Zesde zintuig

Buiten de bekende vijf zintuigen, wordt er ook met regelmaat gesproken over een zesde zintuig. Iemand die een zesde zintuig heeft kan waarnemingen doen die niet kunnen worden verklaard met gewone zintuigen. Met een zesde zintuig is iemand in staat om buitenzintuigelijke waarnemingen te doen.

Een zesde zintuig kan in meerdere vormen naar boven komen. Zo is het mogelijk dat iemand helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend is. Met deze spirituele gaven is het mogelijk dat iemand bepaalde antwoorden en inzichten krijgt van andere entiteiten.

Bij deze vorm van spiritualiteit is het zo dat er ingevingen zijn die doorkomen in het hoofd. Het kan zijn dat iemand door verbeelding een boodschap krijgt, soms kan iemand onrust voelen, soms weet iemand een voorspelling te doen, soms hoort iemand iets dat gezegd wordt en een ander kan iets ruiken.

Het is lastig te begrijpen hoe deze gaven precies werken. Toch kunnen mediums en paragnosten met een zesde zintuig jou helpen bij het maken van beslissingen, het begrijpen van emoties of het voorbereiden op de toekomst.

Het gebruiken van innerlijke wijsheid

Innerlijke wijsheid is de intuïtie. Dit is het vermogen tot inzicht en zelfkennis. Iedereen heeft dit van nature meegekregen, niet iedereen weet dat. Maar wanneer jouw intuïtie zich verder heeft ontwikkeld, dan kan dit hebben geleid tot een zesde zintuig.

Iemand met een zeer sterke intuïtie heeft hierdoor een connectie met het hoger bewustzijn. Hierdoor kunnen zij dingen aanvoelen, die niet iedereen weet. Dit kan over allerlei zaken zijn, bijvoorbeeld het ontmoeten van jouw grote liefde, een jonge onderzoeksjournalist verliest zijn baan, een terroristische aanslag ergens ter wereld, maar ook kan het gaan over werk, familie of bijvoorbeeld ziektes.

Dit zesde zintuig bestaat uit het aanvoelen van energieën. Iemand die heldervoelend is, kan hierdoor gaan werken met chakra’s, aura’s en energieën. Op deze manier kunnen zij helen, maar ook anderen adviseren over keuzes die gemaakt moeten worden in het leven.

Het voornaamste talent van iemand die heldervoelend is is dat zij aanwijzingen kunnen geven over dingen die gaan gebeuren. Wanneer zij hun gave serieus en goed benutten kunnen zij jou op deze manier inzicht geven in de waarheid van bepaalde situaties of gebeurtenissen.

Gebruik jouw eigen intuïtie

Onze intuïtie gebruiken we vaak onbewust. Je kan jouw intuïtie activeren door het herkennen en bewust worden ervan en op welke manier je signalen doorkrijgt. Als je hierop let, dan zal je jouw intuïtie stimuleren.

Je kan natuurlijk een onderbuik gevoel hebben over een boek, dat je vooraf al denkt dat dit een mooi boek is. Ook kan je vooraf over situaties al denken wat er gaat gebeuren, erken dat je dit gevoel hebt. Erken dat de verbeelding echt kan zijn, dit zal helpen om jouw zesde zintuig te ontwikkelen.

Het automatisch schrift als zesde zintuig

Ook automatisch schrift behoort niet tot de standaard, bekende zintuigen. Dit is een gave die verder gaat dan alleen intuïtie of inzicht. Wanneer iemand automatisch schrijft kan zij/hij een directe boodschap krijgen vanuit het hogere bewustzijn, maar ook van overledenen, geesten of engelen.

Automatisch schrift lijkt erg op channelling, maar er zijn wel degelijk verschillen. Channelling is dat iemand in contact komt met een bron van wijsheid en deze boodschap doorgeeft, maar bij automatisch schrift laat de persoon zichzelf volledig gaan en is er geen controle over de woorden die worden geschreven.

Mensen met deze gave kunnen niet alles lezen wat er staat opgeschreven. Soms is het een wirwar van woorden, maar soms kunnen zij wel degelijk structuren en zinnen onderscheiden die een bepaalde boodschap overbrengen.

Openstaan voor de te ontvangen boodschappen

Het automatisch schrift is eigenlijk een soort boodschapper. Dit is iemand die door middel van het schrijven, boodschappen over kan brengen die afkomstig zijn vanuit het hoger bewustzijn. Deze boodschappen kunnen over allerlei zaken gaan, maar het is wel belangrijk dat de ontvanger er open voor staat. Wanneer je namelijk niet openstaat voor het ontvangen van een boodschap, dan zal deze ook niet tot je door kunnen dringen.

zesde zintuig gebruiken

Hoe wordt er gedacht over het zesde zintuig

De meningen over een zesde zintuig zijn zeer verdeeld. De een voelt dat de voorspellingen en boodschappen eerlijk zijn, dat deze kloppen en ze worden gewaardeerd. Terwijl er ook vele mensen zijn die vinden dat dit toeval is, dat het fout is en dat het altijd louter toeval is. Maar als je je verdiept in een zesde zintuig en er verstand van hebt dan zul je je bedenken.

Toch is het niet gek dat we spiritualiteit op deze manier kennen. Dit is bij ons kind zijn al begonnen met ontwikkelen. Toen je kind was leerde je al dat fantasieën, gedachten, intuïtieve angsten en dromen niets betekenden. Vanaf dit moment werd het rationale denken meer gewaardeerd dan intuïtie en is dit naar de achtergrond verschoven en is ons intellect ontwikkelt.

Dit is de achtergrond van de kijk die er is op het zesde zintuig. Maar lees eens artikelen, een geweldig boek en leer de betekenis van spiritualiteit en het zesde zintuig. Je zult proeven van deze wereld en je bedenken dat dit grootste talent jou verder kan helpen!

Kom in contact met iemand die jou helderheid biedt

Mensen met een zesde zintuig antwoorden de vragen die al langere tijd door jou hoofd spoken. Soms kun je denken, was ik dan op de verkeerde plek op het verkeerde moment, of was dit echt toeval? Het kan lastig zijn om onderscheid te maken tussen toeval en bewust, maar als je je hierin verdiept kun je de achterliggende gedachte leren over situaties en gebeurtenissen.

Luister zelf ook vaker naar jouw eigen intuïtie en vergeet het gekregen commentaar. Luister naar de seintjes die je krijgt in je achterhoofd, geloof op je onderbuik gevoel. Jouw gids probeert je dan iets te vertellen en duidelijk te maken. Een zesde zintuig hebben we allemaal, maar dit kan nog een onbekende waardevolle schat zijn.

Je kan met een medium of paragnost in contact komen over jouw eigen zesde zintuig. Neem telefonisch contact op, start een chat of stel jouw vraag via ons e-mailadres. Kies het beste medium uit voor jou en stel al jouw vragen.

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.