Kwaliteit mediums voor een goed advies

Medium Nederland

Ben jij op zoek naar een medium Nederland zodat jij antwoord krijgt op levensvragen, inzichten in bepaalde situaties of omdat je wil praten over problemen die jij ervaart in het dagelijks leven? Dan kun je hier direct in contact komen met de beste Mediums zodat zij jou kunnen helpen!

Onze online starmediums kun je op verschillende manieren bereiken, zodat je dit kan doen op de manier waarop jij je goed voelt. Het is mogelijk om via de e-mail in gesprek te komen met een medium, je kunt dan naar ons e-mailadres jouw vragen stellen! Ook kun je een consult starten door online te chatten met een medium bij de paranormale hulplijn. Wil je liever bellen met een medium of paragnost? Bel dan het telefoonnummer dat behoort bij de consulent zodat jij het gesprek kunt starten!

Medium Nederland

Hoe kunnen de beste mediums helpen?

Het is zo dat mediums en paragnosten beschikken over aangeboren gaven. Deze paranormale gaven hebben de mediums al vanaf de geboorte en ze kunnen deze gebruiken om antwoord te geven op levensvragen. De beste mediums hebben veel ervaring in hun vakgebied en ze kunnen je helpen bij het vinden van antwoorden op spirituele, emotionele, financiële of andere persoonlijke vragen. Ze kunnen je ook helpen bij het verwerken van moeilijke situaties of problemen en je adviseren wanneer je een keuze moet maken in het leven.

De mediums en paragnosten kunnen verschillende gaven hebben. Zo is het mogelijk dat iemand helderziend, heldervoelend, helderwetend, helderuikend, helderhorend is. Door deze gaven kunnen zij boodschappen overbrengen die afkomstig zijn van andere entiteiten.

Wat is een helderziend medium?

Helderziendheid wil zeggen dat iemand in staat is om informatie te ontvangen vanuit een andere bron. Deze informatie kan variëren van antwoorden op levensvragen tot inzichten of advies. Helderzien is geen exacte wetenschap en het berust op beelden die een medium kan opvangen. Een goed gemaakte helderziendheid reading kan je helpen om meer informatie te verkrijgen over een bepaalde situatie in je leven en je daarmee richting geven.

Wat is een heldervoelend medium?

Heldervoelendheid gaat juist over het sterke voelen van de energie en de emoties die er om je heen zijn. Een heldervoelend medium is in staat om aan te voelen wat voor gevoelens er bij iemand leeft. Deze informatie kan heel nuttig zijn om een situatie te begrijpen of om een betere oplossing te vinden. Helder voelende mediums hebben vaak veel ervaring met het lezen van energieën en emoties, waardoor zij je een diepgaand inzicht kunnen geven in wat er bij jou of bij een ander speelt.

Wat is een helderwetend medium?

Wanneer een medium Nederland helderwetend is dan weten zij dingen over situaties zonder dat ze daar bewijs voor hebben. Deze informatie is vaak onmiddellijk beschikbaar en betrouwbaar. Helderen weten kan je helpen om meer te begrijpen over een situatie of probleem dat je ervaart en je kunt erop vertrouwen dat de informatie die je krijgt accuraat is. Een helderwetend medium kan ook voorspellen wat er in de toekomst gaat gebeuren, of het nu gaat om een persoonlijke situatie of een wereldwijde gebeurtenis.

Bij helderweten is het zo dat dit kan gaan over het verleden, heden maar ook de toekomst. Het beste medium weet dan dingen zonder dat hier over gesproken of iets over gezegd is.

Wat is een helderruikend medium?

De helderheid die gaat om geuren wil zeggen dat een medium of paragnost in staat is om geuren te ruiken die niet door andere mensen kunnen worden geroken. De geuren kunnen afkomstig zijn uit het verleden, heden of toekomst. Helder ruiken is een veelvoorkomende paranormale gaven en kan je veel informatie geven over situaties waar je mee te maken hebt.

Wat is een helderhorend medium?

Helder horen wil zeggen dat een medium of paragnost in staat is om een stem of geluiden te horen die andere mensen niet kunnen horen. De stem of geluiden die ze horen kunnen afkomstig zijn uit het verleden, heden of toekomst. Het kan ook zo zijn dat een medium hierdoor kan communiceren met overledenen. Wij willen niet garanderen dat dit altijd lukt, maar onze consulenten zullen altijd hun best doen om contact te leggen met dierbare overledenen.

Waarmee kan het beste medium jou helpen?

Er zijn vele verschillende situaties waarvoor je terecht kunt bij onze consulenten, dat komt omdat de ene gespecialiseerd is in bepaalde situaties en een ander medium weer in iets anders. Zo kun je bij een medium terecht voor contact met overleden dierbaren. Het contact met overleden dierbaren bestaat dan meestal uit het stellen van vragen en vervolgens het ontvangen van antwoorden.

Ook kun je een medium raadplegen als je op zoek bent naar eerlijk antwoord op levensvragen of als je advies wilt krijgen over een bepaalde situatie. Dit kan gaan over werk, liefde maar ook totaal andere zaken.

Ook zijn er mediums en paragnosten die gespecialiseerd zijn in de liefde. Zij kunnen helpen op vlakken als relaties, relatie problemen, het vinden van liefde en wat hier allemaal bij komt kijken. Het is zijn als iemand je helpt met zaken waar je misschien niet over na durft te denken.

Daarnaast kun je ook bij ons terecht voor helderziendheid readingen, healing of energiewerk. Dit is een manier om jezelf op energetisch vlak te helen of om een bepaalde situatie helemaal te begrijpen. Het is heel waardevol om je energieniveau in balans te houden en dat kan met deze readings.

Hoe beantwoord een medium of paragnost vragen?

Het is dus zo dat de paranormale gaven van een medium of paragnost ervoor zorgen dat zij tijdens een consult jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Soms is het zo dat de consulenten enkele hulpmiddelen gebruiken om jou een duidelijke uitleg te geven van een situatie.

Het kan zo zijn dat een paragnost een kaartlegging doet met lenormand kaarten, tarotkaarten of engelenkaarten. Ook kunnen ze een pendel gebruiken om antwoorden te krijgen op jouw vragen. Lenormand kaarten bieden inzicht in een bepaalde situatie en tarotkaarten kunnen je helpen om de diepere lagen van een probleem te begrijpen.

Eigenlijk zijn er vele verschillende manieren waarop onze consulenten jouw vragen kunnen beantwoorden. Er is geen één manier die het beste is, maar de consulent zal altijd kijken naar wat jouw situatie vergt en daarop inspelen.

Wil jij een consult voor een voorspelling, inzicht of antwoorden? Kijk dan online bij welk medium jij je goed voelt, schaf credits aan en start een consult.

Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.