Medium paranormaal

Zoek jij een medium paranormaal? Een zuiver medium/paragnost kan jou helpen! Het is namelijk zo dat een top medium beschikt over paranormale gaven, een zesde zintuig. Dit betekent dat het medium contact kan maken met de andere wereld. Een top medium doet dit door middel van helderziendheid of heldervoelendheid. Op deze manier is het mogelijk dat er een boodschap overgebracht wordt vanuit de andere wereld. Dit kan zijn van een overledene, maar ook van een engel of gids.

Een top medium/paragnost dat contact heeft met de andere wereld, is niet te vergelijken met iemand die tarotkaarten leest. Een tarotkaartlegger gebruikt de kaarten om inzicht te krijgen in een situatie. Een top medium daarentegen maakt contact met de andere wereld en kan hierdoor boodschappen doorgeven.

Er zijn verschillende soorten mediums. Zo is er het helderziend medium/paragnost, maar ook het heldervoelend medium/paragnost en het engelmedium. Het is belangrijk dat je weet welk type medium bij jou past. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Zo kan het zijn dat je beter tot jou aangesproken voelt door een engelmedium, dan door een helderziend medium.

Hoe vind ik een goed medium?

Er bestaan verschillende manieren waarop je een goed medium/paragnost kunt vinden. Zo is het mogelijk dat je via de telefoon een afspraak maakt met een top medium, maar je kunt ook gebruik maken van het internet. Er zijn namelijk steeds meer websites waarop je een top medium kunt vinden. Het is belangrijk dat je een top medium uitkiest waarvan je weet dat hij of zij betrouwbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een top medium te consulteren die lid is van een erkende organisatie.

Een andere mogelijkheid is dat je iemand vraagt om een medium/paragnost te raadplegen. Dit kan iemand zijn die jij kent en vertrouwt, maar je kunt ook een vriend of familielid vragen. Het is belangrijk dat je weet dat er ook veel nepmediums zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed informeert voordat je een medium raadpleegt.

Bij QMediums worden de mediums en top paragnosten gescreend voordat zij werkzaam zijn.

Hoe komt iemand aan paranormale gaven?

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven waardoor zij dingen verhelderd voor jou kunnen krijgen. Deze gaven worden ook wel ‘gaven van de geest’ genoemd. Deze gaven kunnen iemand van nature aanwezig zijn, maar ze kunnen ook ontwikkeld worden. Dit is afhankelijk per persoon.

Voor sommige mensen is het belangrijk dat zij een bepaalde cursus volgen, waardoor zij deze gaven verder kunnen ontwikkelen. Anderen hebben hier minder behoefte aan. Zoals je net hebt kunnen lezen, kunnen deze gaven van nature aanwezig zijn. Dit betekent dat iemand niet per se een cursus hoeft te volgen om deze gaven te ontwikkelen.

Naast deze spirituele groei is er een andere mogelijkheid namelijk erfelijkheid. Dit betekent dat deze gaven van generatie op generatie doorgegeven worden. Het is dus mogelijk dat jij deze gaven hebt geërfd van je ouders of grootouders.

Soms kan het zo zijn dat iemand niet open staat voor de gaven, waardoor deze niet tot uiting komen. Is het zo dat iemand wel een spirituele ontwikkeling heeft doorgemaakt, dan fungeren zij als het ware als een soort doorgeefluik. Dit betekent dat deze personen de energie vanuit de andere wereld door kunnen geven.

Hoe gebruik ik mijn paranormale gaven?

Wanneer je over paranormale gaven beschikt, is het belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Zo is het niet verstandig dat je zomaar een reading doet voor iedereen die erom vraagt. Het is belangrijk dat je deze gaven met respect behandelt.

Er zijn verschillende manieren waarop je gaven kunt gebruiken. Zo kun je readings doen voor mensen, maar je kunt ook een healing geven. Je zult merken dat er verschillende mensen zijn die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt hoe ver je wilt gaan. Zo kun je ervoor kiezen om alleen readings te doen, maar je kunt ook healing geven en mensen begeleiden in hun spirituele ontwikkeling.

Wanneer je een reading doet, is het belangrijk dat je deze rustig opbouwt. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een algemene reading, waarin je de energiesfeer van de ander bekijkt. Op basis hiervan kun je vervolgens een diepere reading doen, waarin je specifieke vragen kunt beantwoorden.

Als jij twijfelt over jouw gaven, dan zijn er dingen die er op kunnen duiden dat jij inderdaad beschikt over gaven. Zoals je bijvoorbeeld regelmatig dromen hebt waarin je contact maakt met overledenen. Ook kan het zijn dat je gevoelens van anderen goed aanvoelt, of dat je intuïtie sterk is ontwikkeld. Het is belangrijk dat je hier rustig mee omgaat. Zo kun je ervoor kiezen om een cursus te volgen, of om iemand te raadplegen die jou hiermee verder kan helpen.

Een medium raadplegen

Als je besluit om een allround medium te raadplegen, is het belangrijk dat je weet hoe dit werkt. Zo is het mogelijk dat je eerst een intakegesprek hebt met het medium. Dit is een gesprek waarin je kunt vertellen wat je wensen zijn. Het allround medium kan hierdoor beter inschatten of hij of zij je kan helpen.

Het is ook mogelijk dat je direct een reading krijgt van het medium. Dit is afhankelijk van het type reading dat je wilt. Zo is er bijvoorbeeld de engelreading, waarbij het betrouwbaar medium contact maakt met je engelen om je een boodschap door te geven.

Voordat je start met een consult met een allround medium en ervaren paragnost is het belangrijk dat jij weet dat het paranormaal vermogen van een ervaren medium verschil. Het is namelijk zo dat de ervaren mediums kunnen beschikken over een of meerdere bijzondere gaven. Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is dat zij helder voelend zijn, daarnaast kan het ook zo zijn dat een medium helderwetend, helderziend of helderhorend is. Door deze verschillende gaven kunnen de mediums jou ook op verschillende vlakken helpen. Zo kan het zijn dat het medium jou helpt met een reading, maar je kunt ook ervoor kiezen om hulp te vragen bij een rouwproces.

Het is dus belangrijk dat je weet welke gaven een medium kan hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat jij altijd terecht komt bij een medium die bij jouw wensen past.

Medium paranormaal

Een chakra medium

Een chakra medium is een medium die contact kan maken met de energieën in je chakra’s. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, elk chakra heeft een andere functie. Wanneer er iets is met een bepaald chakra, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam en/of in het leven. Een chakra medium paranormaal kan je helpen om de energieën in je chakra’s te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een aura reader

Een aura reader is een medium die contact kan maken met de energie in je aura. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een aura is een veld van energie rondom je lichaam. Wanneer er iets is met je aura, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam of in het leven. Een aura reader kan je helpen om de energieën in je aura te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een engel medium

Een engel medium is een medium die contact kan maken met engelen. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke boodschap de engelen voor je hebben.

Engelen zijn boodschappers van God en kunnen je helpen bij allerlei problemen in het leven. Een engel medium kan contact maken met de engelen en voor je uitzoeken wat zij voor boodschap hebben. Daarnaast kan een engel medium ook helpen bij een rouwproces, want je kunt contact maken met je overleden geliefden.

Tijdens een reading kan een spiritueel coach verschillende methoden gebruiken om onbeantwoorde vragen te beantwoorden of om te praten met jou over iets dat jou negatief bezighoudt. Dit kan zijn voor heldere inzichten over jouw persoonlijke ontwikkeling, over overleden dierbaren, maar ook over liefde/werk of andere bepaalde dingen.

Een helende reading van een zuiver medium paranormaal

Bij een helende reading gaat het erom dat het ervaren medium contact maakt met de energie van de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want hierdoor kan het ervaren medium weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een helende reading kan door een Reiki Master worden uitgevoerd. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de helende kracht van Reiki. Tijdens een helende reading maakt de Reiki Master contact met de energie van de andere wereld, zodat hij of zij weet welke energieën je nodig hebt. Vervolgens zal de Reiki Master deze energieën met zijn of haar handen doorgeven aan jou.

Een bekend medium kan ook energetisch reinigen. Dit wil zeggen dat er oude energieën worden weggehaald en je lichtkracht vergroot. Dit kan door een reading maar ook door andere vormen van heling. Energetisch reinigen kan bijvoorbeeld ook een huis zijn, dit kan gedaan worden omdat er dan geen oude energieën meer in huis zijn.

Een spiritueel coach als medium paranormaal

Een intuïtief gesprekspartner kan er ook voor jou zijn als relatie coach. Als jij relatie problemen hebt kan het fijn zijn om hier over te praten met een ervaren medium/paragnost. Het is zo dat een medium of paragnsot met een sterke intuïtie of die heldervoelend is jou hierbij kan helpen. Een heldervoelend/helderwetend medium kan hierbij helpen doordat zij in contact kunnen komen met de energie van de ander.

Bij relatieproblemen kan het zo zijn dat elkaar emoties en gevoelens niet begrepen worden. Door dan in contact te komen met een relatie coach, tevens medium paranormaal met een zesde zintuig kan het zijn dat in jullie relatie weer positieve energie komt. Een relatie heeft namelijk twee mensen nodig met een fijne energie, wanneer deze energie weg is raakt de relatie in problemen. Een levenscoach of spiritueel coach helpt je hierbij!

Reading door een medium paranormaal

Een reading kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken. Wanneer je een reading hebt gehad is het belangrijk dat je de inzichten die je hebt gekregen toepast in je dagelijkse leven, zodat je weer verder kunt met een schone lei.

Ook als je wilt praten met een spiritueel coach over onvoorwaardelijke liefde, voorspellende dromen, heling, je levensdoel of over andere dingen die je bezig houden dan kan een reading hierbij helpend zijn. Een reading is namelijk een fijne manier om weer in contact te komen met jouw ware ik.

Heb jij meer behoefte aan een luisterend oor? Ook dan kun jij terecht bij een medium paranormaal. Er zijn online verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Voor een consult kun jij kiezen voor een e-mail consult, een telefonisch consult of chat contact medium. Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om jou te helpen!