Medium en paragnost

Medium en paragnost. Wil jij meer informatie omtrent een medium en een paragnost? Dan ben je op deze pagina aan het juiste adres. We zullen hier namelijk uitgebreid stil staan bij mediums, paragnosten en helderzienden. Hierdoor krijg jij een goed beeld over dit beroep en sta je achteraf niet voor verrassingen. Heb je vragen over bijvoorbeeld liefde, relatie of werk? Of toch meer over het verleden, heden en toekomst? Dan is een consult met een van de mediums paragnosten zeer geschikt.

Mocht je nog vragen hebben over een helderziend heldervoelend medium of ben jij benieuwd wat overeenkomsten zijn tussen paragnosten en helderzienden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! Wij geven je graag alle informatie over een medium!

Wat zijn mediums paragnosten

Als we kijken naar het woord medium wordt hieronder voornamelijk verstaan een overdragen of een drager. Deze drager of overdragers zijn mensen die door middel van een paranormale gave in staat zijn om boodschappen over te dragen en te ontvangen van niet materiële entiteiten. Hierbij valt te denken aan bijvoorbeeld geesten en engelen. Vaak hebben mediums en paragnosten deze gaven al van jongs af aan. Deze gaven zijn bijvoorbeeld helderziend, helderwetend, heldervoelend of aan de hand van hulpmiddelen als foto reading, foto lezen of Lenormand kaarten.

Er zijn enorm veel mediums actief en iedereen hanteert een eigen werkwijze. Dit geldt tevens ook voor paragnosten en helderzienden die net als een medium een eigen werkwijze hanteren.

Om een beter beeld te schetsen van de verschillende mediums met de daarbij behorende technieken zullen we op deze pagina stil staan bij mediums in het algemeen. Als we kijken naar de technieken hebben we het over de gaven die de mediums beschikken. Mocht je naar aanleiding van dit artikel nog vragen hebben over een medium, dan kun je altijd contact met ons opnemen.

Soorten paranormale gaven

Als we kijken naar de verschillende soorten paranormale gaven zijn er enorm veel mogelijkheden. Als we bepaalde tradities moeten geloven, worden de gaven doorgegeven van generatie op generatie terwijl het volgens een andere traditie weer mogelijk is om een gave te leren.

Maar om welke paranormale gaven hebben we het hier dan? En welke paranormale gaven van een medium past het beste bij jou? Een medium en paragnost kan verschillende gaven bezitten. Maar ze kunnen ook deze gaven combineren met andere gaven. Zo heb je bijvoorbeeld:

Telepathisch zijn

Een zuiver medium die telepathisch is, kan gedachten van andere voelen en lezen. Niet veel mensen geloven in de paranormale gave van telepathie. Tegenwoordig wordt telepathie voornamelijk gebruikt als overkoepelend begrip voor alle paranormale gaven in totaliteit.

Mocht je toch een medium tegenkomen die aangeeft gespecialiseerd te zijn in telepathie, dan geeft het medium aan dat het mogelijk is om gedachten van de cliënt door te nemen. Het is echt een luisterend oor.

Astrologie

Een andere methode die een medium kan toepassen is astrologie. Astrologie is een instrument dat erg oud is en goed is om inzicht te krijgen in persoonlijke eigenschappen. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van de zon, sterren en de maan.

Als je geboren wordt, heb je namelijk persoonlijke eigenschappen. Jouw zonneteken ontstaat op het moment dat je geboren wordt. Dit wordt in volksmond ook wel jouw sterrenbeeld genoemd. Door een medium te vragen aan hulp voor astrologie, zul je persoonlijk inzicht krijgen op het moment wat er met jouw leven speelt.

Het is met astrologie ook mogelijk om een beeld van de toekomst te krijgen. Wil jij een consulent van medium paragnosten en helderzienden? Dan zul je gebruik moeten maken van een astro consult. Het voordeel van Astrologie is dat er mogelijkheden en oplossingen worden geboden hoe je jouw leven succesvol kunt maken. Zo kan je Astrologie toepassen op het gebied van werk, maar ook zeker op het gebied van leven of op het gebied van liefde.

Middel 1: Kaarten

De meest gebruikte middelen die een paragnost medium gebruikt zijn toch wel kaartendecks. Hierbij kun je denken aan zigeunerkaarten, inzichtkaarten, tarotkaarten, medicijnkaarten, engelen orakel, orakel van de liefde en moeder aarde kaarten.

Aan de hand van de kaarten die worden gelegd, zal een medium antwoord geven op vragen van de cliënten. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om contact met overledenen te hebben. Dit geeft een heldervoelend en helderwetend gevoel.

Als we kijken naar kaarten wordt er voornamelijk gebruik gemaakt van Tarot kaarten. Als je dus op zoek bent naar antwoorden en inzichten dan ben je bij tarot kaartlegging aan het juiste adres. Hierbij worden voornamelijk drie kaarten getrokken.

Kaart 1 geeft aan hoe je iets het beste kunt aanpakken. Kaart 2 geeft verduidelijking over hoe iets zich gaat ontwikkelen. Tot slot zal de 3de kaart voor een resultaat staan, namelijk je toekomst.

Echter, zie je ook steeds vaker dat de engelen kaarten worden gebruikt door een medium, paragnosten en helderzienden. Als een medium deze type kaarten gebruikt, zal dit verschillen op een aantal punten. Zo hebben engelenkaarten een kernwaarden.

Hierbij is het ook goed om te benoemen dat een medium engelen kaarten voornamelijk gebruikt bij wat er nu afspeelt.

Middel 2: Sterren

Zoals reeds beschreven is het mogelijk dat door middel van sterrenkunde bepaalde boodschappen doorgekregen wordt over een persoon. In de praktijk zie je steeds vaker dat de astroloog bepaalde kwesties ontcijfert of de cliënt die de cliënt zelf nog niet wist.

De sterren als middel is een veel voorkomend middel bij een paragnost medium. Ben jij benieuwd hoe een medium deze middelen in de praktijk toepast? Plan vrijblijvend een consult in bij een medium gespecialiseerd in de sterrenkunde.

Middel 3: Dromen

Een paragnost medium kan ook door middel van het bestuderen van dromen informatie krijgen. Het medium krijgt hierdoor alle informatie die nodig is. In veel gevallen zal het medium de klant ook de opdracht meegeven om in een droomdagboek alle informatie bij te houden.

Op basis van dit droomdagboek zal het medium op zoek gaan naar patronen en motieven voor bepaalde gedragingen. Deze medium wint steeds meer populariteit en is zeker een aanrader!

Middel 4: Persoonlijke voorwerpen

Als het gaat om een heldervoelend helderwetend medium, dan worden in de praktijk voornamelijk energieën opgevangen door voorwerpen uit het verleden. Het medium vraagt dan om voorwerpen van de persoon mee te nemen zodat het medium hier nader onderzoek naar kan verzoeken.

Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om in contact met overledenen te komen door erfvoorwerpen mee te nemen. Heldervoelend helderwetend zijn deze mediums paragnosten zeker. Heb jij altijd nog vragen over personen of bepaalde situaties hoe dit in de toekomst gaat?

Dan is het aan te raden om hierover in contact te komen met een medium die zich specialiseert met persoonlijke voorwerpen en in Nederland actief is.

De verschillende soorten boodschappen van een medium en paragnost

Nu weten we dus wat de paranormale gaven zijn inclusief de daarbij behorende middelen, is het nu goed om stil te staan bij de verschillende boodschappers. Met wie legt een medium contact? Hieronder zullen we kort stilstaan bij vier mogelijke boodschappers waar een medium contact mee legt.

Boodschapper 1: Engelen

Een medium heeft de mogelijkheid om contact te maken met engelen. Engelen zijn in de visie van mediums beschermers. De engelen waken en volgen de mensen. Hierdoor weten engelen precies wat er speelt, wat we nodig hebben of bepaalde zaken die we moeten weten.

Zo zal een medium contact proberen te leggen met een engel om meer informatie te krijgen over bepaalde vragen. Wil jij bijvoorbeeld weten hoe de liefde werkt? Dan wordt er geprobeerd om bij de engelen antwoorden te krijgen.

Boodschapper 2: Geesten

Een medium paragnost die contact met overledenen wil leggen, zal voornamelijk proberen contact te leggen met geesten van overledenen. Dit gebeurt veelal op aanvraag van de nabestaanden. In veel gevallen zullen de nabestaande namelijk nog met vragen zitten waarop het medium op zoek gaat naar vragen.

De heldervoelend en helderwetend medium paragnost zal op zijn beurt weer inzicht krijgen in alle vragen die ze nodig hebben om de vragen van de cliënt inzichtelijk te krijgen. De cliënt is hierin een luisterend oor.

Boodschapper 3: De kosmos

Als een medium niet in staat is om bij engelen of geesten informatie te verschaffen over bepaalde situaties, dan zal er voornamelijk een beroep gedaan worden op de kosmos. Hierbij wordt voornamelijk bedoeld de esoterische of astrale omgeving.

Hierbij doet het medium in kwestie een beroep op lagen die over onze fysieke wereld liggen. We kunnen hierbij dus concluderen dat deze medium een beroep doet op energieën van de parallelle werelden rondom die van ons om hier antwoorden op vragen te krijgen.

medium en paragnosten chatten

Soort mediumschap

Naast de verschillende paranormale gaven, boodschappers en middelen zijn er ook verschillende mediumschappen waar een medium een beroep op kan doen. Welke soort mediumschap een medium kiest, zal voornamelijk bepaald worden door de gave in combinatie met de afhankelijke overtuiging van het medium. Hieronder hebben we een aantal van deze mediumschap nader toegelicht:

Helend & Mentaal

Als we kijken naar het helende gedeelte, houdt het medium zich niet bezig met de boodschap, maar vooral met de energie en het welzijn van zijn of haar cliënt. Deze type mediumschap is een minder voorkomend mediumschap dan andere.

Als we kijken naar een mentaal medium wordt deze type mediumschap voornamelijk gebruikt voor het ontvangen van boodschappen. In de praktijk zien we dat er nauwelijks gebruik gemaakt wordt van geesten of entiteiten, maar het kan wel toegepast worden op energieën van de kosmos. Telepathie is een veel voorkomend paranormale gave dat wordt gebruikt.

Fysiek & Theoretisch

Kijkend naar een fysiek medium, zal dit over het algemeen een helend medium zijn. Hierbij wordt voornamelijk door middel van het geestenrijk, de kosmos of een ander parallel universum gebruik van gemaakt. Bij een fysiek medium moet er gedacht worden door het bewegen van een afbeelding tijdens fotoreading. Deze type mediumschap is erg beperkt en komt nauwelijks voor.

Daarnaast is er ook nog een mogelijkheid om aanspraak te doen op een theoretisch medium. Een theoretisch medium maakt gebruik van numerologie, astrologie en andere theorieën. Ook deze type mediumschap komt niet vaak voor.

Tips, hoe vind je een betrouwbaar medium

Zoals je hierboven kunt lezen is de zoektocht naar een betrouwbaar medium lastig. Het aanbod aan mediums is enorm en vaak is dit groter en complexer dan het zoeken naar een beschikbare dokter. Daarnaast is het ook zo dat je bij een goed medium terecht komt en deze wilt aanspreken en niet een oplichter.

Je wilt passend advies en je wilt niet opgelicht worden door een charlatan die erop uit is om elke cent van je portemonnee leeg te trekken. Maar waar moet je dan op letten? Hieronder hebben we een aantal tips hoe jij een betrouwbaar medium kunt vinden om voldoende inzichten te krijgen.

Door het toepassen van deze tips weet je zeker dat je een top medium zult vinden.

Tip 1: Je vertrouwen in combinatie met gevoel

Als eerst is het goed om naar je buikgevoel te luisteren als het aankomt op het kiezen van een geschikt medium en paragnost. Een medium of paragnost waar je je goed bij voelt.

Ga jij voor het eerst bij een medium op gesprek, maar weet jij jezelf geen gemakkelijke houding aan te nemen? Heb jij niet het gevoel dat er daadwerkelijk naar je geluisterd wordt of vind je het storend dat het medium bepaalde uitspraken doet? Dan is dit niet het medium die jij nodig hebt.

Het is dan aan te raden om een afspraak te maken met een ander medium om te kijken of je hier wel dat gevoel bij kunt krijgen.

Daarnaast is het ook goed om research te doen voordat je besluit om naar een medium te gaan. Op het internet kun je namelijk vaak reviews en blogs van het betreffende medium vinden. Hierdoor heb jij voor de afspraak direct inzichtelijk hoe de persoon in kwestie te werk gaat.

Tip 2: Overdreven? Dat klopt niet!

Het contact met overledenen leggen, is lastig. Medium die beweren moeiteloos contact met overledenen leggen, die de toekomst kunnen voorspellen zonder fouten of die aangeven met een blik direct je volledig te kunnen doorgronden zijn over het algemeen geen mediums die betrouwbaar zijn.

Het is daarom aan te raden om op zoek te gaan naar een zeer ervaren medium die toegeeft wat de beperkingen van het medium zijn. Mediums zijn mensen die een natuurlijke aanleg hebben om contact met overledenen te maken, maar niemand is perfect.

Tip 3: Let op de prijzen

Als we kijken naar een medium is het ook niet aan te raden om voor iemand te kiezen die schrikwekkende bedragen vraagt voor de diensten. Uit diverse onderzoeken is namelijk gebleken dat een goed medium niet zal gaan voor een hoger tarief. Een goed medium vindt het namelijk belangrijk dat een bepaalde doelstelling wordt behaald.

Om deze reden is het aan te raden om een medium met integriteit te zoeken. De prioriteit van het medium moet liggen bij het helpen van andere ongeacht de financiële inkomsten die erbij gepaard gaan.

Natuurlijk zal het medium paragnost een bepaalde vergoeding vragen, maar je zult direct merken als ze uit zijn op geld. Mocht dit niet het geval zijn, dan heb je te maken met een betrouwbaar medium en dat is precies wat je wilt! Deze lieve mensen kunnen een healing op afstand verrichten en alle vragen beantwoorden. Een ervaren medium weet immers goed hoe dat helderziend heldervoelend helderwetend gecombineerd kan worden.

Tip 4: Voor het eerst? Check de online mogelijkheden

Als je op zoek gaat naar een medium is het zeker aan te raden om te kijken naar de online mogelijkheden. Als je namelijk online op zoek gaat naar een medium kan je over het algemeen chatten met een medium naar keuze. Hierbij staat ook vaak de paranormale gaven weergegeven met de daarbij behorende talenten.

Het grote voordeel van het online vinden van een online medium is dat je niet direct een hoop geld hoeft te investeren om erachter te komen of het medium bij je past. Hierdoor kun je door de chat eenvoudig erachter komen of een medium bij je past.

Heb jij een vlot gesprek met het medium in kwestie? Dan kun je een afspraak maken met het betreffende medium voor een persoonlijk gesprek. Op deze manier weet je zeker dat je een goed medium zult inschakelen.

Tip 5: Vraag het mensen met ervaring

Heb jij iemand in je directe omgeving die al eerder een medium heeft bezocht? Dan is het een goed idee om hierover te praten. Vraag hierbij naar dingen die belangrijk zijn. Probeer hierbij te kijken naar de setting van het gesprek en hoe je een dergelijke sessie het beste kunt beginnen of afsluiten.

Mocht jij een persoon kennen die al eerder met een medium heeft gewerkt, dan kan de persoon in kwestie jou een betrouwbaar medium aanraden. Hierbij is het natuurlijk wel aan te raden om te denken dat de persoon in kwestie er een goed gevoel bij had.

Was dit het geval? Dan moet je zelf ook een goed gevoel erbij hebben, want anders werkt het natuurlijk niet. Een heldervoelend medium of top paragnost zal met liefde jouw antwoord geven. Met name op het gebied van liefde is dit mogelijk, maar ook werk gerelateerd. Stel dus alle levensvragen die jij beantwoord wilt hebben.

Tip 6: Ga niet voor een angstaanjagende paragnost, kies voor een luisterend oor

Als we kijken naar een aantal paragnosten zijn er een aantal gehecht om een vleugje drama te verkondigen. Ze vinden het leuk om aan te kondigen dat er een vreselijke voorspelling zal plaatsvinden of dat er binnenkort een ongeluk aankomt.

Dit type medium is eerder op zoek naar sensatie dan het echt bewerkstelligen van resultaten. Heb jij een medium die jou een vervloekt of verdoemd gevoel geeft? Dan is het aan te raden om een nieuw medium te zoeken.

Hierbij weet je zeker dat je een goede keuze zult maken als het gaat om het switchen van medium. Want liefde werk moet het grootste motief zijn van een paragnost. Zij maken niet alleen contact met overleden personen, maar geven ook antwoorden en inzichten.

Tip 7: Geen oplossing? Niet erg!

Als je besluit om op zoek te gaan naar een medium, zul je merken dat je ook met mediums in contact komt die beweren alles op te kunnen lossen. Is dat het geval, dan heb je vaak te maken met een onbetrouwbaar medium. Een medium moet natuurlijk wel jouw gids zijn voor het bepalen van het levenspad, maar het is geen specialist die in een handomdraai de pijn kan laten verdwijnen.

Als je op zoek gaat naar een goed medium weet die persoon dat er pijn is en dat er veel te leren valt. Pijn en verdriet zijn in veel gevallen noodzakelijk om het optimale in het leven te verkrijgen. Een betrouwbaar medium zal er dan ook alles aan doen om je dit in te laten zien.

Het onderdrukken van deze gevoelens zal alleen maar leiden tot meer pijn. Probeer daarom altijd met een medium bepaalde emoties zoals verdriet en pijn te delen. Want samen komen we er altijd sterker uit! Ga dus op zoek naar een betrouwbaar spiritueel coach die jou met liefde helpt.

medium en paragnosten bellen

In welke situaties is het goed om een medium en paragnost te contacten

Heb jij geen idee in welke situaties het aan te raden is om een paragnost te benaderen? Hieronder zullen we een aantal situaties uitlichten zodat je precies weet welk medium je moet benaderen om antwoorden te krijgen op de vragen die er bij jou spelen.

Hierdoor weet je zeker dat je over alle informatie beschikt die je nodig hebt.

Situatie 1: Relatieproblemen bij medium en paragnosten

Als je vragen hebt omtrent relatieproblemen, dan kan een medium gespecialiseerd in relatieproblemen ergere relatieproblemen voorkomen of juist relatieproblemen oplossen zodat je weer met een gerust hart verder kunt werken aan jouw relatie.

Heb jij bijvoorbeeld twijfel of verdriet in een relatie? Of heb je continue het gevoel dat je tegen dezelfde problemen aanloopt? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een medium.

Een medium kan je namelijk helpen om inzicht te vergaren wat je op dat moment nodig hebt. Wil jij dat jouw problemen stoppen? Dan is het goed om een van de mediums te benaderen. Veel van de mediums die gespecialiseerd zijn in relatieproblemen maken gebruik van Tarot kaarten.

Hierbij worden bepaalde zaken zoals verlatingsangst, overspel, bindingsangst, agressie, vreemdgaan en nog veel meer onderwerpen besproken. Daarnaast geeft het medium direct inzicht of je de relatie moet herstellen of je de relatie moet redden.

Heb jij dus relatieproblemen? Dan is het zeker aan te raden om in contact te komen met een goed medium zodat je alle antwoorden krijgt op de vragen die je hebt.

Situatie 2: Bindingsangst

In het verlengde van voorgaande is het natuurlijk mogelijk dat je een persoon tegenkomt waar je verliefd op raakt. Het kan echter voorkomen dat je dan bindingsangst hebt en hiervoor advies wilt. Waarschijnlijk vraag je jezelf af, hoe kan ik de bindingsangst overwinnen?

Je herkent het wel, je hebt een date gehad en het contact met iemand is erg leuk. Echter, blijft het contact minimaal en blijft het zich beperken tot berichtjes via de telefoon. Dit is natuurlijk zonde, want hiermee is de kans groot dat jij of zij te maken heeft met bindingsangst.

Deze problematiek komt de laatste jaren steeds vaker voor. De mensen zijn namelijk bang om zichzelf te binden en dat is natuurlijk niet fijn. Want de onzekerheid die bindingsangst met zich meebrengt kan emotioneel afbrekend zijn.

Situatie 3: Contact met iemand die overleden is

Waarschijnlijk komt het je bekend voor. Je hebt nog de behoefte om nog contact te hebben met een dierbare die recent is overleden. Wellicht heb je een aantal vragen die nog niet duidelijk zijn of wellicht wil je alleen nog even bevestiging over een bepaalde zaak.

Als je besluit contact op te nemen met een medium, dan weet je zeker dat het allemaal mogelijk is. Een betrouwbaar w kan namelijk contact leggen met overledenen waardoor je alsnog antwoorden kan krijgen op een aantal vragen waar jij mee zit.

Heb jij dus behoefte om contact te hebben met een recent overleden dierbare? Dan is het aan te raden om eens contact op te nemen met een medium en paragnost. Het medium is namelijk iemand die je echt verder kan helpen bij het krijgen van antwoorden op jouw vragen.

Situatie 4: Vragen over de toekomst

Heb jij nog vragen over de toekomst? Ben jij bijvoorbeeld benieuwd hoeveel kinderen je zult krijgen? Of ben jij benieuwd wat jouw carrière je zal brengen? Dan is het goed om hier aandacht aan te besteden. Een helderziend helderwetend medium kan je hierbij als de beste bij helpen.

Er zijn mediums die zich specialiseren in verschillende aspecten zodat je zeker weet dat je een medium zuil inschakelen die antwoorden kan geven op jouw vragen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat er allemaal op jouw pad komt als het aankomt op werken? Schakel dan een heldervoelend en helderhorend medium in of een helderwetend en heldervoelend paragnost.

Dan is het goed om hierover contact te hebben met een medium die zich specialiseert op het werkgebied. Deze medium zal over het algemeen kaarten gebruiken om de toekomst te voorspellen. Hierdoor krijg je direct inzichtelijk wat de mogelijkheden zijn en dat is wel zo prettig.

Ben jij bijvoorbeeld benieuwd of je kinderen zult krijgen met de liefde van je leven? Ook hiervoor kun je een beroep doen op een heldervoelend en helderhorend medium. Een medium kan namelijk de toekomst voorspellen. Hierbij is het wel van belang dat je een aanspraak doet op een medium die zich hierin specialiseert.

Hierdoor weet je zeker dat je een helderwetend en heldervoelend medium en paragnost hebt die je echt kan helpen. Het is daarom altijd goed om te kijken naar het profiel van het betreffende medium om er zeker van te zijn dat het aansluit bij jouw verwachtingen.

Een dierenmedium

Natuurlijk kan het voorkomen dat je nog bepaalde vragen hebt die niets te maken hebben met mensen, maar wel met dieren. Een dierenmedium is een medium die kan communiceren met dieren. Een dierenmedium kan invoelen waarmee een dier mee worstelt, wat de problemen zijn en waarom een dier op een bepaalde manier gedraagt.

Daarnaast is het ook mogelijk dat een medium gespecialiseerd in dieren tips kan geven op de manier hoe jij het beste om kunt gaan met dieren. Hierdoor kun jij de band met jouw dier verbeteren. Vaak na een consult met een medium in dieren zul je meer en meer te weten komen over de gedragingen van dieren.

Heeft jouw hond bijvoorbeeld problemen? Dan zul je direct inzichtelijk krijgen wat deze problemen zijn en kan je jezelf hierop aanpassen.

 

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Linda
Ingesprek
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.