Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Medium Nederland

Ben jij op zoek naar een medium Nederland zodat jij antwoord krijgt op levensvragen, inzichten in bepaalde situaties of omdat je wil praten over problemen die jij ervaart in het dagelijks leven? Dan kun je hier direct in contact komen met de beste Mediums zodat zij jou kunnen helpen!

Onze online starmediums kun je op verschillende manieren bereiken, zodat je dit kan doen op de manier waarop jij je goed voelt. Het is mogelijk om via de e-mail in gesprek te komen met een medium, je kunt dan naar ons e-mailadres jouw vragen stellen! Ook kun je een consult starten door online te chatten met een medium bij de paranormale hulplijn. Wil je liever bellen met een medium of paragnost? Bel dan het telefoonnummer dat behoort bij de consulent zodat jij het gesprek kunt starten!

Medium Nederland

Hoe kunnen de beste mediums helpen?

Het is zo dat mediums en paragnosten beschikken over aangeboren gaven. Deze paranormale gaven hebben de mediums al vanaf de geboorte en ze kunnen deze gebruiken om antwoord te geven op levensvragen. De beste mediums hebben veel ervaring in hun vakgebied en ze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op spirituele, emotionele, financiële of andere persoonlijke vragen. Ze kunnen je ook helpen bij het verwerken van moeilijke situaties of problemen en je adviseren wanneer je een keuze moet maken in het leven.

De mediums en paragnosten kunnen verschillende gaven hebben. Zo is het mogelijk dat iemand helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderuikend, helderhorend is. Door deze gaven kunnen zij boodschappen overbrengen die afkomstig zijn van andere entiteiten.

Wat is een helderziend medium?

Helderziendheid wil zeggen dat iemand in staat is om informatie te ontvangen vanuit een andere bron. Deze informatie kan variëren van antwoorden op levensvragen tot inzichten of advies. Helderzien is geen exacte wetenschap en het berust op beelden die een medium kan opvangen. Een goed gemaakte helderziendheid reading kan je helpen om meer informatie te verkrijgen over een bepaalde situatie in je leven en je daarmee richting geven.

Wat is een heldervoelend medium?

Heldervoelendheid gaat juist over het sterke voelen van de energie en de emoties die er om je heen zijn. Een heldervoelend medium is in staat om aan te voelen wat voor gevoelens er bij iemand leeft. Deze informatie kan heel nuttig zijn om een situatie te begrijpen of om een betere oplossing te vinden. Helder voelende mediums hebben vaak veel ervaring met het lezen van energieën en emoties, waardoor zij je een diepgaand inzicht kunnen geven in wat er bij jou of bij een ander speelt.

Wat is een helderwetend medium?

Wanneer een medium Nederland helderwetend is dan weten zij dingen over situaties zonder dat ze daar bewijs voor hebben. Deze informatie is vaak onmiddellijk beschikbaar en betrouwbaar. Helderen weten kan je helpen om meer te begrijpen over een situatie of probleem dat je ervaart en je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je krijgt accuraat is. Een helderwetend medium kan ook voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, of het nu gaat om een persoonlijke situatie of een wereldwijde gebeurtenis.

Bij helderweten is het zo dat dit kan gaan over het verleden, heden maar ook de toekomst. Het beste medium weet dan dingen zonder dat hier over gesproken of iets over gezegd is.

Wat is een helderruikend medium?

De helderheid die gaat om geuren wil zeggen dat een medium of paragnost in staat is om geuren te ruiken die niet door andere mensen kunnen worden geroken. De geuren kunnen afkomstig zijn uit het verleden, heden of toekomst. Helder ruiken is een veelvoorkomende paranormale gaven en kan je veel informatie geven over situaties waar je mee te maken hebt.

Wat is een helderhorend medium?

Helder horen wil zeggen dat een medium of paragnost in staat is om een stem of geluiden te horen die andere mensen niet kunnen horen. De stem of geluiden die ze horen kunnen afkomstig zijn uit het verleden, heden of toekomst. Het kan ook zo zijn dat een medium hierdoor kan communiceren met overledenen. Wij willen niet garanderen dat dit altijd lukt, maar onze consulenten zullen altijd hun best doen om contact te leggen met dierbare overledenen.

Waarmee kan het beste medium jou helpen?

Er zijn vele verschillende situaties waarvoor je terecht kunt bij onze consulenten, dat komt omdat de ene gespecialiseerd is in bepaalde situaties en een ander medium weer in iets anders. Zo kun je bij een medium terecht voor contact met overleden dierbaren. Het contact met overleden dierbaren bestaat dan meestal uit het stellen van vragen en vervolgens het ontvangen van antwoorden.

Ook kun je een medium raadplegen als je op zoek bent naar eerlijk antwoord op levensvragen of als je advies wilt krijgen over een bepaalde situatie. Dit kan gaan over werk, liefde maar ook totaal andere zaken.

Ook zijn er mediums en paragnosten die gespecialiseerd zijn in de liefde. Zij kunnen helpen op vlakken als relaties, relatie problemen, het vinden van liefde en wat hier allemaal bij komt kijken. Het is zijn als iemand je helpt met zaken waar je misschien niet over na durft te denken.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor helderziendheid readingen, healing of energiewerk. Dit is een manier om jezelf op energetisch vlak te helen of om een bepaalde situatie helemaal te begrijpen. Het is heel waardevol om je energieniveau in balans te houden en dat kan met deze readings.

Hoe beantwoord een medium of paragnost vragen?

Het is dus zo dat de paranormale gaven van een medium of paragnost ervoor zorgen dat zij tijdens een consult jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Soms is het zo dat de consulenten enkele hulpmiddelen gebruiken om jou een duidelijke uitleg te geven van een situatie.

Het kan zo zijn dat een paragnost een kaartlegging doet met lenormand kaarten, tarotkaarten of engelenkaarten. Ook kunnen ze een pendel gebruiken om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Lenormand kaarten bieden inzicht in een bepaalde situatie en tarotkaarten kunnen je helpen om de diepere lagen van een probleem te begrijpen.

Eigenlijk zijn er vele verschillende manieren waarop onze consulenten jouw vragen kunnen beantwoorden. Er is geen één manier die het beste is, maar de consulent zal altijd kijken naar wat jouw situatie vergt en daarop inspelen.

Wil jij een consult voor een voorspelling, inzicht of antwoorden? Kijk dan online bij welk medium jij je goed voelt, schaf credits aan en start een consult.

Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Ingrid
Ingrid
000277
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.