Mediums hemel

Mediums hemel

Mediums hemel spreken? Mediums en paragnosten hebben paranormale gaven en met deze paranormale gaven bieden ze een luisterend oor. Je kan ze vragen stellen en vervolgens geven zij duidelijke antwoorden. Dit kan gaan over liefde, relatie, financiële problemen of andere dingen als verleden, heden en toekomst. Je kan online een gesprek beginnen, maar je kan ook met ze bellen. Een ervaren medium zal je dan helpen en begeleiden.

Gaven van een ervaren medium

Een medium of paragnost kan verschillende gaven hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend medium of paragnost, een helderhorend medium of paragnost, een helderwetend medium of paragnost of een helderziend medium of paragnost. Dit zijn de vier meest voorkomende gaven bij een medium.

Een heldervoelend medium of paragnost heeft contact met overledenen en kan jou helpen met rouwverwerking. Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die anderen niet horen, vaak zijn dit de stemmen van overleden geliefden. Een helderziend medium of paragnost ziet beelden uit het verleden, heden en toekomst. En tot slot is er ook nog een helderwetend medium of paragnost, dit zijn de mensen met de meeste kennis over paranormale dingen. Zij kunnen je alles vertellen over leven na overlijden, reïncarnatie en andere dingen die met het paranormaliteit te maken hebben.

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk

Wanneer je contact maakt met een medium of paragnost is het belangrijk dat je weet dat ze altijd eerlijk zullen zijn. Dit houdt in dat ze niet alleen goede berichten doorgeven, maar ook slechte berichten. Een eerlijk medium of paragnost zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt, maar ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Wanneer je een medium of paragnost inschakelt is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende gaven waar een medium of paragnost over kan beschikken. Het is belangrijk dat je weet welke gift het medium of paragnost heeft, zodat je weet wat je kunt verwachten. Een ervaren medium of paragnost zal altijd eerlijk zijn en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Vraag bijvoorbeeld medium Daniel om hulp!

Heldervoelend medium

Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen. Dit kan zijn dat ze gevoelens en emoties voelen, maar het kan ook fysiek. Een medium paragnost kan bijvoorbeeld door middel van voorwerpen boodschappen doorkrijgen. Dit houdt in dat ze bijvoorbeeld een sieraad of een horloge kunnen aanraken en hierdoor weten wie het voorwerp heeft gebruikt. Een heldervoelend medium is vaak erg gevoelig en kan snel overprikkeld raken.

Helderhorend medium

Een helderhorend medium krijgt boodschappen door van engelen, geesten of andere entiteiten door middel van geluiden. Zij kunnen bijvoorbeeld de stem van een dierbare overledene horen, maar krijgen ook boodschappen door middel van muziek, geluiden of melodieën. Soms kunnen de boodschappen ook visueel zijn, dit houdt in dat het medium een beeld krijgt in plaats van een geluid.

Helderziend medium

Een helderziend medium krijgt vaak beelden door middel van hun derde oog. Zij zien hierdoor dingen die anderen niet kunnen zien. Denk bijvoorbeeld aan een overledene of engel, maar ook aan symbolen of tekens. Een helderziend medium kan ook energieën voelen en ruiken. Dit is vaak erg sterk bij mensen die net overleden zijn of bij mensen met een sterke emotionele band met het medium. Een voorbeeld van een helderziende is een waarzegger met een glazen bol. Zij kijken dan in de glazen bol en krijgen dan heldere inzichten op de situatie.

Helderwetend medium

Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel. Zij voelen aan dingen en weten hierdoor wat er gaat gebeuren. Een helderwetend medium is ook erg goed in het interpreteren van droombeelden en kan je hierbij helpen. Ze kunnen ook beelden doorgeven die ze in hun hoofd hebben. Dit kan een beeld zijn van een overledene, maar ook van een toekomstige gebeurtenis. Een helderwetend medium is vaak erg sensitief en voelt veel aan.

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen, een helderhorend medium krijgt boodschappen door middel van geluiden en een helderziend medium krijgt beelden door middel van hun derde oog. Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel.

Een medium of paragnost kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Een heldervoelend/helderwetend paragnost kan tijdens een reading of consult gebruik maken van deze gaven om een helder inzicht te krijgen op de situatie. Een heldervoelend/helderwetend paragnost voelt emoties en gevoelens en weet vervolgens bepaalde gebeurtenissen toe te lichten.

Verschil tussen een medium en een paragnost

Een medium of paragnost is dus paranormaal begaafd. Zij hebben namelijk ook kennis van verschillende divinatie systemen, waaronder tarot kaarten, Lenormand kaarten, runen en astrologie. Daarnaast hebben ze ook kennis van numerologie en symboolleer.

Een paragnost is dus iemand die gebruik maakt van divinatie systemen en hun eigen gevoelens en intuïtie om inzicht te krijgen in een situatie. Een medium daarentegen is iemand die contact maakt met de andere wereld, zoals overledenen of engelen. Zij kunnen dus boodschappen doorgeven vanuit de andere wereld.

Het verschil is dus dat een medium contact kan maken met overledenen dierbaren. Zij maken dan contact met de desbetreffende overledenen en kunnen dan een gesprek aangaan. Op deze manier functioneert het medium als doorgeefluik. Zo kan jij je hart luchten over onderwerpen die je nog kwijt wilt tegen je overleden dierbare en het medium geeft dit dan door.

Een medium weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Een heldervoelend/helderwetend medium kan soms dierbare overledenen aanvoelen, of kan een medium de stem van de dierbare overledenen horen. Het kan soms voorkomen dat het medium zich laat bezitten door de overledene, waardoor je direct in contact staat met de overleden persoon.

Hulpmiddelen van een medium paragnost

Een medium paragnost heeft naast zijn gaven ook beschikking tot een aantal hulpmiddelen die zij kunnen gebruiken tijdens een consult. Deze hulpmiddelen zijn er om hun paranormale gaven te versterken. Wanneer een paragnost helderziend is kan deze bijvoorbeeld beroep doen op de Tarot kaarten of de Lenormand kaarten.

Tarot kaarten

Tarot kaarten is een set kaarten dat bestaat uit 78 kaarten. Tarot kaarten hebben te maken met een bepaalde situatie, persoon of iets psychisch. Met Tarot kaarten krijg je door middel van symbolen inzichten in allerlei aspecten uit je leven. Dit kan bijvoorbeeld gaan over liefde, relatie of het verleden, heden en toekomst. Onbewust wordt je tot een bepaalde kaart getrokken en deze is dan relevant op jouw leven.

Tarot kaarten gaan dus in op symboliek. Elke kaart heeft een afbeelding die ergens symbool voor staat. Een top medium weet precies wat elke kaart betekent. Het deck bestaat uit een samenstelling van twee delen. De grote Arcana en de kleine Arcana. De grote Arcana bestaat uit 22 kaarten en de kleine Arcana heeft net als een standaard kaartspel 56 kaarten die je kan opdelen in 4 delen.

De kleine Arcana lijkt dus op een standaard kaartspel. In plaats van ruiten, schoppen, klaveren en harten worden de symbolen zwaarden, staven, kelken en pentakels gebruikt. Daarnaast bevat de kleine Arcana 10 genummerde kaarten, een schildknaap, een ridder, een koningin en een koning.

Lenormand kaarten

Lenormand kaarten zijn bekend geworden door een waarzegster uit Parijs. Ze was zeer ervaren en legde kaarten voor vele invloedrijke personen, waaronder Napoleon. Lenormand kaarten hebben ook afbeeldingen die een betekenis hebben.

Lenormand kaarten worden vaak geassocieerd met Tarot kaarten. Beide kaartspellen verschillen zowel in structuur als doel. Lenormand kaarten zijn 36 kaarten die niet zijn opgesplitst in afzonderlijke categorieën. De Lenormand kaarten zijn een populair kaartspel waarbij gebeurtenissen en geiten uit het verleden het verloop van de nabije toekomst gemakkelijk afgelezen kunnen worden.

Lenormand, Tarot en engelen kaarten zijn de meest bekende kaartspellen die een medium of paragnost kan helpen tijdens een reading.

Andere hulpmiddelen zijn bijvoorbeeld foto reading, waarbij het medium of de paragnost aan de hand van een foto bepaalde dingen kan vertellen of automatisch schrift, waarbij de overledene de hand van het medium gebruikt om iets op te schrijven.

Consult van een ervaren medium

Tijdens een consult houdt een ervaren medium zich bezig met spirituele coaching. Ze dienen als spiritueel coach. Je kan altijd een eerlijk antwoord verwachten en ze zijn transparant. Dus je weet wat je te wachten staat. Ze bieden een luisterend oor en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ze kunnen vragen beantwoorden over liefde, relatie, een bepaalde situatie of over relatie problemen. Wanneer je op zoek bent naar inzicht of advies van een ervaren medium, kun je hen altijd bellen. Je kan ook online een afspraak maken. Tijdens een uitgebreide reading krijg je eerlijk inzicht over deze onderwerpen.

Voorbeelden kunnen zijn, weten of je gaat verhuizen of dat je op het juiste pad bent.

Ze kunnen blokkades verwijderen, toekomst voorspellingen doen en aan de hand van buitenzintuiglijke waarnemingen antwoord geven. Ook kunnen ze negatieve energieën omzetten in positieve energieën, maar kunnen bijvoorbeeld geen medische vragen beantwoorden. Wanneer je psychische klachten hebt dan ga je naar een Reiki master.

Een medium paragnost hoeft niet altijd positieve berichten te hebben. Met andere woorden, er kunnen dingen gebeuren tijdens een reading die niet zo fijn zijn om te horen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over ziektes. Een medium paragnost geeft dus altijd een eerlijk antwoord, ook als het niet fijn is. Ga een gesprek aan met medium margret.

Reiki master

Een Reiki master is een natuurlijke healer. Een Reiki master kan mensen helpen die pijn hebben. Dankzij de natuurlijke levensenergie die uit de handen stroomt kan deze energie ervoor zorgen dat de pijn vermindert of zelfs verdwijnt. Een Reiki master is er niet om een luisterend oor te bieden.

Mediums hemel spreken

Het vinden van een betrouwbaar medium of betrouwbare mediums

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Ze bieden een goed luisterend oor en kunnen hulp bieden bij vragen over het leven of overige vragen.

Het is echter niet makkelijk om een ​​goede medium te vinden. Er zijn veel mensen die zichzelf als medium aanbieden, maar niet allemaal zijn echt. Hoe kun je er zeker van zijn dat je een echte medium hebt gevonden?

Eerst moet je weten wat een medium doet. Een medium is iemand die contact kan maken met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Mediums werken via hun psyche en gebruiken hun psychische vermogens om contact te maken met de andere wereld.

Veel mensen geloven niet in mediums en denken dat het allemaal oplichterij is. Dit komt omdat er veel mensen zijn die zichzelf uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Er zijn echter wel echt goede mediums. Het vinden van een echt goed medium kan lastig zijn, maar het is wel mogelijk. Hieronder staan ​​tips om je te helpen bij het zoeken naar een goed medium:

-Kies iemand die bekend is: Kies iemand die bekend is in de gemeenschap en goede recensies heeft. Als je iemand kent die een medium heeft gebruikt, vraag dan naar hun ervaring.

-Kies iemand met een goede reputatie: Kies iemand met een goede reputatie. Je kunt online recensies lezen over verschillende mediums.

-Wees voorzichtig met online mediums: Online mediums zijn makkelijk te vinden, maar wees voorzichtig met wie je contact maakt. Er zijn veel mensen die zich uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Wees voorzichtig met wie je online contact maakt en lees altijd de recensies.

Als je eenmaal een goede medium hebt gevonden, kun je contact met hen maken om te zien of ze echt zijn. Veel mensen denken dat ze meteen weten of iemand echt is, maar dit is niet waar. Het kan even duren voordat je weet of iemand echt is. Je moet geduld hebben en open minded zijn. Als je eenmaal een goed contact hebt, kun je beginnen met vragen stellen.

Stel open vragen: Stel open vragen die niet makkelijk te beantwoorden zijn. Dit is om ervoor te zorgen dat de medium niet probeert te raden wat je vraagt.

Wees specifiek: Wees specifiek over de vragen die je stelt. Dit is om ervoor te zorgen dat het antwoord duidelijk is en niet vaag.

Wees niet bang om vragen te stellen: Sommige mensen zijn bang om vragen te stellen omdat ze denken dat het onbeleefd is. Het is echter niet onbeleefd en je wilt weten of het medium echt contact kan maken met de andere wereld.

Als je eenmaal een goede communicatie hebt met het medium, kun je beginnen met het stellen van vragen over de spirituele wereld. Dit kan interessant zijn en je kunt veel leren over het leven na de dood. Het is echter belangrijk om te onthouden dat het medium niet alles weet. Zij kunnen je alleen informatie geven die ze krijgen van de andere wereld.

Het is ook belangrijk om te weten dat het medium niet altijd contact kan maken met de geest die je wilt spreken. Soms is het moeilijk voor het medium om contact te maken met bepaalde geesten en de antwoorden er niet onmiddellijk zijn.

Dit kan komen door verschillende redenen, zoals:

-De geest is ver weg: De geest kan ver weg zijn en moeilijk te bereiken voor het medium.

-De geest wil niet praten: Soms kunnen geesten niet willen praten met het medium. Dit kan komen door pijn of trauma in het leven van de geest.

-Het medium is niet goed genoeg: Soms is het medium niet sterk genoeg om contact te maken met bepaalde geesten. Dit komt vaak voor bij beginnende mediums.

Een paranormale hulplijn van professionele mediums

Wanneer je in contact wil komen met een heldervoelend medium, ervaren medium of erkend medium dan heb je een paar opties. Je kan gebruik maken van de spirituele hulplijn, waarbij je met een medium paragnost kan bellen. Bellen kan tegen 90 cpm of 150 cpm.

Ook kan je gebruik maken van de chat functie of via de e-mail een consult krijgen.

Onze consulenten bieden een luisterend oor en hebben jarenlange ervaring met het beantwoorden van vragen over de liefde, relatie of andere levensvragen. Maak kennis met een medium of paragnost en begin een goed gesprek die op de toekomst gericht is.

Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Test Box
Test Box
000203
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Indy
Indy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Indy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Desiree
Desiree
000212
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.