Kwaliteit mediums voor een goed advies

Tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

Tweelingzielen medium. Tweelingzielen worden vaak Yin en Yang genoemd. Dit zijn twee zielen die voortkomen uit één ziel die elkaars tegenpolen zijn. Een tweelingziel ontmoeting is bijzonder, want direct heb je het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dit door het voelen van emoties en een sterke band. Dit wordt ook wel je soulmate genoemd.

Het kan zijn dat er tussen tweelingzielen pijnlijke herinneringen naar voren komen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je hulp nodig hebt van een ervaren medium. Dit puur om te weten hoe je deze onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar kan aangaan en moet ervaren.

Voor een gesprek met een ervaren medium over tweelingzielen ben je hier aan het juiste adres. Een consult met een medium om te praten over tweelingzielen, vorige levens en de positieve of negatieve energie die je hebt nadat je je tweelingziel hebt ontmoet kan hier.

Wat zijn tweelingzielen, medium legt het jou uit?

Zielsverwanten kunnen echtgenoten, ouders, kinderen of vrienden zijn. Het gaat er hier over dat je jezelf sterk verbonden voelt en verlangens hebt naar een ander persoon. De ontmoeting tussen jou en deze ander persoon komt wel eens voor in je leven. Als het voorbij is wil je meestal weer opnieuw beginnen met iemand anders, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms ontmoet je iemand die je heel erg aantrekt voel je een sterke band. Deze persoon lijkt dan op iemand die je vroeger hebt gekend of werd ook wel jouw tweelingziel genoemd. Dit kan ruim 20 jaar geleden zijn gebeurd in een ander leven of er is nog steeds energie van die liefde voel je elkaar dan weer.

Ook voelen tweelingzielen elkaar precies aan en trekken vaak naar elkaar toe. Dit omdat ze bij elkaar steun kunnen halen en vullen elkaar aan. De liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk. Het is het continu aantrekken en afstoten van elkaar. Want door de energetische verbindingen tussen de twee zielen kan de relatie ook heftig zijn.

Wat moet je doen als jij jouw tweelingziel hebt ontmoet?

Een ontmoeten tussen tweelingzielen kan heel intens zijn. Dit doordat er bijvoorbeeld emoties los komen over jouw leven, de anders leven maar ook over jullie vorige levens. Dit kunnen ook nare emoties zijn dat te maken heeft met een bepaalde energie.

Er is meestal ook een gevoel van vreugde, geluk en euforie als je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Je voelt ook vaak dat je altijd verbonden bent geweest met deze persoon of ziel. Soms ook in een vorig leven heb je al iets mee gemaakt. Dit kun je aan de hand van jouw gevoel kiezen en vervolgens ook doorgeven aan een ervaren medium. Je kan hier ook persoonlijk over gaan praten in een consult.

Vind je het moeilijk om de ander te herkennen? Dan is het mogelijk dat jij en jouw tweelingziel nog niet op elkaar toegeslagen zijn. Wacht dan geen seconde te lang en ga naar een medium. Je kan vragen over jouw tweelingziel meteen opgeven bij het consult.

Een medium is hier om jou te helpen zodat je weet hoe je deze verbinding moet ervaren volgens jou en wat je ermee wilt gaan doen. Je kan met een medium praten over de verdere stappen die je moet nemen na het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten is deze ontmoeting uniek. Waarbij de tweelingzielen naar elkaar toe trekken en de zielen eigenlijk weer voelen als één ziel. De reis naar de beste relatie tussen tweelingzielen kan pijnlijk, intens en diepgaan zijn.

Onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen

Je kunt ook vragen over jouw voorgaande leven waar je een relatie mee had. Dit kan ook samengaan met jouw tweelingziel. Soms is meteen duidelijk of het dezelfde persoon was maar anderen weer niet. Het kan zijn dat je ook gevoelens voelt bij een andere vrouw of man die jou begeleidt in dit leven. Iets wat vaak gebeurt is dat men denkt dat ze iemand die ze kennen op Facebook zien en aan hun vrienden vragen of ze dat zijn. Er is geen garantie dat het daadwerkelijk de tweelingziel is die je bij jezelf ontmoet. Je moet dit op eigen houtje onderzoeken, maar dan is het altijd handig om advies in te winnen bij een medium.

Zoals we in het begin al zeiden kunnen deze verbindingen ook pijn veroorzaken. De andere persoon kan in een vorig leven iets gedaan hebben waardoor er nu emoties en schuldgevoelens komen. Dit kan liefde zijn maar ook haat en boosheid. Dit heeft te maken met de energie van elkaar en wat jullie voor elkaars voelen.

De een heeft nog nooit van iemand gehoord, andere weer wel. Dit kan ook veroorzaakt worden doordat de persoon die je als tweelingziel ontmoet je familie is maar ook een vriendin of iemand van wie jij hebt gehouden in een vorig leven.

Tijdens een consult met een paragnost, kaartlegster of een medium kun je vragen over jouw tweelingziel. Het kan hierbij helpen om een gesprek aan te gaan met iemand die heldervoelend en -wetend medium is. Door die spirituele gave kunnen er net meer antwoorden beschikbaar worden waar jij iets aan hebt.

Voor meer informatie kun je het beste naar een medium toe gaan en hier je vragen over jouw tweelingziel stellen. Maar hoe weet je eigenlijk dat je je tweelingziel ontmoet?

Als je jouw tweelingziel ontmoet probeer dan een vergelijking te maken tussen het gevoel wat je krijgt en hoe je normaal gesproken emoties ervaart. Doe dit niet op basis van iemands uiterlijk. Deze persoon kan namelijk een heel ander uiterlijk hebben, dan dat ze er in werkelijkheid uitzien.

De echte ontmoeten tussen tweelingzielen is moeilijk te beschrijven. Omdat dit proces heel diep gaat. Dit komt omdat de hereniging energie weerspiegelt tot de kern.

Wat voel je als je jouw tweelingziel ontmoet? Er zijn een paar dingen kenmerkend wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet. De ander zal dit ook op deze manier ervaren. Kenmerken wanneer jij je tweelingziel hebt ontmoet zijn:

 • De directe bijzondere band met de ander. Het kan zijn dat jullie direct een hele sterke band hebben, jullie vullen elkaar aan en de liefde en het vertrouwen is er direct. Je voelt iets speciaals dat zegt dat jij jouw tweelingziel hebt ontmoet.
 • De emoties in jullie relatie zijn heftig. Door een sterke emotionele band tussen jullie twee weet je eigenlijk al dat iets goed voelt. Ook al kunnen deze emoties ook negatief zijn.
 • Je voelt onvoorwaardelijke liefde. Tussen tweelingzielen is liefde niet te beschrijven. Jullie merken dit allebei op jullie eigen manier maar deze liefde is anders dan bij andere mensen.
 • Het continu herinnert worden aal jouw tweelingziel. Na de tweelingziel ontmoeting merk je dat je steeds aan de ander persoon wordt herinnert in jouw dagelijks leven. Dit doordat je alleen nog maar de naam van diegene tegenkomt. In jouw leven komen steeds weer kleine signalen, bijvoorbeeld het horen van liedjes die samen geluisterd zijn.
 • Je kunt last krijgen van fysieke klachten. De energie die nu door jouw lichaam zal gaan is anders, hierdoor kan het zijn dat jij hier last van krijgt. In het dagelijks leven ben je bijvoorbeeld vaker moe, of gaat jouw hart steeds vaker sneller kloppen.

Tweelingzielen medium kunnen elkaar aantrekken en afstoten, dit kan heftig zijn. Door de verbinding die je hebt met de ander krijg je vaker signalen van hoe jouw tweelingziel zich voelt. Dit kan bijvoorbeeld door een plaats op te zoeken waar ze ook is of door als iets sterk in je gedachten komt.

Je twijfelt over de ander en weet niet of het een leuke persoon is om te ontmoeten. Dit kan vooral waar zijn als jouw tweelingziel in een andere levensfase is dan jij. Zo kunnen ze in een ander lichaam terugkeren of is die persoon nog kind. Dit kan je twijfels laten ontstaan, omdat het voor jou zo goed voelt met deze persoon en je toch twijfelt over de ander.

Jij ziet jouw tweelingziel op het moment dat jij dit nodig hebt en ook op plekken waar je denkt dat ze niet kan komen. Omdat het heel sterk is, ervaar je dit vaak onbewust. Je ziet je tweelingziel alleen maar als jij het nodig hebt, wanneer jij eenzaam bent of verdrietig bijvoorbeeld. En dat is goed omdat deze persoon dan sterk in je leven komt en op die manier bij jou kan zijn.

tweelingzielen medium bellen

Het proces tussen tweelingzielen

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten begint het proces tussen deze twee mensen. De fase start dan dat de zielen samen zullen smelten.

 • Erkenning. Hier komt een spiritueel proces bij kijken. Want overal wordt je herinnert aan jouw tweelingziel en komen in jouw leven steeds weer tekens naar voren.
 • Testen. Hierbij komt een ego om de hoek kijken. Want oude herinneringen en patronen komen op dit moment naar voren. Dit gaat over wie je bent, wat je kunt maar ook jouw gevoel.
 • Crisis. Op dit moment kan de liefde voor elkaar aan een zijde draadje hangen. Want angst, oude patronen overheersen. Maar deze angst is juist om de tweelingzielen weer te binden.
 • Overgave. Op dit moment geven beide zielen zich over aan elkaar, en is het ego losgelaten.
 • Verlichting. Het eigen ego van jezelf verdwijnt en neemt de liefde voor elkaar weer de overhand.
 • Harmonie. In deze fase komen de tweelingzielen volledig bij elkaar en is daar de onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen.

Wat zijn dan soulmates?

Soulmates lijken qua gevoel en herkenning heel erg op een tweelingziel. Dit voelt als thuiskomen bij elkaar, maar ook de directe herkenning kun je voelen. Bij een soulmate is het zo dat de zielen in vorige levens bij elkaar hoorden op een bepaalde manier, dit kan doordat er toen een gevoel tussen de twee was.

Ook een soulmate vullen elkaar aan. Je hebt dan eigen lijk het gevoel dat je elkaar al heel lang kent, terwijl da eigenlijk pas kort is. Een soulmate is eigenlijk een persoon waarbij de liefde ook onvoorwaardelijk en puur is. Maar ieder een eigen weg gaat, waarbij een ontmoeting sporadisch en toevallig is.

Praten met een energetisch therapeut over tweelingzielen medium

Heb jij behoefte aan een luisterend oor om te praten over de onvoorwaardelijke liefde tussen jou en jouw tweelingziel? Wil jij de bevestiging of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Behoefte om van een heldervoelend paragnost horen of jij jouw tweelingziel binnenkort gaat ontmoeten? Wil je weten of de liefde in een relatie anders is dan de relatie met jouw tweelingziel?

Onze paragnost is de hele dag door voor jou beschikbaar. Vaak gebeurt een ontmoeting tussen tweelingzielen onverwachts, maar een paragnost zou jou hier op kunnen voorbereiden. Als jij benieuwd bent naar meer over de energetische verbindingen tussen twee zielen dan kun je ook in gesprek komen met een paragnost.

Je kunt met een herdervoelend paragnost praten over tweelingzielen via een chat, bellen of de e mail. Tweelingzielen medium

Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance