Godinnenkaarten

Godinnenkaarten

Godinnenkaarten zijn kaarten die jet net als tarot kaarten kan gebruiken. Deze kaarten kun je gebruiken om inzicht te krijgen in jouw levensloop of dat van een ander. Ook kan je er voor kiezen om een kaart te trekken met een bepaalde boodschap.

Met de godinnen kaarten kun je antwoorden op vragen vinden die betrekking hebben op jouw verleden, het heden maar ook over de toekomst. Deze kaarten worden gebruikt voor adviezen door mediums en paragnosten die worden gegeven door de godinnen die op de kaarten zijn afgebeeld.

De oorsprong van deze kaarten is verschillend. Zo zijn er godinnen te vinden uit de Griekse en Romeinse mythologie maar ook uit de indiaanse en oosterse mythologie.

Wat zijn godinnen kaarten?

Godinnenkaarten zijn 44 kaarten in een geel doosje. Op iedere kaart is een getekende godin afgebeeld. Onder deze kaart staat een kort, maar inspirerende en positieve boodschap. Bij deze kaarten zit een klein boekje, dat jou zal vertellen wat deze boodschap precies betekend.

Het boekje die bij deze kaarten zit heeft een duidelijke uitleg over de manier van leggingen. Maar er zijn in feite verschillende manieren hoe je deze kaarten kan gebruiken. Je kunt zomaar een kaart trekken voor iets, waardoor je gaat nadenken over de boodschap die erop staat. Ook kun je er voor kiezen om een specifiek probleem voor te leggen en daarover inzicht wil krijgen voor de boodschappen op de kaarten. Ook kun je een uitgebreide legging doen.

Door de godinnenkaarten kan je net weer die positieve energie krijgen die je nodig hebt, dat ene duwtje in je rug waardoor je niet meer hoeft te twijfelen. Het kan zijn dat de boodschap op de kaarten en de afbeeldingen er voor zorgen dat je tot een bepaalde actie over gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het noodzakelijk is om meer ontspanning op te zoeken, aan meditatie te doen of rust te vinden in de natuur. Een kaart kan jou dus goede raad geven.

Vaak is het zo dat de kaart jouw eigen intuïtie benadrukt. Jij kan bijvoorbeeld een situatie bedenken en daarvoor een kaart trekken. Dit kan gaan over bijvoorbeeld jouw liefde, een van jouw vrienden, jouw moeder of jouw relatie met een bepaald persoon.

Godinnen orakelkaarten

Doreen Virtue is iemand die de godinnen orakelkaarten heeft ontworpen. Hier staat op iedere kaart een godin (Romeinse godin, Braziliaanse godin of uit andere verschillende culturen).

Je kunt eerst bijvoorbeeld de schoonheid van iedere kaart tot je nemen. De afbeeldingen, de tekeningen of kort de beschrijving doorlezen. Hierbij kun je in je hoofd jezelf de vraag stellen: ‘welke afbeelding spreekt mij het meest aan’.

Een van deze kaarten is bijvoorbeeld de groene Tara. Deze kaart komt voort uit het hindoeïsme en het Boeddhisme en heeft als boodschap “beroep te doen op anderen, hulp te accepteren en niet alles zelf te willen doen”.

Een ander voorbeeld en die aardig bekend is bij de meeste mensen is die van moeder Maria.

Ook kun je iedere ochtend een dagkaart trekken. Dan is het belangrijk dat je je goed op deze kaart concentreert. Aan het einde van de dag kun je dan wederom naar deze dagkaart kijken en daaruit opmaken wat de Godin jou als boodschap wilde meegeven. Het kan erg mooi zijn om er achter te komen aan het einde van de dag wat de Godin jou graag wilde vertellen.

Wat kan de keltische godin, de romeinse godin of een andere godin nog meer

Naast het feit dat de godinnen orakelkaarten jou begrip tonen, kunnen zij ook raad geven. Als je je zorgen maakt over financiën, vruchtbaarheid, genezing, promoties spullen, mythologie, een wonder, jouw vertrouwen in iemand of je relatie. Dan kun je ook een kaart trekken en lezen wat de Godin jou wil vertellen. Dit kan positief uitpakken en tot een moment van geluk leiden, maar het kan ook zijn dat er andere en minder fijne signalen worden gegeven.

Aan de hand van deze kaarten kun je ook nog meer doen. Je kunt 3 keer een deck card trekken, deze leg je dan van links naar rechts naast elkaar. Dit symboliseert letterlijk het verleden, heden en de toekomst. Dit kun je ook doen met raad vragen, dan is de betekenis van links naar rechts verandert in; probleem, niet doen, wel doen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat je kan verwachten in de liefde de komende tijd, dan kun je deze methode gebruiken.

Wat is het doel van de godinnenkaarten?

Met de godinnenkaarten kom je achter de dingen die je eigenlijk al wel weet, of tenminste een vermoeden van had. Iedere kaart die je trekt is eigenlijk een weerspiegeling van iets dat je nu op dat moment even niet wil zien. Dit is eigenlijk je spirituele pad.

Het orakel geeft jou geen voorspellingen, maar een advies, met als doel te werken aan positieve resultaten. De godinnen orakelkaarten zijn wezens die lijken op engelen. Zij zullen jou kennis laten maken met godinnen uit verschillende culten (braziliaanse godin).

Een consult voor een kaartlegging

Ook zijn er online mediums en paragnosten die met jou een tarot of engelen kaartlegging kunnen doen. Stuur ons een e-mail met jouw e-mailadres of start een chat met een van de consulenten.

Als jij graag wilt praten met een van de mediums of paragnosten online dan kan dat. Dit kan bijvoorbeeld als je meer wilt weten over jouw toekomst in combinatie met relaties. Je kunt met een van de helderzienden of paragnosten online een consult aanvragen. Zij kunnen voor jou contact maken met jouw geest of engelen waardoor jij tot antwoorden en inzichten komt. De mediums en paragnosten zitten nu voor jou klaar om een consult te starten.