Paranormaal medium

Wil jij graag weten wat een paranormaal medium is? Dit omdat je gehoord hebt dat zij jou kunnen helpen met antwoorden, inzichten of het voorspellen van jouw toekomst? Wij leggen jou graag uit waarmee een paranormaal medium jou kan helpen en hoe jij met hen in contact kan komen!

Als jij vragen hebt over je leven en over wat er in jouw toekomst gaat gebeuren, dan kunnen paranormale media je hierbij helpen. Hoewel de meeste mensen nog nooit van een paranormaal medium gehoord hebben, zijn het wel degelijk mensen met bijzondere gave.

Paranormale media hebben de mogelijkheid om informatie die normaal niet waarneembaar is voor ons, waar te nemen en hiermee jou inzicht te geven. Ze kunnen je helpen om antwoorden te vinden op vragen waar je normaal geen antwoord op krijgt. Daarnaast kunnen ze ook informatie verschaffen over jouw toekomstige levensgebeurtenissen die jij nog niet weet.

Paranormaal medium

Wat is een paranormaal medium?

Een paranormaal medium is iemand die beschikt over paranormale gaven, dit worden ook wel spirituele gaven genoemd. Deze gaven zorgen ervoor dat iemand waarnemingen kan doen die met onze normale zintuigen niet mogelijk zijn. Iemand met een gave wordt dan ook gezien als iemand met een zesde zintuig.

De gaven die iemand kan hebben zijn helder voelend, helder ziend, helder horend, helder wetend of helder ruikend. Door deze gaven is het mogelijk dat iemand in contact komt met spirituele energieën. Hierdoor kan een paranormaal medium informatie verzamelen die anderen niet zouden weten. Een paranormaal medium kan aan jou boodschappen doorgeven die zij hebben ontvangen van andere entiteiten.

De meeste paranormale media gebruiken hun gave om mensen met antwoorden te helpen of inzicht te geven in van alles wat er gaande is in jouw leven. Daarnaast kunnen zij ook informatie verschaffen over toekomstige levensgebeurtenissen waar jij nog geen kennis van hebt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is iemand die heeft geleerd om in staat te zijn om energieën, emoties en gedachten van anderen op te vangen. Een heldervoelend medium kan de energie die mensen uitstralen voelen. Hierdoor kunnen ze in contact komen met spirituele energieën die anderen normaal niet waarnemen.

Een heldervoelend medium kan tijdens een consult helpen met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen die gebaseerd zijn op de energie waarmee jij je levensreis aangaat. Ze kunnen ook je huidige situatie analyseren en inzicht geven in wat er bij jou leeft.

Iemand die helder voelend is, wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit omdat iemand een goed invoelend vermogen heeft. Een helder voelend medium kan je helpen om antwoorden te vinden door naar de energie te luisteren die we in ons leven ervaren.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende is iemand die informatie uit de toekomst ontvangt door te visualiseren wat er gaat gebeuren. Iemand met helderziende gaven kan zichzelf in andere situaties plaatsen, om zo informatie te vergaren en inzicht te krijgen in waar je het beste naartoe kunt gaan.

Helderzienden worden vaak ingeschakeld om voorspellingen te doen over hoe de toekomst eruit zal zien. Soms is het echter ook mogelijk om inzicht te krijgen in het verleden, dit wordt als een soort reis door de tijd gezien. Ook kan een helder ziend medium informatie verschaffen over huidige situaties die je beter begrijpen of beter kunt aanpakken.

Wat is een helderhorend medium?

Ook kan een paranormaal medium helderhorend zijn, dit wil zeggen dat iemand informatie kan verkrijgen uit de spirituele wereld door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen kunnen volledig op zichzelf staan, maar ook informatie geven over wat er nu in jouw leven aan de hand is.

Helderhorende media kunnen begeleiding en inzicht bieden door middel van het horen van stemmen uit de spirituele wereld. Deze stemmen kunnen jouw verleden, heden en toekomst bespreken, maar ook het huidige leven aan de hand van visuele beelden.

Wat is een helderwetend medium?

Een andere bijzondere gave is helder wetend zijn. Wanneer een medium en paragnost helderwetend is dan heeft hij of zij een hoge mate van intuïtie en kan de persoon informatie ontvangen die nog niet bekend is.

Helderwetendheid gaat over het vermogen om te weten wat er aan de hand is, ook al is dit niet direct zichtbaar. Een helder wetend medium kan antwoorden geven over jouw huidige situatie en waarschuwingen geven voor toekomstige evenementen die je helpen je levensreis te begrijpen.

Wat is een helderruikend medium?

Een helderruikend paranormaal medium heeft de gave om geuren waar te nemen die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren worden vaak door entiteiten en spirituele wezens uitgezonden. Helderruikendheid gaat over het vermogen om deze geurwaarnemingen te interpreteren en de informatie die hiermee gepaard gaat door te geven.

Helderruikende media zijn in staat om onze intuïtie te versterken, omdat ze energie kunnen voelen en dit waarneembaar maken in de vorm van geuren. Ze kunnen ook waarnemen wat er gaat gebeuren in je leven en dit doorgeven, waardoor we meer vertrouwen hebben in onze beslissingen.

Een paranormaal medium wil graag andere mensen helpen. Dit kan zijn voor relatie problemen, persoonlijke blokkades, energetisch reinigen, persoonlijke ontwikkeling of inzicht in een bepaalde situatie. Voor een eerlijk antwoord en nieuwe inzichten kun je hulp vragen aan een van de top paragnosten of een paranormaal medium.

Waarmee kan een paranormaal medium helpen?

Een paranormaal medium met jarenlange ervaring kan in vele verschillende situaties helpen, adviseren en jou duidelijk bijstaan. Dit kan gaan om liefde, werk maar ook om compleet andere zaken. Een paranormaal medium kan jou boodschappen overbrengen zodat jij duidelijk antwoord en inzicht krijgt. Vaak is een paranormaal medium gespecialiseerd in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een relatiecoach

Het kan zijn dat een medium gespecialiseerd is in consulten die te maken hebben met de liefde. Dit kan gaan over narcistische relaties maar ook onvoorwaardelijke liefde. Het kan fijn zijn om in deze situaties een paranormaal medium in te schakelen omdat diegene waarschijnlijk meer ervaring heeft met deze situatie. Hierdoor kan een medium je helpen om door middel van inzicht en advies een relatie te verbeteren of uit elkaar te gaan.

Een spirituele coach

Naast een relatie coach kan ook een spirituele coach zijn die helpt bij het vinden van je levensdoel, persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze coaches helpen je bij het verwerken van trauma’s, het omgaan met emoties en een duidelijker beeld te krijgen van wie je bent en waarom je bepaalde dingen doet.

Een trance medium

Een trance medium kan jou juist helpen als het gaat om spiritueel helen. Trance media zijn vaak in staat om informatie te ontvangen vanuit andere dimensies en deze informatie over te brengen aan de klant. Daarnaast bieden ze ook healing technieken die je direct kunt toepassen op jouw leven om te helen.

Een paranormale reader

Tot slot is er nog een paranormale reader die kan helpen bij het voorspellen van de toekomst. Deze readers gebruiken vaak verschillende technieken zoals tarot, het interpreteren van aura’s of het lezen van energieën om voorspellingen te doen. Zo kun je informatie krijgen over de toekomst en meer inzicht in wat er gaat gebeuren.

De toekomst voorspellen door een paranormaal medium is geen garantie dat dit exact zo gaat gebeuren. Zij kunnen iets zeggen over de verre- of nabije toekomst, en jou hierbij adviezen geven hoe je het beste kunt handelen in bepaalde situaties. Maar het verloop van jouw toekomst heb je nog altijd zelf in handen.

Contact met overleden dierbaren

Ook is het soms mogelijk dat een paranormaal medium voor jou contact kan leggen met overleden dierbaren. Dit kan je helpen bij het verwerken van verdriet en met wat rustiger maken als je op zoek bent naar antwoorden. Een paranormaal medium kan contact leggen met de overleden dierbaren, communiceren met spirituele energieën en jou hierbij helpen door hetgeen wat ze waarnemen.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Ook kunnen onze consulenten jou een luisterend oor bieden. Een luisterend oor van een spiritueel coach kan helpen om je eigen gevoelens te verhelderen, meer inzicht te krijgen in je situatie en adviezen te geven voor hoe je jouw leven kan verbeteren.

Een paranormaal medium kan jou dus op vele manieren helpen in je leven. Je kunt hierbij denken aan eerlijk advies, boodschappen ontvangen vanuit andere dimensies, inzicht en antwoorden over situaties of het zoeken naar je levensdoel. Zo kan een paranormaal medium je helpen om met meer vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Je kunt gerust bellen met een medium als jij vragen hebt over jouw leven!

Hoe gaat een spiritueel coach ter werk?

Tijdens de consulten kunnen de mediums en top paragnosten verschillende methoden gebruiken om jou te helpen met antwoorden en duidelijke inzichten. Zo kan het zijn dat er contact wordt gemaakt met gene zijde, kan een krachtig soul healer in trance zijn maar ook een kaartlegging kan helpen om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Numerologie

Numerologie kan ook onderdeel zijn van een gesprek, dit is een antieke wetenschap die de betekenis ontrafelt van getallen. Deze specifieke ‘getaloplossing’ kan je helpen om beter inzicht te krijgen in het leven. Numerologie geeft informatie over je persoonlijkheid, karakter en spirituele doelen.

Met deze verschillende technieken kan een paranormaal medium jou helpen met antwoorden, duidelijkheid en rust in je leven. Heb je vragen over jouw leven of loop je tegen bepaalde situaties aan waar je mee vast zit? Kom dan langs bij een paranormaal medium voor meer duidelijkheid.

Healing door een spiritueel coach

Er zijn ook enkele consulenten die healing kunnen uitvoeren. Healing is een spirituele techniek die erop gericht is om blokkades te verwijderen en energieën in balans te brengen. Dit kan helpen bij het verwerken van emoties, het opruimen van oude patronen en herstellen van de energie.

Healing kan helpen om meer in contact te komen met je eigen energie en zo ook jouw bewustzijn te verruimen. Deze verschillende spirituele coaches hebben als doel om mensen te ondersteunen bij hun levensreis.

Een fotoreading door een spiritueel coach

Ook een fotoreading kan helpen om antwoorden te krijgen. Bij een fotoreading is het zo dat je een foto opstuurt van iemand die jou aangaat. De spirituele coach kan dan vervolgens energieën en informatie uit deze foto halen, waarmee jij of de persoon op de foto meer inzicht krijgt in de situatie.

Een spiritueel coach kan ook helpen bij het behandelen van emotionele klachten. Spirituele coaching is niet alleen voor je geest, maar ook voor je lichaam, door het versterken van vertrouwen, het versterken van je emotionele intelligentie en het beter leren omgaan met stress.

Een ervaren kaartlegster

Het is mogelijk dat tijdens een gesprek een consulent voor jou een kaartlegging doet. Dit bijvoorbeeld met lenormand kaarten. Dit zijn een soort wisselkaarten waarmee je inzichten krijgt over jouw levensverhaal. Naast lenormand kaarten kunnen ook tarotkaarten gebruikt worden. Deze zijn meer gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Een ervaren kaartlegster is in staat om jouw levensvragen te beantwoorden door middel van deze kaarten. Het gebruik van kaarten kan ook helpen om eerder onbewuste blokkades of problemen te voorspellen.

Kom in contact met een medium of paragnost

Een intuïtief gesprekspartner, kaartleggers, een spiritueel coach, een online medium, paragnost of een helderziende. Online bij QMediums kun je met verschillende consulenten een gesprek starten, zodat jij alle vragen die jij hebt kunt stellen. Een medium of paragnost is er om andere mensen te helpen, dus ook jou!

Heb jij vragen waarop je graag een antwoord zou willen? Kom dan in contact met onze topconsulenten. Je kunt gerust bellen met de levensvragen die jij hebt. Geen enkele vraag is gek voor onze consulenten. Wil je liever chatten of mailen met mediums of top paragnosten? Ook dat is mogelijk! Zorg er voor dat jij je tijdens het gesprek op je gemak voelt zodat je er alles uit kunt halen.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.