Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Gratis consult medium

gratis consult medium

Een gratis medium consult is niet altijd de uitkomst als jij op zoek bent naar antwoorden op gebeurtenissen of een bepaalde situatie. Gratis chatten met een medium of paragnost is niet haalbaar, kies niet voor een gratis consult medium chat. Gratis chatten wil namelijk zeggen dat de erkende mediums en paragnosten niets verdienen aan de werkzaamheden die zij verrichten.

Terwijl chatten voor mediums en paragnosten gewoon hun baan is. Als jij dus ergens ‘gratis medium chat’ ziet staan kun je er vanuit gaan dat de boodschappen van deze waarzeggers en mediums niet tot nieuwe inzichten zal leiden omdat deze informatie hoogstwaarschijnlijk niet correct is. Kies daarom altijd voor een betaal consult in plaats van een gratis chat wanneer jij met een professioneel medium of paragnost in contact wil komen.

Paranormale gaves van een medium of paragnost

Online mediums hebben een paranormale begaafdheid. Wij kunnen namen met anderen entiteiten communiceren, waardoor zij bepaalde boodschappen horen/voelen/zien/weten die zij kunnen vertalen in woorden waardoor zij jou een bepaalde boodschap kunnen overbrengen. Zo kan een online medium jouw toekomst voorspellen, antwoorden geven zodat jij inzicht krijgt in dingen of ze praten met jou en bieden een luisterend oor.

Bij een paragnosten chat of een medium chat beschikken de mediums/paragnosten over een zesde zintuig. Het kan zijn dat een medium of paragnost een helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorend is. Door deze gaves kan een medium of paragnost communiceren met een andere dimensie oftewel de spirituele wereld. De beste paragnost vinden?

Online medium chat

Verschillende consulenten hebben ook verschillende gaven. Daarom kan de ene online medium of paragnost beter met een overleden dierbare praten en kan een ander Nederlandse medium beter jouw toekomst voorspellen. Een spiritueel coach die helderziend is kan tijdens een privé consult iets zeggen over een nieuwe baan, het leren kennen van nieuwe mensen, jouw werk, relaties of verdere verplichtingen die jou bezig houden. Online mediums met helderziendheid zien vaak heldere beelden van bijvoorbeeld een kamer, mensen of gebeurtenissen die zich afspelen. Een helderziende kan dingen met bezoekers delen die zij zien, die door vele anderen niet gezien kunnen worden.

Mediums en paragnosten met helderhorendheid horen vaak woordelijk wat jij tegen ze zegt. Top mediums die helderhorend zijn kunnen horen wat de toekomst brengt. Zij horen onder andere stemmen van overledenen, maar ook een eigen stem in hun hoofd die boodschappen over brengt.

Een heldervoelend medium of paragnost kan dingen beter aanvoelen die te maken hebben met overleden dierbaren, wat jou in de toekomst te wachten staat. Een heldervoelend medium of paragnost kan ook in gesprek met jou gaan over jouw relatie. Een medium of paragnost die heldervoelend is weet namelijk meer te vertellen over het gevoel van een ander. Zo kun jij inzicht krijgen in de situatie en hier op een andere manier naar gaan kijken.

Je kunt dus met mediums en paragnosten chatten als jij meer wilt weten over een overleden dierbare, jouw relatie of wat je kan verwachten in de de toekomst. Chat hier met master mediums.

Wat gebeurt er tijdens een medium chat?

Tijdens de consulten kunnen onze consulenten ook gebruik maken van lenormand kaarten of tarotkaarten. Als de mediums/paragnosten gebruik maken van de tarotkaarten kunnen de consulenten tot nog meer inzichten komen. Online mediums kunnen door deze werkwijze jou een heldere uitleg geven waardoor het gemakkelijk is om antwoord te krijgen op jouw vragen tijdens het chatten.

Chatten met een online medium of paragnost hoeft niet via de telefoon te gaan. Heel veel mediums en paragnosten hebben een online chat mogelijkheid, waardoor je kunt chatten met de consulent via de computer. Deze werkwijze is erg populair omdat jij dan niet met je telefoon bezig hoeft te zijn en er niet voor hoeft op te staan om naar een locatie toe te gaan. De online paragnosten chat is dus erg toegankelijk, de hele dag door is er de mogelijkheid voor een consult.

Het is belangrijk dat jij je rustig voelt tijdens een paragnosten chat consult met een medium of paragnost en dat je er voor open staat om een boodschap aan te nemen. Het is ook belangrijk dat je jouw lichaamstaal goed uitstraalt. Vraag gerust of de medium of paragnost iets kan uitleggen wat jij niet helemaal begrijpt.

Ook kunnen de consulenten een helderziende of heldervoelend zijn. Zo weet je direct of ze wel geavanceerd genoeg zijn om jouw vragen te beantwoorden. Een helderziende medium of paragnost kan door zijn gaven bijvoorbeeld vertellen dat je een nieuwe baan wilt en deze ook voor jou gaan vinden. Of dat er iemand op jou afkomt die betekenisvol is in je leven.

Erkende mediums tijdens een betaald consult

Online paragnosten zijn in vele opzichten een uitkomst in vergelijking met het contact met mediums en paragnosten van vroeger. De hele dag door zijn paragnosten beschikbaar, zo kun jij op ieder moment van de dag met een medium of paragnost in contact komen. Ook zijn er diverse online mediums bij ons die in verschillende talen met jou kunnen communiceren, waaronder de Engelse taal. Dit maakt het mediumschap een stuk toegankelijker.

De paragnosten werken de hele dag door, waardoor jij altijd met een van de helderzienden in contact kan komen als jij hier de behoefte voor voelt. Wil jij een gesprek met een medium of paragnost voor nieuwe inzichten, dan kan dat direct. Voor het geval dat jij even kan wachten op een antwoord maar jouw antwoord meerdere malen terug wilt lezen kun je ook via de e mail contact leggen met de consulent.

Ook kun je chatten met een medium of paragnost. Dus niet gratis chatten, maar kies voor een betaalde medium chat. Hier zul jij veel meer informatie verkrijgen dan bij een gratis medium chat. Een gratis medium chat is ook veel minder betrouwbaar. Gratis mediums zijn dus niet de uitkomst als jij vragen hebt over je relatie, de toekomst of behoefte hebt aan een boodschap van een overledene. Kies dus niet voor een gratis chat met gratis mediums. Een gratis account kun je natuurlijk wel aanmaken voordat je begint met het betaalde chat tijdens een consult.

Medium chat bij Q Mediums

Zoals nu wel duidelijk is, kies niet voor een gratis medium chat, gratis chatten geeft jou geen nieuwe inzichten. Een gratis medium bij een gratis chat is hoogstwaarschijnlijk niet betrouwbaar. Hierdoor kun jij tijdens een consult misleidende informatie krijgen wat gaat leiden tot teleurstellingen. Kies voor een helderziende medium chat van Q Mediums. Dit kan met mediums en paragnosten die helderziend, heldervoelend of kaartleggers zijn. De consulten zijn volledig privé en hier zal niet over gesproken worden. De Nederlandse mediums kunnen tijdens de consulten gebruik maken van kaartlegging om tot meer inzichten te komen.

Je kunt ook consulten aangaan met astrologen, waarzeggers en kaartleggers. Kies voor de medium chat een medium of paragnost uit waarbij jij je vertrouwt voelt en start de chat of het consult.

Voor meer informatie over het mediumschap, wacht dan niet langer en kies voor een betaalde chat. Een gratis medium chat met gratis mediums en paragnosten kan op vele manieren in elkaar zitten, maar is in de meeste gevallen vals. Kies voor een betaalde chat, waar jouw privacy bij ons gewaarborgd is.

Begin met een account aanmaken, koop credits en start de medium chat! Kies de voor jou geschikte consulent en krijg antwoorden op alle vragen van de paragnosten en mediums.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart