Waarzegster online

Een waarzegster online is iemand die consulten geeft online. Dit kan op verschillende manieren, maar vaak is het via een chat of e-mail. Een waarzegster online geeft je inzicht in de toekomst en helpt je bij het beantwoorden van vragen die je hebt. Ze kunnen ook helpen bij het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Welke gegevens heeft een waarzegster online nodig

Als je een consult aanvragen bij een waarzegster online, zal ze meestal vragen naar je naam, geboortedatum en e-mailadres. Dit is om ervoor te zorgen dat ze met je kunnen communiceren en je de juiste informatie geven. Nadat je dit hebt ingevuld, kan de waarzegster online beginnen met het beantwoorden van al je vragen.

Een medium of paragnost bezit verschillende paranormale gaven die zij inzetten om je te helpen met het beantwoorden van vragen of het verkrijgen van inzichten. Mediums en paragnosten kunnen bijvoorbeeld helderziend, helderhorend, helderruikend, heldervoelend en helderwetend zijn.

Aan de hand van deze paranormale gaven kan een medium of paragnost contact maken met de gene zijde , of je dit nu gelooft of niet. Hierdoor zijn zij in staat om contact te maken met overleden dierbaren, engelen en gidsen. Ook kunnen zij door middel van hun gaven inzicht geven in jouw levensloop, relaties of werk situaties.

De gaven van een online waarzegger

Een online waarzegger kan verschillende paranormale gaven hebben die jou kunnen helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten op bepaalde gebeurtenissen. Dit kan gaan bijvoorbeeld over liefde, werk, relaties of gezondheid, maar ook over het verleden, heden of een toekomst voorspelling.

Een online waarzegger is in staat contact te maken met de gene zijde door hun gaven. Hierdoor krijg jij als consulent toegang tot wijsheid en kennis die je niet had voordat je een consult aanvroeg. Ook kunnen ze jou helpen bij het beantwoorden van vragen en problemen die je hebt over bepaalde onderwerpen.

De meeste online waarzeggers zijn helderziend, dit wil zeggen dat ze in staat zijn beelden te zien die niet waarneembaar zijn met het fysieke oog. Dit kan gaan over toekomstige gebeurtenissen, maar ook over je huidige levenssituaties of het verleden.

Zoals gezegd kan een medium of paragnost verschillende paranormale gaven bezitten. Een krachtig medium kan ook over meerdere paranormale gaven beschikken. Welke paranormale gaven zijn er?

Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost

Een heldervoelend medium is iemand die kan aanvoelen wat een ander voelt. Het invoelend vermogen van dit medium is dan ook hoog. Een heldervoelend lichtwerker kan bijvoorbeeld aanvoelen wat er op lichamelijk, emotioneel of geestelijk te voelen is. Een waarzegger online kan ook heldervoelend zijn.

Een helder ruikend medium of helder ruikend paragnost

Helder ruikend medium of paragnost is iemand die geuren kan ruiken die niet waarneembaar zijn met de fysieke neus. Een helder ruikend medium kan bijvoorbeeld de geur van een overledene ruiken en weet dan direct wie dit is. Ook de geur van een levend persoon kan geroken worden. Zo kan bijvoorbeeld een online waarzegger ruiken of een partner eerlijk tegen je is.

Een helderziend medium of helderziend paragnost

Een helderziend medium is iemand die beelden kan zien die niet waarneembaar zijn met het fysieke oog. Dit wil zeggen dat helderzienden in staat zijn om toekomstige gebeurtenissen te zien, maar ook het verleden of heden. Een helderziend online waarzegger kan dan bijvoorbeeld een toekomstige partner voor je zien.

Een helderhorend medium of helderhorend paragnost

Een helderhorend medium is iemand die stemmen of geluiden kan horen die niet waarneembaar zijn met het fysieke oor. Dit wil zeggen dat een helder horend medium in staat is om contact te maken met de andere wereld. Een online waarzegger die helderhorend is, kan dan bijvoorbeeld contact maken met overleden dierbaren en zijn of haar stemmen horen.

Een helderwetend medium of helderwetend paragnost

Helder wetend medium is iemand die wijsheid en kennis bezit over een bepaald onderwerp of situatie, zonder dat deze persoon hier enige vorm van kennis over heeft opgedaan. Helder wetend online waarzegger kan bijvoorbeeld wijsheid geven over een toekomstige partner of relatie.

De hulpmiddelen van een waarzegster online

Waarzegger online, medium of paragnost kan ook gebruik maken van verschillende hulpmiddelen om hun paranormale gaven te versterken. Hierdoor kunnen ze nog beter contact maken met de andere wereld en jou helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten. Diverse waarzeggers maken gebruik van deze hulpmiddelen. De bekendste zetten we hier op een rijtje:

Drie van de bekendste vormen van hulpmiddelen is de kaartlegging van de Tarot en de Lenormand kaarten. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende kaartleggingen die antwoord kunnen geven op levensvragen of over een bepaalde gebeurtenis.

Allereerst kan een online waarzegger beroep doen op de Tarot kaarten. De Tarot kaarten zijn een oud orakel uit de Middeleeuwen en worden al eeuwenlang gebruikt door waarzeggers. De Tarot bestaat uit 78 kaarten, verdeeld in twee categorieën: de 22 kaarten in de Grote Arcana en de 56 kaarten in de Kleine Arcana.

Ten tweede heb je de Lenormand kaarten. De Lenormand kaarten zijn een ander soort orakel dan de Tarot kaarten en zijn genoemd naar Marie Anne Lenormand. Zij was een waarzegger uit de 19e eeuw die bekend stond om haar accurate voorspellingen. De Lenormand kaarten bestaan uit 36 kaarten met afbeeldingen van alledaagse dingen, zoals huizen, mensen, bloemen etc.

Ten derde heb je de engelenkaarten. Engelenkaarten worden gebruikt om contact te maken met je engelen. Deze kaarten kunnen helpen bij het geven van advies en inzichten vanuit jouw engelengids.

Een van de bekendste hulpmiddelen van een online waarzegger is de kristallen bol. In deze glazen bol kijkt de online waarzegger en kan zo de toekomst voorspellen. Ook het verleden of heden kan in de glazen bol bekeken worden.

Rollen die een waarzegger online kan aannemen

Een waarzegger online kan in verschillende dingen gespecialiseerd zijn. Zij zijn dus gespecialiseerd in hun paranormale gaven, maar kunnen verschillende rollen aannemen. We geven een aantal voorbeelden:

Spiritueel coach

Zo kunnen ze bijvoorbeeld spirituele inzichten geven als spiritueel coach of spiritueel adviseur. Zij kunnen helpen met het vinden van antwoorden op vragen die je hebt over jezelf of over het leven in het algemeen.

Astrologie

Astrologie is een andere tak waarin online waarzeggers zich kunnen specialiseren. Dit is de wetenschap die kijkt naar de stand van de planeten en sterren ten opzichte van elkaar. Dit kan onder andere inzicht geven in je persoonlijkheid, relaties of de toekomst voorspellen.

Online waarzegster en nummerologie

Numerologie is een wetenschap die kijkt naar de betekenis van getallen. De waarzegger online zal hierbij je geboortedatum, voornaam en achternaam analyseren om inzicht te kunnen geven over jouw leven en persoonlijkheid. Deze cijfers hebben dan een betekenis en kan van invloed hebben op je leven.

Reikibehandeling door een online waarzegster

Een online waarzegger kan ook een reikibehandeling geven. Reiki is een Japanse healing methode en wordt uitgevoerd door het overbrengen van energie door middel van aanraking. Deze energie wordt gebruikt om lichamelijke klachten te verminderen of om emotionele problemen op te lossen.

Een online waarzegger kan dus in verschillende rollen terechtkomen. Door middel van hun paranormale gaven kunnen ze helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten. Welke rol een online waarzegger precies aanneemt is afhankelijk van de specialisatie die zij hebben.

Kies voor een betrouwbare online waarzegster

Er zijn veel verschillende online waarzegsters beschikbaar, maar niet allemaal zijn ze betrouwbaar. Het is belangrijk dat je iemand kiest waarin je kunt vertrouwen en die jou de juiste informatie kan geven. Hieronder vind je een aantal tips voor het vinden van een betrouwbare online waarzegster:

Vraag naar referenties: vraag rond bij je familie of vrienden of zij nog een goede online waarzegger kennen. Als zij tevreden zijn met de service, is de kans groot dat jij ook tevreden zult zijn.

Kijk op beoordelingssites: kijk op beoordelingssites zoals Google of Yelp om te zien wat andere mensen over de waarzegster hebben geschreven. Op deze manier weet je snel of er iets mis is met de service en kun je een weloverwogen keuze maken.

Bestudeer de spirituele website

Bekijk de website: neem een kijkje op de website van de online waarzegster om te zien hoe professioneel de site is. Als er geen (goede) website is, is de kans groot dat de online waarzegger niet serieus is. Een gratis waarzegger is dus minder te vertrouwen dan een waarzegger die geld vraagt. Dit komt doordat online waarzeggers ook hun werk moeten doen en dit niet gratis doen.

Vraag naar ervaring: vraag naar het aantal jaren dat de online waarzegger al actief is. Hoe langer ze al bezig zijn, hoe meer ervaring ze hebben en hoe betrouwbaarder ze zullen zijn.

Neem contact op: neem contact op met de online waarzegster om te kijken hoe snel ze reageren en of ze bereid zijn om je vragen te beantwoorden. Dit geeft je een goed idee over hoe professioneel en betrouwbaar ze zijn.

Als je deze tips opvolgt, ben je verzekerd van een betrouwbare online waarzegster die jou kan helpen met het oplossen van problemen of het geven van inzichten en weet je wat je te wachten staat tijdens een reading.

Een luisterend oor krijgen van een bekend medium

Wil je nu een toekomstvoorspelling laten doen of heb je een specifieke vraag over liefde, werk of andere zaken? Kom dan in contact met onze waarzeggers, consulenten, mediums en paragnosten van Qmediums. Zij heten je van harte welkom en helpen je graag verder!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.