Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediums hemel

Mediums hemel

Mediums hemel spreken? Mediums en paragnosten hebben paranormale gaven en met deze paranormale gaven bieden ze een luisterend oor. Je kan ze vragen stellen en vervolgens geven zij duidelijke antwoorden. Dit kan gaan over liefde, relatie, financiële problemen of andere dingen als verleden, heden en toekomst. Je kan online een gesprek beginnen, maar je kan ook met ze bellen. Een ervaren medium zal je dan helpen en begeleiden.

Gaven van een ervaren medium

Een medium of paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend medium of paragnost, een helderhorend medium of paragnost, een helderwetend medium of paragnost of een helderziend medium of paragnost. Dit zijn de vier meest voorkomende gaven bij een medium.

Een heldervoelend medium of paragnost heeft contact met overledenen en kan jou helpen met rouwverwerking. Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die anderen niet horen, vaak zijn dit de stemmen van overleden geliefden. Een helderziend medium of paragnost ziet beelden uit het verleden, heden en toekomst. En tot slot is er ook nog een helderwetend medium of paragnost, dit zijn de mensen met de meeste kennis over paranormale dingen. Zij kunnen je alles vertellen over leven na overlijden, reïncarnatie en andere dingen die met het paranormaliteit te maken hebben.

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk

Wanneer je contact maakt met een medium of paragnost is het belangrijk dat je weet dat ze altijd eerlijk zullen zijn. Dit houdt in dat ze niet alleen goede berichten doorgeven, maar ook slechte berichten. Een eerlijk medium of paragnost zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt, maar ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Wanneer je een medium of paragnost inschakelt is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende gaven waar een medium of paragnost over kan beschikken. Het is belangrijk dat je weet welke gift het medium of paragnost heeft, zodat je weet wat je kunt verwachten. Een ervaren medium of paragnost zal altijd eerlijk zijn en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Vraag bijvoorbeeld medium Daniel om hulp!

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen. Dit kan zijn dat ze gevoelens en emoties voelen, maar het kan ook fysiek. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld door middel van voorwerpen boodschappen doorkrijgen. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld een sieraad of een horloge kunnen aanraken en hierdoor weten wie het voorwerp heeft gebruikt. Een heldervoelend medium is vaak erg gevoelig en kan snel overprikkeld raken.

Helderhorend medium

Een helderhorend medium krijgt boodschappen door van engelen, geesten of andere entiteiten door middel van geluiden. Zij kunnen bijvoorbeeld de stem van een dierbare overledene horen, maar krijgen ook boodschappen door middel van muziek, geluiden of melodieën. Soms kunnen de boodschappen ook visueel zijn, dit houdt in dat het medium een beeld krijgt in plaats van een geluid.

Helderziend medium

Een helderziend medium krijgt vaak beelden door middel van hun derde oog. Zij zien hierdoor dingen die anderen niet kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan een overledene of engel, maar ook aan symbolen of tekens. Een helderziend medium kan ook energieën voelen en ruiken. Dit is vaak erg sterk bij mensen die net overleden zijn of bij mensen met een sterke emotionele band met het medium. Een voorbeeld van een helderziende is een waarzegger met een glazen bol. Zij kijken dan in de glazen bol en krijgen dan heldere inzichten op de situatie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel. Zij voelen aan dingen en weten hierdoor wat er gaat gebeuren. Een helderwetend medium is ook erg goed in het interpreteren van droombeelden en kan je hierbij helpen. Ze kunnen ook beelden doorgeven die ze in hun hoofd hebben. Dit kan een beeld zijn van een overledene, maar ook van een toekomstige gebeurtenis. Een helderwetend medium is vaak erg sensitief en voelt veel aan.

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen, een helderhorend medium krijgt boodschappen door middel van geluiden en een helderziend medium krijgt beelden door middel van hun derde oog. Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel.

Een medium of paragnost kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Een heldervoelend/helderwetend paragnost kan tijdens een reading of consult gebruik maken van deze gaven om een helder inzicht te krijgen op de situatie. Een heldervoelend/helderwetend paragnost voelt emoties en gevoelens en weet vervolgens bepaalde gebeurtenissen toe te lichten.

Verschil tussen een medium en een paragnost

Een medium of paragnost is dus paranormaal begaafd. Zij hebben namelijk ook kennis van verschillende divinatie systemen, waaronder tarot kaarten, Lenormand kaarten, runen en astrologie. Daarnaast hebben ze ook kennis van numerologie en symboolleer.

Een paragnost is dus iemand die gebruik maakt van divinatie systemen en hun eigen gevoelens en intuïtie om inzicht te krijgen in een situatie. Een medium daarentegen is iemand die contact maakt met de andere wereld, zoals overledenen of engelen. Zij kunnen dus boodschappen doorgeven vanuit de andere wereld.

Het verschil is dus dat een medium contact kan maken met overledenen dierbaren. Zij maken dan contact met de desbetreffende overledenen en kunnen dan een gesprek aangaan. Op deze manier functioneert het medium als doorgeefluik. Zo kan jij je hart luchten over onderwerpen die je nog kwijt wilt tegen je overleden dierbare en het medium geeft dit dan door.

Een medium weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Een heldervoelend/helderwetend medium kan soms dierbare overledenen aanvoelen, of kan een medium de stem van de dierbare overledenen horen. Het kan soms voorkomen dat het medium zich laat bezitten door de overledene, waardoor je direct in contact staat met de overleden persoon.

Hulpmiddelen van een medium paragnost

Een medium paragnost heeft naast zijn gaven ook beschikking tot een aantal hulpmiddelen die zij kunnen gebruiken tijdens een consult. Deze hulpmiddelen zijn er om hun paranormale gaven te versterken. Wanneer een paragnost helderziend is kan deze bijvoorbeeld beroep doen op de Tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een set kaarten dat bestaat uit 78 kaarten. Tarot kaarten hebben te maken met een bepaalde situatie, persoon of iets psychisch. Met Tarot kaarten krijg je door middel van symbolen inzichten in allerlei aspecten uit je leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst. Onbewust wordt je tot een bepaalde kaart getrokken en deze is dan relevant op jouw leven.

Tarot kaarten gaan dus in op symboliek. Elke kaart heeft een afbeelding die ergens symbool voor staat. Een top medium weet precies wat elke kaart betekent. Het deck bestaat uit een samenstelling van twee delen. De grote Arcana en de kleine Arcana. De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en de kleine Arcana heeft net als een standaard kaartspel 56 kaarten die je kan opdelen in 4 delen.

De kleine Arcana lijkt dus op een standaard kaartspel. In plaats van ruiten, schoppen, klaveren en harten worden de symbolen zwaarden, staven, kelken en pentakels gebruikt. Daarnaast bevat de kleine Arcana 10 genummerde kaarten, een schildknaap, een ridder, een koningin en een koning.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn bekend geworden door een waarzegster uit Parijs. Ze was zeer ervaren en legde kaarten voor vele invloedrijke personen, waaronder Napoleon. Lenormand kaarten hebben ook afbeeldingen die een betekenis hebben.

Lenormand kaarten worden vaak geassocieerd met Tarot kaarten. Beide kaartspellen verschillen zowel in structuur als doel. Lenormand kaarten zijn 36 kaarten die niet zijn opgesplitst in afzonderlijke categorieën. De Lenormand kaarten zijn een populair kaartspel waarbij gebeurtenissen en geiten uit het verleden het verloop van de nabije toekomst gemakkelijk afgelezen kunnen worden.

Lenormand, Tarot en engelen kaarten zijn de meest bekende kaartspellen die een medium of paragnost kan helpen tijdens een reading.

Andere hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld foto reading, waarbij het medium of de paragnost aan de hand van een foto bepaalde dingen kan vertellen of automatisch schrift, waarbij de overledene de hand van het medium gebruikt om iets op te schrijven.

Consult van een ervaren medium

Tijdens een consult houdt een ervaren medium zich bezig met spirituele coaching. Ze dienen als spiritueel coach. Je kan altijd een eerlijk antwoord verwachten en ze zijn transparant. Dus je weet wat je te wachten staat. Ze bieden een luisterend oor en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ze kunnen vragen beantwoorden over liefde, relatie, een bepaalde situatie of over relatie problemen. Wanneer je op zoek bent naar inzicht of advies van een ervaren medium, kun je hen altijd bellen. Je kan ook online een afspraak maken. Tijdens een uitgebreide reading krijg je eerlijk inzicht over deze onderwerpen.

Voorbeelden kunnen zijn, weten of je gaat verhuizen of dat je op het juiste pad bent.

Ze kunnen blokkades verwijderen, toekomst voorspellingen doen en aan de hand van buitenzintuiglijke waarnemingen antwoord geven. Ook kunnen ze negatieve energieën omzetten in positieve energieën, maar kunnen bijvoorbeeld geen medische vragen beantwoorden. Wanneer je psychische klachten hebt dan ga je naar een Reiki master.

Een medium paragnost hoeft niet altijd positieve berichten te hebben. Met andere woorden, er kunnen dingen gebeuren tijdens een reading die niet zo fijn zijn om te horen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over ziektes. Een medium paragnost geeft dus altijd een eerlijk antwoord, ook als het niet fijn is. Ga een gesprek aan met medium margret.

Reiki master

Een Reiki master is een natuurlijke healer. Een Reiki master kan mensen helpen die pijn hebben. Dankzij de natuurlijke levensenergie die uit de handen stroomt kan deze energie ervoor zorgen dat de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. Een Reiki master is er niet om een luisterend oor te bieden.

Mediums hemel spreken

Het vinden van een betrouwbaar medium of betrouwbare mediums

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Ze bieden een goed luisterend oor en kunnen hulp bieden bij vragen over het leven of overige vragen.

Het is echter niet makkelijk om een ​​goede medium te vinden. Er zijn veel mensen die zichzelf als medium aanbieden, maar niet allemaal zijn echt. Hoe kun je er zeker van zijn dat je een echte medium hebt gevonden?

Eerst moet je weten wat een medium doet. Een medium is iemand die contact kan maken met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Mediums werken via hun psyche en gebruiken hun psychische vermogens om contact te maken met de andere wereld.

Veel mensen geloven niet in mediums en denken dat het allemaal oplichterij is. Dit komt omdat er veel mensen zijn die zichzelf uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Er zijn echter wel echt goede mediums. Het vinden van een echt goed medium kan lastig zijn, maar het is wel mogelijk. Hieronder staan ​​tips om je te helpen bij het zoeken naar een goed medium:

-Kies iemand die bekend is: Kies iemand die bekend is in de gemeenschap en goede recensies heeft. Als je iemand kent die een medium heeft gebruikt, vraag dan naar hun ervaring.

-Kies iemand met een goede reputatie: Kies iemand met een goede reputatie. Je kunt online recensies lezen over verschillende mediums.

-Wees voorzichtig met online mediums: Online mediums zijn makkelijk te vinden, maar wees voorzichtig met wie je contact maakt. Er zijn veel mensen die zich uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Wees voorzichtig met wie je online contact maakt en lees altijd de recensies.

Als je eenmaal een goede medium hebt gevonden, kun je contact met hen maken om te zien of ze echt zijn. Veel mensen denken dat ze meteen weten of iemand echt is, maar dit is niet waar. Het kan even duren voordat je weet of iemand echt is. Je moet geduld hebben en open minded zijn. Als je eenmaal een goed contact hebt, kun je beginnen met vragen stellen.

Stel open vragen: Stel open vragen die niet makkelijk te beantwoorden zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat de medium niet probeert te raden wat je vraagt.

Wees specifiek: Wees specifiek over de vragen die je stelt. Dit is om ervoor te zorgen dat het antwoord duidelijk is en niet vaag.

Wees niet bang om vragen te stellen: Sommige mensen zijn bang om vragen te stellen omdat ze denken dat het onbeleefd is. Het is echter niet onbeleefd en je wilt weten of het medium echt contact kan maken met de andere wereld.

Als je eenmaal een goede communicatie hebt met het medium, kun je beginnen met het stellen van vragen over de spirituele wereld. Dit kan interessant zijn en je kunt veel leren over het leven na de dood. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het medium niet alles weet. Zij kunnen je alleen informatie geven die ze krijgen van de andere wereld.

Het is ook belangrijk om te weten dat het medium niet altijd contact kan maken met de geest die je wilt spreken. Soms is het moeilijk voor het medium om contact te maken met bepaalde geesten en de antwoorden er niet onmiddellijk zijn.

Dit kan komen door verschillende redenen, zoals:

-De geest is ver weg: De geest kan ver weg zijn en moeilijk te bereiken voor het medium.

-De geest wil niet praten: Soms kunnen geesten niet willen praten met het medium. Dit kan komen door pijn of trauma in het leven van de geest.

-Het medium is niet goed genoeg: Soms is het medium niet sterk genoeg om contact te maken met bepaalde geesten. Dit komt vaak voor bij beginnende mediums.

Een paranormale hulplijn van professionele mediums

Wanneer je in contact wil komen met een heldervoelend medium, ervaren medium of erkend medium dan heb je een paar opties. Je kan gebruik maken van de spirituele hulplijn, waarbij je met een medium paragnost kan bellen. Bellen kan tegen 90 cpm of 150 cpm.

Ook kan je gebruik maken van de chat functie of via de e-mail een consult krijgen.

Onze consulenten bieden een luisterend oor en hebben jarenlange ervaring met het beantwoorden van vragen over de liefde, relatie of andere levensvragen. Maak kennis met een medium of paragnost en begin een goed gesprek die op de toekomst gericht is.

Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.