Paravisie consultlijn

Een paravisie consultlijn is een spirituele hulplijn die je kan bellen wanneer je vragen hebt over bepaalde onderwerpen in het dagelijks leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over situaties die je tegen komt of over persoonlijke dingen als emoties, liefde of zelfvertrouwen. Wanneer je een consultlijn belt, krijg je toegang tot een spiritueel advies. Dat je kan helpen bij het nemen van beslissingen en bij het vinden van antwoorden op vragen die je hebt.

Wanneer je een paravisie consultlijn belt, word je in contact gebracht met een consulent die jou kan helpen bij het vinden van antwoorden. Deze persoon zal naar je luisteren en je vragen stellen om meer te weten te komen over wat er speelt. Vervolgens zal hij of zij je een advies geven op basis van de informatie die is verkregen. Het advies dat je krijgt is bedoeld om je te helpen bij het nemen van beslissingen. Maar ook bij het oplossen van problemen. Je hoeft het advies niet op te volgen, maar je kunt er wel mee aan de slag gaan wanneer je dat wilt.

Paravisie consultlijn

Vragen over de spirituele wereld

Wanneer je de spirituele hulplijn Qmediums belt, dan kan je kiezen met wie je een gesprek aan gaat. Je kan bijvoorbeeld in gesprek gaan met een medium, helderziende of paragnost. Zij hebben al veel levenservaring en kunnen aan de hand van hun paranormale gaven advies geven op jouw probleem.

Er zijn verschillende soorten mediums en paragnosten. Zij zijn allemaal gespecialiseerd in hun eigen vak en dat kan ook verschillen. Zo kan een medium en paragnost helderziend, helderwetend, heldervoelend, helderruikend of helderhorend zijn en kunnen ze gespecialiseerd zijn in astrologie, numerologie, de kaarten van Tarot of healing.

Tijdens een sessie kan je vragen stellen over een onderwerp waar jij over wilt praten. Dit kan gaan over relatie, de liefde, spiritualiteit, werk of gevoel. Zij zullen je vervolgens aan de hand van hun paranormale gaven vertellen wat zij door hebben gekregen van engelen of andere hoge entiteiten.

Een heel fijn gesprek met de spirituele hulplijn

Tijdens een gesprek via de spirituele hulplijn met een mediumhemel krijg je een consult over hoe je bepaalde problemen kunt aanpakken of hoe je jezelf kan opstellen. Er kunnen voorspellingen gedaan worden, maar ook inzichten gegeven worden over het verleden.

Een medium kan je een hart onder de riem steken en ervoor zorgen dat je weer positieve ingevingen hebt. In de praktijk wordt dit dan ook zeer gewaardeerd.

Naast een spirituele hulplijn waar je met spirituele hulpverleners kunt bellen. Kun je ook chatten met astrologen, mediums en paragnosten en kan je ook via de e-mail om consult vragen. Welkom op Paravisie consultlijn.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....