Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium paranormaal

Zoek jij een medium paranormaal? Een zuiver medium/paragnost kan jou helpen! Het is namelijk zo dat een top medium beschikt over paranormale gaven, een zesde zintuig. Dit betekent dat het medium contact kan maken met de andere wereld. Een top medium doet dit door middel van helderziendheid of heldervoelendheid. Op deze manier is het mogelijk dat er een boodschap overgebracht wordt vanuit de andere wereld. Dit kan zijn van een overledene, maar ook van een engel of gids.

Een top medium/paragnost dat contact heeft met de andere wereld, is niet te vergelijken met iemand die tarotkaarten leest. Een tarotkaartlegger gebruikt de kaarten om inzicht te krijgen in een situatie. Een top medium daarentegen maakt contact met de andere wereld en kan hierdoor boodschappen doorgeven.

Er zijn verschillende soorten mediums. Zo is er het helderziend medium/paragnost, maar ook het heldervoelend medium/paragnost en het engelmedium. Het is belangrijk dat je weet welk type medium bij jou past. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Zo kan het zijn dat je beter tot jou aangesproken voelt door een engelmedium, dan door een helderziend medium.

Hoe vind ik een goed medium?

Er bestaan verschillende manieren waarop je een goed medium/paragnost kunt vinden. Zo is het mogelijk dat je via de telefoon een afspraak maakt met een top medium, maar je kunt ook gebruik maken van het internet. Er zijn namelijk steeds meer websites waarop je een top medium kunt vinden. Het is belangrijk dat je een top medium uitkiest waarvan je weet dat hij of zij betrouwbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een top medium te consulteren die lid is van een erkende organisatie.

Een andere mogelijkheid is dat je iemand vraagt om een medium/paragnost te raadplegen. Dit kan iemand zijn die jij kent en vertrouwt, maar je kunt ook een vriend of familielid vragen. Het is belangrijk dat je weet dat er ook veel nepmediums zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed informeert voordat je een medium raadpleegt.

Bij QMediums worden de mediums en top paragnosten gescreend voordat zij werkzaam zijn.

Hoe komt iemand aan paranormale gaven?

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven waardoor zij dingen verhelderd voor jou kunnen krijgen. Deze gaven worden ook wel ‘gaven van de geest’ genoemd. Deze gaven kunnen iemand van nature aanwezig zijn, maar ze kunnen ook ontwikkeld worden. Dit is afhankelijk per persoon.

Voor sommige mensen is het belangrijk dat zij een bepaalde cursus volgen, waardoor zij deze gaven verder kunnen ontwikkelen. Anderen hebben hier minder behoefte aan. Zoals je net hebt kunnen lezen, kunnen deze gaven van nature aanwezig zijn. Dit betekent dat iemand niet per se een cursus hoeft te volgen om deze gaven te ontwikkelen.

Naast deze spirituele groei is er een andere mogelijkheid namelijk erfelijkheid. Dit betekent dat deze gaven van generatie op generatie doorgegeven worden. Het is dus mogelijk dat jij deze gaven hebt geërfd van je ouders of grootouders.

Soms kan het zo zijn dat iemand niet open staat voor de gaven, waardoor deze niet tot uiting komen. Is het zo dat iemand wel een spirituele ontwikkeling heeft doorgemaakt, dan fungeren zij als het ware als een soort doorgeefluik. Dit betekent dat deze personen de energie vanuit de andere wereld door kunnen geven.

Hoe gebruik ik mijn paranormale gaven?

Wanneer je over paranormale gaven beschikt, is het belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Zo is het niet verstandig dat je zomaar een reading doet voor iedereen die erom vraagt. Het is belangrijk dat je deze gaven met respect behandelt.

Er zijn verschillende manieren waarop je gaven kunt gebruiken. Zo kun je readings doen voor mensen, maar je kunt ook een healing geven. Je zult merken dat er verschillende mensen zijn die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt hoe ver je wilt gaan. Zo kun je ervoor kiezen om alleen readings te doen, maar je kunt ook healing geven en mensen begeleiden in hun spirituele ontwikkeling.

Wanneer je een reading doet, is het belangrijk dat je deze rustig opbouwt. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een algemene reading, waarin je de energiesfeer van de ander bekijkt. Op basis hiervan kun je vervolgens een diepere reading doen, waarin je specifieke vragen kunt beantwoorden.

Als jij twijfelt over jouw gaven, dan zijn er dingen die er op kunnen duiden dat jij inderdaad beschikt over gaven. Zoals je bijvoorbeeld regelmatig dromen hebt waarin je contact maakt met overledenen. Ook kan het zijn dat je gevoelens van anderen goed aanvoelt, of dat je intuïtie sterk is ontwikkeld. Het is belangrijk dat je hier rustig mee omgaat. Zo kun je ervoor kiezen om een cursus te volgen, of om iemand te raadplegen die jou hiermee verder kan helpen.

Een medium raadplegen

Als je besluit om een allround medium te raadplegen, is het belangrijk dat je weet hoe dit werkt. Zo is het mogelijk dat je eerst een intakegesprek hebt met het medium. Dit is een gesprek waarin je kunt vertellen wat je wensen zijn. Het allround medium kan hierdoor beter inschatten of hij of zij je kan helpen.

Het is ook mogelijk dat je direct een reading krijgt van het medium. Dit is afhankelijk van het type reading dat je wilt. Zo is er bijvoorbeeld de engelreading, waarbij het betrouwbaar medium contact maakt met je engelen om je een boodschap door te geven.

Voordat je start met een consult met een allround medium en ervaren paragnost is het belangrijk dat jij weet dat het paranormaal vermogen van een ervaren medium verschil. Het is namelijk zo dat de ervaren mediums kunnen beschikken over een of meerdere bijzondere gaven. Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is dat zij helder voelend zijn, daarnaast kan het ook zo zijn dat een medium helderwetend, helderziend of helderhorend is. Door deze verschillende gaven kunnen de mediums jou ook op verschillende vlakken helpen. Zo kan het zijn dat het medium jou helpt met een reading, maar je kunt ook ervoor kiezen om hulp te vragen bij een rouwproces.

Het is dus belangrijk dat je weet welke gaven een medium kan hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat jij altijd terecht komt bij een medium die bij jouw wensen past.

Een heldervoelend medium

Heldervoelendheid betekent dat het medium gevoelens en emoties kan voelen vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten of er sprake is van positieve of negatieve energie. Iemand die heldervoelend is wordt ook wel een hoogsensitief medium genoemd.

Een heldervoelend medium kan je helpen bij allerlei verschillende problemen. Zo kan het zijn dat je hulp nodig hebt met het verwerken van een verlies, maar je kunt ook terecht bij een heldervoelend medium als je in contact wilt komen met overledenen. Een heldervoelend medium is een medium die jou kan helpen bij allerlei verschillende problemen.

Het is belangrijk om te weten dat een heldervoelend medium niet per se ook een helderziend medium is. Een heldervoelend medium kan namelijk geen beelden zien vanuit de andere wereld, maar voelt alleen de emoties en energieën. Dit is wel een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten of er sprake is van positieve of negatieve energie.

Een heldervoelend kaartlegster kan voor jou een kaartlegging doen. Een heldervoelend kaartlegster kan op deze manier jou helpen bij het beantwoorden van vragen. Daarnaast kan een heldervoelend kaartlegster ook helpen bij een rouwproces.

Een reading bij een heldervoelend kaartlegster is altijd maatwerk. Dit betekent dat het medium zal kijken naar wat er nodig is voor jou. Zo kunnen er bijvoorbeeld een of meerdere kaarten getrokken worden, maar het medium kan ook contact maken met overledenen. Een intuïtief gesprekspartner die heldervoelend is wordt ook hoog sensitief en een empathisch persoon genoemd.

Een helderziend medium

Helderziendheid betekent dat het medium beelden kan zien vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor contact maken met overledenen.

Een helderziend medium kan je helpen bij allerlei verschillende problemen. Zo kan het zijn dat je hulp nodig hebt met het verwerken van een verlies, maar je kunt ook terecht bij een helderziend medium als je in contact wilt komen met overledenen. Een helderziend medium is een medium die jou kan helpen bij allerlei verschillende problemen.

Het is belangrijk om te weten dat een helderziend medium niet per se ook een heldervoelend medium is. Een helderziend medium kan namelijk geen gevoelens en emoties voelen vanuit de andere wereld, maar ziet alleen beelden. Dit is ook de reden dat zij vragen beantwoorden over de toekomst. Een helderziend medium kan de toekomst voorspellen.

Een helderhorend medium

Helderhorendheid betekent dat het medium stemmen en geluiden kan horen vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor contact maken met overledenen. Op deze manier kunnen zij jou dingen voorgeven van dierbare overledenen.

Een helderhorend medium die hoort namelijk stemmen en andere vormen van geluid. Dit kunnen geluiden zijn uit het verleden, heden of de toekomst. Een helderhorend medium kan dus iemand zijn die contact heeft met overledenen, maar ook contact kan maken met engelen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium is een medium die over bijzondere kennis beschikt. Dit is kennis die niet uit boeken of andere bronnen komt, maar pure wijsheid die het medium vanuit de andere wereld heeft ontvangen.

Een helder wetend medium weet dat dingen gebeuren, zonder dat hier enige aanleiding voor is. Een helderwetend paragnost is bijvoorbeeld altijd op de hoogte van nieuwtjes en weet dingen die voor anderen een verrassing zijn. Een helder wetend paragnost kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt.

Een helderwetend kaartlegster kan voor jou lenormand kaarten leggen, op deze manier kan zij jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Daarnaast kan een helderwetend kaartlegster ook helpen bij een rouwproces.

Medium paranormaal

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij het medium niet bewust bezig is met het schrijven. Het medium laat zich leiden door een andere bron, zoals een geest of engel.

Automatisch schrift kan gebruikt worden om boodschappen door te geven, maar ook om gedichten of verhalen te schrijven. Dit kan gaan over negatieve gedachten, bepaalde onderwerpen als liefde, werk of een overleden persoon.

Een reïncarnatie medium

Een reïncarnatie medium is een medium die contact kan maken met zielen die in een ander lichaam zijn geboren. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten wie je in een vorig leven bent geweest.

Op deze manier kan het medium jou helpen bij het oplossen van problemen die je in het huidige leven ervaart. Een reïncarnatie medium kan daarnaast ook helpen bij een rouwproces. Je kunt namelijk contact maken met je overleden geliefden en hen vragen stellen.

Een chakra medium

Een chakra medium is een medium die contact kan maken met de energieën in je chakra’s. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, elk chakra heeft een andere functie. Wanneer er iets is met een bepaald chakra, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam en/of in het leven. Een chakra medium kan je helpen om de energieën in je chakra’s te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een aura reader

Een aura reader is een medium die contact kan maken met de energie in je aura. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een aura is een veld van energie rondom je lichaam. Wanneer er iets is met je aura, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam of in het leven. Een aura reader kan je helpen om de energieën in je aura te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een engel medium

Een engel medium is een medium die contact kan maken met engelen. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke boodschap de engelen voor je hebben.

Engelen zijn boodschappers van God en kunnen je helpen bij allerlei problemen in het leven. Een engel medium kan contact maken met de engelen en voor je uitzoeken wat zij voor boodschap hebben. Daarnaast kan een engel medium ook helpen bij een rouwproces, want je kunt contact maken met je overleden geliefden.

Tijdens een reading kan een spiritueel coach verschillende methoden gebruiken om onbeantwoorde vragen te beantwoorden of om te praten met jou over iets dat jou negatief bezighoudt. Dit kan zijn voor heldere inzichten over jouw persoonlijke ontwikkeling, over overleden dierbaren, maar ook over liefde/werk of andere bepaalde dingen.

Een helende reading van een zuiver medium

Bij een helende reading gaat het erom dat het ervaren medium contact maakt met de energie van de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want hierdoor kan het ervaren medium weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een helende reading kan door een Reiki Master worden uitgevoerd. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de helende kracht van Reiki. Tijdens een helende reading maakt de Reiki Master contact met de energie van de andere wereld, zodat hij of zij weet welke energieën je nodig hebt. Vervolgens zal de Reiki Master deze energieën met zijn of haar handen doorgeven aan jou.

Een bekend medium kan ook energetisch reinigen. Dit wil zeggen dat er oude energieën worden weggehaald en je lichtkracht vergroot. Dit kan door een reading maar ook door andere vormen van heling. Energetisch reinigen kan bijvoorbeeld ook een huis zijn, dit kan gedaan worden omdat er dan geen oude energieën meer in huis zijn.

Een spiritueel coach als relatie coach

Een intuïtief gesprekspartner kan er ook voor jou zijn als relatie coach. Als jij relatie problemen hebt kan het fijn zijn om hier over te praten met een ervaren medium/paragnost. Het is zo dat een medium of paragnsot met een sterke intuïtie of die heldervoelend is jou hierbij kan helpen. Een heldervoelend/helderwetend medium kan hierbij helpen doordat zij in contact kunnen komen met de energie van de ander.

Bij relatieproblemen kan het zo zijn dat elkaar emoties en gevoelens niet begrepen worden. Door dan in contact te komen met een relatie coach met een zesde zintuig kan het zijn dat in jullie relatie weer positieve energie komt. Een relatie heeft namelijk twee mensen nodig met een fijne energie, wanneer deze energie weg is raakt de relatie in problemen. Een levenscoach of spiritueel coach helpt je hierbij!

Een reading kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken. Wanneer je een reading hebt gehad is het belangrijk dat je de inzichten die je hebt gekregen toepast in je dagelijkse leven, zodat je weer verder kunt met een schone lei.

Ook als je wilt praten met een spiritueel coach over onvoorwaardelijke liefde, voorspellende dromen, heling, je levensdoel of over andere dingen die je bezig houden dan kan een reading hierbij helpend zijn. Een reading is namelijk een fijne manier om weer in contact te komen met jouw ware ik.

Een luisterend oor van een medium en paragnost

Veel mensen vinden het lastig om hun problemen te delen met familie of vrienden, maar je kunt ook terecht bij een professional. Er zijn namelijk ook mensen die gespecialiseerd zijn in het geven van readings en dit soort advies. Dit zijn mensen die gediplomeerd zijn en hierdoor de kennis en ervaring hebben om jou te helpen.

Een reading is dan ook een fijne manier om je problemen te delen met iemand die er verstand van heeft en je kan helpen met heldere inzichten. Wanneer je een reading hebt is het belangrijk dat je er iets mee doet, want dan ben je er alleen maar beter mee!

Het is ook zo dat onze ervaren mediums een luisterend oor bieden. Soms kan het fijn zijn om over een bepaalde situatie te praten met iemand die er totaal buiten staat. Een ervaren medium/paragnost met jarenlange ervaring kent jouw situatie verder niet, maar kan wel door zijn of haar bijzondere krachten jou een advies meegeven.

Als jij een luisterend oor nodig hebt van een medium of paragnost dan kun jij een eerlijk antwoord verwachten op de vragen die jij stelt, maar ook op andere levensvragen. Een reading is hierbij een fijne manier om in contact te komen met de andere wereld en zo je vragen te laten beantwoorden.

Kaarten leggen door een spiritueel coach

Voor bepaalde onderwerpen kan het zijn dat een spiritueel coach besluit om te werken met tarot kaarten of lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn al eeuwen oud en dit is dan ook een manier van werken die erg belangrijk is. Tarot kaarten zijn daarentegen weer wat jonger, maar dit maakt de kaarten niet minder waardevol.

Een reading met tarot of lenormand kaarten is een fijne manier om in contact te komen met de andere wereld en zo jouw vragen te laten beantwoorden. Een reading met tarot of lenormand kaarten kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken.

Het verschil tussen tarot kaarten en lenormand kaarten is dat bij de tarot kaarten de symbolen op de kaarten moeilijker te interpreteren zijn. Bij lenormand kaarten is het zo dat de symboliek een stuk makkelijker te interpreteren is. Lenormand kaarten zijn dan ook erg geschikt voor beginners die nog niet bekend zijn met de tarot kaarten.

Een kaartlegging voor onbeantwoorde vragen kan je laten uitvoeren voor een helderwetend paragnost, een helder wetend medium, een helder voelend spiritueel coach, een heldervoelend/helderwetend medium of voor een spiritueel coach die contacten maakt met andere entiteiten.

Een consult met een spiritueel coach

Voor een eerlijk antwoord op vragen over liefde, werk of familie kun jij terecht bij mediums en paragnosten. Zij kunnen jou helpen om antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Ook contact met overleden dierbaren kunnen zij voor jou maken om het verlies een plekje te geven.

Heb jij meer behoefte aan een luisterend oor? Ook dan kun jij terecht bij een helderwetend paragnost. Er zijn online verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Voor een consult kun jij kiezen voor een e-mail consult, een telefonisch consult of chat contact medium. Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart