Kwaliteit mediums voor een goed advies

Gratis paragnost chat

gratis paragnost chat

Gratis chatten met een helderwetend paragnost of een heldervoelende paragnost is bijna niet te bedenken. Want een professioneel medium is medium en dat is onze baan. Mediums en paragnosten die een gratis medium chat aanbieden zullen dan waarschijnlijk ook niet echt zijn. Een gratis medium chat is hoogstwaarschijnlijk onbetrouwbaar, kies daarom altijd voor een betaald consult. Want ja.. Ook mediums en paragnosten werken niet voor niets, moeten rekeningen betalen en hebben geld nodig om te kunnen leven.

Toch bieden zij graag hun diensten aan jou aan, daarom kun jij betaald met een online medium een compleet consult aanvragen. Hierbij kunnen de online paragnosten mooie boodschappen overbrengen, antwoorden geven over levensvragen en contact maken met de spirituele wereld voor jou. Online chatten met de paragnosten chat is een uitkomst als jij behoefte hebt aan een fijn gesprek of antwoorden wilt op bepaalde vragen.

Een online medium chat voor al jouw vragen

Een medium kan door jou antwoorden te geven op levensvragen nieuwe inzichten bieden. Dit kan gaan over een nieuwe baan, een narcistische relatie, jouw persoonlijke ontwikkeling, jouw spirituele ontwikkeling, jouw toekomst voorspellen, over een overleden dierbare of andere dingen wat jou te wachten staat. Een online paragnost kan vragen beantwoorden over hele diverse zaken.

Dat komt omdat online mediums over verschillende gaven kunnen beschikken. Zo kan een heldervoelend paragnost ook helderwetend zijn of kan een ervaren paragnost een helderziende zijn maar ook helderhorend. Door de verschillende gaves die de erkende mediums hebben kunnen zij jou ook op verschillende manieren helpen.

Mediums kunnen contact maken met gene zijde, andere entiteiten en bijvoorbeeld overleden dierbaren. Paragnosten kunnen dat niet. Maar paragnosten kunnen wel ook beschikken over meerdere gaven. Of ze beschikken over intuïtie of helderhorendheid. En ja, ook kunnen paragnosten door jouw aura lezen en zien wat er aan de hand is met je onderbewuste, astrale lichaam of met je energieveld. Maar een medium kan daar het beste voor jou antwoord op geven. Dus als je met een online paragnost wilt chatten mag het ook wel eens gaan over spirituele zaken maar kan dat ook over andere dingen gaan.

Je wilt graag in contact komen met een medium of paragnost?

Wil jij graag weten hoe het is om met een online paranormaal adviseur te praten die jou kan helpen en motiveren? Dan is dit de manier. Door middel van online chatten kun je heel eenvoudig en snel in contact komen met een online paragnost of medium. Je kunt dan ook op jouw manier met de online paranormaal adviseur communiceren zoals jij dat wilt.

Een goed consult vraagt tijd dus je kunt best ook even rustig op jouw gemak met de online paranormaal medium voor het consult chatten en al je vragen stellen. Door middel van onze diensten bieden we jou de mogelijkheid om online een paranormaal consult aan te vragen en zo kun je zelf op onderwerp gericht met ze praten.

Een heldervoelend paragnost

Een gratis chat of een gratis consult ga je online bij Q Mediums niet vinden. Maar maak kennis met onze erkende mediums en bekende paragnosten. Je kunt een chat starten, elkaar leren kennen (dmv gratis kennismaking) en dan de gekozen medium de vragen stellen die jij belangrijk vindt om te vragen.

Een heldervoelend paragnost voelt bepaalde dingen aan. Dat kan gaan over liefde, verdienen, familie of andere zaken. Ook kan een heldervoelend paragnost foto reading uitvoeren. Op deze manier voelt de Nederlandse medium iets wat in een boodschap wordt vertaald. Dit kan ook met een email consult.

Top mediums en een privé consult

Voor vele redenen kun jij chatten met mediums. Dan kan gaan omdat je een luisterend oor nodig hebt, jij wilt praten over overleden dierbaren, jij mental coach nodig hebt, jij graag een kaartlegging ontvangen wilt of nieuwe inzichten in bepaalde situaties nodig hebt.

Mediums en paragnosten kunnen jou tijdens een mooi consult op verschillende manieren helpen. Soms maken mediums en paragnosten gebruik van kaartleggingen. Een spiritueel coach kan tijdens het chatten bijvoorbeeld tarot kaarten, engelen kaarten of lenormand kaarten leggen. Door hiervan gebruik te maken krijgen mediums meer informatie door en kunnen zij boodschappen beter voor jou vertalen in woorden.

Persoonlijke spullen tijdens de paragnosten chat

Naast de lenormand kaarten en de tarot kaarten kan het ook zijn dat een helderziende paragnost bijvoorbeeld graag een voorwerp zal willen zien. Tijdens een consult kan de bekende paragnost informatie doorkrijgen over de persoon van wie dit voorwerp was. Zo kun je door de ervaren paragnost wellicht meer te weten komen over een overleden dierbare.

Bij een helderhorend medium of paragnost krijgt de persoon geluiden door. In het hoofd klinken dan stemmen, muziekjes of melodieën die een boodschap doorgeven. De medium of paragnost luistert dan aandachtig naar dit geluid en kan tijdens het consult of de chat dit duidelijk maken in woorden.

Bij een helderziende medium of paragnost krijgt de persoon beelden door. Het geeft inzicht in situaties op dit moment of in het verleden. Een helderziende medium kan tijdens het consult duidelijk maken wat dergelijke beelden betekenen. Dit kan je helpen om situaties te begrijpen en verder te komen.

Een email consult met de online mediums

Bij een medium chat kan jij na verloop van tijd de antwoorden van de spiritueel coach al vergeten zin. Daarom kun je ook met een medium contact maken via de mail. Hier kun jij al jouw vragen sturen voor een e mailconsult. Het voordeel van een email consult is dat jij het antwoord zo vaak weer opnieuw kan lezen als je dat zelf wenst.

Je kunt zelf eerst goed kijken welke spiritueel coach of welke medium jij graag wilt spreken. Vaak kun je met een gratis kennismaking gesprek al merken of jij wil chatten met deze medium of niet. De hele dag zijn onze mediums en paragnosten beschikbaar, zo kun jij op ieder gewenst moment een ander medium kiezen om mee in contact te komen.

Medium chat bij Q Mediums

Een spiritueel coach, Nederlandse mediums, gratis mediums, medium chat, paragnosten chat, online mediums, een luisterend oor, paragnosten en chatten met mediums. Online bij Q Mediums kan het allemaal. Ook als jij opzoek bent naar paragnosten die de Engelse taal beheren ben je aan het juiste adres.

Je kunt een (gratis) account aanmaken en daar credits op zetten, zo kun je een medium chat starten of bellen met een van de mediums en paragnosten. Begin nu nog met een consult of een chat met een helderziende paragnost of medium.

Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail