Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnosten mediums

paragnosten mediums

Paragnosten mediums en helderzienden geven online een heldere blik in de toekomst! De beste heldervoelend medium, helderwetend medium, heldervoelend helderwetend medium, engelen kaartlegster, spiritueel coach, paragnost medium, helderziend medium, helderhorend medium en relatie coach zijn bijeen gekomen om jou te voorzien van een luisterend oor.

Laat een engelen kaartlegster voor jouw lenormand kaarten leggen en je kan een eerlijk antwoord verwachten. Heb je vragen over jouw persoonlijke ontwikkeling? Er staat altijd een top medium voor jou klaar om een luisterend oor te bieden en om al jouw vragen beantwoorden. Er wordt alleen gewerkt met zuiver medium dus je kan rekenen op een eerlijk consult.

Betrouwbaar en een luisterend oor

Je kan een reading boeken bij een engelen kaartlegster. Dit krachtig medium legt verschillende soorten kaarten en uit deze mystieke lenormand kaarten zal de spiritueel coach een oprecht consult geven. Een heldervoelend paragnost heeft buitenzintuiglijke waarnemingen en kan ook een luisterend oor bieden en contact met overledenen dierbaren maken.

De meeste paragnosten mediums hebben jarenlange ervaring en kunnen verschillende soorten consulten geven. Dit kan door middel van tarot leggingen, het lezen van lenormand kaarten, een consult met een heldervoelend helderwetend paragnost of bij een reiki master. Het is allemaal mogelijk. Heb je nog andere levensvragen dan kan je bij een heldervoelend paragnost je vraag stellen. De paragnost medium zal dan ook een eerlijk antwoord geven.

Het is belangrijk dat je het consult als positief ervaart. Voor een goed consult is het belangrijk dat je jezelf zoveel mogelijk openstelt. De spiritueel coach kan zich dan beter op je afstemmen en zo veel mogelijk informatie uit het consult halen. Je kan je eigen spiritueel coach kiezen en in de omschrijving staat meestal een korte uitleg wat de medium paragnost doet. Het is aan te raden om verschillende medium paragnost te raadplegen.

Er staat altijd een ervaren medium, paragnost medium, relatie coach, spiritueel coach of heldervoelend medium voor jou klaar om jou een luisterend oor te bieden. Je spreekt altijd met een erkend medium die jouw vragen beantwoorden. Kijk vooral even met welk heldervoelend paragnost jij een klik hebt en waar jij het gevoel hebt dat hij/zij een luisterend oor voor jou is. Zoals medium Alberdina.

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium bied een luisterend oor en beschikt voor een transparant gevoel als eigenschap en instrument. Het gevoel is continu open en is ontvankelijk voor allerlei prikkels/energieën vanuit de omgeving, gedachten en via waarnemingen. Alles waar je zintuigelijk, geestelijk of lichamelijk mee in contact komt, kan een gewaarwording opwekken in jouw gevoel. De plaats waar je bent, planten, dieren, de atmosfeer of mensen.

Als je een heldervoelend medium bent betekent dit dat je duidelijk en zuiver aanvoelt of iets negatief of positief is. Je voelt waar het vandaan komt en wanneer je deze energieën hebt gevoeld. Het kunnen ook energieën van een ander zijn, maar ook van jezelf. Een heldervoelend medium is hierin goed ontwikkeld en getraind. Een heldervoelend paragnost kan tijdens een consult ongemakken, pijnen of blokkades voelen. Zij voelen de dingen die op dat moment van toepassing zijn.

Spiritueel coach

Vaak wordt het woord “coach” geassocieerd met een coach in de sport wereld. Zo’n coach zorgt ervoor dat het team zo goed mogelijk presteert op het veld. Echter, er bestaan tegenwoordig meer soorten coaches, waaronder de spiritueel coach. Coachen kun je eigenlijk zien als een vorm van ondersteuning en begeleiding. Het gebeurd steeds vaker dat men hulp zoekt bij een coach bij persoonlijke, maar ook zakelijke uitdagingen.

Een spiritueel coach biedt een luisterend oor en gaat net wat dieper dan een andere coach. Een spiritueel coach kijkt namelijk met jou naar jouw problemen en jouw leven. De coach kijkt verder dan gewoontes, gedrag en doelen en kijkt meet naar dieperliggende oorzaken en spirituele betekenissen.

Een spiritueel coach kan behulpzaam zijn bij verschillende zaken. Je krijgt te zien wie je echt bent en wat jouw inzicht in het leven is. Je leert wat echt belangrijk voor jou is in het leven. door naar dit soort vraagstukken te kijken kom jij er achter waarom jij op aarde bent en ga jij naar jouw levensdoel werken. Hierdoor krijg je zelfvertrouwen, energie en optimisme voor de toekomst.

paragnosten mediums gezocht

Helderwetend medium

Helderwetend zijn is een combinatie van helderhorend medium, heldervoelend medium, helderziend medium en helderruikend zijn. Dit paragnost medium krijgt heel snel boodschappen in informatie binnen van de persoon. Een paragnost medium weet het gewoon. Echter, een helderwetend medium of paragnost medium kom je niet vaak tegen. Er wordt wel gesproken over een allround medium.

Als je kiest voor een allround medium krijg jij inzichten over levensvragen en relatie vragen. Het is belangrijk om korte vragen te stellen zodat de medium paragnost een luisterend oor kan bieden en jouw vragen beantwoorden kan. Stel bijvoorbeeld vragen over jouw liefde relatie of relatie problemen en de heldervoelend helderwetend paragnost zal jouw de meest zuivere antwoorden geven.

Relatie coach

Ben jij opzoek naar een paragnost medium die gespecialiseerd is in liefde relatie, relatie problemen of narcistische relaties? Neem eens een kijkje bij een relatie coach. Hier kan je terecht als stel of alleen. Het is een soort begeleidingsvorm waar de relatie coach een luisterend oor biedt voor beide partijen en je een advies geeft. Dit kan goed zijn voor je persoonlijke ontwikkeling en voor je liefde relatie.

Een relatie coach is echt gericht op het behalen van doelen en kan helpen met het halen van bepaalde doelstellingen. Ben je vaak terecht gekomen in narcistische relaties, een relatie coach kan je een luisterend oor bieden. Medium Carine kan je hierbij helpen!

Helderziend medium

Een ander woord voor paragnosten mediums is een helderziend medium. Een helderziend medium kan channeling gebruiken om bijvoorbeeld contact met overledenen te maken. Dit kan helpen bij een rouw proces, maar het kan ook moorden oplossen. Een helderziend medium kan contact leggen met iemand die vermoord is en kan vertellen wat er met degene gebeurd is.

Het belangrijkste is dat je op je gemakt voelt bij een helderziend medium. Stel korte vragen en lees even goed wat de medium paragnost allemaal kan. Voordat je een consult start, wordt aangeraden om even het voorstel stukje te lezen. Dit begint vaak met “hallo lieve mensen” en daarna zullen zij aangeven wat hun expertise is en waar zij mee kunnen helpen.

Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!