Topparagnost

topparagnost

Een topparagnost kan jou tot nieuwe inzichten leiden, positieve energie geven en daarbij heldere antwoorden geven op bepaalde levensvragen. Je kunt een topparagnost wel zien als een life coach, die jou adviseert en door de bijzondere gave eerlijk antwoord kan geven tijdens een fijn gesprek.

Een topparagnost is eigenlijk iemand die door hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Maar deze energieën kunnen mensen zonder deze zintuigen niet waarnemen. Een krachtig medium heeft in plaats van 5 zintuigen, 6 zintuigen. Met deze 6 zintuigen waarnemen ze.

Een paragnost kan verschillende paranormale gaves (zesde zintuig) hebben die bijdragen aan het vragen beantwoorden. Een ervaren medium kan een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnoste of beschikken over verschillende gaven. Door deze gaven kunnen zij gedetailleerde antwoorden geven over een bepaalde situatie, bepaalde onderwerpen of een dierbare overledene.

Het kan ook zijn dat een paragnost een ervaren kaartlegster is, Reiki master is of contact met overledenen kan maken. Voor verschillende redenen kun jij dus terecht bij een top medium of paragnost. Dit kan voor de toekomst voorspellen, spirituele ontwikkeling, relatie problemen of als spiritueel adviseur.

Bij topparagnosten ben jij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een luisterend oor (over relatie problemen), het leggen van lenormand kaarten, het doen van een toekomst voorspelling of het zijn van een life coach.

Een heldervoelend topparagnost

Iemand die heldervoelend is is hoog sensitief, of te wel hoog gevoelig. Het is zo dat zij meer prikkels opvangen door hun spirituele groei en de gaves die zij hebben. Deze prikkels kunnen tegenwoordig worden gemeten. Een heldervoelend medium kan prikkels ervaren zoals mensen horen, zien en voelen maar dan op een andere manier dan normaal is. Elk top medium heeft zijn eigen kracht en manier van voelen. Een heldervoelend medium kan zelfs voelen wat er met hem gebeurt op afstand.

Een helder voelend medium voelt precies aan hoe een situatie in elkaar zit. Je kan met een helder voelend medium in contact komen als jij een vraag hebt over een specifieke situatie uit jouw leven. Een heldervoelend medium kan vaak gedetailleerd vertellen over een situatie. Soms is dit zelfs teder en tijdens dit gesprek voelt de persoon hoe het eraan toe gaat in deze situatie. Als je een heldervoelend medium bezoekt die contact heeft met overleden dierbaren, dan kan deze ook informatie doorgeven.

Heldervoelend – helderwetend medium paragnost

Naast deze heldervoelende gave kan een top medium/paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Dit kan helpen om een betere toekomst voorspelling te doen. Een heldervoelend paragnost kan voor jou een intuïtief gesprekspartner zijn. Je kunt bij deze persoon oprecht en eerlijk jouw wensen, verlangens, angsten of problemen bespreken. De paragnost geeft dan advies over de beste oplossingen. Je kunt op deze manier weer nieuwe inzichten verwerven en deze adviezen opvolgen.

Een helder voelend medium dat ook gehoorsignalen kan geven is een top medium met de gave van het horen van hogere stemmen, ofwel geestverschijningen. Hoe dit precies werkt? Een top medium kan niet alleen geesten horen, maar zij zeggen ook wat deze beteken. Een helderwetend medium is daardoor een ideaal gesprekspartner voor onder andere uitvaartverzorgers en begrafenisondernemers. Vooral tijdens de uitvaart van een dierbare is het fijn om alle zaken rondom de begrafenis en crematie goed te laten verlopen.

De helderwetend paragnost

Een helderwetend medium heeft de gave om tijdens een consult tegelijkertijd met hun heldervoelende gaven informatie uit je levensverhaal te krijgen. Ze bestaan niet uit kleine stukjes informatie, maar uit grote lijnen. Het consult bestaat uit verschillende onderwerpen en wordt chronologisch gepland door de helderwetend medium. Dus er komt echt een einde aan het consult. De inhoud van dit consult is persoonlijk en privé, dus dit wordt niet verkocht.

Een helder wetend medium kan daardoor voor jou ook een luisterend oor bieden. Want een helder wetend medium kan jou tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling dingen zeggen die je zelf nog niet weet. Dit kan een helder wetend medium ook doen, als het gaat om voorbij leven.

Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld tijdens het consult vertellen dat jou iets overkomen is in de kindertijd en dat dit verband houd met je situatie nu. Of dat er andere mensen in het verleden zijn geweest die jouw leven beïnvloed hebben en dat dit weer terug komt in deze tijd, maar dan op een andere manier.

Een helderwetend medium kan huilende kinderen horen, ofwel spirituele kinderen. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld magische momenten ontmoeten waarom deze persoon zich extra sterk voelt verbonden met deze kinderen. Reden daarvoor kan een gebeurtenis zijn in het verleden waarin deze persoon als kind ook zo’n moment meemaakte.

Relatie coach of relatie specialist als topparagnost

Daarom kan een helderwetend medium ook jouw relatie coach of relatie specialist zijn. Een relatie coach die helderwetend is kan jou bijvoorbeeld gevoelens vertellen van een ander en eerlijke antwoorden geven wat betreft adviezen. Als jij dus een relatie coach of relatie specialist nodig hebt kun je gaan voor een helderwetend krachtig medium.

Een helderwetend medium heeft een hogere gave dan een heldervoelend medium. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld jou vertellen dat je in de toekomst opnieuw iemand ontmoet die heel belangrijk wordt voor jou. Dit kan je partner zijn, maar dit kan ook iemand anders zijn die je leven verrijkt. Het gesprek met de helderwetend medium is er op gericht om een heldere weg te gaan en om richting te geven in jou leven.

Een helderwetend medium kan je vertellen dat er veel wordt gezegd over een relatie, maar dat dit niet betekent dat deze relatie bestaat of valide is. Voor relatie problemen kan je dus terecht bij een van de top paragnosten. Voor relatie problemen kunnen zij een luisterend oor bieden, maar kunnen jou ook adviezen geven of een toekomst voorspelling doen over jouw relatie problemen.

Een helderhorend medium

Top mediums die helderhorend zijn kunnen in begrijpelijke taal boodschappen overbrengen die zij te horen krijgen. Deze geluiden die de top paragnosten horen hoeveel niet perse woorden te zijn. Het kan ook zo zijn dat zij woorden doorkrijgen door contact met overledenen. Maar ook kan een helderhorend persoon geluiden doorkrijgen als muziek of melodieën. Die dan niet in de fysieke wereld worden afgespeeld.

Dit kan dan een boodschap zijn die een ervaren medium kan omzetten in woorden om daarmee gedetailleerde antwoorden te geven op allerlei vragen. Iemand kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een top medium meer voor jou betekenen.

Een helderziend medium

Een helderziend of paranormaal begaafd persoon kan zien op een andere manier dan normale mensen. Zij hebben vaak de gave om dingen makkelijk onthouden, doorlopen en aanvoelen. Of ze hebben de gave om echt te zien wat er aan de hand is. Een paranormaal begaafd persoon kan gebruik maken van beelden, dromen of visioenen en ziet hierin slechts een voorproefje van de toekomst.

Een vraag is mogelijk over een toekomstige gebeurtenis, of getuigenverklaring bij een paranormale onderzoeker over jouw spirituele zelf. Een helderziend medium is een paranormaal begaafde persoon, die helderziend of heldervoelend is. Door deze gaven kan hij dingen onthouden en voordat het gebeurt waarnemen.

Een helderziend medium kan je helpen om op een andere manier naar jouw situatie te kijken en kan zien wat er verder gebeurt. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt als je een helderziende medium bezoekt. Soms is het zelfs zo dat je een aantal malen moet herhalen van de consulten. Dit komt doordat bij ieder mens de inzichten anders naar voren komen en omdat de helderziende medium zelf kan bepalen hoeveel tijd er is voor het consult.

Een helderziend topparagnost kan jou ook helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ook bij een burn out kan een helderziende jou helpen om weer positieve energie te krijgen. Iemand met een helderziende gave kan bijvoorbeeld ook boodschappen halen uit dromen. Dromen duiden namelijk op heel veel antwoorden.

Naast deze helderziende gave kan een top medium/paragnost ook meerdere gaven hebben. Zo kan iemand ook helderziend, helderhorend zijn.

topparagnost chatten

Een spiritueel coach

Een spiritueel adviseur kan je helpen om zelf de weg naar het levenslot te vinden. Het is eigenlijk een spiritueel coach die je zelf helpt jouw pad in het leven te vervolgen. Door middel van gesprekken, meditatie en begeleiding door verschillende spirituele wegen kan een spiritueel adviseur je helpen om te groeien in de richting die jij graag zou willen. Daarnaast geeft de spiritueel adviseur ook advies, tips en tools. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende spiraaltechnieken, waaronder de kristallen methode.

De topparagnost kan gebruik maken van verschillende tools voor het paranormale onderzoek, zoals tarotkaarten of engelen kaarten.

Meerdere paranormale gaven bij een zuiver medium

Een spiritueel coach kan naast één spirituele gave ook meerdere gaven hebben. Zo kan een heldervoelend paragnost ook helderhorend zijn. Topparagnosten kunnen ook helderziend/helderhorend zijn. Ook kan een spirituele coach heldervoelend/helderwetend zijn.

In deze gevallen is een krachtig medium iemand die de paranormale gaves bundelt. Een helderziend, helderhorend medium die hoort dus dingen, waarbij die ook dingen kan zien. Deze spirituele coach kan daardoor antwoorden geven op belangrijke vragen die jij hebt.

Als een top medium heldervoelend, helderwetend is dan weten zij dat dingen zo zijn, en voelen ze dat ook daadwerkelijk aan. Dit maakt hen een krachtig medium/paragnost. Je kunt bijvoorbeeld ook een helderziend medium/paragnost hebben.

Nieuwe inzichten door een top paragnost

Een paranormaal top medium kan je helpen om anders naar jouw standpunt te kijken en met nieuwe invalshoeken weer verder te gaan, bijvoorbeeld bij relatie problemen. Ook kunnen de spirituele coach en een top medium een heldere boodschap overbrengen, waarmee jij verder kunt gaan in je leven. Eerst kan er echter wel eens een begeleiding nodig zijn om tot inzichten te komen.

Een heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium, spiritueel coach, krachtig medium kan ook door middel van kaartlegging jouw vragen eerlijk beantwoorden. Top paragnosten zullen trouwens altijd eerlijk antwoord geven op alle vragen.

Het kan ook zijn dat een top medium/paragnost geen informatie doorkrijgt, dan zal een top medium of paragnost jou dat ook vertellen. Een zuiver medium zal namelijk nooit antwoorden bedenken. Daarbij zal een zuiver medium ook nooit dingen voor jou verzwijgen, hoe pijnlijk iets ook kan zijn.

Een Reiki Master

Een topparagnost kan ook nog een andere spirituele gave hebben. Dit heeft te maken met healing (op afstand). Een Reiki Master kan aanvoelen of iemand pijn heeft maar ook waar. Door het uitstralen van bepaalde energieën kan een Reiki Master deze pijn verzachten of wegnemen. Een Reiki Master kan dus andere gaves ook healing op afstand uitvoeren.

topparagnost bellen

Een spiritueel paragnost die aan kaartleggingen doet

Naast het bieden van een luisterend oor kan een medium/paragnost ook doen aan kaartlegging. Deze kaart legging beantwoorden vragen over allerlei situaties. Dit kan gaan over jouw relatie problemen, een toekomst voorspelling, familie, werk of andere belangrijke zaken.

Een top medium/life coach kan gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten. Ook op deze manier kan er contact met overledenen worden gemaakt. De lenormand kaarten geven inzicht in situaties.

Als topparagnosten gebruik maken van lenormand kaarten kunnen zij meer informatie verkrijgen over de toekomst of een situatie. Een engelen kaartlegster gebruik de engelen of lenormand kaarten tijdens een consult.

Een zuiver paragnost bij Q Mediums

Een heldervoelend paragnoste, een spiritueel coach, een krachtig medium, paragnost, een ervaren medium een engelen kaartlegster. Paragnoste Olga, paragnost Cor, paragnoste Yuorah of paragnoste Marian. Hoe maak je nou een geschikte keus voor een topparagnost als en zoveel therapeuten bekend zijn.

Om voor jou een keuze te maken tussen alle top paragnosten moet je deels je eigen gevoel volgen. Je moet bij een paragnost een goed gevoel hebben. Daarnaast kun je bij iedere paragnost al allerlei ervaringen zien. Zo kun je zien of iemand een Reiki Master is, gespecialiseerd is in lenormand kaarten, tarot kaarten, engelen kaarten, een luisterend oor, de toekomst voorspellen of contact met overledenen. De reden waarom jij een topparagnost wilt spreken draagt natuurlijk bij aan de keuze voor een paragnost die jij maakt.

Contact met een topparagnost

Met een bekend medium, spiritueel coach, top medium, topparagnost, heldervoelend paragnoste of een ervaren kaartlegster kun je bij ons op verschillende manieren in contact komen. Zo kun je er voor kiezen om met onze topparagnosten te bellen, te chatten of mee te mailen. Onze chat centrale en de e mail services zijn de hele dag voor beschikbaar.

Kom snel in contact met een topmedium of topparagnost. Dit om contact met overleden dierbaren te hebben, te praten over jouw burn out, een toekomst voorspelling te doen, te praten over jouw relatie problemen of voor andere belangrijke zaken. Hiermee ondersteunen wij je graag om een beter leven te leiden. Dus laat het ons direct weten wat jouw vraag of probleem is, en welke spirituele coach of topparagnost je wil contacteren.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.