Tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

Tweelingzielen medium. Tweelingzielen worden vaak Yin en Yang genoemd. Dit zijn twee zielen die voortkomen uit één ziel die elkaars tegenpolen zijn. Een tweelingziel ontmoeting is bijzonder, want direct heb je het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dit door het voelen van emoties en een sterke band. Dit wordt ook wel je soulmate genoemd.

Het kan zijn dat er tussen tweelingzielen pijnlijke herinneringen naar voren komen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je hulp nodig hebt van een ervaren medium. Dit puur om te weten hoe je deze onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar kan aangaan en moet ervaren.

Voor een gesprek met een ervaren medium over tweelingzielen ben je hier aan het juiste adres. Een consult met een medium om te praten over tweelingzielen, vorige levens en de positieve of negatieve energie die je hebt nadat je je tweelingziel hebt ontmoet kan hier.

Wat zijn tweelingzielen, medium legt het jou uit?

Zielsverwanten kunnen echtgenoten, ouders, kinderen of vrienden zijn. Het gaat er hier over dat je jezelf sterk verbonden voelt en verlangens hebt naar een ander persoon. De ontmoeting tussen jou en deze ander persoon komt wel eens voor in je leven. Als het voorbij is wil je meestal weer opnieuw beginnen met iemand anders, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms ontmoet je iemand die je heel erg aantrekt voel je een sterke band. Deze persoon lijkt dan op iemand die je vroeger hebt gekend of werd ook wel jouw tweelingziel genoemd. Dit kan ruim 20 jaar geleden zijn gebeurd in een ander leven of er is nog steeds energie van die liefde voel je elkaar dan weer.

Ook voelen tweelingzielen elkaar precies aan en trekken vaak naar elkaar toe. Dit omdat ze bij elkaar steun kunnen halen en vullen elkaar aan. De liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk. Het is het continu aantrekken en afstoten van elkaar. Want door de energetische verbindingen tussen de twee zielen kan de relatie ook heftig zijn.

Wat moet je doen als jij jouw tweelingziel hebt ontmoet?

Een ontmoeten tussen tweelingzielen kan heel intens zijn. Dit doordat er bijvoorbeeld emoties los komen over jouw leven, de anders leven maar ook over jullie vorige levens. Dit kunnen ook nare emoties zijn dat te maken heeft met een bepaalde energie.

Er is meestal ook een gevoel van vreugde, geluk en euforie als je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Je voelt ook vaak dat je altijd verbonden bent geweest met deze persoon of ziel. Soms ook in een vorig leven heb je al iets mee gemaakt. Dit kun je aan de hand van jouw gevoel kiezen en vervolgens ook doorgeven aan een ervaren medium. Je kan hier ook persoonlijk over gaan praten in een consult.

Vind je het moeilijk om de ander te herkennen? Dan is het mogelijk dat jij en jouw tweelingziel nog niet op elkaar toegeslagen zijn. Wacht dan geen seconde te lang en ga naar een medium. Je kan vragen over jouw tweelingziel meteen opgeven bij het consult.

Een medium is hier om jou te helpen zodat je weet hoe je deze verbinding moet ervaren volgens jou en wat je ermee wilt gaan doen. Je kan met een medium praten over de verdere stappen die je moet nemen na het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten is deze ontmoeting uniek. Waarbij de tweelingzielen naar elkaar toe trekken en de zielen eigenlijk weer voelen als één ziel. De reis naar de beste relatie tussen tweelingzielen kan pijnlijk, intens en diepgaan zijn.

Onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen

Je kunt ook vragen over jouw voorgaande leven waar je een relatie mee had. Dit kan ook samengaan met jouw tweelingziel. Soms is meteen duidelijk of het dezelfde persoon was maar anderen weer niet. Het kan zijn dat je ook gevoelens voelt bij een andere vrouw of man die jou begeleidt in dit leven. Iets wat vaak gebeurt is dat men denkt dat ze iemand die ze kennen op Facebook zien en aan hun vrienden vragen of ze dat zijn. Er is geen garantie dat het daadwerkelijk de tweelingziel is die je bij jezelf ontmoet. Je moet dit op eigen houtje onderzoeken, maar dan is het altijd handig om advies in te winnen bij een medium.

Zoals we in het begin al zeiden kunnen deze verbindingen ook pijn veroorzaken. De andere persoon kan in een vorig leven iets gedaan hebben waardoor er nu emoties en schuldgevoelens komen. Dit kan liefde zijn maar ook haat en boosheid. Dit heeft te maken met de energie van elkaar en wat jullie voor elkaars voelen.

De een heeft nog nooit van iemand gehoord, andere weer wel. Dit kan ook veroorzaakt worden doordat de persoon die je als tweelingziel ontmoet je familie is maar ook een vriendin of iemand van wie jij hebt gehouden in een vorig leven.

Tijdens een consult met een paragnost, kaartlegster of een medium kun je vragen over jouw tweelingziel. Het kan hierbij helpen om een gesprek aan te gaan met iemand die heldervoelend en -wetend medium is. Door die spirituele gave kunnen er net meer antwoorden beschikbaar worden waar jij iets aan hebt.

Voor meer informatie kun je het beste naar een medium toe gaan en hier je vragen over jouw tweelingziel stellen. Maar hoe weet je eigenlijk dat je je tweelingziel ontmoet?

Als je jouw tweelingziel ontmoet probeer dan een vergelijking te maken tussen het gevoel wat je krijgt en hoe je normaal gesproken emoties ervaart. Doe dit niet op basis van iemands uiterlijk. Deze persoon kan namelijk een heel ander uiterlijk hebben, dan dat ze er in werkelijkheid uitzien.

De echte ontmoeten tussen tweelingzielen is moeilijk te beschrijven. Omdat dit proces heel diep gaat. Dit komt omdat de hereniging energie weerspiegelt tot de kern.

Wat voel je als je jouw tweelingziel ontmoet? Er zijn een paar dingen kenmerkend wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet. De ander zal dit ook op deze manier ervaren. Kenmerken wanneer jij je tweelingziel hebt ontmoet zijn:

 • De directe bijzondere band met de ander. Het kan zijn dat jullie direct een hele sterke band hebben, jullie vullen elkaar aan en de liefde en het vertrouwen is er direct. Je voelt iets speciaals dat zegt dat jij jouw tweelingziel hebt ontmoet.
 • De emoties in jullie relatie zijn heftig. Door een sterke emotionele band tussen jullie twee weet je eigenlijk al dat iets goed voelt. Ook al kunnen deze emoties ook negatief zijn.
 • Je voelt onvoorwaardelijke liefde. Tussen tweelingzielen is liefde niet te beschrijven. Jullie merken dit allebei op jullie eigen manier maar deze liefde is anders dan bij andere mensen.
 • Het continu herinnert worden aal jouw tweelingziel. Na de tweelingziel ontmoeting merk je dat je steeds aan de ander persoon wordt herinnert in jouw dagelijks leven. Dit doordat je alleen nog maar de naam van diegene tegenkomt. In jouw leven komen steeds weer kleine signalen, bijvoorbeeld het horen van liedjes die samen geluisterd zijn.
 • Je kunt last krijgen van fysieke klachten. De energie die nu door jouw lichaam zal gaan is anders, hierdoor kan het zijn dat jij hier last van krijgt. In het dagelijks leven ben je bijvoorbeeld vaker moe, of gaat jouw hart steeds vaker sneller kloppen.

Tweelingzielen medium kunnen elkaar aantrekken en afstoten, dit kan heftig zijn. Door de verbinding die je hebt met de ander krijg je vaker signalen van hoe jouw tweelingziel zich voelt. Dit kan bijvoorbeeld door een plaats op te zoeken waar ze ook is of door als iets sterk in je gedachten komt.

Je twijfelt over de ander en weet niet of het een leuke persoon is om te ontmoeten. Dit kan vooral waar zijn als jouw tweelingziel in een andere levensfase is dan jij. Zo kunnen ze in een ander lichaam terugkeren of is die persoon nog kind. Dit kan je twijfels laten ontstaan, omdat het voor jou zo goed voelt met deze persoon en je toch twijfelt over de ander.

Jij ziet jouw tweelingziel op het moment dat jij dit nodig hebt en ook op plekken waar je denkt dat ze niet kan komen. Omdat het heel sterk is, ervaar je dit vaak onbewust. Je ziet je tweelingziel alleen maar als jij het nodig hebt, wanneer jij eenzaam bent of verdrietig bijvoorbeeld. En dat is goed omdat deze persoon dan sterk in je leven komt en op die manier bij jou kan zijn.

tweelingzielen medium bellen

Het proces tussen tweelingzielen

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten begint het proces tussen deze twee mensen. De fase start dan dat de zielen samen zullen smelten.

 • Erkenning. Hier komt een spiritueel proces bij kijken. Want overal wordt je herinnert aan jouw tweelingziel en komen in jouw leven steeds weer tekens naar voren.
 • Testen. Hierbij komt een ego om de hoek kijken. Want oude herinneringen en patronen komen op dit moment naar voren. Dit gaat over wie je bent, wat je kunt maar ook jouw gevoel.
 • Crisis. Op dit moment kan de liefde voor elkaar aan een zijde draadje hangen. Want angst, oude patronen overheersen. Maar deze angst is juist om de tweelingzielen weer te binden.
 • Overgave. Op dit moment geven beide zielen zich over aan elkaar, en is het ego losgelaten.
 • Verlichting. Het eigen ego van jezelf verdwijnt en neemt de liefde voor elkaar weer de overhand.
 • Harmonie. In deze fase komen de tweelingzielen volledig bij elkaar en is daar de onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen.

Wat zijn dan soulmates?

Soulmates lijken qua gevoel en herkenning heel erg op een tweelingziel. Dit voelt als thuiskomen bij elkaar, maar ook de directe herkenning kun je voelen. Bij een soulmate is het zo dat de zielen in vorige levens bij elkaar hoorden op een bepaalde manier, dit kan doordat er toen een gevoel tussen de twee was.

Ook een soulmate vullen elkaar aan. Je hebt dan eigen lijk het gevoel dat je elkaar al heel lang kent, terwijl da eigenlijk pas kort is. Een soulmate is eigenlijk een persoon waarbij de liefde ook onvoorwaardelijk en puur is. Maar ieder een eigen weg gaat, waarbij een ontmoeting sporadisch en toevallig is.

Praten met een energetisch therapeut over tweelingzielen medium

Heb jij behoefte aan een luisterend oor om te praten over de onvoorwaardelijke liefde tussen jou en jouw tweelingziel? Wil jij de bevestiging of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Behoefte om van een heldervoelend paragnost horen of jij jouw tweelingziel binnenkort gaat ontmoeten? Wil je weten of de liefde in een relatie anders is dan de relatie met jouw tweelingziel?

Onze paragnost is de hele dag door voor jou beschikbaar. Vaak gebeurt een ontmoeting tussen tweelingzielen onverwachts, maar een paragnost zou jou hier op kunnen voorbereiden. Als jij benieuwd bent naar meer over de energetische verbindingen tussen twee zielen dan kun je ook in gesprek komen met een paragnost.

Je kunt met een herdervoelend paragnost praten over tweelingzielen via een chat, bellen of de e mail. Tweelingzielen medium

Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Laura
Laura
000214
  
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
in gesprek
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
in gesprek
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
in gesprek
€ 1.00 min
in gesprek
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.