Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Topparagnost

topparagnost

Een topparagnost kan jou tot nieuwe inzichten leiden, positieve energie geven en daarbij heldere antwoorden geven op bepaalde levensvragen. Je kunt een topparagnost wel zien als een life coach, die jou adviseert en door de bijzondere gave eerlijk antwoord kan geven tijdens een fijn gesprek.

Een topparagnost is eigenlijk iemand die door hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Maar deze energieën kunnen mensen zonder deze zintuigen niet waarnemen. Een krachtig medium heeft in plaats van 5 zintuigen, 6 zintuigen. Met deze 6 zintuigen waarnemen ze.

Een paragnost kan verschillende paranormale gaves (zesde zintuig) hebben die bijdragen aan het vragen beantwoorden. Een ervaren medium kan een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnoste of beschikken over verschillende gaven. Door deze gaven kunnen zij gedetailleerde antwoorden geven over een bepaalde situatie, bepaalde onderwerpen of een dierbare overledene.

Het kan ook zijn dat een paragnost een ervaren kaartlegster is, Reiki master is of contact met overledenen kan maken. Voor verschillende redenen kun jij dus terecht bij een top medium of paragnost. Dit kan voor de toekomst voorspellen, spirituele ontwikkeling, relatie problemen of als spiritueel adviseur.

Bij top paragnosten ben jij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een luisterend oor (over relatie problemen), het leggen van lenormand kaarten, het doen van een toekomst voorspelling of het zijn van een life coach.

Een heldervoelend medium

Iemand die heldervoelend is is hoog sensitief, of te wel hoog gevoelig. Het is zo dat zij meer prikkels opvangen door hun spirituele groei en de gaves die zij hebben. Deze prikkels kunnen tegenwoordig worden gemeten. Een heldervoelend medium kan prikkels ervaren zoals mensen horen, zien en voelen maar dan op een andere manier dan normaal is. Elk top medium heeft zijn eigen kracht en manier van voelen. Een heldervoelend medium kan zelfs voelen wat er met hem gebeurt op afstand.

Een helder voelend medium voelt precies aan hoe een situatie in elkaar zit. Je kan met een helder voelend medium in contact komen als jij een vraag hebt over een specifieke situatie uit jouw leven. Een heldervoelend medium kan vaak gedetailleerd vertellen over een situatie. Soms is dit zelfs teder en tijdens dit gesprek voelt de persoon hoe het eraan toe gaat in deze situatie. Als je een heldervoelend medium bezoekt die contact heeft met overleden dierbaren, dan kan deze ook informatie doorgeven.

Heldervoelend – helderwetend medium paragnost

Naast deze heldervoelende gave kan een top medium/paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Dit kan helpen om een betere toekomst voorspelling te doen. Een heldervoelend paragnost kan voor jou een intuïtief gesprekspartner zijn. Je kunt bij deze persoon oprecht en eerlijk jouw wensen, verlangens, angsten of problemen bespreken. De paragnost geeft dan advies over de beste oplossingen. Je kunt op deze manier weer nieuwe inzichten verwerven en deze adviezen opvolgen.

Een helder voelend medium dat ook gehoorsignalen kan geven is een top medium met de gave van het horen van hogere stemmen, ofwel geestverschijningen. Hoe dit precies werkt? Een top medium kan niet alleen geesten horen, maar zij zeggen ook wat deze beteken. Een helderwetend medium is daardoor een ideaal gesprekspartner voor onder andere uitvaartverzorgers en begrafenisondernemers. Vooral tijdens de uitvaart van een dierbare is het fijn om alle zaken rondom de begrafenis en crematie goed te laten verlopen.

De helderwetend paragnost

Een helderwetend medium heeft de gave om tijdens een consult tegelijkertijd met hun heldervoelende gaven informatie uit je levensverhaal te krijgen. Ze bestaan niet uit kleine stukjes informatie, maar uit grote lijnen. Het consult bestaat uit verschillende onderwerpen en wordt chronologisch gepland door de helderwetend medium. Dus er komt echt een einde aan het consult. De inhoud van dit consult is persoonlijk en privé, dus dit wordt niet verkocht.

Een helder wetend medium kan daardoor voor jou ook een luisterend oor bieden. Want een helder wetend medium kan jou tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling dingen zeggen die je zelf nog niet weet. Dit kan een helder wetend medium ook doen, als het gaat om voorbij leven.

Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld tijdens het consult vertellen dat jou iets overkomen is in de kindertijd en dat dit verband houd met je situatie nu. Of dat er andere mensen in het verleden zijn geweest die jouw leven beïnvloed hebben en dat dit weer terug komt in deze tijd, maar dan op een andere manier.

Een helderwetend medium kan huilende kinderen horen, ofwel spirituele kinderen. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld magische momenten ontmoeten waarom deze persoon zich extra sterk voelt verbonden met deze kinderen. Reden daarvoor kan een gebeurtenis zijn in het verleden waarin deze persoon als kind ook zo’n moment meemaakte.

Relatie coach of relatie specialist

Daarom kan een helderwetend medium ook jouw relatie coach of relatie specialist zijn. Een relatie coach die helderwetend is kan jou bijvoorbeeld gevoelens vertellen van een ander en eerlijke antwoorden geven wat betreft adviezen. Als jij dus een relatie coach of relatie specialist nodig hebt kun je gaan voor een helderwetend krachtig medium.

Een helderwetend medium heeft een hogere gave dan een heldervoelend medium. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld jou vertellen dat je in de toekomst opnieuw iemand ontmoet die heel belangrijk wordt voor jou. Dit kan je partner zijn, maar dit kan ook iemand anders zijn die je leven verrijkt. Het gesprek met de helderwetend medium is er op gericht om een heldere weg te gaan en om richting te geven in jou leven.

Een helderwetend medium kan je vertellen dat er veel wordt gezegd over een relatie, maar dat dit niet betekent dat deze relatie bestaat of valide is. Voor relatie problemen kan je dus terecht bij een van de top paragnosten. Voor relatie problemen kunnen zij een luisterend oor bieden, maar kunnen jou ook adviezen geven of een toekomst voorspelling doen over jouw relatie problemen.

Een helderhorend medium

Top mediums die helderhorend zijn kunnen in begrijpelijke taal boodschappen overbrengen die zij te horen krijgen. Deze geluiden die de top paragnosten horen hoeveel niet perse woorden te zijn. Het kan ook zo zijn dat zij woorden doorkrijgen door contact met overledenen. Maar ook kan een helderhorend persoon geluiden doorkrijgen als muziek of melodieën. Die dan niet in de fysieke wereld worden afgespeeld.

Dit kan dan een boodschap zijn die een ervaren medium kan omzetten in woorden om daarmee gedetailleerde antwoorden te geven op allerlei vragen. Iemand kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een top medium meer voor jou betekenen.

Een helderziend medium

Een helderziend of paranormaal begaafd persoon kan zien op een andere manier dan normale mensen. Zij hebben vaak de gave om dingen makkelijk onthouden, doorlopen en aanvoelen. Of ze hebben de gave om echt te zien wat er aan de hand is. Een paranormaal begaafd persoon kan gebruik maken van beelden, dromen of visioenen en ziet hierin slechts een voorproefje van de toekomst.

Een vraag is mogelijk over een toekomstige gebeurtenis, of getuigenverklaring bij een paranormale onderzoeker over jouw spirituele zelf. Een helderziend medium is een paranormaal begaafde persoon, die helderziend of heldervoelend is. Door deze gaven kan hij dingen onthouden en voordat het gebeurt waarnemen.

Een helderziend medium kan je helpen om op een andere manier naar jouw situatie te kijken en kan zien wat er verder gebeurt. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt als je een helderziende medium bezoekt. Soms is het zelfs zo dat je een aantal malen moet herhalen van de consulten. Dit komt doordat bij ieder mens de inzichten anders naar voren komen en omdat de helderziende medium zelf kan bepalen hoeveel tijd er is voor het consult.

Een helderziend paragnoste kan jou ook helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ook bij een burn out kan een helderziende jou helpen om weer positieve energie te krijgen. Iemand met een helderziende gave kan bijvoorbeeld ook boodschappen halen uit dromen. Dromen duiden namelijk op heel veel antwoorden.

Naast deze helderziende gave kan een top medium/paragnost ook meerdere gaves hebben. Zo kan iemand ook helderziend, helderhorend zijn.

topparagnost chatten

Een spiritueel coach

Een spiritueel adviseur kan je helpen om zelf de weg naar het levenslot te vinden. Het is eigenlijk een spiritueel coach die je zelf helpt jouw pad in het leven te vervolgen. Door middel van gesprekken, meditatie en begeleiding door verschillende spirituele wegen kan een spiritueel adviseur je helpen om te groeien in de richting die jij graag zou willen. Daarnaast geeft de spiritueel adviseur ook advies, tips en tools. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende spiraaltechnieken, waaronder de kristallen methode.

De paragnost kan gebruik maken van verschillende tools voor het paranormale onderzoek, zoals tarotkaarten of engelen kaarten.

Meerdere paranormale gaves bij een zuiver medium

Een spiritueel coach kan naast één spirituele gave ook meerdere gaves hebben. Zo kan een heldervoelend paragnost ook helderhorend zijn. Top paragnosten kunnen ook helderziend/helderhorend zijn. Ook kan een spirituele coach heldervoelend/helderwetend zijn.

In deze gevallen is een krachtig medium iemand die de paranormale gaves bundelt. Een helderziend, helderhorend medium die hoort dus dingen, waarbij die ook dingen kan zien. Deze spirituele coach kan daardoor antwoorden geven op belangrijke vragen die jij hebt.

Als een top medium heldervoelend, helderwetend is dan weten zij dat dingen zo zijn, en voelen ze dat ook daadwerkelijk aan. Dit maakt hen een krachtig medium/paragnost. Je kunt bijvoorbeeld ook een helderziend medium/paragnost hebben.

Nieuwe inzichten door een top paragnost

Een paranormaal top medium kan je helpen om anders naar jouw standpunt te kijken en met nieuwe invalshoeken weer verder te gaan, bijvoorbeeld bij relatie problemen. Ook kunnen de spirituele coach en een top medium een heldere boodschap overbrengen, waarmee jij verder kunt gaan in je leven. Eerst kan er echter wel eens een begeleiding nodig zijn om tot inzichten te komen.

Een heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium, spiritueel coach, krachtig medium kan ook door middel van kaartlegging jouw vragen eerlijk beantwoorden. Top paragnosten zullen trouwens altijd eerlijk antwoord geven op alle vragen.

Het kan ook zijn dat een top medium/paragnost geen informatie doorkrijgt, dan zal een top medium of paragnost jou dat ook vertellen. Een zuiver medium zal namelijk nooit antwoorden bedenken. Daarbij zal een zuiver medium ook nooit dingen voor jou verzwijgen, hoe pijnlijk iets ook kan zijn.

Een Reiki Master

Een top paragnost kan ook nog een andere spirituele gave hebben. Dit heeft te maken met healing (op afstand). Een Reiki Master kan aanvoelen of iemand pijn heeft maar ook waar. Door het uitstralen van bepaalde energieën kan een Reiki Master deze pijn verzachten of wegnemen. Een Reiki Master kan dus andere gaves ook healing op afstand uitvoeren.

topparagnost bellen

Een spiritueel coach die aan kaartleggingen doet

Naast het bieden van een luisterend oor kan een medium/paragnost ook doen aan kaartlegging. Deze kaart legging beantwoorden vragen over allerlei situaties. Dit kan gaan over jouw relatie problemen, een toekomst voorspelling, familie, werk of andere belangrijke zaken.

Een top medium/life coach kan gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten. Ook op deze manier kan er contact met overledenen worden gemaakt. De lenormand kaarten geven inzicht in situaties.

Als top paragnosten gebruik maken van lenormand kaarten kunnen zij meer informatie verkrijgen over de toekomst of een situatie. Een engelen kaartlegster gebruik de engelen of lenormand kaarten tijdens een consult.

Een zuiver medium bij Q Mediums

Een heldervoelend paragnoste, een spiritueel coach, een krachtig medium, paragnost, een ervaren medium een engelen kaartlegster. Paragnoste Olga, paragnost Cor, paragnoste Yuorah of paragnoste Marian. Hoe maak je nou een geschikte keus voor een top paragnost als en zoveel therapeuten bekend zijn.

Om voor jou een keuze te maken tussen alle top paragnosten moet je deels je eigen gevoel volgen. Je moet bij een paragnost een goed gevoel hebben. Daarnaast kun je bij iedere paragnost al allerlei ervaringen zien. Zo kun je zien of iemand een Reiki Master is, gespecialiseerd is in lenormand kaarten, tarot kaarten, engelen kaarten, een luisterend oor, de toekomst voorspellen of contact met overledenen. De reden waarom jij een spiritueel coach wilt spreken draagt natuurlijk bij aan de keuze voor een paragnost die jij maakt.

Contact met top paragnosten

Met een bekend medium, spiritueel coach, top medium, paragnost, heldervoelend paragnoste of een ervaren kaartlegster kun je bij ons op verschillende manieren in contact komen. Zo kun je er voor kiezen om met onze top mediums te bellen, te chatten of mee te mailen. Onze chat centrale en de e mail services zijn de hele dag voor beschikbaar.

Kom snel in contact met een van onze top mediums of top paragnosten. Dit om contact met overleden dierbaren te hebben, te praten over jouw burn out, een toekomst voorspelling te doen, te praten over jouw relatie problemen of voor andere belangrijke zaken. Hiermee ondersteunen wij je graag om een beter leven te leiden. Dus laat het ons direct weten wat jouw vraag of probleem is, en welke spirituele coach of paragnost je wil contacteren.

Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.