Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Godinnenkaarten

Godinnenkaarten

Godinnenkaarten zijn kaarten die jet net als tarot kaarten kan gebruiken. Deze kaarten kun je gebruiken om inzicht te krijgen in jouw levensloop of dat van een ander. Ook kan je er voor kiezen om een kaart te trekken met een bepaalde boodschap.

Met de godinnen kaarten kun je antwoorden op vragen vinden die betrekking hebben op jouw verleden, het heden maar ook over de toekomst. Deze kaarten worden gebruikt voor adviezen door mediums en paragnosten die worden gegeven door de godinnen die op de kaarten zijn afgebeeld.

De oorsprong van deze kaarten is verschillend. Zo zijn er godinnen te vinden uit de Griekse en Romeinse mythologie maar ook uit de indiaanse en oosterse mythologie.

Wat zijn godinnen kaarten?

Godinnenkaarten zijn 44 kaarten in een geel doosje. Op iedere kaart is een getekende godin afgebeeld. Onder deze kaart staat een kort, maar inspirerende en positieve boodschap. Bij deze kaarten zit een klein boekje, dat jou zal vertellen wat deze boodschap precies betekend.

Het boekje die bij deze kaarten zit heeft een duidelijke uitleg over de manier van leggingen. Maar er zijn in feite verschillende manieren hoe je deze kaarten kan gebruiken. Je kunt zomaar een kaart trekken voor iets, waardoor je gaat nadenken over de boodschap die erop staat. Ook kun je er voor kiezen om een specifiek probleem voor te leggen en daarover inzicht wil krijgen voor de boodschappen op de kaarten. Ook kun je een uitgebreide legging doen.

Door de godinnenkaarten kan je net weer die positieve energie krijgen die je nodig hebt, dat ene duwtje in je rug waardoor je niet meer hoeft te twijfelen. Het kan zijn dat de boodschap op de kaarten en de afbeeldingen er voor zorgen dat je tot een bepaalde actie over gaat. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het noodzakelijk is om meer ontspanning op te zoeken, aan meditatie te doen of rust te vinden in de natuur. Een kaart kan jou dus goede raad geven.

Vaak is het zo dat de kaart jouw eigen intuïtie benadrukt. Jij kan bijvoorbeeld een situatie bedenken en daarvoor een kaart trekken. Dit kan gaan over bijvoorbeeld jouw liefde, een van jouw vrienden, jouw moeder of jouw relatie met een bepaald persoon.

Godinnen orakelkaarten

Doreen Virtue is iemand die de godinnen orakelkaarten heeft ontworpen. Hier staat op iedere kaart een godin (Romeinse godin, Braziliaanse godin of uit andere verschillende culturen).

Je kunt eerst bijvoorbeeld de schoonheid van iedere kaart tot je nemen. De afbeeldingen, de tekeningen of kort de beschrijving doorlezen. Hierbij kun je in je hoofd jezelf de vraag stellen: ‘welke afbeelding spreekt mij het meest aan’.

Een van deze kaarten is bijvoorbeeld de groene Tara. Deze kaart komt voort uit het hindoeïsme en het Boeddhisme en heeft als boodschap “beroep te doen op anderen, hulp te accepteren en niet alles zelf te willen doen”.

Een ander voorbeeld en die aardig bekend is bij de meeste mensen is die van moeder Maria.

Ook kun je iedere ochtend een dagkaart trekken. Dan is het belangrijk dat je je goed op deze kaart concentreert. Aan het einde van de dag kun je dan wederom naar deze dagkaart kijken en daaruit opmaken wat de Godin jou als boodschap wilde meegeven. Het kan erg mooi zijn om er achter te komen aan het einde van de dag wat de Godin jou graag wilde vertellen.

Wat kan de keltische godin, de romeinse godin of een andere godin nog meer

Naast het feit dat de godinnen orakelkaarten jou begrip tonen, kunnen zij ook raad geven. Als je je zorgen maakt over financiën, vruchtbaarheid, genezing, promoties spullen, mythologie, een wonder, jouw vertrouwen in iemand of je relatie. Dan kun je ook een kaart trekken en lezen wat de Godin jou wil vertellen. Dit kan positief uitpakken en tot een moment van geluk leiden, maar het kan ook zijn dat er andere en minder fijne signalen worden gegeven.

Aan de hand van deze kaarten kun je ook nog meer doen. Je kunt 3 keer een deck card trekken, deze leg je dan van links naar rechts naast elkaar. Dit symboliseert letterlijk het verleden, heden en de toekomst. Dit kun je ook doen met raad vragen, dan is de betekenis van links naar rechts verandert in; probleem, niet doen, wel doen. Ben jij bijvoorbeeld benieuwd wat je kan verwachten in de liefde de komende tijd, dan kun je deze methode gebruiken.

Wat is het doel van de godinnenkaarten?

Met de godinnenkaarten kom je achter de dingen die je eigenlijk al wel weet, of tenminste een vermoeden van had. Iedere kaart die je trekt is eigenlijk een weerspiegeling van iets dat je nu op dat moment even niet wil zien. Dit is eigenlijk je spirituele pad.

Het orakel geeft jou geen voorspellingen, maar een advies, met als doel te werken aan positieve resultaten. De godinnen orakelkaarten zijn wezens die lijken op engelen. Zij zullen jou kennis laten maken met godinnen uit verschillende culten (braziliaanse godin).

Een consult voor een kaartlegging

Ook zijn er online mediums en paragnosten die met jou een tarot of engelen kaartlegging kunnen doen. Stuur ons een e-mail met jouw e-mailadres of start een chat met een van de consulenten.

Als jij graag wilt praten met een van de mediums of paragnosten online dan kan dat. Dit kan bijvoorbeeld als je meer wilt weten over jouw toekomst in combinatie met relaties. Je kunt met een van de helderzienden of paragnosten online een consult aanvragen. Zij kunnen voor jou contact maken met jouw geest of engelen waardoor jij tot antwoorden en inzichten komt. De mediums en paragnosten zitten nu voor jou klaar om een consult te starten.

 

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!