Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnost online

Een paragnost online is er voor jou om je vragen te beantwoorden en je bij te staan met inzicht en advies. Ze kunnen een verschil maken in je leven door je te helpen om dingen helderder te zien, meer begrip en acceptatie te hebben voor wat er gebeurt in je leven, en je te helpen om betere beslissingen te maken. Paragnosten online kunnen je inzicht bieden op het gebied van liefde, relaties, carrière en financiën. Ze kunnen ook de diepere betekenis van dingen die gebeuren aan het licht brengen en je helpen om de lessen te begrijpen die je in verschillende situaties leert.

Paragnosten online zijn ook een geweldig hulpmiddel voor het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing. Ze kunnen je helpen om een dieper begrip te krijgen over de betekenis achter alles wat je meemaakt, zodat je een ware transformatie kunt doormaken. Ze kunnen je ook helpen om in contact te komen met je hogere zelf, of het universum, en om antwoorden te vinden op vragen die je misschien nooit van jezelf had verwacht.

Paragnost online

Wat zijn paragnosten online?

Paragnosten online beschikken over een spirituele gave, met deze gave kunnen zij inzicht en antwoorden bieden op vragen die je hebt. Ze kunnen jou helpen om meer begrip en acceptatie te krijgen voor wat er gebeurt in je leven, met behulp van channeling, tarotkaarten, energiehealing, astrologie en andere spirituele technieken. Door paragnosten online te raadplegen, kun je antwoorden vinden op vragen die je jezelf stelt, en meer begrip krijgen van de veranderde energieën in je leven.

De gaven van een online paragnost

Een paragnost online kan verschillende gaven hebben waardoor zij jou kunnen helpen. Een online paragnost kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Door deze gave kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen.

Met helderziendheid is een paragnost in staat om dingen te zien die niet altijd door anderen worden waargenomen. Met heldervoelendheid kan een paragnost gevoelens en emoties ervaren van andere mensen of objecten. Met helderwetendheid kan een paragnost inzicht geven in de toekomst door spirituele of psychische informatie te ontvangen. Helderziend is het vermogen om dingen te zien die in de afgelegen of fysieke wereld buiten het bereik van mensen liggen. Helderhorend is het vermogen om audiovisuele signalen te detecteren, zoals stemmen of geheimzinnige geluiden. Helderruikend wordt gebruikt om de aanwezigheid van energie en emoties te detecteren middels geuren.

Onze paragnosten kunnen op basis van deze gaven een reading doen om jou te helpen met je vragen. Ze kunnen ook verschillende spirituele technieken gebruiken om je meer inzicht te geven in de betekenis achter wat er gaande is in je leven, of toekomstige gebeurtenissen voorspellen. Ze kunnen je ook helpen met het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing.

Waarmee kunnen onze paragnosten online jou helpen?

Voor heel veel vragen en situaties kun jij terecht bij onze paragnosten online! Als jij al vele jaren loopt met bepaalde vragen, dan kun jij iedere vraag aan hen stellen! Zij kunnen antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden of de toekomst. De vragen kunnen te maken hebben met liefde, werk maar ook met totaal andere zaken. Met hun gaven zijn zij in staat om jou te helpen met inzichten, adviezen en antwoorden die jou kunnen verder helpen op je levenspad.

Soms is een online paragnost ook een medium. Een medium is ook in staat om contact te maken met een overleden dierbare. Als jij met bepaalde vragen zit die je alleen via een medium kan krijgen, dan kan een medium jou helpen om contact te maken met de overledene en antwoorden te verkrijgen.

Ook voor vragen over liefde, relatie of liefde gerelateerde vragen kun jij terecht bij onze consulenten. Sommige paragnosten zijn namelijk gespecialiseerd in de liefde. Zij kunnen voor jou een relatie coach zijn en helpen met adviezen, inzichten en antwoorden over liefde.

Wanneer een online paragnost helderziend of helderwetend is dan is het ook mogelijk dat zij jouw toekomst voorspellen. Dit kan op basis van astrologie, tarotkaarten of andere technieken. Het is zo dat de toekomst voorspellen een advies is voor hoe jij in bepaalde situaties het beste kunt reageren. Want jouw toekomst heb je nog altijd zelf in de hand!

Wanneer jij een luisterend oor nodig hebt kun jij ook terecht bij alle paragnosten online! Deze antwoorden en inzichten kan een spiritueel coach geven op basis van de gaven. Tijdens een gesprek is het mogelijk dat een paragnost of medium verschillende methoden gebruikt om jou te helpen. Zo is het mogelijk dat er kaarten worden gelegd, er healing wordt uitgevoerd of dat er andere technieken worden gebruikt.

Een kaartlegging door online paragnosten

Sommige online paragnosten kunnen voor jou een kaartlegging doen. Een kaartlegging kan helpen om jouw situatie en problemen inzichtelijk te maken. Een kaartlegging is verschillend voor iedere persoon, want de kaarten worden gelegd op basis van jouw energie die aanwezig is tijdens het consult met de paragnost. Hierbij kunnen de paragnosten jouw situatie of vraag duiden met behulp van een aantal kaarten.

Paragnosten kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten leggen. Tarot kaarten zijn een oude manier om je energie en situatie te duiden. Lenormand kaarten zijn veelal kleine kaarten met symbolisch taalgebruik. Engelen kaarten geven inzicht over hoe de engelen jou steunen bij bepaalde situaties.

Healing door een paragnost online

Naast deze kaartleggingen is het mogelijk dat onze consulenten healing uitvoeren tijdens een gesprek. Dit is een techniek waarbij de paragnost jou helpt om positieve energie aan te trekken en het oude te loslaten. Het doel van healing is om je weer in balans te brengen en je meer innerlijk vertrouwen te geven.

Een paragnost als relatie coach

Een heldervoelend paragnost is in staat om energieën en emoties te voelen. Als jij een vraag hebt over relaties, liefde of andere emotionele onderwerpen dan kun je hier een heldervoelend paragnost bij inschakelen. Deze paragnost kan antwoord geven op al je vragen over relaties en liefde, je kunt bijvoorbeeld advies vragen over hoe je een situatie het beste kan oplossen.

Paragnosten die heldervoelend zijn kunnen helpen bij de liefde of een relatie. Zij kunnen jouw energie en situatie lezen en bieden advies over hoe jij het beste met bepaalde situaties om kunt gaan.

Niet alleen vragen over liefde, werk of de toekomst kunnen gesteld worden tijdens een gesprek. Je kunt met alle vragen terecht bij onze online paragnosten.

Zoek een van onze consulenten die bij jou past!

Er zijn paragnosten met vele jaren ervaring, er zijn paragnosten die heldervoelend/helderwetend zijn en er zijn natuurlijk ook paragnosten online die kunnen helpen met situaties uit het verleden, heden of de toekomst. Voor allerlei situaties kun jij terecht bij een online paragnost.

Voordat jij in contact komt met een van de paragnosten is het belangrijk dat je goed gaat kijken wie er bij jou past en wie jou kan helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Dit omdat alle paragnosten eigen specialisaties hebben en werken op verschillende gebieden. De een meer voor liefdes situaties, de ander juist gericht op contact maken met gidsen.

Online kun je precies zien welke ervaring een paragnost online heeft en op welke manieren zij andere mensen kunnen helpen. Op basis van deze informatie kun jij een keuze maken voor een paragnost die bij jou past! Volg hierbij ook altijd jouw eigen gevoel.

Kom in contact met een van de paragnosten

Wil jij in contact komen met een helderziende of liever een van de paragnosten die heldervoelend zijn en kunnen helpen bij de liefde/relatie? Vind een paragnost die past bij de vragen die jij hebt. Online kun je op verschillende manieren in contact komen.

Je kunt een consult starten met een van de paragnosten via onze website! Dit kan door te chatten met een medium, bellen of mailen met onze consulenten. Het is geheel afhankelijk van jouw voorkeur op welke manier jij contact opneemt.

Onze consulenten helpen graag, daarom staan zij ook de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen.

Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.