Horoscoop paravisie

Een horoscoop Paravisie kan jou inzichten geven over situaties waarover jij misschien nog wel nooit hebt nagedacht. Een horoscoop kan jou laten zien of je de juiste weg leidt, wat jou te doen staat en waar je jezelf op moet voorbereiden.

Er zijn verschillende horoscopen. Bijvoorbeeld een jaarhoroscoop, zo kun je er achter wat een jaar voor jou in petto heeft. Bijvoorbeeld op het gebied van liefde, relatie, werk of jouw persoonlijke ontwikkeling. Ook kun je een daghoroscoop aanvragen, zo weet je precies wat jou te wachten staat die dag en waar je rekening mee moet houden.

Met een horoscoop paravisie kun je ook meer inzicht krijgen in jouw eigenschappen. Bij een bepaald sterrenbeeld horen eigenschappen, deze geven inzicht in wie je bent en waar je sterk in bent.

Horoscoop paravisie

Wat is een horoscoop paravisie

Een horoscoop wordt gevormd op basis van de stand van de zon, maan en de planeten op een bepaald tijdstip op een bepaalde plaatst. Dit op het moment van jouw geboorte bijvoorbeeld. Deze standen worden geplaatst in het kader van huizen, een projectie van 12 tekens op aarde. Dit wordt door een astroloog gerelateerd aan gebeurtenissen die op aarde plaatsvinden. Dit geeft inzicht in de aard en het verloop van jouw situatie. Dit kan bijvoorbeeld voor een start van een bedrijf, een samenwerking, een ongeluk of een vermissing.

Een speciale toepassing is de horoscoop van iemands geboorte. Hierin worden namelijk je karakter, talenten en eigenschappen weerspiegeld. De plaats van de zon wordt geanalyseerd en hiervan wordt een beeld geschetst van iemand.

Op basis van de horoscoop Paravisie is niet te zeggen of iemand een moeilijk leven zal krijgen. Dit licht er aan hoe iemand omgaat met de positieve en mindere eigenschappen in combinatie met de omgeving en gebeurtenissen. Het is bij de horoscopen zo dat je het in een groter plaatje moet bekijken. Namelijk wat de bepaalde patronen voor iemand betekenen in relatie tot de ontwikkeling van het bewustzijn en iemands persoonlijkheid.

De horoscoop is een statisch gegeven, deze behoudt je je hele leven. Het is alleen de manier hoe jij hier mee omgaat hoe dit uitpakt. Een mens is voortdurend in beweging wat betreft de ontwikkeling, dus ook hoe jouw leven in relatie staat tot de horoscoop.

Jouw sterrenbeeld

Een sterrenbeeld zegt veel over jouw karakter en wie jij bent. Een sterrenbeeld is en figuur dat ontstaat door de verbinding van heldere sterren. Deze worden vernoemd naar de Griekse Mythologie, waarbij de twaalf sterrenbeelden van de dierenriem de bekendste zijn. Dit zijn:

 • Ram: Moedig, vrolijk en impulsief.
 • Stier: Betrouwbaar, koppig en volhardend.
 • Tweelingen: Vrolijk, enthousiast en slim.
 • Kreeft: Zorgzaam, emotioneel en intuïtief.
 • Leeuw: Zelfverzekerd, spontaan, creatief.
 • Maagd: Slim, nuchter, behulpzaam.
 • Weegschaal: Sociaal, bruggenbouwer, romantisch.
 • Schorpioen: Diepzinnig, daadkrachtig, loyaal.
 • Boogschutter: Eerlijk, optimistisch, enthousiast.
 • Steenbok: Kritisch, nuchter, geduldig.
 • Waterman: Eigenzinnig, rebels, sociaal.
 • Vissen: Gevoelig, creatief, zachtaardig.

Wil jij meer weten over astrologie en horoscoop paravisie

Wil jij meer weten over jouw horoscoop en sterrenbeeld?Je kunt hiervoor een consult starten met een astroloog. Zij kunnen jou alles vertellen over jouw sterrenbeeld, horoscoop in combinatie met jouw persoonlijkheid en kwaliteiten.

Heb jij hier interesse in? Je kunt een medium bellen, chatten of mailen. Start dan direct een online consult en krijg antwoorden op jouw vragen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.