Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium paragnost

Zoek je een medium paragnost, spiritueel coach, relatie coach, life coach, reiki master om je ergens mee te helpen? Een intuïtief gesprekspartner die een luisterend oor biedt? Dan ben je aan het goede adres gekomen. Ik help je graag!

Als medium paragnost, life coach en reiki master staan onze consulenten open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

Wat is een medium paragnost?

Een medium paragnost is iemand die over paranormale gaven beschikt. Denk hierbij aan het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, het communiceren met dierbare overledenen of het waarnemen van astrale wezens.

Een medium paragnost is iemand die contact maakt met de andere kant en jou adviseert op basis van de informatie die zij ontvangt. Het woord ‘medium’ komt van het Latijnse woord ‘medius’, wat midden betekent. Een medium is dus iemand die zich in het midden bevindt tussen de aardse en spirituele wereld.

Een medium paragnost is iemand die gebruik maakt van hun helderziendheid, heldervoelendheid om contact te maken met jouw gidsen, overleden dierbaren of engelen. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Een medium paragnost is iemand die je kan helpen bij:

 • Medium paragnost– Het vinden van antwoorden op vragen die je hebt
 • – Het inzicht krijgen in bepaalde situaties
 • – Het verwerken van verlies
 • – Het doorbreken van negatieve patronen
 • – Het achterhalen van je levensdoel

Als medium paragnost, life coach en reiki master staan onze consulenten open voor alles wat er in het leven gebeurt. Of het nu gaat over relaties, werk of andere zaken, onze mediums en paragnosten luisteren naar je verhaal en kijken samen met jou wat de beste aanpak is.

De paranormale gaven van een medium paragnost

Een medium paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo heb je een heldervoelend medium of een heldervoelend paragnost of een helderziend medium paragnost. Het kan soms voorkomen dat een medium paragnost meerdere gaven bezit. Een medium kan dus heldervoelend/helderwetend zijn. Er zijn 5 verschillende gaven:

 • helderziend medium of helderziend paragnost
 • helderhorend medium of helderhorend paragnost
 • heldervoelend medium of heldervoelend paragnost
 • helderwetend medium of helderwetend paragnost
 • helderruikend medium of helderruikend paragnost

Zoals je kan zien zijn deze gaven gebaseerd op de vijf zintuigen. Dit wordt ook wel het zesde zintuig genoemd. Een medium paragnost kan deze gaven gebruiken om je te helpen met verschillende dingen. Het enige verschil tussen een medium en een paragnost is dat een paragnost geen contact met overledenen kan leggen, waar een medium wel contact met overledenen kan leggen.

Helderziend medium of helderziend paragnost

Een helderziende ziet dingen die andere mensen niet kunnen zien. Ze zien beelden, symbolen of aura’s. Dit kan in de vorm van een droom zijn, maar ook wanneer ze met hun ogen open zijn. Ze kunnen bijvoorbeeld iemand zien die net overleden is en die naast je staat.

Een helderziende weet vaak niet precies wat ze zien en moet hierdoor interpreteren wat ze waarnemen. Een helderziend medium of paragnost kan verschillende dingen waarnemen zoals:

Een helder ziend iemand kan de toekomst zien of toekomst voorspellingen doen. Helderzienden kunnen de toekomst voorzien. Helderzienden zijn dus in staat dingen waar te nemen, voordat ze gebeuren.

Een helder ziend iemand kan kijken in het menselijk lichaam en zo kwalen vaststellen. Een helderziende kan zonder apparatuur een lichaam bekijken.

Helderzienden krijgen symbolen door. Deze symbolen worden in hun hoofd gezien en reageren daar vervolgens op.

Een helderziende kan verschillende wezens zien. Zo kan een helderziende entiteiten zien als geesten, engelen of lichtbollen bijvoorbeeld. Deze wezens zijn constant aanwezig alleen zijn ze niet zichtbaar voor de normale mens.

Een helderziende kan aura’s, karakters en gevoelsexpressies in gezichten zien. Op deze manier kunnen ze de eigenschappen van een bepaald persoon lezen.

Als laatste kan een helderziende medium contact met overledenen maken en boodschappen overbrengen. Een helderziende ziet dan de persoon naast je staan.

Een helderziende gebruikt hun helderziendheid om contact te maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt. Dit kan gaan over narcistische relaties, relatie problemen, persoonlijke ontwikkeling, een burn-out, liefde of levensvragen. Ook het verleden, heden en toekomst zijn voorbeelden waar een helderziende bij kan helpen.

Helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die andere mensen niet kunnen horen. Deze stemmen komen uit het astrale vlak of uit andere dimensies. De stemmen kunnen van engelen, gidsen of overledene zijn. Het is mogelijk dat een helderhorend medium meerdere stemmen tegelijk kan horen.

Een helderhorend paragnost vertaalt deze boodschappen en symbolen die ze horen naar iets dat je begrijpt, naar duidelijke antwoorden dus. Daarnaast is het mogelijk dat een helderhorende alleen woorden hoort welke hij moet interpreteren. Dit kan in de vorm van een gesprek zijn, maar ook in de vorm van een innerlijke stem.

Deze innerlijke stem kan een krachtige steun zijn in moeilijke tijden of bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Een helderhorend medium of paragnost is er dan om je te helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Denk hierbij aan:

 • emotionele problemen
 • rouwverwerking
 • relatie problemen, narcistische relaties
 • overgangsproblemen
 • identiteitsproblemen
 • beslissingen nemen
 • het doen van toekomst voorspellingen

Een helderhorend medium of paragnost kan je dus helpen met het verwerken van emoties en begrippen die je niet begrijpt. Dit doet hij door contact te maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost is iemand die dingen kan invoelen. Een medium of paragnost die helder voelend is , voelt meteen aan of er een engel, een gids of een overledene in de buurt is. Op deze manier kunnen ze ook contact maken met jouw gids, overledene of engel. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Een heldervoelend medium of paragnost kan ook verschillende energieën voelen. Zo kan hij voelen dat er negatieve energie in huis aanwezig is en kan hij hierdoor een reading doen. Hierdoor kunnen problemen aan het licht komen die je misschien niet eens vermoedt.

Een andere mogelijkheid is dat een heldervoelend medium of paragnost energieën kan voelen van mensen die je kent. Op deze manier kan hij jou helpen met het oplossen van problemen in relaties of vriendschappen.

Als laatste kan een heldervoelend medium of paragnost emoties van andere mensen voelen. Dit noemt men ook wel empathie. Empathie is de mogelijkheid om de emoties van andere mensen te voelen. Empathie is een krachtige eigenschap en kan helpen bij het oplossen van problemen in relaties of vriendschappen. Ook kunnen zij gevoelens van mensen aanvoelen.

Andere kenmerken van een helder voelend medium of paragnost:

 • Het aanvoelen van gedachten van een ander
 • Het aanvoelen van lichamelijke klachten van een ander
 • Het aanvoelen van een bepaalde sfeer in ruimtes of gelegenheden
 • Invoelen van emoties en pijn bij dieren of planten

Helderwetend medium of helderwetend paragnost

Een helderwetend medium of helderwetend paragnost is iemand die een sterke intuïtie heeft ontwikkeld. Een helder wetend persoon weet dat iets zo is of er iets gaat gebeuren, zonder daar een goede reden voor te hebben. Een helder wetend medium of paragnost kan helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen die je hebt.

Het is mogelijk dat een helder wetend medium of paragnost weet wanneer er iets gaat gebeuren. Zo kan het zijn dat hij weet dat er iets gaat gebeuren in de nabije toekomst en vervolgens gebeurt het.

Een helderruikend medium of helderruikend paragnost

Een helderruikend medium ruikt geuren die niet door iedereen opgemerkt worden. Deze geuren worden omgezet naar energieën. Zo kan een helderruikend medium of helderruikend paragnost ziektes ruiken of ruiken of iemand niet gezond is.

Spiritueel coach, life coach, relatie coach of Reiki master

Een zuiver medium paragnost kan ook op andere manieren helpen. Zo kan een zuiver medium paragnost een spiritueel coach zijn die je op het gebied van spiritualiteit kan helpen. Een life coach om gezonder te leven. Een relatie coach die je helpt met relatie problemen aan de hand van de gaven die ze hebben.

Ook kunnen ze een Reiki master zijn. Een reiki master is een krachtig soul healer, die je kan genezen op afstand bijvoorbeeld of je huis energetisch reinigen kan. Een ervaren medium kan vaak meerdere gaven hebben en meerdere taken/rollen op zich nemen.

De hulpmiddelen van een medium paragnost

Mediums en paragnosten maken naast hun bijzondere gaven vaak ook gebruik van hulpmiddelen om een reading te versterken. Zo kan een top medium of super medium gebruik maken van de Lenormand kaarten, Tarotkaarten, zigeuner kaarten of engelen kaarten.

Diverse kaartleggingen kunnen gedaan worden door een engelen kaartlegster of een ervaren kaartlegster. Zij maken met engelen contact en krijgen vervolgens inzicht op een bepaalde situatie.

Tarotkaarten zijn een ander bekend middel wat een medium gebruikt. Een tarotkaartlegging wordt vaak gedaan om inzicht te krijgen in de toekomst.

Lenormand kaarten zijn een mooi middel wat gebruikt wordt door een top medium of paragnost. Lenormand kaarten kunnen veel inzicht geven in relaties, vriendschappen en werk.

Ook kan een zuiver medium een foto reading doen. Foto reading betekent dat een top medium aan de hand van een foto al bepaalde boodschappen kan aanvoelen. Vaak is dit de persoon of voorwerp wat op de foto staat afgebeeld.

Een intuïtief gesprekspartner vinden

Een medium paragnost, spiritueel coach, hsp coach of ervaren medium paragnost is dus iemand die duidelijke antwoorden kan geven op levensvragen en overige vragen. Zij kunnen helpen met je persoonlijke ontwikkeling, relatie problemen of toekomst voorspellingen. Het zijn lieve mensen die een eerlijk antwoord geven en een fijn gesprek kunnen bieden.

Wil jij nu een medium paragnost met een hoog paranormaal vermogen spreken? Een betrouwbaar medium die een luisterend oor biedt en zijn bijzondere gave gebruikt? Een zuiver medium die duidelijk bijstaan belangrijk vindt of een relatie coach die je helpt met relatie problemen?

Neem dan contact op met een medium paragnost. Een medium paragnost van Qmediums staat voor je klaar en helpt je met verschillende dingen. Hij/zij geeft inzicht in het verleden of overige vragen.

Kom in contact met een medium paragnost!

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.