Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

Tweelingzielen medium. Tweelingzielen worden vaak Yin en Yang genoemd. Dit zijn twee zielen die voortkomen uit één ziel die elkaars tegenpolen zijn. Een tweelingziel ontmoeting is bijzonder, want direct heb je het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dit door het voelen van emoties en een sterke band. Dit wordt ook wel je soulmate genoemd.

Het kan zijn dat er tussen tweelingzielen pijnlijke herinneringen naar voren komen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je hulp nodig hebt van een ervaren medium. Dit puur om te weten hoe je deze onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar kan aangaan en moet ervaren.

Voor een gesprek met een ervaren medium over tweelingzielen ben je hier aan het juiste adres. Een consult met een medium om te praten over tweelingzielen, vorige levens en de positieve of negatieve energie die je hebt nadat je je tweelingziel hebt ontmoet kan hier.

Wat zijn tweelingzielen, medium legt het jou uit?

Zielsverwanten kunnen echtgenoten, ouders, kinderen of vrienden zijn. Het gaat er hier over dat je jezelf sterk verbonden voelt en verlangens hebt naar een ander persoon. De ontmoeting tussen jou en deze ander persoon komt wel eens voor in je leven. Als het voorbij is wil je meestal weer opnieuw beginnen met iemand anders, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms ontmoet je iemand die je heel erg aantrekt voel je een sterke band. Deze persoon lijkt dan op iemand die je vroeger hebt gekend of werd ook wel jouw tweelingziel genoemd. Dit kan ruim 20 jaar geleden zijn gebeurd in een ander leven of er is nog steeds energie van die liefde voel je elkaar dan weer.

Ook voelen tweelingzielen elkaar precies aan en trekken vaak naar elkaar toe. Dit omdat ze bij elkaar steun kunnen halen en vullen elkaar aan. De liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk. Het is het continu aantrekken en afstoten van elkaar. Want door de energetische verbindingen tussen de twee zielen kan de relatie ook heftig zijn.

Wat kun je doen als jij jouw tweelingziel hebt ontmoet?

Een ontmoeten tussen tweelingzielen kan heel intens zijn. Dit doordat er bijvoorbeeld emoties los komen over jouw leven, de anders leven maar ook over jullie vorige levens. Dit kunnen ook nare emoties zijn dat te maken heeft met een bepaalde energie.

Er is meestal ook een gevoel van vreugde, geluk en euforie als je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Je voelt ook vaak dat je altijd verbonden bent geweest met deze persoon of ziel. Soms ook in een vorig leven heb je al iets mee gemaakt. Dit kun je aan de hand van jouw gevoel kiezen en vervolgens ook doorgeven aan een ervaren medium. Je kan hier ook persoonlijk over gaan praten in een consult.

Vind je het moeilijk om de ander te herkennen? Dan is het mogelijk dat jij en jouw tweelingziel nog niet op elkaar toegeslagen zijn. Wacht dan geen seconde te lang en ga naar een medium. Je kan vragen over jouw tweelingziel meteen opgeven bij het consult.

Een medium is hier om jou te helpen zodat je weet hoe je deze verbinding moet ervaren volgens jou en wat je ermee wilt gaan doen. Je kan met een medium praten over de verdere stappen die je moet nemen na het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten is deze ontmoeting uniek. Waarbij de tweelingzielen naar elkaar toe trekken en de zielen eigenlijk weer voelen als één ziel. De reis naar de beste relatie tussen tweelingzielen kan pijnlijk, intens en diepgaan zijn.

Onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen

Je kunt ook vragen over jouw voorgaande leven waar je een relatie mee had. Dit kan ook samengaan met jouw tweelingziel. Soms is meteen duidelijk of het dezelfde persoon was maar anderen weer niet. Het kan zijn dat je ook gevoelens voelt bij een andere vrouw of man die jou begeleidt in dit leven. Iets wat vaak gebeurt is dat men denkt dat ze iemand die ze kennen op Facebook zien en aan hun vrienden vragen of ze dat zijn. Er is geen garantie dat het daadwerkelijk de tweelingziel is die je bij jezelf ontmoet. Je moet dit op eigen houtje onderzoeken, maar dan is het altijd handig om advies in te winnen bij een medium.

Zoals we in het begin al zeiden kunnen deze verbindingen ook pijn veroorzaken. De andere persoon kan in een vorig leven iets gedaan hebben waardoor er nu emoties en schuldgevoelens komen. Dit kan liefde zijn maar ook haat en boosheid. Dit heeft te maken met de energie van elkaar en wat jullie voor elkaars voelen.

De een heeft nog nooit van iemand gehoord, andere weer wel. Dit kan ook veroorzaakt worden doordat de persoon die je als tweelingziel ontmoet je familie is maar ook een vriendin of iemand van wie jij hebt gehouden in een vorig leven.

Tijdens een consult met een paragnost, kaartlegster of een medium kun je vragen over jouw tweelingziel. Het kan hierbij helpen om een gesprek aan te gaan met iemand die heldervoelend en -wetend medium is. Door die spirituele gave kunnen er net meer antwoorden beschikbaar worden waar jij iets aan hebt.

Voor meer informatie kun je het beste een medium consulteren

Als je jouw tweelingziel ontmoet probeer dan een vergelijking te maken tussen het gevoel wat je krijgt en hoe je normaal gesproken emoties ervaart. Doe dit niet op basis van iemands uiterlijk. Deze persoon kan namelijk een heel ander uiterlijk hebben, dan dat ze er in werkelijkheid uitzien.

De echte ontmoeten tussen tweelingzielen is moeilijk te beschrijven. Omdat dit proces heel diep gaat. Dit komt omdat de hereniging energie weerspiegelt tot de kern.

Wat voel je als je je tweelingziel tegenkomt

Wat voel je als je jouw tweelingziel ontmoet? Er zijn een paar dingen kenmerkend wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet. De ander zal dit ook op deze manier ervaren. Kenmerken wanneer jij je tweelingziel hebt ontmoet zijn:

 • De directe bijzondere band met de ander. Het kan zijn dat jullie direct een hele sterke band hebben, jullie vullen elkaar aan en de liefde en het vertrouwen is er direct. Je voelt iets speciaals dat zegt dat jij jouw tweelingziel hebt ontmoet.
 • De emoties in jullie relatie zijn heftig. Door een sterke emotionele band tussen jullie twee weet je eigenlijk al dat iets goed voelt. Ook al kunnen deze emoties ook negatief zijn.
 • Je voelt onvoorwaardelijke liefde. Tussen tweelingzielen is liefde niet te beschrijven. Jullie merken dit allebei op jullie eigen manier maar deze liefde is anders dan bij andere mensen.
 • Het continu herinnert worden aal jouw tweelingziel. Na de tweelingziel ontmoeting merk je dat je steeds aan de ander persoon wordt herinnert in jouw dagelijks leven. Dit doordat je alleen nog maar de naam van diegene tegenkomt. In jouw leven komen steeds weer kleine signalen, bijvoorbeeld het horen van liedjes die samen geluisterd zijn.
 • Je kunt last krijgen van fysieke klachten. De energie die nu door jouw lichaam zal gaan is anders, hierdoor kan het zijn dat jij hier last van krijgt. In het dagelijks leven ben je bijvoorbeeld vaker moe, of gaat jouw hart steeds vaker sneller kloppen.

Aantrekken en afstoten

Tweelingzielen medium kunnen elkaar aantrekken en afstoten, dit kan heftig zijn. Door de verbinding die je hebt met de ander krijg je vaker signalen van hoe jouw tweelingziel zich voelt. Dit kan bijvoorbeeld door een plaats op te zoeken waar ze ook is of door als iets sterk in je gedachten komt.

Je twijfelt over de ander en weet niet of het een leuke persoon is om te ontmoeten. Dit kan vooral waar zijn als jouw tweelingziel in een andere levensfase is dan jij. Zo kunnen ze in een ander lichaam terugkeren of is die persoon nog kind. Dit kan je twijfels laten ontstaan, omdat het voor jou zo goed voelt met deze persoon en je toch twijfelt over de ander.

Jij ziet jouw tweelingziel op het moment dat jij dit nodig hebt en ook op plekken waar je denkt dat ze niet kan komen. Omdat het heel sterk is, ervaar je dit vaak onbewust. Je ziet je tweelingziel alleen maar als jij het nodig hebt, wanneer jij eenzaam bent of verdrietig bijvoorbeeld. En dat is goed omdat deze persoon dan sterk in je leven komt en op die manier bij jou kan zijn.

tweelingzielen medium bellen

Het proces tussen tweelingzielen

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten begint het proces tussen deze twee mensen. De fase start dan dat de zielen samen zullen smelten.

 • Erkenning. Hier komt een spiritueel proces bij kijken. Want overal wordt je herinnert aan jouw tweelingziel en komen in jouw leven steeds weer tekens naar voren.
 • Testen. Hierbij komt een ego om de hoek kijken. Want oude herinneringen en patronen komen op dit moment naar voren. Dit gaat over wie je bent, wat je kunt maar ook jouw gevoel.
 • Crisis. Op dit moment kan de liefde voor elkaar aan een zijde draadje hangen. Want angst, oude patronen overheersen. Maar deze angst is juist om de tweelingzielen weer te binden.
 • Overgave. Op dit moment geven beide zielen zich over aan elkaar, en is het ego losgelaten.
 • Verlichting. Het eigen ego van jezelf verdwijnt en neemt de liefde voor elkaar weer de overhand.
 • Harmonie. In deze fase komen de tweelingzielen volledig bij elkaar en is daar de onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen.

Wat zijn dan soulmates?

Soulmates lijken qua gevoel en herkenning heel erg op een tweelingziel. Dit voelt als thuiskomen bij elkaar, maar ook de directe herkenning kun je voelen. Bij een soulmate is het zo dat de zielen in vorige levens bij elkaar hoorden op een bepaalde manier, dit kan doordat er toen een gevoel tussen de twee was.

Ook een soulmate vullen elkaar aan. Je hebt dan eigen lijk het gevoel dat je elkaar al heel lang kent, terwijl da eigenlijk pas kort is. Een soulmate is eigenlijk een persoon waarbij de liefde ook onvoorwaardelijk en puur is. Maar ieder een eigen weg gaat, waarbij een ontmoeting sporadisch en toevallig is.

Praten met een energetisch therapeut over tweelingzielen medium

Heb jij behoefte aan een luisterend oor om te praten over de onvoorwaardelijke liefde tussen jou en jouw tweelingziel? Wil jij de bevestiging of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Behoefte om van een heldervoelend paragnost horen of jij jouw tweelingziel binnenkort gaat ontmoeten? Wil je weten of de liefde in een relatie anders is dan de relatie met jouw tweelingziel?

Onze paragnost is de hele dag door voor jou beschikbaar. Vaak gebeurt een ontmoeting tussen tweelingzielen onverwachts, maar een paragnost zou jou hier op kunnen voorbereiden. Als jij benieuwd bent naar meer over de energetische verbindingen tussen twee zielen dan kun je ook in gesprek komen met een paragnost.

Je kunt met een heldervoelend paragnost praten over tweelingzielen via een chat, bellen of de e mail. Tweelingzielen medium

Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.