Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paranormaal medium

Wil jij graag weten wat een paranormaal medium is? Dit omdat je gehoord hebt dat zij jou kunnen helpen met antwoorden, inzichten of het voorspellen van jouw toekomst? Wij leggen jou graag uit waarmee een paranormaal medium jou kan helpen en hoe jij met hen in contact kan komen!

Als jij vragen hebt over je leven en over wat er in jouw toekomst gaat gebeuren, dan kunnen paranormale media je hierbij helpen. Hoewel de meeste mensen nog nooit van een paranormaal medium gehoord hebben, zijn het wel degelijk mensen met bijzondere gave.

Paranormale media hebben de mogelijkheid om informatie die normaal niet waarneembaar is voor ons, waar te nemen en hiermee jou inzicht te geven. Ze kunnen je helpen om antwoorden te vinden op vragen waar je normaal geen antwoord op krijgt. Daarnaast kunnen ze ook informatie verschaffen over jouw toekomstige levensgebeurtenissen die jij nog niet weet.

Paranormaal medium

Wat is een paranormaal medium?

Een paranormaal medium is iemand die beschikt over paranormale gaven, dit worden ook wel spirituele gaven genoemd. Deze gaven zorgen ervoor dat iemand waarnemingen kan doen die met onze normale zintuigen niet mogelijk zijn. Iemand met een gave wordt dan ook gezien als iemand met een zesde zintuig.

De gaven die iemand kan hebben zijn helder voelend, helder ziend, helder horend, helder wetend of helder ruikend. Door deze gaven is het mogelijk dat iemand in contact komt met spirituele energieën. Hierdoor kan een paranormaal medium informatie verzamelen die anderen niet zouden weten. Een paranormaal medium kan aan jou boodschappen doorgeven die zij hebben ontvangen van andere entiteiten.

De meeste paranormale media gebruiken hun gave om mensen met antwoorden te helpen of inzicht te geven in van alles wat er gaande is in jouw leven. Daarnaast kunnen zij ook informatie verschaffen over toekomstige levensgebeurtenissen waar jij nog geen kennis van hebt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is iemand die heeft geleerd om in staat te zijn om energieën, emoties en gedachten van anderen op te vangen. Een heldervoelend medium kan de energie die mensen uitstralen voelen. Hierdoor kunnen ze in contact komen met spirituele energieën die anderen normaal niet waarnemen.

Een heldervoelend medium kan tijdens een consult helpen met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen die gebaseerd zijn op de energie waarmee jij je levensreis aangaat. Ze kunnen ook je huidige situatie analyseren en inzicht geven in wat er bij jou leeft.

Iemand die helder voelend is, wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit omdat iemand een goed invoelend vermogen heeft. Een helder voelend medium kan je helpen om antwoorden te vinden door naar de energie te luisteren die we in ons leven ervaren.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende is iemand die informatie uit de toekomst ontvangt door te visualiseren wat er gaat gebeuren. Iemand met helderziende gaven kan zichzelf in andere situaties plaatsen, om zo informatie te vergaren en inzicht te krijgen in waar je het beste naartoe kunt gaan.

Helderzienden worden vaak ingeschakeld om voorspellingen te doen over hoe de toekomst eruit zal zien. Soms is het echter ook mogelijk om inzicht te krijgen in het verleden, dit wordt als een soort reis door de tijd gezien. Ook kan een helder ziend medium informatie verschaffen over huidige situaties die je beter begrijpen of beter kunt aanpakken.

Wat is een helderhorend medium?

Ook kan een paranormaal medium helderhorend zijn, dit wil zeggen dat iemand informatie kan verkrijgen uit de spirituele wereld door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen kunnen volledig op zichzelf staan, maar ook informatie geven over wat er nu in jouw leven aan de hand is.

Helderhorende media kunnen begeleiding en inzicht bieden door middel van het horen van stemmen uit de spirituele wereld. Deze stemmen kunnen jouw verleden, heden en toekomst bespreken, maar ook het huidige leven aan de hand van visuele beelden.

Wat is een helderwetend medium?

Een andere bijzondere gave is helder wetend zijn. Wanneer een medium en paragnost helderwetend is dan heeft hij of zij een hoge mate van intuïtie en kan de persoon informatie ontvangen die nog niet bekend is.

Helderwetendheid gaat over het vermogen om te weten wat er aan de hand is, ook al is dit niet direct zichtbaar. Een helder wetend medium kan antwoorden geven over jouw huidige situatie en waarschuwingen geven voor toekomstige evenementen die je helpen je levensreis te begrijpen.

Wat is een helderruikend medium?

Een helderruikend paranormaal medium heeft de gave om geuren waar te nemen die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren worden vaak door entiteiten en spirituele wezens uitgezonden. Helderruikendheid gaat over het vermogen om deze geurwaarnemingen te interpreteren en de informatie die hiermee gepaard gaat door te geven.

Helderruikende media zijn in staat om onze intuïtie te versterken, omdat ze energie kunnen voelen en dit waarneembaar maken in de vorm van geuren. Ze kunnen ook waarnemen wat er gaat gebeuren in je leven en dit doorgeven, waardoor we meer vertrouwen hebben in onze beslissingen.

Een paranormaal medium wil graag andere mensen helpen. Dit kan zijn voor relatie problemen, persoonlijke blokkades, energetisch reinigen, persoonlijke ontwikkeling of inzicht in een bepaalde situatie. Voor een eerlijk antwoord en nieuwe inzichten kun je hulp vragen aan een van de top paragnosten of een paranormaal medium.

Waarmee kan een paranormaal medium helpen?

Een paranormaal medium met jarenlange ervaring kan in vele verschillende situaties helpen, adviseren en jou duidelijk bijstaan. Dit kan gaan om liefde, werk maar ook om compleet andere zaken. Een paranormaal medium kan jou boodschappen overbrengen zodat jij duidelijk antwoord en inzicht krijgt. Vaak is een paranormaal medium gespecialiseerd in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een relatie coach

Het kan zijn dat een medium gespecialiseerd is in consulten die te maken hebben met de liefde. Dit kan gaan over narcistische relaties maar ook onvoorwaardelijke liefde. Het kan fijn zijn om in deze situaties een paranormaal medium in te schakelen omdat diegene waarschijnlijk meer ervaring heeft met deze situatie. Hierdoor kan een medium je helpen om door middel van inzicht en advies een relatie te verbeteren of uit elkaar te gaan.

Een spirituele coach

Naast een relatie coach kan ook een spirituele coach zijn die helpt bij het vinden van je levensdoel, persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze coaches helpen je bij het verwerken van trauma’s, het omgaan met emoties en een duidelijker beeld te krijgen van wie je bent en waarom je bepaalde dingen doet.

Een trance medium

Een trance medium kan jou juist helpen als het gaat om spiritueel helen. Trance media zijn vaak in staat om informatie te ontvangen vanuit andere dimensies en deze informatie over te brengen aan de klant. Daarnaast bieden ze ook healing technieken die je direct kunt toepassen op jouw leven om te helen.

Een paranormale reader

Tot slot is er nog een paranormale reader die kan helpen bij het voorspellen van de toekomst. Deze readers gebruiken vaak verschillende technieken zoals tarot, het interpreteren van aura’s of het lezen van energieën om voorspellingen te doen. Zo kun je informatie krijgen over de toekomst en meer inzicht in wat er gaat gebeuren.

De toekomst voorspellen door een paranormaal medium is geen garantie dat dit exact zo gaat gebeuren. Zij kunnen iets zeggen over de verre- of nabije toekomst, en jou hierbij adviezen geven hoe je het beste kunt handelen in bepaalde situaties. Maar het verloop van jouw toekomst heb je nog altijd zelf in handen.

Contact met overleden dierbaren

Ook is het soms mogelijk dat een paranormaal medium voor jou contact kan leggen met overleden dierbaren. Dit kan je helpen bij het verwerken van verdriet en met wat rustiger maken als je op zoek bent naar antwoorden. Een paranormaal medium kan contact leggen met de overleden dierbaren, communiceren met spirituele energieën en jou hierbij helpen door hetgeen wat ze waarnemen.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Ook kunnen onze consulenten jou een luisterend oor bieden. Een luisterend oor van een spiritueel coach kan helpen om je eigen gevoelens te verhelderen, meer inzicht te krijgen in je situatie en adviezen te geven voor hoe je jouw leven kan verbeteren.

Een paranormaal medium kan jou dus op vele manieren helpen in je leven. Je kunt hierbij denken aan eerlijk advies, boodschappen ontvangen vanuit andere dimensies, inzicht en antwoorden over situaties of het zoeken naar je levensdoel. Zo kan een paranormaal medium je helpen om met meer vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Je kunt gerust bellen met een medium als jij vragen hebt over jouw leven!

Hoe gaat een spiritueel coach ter werk?

Tijdens de consulten kunnen de mediums en top paragnosten verschillende methoden gebruiken om jou te helpen met antwoorden en duidelijke inzichten. Zo kan het zijn dat er contact wordt gemaakt met gene zijde, kan een krachtig soul healer in trance zijn maar ook een kaartlegging kan helpen om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Numerologie

Numerologie kan ook onderdeel zijn van een gesprek, dit is een antieke wetenschap die de betekenis ontrafelt van getallen. Deze specifieke ‘getaloplossing’ kan je helpen om beter inzicht te krijgen in het leven. Numerologie geeft informatie over je persoonlijkheid, karakter en spirituele doelen.

Met deze verschillende technieken kan een paranormaal medium jou helpen met antwoorden, duidelijkheid en rust in je leven. Heb je vragen over jouw leven of loop je tegen bepaalde situaties aan waar je mee vast zit? Kom dan langs bij een paranormaal medium voor meer duidelijkheid.

Healing door een spiritueel coach

Er zijn ook enkele consulenten die healing kunnen uitvoeren. Healing is een spirituele techniek die erop gericht is om blokkades te verwijderen en energieën in balans te brengen. Dit kan helpen bij het verwerken van emoties, het opruimen van oude patronen en herstellen van de energie.

Healing kan helpen om meer in contact te komen met je eigen energie en zo ook jouw bewustzijn te verruimen. Deze verschillende spirituele coaches hebben als doel om mensen te ondersteunen bij hun levensreis.

Een fotoreading door een spiritueel coach

Ook een fotoreading kan helpen om antwoorden te krijgen. Bij een fotoreading is het zo dat je een foto opstuurt van iemand die jou aangaat. De spirituele coach kan dan vervolgens energieën en informatie uit deze foto halen, waarmee jij of de persoon op de foto meer inzicht krijgt in de situatie.

Een spiritueel coach kan ook helpen bij het behandelen van emotionele klachten. Spirituele coaching is niet alleen voor je geest, maar ook voor je lichaam, door het versterken van vertrouwen, het versterken van je emotionele intelligentie en het beter leren omgaan met stress.

Een ervaren kaartlegster

Het is mogelijk dat tijdens een gesprek een consulent voor jou een kaartlegging doet. Dit bijvoorbeeld met lenormand kaarten, dit zijn een soort wisselkaarten waarmee je inzichten krijgt over jouw levensverhaal. Naast lenormand kaarten kunnen ook tarotkaarten gebruikt worden, deze zijn meer gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Een ervaren kaartlegster is in staat om jouw levensvragen te beantwoorden door middel van deze kaarten. Het gebruik van kaarten kan ook helpen om eerder onbewuste blokkades of problemen te voorspellen.

Kom in contact met een medium of paragnost

Een intuïtief gesprekspartner, kaartleggers, een spiritueel coach, een online medium, paragnost of een helderziende.. Online bij QMediums kun je met verschillende consulenten een gesprek starten zodat jij alle vragen die jij hebt kunt stellen. Een medium of paragnost is er om andere mensen te helpen, dus ook jou!

Heb jij vragen waarop je graag een antwoord zou willen? Kom dan in contact met onze top paragnosten en mediums! Je kunt gerust bellen met de levensvragen die jij hebt, geen enkele vraag is gek voor onze consulenten. Wil je liever chatten of mailen met mediums of top paragnosten? Ook dat is mogelijk! Zorg er voor dat jij je tijdens het gesprek op je gemak voelt zodat je er alles uit kunt halen.

Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy