Kwaliteit mediums voor een goed advies

Gratis consult medium

gratis consult medium

Een gratis medium consult is niet altijd de uitkomst als jij op zoek bent naar antwoorden op gebeurtenissen of een bepaalde situatie. Gratis chatten met een medium of paragnost is niet haalbaar, kies niet voor een gratis consult medium chat. Gratis chatten wil namelijk zeggen dat de erkende mediums en paragnosten niets verdienen aan de werkzaamheden die zij verrichten.

Terwijl chatten voor mediums en paragnosten gewoon hun baan is. Als jij dus ergens ‘gratis medium chat’ ziet staan kun je er vanuit gaan dat de boodschappen van deze waarzeggers en mediums niet tot nieuwe inzichten zal leiden omdat deze informatie hoogstwaarschijnlijk niet correct is. Kies daarom altijd voor een betaal consult in plaats van een gratis chat wanneer jij met een professioneel medium of paragnost in contact wil komen.

Paranormale gaves van een medium of paragnost

Online mediums hebben een paranormale begaafdheid. Wij kunnen namen met anderen entiteiten communiceren, waardoor zij bepaalde boodschappen horen/voelen/zien/weten die zij kunnen vertalen in woorden waardoor zij jou een bepaalde boodschap kunnen overbrengen. Zo kan een online medium jouw toekomst voorspellen, antwoorden geven zodat jij inzicht krijgt in dingen of ze praten met jou en bieden een luisterend oor.

Bij een paragnosten chat of een medium chat beschikken de mediums/paragnosten over een zesde zintuig. Het kan zijn dat een medium of paragnost een helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorend is. Door deze gaves kan een medium of paragnost communiceren met een andere dimensie oftewel de spirituele wereld. De beste paragnost vinden?

Online medium chat

Verschillende consulenten hebben ook verschillende gaven. Daarom kan de ene online medium of paragnost beter met een overleden dierbare praten en kan een ander Nederlandse medium beter jouw toekomst voorspellen. Een spiritueel coach die helderziend is kan tijdens een privé consult iets zeggen over een nieuwe baan, het leren kennen van nieuwe mensen, jouw werk, relaties of verdere verplichtingen die jou bezig houden. Online mediums met helderziendheid zien vaak heldere beelden van bijvoorbeeld een kamer, mensen of gebeurtenissen die zich afspelen. Een helderziende kan dingen met bezoekers delen die zij zien, die door vele anderen niet gezien kunnen worden.

Mediums en paragnosten met helderhorendheid horen vaak woordelijk wat jij tegen ze zegt. Top mediums die helderhorend zijn kunnen horen wat de toekomst brengt. Zij horen onder andere stemmen van overledenen, maar ook een eigen stem in hun hoofd die boodschappen over brengt.

Een heldervoelend medium of paragnost kan dingen beter aanvoelen die te maken hebben met overleden dierbaren, wat jou in de toekomst te wachten staat. Een heldervoelend medium of paragnost kan ook in gesprek met jou gaan over jouw relatie. Een medium of paragnost die heldervoelend is weet namelijk meer te vertellen over het gevoel van een ander. Zo kun jij inzicht krijgen in de situatie en hier op een andere manier naar gaan kijken.

Je kunt dus met mediums en paragnosten chatten als jij meer wilt weten over een overleden dierbare, jouw relatie of wat je kan verwachten in de de toekomst. Chat hier met master mediums.

Wat gebeurt er tijdens een medium chat?

Tijdens de consulten kunnen onze consulenten ook gebruik maken van lenormand kaarten of tarotkaarten. Als de mediums/paragnosten gebruik maken van de tarotkaarten kunnen de consulenten tot nog meer inzichten komen. Online mediums kunnen door deze werkwijze jou een heldere uitleg geven waardoor het gemakkelijk is om antwoord te krijgen op jouw vragen tijdens het chatten.

Chatten met een online medium of paragnost hoeft niet via de telefoon te gaan. Heel veel mediums en paragnosten hebben een online chat mogelijkheid, waardoor je kunt chatten met de consulent via de computer. Deze werkwijze is erg populair omdat jij dan niet met je telefoon bezig hoeft te zijn en er niet voor hoeft op te staan om naar een locatie toe te gaan. De online paragnosten chat is dus erg toegankelijk, de hele dag door is er de mogelijkheid voor een consult.

Het is belangrijk dat jij je rustig voelt tijdens een paragnosten chat consult met een medium of paragnost en dat je er voor open staat om een boodschap aan te nemen. Het is ook belangrijk dat je jouw lichaamstaal goed uitstraalt. Vraag gerust of de medium of paragnost iets kan uitleggen wat jij niet helemaal begrijpt.

Ook kunnen de consulenten een helderziende of heldervoelend zijn. Zo weet je direct of ze wel geavanceerd genoeg zijn om jouw vragen te beantwoorden. Een helderziende medium of paragnost kan door zijn gaven bijvoorbeeld vertellen dat je een nieuwe baan wilt en deze ook voor jou gaan vinden. Of dat er iemand op jou afkomt die betekenisvol is in je leven.

Erkende mediums tijdens een betaald consult

Online paragnosten zijn in vele opzichten een uitkomst in vergelijking met het contact met mediums en paragnosten van vroeger. De hele dag door zijn paragnosten beschikbaar, zo kun jij op ieder moment van de dag met een medium of paragnost in contact komen. Ook zijn er diverse online mediums bij ons die in verschillende talen met jou kunnen communiceren, waaronder de Engelse taal. Dit maakt het mediumschap een stuk toegankelijker.

De paragnosten werken de hele dag door, waardoor jij altijd met een van de helderzienden in contact kan komen als jij hier de behoefte voor voelt. Wil jij een gesprek met een medium of paragnost voor nieuwe inzichten, dan kan dat direct. Voor het geval dat jij even kan wachten op een antwoord maar jouw antwoord meerdere malen terug wilt lezen kun je ook via de e mail contact leggen met de consulent.

Ook kun je chatten met een medium of paragnost. Dus niet gratis chatten, maar kies voor een betaalde medium chat. Hier zul jij veel meer informatie verkrijgen dan bij een gratis medium chat. Een gratis medium chat is ook veel minder betrouwbaar. Gratis mediums zijn dus niet de uitkomst als jij vragen hebt over je relatie, de toekomst of behoefte hebt aan een boodschap van een overledene. Kies dus niet voor een gratis chat met gratis mediums. Een gratis account kun je natuurlijk wel aanmaken voordat je begint met het betaalde chat tijdens een consult.

Medium chat bij Q Mediums

Zoals nu wel duidelijk is, kies niet voor een gratis medium chat, gratis chatten geeft jou geen nieuwe inzichten. Een gratis medium bij een gratis chat is hoogstwaarschijnlijk niet betrouwbaar. Hierdoor kun jij tijdens een consult misleidende informatie krijgen wat gaat leiden tot teleurstellingen. Kies voor een helderziende medium chat van Q Mediums. Dit kan met mediums en paragnosten die helderziend, heldervoelend of kaartleggers zijn. De consulten zijn volledig privé en hier zal niet over gesproken worden. De Nederlandse mediums kunnen tijdens de consulten gebruik maken van kaartlegging om tot meer inzichten te komen.

Je kunt ook consulten aangaan met astrologen, waarzeggers en kaartleggers. Kies voor de medium chat een medium of paragnost uit waarbij jij je vertrouwt voelt en start de chat of het consult.

Voor meer informatie over het mediumschap, wacht dan niet langer en kies voor een betaalde chat. Een gratis medium chat met gratis mediums en paragnosten kan op vele manieren in elkaar zitten, maar is in de meeste gevallen vals. Kies voor een betaalde chat, waar jouw privacy bij ons gewaarborgd is.

Begin met een account aanmaken, koop credits en start de medium chat! Kies de voor jou geschikte consulent en krijg antwoorden op alle vragen van de paragnosten en mediums.

Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.