Medium paragnost

Zoek je een medium paragnost, spiritueel coach, relatie coach, life coach, reiki master om je ergens mee te helpen? Een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt? Dan ben je aan het goede adres gekomen. Ik help je graag!

Als life coach en reiki master staan onze consulenten open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

Wat is een medium paragnost

Het is iemand die over paranormale gaven beschikt. Denk hierbij aan het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, het communiceren met dierbare overledenen of het waarnemen van astrale wezens.

Die contact maakt met de andere kant en jou adviseert op basis van de informatie die zij ontvangt. Het woord ‘medium’ komt van het Latijnse woord ‘medius’, wat midden betekent. Een medium is dus iemand die zich in het midden bevindt tussen de aardse en spirituele wereld.

Gebruik maakt van hun helderziendheid, heldervoelendheid om contact te maken met jouw gidsen, overleden dierbaren of engelen. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Je kan helpen bij:

 • Medium paragnostHet vinden van antwoorden op vragen die je hebt
 • Het inzicht krijgen in bepaalde situaties
 • Het verwerken van verlies
 • Het doorbreken van negatieve patronen
 • Het achterhalen van je levensdoel

Spiritueel consulenten staan open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

De paranormale gaven van een medium of een paragnost

Een medium of een paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo heb je een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost of een helderziend medium paragnost. Het kan soms voorkomen dat een medium paragnost meerdere gaven bezit. Een medium kan dus heldervoelend/helderwetend zijn. Er zijn 5 verschillende gaven:

 • helderziend medium of helderziend paragnost
 • helderhorend medium of helderhorend paragnost
 • heldervoelend medium of heldervoelend paragnost
 • helderwetend medium of helderwetend paragnost
 • helderruikend medium of helderruikend paragnost

Zoals je kan zien zijn deze gaven gebaseerd op de vijf zintuigen. Dit wordt ook wel het zesde zintuig genoemd. Een paragnost kan deze gaven gebruiken om je te helpen met verschillende dingen. Het enige verschil tussen een medium en een paragnost is dat een paragnost geen contact met overledenen kan leggen, waar een medium wel contact met overledenen kan leggen.

Een helderhorend paragnost vertaalt deze boodschappen en symbolen die ze horen naar iets dat je begrijpt, naar duidelijke antwoorden dus. Daarnaast is het mogelijk dat een helderhorende alleen woorden hoort welke hij moet interpreteren. Dit kan in de vorm van een gesprek zijn, maar ook in de vorm van een innerlijke stem.

Innerlijke stem

Deze innerlijke stem kan een krachtige steun zijn in moeilijke tijden of bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Een helderhorend medium of een helderhorend paragnost is er dan om je te helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Denk hierbij aan:

 • emotionele problemen
 • rouwverwerking
 • relatie problemen, narcistische relaties
 • overgangsproblemen
 • identiteitsproblemen
 • beslissingen nemen
 • het doen van toekomst voorspellingen

Een helderhorend medium kan je dus helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Dit doet hij door contact te maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Kenmerken van een helder voelend medium of paragnost:

 • Het aanvoelen van gedachten van een ander
 • Het aanvoelen van lichamelijke klachten van een ander
 • Het aanvoelen van een bepaalde sfeer in ruimtes of gelegenheden
 • Invoelen van emoties en pijn bij dieren of planten

Een spiritueel coach, hsp coach of ervaren medium is dus iemand die duidelijke antwoorden kan geven op levensvragen en overige vragen. Zij kunnen helpen met je persoonlijke ontwikkeling, relatie problemen of toekomst voorspellingen. Het zijn lieve mensen die een eerlijk antwoord geven en een fijn gesprek kunnen bieden.

Wil jij nu een medium met een hoog paranormaal vermogen spreken? Een betrouwbaar medium die een luisterend oor biedt en zijn bijzondere gave gebruikt? Een spiritueel hulpverlener die duidelijk bijstaan belangrijk vindt of een relatie coach die je helpt met relatie problemen?

Neem dan contact op met een consulent van Qmediums. Deze staan voor je klaar en helpt je met verschillende dingen. Hij/zij geeft inzicht in het verleden of overige vragen.

Kom in contact met een Qmedium!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.