Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

Tweelingzielen medium. Tweelingzielen worden vaak Yin en Yang genoemd. Dit zijn twee zielen die voortkomen uit één ziel die elkaars tegenpolen zijn. Een tweelingziel ontmoeting is bijzonder, want direct heb je het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dit door het voelen van emoties en een sterke band. Dit wordt ook wel je soulmate genoemd.

Het kan zijn dat er tussen tweelingzielen pijnlijke herinneringen naar voren komen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je hulp nodig hebt van een ervaren medium. Dit puur om te weten hoe je deze onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar kan aangaan en moet ervaren.

Voor een gesprek met een ervaren medium over tweelingzielen ben je hier aan het juiste adres. Een consult met een medium om te praten over tweelingzielen, vorige levens en de positieve of negatieve energie die je hebt nadat je je tweelingziel hebt ontmoet kan hier.

Wat zijn tweelingzielen, medium legt het jou uit?

Zielsverwanten kunnen echtgenoten, ouders, kinderen of vrienden zijn. Het gaat er hier over dat je jezelf sterk verbonden voelt en verlangens hebt naar een ander persoon. De ontmoeting tussen jou en deze ander persoon komt wel eens voor in je leven. Als het voorbij is wil je meestal weer opnieuw beginnen met iemand anders, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms ontmoet je iemand die je heel erg aantrekt voel je een sterke band. Deze persoon lijkt dan op iemand die je vroeger hebt gekend of werd ook wel jouw tweelingziel genoemd. Dit kan ruim 20 jaar geleden zijn gebeurd in een ander leven of er is nog steeds energie van die liefde voel je elkaar dan weer.

Ook voelen tweelingzielen elkaar precies aan en trekken vaak naar elkaar toe. Dit omdat ze bij elkaar steun kunnen halen en vullen elkaar aan. De liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk. Het is het continu aantrekken en afstoten van elkaar. Want door de energetische verbindingen tussen de twee zielen kan de relatie ook heftig zijn.

Wat moet je doen als jij jouw tweelingziel hebt ontmoet?

Een ontmoeten tussen tweelingzielen kan heel intens zijn. Dit doordat er bijvoorbeeld emoties los komen over jouw leven, de anders leven maar ook over jullie vorige levens. Dit kunnen ook nare emoties zijn dat te maken heeft met een bepaalde energie.

Er is meestal ook een gevoel van vreugde, geluk en euforie als je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Je voelt ook vaak dat je altijd verbonden bent geweest met deze persoon of ziel. Soms ook in een vorig leven heb je al iets mee gemaakt. Dit kun je aan de hand van jouw gevoel kiezen en vervolgens ook doorgeven aan een ervaren medium. Je kan hier ook persoonlijk over gaan praten in een consult.

Vind je het moeilijk om de ander te herkennen? Dan is het mogelijk dat jij en jouw tweelingziel nog niet op elkaar toegeslagen zijn. Wacht dan geen seconde te lang en ga naar een medium. Je kan vragen over jouw tweelingziel meteen opgeven bij het consult.

Een medium is hier om jou te helpen zodat je weet hoe je deze verbinding moet ervaren volgens jou en wat je ermee wilt gaan doen. Je kan met een medium praten over de verdere stappen die je moet nemen na het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten is deze ontmoeting uniek. Waarbij de tweelingzielen naar elkaar toe trekken en de zielen eigenlijk weer voelen als één ziel. De reis naar de beste relatie tussen tweelingzielen kan pijnlijk, intens en diepgaan zijn.

Onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen

Je kunt ook vragen over jouw voorgaande leven waar je een relatie mee had. Dit kan ook samengaan met jouw tweelingziel. Soms is meteen duidelijk of het dezelfde persoon was maar anderen weer niet. Het kan zijn dat je ook gevoelens voelt bij een andere vrouw of man die jou begeleidt in dit leven. Iets wat vaak gebeurt is dat men denkt dat ze iemand die ze kennen op Facebook zien en aan hun vrienden vragen of ze dat zijn. Er is geen garantie dat het daadwerkelijk de tweelingziel is die je bij jezelf ontmoet. Je moet dit op eigen houtje onderzoeken, maar dan is het altijd handig om advies in te winnen bij een medium.

Zoals we in het begin al zeiden kunnen deze verbindingen ook pijn veroorzaken. De andere persoon kan in een vorig leven iets gedaan hebben waardoor er nu emoties en schuldgevoelens komen. Dit kan liefde zijn maar ook haat en boosheid. Dit heeft te maken met de energie van elkaar en wat jullie voor elkaars voelen.

De een heeft nog nooit van iemand gehoord, andere weer wel. Dit kan ook veroorzaakt worden doordat de persoon die je als tweelingziel ontmoet je familie is maar ook een vriendin of iemand van wie jij hebt gehouden in een vorig leven.

Tijdens een consult met een paragnost, kaartlegster of een medium kun je vragen over jouw tweelingziel. Het kan hierbij helpen om een gesprek aan te gaan met iemand die heldervoelend en -wetend medium is. Door die spirituele gave kunnen er net meer antwoorden beschikbaar worden waar jij iets aan hebt.

Voor meer informatie kun je het beste naar een medium toe gaan en hier je vragen over jouw tweelingziel stellen. Maar hoe weet je eigenlijk dat je je tweelingziel ontmoet?

Als je jouw tweelingziel ontmoet probeer dan een vergelijking te maken tussen het gevoel wat je krijgt en hoe je normaal gesproken emoties ervaart. Doe dit niet op basis van iemands uiterlijk. Deze persoon kan namelijk een heel ander uiterlijk hebben, dan dat ze er in werkelijkheid uitzien.

De echte ontmoeten tussen tweelingzielen is moeilijk te beschrijven. Omdat dit proces heel diep gaat. Dit komt omdat de hereniging energie weerspiegelt tot de kern.

Wat voel je als je jouw tweelingziel ontmoet? Er zijn een paar dingen kenmerkend wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet. De ander zal dit ook op deze manier ervaren. Kenmerken wanneer jij je tweelingziel hebt ontmoet zijn:

 • De directe bijzondere band met de ander. Het kan zijn dat jullie direct een hele sterke band hebben, jullie vullen elkaar aan en de liefde en het vertrouwen is er direct. Je voelt iets speciaals dat zegt dat jij jouw tweelingziel hebt ontmoet.
 • De emoties in jullie relatie zijn heftig. Door een sterke emotionele band tussen jullie twee weet je eigenlijk al dat iets goed voelt. Ook al kunnen deze emoties ook negatief zijn.
 • Je voelt onvoorwaardelijke liefde. Tussen tweelingzielen is liefde niet te beschrijven. Jullie merken dit allebei op jullie eigen manier maar deze liefde is anders dan bij andere mensen.
 • Het continu herinnert worden aal jouw tweelingziel. Na de tweelingziel ontmoeting merk je dat je steeds aan de ander persoon wordt herinnert in jouw dagelijks leven. Dit doordat je alleen nog maar de naam van diegene tegenkomt. In jouw leven komen steeds weer kleine signalen, bijvoorbeeld het horen van liedjes die samen geluisterd zijn.
 • Je kunt last krijgen van fysieke klachten. De energie die nu door jouw lichaam zal gaan is anders, hierdoor kan het zijn dat jij hier last van krijgt. In het dagelijks leven ben je bijvoorbeeld vaker moe, of gaat jouw hart steeds vaker sneller kloppen.

Tweelingzielen medium kunnen elkaar aantrekken en afstoten, dit kan heftig zijn. Door de verbinding die je hebt met de ander krijg je vaker signalen van hoe jouw tweelingziel zich voelt. Dit kan bijvoorbeeld door een plaats op te zoeken waar ze ook is of door als iets sterk in je gedachten komt.

Je twijfelt over de ander en weet niet of het een leuke persoon is om te ontmoeten. Dit kan vooral waar zijn als jouw tweelingziel in een andere levensfase is dan jij. Zo kunnen ze in een ander lichaam terugkeren of is die persoon nog kind. Dit kan je twijfels laten ontstaan, omdat het voor jou zo goed voelt met deze persoon en je toch twijfelt over de ander.

Jij ziet jouw tweelingziel op het moment dat jij dit nodig hebt en ook op plekken waar je denkt dat ze niet kan komen. Omdat het heel sterk is, ervaar je dit vaak onbewust. Je ziet je tweelingziel alleen maar als jij het nodig hebt, wanneer jij eenzaam bent of verdrietig bijvoorbeeld. En dat is goed omdat deze persoon dan sterk in je leven komt en op die manier bij jou kan zijn.

tweelingzielen medium bellen

Het proces tussen tweelingzielen

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten begint het proces tussen deze twee mensen. De fase start dan dat de zielen samen zullen smelten.

 • Erkenning. Hier komt een spiritueel proces bij kijken. Want overal wordt je herinnert aan jouw tweelingziel en komen in jouw leven steeds weer tekens naar voren.
 • Testen. Hierbij komt een ego om de hoek kijken. Want oude herinneringen en patronen komen op dit moment naar voren. Dit gaat over wie je bent, wat je kunt maar ook jouw gevoel.
 • Crisis. Op dit moment kan de liefde voor elkaar aan een zijde draadje hangen. Want angst, oude patronen overheersen. Maar deze angst is juist om de tweelingzielen weer te binden.
 • Overgave. Op dit moment geven beide zielen zich over aan elkaar, en is het ego losgelaten.
 • Verlichting. Het eigen ego van jezelf verdwijnt en neemt de liefde voor elkaar weer de overhand.
 • Harmonie. In deze fase komen de tweelingzielen volledig bij elkaar en is daar de onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen.

Wat zijn dan soulmates?

Soulmates lijken qua gevoel en herkenning heel erg op een tweelingziel. Dit voelt als thuiskomen bij elkaar, maar ook de directe herkenning kun je voelen. Bij een soulmate is het zo dat de zielen in vorige levens bij elkaar hoorden op een bepaalde manier, dit kan doordat er toen een gevoel tussen de twee was.

Ook een soulmate vullen elkaar aan. Je hebt dan eigen lijk het gevoel dat je elkaar al heel lang kent, terwijl da eigenlijk pas kort is. Een soulmate is eigenlijk een persoon waarbij de liefde ook onvoorwaardelijk en puur is. Maar ieder een eigen weg gaat, waarbij een ontmoeting sporadisch en toevallig is.

Praten met een energetisch therapeut over tweelingzielen medium

Heb jij behoefte aan een luisterend oor om te praten over de onvoorwaardelijke liefde tussen jou en jouw tweelingziel? Wil jij de bevestiging of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Behoefte om van een heldervoelend paragnost horen of jij jouw tweelingziel binnenkort gaat ontmoeten? Wil je weten of de liefde in een relatie anders is dan de relatie met jouw tweelingziel?

Onze paragnost is de hele dag door voor jou beschikbaar. Vaak gebeurt een ontmoeting tussen tweelingzielen onverwachts, maar een paragnost zou jou hier op kunnen voorbereiden. Als jij benieuwd bent naar meer over de energetische verbindingen tussen twee zielen dan kun je ook in gesprek komen met een paragnost.

Je kunt met een herdervoelend paragnost praten over tweelingzielen via een chat, bellen of de e mail. Tweelingzielen medium

Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.