Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Waarzegster online

Waarzegster online

Een waarzegster online is iemand die consulten geeft online. Dit kan op verschillende manieren, maar vaak is het via een chat of e-mail. Een waarzegster online geeft je inzicht in de toekomst en helpt je bij het beantwoorden van vragen die je hebt. Ze kunnen ook helpen bij het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Welke gegevens heeft een waarzegster online nodig

Als je een consult aanvragen bij een waarzegster online, zal ze meestal vragen naar je naam, geboortedatum en e-mailadres. Dit is om ervoor te zorgen dat ze met je kunnen communiceren en je de juiste informatie geven. Nadat je dit hebt ingevuld, kan de waarzegster online beginnen met het beantwoorden van al je vragen.

Een medium of paragnost bezit verschillende paranormale gaven die zij inzetten om je te helpen met het beantwoorden van vragen of het verkrijgen van inzichten. Mediums en paragnosten kunnen bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, helderruikend, heldervoelend en helderwetend zijn.

Aan de hand van deze paranormale gaven kan een medium of paragnost contact maken met de gene zijde , of je dit nu gelooft of niet. Hierdoor zijn zij in staat om contact te maken met overleden dierbaren, engelen en gidsen. Ook kunnen zij door middel van hun gaven inzicht geven in jouw levensloop, relaties of werk situaties.

De gaven van een online waarzegger

Een online waarzegger kan verschillende paranormale gaven hebben die jou kunnen helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten op bepaalde gebeurtenissen. Dit kan gaan bijvoorbeeld over liefde, werk, relaties of gezondheid, maar ook over het verleden, heden of een toekomst voorspelling.

Een online waarzegger is in staat contact te maken met de gene zijde door hun gaven. Hierdoor krijg jij als consulent toegang tot wijsheid en kennis die je niet had voordat je een consult aanvroeg. Ook kunnen ze jou helpen bij het beantwoorden van vragen en problemen die je hebt over bepaalde onderwerpen.

De meeste online waarzeggers zijn helderziend, dit wil zeggen dat ze in staat zijn beelden te zien die niet waarneembaar zijn met het fysieke oog. Dit kan gaan over toekomstige gebeurtenissen, maar ook over je huidige levenssituaties of het verleden.

Zoals gezegd kan een medium of paragnost verschillende paranormale gaven bezitten. Een krachtig medium kan ook over meerdere paranormale gaven beschikken. Welke paranormale gaven zijn er?

Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium is iemand die kan aanvoelen wat een ander voelt. Het invoelend vermogen van dit medium is dan ook hoog. Een heldervoelend lichtwerker kan bijvoorbeeld aanvoelen wat er op lichamelijk, emotioneel of geestelijk te voelen is. Een waarzegger online kan ook heldervoelend zijn.

Een helder ruikend medium of helder ruikend paragnost

Helder ruikend medium of paragnost is iemand die geuren kan ruiken die niet waarneembaar zijn met de fysieke neus. Een helder ruikend medium kan bijvoorbeeld de geur van een overledene ruiken en weet dan direct wie dit is. Ook de geur van een levend persoon kan geroken worden. Zo kan bijvoorbeeld een online waarzegger ruiken of een partner eerlijk tegen je is.

Een helderziend medium of helderziend paragnost

Een helderziend medium is iemand die beelden kan zien die niet waarneembaar zijn met het fysieke oog. Dit wil zeggen dat helderzienden in staat zijn om toekomstige gebeurtenissen te zien, maar ook het verleden of heden. Een helderziend online waarzegger kan dan bijvoorbeeld een toekomstige partner voor je zien.

Een helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een helderhorend medium is iemand die stemmen of geluiden kan horen die niet waarneembaar zijn met het fysieke oor. Dit wil zeggen dat een helder horend medium in staat is om contact te maken met de andere wereld. Een online waarzegger die helderhorend is, kan dan bijvoorbeeld contact maken met overleden dierbaren en zijn of haar stemmen horen.

Een helderwetend medium of helderwetend paragnost

Helder wetend medium is iemand die wijsheid en kennis bezit over een bepaald onderwerp of situatie, zonder dat deze persoon hier enige vorm van kennis over heeft opgedaan. Helder wetend online waarzegger kan bijvoorbeeld wijsheid geven over een toekomstige partner of relatie.

De hulpmiddelen van een waarzegster online

Waarzegger online, medium of paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om hun paranormale gaven te versterken. Hierdoor kunnen ze nog beter contact maken met de andere wereld en jou helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten. Diverse waarzeggers maken gebruik van deze hulpmiddelen. De bekendste zetten we hier op een rijtje:

Drie van de bekendste vormen van hulpmiddelen is de kaartlegging van de Tarot en de Lenormand kaarten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende kaartleggingen die antwoord kunnen geven op levensvragen of over een bepaalde gebeurtenis.

Allereerst kan een online waarzegger beroep doen op de Tarot kaarten. De Tarot kaarten zijn een oud orakel uit de Middeleeuwen en worden al eeuwenlang gebruikt door waarzeggers. De Tarot bestaat uit 78 kaarten, verdeeld in twee categorieën: de 22 kaarten in de Grote Arcana en de 56 kaarten in de Kleine Arcana.

Ten tweede heb je de Lenormand kaarten. De Lenormand kaarten zijn een ander soort orakel dan de Tarot kaarten en zijn genoemd naar Marie Anne Lenormand. Zij was een waarzegger uit de 19e eeuw die bekend stond om haar accurate voorspellingen. De Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met afbeeldingen van alledaagse dingen, zoals huizen, mensen, bloemen etc.

Ten derde heb je de engelenkaarten. Engelenkaarten worden gebruikt om contact te maken met je engelen. Deze kaarten kunnen helpen bij het geven van advies en inzichten vanuit jouw engelengids.

Een van de bekendste hulpmiddelen van een online waarzegger is de kristallen bol. In deze glazen bol kijkt de online waarzegger en kan zo de toekomst voorspellen. Ook het verleden of heden kan in de glazen bol bekeken worden.

Rollen die een waarzegger online kan aannemen

Een waarzegger online kan in verschillende dingen gespecialiseerd zijn. Zij zijn dus gespecialiseerd in hun paranormale gaven, maar kunnen verschillende rollen aannemen. We geven een aantal voorbeelden:

Spiritueel coach

Zo kunnen ze bijvoorbeeld spirituele inzichten geven als spiritueel coach of spiritueel adviseur. Zij kunnen helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over het leven in het algemeen.

Astrologie

Astrologie is een andere tak waarin online waarzeggers zich kunnen specialiseren. Dit is de wetenschap die kijkt naar de stand van de planeten en sterren ten opzichte van elkaar. Dit kan onder andere inzicht geven in je persoonlijkheid, relaties of de toekomst voorspellen.

Online waarzegster en nummerologie

Numerologie is een wetenschap die kijkt naar de betekenis van getallen. De waarzegger online zal hierbij je geboortedatum, voornaam en achternaam analyseren om inzicht te kunnen geven over jouw leven en persoonlijkheid. Deze cijfers hebben dan een betekenis en kan van invloed hebben op je leven.

Reikibehandeling door een online waarzegster

Een online waarzegger kan ook een reikibehandeling geven. Reiki is een Japanse healing methode en wordt uitgevoerd door het overbrengen van energie door middel van aanraking. Deze energie wordt gebruikt om lichamelijke klachten te verminderen of om emotionele problemen op te lossen.

Een online waarzegger kan dus in verschillende rollen terechtkomen. Door middel van hun paranormale gaven kunnen ze helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten. Welke rol een online waarzegger precies aanneemt is afhankelijk van de specialisatie die zij hebben.

Kies voor een betrouwbare online waarzegster

Er zijn veel verschillende online waarzegsters beschikbaar, maar niet allemaal zijn ze betrouwbaar. Het is belangrijk dat je iemand kiest waarin je kunt vertrouwen en die jou de juiste informatie kan geven. Hieronder vind je een aantal tips voor het vinden van een betrouwbare online waarzegster:

Vraag naar referenties: vraag rond bij je familie of vrienden of zij nog een goede online waarzegger kennen. Als zij tevreden zijn met de service, is de kans groot dat jij ook tevreden zult zijn.

Kijk op beoordelingssites: kijk op beoordelingssites zoals Google of Yelp om te zien wat andere mensen over de waarzegster hebben geschreven. Op deze manier weet je snel of er iets mis is met de service en kun je een weloverwogen keuze maken.

Bestudeer de spirituele website

Bekijk de website: neem een kijkje op de website van de online waarzegster om te zien hoe professioneel de site is. Als er geen (goede) website is, is de kans groot dat de online waarzegger niet serieus is. Een gratis waarzegger is dus minder te vertrouwen dan een waarzegger die geld vraagt. Dit komt doordat online waarzeggers ook hun werk moeten doen en dit niet gratis doen.

Vraag naar ervaring: vraag naar het aantal jaren dat de online waarzegger al actief is. Hoe langer ze al bezig zijn, hoe meer ervaring ze hebben en hoe betrouwbaarder ze zullen zijn.

Neem contact op: neem contact op met de online waarzegster om te kijken hoe snel ze reageren en of ze bereid zijn om je vragen te beantwoorden. Dit geeft je een goed idee over hoe professioneel en betrouwbaar ze zijn.

Als je deze tips opvolgt, ben je verzekerd van een betrouwbare online waarzegster die jou kan helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten en weet je wat je te wachten staat tijdens een reading.

Een luisterend oor krijgen van een bekend medium

Wil je nu een toekomstvoorspelling laten doen of heb je een specifieke vraag over liefde, werk of andere zaken? Kom dan in contact met onze waarzeggers, consulenten, mediums en paragnosten van Qmediums. Zij heten je van harte welkom en helpen je graag verder!

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Paragnost Shanti
Ingesprek
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Waarzegster Marion
Ingesprek
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Ingesprek
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster