Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnost online

Een paragnost online is er voor jou om je vragen te beantwoorden en je bij te staan met inzicht en advies. Ze kunnen een verschil maken in je leven door je te helpen om dingen helderder te zien, meer begrip en acceptatie te hebben voor wat er gebeurt in je leven, en je te helpen om betere beslissingen te maken. Paragnosten online kunnen je inzicht bieden op het gebied van liefde, relaties, carrière en financiën. Ze kunnen ook de diepere betekenis van dingen die gebeuren aan het licht brengen en je helpen om de lessen te begrijpen die je in verschillende situaties leert.

Paragnosten online zijn ook een geweldig hulpmiddel voor het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing. Ze kunnen je helpen om een dieper begrip te krijgen over de betekenis achter alles wat je meemaakt, zodat je een ware transformatie kunt doormaken. Ze kunnen je ook helpen om in contact te komen met je hogere zelf, of het universum, en om antwoorden te vinden op vragen die je misschien nooit van jezelf had verwacht.

Paragnost online

Wat zijn paragnosten online?

Paragnosten online beschikken over een spirituele gave, met deze gave kunnen zij inzicht en antwoorden bieden op vragen die je hebt. Ze kunnen jou helpen om meer begrip en acceptatie te krijgen voor wat er gebeurt in je leven, met behulp van channeling, tarotkaarten, energiehealing, astrologie en andere spirituele technieken. Door paragnosten online te raadplegen, kun je antwoorden vinden op vragen die je jezelf stelt, en meer begrip krijgen van de veranderde energieën in je leven.

De gaven van een online paragnost

Een paragnost online kan verschillende gaven hebben waardoor zij jou kunnen helpen. Een online paragnost kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Door deze gave kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen.

Met helderziendheid is een paragnost in staat om dingen te zien die niet altijd door anderen worden waargenomen. Met heldervoelendheid kan een paragnost gevoelens en emoties ervaren van andere mensen of objecten. Met helderwetendheid kan een paragnost inzicht geven in de toekomst door spirituele of psychische informatie te ontvangen. Helderziend is het vermogen om dingen te zien die in de afgelegen of fysieke wereld buiten het bereik van mensen liggen. Helderhorend is het vermogen om audiovisuele signalen te detecteren, zoals stemmen of geheimzinnige geluiden. Helderruikend wordt gebruikt om de aanwezigheid van energie en emoties te detecteren middels geuren.

Onze paragnosten kunnen op basis van deze gaven een reading doen om jou te helpen met je vragen. Ze kunnen ook verschillende spirituele technieken gebruiken om je meer inzicht te geven in de betekenis achter wat er gaande is in je leven, of toekomstige gebeurtenissen voorspellen. Ze kunnen je ook helpen met het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing.

Waarmee kunnen onze paragnosten online jou helpen?

Voor heel veel vragen en situaties kun jij terecht bij onze paragnosten online! Als jij al vele jaren loopt met bepaalde vragen, dan kun jij iedere vraag aan hen stellen! Zij kunnen antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden of de toekomst. De vragen kunnen te maken hebben met liefde, werk maar ook met totaal andere zaken. Met hun gaven zijn zij in staat om jou te helpen met inzichten, adviezen en antwoorden die jou kunnen verder helpen op je levenspad.

Soms is een online paragnost ook een medium. Een medium is ook in staat om contact te maken met een overleden dierbare. Als jij met bepaalde vragen zit die je alleen via een medium kan krijgen, dan kan een medium jou helpen om contact te maken met de overledene en antwoorden te verkrijgen.

Ook voor vragen over liefde, relatie of liefde gerelateerde vragen kun jij terecht bij onze consulenten. Sommige paragnosten zijn namelijk gespecialiseerd in de liefde. Zij kunnen voor jou een relatie coach zijn en helpen met adviezen, inzichten en antwoorden over liefde.

Wanneer een online paragnost helderziend of helderwetend is dan is het ook mogelijk dat zij jouw toekomst voorspellen. Dit kan op basis van astrologie, tarotkaarten of andere technieken. Het is zo dat de toekomst voorspellen een advies is voor hoe jij in bepaalde situaties het beste kunt reageren. Want jouw toekomst heb je nog altijd zelf in de hand!

Wanneer jij een luisterend oor nodig hebt kun jij ook terecht bij alle paragnosten online! Deze antwoorden en inzichten kan een spiritueel coach geven op basis van de gaven. Tijdens een gesprek is het mogelijk dat een paragnost of medium verschillende methoden gebruikt om jou te helpen. Zo is het mogelijk dat er kaarten worden gelegd, er healing wordt uitgevoerd of dat er andere technieken worden gebruikt.

Een kaartlegging door online paragnosten

Sommige online paragnosten kunnen voor jou een kaartlegging doen. Een kaartlegging kan helpen om jouw situatie en problemen inzichtelijk te maken. Een kaartlegging is verschillend voor iedere persoon, want de kaarten worden gelegd op basis van jouw energie die aanwezig is tijdens het consult met de paragnost. Hierbij kunnen de paragnosten jouw situatie of vraag duiden met behulp van een aantal kaarten.

Paragnosten kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten leggen. Tarot kaarten zijn een oude manier om je energie en situatie te duiden. Lenormand kaarten zijn veelal kleine kaarten met symbolisch taalgebruik. Engelen kaarten geven inzicht over hoe de engelen jou steunen bij bepaalde situaties.

Healing door een paragnost online

Naast deze kaartleggingen is het mogelijk dat onze consulenten healing uitvoeren tijdens een gesprek. Dit is een techniek waarbij de paragnost jou helpt om positieve energie aan te trekken en het oude te loslaten. Het doel van healing is om je weer in balans te brengen en je meer innerlijk vertrouwen te geven.

Een paragnost als relatie coach

Een heldervoelend paragnost is in staat om energieën en emoties te voelen. Als jij een vraag hebt over relaties, liefde of andere emotionele onderwerpen dan kun je hier een heldervoelend paragnost bij inschakelen. Deze paragnost kan antwoord geven op al je vragen over relaties en liefde, je kunt bijvoorbeeld advies vragen over hoe je een situatie het beste kan oplossen.

Paragnosten die heldervoelend zijn kunnen helpen bij de liefde of een relatie. Zij kunnen jouw energie en situatie lezen en bieden advies over hoe jij het beste met bepaalde situaties om kunt gaan.

Niet alleen vragen over liefde, werk of de toekomst kunnen gesteld worden tijdens een gesprek. Je kunt met alle vragen terecht bij onze online paragnosten.

Zoek een van onze consulenten die bij jou past!

Er zijn paragnosten met vele jaren ervaring, er zijn paragnosten die heldervoelend/helderwetend zijn en er zijn natuurlijk ook paragnosten online die kunnen helpen met situaties uit het verleden, heden of de toekomst. Voor allerlei situaties kun jij terecht bij een online paragnost.

Voordat jij in contact komt met een van de paragnosten is het belangrijk dat je goed gaat kijken wie er bij jou past en wie jou kan helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Dit omdat alle paragnosten eigen specialisaties hebben en werken op verschillende gebieden. De een meer voor liefdes situaties, de ander juist gericht op contact maken met gidsen.

Online kun je precies zien welke ervaring een paragnost online heeft en op welke manieren zij andere mensen kunnen helpen. Op basis van deze informatie kun jij een keuze maken voor een paragnost die bij jou past! Volg hierbij ook altijd jouw eigen gevoel.

Kom in contact met een van de paragnosten

Wil jij in contact komen met een helderziende of liever een van de paragnosten die heldervoelend zijn en kunnen helpen bij de liefde/relatie? Vind een paragnost die past bij de vragen die jij hebt. Online kun je op verschillende manieren in contact komen.

Je kunt een consult starten met een van de paragnosten via onze website! Dit kan door te chatten met een medium, bellen of mailen met onze consulenten. Het is geheel afhankelijk van jouw voorkeur op welke manier jij contact opneemt.

Onze consulenten helpen graag, daarom staan zij ook de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart