Waarzegster Amsterdam

Waarzegster Amsterdam. Wanneer je wilt weten wat de toekomst voor je in petto heeft, dan kan je naar een waarzegster Amsterdam gaan. Een waarzegster is iemand die de toekomst voorspelt. Ze kunnen dit doen door middel van tarotkaarten, palm-reading of andere methodes. In Amsterdam zijn er vele waarzegsters te vinden.

Als je naar een waarzegster gaat, vergeet dan niet om vragen te stellen over liefde, carrière en geld. Deze drie onderwerpen zijn de meest populaire onderwerpen waar mensen vragen over stellen. Echter, er zijn ook andere onderwerpen waarover je vragen kunt stellen, zoals reizen of relaties. Je kan een consult of een gesprek met waarzeggers, paragnosten en mediums starten op onze website Qmediums.

Een waarzegster Amsterdam

Een paragnost medium bezit verschillende paranormale gaven. Aan de hand van deze paranormale gaven kunnen ze contact maken met jouw gidsen en andere hogere wezens. Doordat zij in contact staan met deze wezens, kunnen zij antwoorden geven op vragen die jij hebt.

Door een reading aan te gaan met een medium paragnost Amsterdam, krijg je inzichten die ervoor zorgen dat je op het juiste pad blijft.

Een waarzegster Amsterdam kan verschillende paranormale gaven bezitten. Zo kan het zijn dat dat ze helderziend zijn. Helderzienden kunnen door middel van beelden je begeleiden. Maar een helderziende kan bijvoorbeeld ook dienen als spiritual coach. Een helderziende kan je helpen om te praten over verschillende gebeurtenissen die je hebt meegemaakt. Je kan bijvoorbeeld een gesprek beginnen over de gebeurtenissen in de nacht, liefde, werk, een vrouw of andere onderwerpen waar jij over wilt praten.

Consulenten kunnen goed luisteren, waardoor jij dus onderwerpen die gevoelig zijn kan opbrengen. Ook kan je bij consulenten terecht wanneer je bijvoorbeeld healing nodig hebt of zwarte magie weg wilt halen.

Gratis kennismaking met waarzegster Amsterdam

Wanneer je met een astroloog, medium of paragnost in gesprek wilt gaan over verschillende onderwerpen is het fijn om even kennis te maken. Nu is het zo dat je alleen kennis kan maken door de biografieën te lezen van de mediums en paragnosten. Op basis wat daar beschreven staat kan jij bepalen of dit medium of paragnost de juiste voor jou is.

Naast astrologen en waarzeggers kan je ook met mediums en paragnosten spreken over verschillende onderwerpen. Zij kunnen verschillende soorten gaven hebben. Zo kunnen ze boodschappen krijgen door hun ogen, kunnen ze een stem horen van overleden personen of kunnen ze emoties aanvoelen. Deze boodschappen begrijpen ze en op basis hiervan geven ze een antwoord of inzicht.

Een reading of consult met een medium paragnost

Je kan gemakkelijk een chat of consult beginnen met onze mediums bij de online praktijk. Stel vragen die op je hart liggen en vertel ons waar je mee zit. De gids en de mediums en paragnosten zullen er dan alles aan doen om een zo gespecialiseerd antwoord te geven.

Naast het starten van een chat kan je ook telefonische consulten aanvragen met onze mediums en paragnosten. Het is belangrijk dat je telefonisch contact opneemt met de mensen waarmee je een consult wilt aangaan. Zo weet je namelijk zeker dat het nummer wat je belt, ook echt het nummer is van onze praktijk.

Zoals hierboven beschreven zijn er verschillende soorten readings of consults die je kan aangaan met een waarzegster Amsterdam. Wanneer je vragen hebt over een specifiek onderwerp, kan jij dit aangeven wanneer je contact opneemt met de praktijk of wanneer je een chat start.

 

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!