Mediums hemel

Mediums hemel spreken? Mediums en paragnosten hebben paranormale gaven en met deze paranormale gaven bieden ze een luisterend oor. Je kan ze vragen stellen en vervolgens geven zij duidelijke antwoorden. Dit kan gaan over liefde, relatie, financiële problemen of andere dingen als verleden, heden en toekomst. Je kan online een gesprek beginnen, maar je kan ook met ze bellen. Een ervaren medium zal je dan helpen en begeleiden.

Gaven van een ervaren medium

Een mediums hemel kan verschillende gaven hebben. Zo heb je bijvoorbeeld een heldervoelend medium of paragnost, een helderhorend medium of paragnost, een helderwetend medium of paragnost of een helderziend medium of paragnost. Dit zijn de vier meest voorkomende gaven bij een medium.

Een heldervoelend medium of paragnost heeft contact met overledenen en kan jou helpen met rouwverwerking. Een helderhorend medium of paragnost hoort stemmen die anderen niet horen, vaak zijn dit de stemmen van overleden geliefden. Een helderziend medium of paragnost ziet beelden uit het verleden, heden en toekomst. En tot slot is er ook nog een helderwetend medium of paragnost, dit zijn de mensen met de meeste kennis over paranormale dingen. Zij kunnen je alles vertellen over leven na overlijden, reïncarnatie en andere dingen die met het paranormaliteit te maken hebben.

Een ervaren medium of paragnost is altijd puur

Wanneer je contact maakt met een mediums hemel is het belangrijk dat je weet dat ze altijd eerlijk zullen zijn. Dit houdt in dat ze niet alleen goede berichten doorgeven, maar ook slechte berichten. Een eerlijk medium of paragnost zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt, maar ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Wanneer je een medium of paragnost inschakelt is het belangrijk dat je weet wat je kunt verwachten. Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende gaven waar een medium of paragnost over kan beschikken. Het is belangrijk dat je weet welke gift het medium of paragnost heeft, zodat je weet wat je kunt verwachten. Een ervaren medium of paragnost zal altijd eerlijk zijn en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen.

Pure mediums hemel

Een ervaren medium of paragnost is altijd eerlijk en zal je nooit wijsmaken dat alles goed komt. Ze zullen je wel helpen bij het omgaan met lastige situaties en problemen. Een heldervoelend medium krijgt boodschappen door middel van voelen, een helderhorend medium krijgt boodschappen door middel van geluiden en een helderziend medium krijgt beelden door middel van hun derde oog. Een helderwetend medium krijgt vaak informatie door middel van hun gevoel.

Een mediums hemel kan ook meerdere gaven bezitten. Zo kan een medium paragnost bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Een heldervoelend/helderwetend paragnost kan tijdens een reading of consult gebruik maken van deze gaven om een helder inzicht te krijgen op de situatie. Een heldervoelend/helderwetend paragnost voelt emoties en gevoelens en weet vervolgens bepaalde gebeurtenissen toe te lichten.

Verschil tussen een medium en een paragnost

Een medium of paragnost is dus paranormaal begaafd. Zij hebben namelijk ook kennis van verschillende divinatie systemen, waaronder tarot kaarten, Lenormand kaarten, runen en astrologie. Daarnaast hebben ze ook kennis van numerologie en symboolleer.

Een paragnost is dus iemand die gebruik maakt van divinatie systemen en hun eigen gevoelens en intuïtie om inzicht te krijgen in een situatie. Een medium daarentegen is iemand die contact maakt met de andere wereld, zoals overledenen of engelen. Zij kunnen dus boodschappen doorgeven vanuit de andere wereld.

Het verschil is dus dat een medium contact kan maken met overledenen dierbaren. Zij maken dan contact met de desbetreffende overledenen en kunnen dan een gesprek aangaan. Op deze manier functioneert het medium als doorgeefluik. Zo kan jij je hart luchten over onderwerpen die je nog kwijt wilt tegen je overleden dierbare en het medium geeft dit dan door.

Een medium weet dat er meer is tussen hemel en aarde. Een heldervoelend/helderwetend medium kan soms dierbare overledenen aanvoelen, of kan een medium de stem van de dierbare overledenen horen. Het kan soms voorkomen dat het medium zich laat bezitten door de overledene, waardoor je direct in contact staat met de overleden persoon.

Consult van een ervaren mediums hemel

Tijdens een consult houdt een ervaren medium zich bezig met spirituele coaching. Ze dienen als spiritueel coach. Je kan altijd een eerlijk antwoord verwachten en ze zijn transparant. Dus je weet wat je te wachten staat. Ze bieden een luisterend oor en helpen je bij je persoonlijke ontwikkeling.

Ze kunnen vragen beantwoorden over liefde, relatie, een bepaalde situatie of over relatie problemen. Wanneer je op zoek bent naar inzicht of advies van een ervaren medium, kun je hen altijd bellen. Je kan ook online een afspraak maken. Tijdens een uitgebreide reading krijg je eerlijk inzicht over deze onderwerpen.

Voorbeelden kunnen zijn, weten of je gaat verhuizen of dat je op het juiste pad bent.

Ze kunnen blokkades verwijderen, toekomst voorspellingen doen en aan de hand van buitenzintuiglijke waarnemingen antwoord geven. Ook kunnen ze negatieve energieën omzetten in positieve energieën, maar kunnen bijvoorbeeld geen medische vragen beantwoorden. Wanneer je psychische klachten hebt dan ga je naar een Reiki master.

Een mediums hemel hoeft niet altijd positieve berichten te hebben. Met andere woorden, er kunnen dingen gebeuren tijdens een reading die niet zo fijn zijn om te horen. Dit kan bijvoorbeeld gaan over ziektes. Een medium paragnost geeft dus altijd een eerlijk antwoord, ook als het niet fijn is.

Mediums hemel spreken

Het vinden van een betrouwbaar mediums hemel

Mediums en paragnosten hebben contact met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Ze bieden een goed luisterend oor en kunnen hulp bieden bij vragen over het leven of overige vragen.

Het is echter niet makkelijk om een ​​goede medium te vinden. Er zijn veel mensen die zichzelf als medium aanbieden, maar niet allemaal zijn echt. Hoe kun je er zeker van zijn dat je een echte medium hebt gevonden?

Eerst moet je weten wat een medium doet. Een medium is iemand die contact kan maken met de spirituele wereld. Zij kunnen berichten doorgeven van overleden dierbaren of andere geestelijke wezens. Mediums werken via hun psyche en gebruiken hun psychische vermogens om contact te maken met de andere wereld.

Geloof hebben in mediums

Veel mensen geloven niet in mediums en denken dat het allemaal oplichterij is. Dit komt omdat er veel mensen zijn die zichzelf uitgeven als echte mediums, maar dit niet zijn. Er zijn echter wel echt goede mediums. Het vinden van een echt goed medium kan lastig zijn, maar het is wel mogelijk.

Het is ook belangrijk om te weten dat het mediums hemel niet altijd contact kan maken met de geest die je wilt spreken. Soms is het moeilijk voor het medium om contact te maken met bepaalde geesten en de antwoorden er niet onmiddellijk zijn.

Dit kan komen door verschillende redenen, zoals:

  • De geest is ver weg: De geest kan ver weg zijn en moeilijk te bereiken voor het medium.
  • De geest wil niet praten: Soms kunnen geesten niet willen praten met het medium. Dit kan komen door pijn of trauma in het leven van de geest.
  • Het medium is niet goed genoeg: Soms is het medium niet sterk genoeg om contact te maken met bepaalde geesten. Dit komt vaak voor bij beginnende mediums.

Een paranormale hulplijn van professionele mediums hemel

Wanneer je in contact wil komen met een heldervoelend medium, ervaren medium of erkend medium dan heb je een paar opties. Je kan gebruik maken van de spirituele hulplijn, waarbij je met een medium paragnost kan bellen. Bellen kan tegen 90 cpm of 150 cpm.

Ook kan je gebruik maken van de chat functie of via de e-mail een consult krijgen.

Onze consulenten bieden een luisterend oor en hebben jarenlange ervaring met het beantwoorden van vragen over de liefde, relatie of andere levensvragen. Maak kennis met een medium of paragnost en begin een goed gesprek die op de toekomst gericht is.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Betty
Ingesprek
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.