Medium paranormaal

Zoek jij een medium paranormaal? Een zuiver medium/paragnost kan jou helpen! Het is namelijk zo dat een top medium beschikt over paranormale gaven, een zesde zintuig. Dit betekent dat het medium contact kan maken met de andere wereld. Een top medium doet dit door middel van helderziendheid of heldervoelendheid. Op deze manier is het mogelijk dat er een boodschap overgebracht wordt vanuit de andere wereld. Dit kan zijn van een overledene, maar ook van een engel of gids.

Een top medium/paragnost dat contact heeft met de andere wereld, is niet te vergelijken met iemand die tarotkaarten leest. Een tarotkaartlegger gebruikt de kaarten om inzicht te krijgen in een situatie. Een top medium daarentegen maakt contact met de andere wereld en kan hierdoor boodschappen doorgeven.

Er zijn verschillende soorten mediums. Zo is er het helderziend medium/paragnost, maar ook het heldervoelend medium/paragnost en het engelmedium. Het is belangrijk dat je weet welk type medium bij jou past. Dit kan namelijk per persoon verschillen. Zo kan het zijn dat je beter tot jou aangesproken voelt door een engelmedium, dan door een helderziend medium.

Hoe vind ik een goed medium?

Er bestaan verschillende manieren waarop je een goed medium/paragnost kunt vinden. Zo is het mogelijk dat je via de telefoon een afspraak maakt met een top medium, maar je kunt ook gebruik maken van het internet. Er zijn namelijk steeds meer websites waarop je een top medium kunt vinden. Het is belangrijk dat je een top medium uitkiest waarvan je weet dat hij of zij betrouwbaar is. Zo kun je bijvoorbeeld ervoor kiezen om een top medium te consulteren die lid is van een erkende organisatie.

Een andere mogelijkheid is dat je iemand vraagt om een medium/paragnost te raadplegen. Dit kan iemand zijn die jij kent en vertrouwt, maar je kunt ook een vriend of familielid vragen. Het is belangrijk dat je weet dat er ook veel nepmediums zijn. Zorg ervoor dat je altijd goed informeert voordat je een medium raadpleegt.

Bij QMediums worden de mediums en top paragnosten gescreend voordat zij werkzaam zijn.

Hoe komt iemand aan paranormale gaven?

Een spiritueel coach beschikt dus over paranormale gaven waardoor zij dingen verhelderd voor jou kunnen krijgen. Deze gaven worden ook wel ‘gaven van de geest’ genoemd. Deze gaven kunnen iemand van nature aanwezig zijn, maar ze kunnen ook ontwikkeld worden. Dit is afhankelijk per persoon.

Voor sommige mensen is het belangrijk dat zij een bepaalde cursus volgen, waardoor zij deze gaven verder kunnen ontwikkelen. Anderen hebben hier minder behoefte aan. Zoals je net hebt kunnen lezen, kunnen deze gaven van nature aanwezig zijn. Dit betekent dat iemand niet per se een cursus hoeft te volgen om deze gaven te ontwikkelen.

Naast deze spirituele groei is er een andere mogelijkheid namelijk erfelijkheid. Dit betekent dat deze gaven van generatie op generatie doorgegeven worden. Het is dus mogelijk dat jij deze gaven hebt geërfd van je ouders of grootouders.

Soms kan het zo zijn dat iemand niet open staat voor de gaven, waardoor deze niet tot uiting komen. Is het zo dat iemand wel een spirituele ontwikkeling heeft doorgemaakt, dan fungeren zij als het ware als een soort doorgeefluik. Dit betekent dat deze personen de energie vanuit de andere wereld door kunnen geven.

Hoe gebruik ik mijn paranormale gaven?

Wanneer je over paranormale gaven beschikt, is het belangrijk dat je hier verantwoordelijk mee omgaat. Zo is het niet verstandig dat je zomaar een reading doet voor iedereen die erom vraagt. Het is belangrijk dat je deze gaven met respect behandelt.

Er zijn verschillende manieren waarop je gaven kunt gebruiken. Zo kun je readings doen voor mensen, maar je kunt ook een healing geven. Je zult merken dat er verschillende mensen zijn die jouw hulp goed kunnen gebruiken. Het is belangrijk dat je voor jezelf bepaalt hoe ver je wilt gaan. Zo kun je ervoor kiezen om alleen readings te doen, maar je kunt ook healing geven en mensen begeleiden in hun spirituele ontwikkeling.

Wanneer je een reading doet, is het belangrijk dat je deze rustig opbouwt. Zo kun je bijvoorbeeld beginnen met een algemene reading, waarin je de energiesfeer van de ander bekijkt. Op basis hiervan kun je vervolgens een diepere reading doen, waarin je specifieke vragen kunt beantwoorden.

Als jij twijfelt over jouw gaven, dan zijn er dingen die er op kunnen duiden dat jij inderdaad beschikt over gaven. Zoals je bijvoorbeeld regelmatig dromen hebt waarin je contact maakt met overledenen. Ook kan het zijn dat je gevoelens van anderen goed aanvoelt, of dat je intuïtie sterk is ontwikkeld. Het is belangrijk dat je hier rustig mee omgaat. Zo kun je ervoor kiezen om een cursus te volgen, of om iemand te raadplegen die jou hiermee verder kan helpen.

Een medium raadplegen

Als je besluit om een allround medium te raadplegen, is het belangrijk dat je weet hoe dit werkt. Zo is het mogelijk dat je eerst een intakegesprek hebt met het medium. Dit is een gesprek waarin je kunt vertellen wat je wensen zijn. Het allround medium kan hierdoor beter inschatten of hij of zij je kan helpen.

Het is ook mogelijk dat je direct een reading krijgt van het medium. Dit is afhankelijk van het type reading dat je wilt. Zo is er bijvoorbeeld de engelreading, waarbij het betrouwbaar medium contact maakt met je engelen om je een boodschap door te geven.

Voordat je start met een consult met een allround medium en ervaren paragnost is het belangrijk dat jij weet dat het paranormaal vermogen van een ervaren medium verschil. Het is namelijk zo dat de ervaren mediums kunnen beschikken over een of meerdere bijzondere gaven. Een bijzondere gave die een medium/paragnost kan hebben is dat zij helder voelend zijn, daarnaast kan het ook zo zijn dat een medium helderwetend, helderziend of helderhorend is. Door deze verschillende gaven kunnen de mediums jou ook op verschillende vlakken helpen. Zo kan het zijn dat het medium jou helpt met een reading, maar je kunt ook ervoor kiezen om hulp te vragen bij een rouwproces.

Het is dus belangrijk dat je weet welke gaven een medium kan hebben. Zo kun je ervoor zorgen dat jij altijd terecht komt bij een medium die bij jouw wensen past.

Een heldervoelend medium

Heldervoelendheid betekent dat het medium gevoelens en emoties kan voelen vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten of er sprake is van positieve of negatieve energie. Iemand die heldervoelend is wordt ook wel een hoogsensitief medium genoemd.

Een heldervoelend medium kan je helpen bij allerlei verschillende problemen. Zo kan het zijn dat je hulp nodig hebt met het verwerken van een verlies, maar je kunt ook terecht bij een heldervoelend medium als je in contact wilt komen met overledenen. Een heldervoelend medium is een medium die jou kan helpen bij allerlei verschillende problemen.

Het is belangrijk om te weten dat een heldervoelend medium niet per se ook een helderziend medium is. Een heldervoelend medium kan namelijk geen beelden zien vanuit de andere wereld, maar voelt alleen de emoties en energieën. Dit is wel een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten of er sprake is van positieve of negatieve energie.

Een heldervoelend kaartlegster kan voor jou een kaartlegging doen. Een heldervoelend kaartlegster kan op deze manier jou helpen bij het beantwoorden van vragen. Daarnaast kan een heldervoelend kaartlegster ook helpen bij een rouwproces.

Een reading bij een heldervoelend kaartlegster is altijd maatwerk. Dit betekent dat het medium zal kijken naar wat er nodig is voor jou. Zo kunnen er bijvoorbeeld een of meerdere kaarten getrokken worden, maar het medium kan ook contact maken met overledenen. Een intuïtief gesprekspartner die heldervoelend is wordt ook hoog sensitief en een empathisch persoon genoemd.

Een helderziend medium

Helderziendheid betekent dat het medium beelden kan zien vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor contact maken met overledenen.

Een helderziend medium kan je helpen bij allerlei verschillende problemen. Zo kan het zijn dat je hulp nodig hebt met het verwerken van een verlies, maar je kunt ook terecht bij een helderziend medium als je in contact wilt komen met overledenen. Een helderziend medium is een medium die jou kan helpen bij allerlei verschillende problemen.

Het is belangrijk om te weten dat een helderziend medium niet per se ook een heldervoelend medium is. Een helderziend medium kan namelijk geen gevoelens en emoties voelen vanuit de andere wereld, maar ziet alleen beelden. Dit is ook de reden dat zij vragen beantwoorden over de toekomst. Een helderziend medium kan de toekomst voorspellen.

Een helderhorend medium

Helderhorendheid betekent dat het medium stemmen en geluiden kan horen vanuit de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor contact maken met overledenen. Op deze manier kunnen zij jou dingen voorgeven van dierbare overledenen.

Een helderhorend medium die hoort namelijk stemmen en andere vormen van geluid. Dit kunnen geluiden zijn uit het verleden, heden of de toekomst. Een helderhorend medium kan dus iemand zijn die contact heeft met overledenen, maar ook contact kan maken met engelen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium is een medium die over bijzondere kennis beschikt. Dit is kennis die niet uit boeken of andere bronnen komt, maar pure wijsheid die het medium vanuit de andere wereld heeft ontvangen.

Een helder wetend medium weet dat dingen gebeuren, zonder dat hier enige aanleiding voor is. Een helderwetend paragnost is bijvoorbeeld altijd op de hoogte van nieuwtjes en weet dingen die voor anderen een verrassing zijn. Een helder wetend paragnost kan je helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt.

Een helderwetend kaartlegster kan voor jou lenormand kaarten leggen, op deze manier kan zij jou helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt. Daarnaast kan een helderwetend kaartlegster ook helpen bij een rouwproces.

Medium paranormaal

Wat is automatisch schrift?

Automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij het medium niet bewust bezig is met het schrijven. Het medium laat zich leiden door een andere bron, zoals een geest of engel.

Automatisch schrift kan gebruikt worden om boodschappen door te geven, maar ook om gedichten of verhalen te schrijven. Dit kan gaan over negatieve gedachten, bepaalde onderwerpen als liefde, werk of een overleden persoon.

Een reïncarnatie medium

Een reïncarnatie medium is een medium die contact kan maken met zielen die in een ander lichaam zijn geboren. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten wie je in een vorig leven bent geweest.

Op deze manier kan het medium jou helpen bij het oplossen van problemen die je in het huidige leven ervaart. Een reïncarnatie medium kan daarnaast ook helpen bij een rouwproces. Je kunt namelijk contact maken met je overleden geliefden en hen vragen stellen.

Een chakra medium

Een chakra medium is een medium die contact kan maken met de energieën in je chakra’s. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Chakra’s zijn energiepunten in je lichaam, elk chakra heeft een andere functie. Wanneer er iets is met een bepaald chakra, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam en/of in het leven. Een chakra medium kan je helpen om de energieën in je chakra’s te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een aura reader

Een aura reader is een medium die contact kan maken met de energie in je aura. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een aura is een veld van energie rondom je lichaam. Wanneer er iets is met je aura, dan kan dit allerlei klachten geven in het lichaam of in het leven. Een aura reader kan je helpen om de energieën in je aura te verbeteren, zodat je weer in balans komt.

Een engel medium

Een engel medium is een medium die contact kan maken met engelen. Dit is een bijzondere gave, want het medium kan hierdoor weten welke boodschap de engelen voor je hebben.

Engelen zijn boodschappers van God en kunnen je helpen bij allerlei problemen in het leven. Een engel medium kan contact maken met de engelen en voor je uitzoeken wat zij voor boodschap hebben. Daarnaast kan een engel medium ook helpen bij een rouwproces, want je kunt contact maken met je overleden geliefden.

Tijdens een reading kan een spiritueel coach verschillende methoden gebruiken om onbeantwoorde vragen te beantwoorden of om te praten met jou over iets dat jou negatief bezighoudt. Dit kan zijn voor heldere inzichten over jouw persoonlijke ontwikkeling, over overleden dierbaren, maar ook over liefde/werk of andere bepaalde dingen.

Een helende reading van een zuiver medium

Bij een helende reading gaat het erom dat het ervaren medium contact maakt met de energie van de andere wereld. Dit is een bijzondere gave, want hierdoor kan het ervaren medium weten welke energieën je nodig hebt en welke niet.

Een helende reading kan door een Reiki Master worden uitgevoerd. Een Reiki Master is iemand die is opgeleid in de helende kracht van Reiki. Tijdens een helende reading maakt de Reiki Master contact met de energie van de andere wereld, zodat hij of zij weet welke energieën je nodig hebt. Vervolgens zal de Reiki Master deze energieën met zijn of haar handen doorgeven aan jou.

Een bekend medium kan ook energetisch reinigen. Dit wil zeggen dat er oude energieën worden weggehaald en je lichtkracht vergroot. Dit kan door een reading maar ook door andere vormen van heling. Energetisch reinigen kan bijvoorbeeld ook een huis zijn, dit kan gedaan worden omdat er dan geen oude energieën meer in huis zijn.

Een spiritueel coach als relatie coach

Een intuïtief gesprekspartner kan er ook voor jou zijn als relatie coach. Als jij relatie problemen hebt kan het fijn zijn om hier over te praten met een ervaren medium/paragnost. Het is zo dat een medium of paragnsot met een sterke intuïtie of die heldervoelend is jou hierbij kan helpen. Een heldervoelend/helderwetend medium kan hierbij helpen doordat zij in contact kunnen komen met de energie van de ander.

Bij relatieproblemen kan het zo zijn dat elkaar emoties en gevoelens niet begrepen worden. Door dan in contact te komen met een relatie coach met een zesde zintuig kan het zijn dat in jullie relatie weer positieve energie komt. Een relatie heeft namelijk twee mensen nodig met een fijne energie, wanneer deze energie weg is raakt de relatie in problemen. Een levenscoach of spiritueel coach helpt je hierbij!

Een reading kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken. Wanneer je een reading hebt gehad is het belangrijk dat je de inzichten die je hebt gekregen toepast in je dagelijkse leven, zodat je weer verder kunt met een schone lei.

Ook als je wilt praten met een spiritueel coach over onvoorwaardelijke liefde, voorspellende dromen, heling, je levensdoel of over andere dingen die je bezig houden dan kan een reading hierbij helpend zijn. Een reading is namelijk een fijne manier om weer in contact te komen met jouw ware ik.

Een luisterend oor van een medium en paragnost

Veel mensen vinden het lastig om hun problemen te delen met familie of vrienden, maar je kunt ook terecht bij een professional. Er zijn namelijk ook mensen die gespecialiseerd zijn in het geven van readings en dit soort advies. Dit zijn mensen die gediplomeerd zijn en hierdoor de kennis en ervaring hebben om jou te helpen.

Een reading is dan ook een fijne manier om je problemen te delen met iemand die er verstand van heeft en je kan helpen met heldere inzichten. Wanneer je een reading hebt is het belangrijk dat je er iets mee doet, want dan ben je er alleen maar beter mee!

Het is ook zo dat onze ervaren mediums een luisterend oor bieden. Soms kan het fijn zijn om over een bepaalde situatie te praten met iemand die er totaal buiten staat. Een ervaren medium/paragnost met jarenlange ervaring kent jouw situatie verder niet, maar kan wel door zijn of haar bijzondere krachten jou een advies meegeven.

Als jij een luisterend oor nodig hebt van een medium of paragnost dan kun jij een eerlijk antwoord verwachten op de vragen die jij stelt, maar ook op andere levensvragen. Een reading is hierbij een fijne manier om in contact te komen met de andere wereld en zo je vragen te laten beantwoorden.

Kaarten leggen door een spiritueel coach

Voor bepaalde onderwerpen kan het zijn dat een spiritueel coach besluit om te werken met tarot kaarten of lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn al eeuwen oud en dit is dan ook een manier van werken die erg belangrijk is. Tarot kaarten zijn daarentegen weer wat jonger, maar dit maakt de kaarten niet minder waardevol.

Een reading met tarot of lenormand kaarten is een fijne manier om in contact te komen met de andere wereld en zo jouw vragen te laten beantwoorden. Een reading met tarot of lenormand kaarten kan helpend zijn bij het vinden van antwoorden en inzichten, maar ook helpt het je doorgaans om weer helderder te kunnen nadenken.

Het verschil tussen tarot kaarten en lenormand kaarten is dat bij de tarot kaarten de symbolen op de kaarten moeilijker te interpreteren zijn. Bij lenormand kaarten is het zo dat de symboliek een stuk makkelijker te interpreteren is. Lenormand kaarten zijn dan ook erg geschikt voor beginners die nog niet bekend zijn met de tarot kaarten.

Een kaartlegging voor onbeantwoorde vragen kan je laten uitvoeren voor een helderwetend paragnost, een helder wetend medium, een helder voelend spiritueel coach, een heldervoelend/helderwetend medium of voor een spiritueel coach die contacten maakt met andere entiteiten.

Een consult met een spiritueel coach

Voor een eerlijk antwoord op vragen over liefde, werk of familie kun jij terecht bij mediums en paragnosten. Zij kunnen jou helpen om antwoorden te vinden op vragen die jij hebt. Ook contact met overleden dierbaren kunnen zij voor jou maken om het verlies een plekje te geven.

Heb jij meer behoefte aan een luisterend oor? Ook dan kun jij terecht bij een helderwetend paragnost. Er zijn online verschillende mediums en paragnosten die jou kunnen helpen tijdens een consult. Voor een consult kun jij kiezen voor een e-mail consult, een telefonisch consult of chat contact medium. Dit is afhankelijk van jouw eigen voorkeur.

Onze consulenten staan de hele dag door voor jou klaar om jou te helpen!

Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Rosali
Rosali
000188
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.