Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnosten mediums

paragnosten mediums

Paragnosten mediums en helderzienden geven online een heldere blik in de toekomst! De beste heldervoelend medium, helderwetend medium, heldervoelend helderwetend medium, engelen kaartlegster, spiritueel coach, paragnost medium, helderziend medium, helderhorend medium en relatie coach zijn bijeen gekomen om jou te voorzien van een luisterend oor.

Laat een engelen kaartlegster voor jouw lenormand kaarten leggen en je kan een eerlijk antwoord verwachten. Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Er staat altijd een top medium voor jou klaar om een luisterend oor te bieden en om al jouw vragen beantwoorden. Er wordt alleen gewerkt met zuiver medium dus je kan rekenen op een eerlijk consult.

Betrouwbaar en een luisterend oor

Je kan een reading boeken bij een engelen kaartlegster. Dit krachtig medium legt verschillende soorten kaarten en uit deze mystieke lenormand kaarten zal de spiritueel coach een oprecht consult geven. Een heldervoelend paragnost heeft buitenzintuiglijke waarnemingen en kan ook een luisterend oor bieden en contact met overledenen dierbaren maken.

De meeste paragnosten mediums hebben jarenlange ervaring en kunnen verschillende soorten consulten geven. Dit kan door middel van tarot leggingen, het lezen van lenormand kaarten, een consult met een heldervoelend helderwetend paragnost of bij een reiki master. Het is allemaal mogelijk. Heb je nog andere levensvragen dan kan je bij een heldervoelend paragnost je vraag stellen. De paragnost medium zal dan ook een eerlijk antwoord geven.

Het is belangrijk dat je het consult als positief ervaart. Voor een goed consult is het belangrijk dat je jezelf zoveel mogelijk openstelt. De spiritueel coach kan zich dan beter op je afstemmen en zo veel mogelijk informatie uit het consult halen. Je kan je eigen spiritueel coach kiezen en in de omschrijving staat meestal een korte uitleg wat de medium paragnost doet. Het is aan te raden om verschillende medium paragnost te raadplegen.

Er staat altijd een ervaren medium, paragnost medium, relatie coach, spiritueel coach of heldervoelend medium voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden. Je spreekt altijd met een erkend medium die jouw vragen beantwoorden. Kijk vooral even met welk heldervoelend paragnost jij een klik hebt en waar jij het gevoel hebt dat hij/zij een luisterend oor voor jou is. Zoals medium Alberdina.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium bied een luisterend oor en beschikt voor een transparant gevoel als eigenschap en instrument. Het gevoel is continu open en is ontvankelijk voor allerlei prikkels/energieën vanuit de omgeving, gedachten en via waarnemingen. Alles waar je zintuigelijk, geestelijk of lichamelijk mee in contact komt, kan een gewaarwording opwekken in jouw gevoel. De plaats waar je bent, planten, dieren, de atmosfeer of mensen.

Als je een heldervoelend medium bent betekent dit dat je duidelijk en zuiver aanvoelt of iets negatief of positief is. Je voelt waar het vandaan komt en wanneer je deze energieën hebt gevoeld. Het kunnen ook energieën van een ander zijn, maar ook van jezelf. Een heldervoelend medium is hierin goed ontwikkeld en getraind. Een heldervoelend paragnost kan tijdens een consult ongemakken, pijnen of blokkades voelen. Zij voelen de dingen die op dat moment van toepassing zijn.

Spiritueel coach

Vaak wordt het woord “coach” geassocieerd met een coach in de sport wereld. Zo’n coach zorgt ervoor dat het team zo goed mogelijk presteert op het veld. Echter, er bestaan tegenwoordig meer soorten coaches, waaronder de spiritueel coach. Coachen kun je eigenlijk zien als een vorm van ondersteuning en begeleiding. Het gebeurd steeds vaker dat men hulp zoekt bij een coach bij persoonlijke, maar ook zakelijke uitdagingen.

Een spiritueel coach biedt een luisterend oor en gaat net wat dieper dan een andere coach. Een spiritueel coach kijkt namelijk met jou naar jouw problemen en jouw leven. De coach kijkt verder dan gewoontes, gedrag en doelen en kijkt meet naar dieperliggende oorzaken en spirituele betekenissen.

Een spiritueel coach kan behulpzaam zijn bij verschillende zaken. Je krijgt te zien wie je echt bent en wat jouw inzicht in het leven is. Je leert wat echt belangrijk voor jou is in het leven. door naar dit soort vraagstukken te kijken kom jij er achter waarom jij op aarde bent en ga jij naar jouw levensdoel werken. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen, energie en optimisme voor de toekomst.

paragnosten mediums gezocht

Helderwetend medium

Helderwetend zijn is een combinatie van helderhorend medium, heldervoelend medium, helderziend medium en helderruikend zijn. Dit paragnost medium krijgt heel snel boodschappen in informatie binnen van de persoon. Een paragnost medium weet het gewoon. Echter, een helderwetend medium of paragnost medium kom je niet vaak tegen. Er wordt wel gesproken over een allround medium.

Als je kiest voor een allround medium krijg jij inzichten over levensvragen en relatie vragen. Het is belangrijk om korte vragen te stellen zodat de medium paragnost een luisterend oor kan bieden en jouw vragen beantwoorden kan. Stel bijvoorbeeld vragen over jouw liefde relatie of relatie problemen en de heldervoelend helderwetend paragnost zal jouw de meest zuivere antwoorden geven.

Relatie coach

Ben jij opzoek naar een paragnost medium die gespecialiseerd is in liefde relatie, relatie problemen of narcistische relaties? Neem eens een kijkje bij een relatie coach. Hier kan je terecht als stel of alleen. Het is een soort begeleidingsvorm waar de relatie coach een luisterend oor biedt voor beide partijen en je een advies geeft. Dit kan goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je liefde relatie.

Een relatie coach is echt gericht op het behalen van doelen en kan helpen met het halen van bepaalde doelstellingen. Ben je vaak terecht gekomen in narcistische relaties, een relatie coach kan je een luisterend oor bieden. Medium Carine kan je hierbij helpen!

Helderziend medium

Een ander woord voor paragnosten mediums is een helderziend medium. Een helderziend medium kan channeling gebruiken om bijvoorbeeld contact met overledenen te maken. Dit kan helpen bij een rouw proces, maar het kan ook moorden oplossen. Een helderziend medium kan contact leggen met iemand die vermoord is en kan vertellen wat er met degene gebeurd is.

Het belangrijkste is dat je op je gemakt voelt bij een helderziend medium. Stel korte vragen en lees even goed wat de medium paragnost allemaal kan. Voordat je een consult start, wordt aangeraden om even het voorstel stukje te lezen. Dit begint vaak met “hallo lieve mensen” en daarna zullen zij aangeven wat hun expertise is en waar zij mee kunnen helpen.

Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.