stel of alleen. Het is een soort begeleidingsvorm waar de relatiecoach een luisterend oor biedt voor beide partijen en je een advies geeft. Dit kan goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je liefde relatie.

Een relatie coach is echt gericht op het behalen van doelen en kan helpen met het halen van bepaalde doelstellingen. Ben je vaak terecht gekomen in narcistische relaties, een relatie coach kan je een luisterend oor bieden. Medium Carine kan je hierbij helpen!

Helderziend medium

Een ander woord voor paragnosten mediums is een helderziend medium. Een helderziend medium kan channeling gebruiken om bijvoorbeeld contact met overledenen te maken. Dit kan helpen bij een rouw proces, maar het kan ook moorden oplossen. Een helderziend medium kan contact leggen met iemand die vermoord is en kan vertellen wat er met degene gebeurd is.

Het belangrijkste is dat je op je gemakt voelt bij paragnosten mediums. Stel korte vragen en lees even goed wat de medium paragnost allemaal kan. Voordat je een consult start, wordt aangeraden om even het voorstel stukje te lezen. Dit begint vaak met “hallo lieve mensen” en daarna zullen zij aangeven wat hun expertise is en waar zij mee kunnen helpen.

Margret
000612
 

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Magnificent Soul
000604
 

Rachel 2
000602
 

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Marie
000601
 

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Angelic Mysta
000608
 

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Dion
000610
 

Joys
000594
 

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Mirjam
000605
  

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Sarah Kay
000592
 

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy