Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Topparagnost

Topparagnost

topparagnost

Een topparagnost kan jou tot nieuwe inzichten leiden, positieve energie geven en daarbij heldere antwoorden geven op bepaalde levensvragen. Je kunt een topparagnost wel zien als een life coach, die jou adviseert en door de bijzondere gave eerlijk antwoord kan geven tijdens een fijn gesprek.

Een topparagnost is eigenlijk iemand die door hun zintuigen energieën kunnen waarnemen. Maar deze energieën kunnen mensen zonder deze zintuigen niet waarnemen. Een krachtig medium heeft in plaats van 5 zintuigen, 6 zintuigen. Met deze 6 zintuigen waarnemen ze.

Een paragnost kan verschillende paranormale gaves (zesde zintuig) hebben die bijdragen aan het vragen beantwoorden. Een ervaren medium kan een heldervoelend medium, helderziend medium, hoogsensitief medium, helderwetend paragnoste of beschikken over verschillende gaven. Door deze gaven kunnen zij gedetailleerde antwoorden geven over een bepaalde situatie, bepaalde onderwerpen of een dierbare overledene.

Het kan ook zijn dat een paragnost een ervaren kaartlegster is, Reiki master is of contact met overledenen kan maken. Voor verschillende redenen kun jij dus terecht bij een top medium of paragnost. Dit kan voor de toekomst voorspellen, spirituele ontwikkeling, relatie problemen of als spiritueel adviseur.

Bij topparagnosten ben jij aan het juiste adres als je op zoek bent naar een luisterend oor (over relatie problemen), het leggen van lenormand kaarten, het doen van een toekomst voorspelling of het zijn van een life coach.

Een heldervoelend topparagnost

Iemand die heldervoelend is is hoog sensitief, of te wel hoog gevoelig. Het is zo dat zij meer prikkels opvangen door hun spirituele groei en de gaves die zij hebben. Deze prikkels kunnen tegenwoordig worden gemeten. Een heldervoelend medium kan prikkels ervaren zoals mensen horen, zien en voelen maar dan op een andere manier dan normaal is. Elk top medium heeft zijn eigen kracht en manier van voelen. Een heldervoelend medium kan zelfs voelen wat er met hem gebeurt op afstand.

Een helder voelend medium voelt precies aan hoe een situatie in elkaar zit. Je kan met een helder voelend medium in contact komen als jij een vraag hebt over een specifieke situatie uit jouw leven. Een heldervoelend medium kan vaak gedetailleerd vertellen over een situatie. Soms is dit zelfs teder en tijdens dit gesprek voelt de persoon hoe het eraan toe gaat in deze situatie. Als je een heldervoelend medium bezoekt die contact heeft met overleden dierbaren, dan kan deze ook informatie doorgeven.

Heldervoelend – helderwetend medium paragnost

Naast deze heldervoelende gave kan een top medium/paragnost ook heldervoelend/helderwetend zijn. Dit kan helpen om een betere toekomst voorspelling te doen. Een heldervoelend paragnost kan voor jou een intuïtief gesprekspartner zijn. Je kunt bij deze persoon oprecht en eerlijk jouw wensen, verlangens, angsten of problemen bespreken. De paragnost geeft dan advies over de beste oplossingen. Je kunt op deze manier weer nieuwe inzichten verwerven en deze adviezen opvolgen.

Een helder voelend medium dat ook gehoorsignalen kan geven is een top medium met de gave van het horen van hogere stemmen, ofwel geestverschijningen. Hoe dit precies werkt? Een top medium kan niet alleen geesten horen, maar zij zeggen ook wat deze beteken. Een helderwetend medium is daardoor een ideaal gesprekspartner voor onder andere uitvaartverzorgers en begrafenisondernemers. Vooral tijdens de uitvaart van een dierbare is het fijn om alle zaken rondom de begrafenis en crematie goed te laten verlopen.

De helderwetend paragnost

Een helderwetend medium heeft de gave om tijdens een consult tegelijkertijd met hun heldervoelende gaven informatie uit je levensverhaal te krijgen. Ze bestaan niet uit kleine stukjes informatie, maar uit grote lijnen. Het consult bestaat uit verschillende onderwerpen en wordt chronologisch gepland door de helderwetend medium. Dus er komt echt een einde aan het consult. De inhoud van dit consult is persoonlijk en privé, dus dit wordt niet verkocht.

Een helder wetend medium kan daardoor voor jou ook een luisterend oor bieden. Want een helder wetend medium kan jou tijdens jouw persoonlijke ontwikkeling dingen zeggen die je zelf nog niet weet. Dit kan een helder wetend medium ook doen, als het gaat om voorbij leven.

Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld tijdens het consult vertellen dat jou iets overkomen is in de kindertijd en dat dit verband houd met je situatie nu. Of dat er andere mensen in het verleden zijn geweest die jouw leven beïnvloed hebben en dat dit weer terug komt in deze tijd, maar dan op een andere manier.

Een helderwetend medium kan huilende kinderen horen, ofwel spirituele kinderen. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld magische momenten ontmoeten waarom deze persoon zich extra sterk voelt verbonden met deze kinderen. Reden daarvoor kan een gebeurtenis zijn in het verleden waarin deze persoon als kind ook zo’n moment meemaakte.

Relatie coach of relatie specialist als topparagnost

Daarom kan een helderwetend medium ook jouw relatie coach of relatie specialist zijn. Een relatie coach die helderwetend is kan jou bijvoorbeeld gevoelens vertellen van een ander en eerlijke antwoorden geven wat betreft adviezen. Als jij dus een relatie coach of relatie specialist nodig hebt kun je gaan voor een helderwetend krachtig medium.

Een helderwetend medium heeft een hogere gave dan een heldervoelend medium. Een helderwetend medium kan bijvoorbeeld jou vertellen dat je in de toekomst opnieuw iemand ontmoet die heel belangrijk wordt voor jou. Dit kan je partner zijn, maar dit kan ook iemand anders zijn die je leven verrijkt. Het gesprek met de helderwetend medium is er op gericht om een heldere weg te gaan en om richting te geven in jou leven.

Een helderwetend medium kan je vertellen dat er veel wordt gezegd over een relatie, maar dat dit niet betekent dat deze relatie bestaat of valide is. Voor relatie problemen kan je dus terecht bij een van de top paragnosten. Voor relatie problemen kunnen zij een luisterend oor bieden, maar kunnen jou ook adviezen geven of een toekomst voorspelling doen over jouw relatie problemen.

Een helderhorend medium

Top mediums die helderhorend zijn kunnen in begrijpelijke taal boodschappen overbrengen die zij te horen krijgen. Deze geluiden die de top paragnosten horen hoeveel niet perse woorden te zijn. Het kan ook zo zijn dat zij woorden doorkrijgen door contact met overledenen. Maar ook kan een helderhorend persoon geluiden doorkrijgen als muziek of melodieën. Die dan niet in de fysieke wereld worden afgespeeld.

Dit kan dan een boodschap zijn die een ervaren medium kan omzetten in woorden om daarmee gedetailleerde antwoorden te geven op allerlei vragen. Iemand kan ook helderziend/helderhorend zijn. Op deze manier kan een top medium meer voor jou betekenen.

Een helderziend medium

Een helderziend of paranormaal begaafd persoon kan zien op een andere manier dan normale mensen. Zij hebben vaak de gave om dingen makkelijk onthouden, doorlopen en aanvoelen. Of ze hebben de gave om echt te zien wat er aan de hand is. Een paranormaal begaafd persoon kan gebruik maken van beelden, dromen of visioenen en ziet hierin slechts een voorproefje van de toekomst.

Een vraag is mogelijk over een toekomstige gebeurtenis, of getuigenverklaring bij een paranormale onderzoeker over jouw spirituele zelf. Een helderziend medium is een paranormaal begaafde persoon, die helderziend of heldervoelend is. Door deze gaven kan hij dingen onthouden en voordat het gebeurt waarnemen.

Een helderziend medium kan je helpen om op een andere manier naar jouw situatie te kijken en kan zien wat er verder gebeurt. Natuurlijk is het niet vanzelfsprekend dat je meteen bij de juiste persoon terecht komt als je een helderziende medium bezoekt. Soms is het zelfs zo dat je een aantal malen moet herhalen van de consulten. Dit komt doordat bij ieder mens de inzichten anders naar voren komen en omdat de helderziende medium zelf kan bepalen hoeveel tijd er is voor het consult.

Een helderziend topparagnost kan jou ook helpen om tot nieuwe inzichten te komen. Ook bij een burn out kan een helderziende jou helpen om weer positieve energie te krijgen. Iemand met een helderziende gave kan bijvoorbeeld ook boodschappen halen uit dromen. Dromen duiden namelijk op heel veel antwoorden.

Naast deze helderziende gave kan een top medium/paragnost ook meerdere gaven hebben. Zo kan iemand ook helderziend, helderhorend zijn.

topparagnost chatten

Een spiritueel coach

Een spiritueel adviseur kan je helpen om zelf de weg naar het levenslot te vinden. Het is eigenlijk een spiritueel coach die je zelf helpt jouw pad in het leven te vervolgen. Door middel van gesprekken, meditatie en begeleiding door verschillende spirituele wegen kan een spiritueel adviseur je helpen om te groeien in de richting die jij graag zou willen. Daarnaast geeft de spiritueel adviseur ook advies, tips en tools. Vaak wordt er gebruik gemaakt van verschillende spiraaltechnieken, waaronder de kristallen methode.

De topparagnost kan gebruik maken van verschillende tools voor het paranormale onderzoek, zoals tarotkaarten of engelen kaarten.

Meerdere paranormale gaven bij een zuiver medium

Een spiritueel coach kan naast één spirituele gave ook meerdere gaven hebben. Zo kan een heldervoelend paragnost ook helderhorend zijn. Topparagnosten kunnen ook helderziend/helderhorend zijn. Ook kan een spirituele coach heldervoelend/helderwetend zijn.

In deze gevallen is een krachtig medium iemand die de paranormale gaves bundelt. Een helderziend, helderhorend medium die hoort dus dingen, waarbij die ook dingen kan zien. Deze spirituele coach kan daardoor antwoorden geven op belangrijke vragen die jij hebt.

Als een top medium heldervoelend, helderwetend is dan weten zij dat dingen zo zijn, en voelen ze dat ook daadwerkelijk aan. Dit maakt hen een krachtig medium/paragnost. Je kunt bijvoorbeeld ook een helderziend medium/paragnost hebben.

Nieuwe inzichten door een top paragnost

Een paranormaal top medium kan je helpen om anders naar jouw standpunt te kijken en met nieuwe invalshoeken weer verder te gaan, bijvoorbeeld bij relatie problemen. Ook kunnen de spirituele coach en een top medium een heldere boodschap overbrengen, waarmee jij verder kunt gaan in je leven. Eerst kan er echter wel eens een begeleiding nodig zijn om tot inzichten te komen.

Een heldervoelend, helderwetend, helderhorend medium, spiritueel coach, krachtig medium kan ook door middel van kaartlegging jouw vragen eerlijk beantwoorden. Top paragnosten zullen trouwens altijd eerlijk antwoord geven op alle vragen.

Het kan ook zijn dat een top medium/paragnost geen informatie doorkrijgt, dan zal een top medium of paragnost jou dat ook vertellen. Een zuiver medium zal namelijk nooit antwoorden bedenken. Daarbij zal een zuiver medium ook nooit dingen voor jou verzwijgen, hoe pijnlijk iets ook kan zijn.

Een Reiki Master

Een topparagnost kan ook nog een andere spirituele gave hebben. Dit heeft te maken met healing (op afstand). Een Reiki Master kan aanvoelen of iemand pijn heeft maar ook waar. Door het uitstralen van bepaalde energieën kan een Reiki Master deze pijn verzachten of wegnemen. Een Reiki Master kan dus andere gaves ook healing op afstand uitvoeren.

topparagnost bellen

Een spiritueel paragnost die aan kaartleggingen doet

Naast het bieden van een luisterend oor kan een medium/paragnost ook doen aan kaartlegging. Deze kaart legging beantwoorden vragen over allerlei situaties. Dit kan gaan over jouw relatie problemen, een toekomst voorspelling, familie, werk of andere belangrijke zaken.

Een top medium/life coach kan gebruik maken van tarot kaarten, lenormand kaarten of engelenkaarten. Ook op deze manier kan er contact met overledenen worden gemaakt. De lenormand kaarten geven inzicht in situaties.

Als topparagnosten gebruik maken van lenormand kaarten kunnen zij meer informatie verkrijgen over de toekomst of een situatie. Een engelen kaartlegster gebruik de engelen of lenormand kaarten tijdens een consult.

Een zuiver paragnost bij Q Mediums

Een heldervoelend paragnoste, een spiritueel coach, een krachtig medium, paragnost, een ervaren medium een engelen kaartlegster. Paragnoste Olga, paragnost Cor, paragnoste Yuorah of paragnoste Marian. Hoe maak je nou een geschikte keus voor een topparagnost als en zoveel therapeuten bekend zijn.

Om voor jou een keuze te maken tussen alle top paragnosten moet je deels je eigen gevoel volgen. Je moet bij een paragnost een goed gevoel hebben. Daarnaast kun je bij iedere paragnost al allerlei ervaringen zien. Zo kun je zien of iemand een Reiki Master is, gespecialiseerd is in lenormand kaarten, tarot kaarten, engelen kaarten, een luisterend oor, de toekomst voorspellen of contact met overledenen. De reden waarom jij een topparagnost wilt spreken draagt natuurlijk bij aan de keuze voor een paragnost die jij maakt.

Contact met een topparagnost

Met een bekend medium, spiritueel coach, top medium, topparagnost, heldervoelend paragnoste of een ervaren kaartlegster kun je bij ons op verschillende manieren in contact komen. Zo kun je er voor kiezen om met onze topparagnosten te bellen, te chatten of mee te mailen. Onze chat centrale en de e mail services zijn de hele dag voor beschikbaar.

Kom snel in contact met een topmedium of topparagnost. Dit om contact met overleden dierbaren te hebben, te praten over jouw burn out, een toekomst voorspelling te doen, te praten over jouw relatie problemen of voor andere belangrijke zaken. Hiermee ondersteunen wij je graag om een beter leven te leiden. Dus laat het ons direct weten wat jouw vraag of probleem is, en welke spirituele coach of topparagnost je wil contacteren.

Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer