Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Zesde zintuig

zesde zintuig

Buiten de bekende vijf zintuigen, wordt er ook met regelmaat gesproken over een zesde zintuig. Iemand die een zesde zintuig heeft kan waarnemingen doen die niet kunnen worden verklaard met gewone zintuigen. Met een zesde zintuig is iemand in staat om buitenzintuigelijke waarnemingen te doen.

Een zesde zintuig kan in meerdere vormen naar boven komen. Zo is het mogelijk dat iemand helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend is. Met deze spirituele gaven is het mogelijk dat iemand bepaalde antwoorden en inzichten krijgt van andere entiteiten.

Bij deze vorm van spiritualiteit is het zo dat er ingevingen zijn die doorkomen in het hoofd. Het kan zijn dat iemand door verbeelding een boodschap krijgt, soms kan iemand onrust voelen, soms weet iemand een voorspelling te doen, soms hoort iemand iets dat gezegd wordt en een ander kan iets ruiken.

Het is lastig te begrijpen hoe deze gaven precies werken. Toch kan iemand met een zesde zintuig jou helpen bij het maken van beslissingen, het begrijpen van emoties of het voorbereiden op de toekomst.

Het gebruiken van innerlijke wijsheid

Innerlijke wijsheid is de intuïtie. Dit is het vermogen tot inzicht en zelfkennis. Iedereen heeft dit van nature meegekregen, niet iedereen weet dat. Maar wanneer jouw intuïtie zich verder heeft ontwikkeld, dan kan dit hebben geleid tot een zesde zintuig.

Iemand met een zeer sterke intuïtie heeft hierdoor een connectie met het hoger bewustzijn. Hierdoor kunnen zij dingen aanvoelen, die niet iedereen weet. Dit kan over allerlei zaken zijn, bijvoorbeeld het ontmoeten van jouw grote liefde, een jonge onderzoeksjournalist verliest zijn baan, een terroristische aanslag ergens ter wereld, maar ook kan het gaan over werk, familie of bijvoorbeeld ziektes.

Dit zesde zintuig bestaat uit het aanvoelen van energieën. Iemand die heldervoelend is, kan hierdoor gaan werken met chakra’s, aura’s en energieën. Op deze manier kunnen zij helen, maar ook anderen adviseren over keuzes die gemaakt moeten worden in het leven.

Het voornaamste talent van iemand die heldervoelend is is dat zij aanwijzingen kunnen geven over dingen die gaan gebeuren. Wanneer zij hun gave serieus en goed benutten kunnen zij jou op deze manier inzicht geven in de waarheid van bepaalde situaties of gebeurtenissen.

Gebruik jouw eigen intuïtie

Onze intuïtie gebruiken we vaak onbewust. Je kan jouw intuïtie activeren door het herkennen en bewust worden ervan en op welke manier je signalen doorkrijgt. Als je hierop let, dan zal je jouw intuïtie stimuleren.

Je kan natuurlijk een onderbuik gevoel hebben over een boek, dat je vooraf al denkt dat dit een mooi boek is. Ook kan je vooraf over situaties al denken wat er gaat gebeuren, erken dat je dit gevoel hebt. Erken dat de verbeelding echt kan zijn, dit zal helpen om jouw zesde zintuig te ontwikkelen.

Het automatisch schrift als zesde zintuig

Ook automatisch schrift behoort niet tot de standaard, bekende zintuigen. Dit is een gave die verder gaat dan alleen intuïtie of inzicht. Wanneer iemand automatisch schrijft kan zij/hij een directe boodschap krijgen vanuit het hogere bewustzijn, maar ook van overledenen, geesten of engelen.

Automatisch schrift lijkt erg op channelling, maar er zijn wel degelijk verschillen. Channelling is dat iemand in contact komt met een bron van wijsheid en deze boodschap doorgeeft, maar bij automatisch schrift laat de persoon zichzelf volledig gaan en is er geen controle over de woorden die worden geschreven.

Mensen met deze gave kunnen niet alles lezen wat er staat opgeschreven. Soms is het een wirwar van woorden, maar soms kunnen zij wel degelijk structuren en zinnen onderscheiden die een bepaalde boodschap overbrengen.

Openstaan voor de te ontvangen boodschappen

Het automatisch schrift is eigenlijk een soort boodschapper. Dit is iemand die door middel van het schrijven, boodschappen over kan brengen die afkomstig zijn vanuit het hoger bewustzijn. Deze boodschappen kunnen over allerlei zaken gaan, maar het is wel belangrijk dat de ontvanger er open voor staat. Wanneer je namelijk niet openstaat voor het ontvangen van een boodschap, dan zal deze ook niet tot je door kunnen dringen.

zesde zintuig gebruiken

Hoe wordt er gedacht over zesde zintuigen?

De meningen over een zesde zintuig zijn zeer verdeeld. De een voelt dat de voorspellingen en boodschappen eerlijk zijn, dat deze kloppen en ze worden gewaardeerd. Terwijl er ook vele mensen zijn die vinden dat dit toeval is, dat het fout is en dat het altijd louter toeval is. Maar als je je verdiept in een zesde zintuig en er verstand van hebt dan zul je je bedenken.

Toch is het niet gek dat we spiritualiteit op deze manier kennen. Dit is bij ons kind zijn al begonnen met ontwikkelen. Toen je kind was leerde je al dat fantasieën, gedachten, intuïtieve angsten en dromen niets betekenden. Vanaf dit moment werd het rationale denken meer gewaardeerd dan intuïtie en is dit naar de achtergrond verschoven en is ons intellect ontwikkelt.

Dit is de achtergrond van de kijk die er is op het zesde zintuig. Maar lees eens artikelen, een geweldig boek en leer de betekenis van spiritualiteit en het zesde zintuig. Je zult proeven van deze wereld en je bedenken dat dit grootste talent jou verder kan helpen!

Kom in contact met iemand die jou helderheid biedt

Mensen met een zesde zintuig antwoorden de vragen die al langere tijd door jou hoofd spoken. Soms kun je denken, was ik dan op de verkeerde plek op het verkeerde moment, of was dit echt toeval? Het kan lastig zijn om onderscheid te maken tussen toeval en bewust, maar als je je hierin verdiept kun je de achterliggende gedachte leren over situaties en gebeurtenissen.

Luister zelf ook vaker naar jouw eigen intuïtie en vergeet het gekregen commentaar. Luister naar de seintjes die je krijgt in je achterhoofd, geloof op je onderbuik gevoel. Jouw gids probeert je dan iets te vertellen en duidelijk te maken. Een zesde zintuig hebben we allemaal, maar dit kan nog een onbekende waardevolle schat zijn.

Je kan met een medium of paragnost in contact komen over jouw eigen zesde zintuig. Neem telefonisch contact op, start een chat of stel jouw vraag via ons e-mailadres. Kies het beste medium uit voor jou en stel al jouw vragen.

Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.