Paragnost online

Een paragnost online is er voor jou om je vragen te beantwoorden en je bij te staan met inzicht en advies. Ze kunnen een verschil maken in je leven door je te helpen om dingen helderder te zien, meer begrip en acceptatie te hebben voor wat er gebeurt in je leven, en je te helpen om betere beslissingen te maken. Paragnosten online kunnen je inzicht bieden op het gebied van liefde, relaties, carrière en financiën. Ze kunnen ook de diepere betekenis van dingen die gebeuren aan het licht brengen en je helpen om de lessen te begrijpen die je in verschillende situaties leert.

Paragnosten online zijn ook een geweldig hulpmiddel voor het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing. Ze kunnen je helpen om een dieper begrip te krijgen over de betekenis achter alles wat je meemaakt, zodat je een ware transformatie kunt doormaken. Ook kunnen ze je helpen om in contact te komen met je hogere zelf, of het universum, en om antwoorden te vinden op vragen die je misschien nooit van jezelf had verwacht.

Wat zijn paragnosten online?

Paragnosten online beschikken over een spirituele gave, met deze gave kunnen zij inzicht en antwoorden bieden op vragen die je hebt. Ze kunnen jou helpen om meer begrip en acceptatie te krijgen voor wat er gebeurt in je leven, met behulp van channeling, tarotkaarten, energiehealing, astrologie en andere spirituele technieken. Door paragnosten online te raadplegen, kun je antwoorden vinden op vragen die je jezelf stelt, en meer begrip krijgen van de veranderde energieën in je leven.

De gaven van een online paragnost

Een paragnost online kan verschillende gaven hebben waardoor zij jou kunnen helpen. Online paragnost kan helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderhorend of helderruikend zijn. Door deze gave kunnen zij buitenzintuiglijke waarnemingen doen.

De gave helderziendheid is een paragnost mee in staat om dingen te zien die niet altijd door anderen worden waargenomen. Met heldervoelendheid kan een paragnost gevoelens en emoties ervaren van andere mensen of objecten. Met helderwetendheid kan een paragnost inzicht geven in de toekomst door spirituele of psychische informatie te ontvangen. Helderziend is het vermogen om dingen te zien die in de afgelegen of fysieke wereld buiten het bereik van mensen liggen. Helderhorend is het vermogen om audiovisuele signalen te detecteren, zoals stemmen of geheimzinnige geluiden. Helderruikend wordt gebruikt om de aanwezigheid van energie en emoties te detecteren middels geuren.

Onze paragnosten kunnen op basis van deze gaven een reading doen om jou te helpen met je vragen. Ze kunnen ook verschillende spirituele technieken gebruiken om je meer inzicht te geven in de betekenis achter wat er gaande is in je leven, of toekomstige gebeurtenissen voorspellen. Ze kunnen je ook helpen met het verkrijgen van positieve energie, spirituele groei en genezing.

Waarmee kunnen onze paragnosten online jou helpen

Voor heel veel vragen en situaties kun jij terecht bij onze paragnosten online! Als jij al vele jaren loopt met bepaalde vragen, dan kun jij iedere vraag aan hen stellen! Zij kunnen antwoorden geven op vragen uit het verleden, heden of de toekomst. De vragen kunnen te maken hebben met liefde, werk maar ook met totaal andere zaken. Met hun gaven zijn zij in staat om jou te helpen met inzichten, adviezen en antwoorden die jou kunnen verder helpen op je levenspad.

Soms is een online paragnost ook een medium. Een medium is ook in staat om contact te maken met een overleden dierbare. Als jij met bepaalde vragen zit die je alleen via een medium kan krijgen, dan kan een medium jou helpen om contact te maken met de overledene en antwoorden te verkrijgen.

Vragen over liefde & relaties

Ook voor vragen over liefde, relatie of liefde gerelateerde vragen kun jij terecht bij onze consulenten. Sommige paragnosten zijn namelijk gespecialiseerd in de liefde. Zij kunnen voor jou een relatie coach zijn en helpen met adviezen, inzichten en antwoorden over liefde.

Wanneer een online paragnost helderziend of helderwetend is dan is het ook mogelijk dat zij jouw toekomst voorspellen. Dit kan op basis van astrologie, tarotkaarten of andere technieken. Het is zo dat de toekomst voorspellen een advies is voor hoe jij in bepaalde situaties het beste kunt reageren. Want jouw toekomst heb je nog altijd zelf in de hand!

Wanneer jij een luisterend oor nodig hebt kun jij ook terecht bij alle paragnosten online! Deze antwoorden en inzichten kan een spiritueel coach geven op basis van de gaven. Tijdens een gesprek is het mogelijk dat een paragnost of medium verschillende methoden gebruikt om jou te helpen. Zo is het mogelijk dat er kaarten worden gelegd, er healing wordt uitgevoerd of dat er andere technieken worden gebruikt.

Een kaartlegging door online paragnosten

Sommige online paragnosten kunnen voor jou een kaartlegging doen. Een kaartlegging kan helpen om jouw situatie en problemen inzichtelijk te maken. Een kaartlegging is verschillend voor iedere persoon, want de kaarten worden gelegd op basis van jouw energie die aanwezig is tijdens het consult met de paragnost. Hierbij kunnen de paragnosten jouw situatie of vraag duiden met behulp van een aantal kaarten.

Paragnosten kunnen tarot kaarten, lenormand kaarten of engelen kaarten leggen. Tarot kaarten zijn een oude manier om je energie en situatie te duiden. Lenormand kaarten zijn veelal kleine kaarten met symbolisch taalgebruik. Engelen kaarten geven inzicht over hoe de engelen jou steunen bij bepaalde situaties.

Healing door een paragnost online

Naast deze kaartleggingen is het mogelijk dat onze consulenten healing uitvoeren tijdens een gesprek. Dit is een techniek waarbij de paragnost jou helpt om positieve energie aan te trekken en het oude te loslaten. Het doel van healing is om je weer in balans te brengen en je meer innerlijk vertrouwen te geven.

Zoek een van onze consulenten die bij jou past

Er zijn paragnosten met vele jaren ervaring, er zijn paragnosten die heldervoelend/helderwetend zijn en er zijn natuurlijk ook paragnosten online die kunnen helpen met situaties uit het verleden, heden of de toekomst. Voor allerlei situaties kun jij terecht bij een online paragnost.

Voordat jij in contact komt met een van de paragnosten is het belangrijk dat je goed gaat kijken wie er bij jou past en wie jou kan helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Dit omdat alle paragnosten eigen specialisaties hebben en werken op verschillende gebieden. De een meer voor liefdes situaties, de ander juist gericht op contact maken met gidsen.

Online kun je precies zien welke ervaring een paragnost online heeft en op welke manieren zij andere mensen kunnen helpen. Op basis van deze informatie kun jij een keuze maken voor een paragnost die bij jou past! Volg hierbij ook altijd jouw eigen gevoel.

Kom in contact met een van de paragnosten

Wil jij in contact komen met een helderziende of liever een van de paragnosten die heldervoelend zijn en kunnen helpen bij de liefde/relatie? Vind een paragnost die past bij de vragen die jij hebt. Online kun je op verschillende manieren in contact komen.

Je kunt een consult starten met een van de paragnosten via onze website! Dit kan door te chatten met een medium, bellen of mailen met onze consulenten. Het is geheel afhankelijk van jouw voorkeur op welke manier jij contact opneemt.

Onze consulenten helpen graag, daarom staan zij ook de gehele dag door voor jou klaar om jou te helpen.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.