Kwaliteit mediums voor een goed advies

Topparagnost

topparagnost

Een topparagnost kan jou tot nieuwe inzichten leiden, positieve energie geven en daarbij heldere antwoorden geven op bepaalde levensvragen. Je kunt een topparagnost wel zien als een life coach, die jou adviseert en door de bijzondere gave eerlijk antwoord kan geven tijdens een fijn gesprek.

Een topparagnost is eigenlijk iemand die door hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Maar deze energieën kunnen mensen zonder deze zintuigen niet waarnemen. Een krachtig medium heeft in plaats van 5 zintuigen, 6 zintuigen. Met deze 6 zintuigen waarnemen ze.

Een paragnost kan verschillende paranormale gaves (zesde zintuig) hebben die bijdragen aan het vragen beantwoorden. Een ervaren medium kan een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnoste of beschikken over verschillende gaven. Door deze gaven kunnen zij gedetailleerde antwoorden geven over een bepaalde situatie, bepaalde onderwerpen of een dierbare overledene.

Het kan ook zijn dat een paragnost een ervaren kaartlegster is, Reiki master is of contact met overledenen kan maken. Voor verschillende redenen kun jij dus terecht bij een top medium of paragnost. Dit kan voor de toekomst voorspellen, spirituele ontwikkeling, relatie problemen of als spiritueel adviseur.

Bij top paragnosten ben jij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een luisterend oor (over relatie problemen), het leggen van lenormand kaarten, het doen van een toekomst voorspelling of het zijn van een life coach.

Een heldervoelend medium

Iemand die heldervoelend is is hoog sensitief, of te wel hoog gevoelig. Het is zo dat zij meer prikkels opvangen door hun spirituele groei en de gaves die zij hebben. Deze prikkels kunnen tegenwoordig worden gemeten. Een heldervoelend medium kan prikkels ervaren zoals mensen horen, zien en voelen maar dan op een andere manier dan normaal is. Elk top medium heeft zijn eigen kracht en manier van voelen. Een heldervoelend medium kan zelfs voelen wat er met hem gebeurt op afstand.

Een helder voelend medium voelt precies aan hoe een situatie in elkaar zit. Je kan met een helder voelend medium in contact komen als jij een vraag hebt over een specifieke situatie uit jouw leven. Een heldervoelend medium kan vaak gedetailleerd vertellen over een situatie. Soms is dit zelfs teder en tijdens dit gesprek voelt de persoon hoe het eraan toe gaat in deze situatie. Als je een heldervoelend medium bezoekt die contact heeft met overleden dierbaren, dan kan deze ook informatie doorgeven.

Heldervoelend – helderwetend medium paragnost

Naast deze heldervoelende gave kan een top medium/paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Dit kan helpen om een betere toekomst voorspelling te doen. Een heldervoelend paragnost kan voor jou een intuïtief gesprekspartner zijn. Je kunt bij deze persoon oprecht en eerlijk jouw wensen, verlangens, angsten of problemen bespreken. De paragnost geeft dan advies over de beste oplossingen. Je kunt op deze manier weer nieuwe inzichten verwerven en deze adviezen opvolgen.

Een helder voelend medium dat ook gehoorsignalen kan geven is een top medium met de gave van het horen van hogere stemmen, ofwel geestverschijningen. Hoe dit precies werkt? Een top medium kan niet alleen geesten horen, maar zij zeggen ook wat deze beteken. Een helderwetend medium is daardoor een ideaal gesprekspartner voor onder andere uitvaartverzorgers en begrafenisondernemers. Vooral tijdens de uitvaart van een dierbare is het fijn om alle zaken rondom de begrafenis en crematie goed te laten verlopen.

De helderwetend paragnost

Een helderwetend medium heeft de gave om tijdens een consult tegelijkertijd met hun heldervoelende gaven informatie uit je levensverhaal te krijgen. Ze bestaan niet uit kleine stukjes informatie, maar uit grote lijnen. Het consult bestaat uit verschillende onderwerpen en wordt chronologisch gepland door de helderwetend medium. Dus er komt echt een einde aan het consult. De inhoud van dit consult is persoonlijk en privé, dus dit wordt niet verkocht.

Een helder wetend medium kan daardoor voor jou ook een luisterend oor bieden. Want een helder wetend medium kan jou tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling dingen zeggen die je zelf nog niet weet. Dit kan een helder wetend medium ook doen, als het gaat om voorbij leven.

Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld tijdens het consult vertellen dat jou iets overkomen is in de kindertijd en dat dit verband houd met je situatie nu. Of dat er andere mensen in het verleden zijn geweest die jouw leven beïnvloed hebben en dat dit weer terug komt in deze tijd, maar dan op een andere manier.

Een helderwetend medium kan huilende kinderen horen, ofwel spirituele kinderen. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld magische momenten ontmoeten waarom deze persoon zich extra sterk voelt verbonden met deze kinderen. Reden daarvoor kan een gebeurtenis zijn in het verleden waarin deze persoon als kind ook zo’n moment meemaakte.

Relatie coach of relatie specialist

Daarom kan een helderwetend medium ook jouw relatie coach of relatie specialist zijn. Een relatie coach die helderwetend is kan jou bijvoorbeeld gevoelens vertellen van een ander en eerlijke antwoorden geven wat betreft adviezen. Als jij dus een relatie coach of relatie specialist nodig hebt kun je gaan voor een helderwetend krachtig medium.

Een helderwetend medium heeft een hogere gave dan een heldervoelend medium. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld jou vertellen dat je in de toekomst opnieuw iemand ontmoet die heel belangrijk wordt voor jou. Dit kan je partner zijn, maar dit kan ook iemand anders zijn die je leven verrijkt. Het gesprek met de helderwetend medium is er op gericht om een heldere weg te gaan en om richting te geven in jou leven.

Een helderwetend medium kan je vertellen dat er veel wordt gezegd over een relatie, maar dat dit niet betekent dat deze relatie bestaat of valide is. Voor relatie problemen kan je dus terecht bij een van de top paragnosten. Voor relatie problemen kunnen zij een luisterend oor bieden, maar kunnen jou ook adviezen geven of een toekomst voorspelling doen over jouw relatie problemen.

Een helderhorend medium

Top mediums die helderhorend zijn kunnen in begrijpelijke taal boodschappen overbrengen die zij te horen krijgen. Deze geluiden die de top paragnosten horen hoeveel niet perse woorden te zijn. Het kan ook zo zijn dat zij woorden doorkrijgen door contact met overledenen. Maar ook kan een helderhorend persoon geluiden doorkrijgen als muziek of melodieën. Die dan niet in de fysieke wereld worden afgespeeld.

Dit kan dan een boodschap zijn die een ervaren medium kan omzetten in woorden om daarmee gedetailleerde antwoorden te geven op allerlei vragen. Iemand kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een top medium meer voor jou betekenen.

Een helderziend medium

Een helderziend of paranormaal begaafd persoon kan zien op een andere manier dan normale mensen. Zij hebben vaak de gave om dingen makkelijk onthouden, doorlopen en aanvoelen. Of ze hebben de gave om echt te zien wat er aan de hand is. Een paranormaal begaafd persoon kan gebruik maken van beelden, dromen of visioenen en ziet hierin slechts een voorproefje van de toekomst.

Een vraag is mogelijk over een toekomstige gebeurtenis, of getuigenverklaring bij een paranormale onderzoeker over jouw spirituele zelf. Een helderziend medium is een paranormaal begaafde persoon, die helderziend of heldervoelend is. Door deze gaven kan hij dingen onthouden en voordat het gebeurt waarnemen.

Een helderziend medium kan je helpen om op een andere manier naar jouw situatie te kijken en kan zien wat er verder gebeurt. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt als je een helderziende medium bezoekt. Soms is het zelfs zo dat je een aantal malen moet herhalen van de consulten. Dit komt doordat bij ieder mens de inzichten anders naar voren komen en omdat de helderziende medium zelf kan bepalen hoeveel tijd er is voor het consult.

Een helderziend paragnoste kan jou ook helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ook bij een burn out kan een helderziende jou helpen om weer positieve energie te krijgen. Iemand met een helderziende gave kan bijvoorbeeld ook boodschappen halen uit dromen. Dromen duiden namelijk op heel veel antwoorden.

Naast deze helderziende gave kan een top medium/paragnost ook meerdere gaves hebben. Zo kan iemand ook helderziend, helderhorend zijn.

topparagnost chatten

Een spiritueel coach

Een spiritueel adviseur kan je helpen om zelf de weg naar het levenslot te vinden. Het is eigenlijk een spiritueel coach die je zelf helpt jouw pad in het leven te vervolgen. Door middel van gesprekken, meditatie en begeleiding door verschillende spirituele wegen kan een spiritueel adviseur je helpen om te groeien in de richting die jij graag zou willen. Daarnaast geeft de spiritueel adviseur ook advies, tips en tools. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende spiraaltechnieken, waaronder de kristallen methode.

De paragnost kan gebruik maken van verschillende tools voor het paranormale onderzoek, zoals tarotkaarten of engelen kaarten.

Meerdere paranormale gaves bij een zuiver medium

Een spiritueel coach kan naast één spirituele gave ook meerdere gaves hebben. Zo kan een heldervoelend paragnost ook helderhorend zijn. Top paragnosten kunnen ook helderziend/helderhorend zijn. Ook kan een spirituele coach heldervoelend/helderwetend zijn.

In deze gevallen is een krachtig medium iemand die de paranormale gaves bundelt. Een helderziend, helderhorend medium die hoort dus dingen, waarbij die ook dingen kan zien. Deze spirituele coach kan daardoor antwoorden geven op belangrijke vragen die jij hebt.

Als een top medium heldervoelend, helderwetend is dan weten zij dat dingen zo zijn, en voelen ze dat ook daadwerkelijk aan. Dit maakt hen een krachtig medium/paragnost. Je kunt bijvoorbeeld ook een helderziend medium/paragnost hebben.

Nieuwe inzichten door een top paragnost

Een paranormaal top medium kan je helpen om anders naar jouw standpunt te kijken en met nieuwe invalshoeken weer verder te gaan, bijvoorbeeld bij relatie problemen. Ook kunnen de spirituele coach en een top medium een heldere boodschap overbrengen, waarmee jij verder kunt gaan in je leven. Eerst kan er echter wel eens een begeleiding nodig zijn om tot inzichten te komen.

Een heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium, spiritueel coach, krachtig medium kan ook door middel van kaartlegging jouw vragen eerlijk beantwoorden. Top paragnosten zullen trouwens altijd eerlijk antwoord geven op alle vragen.

Het kan ook zijn dat een top medium/paragnost geen informatie doorkrijgt, dan zal een top medium of paragnost jou dat ook vertellen. Een zuiver medium zal namelijk nooit antwoorden bedenken. Daarbij zal een zuiver medium ook nooit dingen voor jou verzwijgen, hoe pijnlijk iets ook kan zijn.

Een Reiki Master

Een top paragnost kan ook nog een andere spirituele gave hebben. Dit heeft te maken met healing (op afstand). Een Reiki Master kan aanvoelen of iemand pijn heeft maar ook waar. Door het uitstralen van bepaalde energieën kan een Reiki Master deze pijn verzachten of wegnemen. Een Reiki Master kan dus andere gaves ook healing op afstand uitvoeren.

topparagnost bellen

Een spiritueel coach die aan kaartleggingen doet

Naast het bieden van een luisterend oor kan een medium/paragnost ook doen aan kaartlegging. Deze kaart legging beantwoorden vragen over allerlei situaties. Dit kan gaan over jouw relatie problemen, een toekomst voorspelling, familie, werk of andere belangrijke zaken.

Een top medium/life coach kan gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten. Ook op deze manier kan er contact met overledenen worden gemaakt. De lenormand kaarten geven inzicht in situaties.

Als top paragnosten gebruik maken van lenormand kaarten kunnen zij meer informatie verkrijgen over de toekomst of een situatie. Een engelen kaartlegster gebruik de engelen of lenormand kaarten tijdens een consult.

Een zuiver medium bij Q Mediums

Een heldervoelend paragnoste, een spiritueel coach, een krachtig medium, paragnost, een ervaren medium een engelen kaartlegster. Paragnoste Olga, paragnost Cor, paragnoste Yuorah of paragnoste Marian. Hoe maak je nou een geschikte keus voor een top paragnost als en zoveel therapeuten bekend zijn.

Om voor jou een keuze te maken tussen alle top paragnosten moet je deels je eigen gevoel volgen. Je moet bij een paragnost een goed gevoel hebben. Daarnaast kun je bij iedere paragnost al allerlei ervaringen zien. Zo kun je zien of iemand een Reiki Master is, gespecialiseerd is in lenormand kaarten, tarot kaarten, engelen kaarten, een luisterend oor, de toekomst voorspellen of contact met overledenen. De reden waarom jij een spiritueel coach wilt spreken draagt natuurlijk bij aan de keuze voor een paragnost die jij maakt.

Contact met top paragnosten

Met een bekend medium, spiritueel coach, top medium, paragnost, heldervoelend paragnoste of een ervaren kaartlegster kun je bij ons op verschillende manieren in contact komen. Zo kun je er voor kiezen om met onze top mediums te bellen, te chatten of mee te mailen. Onze chat centrale en de e mail services zijn de hele dag voor beschikbaar.

Kom snel in contact met een van onze top mediums of top paragnosten. Dit om contact met overleden dierbaren te hebben, te praten over jouw burn out, een toekomst voorspelling te doen, te praten over jouw relatie problemen of voor andere belangrijke zaken. Hiermee ondersteunen wij je graag om een beter leven te leiden. Dus laat het ons direct weten wat jouw vraag of probleem is, en welke spirituele coach of paragnost je wil contacteren.

Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...