Spiritueel coach

Spiritueel coach

Ben jij op zoek naar een spiritueel coach die jou kan helpen met je persoonlijke ontwikkeling en spirituele ontwikkeling? Werken met een coach kan je leven veranderen. Door je lichamelijke klachten en psychische klachten te erkennen en te verhelpen. In plaats van psychotherapie kan het voor jou ook helpen om door middel van coaching en spiritualiteit weer meer energie en inzichten te krijgen.

Een spirituele coach begeleidt iemand op basis van intuïtie om de ware essentie uit iemand te halen. Hij fungeert niet alleen als begeleider, coach of therapeut, maar ook als iemand die te vertrouwen is. Iemand die helderheid biedt en zijn cliënten en andere deelnemers voorop stelt.

Wat is een spiritueel coach?

Een coach die spiritueel te werk gaat, kan op verschillende manieren gezien worden. Zo is het een coach, een begeleider en een spiritueel therapeut. Een spiritueel coach helpt je met het verwerken van het verleden. Zingeving geven aan je leven en kijken naar nieuwe doelen zodat je je kan ontwikkelen.

begeleid je ook op psychisch niveau. Deze coach kijkt naar je energetisch niveau en onderzoekt waar bepaalde blokkades zitten. Een spiritueel coach is er om je te ondersteunen en de vervelende blokkades te doorbreken. Door coaching zal je bewustzijn over deze blokkades vergroten, waardoor je bewust wordt van belemmeringen en je doelen zal stellen om deze te erkennen en mee te leren leven.

Een coach is vaak breed opgeleid op hbo niveau en kan door zijn kennis en spirituele therapie jou helpen om inzicht te krijgen in het levensproces. Zo kan een spirituele medewerker van Qmediums je helpen bepaalde patronen te doorbreken. Dit is exact wat zij tijdens opleidingen geleerd hebben. Een spiritueel coach werkt aan je bewustzijn dus in de vorm van helende kracht.

Een spiritueel coach is geïnteresseerd, heeft een positieve instelling en spiritualiteit en brengt dit op de juiste manier over. De therapeut en cliënt staan op gelijke voet met elkaar. Dit is erg belangrijk binnen de therapie.

Een spiritueel therapeut

Een spiritueel therapeut kan zijn cliënten ondersteunen in hun levensproces. Wanneer je last hebt van lichamelijke of psychische klachten dan kan je terecht bij een spiritueel coach. Als je bijvoorbeeld kampt met eenzaamheid, depressieve emoties en gevoelens, dan kan je een gesprek aan gaan met een spiritueel coach. Een spiritueel coach zorgt er op zijn manier voor om je emoties en gevoelens te begrijpen. Waardoor je je persoonlijke ontwikkeling door kunt zetten.

Zoals gezegd is kan je een opleiding volgen tot spiritueel coach op hbo niveau. In een cursus leer je op een liefdevolle manier hoe je begeleiding kan bieden en gesprekken kan voeren met een cliënt. Ze leren hoe je als spiritueel coach begeleiding moet bieden en de wijze waarop je uit het diepste wezen healing kunt uitvoeren.

Een spirituele ontwikkeling doormaken met een spirituele coach

Leren werken en het leren kennen van jezelf is lastig. Met coaching van een coach die je kan vertrouwen kan je bewust gemaakt worden van de eventuele blokkades die in je ziel te vinden zijn. Door bewustwording van de blokkades kan een healer en coach je helpen om de geest weer in balans te krijgen, overtuigingen te doorbreken en de blokkades op te heffen.

Dit kan bijvoorbeeld betrekking hebben op een relatie of relaties, negatieve gedachten of de zoektocht naar wie je werkelijk bent.

Een medium kan ook een coach zijn, dan heeft de spirituele coach ook nog paranormale gaven. Dit kan helpen om tot nieuwe inzichten en antwoorden te komen. Een medium kan je helpen om je bewust te worden van de zingeving van het leven, maar ook door te beseffen waar je daadwerkelijk staat.

Een spirituele coach werkt voor jou

Coaches, een begeleider en een medium zijn in staat overtuigingen door te breken en negatieve gedachten om te zetten in positieve gedachten. Ze zijn er voor je om je te helpen en ervoor te zorgen dat je je blijft ontwikkelen.

Wil jij nu ook een begeleider die je kan helpen met het veranderen van patronen en het vergeten van het verleden? Bekijk dan onze website en zie welk medium een spiritueel coach is.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Valentino
000329
  
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.