Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Goede paragnost gezocht

goede paragnost gezocht

Een goede paragnost gezocht? Maar wat zijn nou precies goede paragnosten? Het kan online best een uitdaging zijnop goede mediums met hun paranormale gaves te vinden. Al helemaal iemand met goede bedoelingen, want er zijn ook mensen die jouw toekomst voorspellen en dat alleen voor geld. Let er dus goed op of anderen al positieve ervaringen hebben gehad met de (goede) paragnost met wie jij een paranormaal consult wilt aanvragen.

Tijdens een fijn gesprek met echte top mediums praten over allerlei zaken die jou in het dagelijks leven bezig houden. Is er bijvoorbeeld vorige week iets gebeurt wat jij graag wilt begrijpen? Dan kun je met een goede betrouwbare paragnost hierover praten. Zo kun je een stuk wijzer worden en tot nieuwe inzichten komen. Ook eerdere gebeurtenissen uit het verleden of een voor een voorspelling over de toekomst kun jij terecht bij de paranormale hulplijn voor een goede paragnost.

De paranormale hulplijn en een goede paragnost

Je hebt bij de paranormale hulplijn in contact komen met mensen met verschillende paranormale gaven, dit kan zijn een goed medium of een goede paragnost. Zij zijn eigenlijk een tussenpersoon tussen hemel en aarde. Ze kunnen namelijk contact maken met andere entiteiten. Dit kunnen bijvoorbeeld overleden dierbaren zijn, maar ook engelen en geesten. Wil jij in contact komen met een goed medium lees dan verder hoe jij een paranormaal consult kan aanvragen.

Tijdens een paranormaal consult ontvangt de cliënt van een goede paragnost eerlijk antwoord, een juiste toekomst voorspelling of nieuwe inzichten. Dit kan gaan over allerlei verschillende zaken. Bijvoorbeeld over jouw jongste dochter, over andere mensen, over wanneer iemand ten huwelijk gevraagd wordt of wie er wanneer gaan trouwen.

Wil jij ook dat een goede paragnost jou meer kan vertellen over jouw relaties, werk, of tijdens een gesprek een voorspelling kan doen over de toekomst. Vraag dan snel een consult aan.

Goede paragnosten met paranormale gaven

Als je een website van goede paragnosten bekijkt kan dat nogal overweldigend zijn, want hoe kies je de beste medium voor jou uit de vele goede mediums waaruit je een keuze kan maken. Het is zo dat alle goede paragnosten eigen kwaliteiten hebben. Zo is de een helderziend, de ander heldervoelend, de ander gespecialiseerd in een relatie, de ander kan het beste voorspellingen doen en een ander kan weer veel vertellen over overleden dierbaren. Het is inderdaad belangrijk om betrouwbare paragnosten te kiezen maar daarbij ook je eigen intuïtie te gebruiken.

Als je de waarheid wil horen, dan kunnen wij jou aanraden om met helderzienden of een heldervoelend medium een consult aan te vragen. Belangrijk om elkaar een beetje te leren kennen zodat ook jij je op je gemak voelt en uiteindelijk een fijne consult gaat hebben.

Goede helderziende paragnosten kunnen jou het beste advies en inzichten geven over alledaagse situaties, dit kan gaan over jouw relatie, werk, vrienden of familie. Zo weet je hoe een onbevooroordeeld gesprekspartner (de goede paragnost) denkt over deze situatie.

Goede helderziende

Op een spirituele beurs kun je natuurlijk goede paragnosten tegen komen, waarmee jij op dat moment heel fijn mee kan communiceren. Maar voor het beste resultaat, wanneer jij een op een gesprekken spannend vind, kun je dit het beste online via de chat (rechts) doen. Zo kun je in gesprek komen met een goed medium of paragnost.

Een helderziende kan jou over vele situaties inzichten geven. Een goede paragnost zal ook altijd eerlijk antwoorden geven op jouw vragen. Ook al wil je sommige dingen niet horen of geloven, wellicht omdat ze vervelend zijn, toch zal een goede paragnost jou dit wel vertellen omdat het ook belangrijk is dat je datgene weet.

Heb jij weer behoefte aan nieuwe inzichten, hoop en antwoorden? Dan kan een goede paragnost jou zeker helpen tijdens een consult. Tijdens een paranormaal consult ontvangt de cliënt namelijk antwoorden van een goed medium of goede paragnost op bepaalde zaken.

Contact met een goede paragnost waarbij jij een goed gevoel hebt

Bij Q Mediums hebben vele cliënten al hele goede ervaringen, waarbij voorspellingen allemaal uitgekomen zijn of die een consult als heel bijzonder hebben ervaren. Anderen die onze goede paragnosten aanraden hebben hier vaak over geschreven op onze website. Zo bedankt de ene paragnost Carolien, zegt een ander ‘helemaal super John’, op basis van deze reviews kun jij een goede paragnost kiezen die bij jou past.

Wil jij ook een goede paragnost waarbij jij jezelf kan zijn en tot nieuwe inzichten komt? Kom dan in contact met een top medium van Q Mediums.

Een goede medium of goede paragnost wil jou begrijpen, helpen, gunt jou het beste en wil tijdens een consult alles vertellen aan jou wat diegene doorkrijgt. Of dat nou beelden zijn van een helderziende of geluiden van een helderhorend paragnost. Een goede paragnost en echte top mediums zullen jou deze antwoorden tijdens een reading altijd geven.

Vraag online een consult aan met een medium of paragnost. Dit kan door credits te kopen of via e mail contact op te nemen.

Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.