Godinnenkaarten

Godinnenkaarten

Godinnenkaarten zijn kaarten die jet net als tarot kaarten kan gebruiken. Deze kaarten kun je gebruiken om inzicht te krijgen in jouw levensloop of dat van een ander. Ook kan je er voor kiezen om een kaart te trekken met een bepaalde boodschap.

Met de godinnen kaarten kun je antwoorden op vragen vinden die betrekking hebben op jouw verleden, het heden maar ook over de toekomst. Deze kaarten worden gebruikt voor adviezen door mediums en paragnosten die worden gegeven door de godinnen die op de kaarten zijn afgebeeld.

De oorsprong van deze kaarten is verschillend. Zo zijn er godinnen te vinden uit de Griekse en Romeinse mythologie maar ook uit de indiaanse en oosterse mythologie.

Wat zijn godinnen kaarten

Godinnenkaarten zijn 44 kaarten in een geel doosje. Op iedere kaart is een getekende godin afgebeeld. Onder deze kaart staat een kort, maar inspirerende en positieve boodschap. Bij deze kaarten zit een klein boekje, dat jou zal vertellen wat deze boodschap precies betekend.

Het boekje die bij deze kaarten zit heeft een duidelijke uitleg over de manier van leggingen. Maar er zijn in feite verschillende manieren hoe je deze kaarten kan gebruiken. Je kunt zomaar een kaart trekken voor iets, waardoor je gaat nadenken over de boodschap die erop staat. Ook kun je er voor kiezen om een specifiek probleem voor te leggen en daarover inzicht wil krijgen voor de boodschappen op de kaarten. Ook kun je een uitgebreide legging doen.

Door de godinnenkaarten kan je net weer die positieve energie krijgen die je nodig hebt, dat ene duwtje in je rug waardoor je niet meer hoeft te twijfelen. Het kan zijn dat de boodschap op de kaarten en de afbeeldingen er voor zorgen dat je tot een bepaalde actie over gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het noodzakelijk is om meer ontspanning op te zoeken, aan meditatie te doen of rust te vinden in de natuur. Een kaart kan jou dus goede raad geven.

Vaak is het zo dat de kaart jouw eigen intuïtie benadrukt. Jij kan bijvoorbeeld een situatie bedenken en daarvoor een kaart trekken. Dit kan gaan over bijvoorbeeld jouw liefde, een van jouw vrienden, jouw moeder of jouw relatie met een bepaald persoon.

Godinnen orakelkaarten

Doreen Virtue is iemand die de godinnen orakelkaarten heeft ontworpen. Hier staat op iedere kaart een godin (Romeinse godin, Braziliaanse godin of uit andere verschillende culturen).

Je kunt eerst bijvoorbeeld de schoonheid van iedere kaart tot je nemen. De afbeeldingen, de tekeningen of kort de beschrijving doorlezen. Hierbij kun je in je hoofd jezelf de vraag stellen: ‘welke afbeelding spreekt mij het meest aan’.

Een van deze kaarten is bijvoorbeeld de groene Tara. Deze kaart komt voort uit het hindoeïsme en het Boeddhisme en heeft als boodschap “beroep te doen op anderen, hulp te accepteren en niet alles zelf te willen doen”.

Een ander voorbeeld en die aardig bekend is bij de meeste mensen is die van moeder Maria.

Ook kun je iedere ochtend een dagkaart trekken. Dan is het belangrijk dat je je goed op deze kaart concentreert. Aan het einde van de dag kun je dan wederom naar deze dagkaart kijken en daaruit opmaken wat de Godin jou als boodschap wilde meegeven. Het kan erg mooi zijn om er achter te komen aan het einde van de dag wat de Godin jou graag wilde vertellen.

Wat kan de keltische godin, de romeinse godin of een andere godin nog meer

Naast het feit dat de godinnen orakelkaarten jou begrip tonen, kunnen zij ook raad geven. Als je je zorgen maakt over financiën, vruchtbaarheid, genezing, promoties spullen, mythologie, een wonder, jouw vertrouwen in iemand of je relatie. Dan kun je ook een kaart trekken en lezen wat de Godin jou wil vertellen. Dit kan positief uitpakken en tot een moment van geluk leiden, maar het kan ook zijn dat er andere en minder fijne signalen worden gegeven.

Aan de hand van deze kaarten kun je ook nog meer doen. Je kunt 3 keer een deck card trekken, deze leg je dan van links naar rechts naast elkaar. Dit symboliseert letterlijk het verleden, heden en de toekomst. Dit kun je ook doen met raad vragen, dan is de betekenis van links naar rechts verandert in; probleem, niet doen, wel doen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat je kan verwachten in de liefde de komende tijd, dan kun je deze methode gebruiken.

Wat is het doel van de godinnenkaarten

Met de godinnenkaarten kom je achter de dingen die je eigenlijk al wel weet, of tenminste een vermoeden van had. Iedere kaart die je trekt is eigenlijk een weerspiegeling van iets dat je nu op dat moment even niet wil zien. Dit is eigenlijk je spirituele pad.

Het orakel geeft jou geen voorspellingen, maar een advies, met als doel te werken aan positieve resultaten. De godinnen orakelkaarten zijn wezens die lijken op engelen. Zij zullen jou kennis laten maken met godinnen uit verschillende culten (braziliaanse godin).

Een consult voor een godinnenkaartlegging

Ook zijn er online mediums en paragnosten die met jou een tarot of engelen kaartlegging kunnen doen. Op Qmediums vind je kwaliteitsmediums waarmee je kunt bellen of start een chat met een van de consulenten.

Als jij graag wilt praten met een van de mediums of paragnosten online dan kan dat. Dit kan bijvoorbeeld als je meer wilt weten over jouw toekomst in combinatie met relaties. Je kunt met een van de helderzienden of paragnosten online een consult aanvragen. Zij kunnen voor jou contact maken met jouw geest of engelen waardoor jij tot antwoorden en inzichten komt. De mediums en paragnosten zitten nu voor jou klaar om een consult te starten.

 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing