Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Medium paranormaal

Medium paranormaal

Zoek jij een medium paranormaal? Een zuiver medium/paragnost kan jou helpen! Het is namelijk zo dat een top medium beschikt over paranormale gaven, een zesde zintuig. Dit betekent dat het medium contact kan maken met de andere wereld. Een top medium doet dit door middel van helderziendheid of heldervoelendheid. Op deze manier is het mogelijk dat er een boodschap overgebracht wordt vanuit de andere wereld. Dit kan zijn van een overledene, maar ook van een engel of gids.

Een top medium/paragnost dat contact heeft met de andere wereld, is niet te vergelijken met iemand die tarotkaarten leest. Een tarotkaartlegger gebruikt de kaarten om inzicht te krijgen in een situatie. Een top medium daarentegen maakt contact met de andere wereld en kan hierdoor boodschappen doorgeven.

Er zijn verschillende soorten mediums. Zo is er het helderziend medium/paragnost, maar ook het heldervoelend medium/paragnost en het engelmedium. Het is belangrijk dat je weet welk type medium bij jou past. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Zo kan het zijn dat je beter tot jou aangesproken voelt door een engelmedium, dan door een helderziend medium.

Hoe vind ik een goed medium?

Er bestaan verschillende manieren waarop je een goed medium/paragnost kunt vinden. Zo is het mogelijk dat je via de telefoon een afspraak maakt met een top medium, maar je kunt ook gebruik maken van het internet. Er zijn namelijk steeds meer websites waarop je een top medium kunt vinden. Het is belangrijk dat je een top medium uitkiest waarvan je weet dat hij of zij betrouwbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een top medium te consulteren die lid is van een erkende organisatie.

Een andere mogelijkheid is dat je iemand vraagt om een medium/paragnost te raadplegen. Dit kan iemand zijn die jij kent en vertrouwt, maar je kunt ook een vriend of familielid vragen. Het is belangrijk dat je weet dat er ook veel nepmediums zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed informeert voordat je een medium raadpleegt.

Bij QMediums worden de mediums en top paragnosten gescreend voordat zij werkzaam zijn.

Hoe komt iemand aan paranormale gaven?

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven waardoor zij dingen verhelderd voor jou kunnen krijgen. Deze gaven worden ook wel ‘gaven van de geest’ genoemd. Deze gaven kunnen iemand van nature aanwezig zijn, maar ze kunnen ook ontwikkeld worden. Dit is afhankelijk per persoon.

Voor sommige mensen is het belangrijk dat zij een bepaalde cursus volgen, waardoor zij deze gaven verder kunnen ontwikkelen. Anderen hebben hier minder behoefte aan. Zoals je net hebt kunnen lezen, kunnen deze gaven van nature aanwezig zijn. Dit betekent dat iemand niet per se een cursus hoeft te volgen om deze gaven te ontwikkelen.

Naast deze spirituele groei is er een andere mogelijkheid namelijk erfelijkheid. Dit betekent dat deze gaven van generatie op generatie doorgegeven worden. Het is dus mogelijk dat jij deze gaven hebt geërfd van je ouders of grootouders.

Soms kan het zo zijn dat iemand niet open staat voor de gaven, waardoor deze niet tot uiting komen. Is het zo dat iemand wel een spirituele ontwikkeling heeft doorgemaakt, dan fungeren zij als het ware als een soort doorgeefluik. Dit betekent dat deze personen de energie vanuit de andere wereld door kunnen geven.

Hoe gebruik ik mijn paranormale gaven?

Wanneer je over paranormale gaven beschikt, is het belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Zo is het niet verstandig dat je zomaar een reading doet voor iedereen die erom vraagt. Het is belangrijk dat je deze gaven met respect behandelt.

Er zijn verschillende manieren waarop je gaven kunt gebruiken. Zo kun je readings doen voor mensen, maar je kunt ook een healing geven. Je zult merken dat er verschillende mensen zijn die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt hoe ver je wilt gaan. Zo kun je ervoor kiezen om alleen readings te doen, maar je kunt ook healing geven en mensen begeleiden in hun spirituele ontwikkeling.

Wanneer je een reading doet, is het belangrijk dat je deze rustig opbouwt. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een algemene reading, waarin je de energiesfeer van de ander bekijkt. Op basis hiervan kun je vervolgens een diepere reading doen, waarin je specifieke vragen kunt beantwoorden.

Als jij twijfelt over jouw gaven, dan zijn er dingen die er op kunnen duiden dat jij inderdaad beschikt over gaven. Zoals je bijvoorbeeld regelmatig dromen hebt waarin je contact maakt met overledenen. Ook kan het zijn dat je gevoelens van anderen goed aanvoelt, of dat je intuïtie sterk is ontwikkeld. Het is belangrijk dat je hier rustig mee omgaat. Zo kun je ervoor kiezen om een cursus te volgen, of om iemand te raadplegen die jou hiermee verder kan helpen.

Een medium raadplegen

Als je besluit om een allround medium te raadplegen, is het belangrijk dat je weet hoe dit werkt. Zo is het mogelijk dat je eerst een intakegesprek hebt met het medium. Dit is een gesprek waarin je kunt vertellen wat je wensen zijn. Het allround medium kan hierdoor beter inschatten of hij of zij je kan helpen.

Het is ook mogelijk dat je direct een reading krijgt van het medium. Dit is afhankelijk van het type reading dat je wilt. Zo is er bijvoorbeeld de engelreading, waarbij het betrouwbaar medium contact maakt met je engelen om je een boodschap door te geven.

Voordat je start met een consult met een allround medium en ervaren paragnost is het belangrijk dat jij weet dat het paranormaal vermogen van een ervaren medium verschil. Het is namelijk zo dat de ervaren mediums kunnen beschikken over een of meerdere bijzondere gaven. Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is dat zij helder voelend zijn, daarnaast kan het ook zo zijn dat een medium helderwetend, helderziend of helderhorend is. Door deze verschillende gaven kunnen de mediums jou ook op verschillende vlakken helpen. Zo kan het zijn dat het medium jou helpt met een reading, maar je kunt ook ervoor kiezen om hulp te vragen bij een rouwproces.

Het is dus belangrijk dat je weet welke gaven een medium kan hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat jij altijd terecht komt bij een medium die bij jouw wensen past.

Medium paranormaal

Een chakra medium

Een chakra medium is een medium die contact kan maken met de energieën in je chakra’s. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, elk chakra heeft een andere functie. Wanneer er iets is met een bepaald chakra, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam en/of in het leven. Een chakra medium paranormaal kan je helpen om de energieën in je chakra’s te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een aura reader

Een aura reader is een medium die contact kan maken met de energie in je aura. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een aura is een veld van energie rondom je lichaam. Wanneer er iets is met je aura, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam of in het leven. Een aura reader kan je helpen om de energieën in je aura te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een engel medium

Een engel medium is een medium die contact kan maken met engelen. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke boodschap de engelen voor je hebben.

Engelen zijn boodschappers van God en kunnen je helpen bij allerlei problemen in het leven. Een engel medium kan contact maken met de engelen en voor je uitzoeken wat zij voor boodschap hebben. Daarnaast kan een engel medium ook helpen bij een rouwproces, want je kunt contact maken met je overleden geliefden.

Tijdens een reading kan een spiritueel coach verschillende methoden gebruiken om onbeantwoorde vragen te beantwoorden of om te praten met jou over iets dat jou negatief bezighoudt. Dit kan zijn voor heldere inzichten over jouw persoonlijke ontwikkeling, over overleden dierbaren, maar ook over liefde/werk of andere bepaalde dingen.

Een helende reading van een zuiver medium paranormaal

Bij een helende reading gaat het erom dat het ervaren medium contact maakt met de energie van de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want hierdoor kan het ervaren medium weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een helende reading kan door een Reiki Master worden uitgevoerd. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de helende kracht van Reiki. Tijdens een helende reading maakt de Reiki Master contact met de energie van de andere wereld, zodat hij of zij weet welke energieën je nodig hebt. Vervolgens zal de Reiki Master deze energieën met zijn of haar handen doorgeven aan jou.

Een bekend medium kan ook energetisch reinigen. Dit wil zeggen dat er oude energieën worden weggehaald en je lichtkracht vergroot. Dit kan door een reading maar ook door andere vormen van heling. Energetisch reinigen kan bijvoorbeeld ook een huis zijn, dit kan gedaan worden omdat er dan geen oude energieën meer in huis zijn.

Een spiritueel coach als medium paranormaal

Een intuïtief gesprekspartner kan er ook voor jou zijn als relatie coach. Als jij relatie problemen hebt kan het fijn zijn om hier over te praten met een ervaren medium/paragnost. Het is zo dat een medium of paragnsot met een sterke intuïtie of die heldervoelend is jou hierbij kan helpen. Een heldervoelend/helderwetend medium kan hierbij helpen doordat zij in contact kunnen komen met de energie van de ander.

Bij relatieproblemen kan het zo zijn dat elkaar emoties en gevoelens niet begrepen worden. Door dan in contact te komen met een relatie coach, tevens medium paranormaal met een zesde zintuig kan het zijn dat in jullie relatie weer positieve energie komt. Een relatie heeft namelijk twee mensen nodig met een fijne energie, wanneer deze energie weg is raakt de relatie in problemen. Een levenscoach of spiritueel coach helpt je hierbij!

Reading door een medium paranormaal

Een reading kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken. Wanneer je een reading hebt gehad is het belangrijk dat je de inzichten die je hebt gekregen toepast in je dagelijkse leven, zodat je weer verder kunt met een schone lei.

Ook als je wilt praten met een spiritueel coach over onvoorwaardelijke liefde, voorspellende dromen, heling, je levensdoel of over andere dingen die je bezig houden dan kan een reading hierbij helpend zijn. Een reading is namelijk een fijne manier om weer in contact te komen met jouw ware ik.

Heb jij meer behoefte aan een luisterend oor? Ook dan kun jij terecht bij een medium paranormaal. Er zijn online verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Voor een consult kun jij kiezen voor een e-mail consult, een telefonisch consult of chat contact medium. Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Betty
Beschikbaar
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Ingesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Ingesprek
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Ingesprek
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster