Tweelingzielen medium

tweelingzielen medium

Tweelingzielen medium. Tweelingzielen worden vaak Yin en Yang genoemd. Dit zijn twee zielen die voortkomen uit één ziel die elkaars tegenpolen zijn. Een tweelingziel ontmoeting is bijzonder, want direct heb je het gevoel dat je bij elkaar hoort. Dit door het voelen van emoties en een sterke band. Dit wordt ook wel je soulmate genoemd.

Het kan zijn dat er tussen tweelingzielen pijnlijke herinneringen naar voren komen. Hierdoor kan je het gevoel hebben dat je hulp nodig hebt van een ervaren medium. Dit puur om te weten hoe je deze onvoorwaardelijke liefde en verbinding met elkaar kan aangaan en moet ervaren.

Voor een gesprek met een ervaren medium over tweelingzielen ben je hier aan het juiste adres. Een consult met een medium om te praten over tweelingzielen, vorige levens en de positieve of negatieve energie die je hebt nadat je je tweelingziel hebt ontmoet kan hier.

Wat zijn tweelingzielen, medium legt het jou uit?

Zielsverwanten kunnen echtgenoten, ouders, kinderen of vrienden zijn. Het gaat er hier over dat je jezelf sterk verbonden voelt en verlangens hebt naar een ander persoon. De ontmoeting tussen jou en deze ander persoon komt wel eens voor in je leven. Als het voorbij is wil je meestal weer opnieuw beginnen met iemand anders, maar dat is niet altijd mogelijk. Soms ontmoet je iemand die je heel erg aantrekt voel je een sterke band. Deze persoon lijkt dan op iemand die je vroeger hebt gekend of werd ook wel jouw tweelingziel genoemd. Dit kan ruim 20 jaar geleden zijn gebeurd in een ander leven of er is nog steeds energie van die liefde voel je elkaar dan weer.

Ook voelen tweelingzielen elkaar precies aan en trekken vaak naar elkaar toe. Dit omdat ze bij elkaar steun kunnen halen en vullen elkaar aan. De liefde tussen deze twee is onvoorwaardelijk. Het is het continu aantrekken en afstoten van elkaar. Want door de energetische verbindingen tussen de twee zielen kan de relatie ook heftig zijn.

Wat kun je doen als jij jouw tweelingziel hebt ontmoet?

Een ontmoeten tussen tweelingzielen kan heel intens zijn. Dit doordat er bijvoorbeeld emoties los komen over jouw leven, de anders leven maar ook over jullie vorige levens. Dit kunnen ook nare emoties zijn dat te maken heeft met een bepaalde energie.

Er is meestal ook een gevoel van vreugde, geluk en euforie als je jouw tweelingziel hebt ontmoet. Je voelt ook vaak dat je altijd verbonden bent geweest met deze persoon of ziel. Soms ook in een vorig leven heb je al iets mee gemaakt. Dit kun je aan de hand van jouw gevoel kiezen en vervolgens ook doorgeven aan een ervaren medium. Je kan hier ook persoonlijk over gaan praten in een consult.

Vind je het moeilijk om de ander te herkennen? Dan is het mogelijk dat jij en jouw tweelingziel nog niet op elkaar toegeslagen zijn. Wacht dan geen seconde te lang en ga naar een medium. Je kan vragen over jouw tweelingziel meteen opgeven bij het consult.

Een medium is hier om jou te helpen zodat je weet hoe je deze verbinding moet ervaren volgens jou en wat je ermee wilt gaan doen. Je kan met een medium praten over de verdere stappen die je moet nemen na het ontmoeten van jouw tweelingziel.

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten is deze ontmoeting uniek. Waarbij de tweelingzielen naar elkaar toe trekken en de zielen eigenlijk weer voelen als één ziel. De reis naar de beste relatie tussen tweelingzielen kan pijnlijk, intens en diepgaan zijn.

Onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen

Je kunt ook vragen over jouw voorgaande leven waar je een relatie mee had. Dit kan ook samengaan met jouw tweelingziel. Soms is meteen duidelijk of het dezelfde persoon was maar anderen weer niet. Het kan zijn dat je ook gevoelens voelt bij een andere vrouw of man die jou begeleidt in dit leven. Iets wat vaak gebeurt is dat men denkt dat ze iemand die ze kennen op Facebook zien en aan hun vrienden vragen of ze dat zijn. Er is geen garantie dat het daadwerkelijk de tweelingziel is die je bij jezelf ontmoet. Je moet dit op eigen houtje onderzoeken, maar dan is het altijd handig om advies in te winnen bij een medium.

Zoals we in het begin al zeiden kunnen deze verbindingen ook pijn veroorzaken. De andere persoon kan in een vorig leven iets gedaan hebben waardoor er nu emoties en schuldgevoelens komen. Dit kan liefde zijn maar ook haat en boosheid. Dit heeft te maken met de energie van elkaar en wat jullie voor elkaars voelen.

De een heeft nog nooit van iemand gehoord, andere weer wel. Dit kan ook veroorzaakt worden doordat de persoon die je als tweelingziel ontmoet je familie is maar ook een vriendin of iemand van wie jij hebt gehouden in een vorig leven.

Tijdens een consult met een paragnost, kaartlegster of een medium kun je vragen over jouw tweelingziel. Het kan hierbij helpen om een gesprek aan te gaan met iemand die heldervoelend en -wetend medium is. Door die spirituele gave kunnen er net meer antwoorden beschikbaar worden waar jij iets aan hebt.

Voor meer informatie kun je het beste een medium consulteren

Als je jouw tweelingziel ontmoet probeer dan een vergelijking te maken tussen het gevoel wat je krijgt en hoe je normaal gesproken emoties ervaart. Doe dit niet op basis van iemands uiterlijk. Deze persoon kan namelijk een heel ander uiterlijk hebben, dan dat ze er in werkelijkheid uitzien.

De echte ontmoeten tussen tweelingzielen is moeilijk te beschrijven. Omdat dit proces heel diep gaat. Dit komt omdat de hereniging energie weerspiegelt tot de kern.

Wat voel je als je je tweelingziel tegenkomt

Wat voel je als je jouw tweelingziel ontmoet? Er zijn een paar dingen kenmerkend wanneer jij jouw tweelingziel ontmoet. De ander zal dit ook op deze manier ervaren. Kenmerken wanneer jij je tweelingziel hebt ontmoet zijn:

 • De directe bijzondere band met de ander. Het kan zijn dat jullie direct een hele sterke band hebben, jullie vullen elkaar aan en de liefde en het vertrouwen is er direct. Je voelt iets speciaals dat zegt dat jij jouw tweelingziel hebt ontmoet.
 • De emoties in jullie relatie zijn heftig. Door een sterke emotionele band tussen jullie twee weet je eigenlijk al dat iets goed voelt. Ook al kunnen deze emoties ook negatief zijn.
 • Je voelt onvoorwaardelijke liefde. Tussen tweelingzielen is liefde niet te beschrijven. Jullie merken dit allebei op jullie eigen manier maar deze liefde is anders dan bij andere mensen.
 • Het continu herinnert worden aal jouw tweelingziel. Na de tweelingziel ontmoeting merk je dat je steeds aan de ander persoon wordt herinnert in jouw dagelijks leven. Dit doordat je alleen nog maar de naam van diegene tegenkomt. In jouw leven komen steeds weer kleine signalen, bijvoorbeeld het horen van liedjes die samen geluisterd zijn.
 • Je kunt last krijgen van fysieke klachten. De energie die nu door jouw lichaam zal gaan is anders, hierdoor kan het zijn dat jij hier last van krijgt. In het dagelijks leven ben je bijvoorbeeld vaker moe, of gaat jouw hart steeds vaker sneller kloppen.

Aantrekken en afstoten

Tweelingzielen medium kunnen elkaar aantrekken en afstoten, dit kan heftig zijn. Door de verbinding die je hebt met de ander krijg je vaker signalen van hoe jouw tweelingziel zich voelt. Dit kan bijvoorbeeld door een plaats op te zoeken waar ze ook is of door als iets sterk in je gedachten komt.

Je twijfelt over de ander en weet niet of het een leuke persoon is om te ontmoeten. Dit kan vooral waar zijn als jouw tweelingziel in een andere levensfase is dan jij. Zo kunnen ze in een ander lichaam terugkeren of is die persoon nog kind. Dit kan je twijfels laten ontstaan, omdat het voor jou zo goed voelt met deze persoon en je toch twijfelt over de ander.

Jij ziet jouw tweelingziel op het moment dat jij dit nodig hebt en ook op plekken waar je denkt dat ze niet kan komen. Omdat het heel sterk is, ervaar je dit vaak onbewust. Je ziet je tweelingziel alleen maar als jij het nodig hebt, wanneer jij eenzaam bent of verdrietig bijvoorbeeld. En dat is goed omdat deze persoon dan sterk in je leven komt en op die manier bij jou kan zijn.

tweelingzielen medium bellen

Het proces tussen tweelingzielen

Als tweelingzielen elkaar ontmoeten begint het proces tussen deze twee mensen. De fase start dan dat de zielen samen zullen smelten.

 • Erkenning. Hier komt een spiritueel proces bij kijken. Want overal wordt je herinnert aan jouw tweelingziel en komen in jouw leven steeds weer tekens naar voren.
 • Testen. Hierbij komt een ego om de hoek kijken. Want oude herinneringen en patronen komen op dit moment naar voren. Dit gaat over wie je bent, wat je kunt maar ook jouw gevoel.
 • Crisis. Op dit moment kan de liefde voor elkaar aan een zijde draadje hangen. Want angst, oude patronen overheersen. Maar deze angst is juist om de tweelingzielen weer te binden.
 • Overgave. Op dit moment geven beide zielen zich over aan elkaar, en is het ego losgelaten.
 • Verlichting. Het eigen ego van jezelf verdwijnt en neemt de liefde voor elkaar weer de overhand.
 • Harmonie. In deze fase komen de tweelingzielen volledig bij elkaar en is daar de onvoorwaardelijke liefde tussen tweelingzielen.

Wat zijn dan soulmates?

Soulmates lijken qua gevoel en herkenning heel erg op een tweelingziel. Dit voelt als thuiskomen bij elkaar, maar ook de directe herkenning kun je voelen. Bij een soulmate is het zo dat de zielen in vorige levens bij elkaar hoorden op een bepaalde manier, dit kan doordat er toen een gevoel tussen de twee was.

Ook een soulmate vullen elkaar aan. Je hebt dan eigen lijk het gevoel dat je elkaar al heel lang kent, terwijl da eigenlijk pas kort is. Een soulmate is eigenlijk een persoon waarbij de liefde ook onvoorwaardelijk en puur is. Maar ieder een eigen weg gaat, waarbij een ontmoeting sporadisch en toevallig is.

Praten met een energetisch therapeut over tweelingzielen medium

Heb jij behoefte aan een luisterend oor om te praten over de onvoorwaardelijke liefde tussen jou en jouw tweelingziel? Wil jij de bevestiging of jij jouw tweelingziel hebt ontmoet? Behoefte om van een heldervoelend paragnost horen of jij jouw tweelingziel binnenkort gaat ontmoeten? Wil je weten of de liefde in een relatie anders is dan de relatie met jouw tweelingziel?

Onze paragnost is de hele dag door voor jou beschikbaar. Vaak gebeurt een ontmoeting tussen tweelingzielen onverwachts, maar een paragnost zou jou hier op kunnen voorbereiden. Als jij benieuwd bent naar meer over de energetische verbindingen tussen twee zielen dan kun je ook in gesprek komen met een paragnost.

Je kunt met een heldervoelend paragnost praten over tweelingzielen via een chat, bellen of de e mail. Tweelingzielen medium

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Martina
Ingesprek
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.