Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Paranormaal medium

Paranormaal medium

Wil jij graag weten wat een paranormaal medium is? Dit omdat je gehoord hebt dat zij jou kunnen helpen met antwoorden, inzichten of het voorspellen van jouw toekomst? Wij leggen jou graag uit waarmee een paranormaal medium jou kan helpen en hoe jij met hen in contact kan komen!

Als jij vragen hebt over je leven en over wat er in jouw toekomst gaat gebeuren, dan kunnen paranormale media je hierbij helpen. Hoewel de meeste mensen nog nooit van een paranormaal medium gehoord hebben, zijn het wel degelijk mensen met bijzondere gave.

Paranormale media hebben de mogelijkheid om informatie die normaal niet waarneembaar is voor ons, waar te nemen en hiermee jou inzicht te geven. Ze kunnen je helpen om antwoorden te vinden op vragen waar je normaal geen antwoord op krijgt. Daarnaast kunnen ze ook informatie verschaffen over jouw toekomstige levensgebeurtenissen die jij nog niet weet.

Paranormaal medium

Wat is een paranormaal medium?

Een paranormaal medium is iemand die beschikt over paranormale gaven, dit worden ook wel spirituele gaven genoemd. Deze gaven zorgen ervoor dat iemand waarnemingen kan doen die met onze normale zintuigen niet mogelijk zijn. Iemand met een gave wordt dan ook gezien als iemand met een zesde zintuig.

De gaven die iemand kan hebben zijn helder voelend, helder ziend, helder horend, helder wetend of helder ruikend. Door deze gaven is het mogelijk dat iemand in contact komt met spirituele energieën. Hierdoor kan een paranormaal medium informatie verzamelen die anderen niet zouden weten. Een paranormaal medium kan aan jou boodschappen doorgeven die zij hebben ontvangen van andere entiteiten.

De meeste paranormale media gebruiken hun gave om mensen met antwoorden te helpen of inzicht te geven in van alles wat er gaande is in jouw leven. Daarnaast kunnen zij ook informatie verschaffen over toekomstige levensgebeurtenissen waar jij nog geen kennis van hebt.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is iemand die heeft geleerd om in staat te zijn om energieën, emoties en gedachten van anderen op te vangen. Een heldervoelend medium kan de energie die mensen uitstralen voelen. Hierdoor kunnen ze in contact komen met spirituele energieën die anderen normaal niet waarnemen.

Een heldervoelend medium kan tijdens een consult helpen met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen die gebaseerd zijn op de energie waarmee jij je levensreis aangaat. Ze kunnen ook je huidige situatie analyseren en inzicht geven in wat er bij jou leeft.

Iemand die helder voelend is, wordt ook wel een HSP coach genoemd. Dit omdat iemand een goed invoelend vermogen heeft. Een helder voelend medium kan je helpen om antwoorden te vinden door naar de energie te luisteren die we in ons leven ervaren.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziende is iemand die informatie uit de toekomst ontvangt door te visualiseren wat er gaat gebeuren. Iemand met helderziende gaven kan zichzelf in andere situaties plaatsen, om zo informatie te vergaren en inzicht te krijgen in waar je het beste naartoe kunt gaan.

Helderzienden worden vaak ingeschakeld om voorspellingen te doen over hoe de toekomst eruit zal zien. Soms is het echter ook mogelijk om inzicht te krijgen in het verleden, dit wordt als een soort reis door de tijd gezien. Ook kan een helder ziend medium informatie verschaffen over huidige situaties die je beter begrijpen of beter kunt aanpakken.

Wat is een helderhorend medium?

Ook kan een paranormaal medium helderhorend zijn, dit wil zeggen dat iemand informatie kan verkrijgen uit de spirituele wereld door middel van het horen van stemmen. Deze stemmen kunnen volledig op zichzelf staan, maar ook informatie geven over wat er nu in jouw leven aan de hand is.

Helderhorende media kunnen begeleiding en inzicht bieden door middel van het horen van stemmen uit de spirituele wereld. Deze stemmen kunnen jouw verleden, heden en toekomst bespreken, maar ook het huidige leven aan de hand van visuele beelden.

Wat is een helderwetend medium?

Een andere bijzondere gave is helder wetend zijn. Wanneer een medium en paragnost helderwetend is dan heeft hij of zij een hoge mate van intuïtie en kan de persoon informatie ontvangen die nog niet bekend is.

Helderwetendheid gaat over het vermogen om te weten wat er aan de hand is, ook al is dit niet direct zichtbaar. Een helder wetend medium kan antwoorden geven over jouw huidige situatie en waarschuwingen geven voor toekomstige evenementen die je helpen je levensreis te begrijpen.

Wat is een helderruikend medium?

Een helderruikend paranormaal medium heeft de gave om geuren waar te nemen die anderen niet kunnen ruiken. Deze geuren worden vaak door entiteiten en spirituele wezens uitgezonden. Helderruikendheid gaat over het vermogen om deze geurwaarnemingen te interpreteren en de informatie die hiermee gepaard gaat door te geven.

Helderruikende media zijn in staat om onze intuïtie te versterken, omdat ze energie kunnen voelen en dit waarneembaar maken in de vorm van geuren. Ze kunnen ook waarnemen wat er gaat gebeuren in je leven en dit doorgeven, waardoor we meer vertrouwen hebben in onze beslissingen.

Een paranormaal medium wil graag andere mensen helpen. Dit kan zijn voor relatie problemen, persoonlijke blokkades, energetisch reinigen, persoonlijke ontwikkeling of inzicht in een bepaalde situatie. Voor een eerlijk antwoord en nieuwe inzichten kun je hulp vragen aan een van de top paragnosten of een paranormaal medium.

Waarmee kan een paranormaal medium helpen?

Een paranormaal medium met jarenlange ervaring kan in vele verschillende situaties helpen, adviseren en jou duidelijk bijstaan. Dit kan gaan om liefde, werk maar ook om compleet andere zaken. Een paranormaal medium kan jou boodschappen overbrengen zodat jij duidelijk antwoord en inzicht krijgt. Vaak is een paranormaal medium gespecialiseerd in bepaalde situaties en gebeurtenissen.

Een relatiecoach

Het kan zijn dat een medium gespecialiseerd is in consulten die te maken hebben met de liefde. Dit kan gaan over narcistische relaties maar ook onvoorwaardelijke liefde. Het kan fijn zijn om in deze situaties een paranormaal medium in te schakelen omdat diegene waarschijnlijk meer ervaring heeft met deze situatie. Hierdoor kan een medium je helpen om door middel van inzicht en advies een relatie te verbeteren of uit elkaar te gaan.

Een spirituele coach

Naast een relatie coach kan ook een spirituele coach zijn die helpt bij het vinden van je levensdoel, persoonlijke groei en ontwikkeling. Deze coaches helpen je bij het verwerken van trauma’s, het omgaan met emoties en een duidelijker beeld te krijgen van wie je bent en waarom je bepaalde dingen doet.

Een trance medium

Een trance medium kan jou juist helpen als het gaat om spiritueel helen. Trance media zijn vaak in staat om informatie te ontvangen vanuit andere dimensies en deze informatie over te brengen aan de klant. Daarnaast bieden ze ook healing technieken die je direct kunt toepassen op jouw leven om te helen.

Een paranormale reader

Tot slot is er nog een paranormale reader die kan helpen bij het voorspellen van de toekomst. Deze readers gebruiken vaak verschillende technieken zoals tarot, het interpreteren van aura’s of het lezen van energieën om voorspellingen te doen. Zo kun je informatie krijgen over de toekomst en meer inzicht in wat er gaat gebeuren.

De toekomst voorspellen door een paranormaal medium is geen garantie dat dit exact zo gaat gebeuren. Zij kunnen iets zeggen over de verre- of nabije toekomst, en jou hierbij adviezen geven hoe je het beste kunt handelen in bepaalde situaties. Maar het verloop van jouw toekomst heb je nog altijd zelf in handen.

Contact met overleden dierbaren

Ook is het soms mogelijk dat een paranormaal medium voor jou contact kan leggen met overleden dierbaren. Dit kan je helpen bij het verwerken van verdriet en met wat rustiger maken als je op zoek bent naar antwoorden. Een paranormaal medium kan contact leggen met de overleden dierbaren, communiceren met spirituele energieën en jou hierbij helpen door hetgeen wat ze waarnemen.

Een luisterend oor van een spiritueel coach

Ook kunnen onze consulenten jou een luisterend oor bieden. Een luisterend oor van een spiritueel coach kan helpen om je eigen gevoelens te verhelderen, meer inzicht te krijgen in je situatie en adviezen te geven voor hoe je jouw leven kan verbeteren.

Een paranormaal medium kan jou dus op vele manieren helpen in je leven. Je kunt hierbij denken aan eerlijk advies, boodschappen ontvangen vanuit andere dimensies, inzicht en antwoorden over situaties of het zoeken naar je levensdoel. Zo kan een paranormaal medium je helpen om met meer vertrouwen de toekomst tegemoet te zien. Je kunt gerust bellen met een medium als jij vragen hebt over jouw leven!

Hoe gaat een spiritueel coach ter werk?

Tijdens de consulten kunnen de mediums en top paragnosten verschillende methoden gebruiken om jou te helpen met antwoorden en duidelijke inzichten. Zo kan het zijn dat er contact wordt gemaakt met gene zijde, kan een krachtig soul healer in trance zijn maar ook een kaartlegging kan helpen om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Numerologie

Numerologie kan ook onderdeel zijn van een gesprek, dit is een antieke wetenschap die de betekenis ontrafelt van getallen. Deze specifieke ‘getaloplossing’ kan je helpen om beter inzicht te krijgen in het leven. Numerologie geeft informatie over je persoonlijkheid, karakter en spirituele doelen.

Met deze verschillende technieken kan een paranormaal medium jou helpen met antwoorden, duidelijkheid en rust in je leven. Heb je vragen over jouw leven of loop je tegen bepaalde situaties aan waar je mee vast zit? Kom dan langs bij een paranormaal medium voor meer duidelijkheid.

Healing door een spiritueel coach

Er zijn ook enkele consulenten die healing kunnen uitvoeren. Healing is een spirituele techniek die erop gericht is om blokkades te verwijderen en energieën in balans te brengen. Dit kan helpen bij het verwerken van emoties, het opruimen van oude patronen en herstellen van de energie.

Healing kan helpen om meer in contact te komen met je eigen energie en zo ook jouw bewustzijn te verruimen. Deze verschillende spirituele coaches hebben als doel om mensen te ondersteunen bij hun levensreis.

Een fotoreading door een spiritueel coach

Ook een fotoreading kan helpen om antwoorden te krijgen. Bij een fotoreading is het zo dat je een foto opstuurt van iemand die jou aangaat. De spirituele coach kan dan vervolgens energieën en informatie uit deze foto halen, waarmee jij of de persoon op de foto meer inzicht krijgt in de situatie.

Een spiritueel coach kan ook helpen bij het behandelen van emotionele klachten. Spirituele coaching is niet alleen voor je geest, maar ook voor je lichaam, door het versterken van vertrouwen, het versterken van je emotionele intelligentie en het beter leren omgaan met stress.

Een ervaren kaartlegster

Het is mogelijk dat tijdens een gesprek een consulent voor jou een kaartlegging doet. Dit bijvoorbeeld met lenormand kaarten. Dit zijn een soort wisselkaarten waarmee je inzichten krijgt over jouw levensverhaal. Naast lenormand kaarten kunnen ook tarotkaarten gebruikt worden. Deze zijn meer gericht op persoonlijke groei en ontwikkeling. Een ervaren kaartlegster is in staat om jouw levensvragen te beantwoorden door middel van deze kaarten. Het gebruik van kaarten kan ook helpen om eerder onbewuste blokkades of problemen te voorspellen.

Kom in contact met een medium of paragnost

Een intuïtief gesprekspartner, kaartleggers, een spiritueel coach, een online medium, paragnost of een helderziende. Online bij QMediums kun je met verschillende consulenten een gesprek starten, zodat jij alle vragen die jij hebt kunt stellen. Een medium of paragnost is er om andere mensen te helpen, dus ook jou!

Heb jij vragen waarop je graag een antwoord zou willen? Kom dan in contact met onze topconsulenten. Je kunt gerust bellen met de levensvragen die jij hebt. Geen enkele vraag is gek voor onze consulenten. Wil je liever chatten of mailen met mediums of top paragnosten? Ook dat is mogelijk! Zorg er voor dat jij je tijdens het gesprek op je gemak voelt zodat je er alles uit kunt halen.

Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer