Kwaliteit mediums voor een goed advies

Medium paragnost

Zoek je een medium paragnost, spiritueel coach, relatie coach, life coach, reiki master om je ergens mee te helpen? Een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt? Dan ben je aan het goede adres gekomen. Ik help je graag!

Als medium paragnost, life coach en reiki master staan onze consulenten open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost is iemand die over paranormale gaven beschikt. Denk hierbij aan het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, het communiceren met dierbare overledenen of het waarnemen van astrale wezens.

Een medium paragnost is iemand die contact maakt met de andere kant en jou adviseert op basis van de informatie die zij ontvangt. Het woord ‘medium’ komt van het Latijnse woord ‘medius’, wat midden betekent. Een medium is dus iemand die zich in het midden bevindt tussen de aardse en spirituele wereld.

Een medium paragnost is iemand die gebruik maakt van hun helderziendheid, heldervoelendheid om contact te maken met jouw gidsen, overleden dierbaren of engelen. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Een medium paragnost is iemand die je kan helpen bij:

 • Medium paragnost– Het vinden van antwoorden op vragen die je hebt
 • – Het inzicht krijgen in bepaalde situaties
 • – Het verwerken van verlies
 • – Het doorbreken van negatieve patronen
 • – Het achterhalen van je levensdoel

Als medium paragnost, life coach en reiki master staan onze consulenten open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

De paranormale gaven van een medium paragnost

Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo heb je een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost of een helderziend medium paragnost. Het kan soms voorkomen dat een medium paragnost meerdere gaven bezit. Een medium kan dus heldervoelend/helderwetend zijn. Er zijn 5 verschillende gaven:

 • helderziend medium of helderziend paragnost
 • helderhorend medium of helderhorend paragnost
 • heldervoelend medium of heldervoelend paragnost
 • helderwetend medium of helderwetend paragnost
 • helderruikend medium of helderruikend paragnost

Zoals je kan zien zijn deze gaven gebaseerd op de vijf zintuigen. Dit wordt ook wel het zesde zintuig genoemd. Een medium paragnost kan deze gaven gebruiken om je te helpen met verschillende dingen. Het enige verschil tussen een medium en een paragnost is dat een paragnost geen contact met overledenen kan leggen, waar een medium wel contact met overledenen kan leggen.

Helderziend medium of helderziend paragnost

Een helderziende ziet dingen die andere mensen niet kunnen zien. Ze zien beelden, symbolen of aura’s. Dit kan in de vorm van een droom zijn, maar ook wanneer ze met hun ogen open zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld iemand zien die net overleden is en die naast je staat.

Een helderziende weet vaak niet precies wat ze zien en moet hierdoor interpreteren wat ze waarnemen. Een helderziend medium of paragnost kan verschillende dingen waarnemen zoals:

Een helder ziend iemand kan de toekomst zien of toekomst voorspellingen doen. Helderzienden kunnen de toekomst voorzien. Helderzienden zijn dus in staat dingen waar te nemen, voordat ze gebeuren.

Een helder ziend iemand kan kijken in het menselijk lichaam en zo kwalen vaststellen. Een helderziende kan zonder apparatuur een lichaam bekijken.

Helderzienden krijgen symbolen door. Deze symbolen worden in hun hoofd gezien en reageren daar vervolgens op.

Een helderziende kan verschillende wezens zien. Zo kan een helderziende entiteiten zien als geesten, engelen of lichtbollen bijvoorbeeld. Deze wezens zijn constant aanwezig alleen zijn ze niet zichtbaar voor de normale mens.

Een helderziende kan aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten zien. Op deze manier kunnen ze de eigenschappen van een bepaald persoon lezen.

Als laatste kan een helderziende medium contact met overledenen maken en boodschappen overbrengen. Een helderziende ziet dan de persoon naast je staan.

Een helderziende gebruikt hun helderziendheid om contact te maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt. Dit kan gaan over narcistische relaties, relatie problemen, persoonlijke ontwikkeling, een burn-out, liefde of levensvragen. Ook het verleden, heden en toekomst zijn voorbeelden waar een helderziende bij kan helpen.

Helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die andere mensen niet kunnen horen. Deze stemmen komen uit het astrale vlak of uit andere dimensies. De stemmen kunnen van engelen, gidsen of overledene zijn. Het is mogelijk dat een helderhorend medium meerdere stemmen tegelijk kan horen.

Een helderhorend paragnost vertaalt deze boodschappen en symbolen die ze horen naar iets dat je begrijpt, naar duidelijke antwoorden dus. Daarnaast is het mogelijk dat een helderhorende alleen woorden hoort welke hij moet interpreteren. Dit kan in de vorm van een gesprek zijn, maar ook in de vorm van een innerlijke stem.

Deze innerlijke stem kan een krachtige steun zijn in moeilijke tijden of bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Een helderhorend medium of paragnost is er dan om je te helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Denk hierbij aan:

 • emotionele problemen
 • rouwverwerking
 • relatie problemen, narcistische relaties
 • overgangsproblemen
 • identiteitsproblemen
 • beslissingen nemen
 • het doen van toekomst voorspellingen

Een helderhorend medium of paragnost kan je dus helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Dit doet hij door contact te maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost is iemand die dingen kan invoelen. Een medium of paragnost die helder voelend is , voelt meteen aan of er een engel, een gids of een overledene in de buurt is. Op deze manier kunnen ze ook contact maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Een heldervoelend medium of paragnost kan ook verschillende energieën voelen. Zo kan hij voelen dat er negatieve energie in huis aanwezig is en kan hij hierdoor een reading doen. Hierdoor kunnen problemen aan het licht komen die je misschien niet eens vermoedt.

Een andere mogelijkheid is dat een heldervoelend medium of paragnost energieën kan voelen van mensen die je kent. Op deze manier kan hij jou helpen met het oplossen van problemen in relaties of vriendschappen.

Als laatste kan een heldervoelend medium of paragnost emoties van andere mensen voelen. Dit noemt men ook wel empathie. Empathie is de mogelijkheid om de emoties van andere mensen te voelen. Empathie is een krachtige eigenschap en kan helpen bij het oplossen van problemen in relaties of vriendschappen. Ook kunnen zij gevoelens van mensen aanvoelen.

Andere kenmerken van een helder voelend medium of paragnost:

 • Het aanvoelen van gedachten van een ander
 • Het aanvoelen van lichamelijke klachten van een ander
 • Het aanvoelen van een bepaalde sfeer in ruimtes of gelegenheden
 • Invoelen van emoties en pijn bij dieren of planten

Helderwetend medium of helderwetend paragnost

Een helderwetend medium of helderwetend paragnost is iemand die een sterke intuïtie heeft ontwikkeld. Een helder wetend persoon weet dat iets zo is of er iets gaat gebeuren, zonder daar een goede reden voor te hebben. Een helder wetend medium of paragnost kan helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Het is mogelijk dat een helder wetend medium of paragnost weet wanneer er iets gaat gebeuren. Zo kan het zijn dat hij weet dat er iets gaat gebeuren in de nabije toekomst en vervolgens gebeurt het.

Een helderruikend medium of helderruikend paragnost

Een helderruikend medium ruikt geuren die niet door iedereen opgemerkt worden. Deze geuren worden omgezet naar energieën. Zo kan een helderruikend medium of helderruikend paragnost ziektes ruiken of ruiken of iemand niet gezond is.

Spiritueel coach, life coach, relatie coach of Reiki master

Een zuiver medium paragnost kan ook op andere manieren helpen. Zo kan een zuiver medium paragnost een spiritueel coach zijn die je op het gebied van spiritualiteit kan helpen. Een life coach om gezonder te leven. Een relatie coach die je helpt met relatie problemen aan de hand van de gaven die ze hebben.

Ook kunnen ze een Reiki master zijn. Een reiki master is een krachtig soul healer, die je kan genezen op afstand bijvoorbeeld of je huis energetisch reinigen kan. Een ervaren medium kan vaak meerdere gaven hebben en meerdere taken/rollen op zich nemen.

De hulpmiddelen van een medium paragnost

Mediums en paragnosten maken naast hun bijzondere gaven vaak ook gebruik van hulpmiddelen om een reading te versterken. Zo kan een top medium of super medium gebruik maken van de Lenormand kaarten, Tarotkaarten, zigeuner kaarten of engelen kaarten.

Diverse kaartleggingen kunnen gedaan worden door een engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster. Zij maken met engelen contact en krijgen vervolgens inzicht op een bepaalde situatie.

Tarotkaarten zijn een ander bekend middel wat een medium gebruikt. Een tarotkaartlegging wordt vaak gedaan om inzicht te krijgen in de toekomst.

Lenormand kaarten zijn een mooi middel wat gebruikt wordt door een top medium of paragnost. Lenormand kaarten kunnen veel inzicht geven in relaties, vriendschappen en werk.

Ook kan een zuiver medium een foto reading doen. Foto reading betekent dat een top medium aan de hand van een foto al bepaalde boodschappen kan aanvoelen. Vaak is dit de persoon of voorwerp wat op de foto staat afgebeeld.

Een intuïtief gesprekspartner vinden

Een medium paragnost, spiritueel coach, hsp coach of ervaren medium paragnost is dus iemand die duidelijke antwoorden kan geven op levensvragen en overige vragen. Zij kunnen helpen met je persoonlijke ontwikkeling, relatie problemen of toekomst voorspellingen. Het zijn lieve mensen die een eerlijk antwoord geven en een fijn gesprek kunnen bieden.

Wil jij nu een medium paragnost met een hoog paranormaal vermogen spreken? Een betrouwbaar medium die een luisterend oor biedt en zijn bijzondere gave gebruikt? Een zuiver medium die duidelijk bijstaan belangrijk vindt of een relatie coach die je helpt met relatie problemen?

Neem dan contact op met een medium paragnost. Een medium paragnost van Qmediums staat voor je klaar en helpt je met verschillende dingen. Hij/zij geeft inzicht in het verleden of overige vragen.

Kom in contact met een medium paragnost!

Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.