Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Mediums hemel

Mediums hemel

Mediums hemel spreken? Mediums en paragnosten hebben paranormale gaven en met deze paranormale gaven bieden ze een luisterend oor. Je kan ze vragen stellen en vervolgens geven zij duidelijke antwoorden. Dit kan gaan over liefde, relatie, financiële problemen of andere dingen als verleden, heden en toekomst. Je kan online een gesprek beginnen, maar je kan ook met ze bellen. Een ervaren medium zal je dan helpen en begeleiden.

Gaven van een ervaren medium

Een mediums hemel kan verschillende gaven hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend medium of paragnost, een helderhorend medium of paragnost, een helderwetend medium of paragnost of een helderziend medium of paragnost. Dit zijn de vier meest voorkomende gaven bij een medium.

Een heldervoelend medium of paragnost heeft contact met overledenen en kan jou helpen met rouwverwerking. Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die anderen niet horen, vaak zijn dit de stemmen van overleden geliefden. Een helderziend medium of paragnost ziet beelden uit het verleden, heden en toekomst. En tot slot is er ook nog een helderwetend medium of paragnost, dit zijn de mensen met de meeste kennis over paranormale dingen. Zij kunnen je alles vertellen over leven na overlijden, reïncarnatie en andere dingen die met het paranormaliteit te maken hebben.

Een ervaren medium of paragnost is altijd puur

Wanneer je contact maakt met een mediums hemel is het belangrijk dat je weet dat ze altijd eerlijk zullen zijn. Dit houdt in dat ze niet alleen goede berichten doorgeven, maar ook slechte berichten. Een eerlijk medium of paragnost zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt, maar ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Wanneer je een medium of paragnost inschakelt is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende gaven waar een medium of paragnost over kan beschikken. Het is belangrijk dat je weet welke gift het medium of paragnost heeft, zodat je weet wat je kunt verwachten. Een ervaren medium of paragnost zal altijd eerlijk zijn en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Pure mediums hemel

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen, een helderhorend medium krijgt boodschappen door middel van geluiden en een helderziend medium krijgt beelden door middel van hun derde oog. Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel.

Een mediums hemel kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Een heldervoelend/helderwetend paragnost kan tijdens een reading of consult gebruik maken van deze gaven om een helder inzicht te krijgen op de situatie. Een heldervoelend/helderwetend paragnost voelt emoties en gevoelens en weet vervolgens bepaalde gebeurtenissen toe te lichten.

Verschil tussen een medium en een paragnost

Een medium of paragnost is dus paranormaal begaafd. Zij hebben namelijk ook kennis van verschillende divinatie systemen, waaronder tarot kaarten, Lenormand kaarten, runen en astrologie. Daarnaast hebben ze ook kennis van numerologie en symboolleer.

Een paragnost is dus iemand die gebruik maakt van divinatie systemen en hun eigen gevoelens en intuïtie om inzicht te krijgen in een situatie. Een medium daarentegen is iemand die contact maakt met de andere wereld, zoals overledenen of engelen. Zij kunnen dus boodschappen doorgeven vanuit de andere wereld.

Het verschil is dus dat een medium contact kan maken met overledenen dierbaren. Zij maken dan contact met de desbetreffende overledenen en kunnen dan een gesprek aangaan. Op deze manier functioneert het medium als doorgeefluik. Zo kan jij je hart luchten over onderwerpen die je nog kwijt wilt tegen je overleden dierbare en het medium geeft dit dan door.

Een medium weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Een heldervoelend/helderwetend medium kan soms dierbare overledenen aanvoelen, of kan een medium de stem van de dierbare overledenen horen. Het kan soms voorkomen dat het medium zich laat bezitten door de overledene, waardoor je direct in contact staat met de overleden persoon.

Consult van een ervaren mediums hemel

Tijdens een consult houdt een ervaren medium zich bezig met spirituele coaching. Ze dienen als spiritueel coach. Je kan altijd een eerlijk antwoord verwachten en ze zijn transparant. Dus je weet wat je te wachten staat. Ze bieden een luisterend oor en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ze kunnen vragen beantwoorden over liefde, relatie, een bepaalde situatie of over relatie problemen. Wanneer je op zoek bent naar inzicht of advies van een ervaren medium, kun je hen altijd bellen. Je kan ook online een afspraak maken. Tijdens een uitgebreide reading krijg je eerlijk inzicht over deze onderwerpen.

Voorbeelden kunnen zijn, weten of je gaat verhuizen of dat je op het juiste pad bent.

Ze kunnen blokkades verwijderen, toekomst voorspellingen doen en aan de hand van buitenzintuiglijke waarnemingen antwoord geven. Ook kunnen ze negatieve energieën omzetten in positieve energieën, maar kunnen bijvoorbeeld geen medische vragen beantwoorden. Wanneer je psychische klachten hebt dan ga je naar een Reiki master.

Een mediums hemel hoeft niet altijd positieve berichten te hebben. Met andere woorden, er kunnen dingen gebeuren tijdens een reading die niet zo fijn zijn om te horen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over ziektes. Een medium paragnost geeft dus altijd een eerlijk antwoord, ook als het niet fijn is.

Mediums hemel spreken

Het vinden van een betrouwbaar mediums hemel

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Ze bieden een goed luisterend oor en kunnen hulp bieden bij vragen over het leven of overige vragen.

Het is echter niet makkelijk om een ​​goede medium te vinden. Er zijn veel mensen die zichzelf als medium aanbieden, maar niet allemaal zijn echt. Hoe kun je er zeker van zijn dat je een echte medium hebt gevonden?

Eerst moet je weten wat een medium doet. Een medium is iemand die contact kan maken met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Mediums werken via hun psyche en gebruiken hun psychische vermogens om contact te maken met de andere wereld.

Geloof hebben in mediums

Veel mensen geloven niet in mediums en denken dat het allemaal oplichterij is. Dit komt omdat er veel mensen zijn die zichzelf uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Er zijn echter wel echt goede mediums. Het vinden van een echt goed medium kan lastig zijn, maar het is wel mogelijk.

Het is ook belangrijk om te weten dat het mediums hemel niet altijd contact kan maken met de geest die je wilt spreken. Soms is het moeilijk voor het medium om contact te maken met bepaalde geesten en de antwoorden er niet onmiddellijk zijn.

Dit kan komen door verschillende redenen, zoals:

  • De geest is ver weg: De geest kan ver weg zijn en moeilijk te bereiken voor het medium.
  • De geest wil niet praten: Soms kunnen geesten niet willen praten met het medium. Dit kan komen door pijn of trauma in het leven van de geest.
  • Het medium is niet goed genoeg: Soms is het medium niet sterk genoeg om contact te maken met bepaalde geesten. Dit komt vaak voor bij beginnende mediums.

Een paranormale hulplijn van professionele mediums hemel

Wanneer je in contact wil komen met een heldervoelend medium, ervaren medium of erkend medium dan heb je een paar opties. Je kan gebruik maken van de spirituele hulplijn, waarbij je met een medium paragnost kan bellen. Bellen kan tegen 90 cpm of 150 cpm.

Ook kan je gebruik maken van de chat functie of via de e-mail een consult krijgen.

Onze consulenten bieden een luisterend oor en hebben jarenlange ervaring met het beantwoorden van vragen over de liefde, relatie of andere levensvragen. Maak kennis met een medium of paragnost en begin een goed gesprek die op de toekomst gericht is.

Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer