Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paragnosten hulp

Zoek jij medium paragnosten hulp omdat jij met dingen rond loopt waar je zelf niet meer uit komt? Een paragnost of medium kan jou helpen door gesprekken te voeren. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt doordat zij over een bijzondere gave beschikken.

Een paragnost of medium heeft namelijk de mogelijkheid om contact te maken met jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn, dit komt omdat zij paranormaal begaafd zijn. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Doordat zij met de andere wereld in contact kunnen staan, kunnen zij je helpen met al jouw problemen en alle vragen.

Paragnostische hulp is er in vele verschillende vormen. Je kan namelijk in contact komen met paragnosten die helderhorend, helderwetend, heldervoelend, helderziend zijn. Met deze gaven kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) jou helpen tijdens een gesprek.

In de paragnosten wereld is Paragnost Eddie een bekende paragnost. Voor hem werken verschillende consulenten die voor jou iets kunnen betekenen dit als life coach, spiritueel coach, als helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium of paragnost (in Nederland of Belgie).

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die over een bovennatuurlijke gave beschikt. Zij kunnen contact maken met de andere wereld, denk hierbij aan jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn.

Om in contact te kunnen komen met de andere wereld moet een paragnost zichzelf helemaal openstellen. Dit kan soms best lastig zijn, want er kunnen dan allerlei beelden en geluiden door je heen flitsen. Echter, een ervaren paragnost weet precies hoe deze beelden en geluiden moeten worden geïnterpreteerd.

Zoals hierboven al aangegeven, zijn er verschillende soorten paragnosten. Deze gaven hangen samen met de manier waarop een paragnost contact maakt met de andere wereld. Zo is er bijvoorbeeld het helderhoren, hierbij horen paragnosten stemmen of geluiden die voor anderen niet hoorbaar zijn.

Een andere gave is het helderziendheid, hierbij zien paragnosten beelden uit het verleden of toekomst. Soms kunnen deze beelden erg duidelijk zijn, maar vaak zijn het vage beelden die geïnterpreteerd moeten worden.

Met de gave helderwetendheid weten paragnosten dingen die ze normaal gesproken niet zouden kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over toekomstige gebeurtenissen of dingen die zich afspelen in het hier en nu.

Tot slot is er nog de gave heldervoelend, bij deze gave voelen paragnosten emoties van anderen of aanwijzingen die ze krijgen vanuit de andere wereld.

Wat is een medium?

Online kun je ook in contact komen met een medium. Een medium is ook iemand die over een bijzondere gave beschikt, namelijk het contact maken met de andere wereld.

Een medium (in Nederland of Belgie) kan verschillende dingen voor je doen, ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met jouw overledenen. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je zeker dat je overleden dierbare nog bij je is.

Naast het contact leggen met jouw overleden dierbaren, hebben ook mediums gaven zoals een paragnost ook heeft. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderruikend zijn.

Waarmee kan een medium/paragnost jou helpen?

Tijdens een consult met een medium/paragnost (in Nederland of Belgie) is het zo dat zij jou met heel verschillende situaties kunnen helpen. Zo is het als eerst zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Jij kan aan een medium/paragnost een vraag stellen die jij hebt over de liefde, relaties, werk of jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Doordat een medium/paragnost helderziende, helderhorende of helderwetende is hebben zij een antwoord op de vraag die jij hebt.

Daarbij kan een heldervoelend, helderwetend, heldervoelend, helderziend medium/paragnost (in Nederland of Belgie) voor jou ook de toekomst voorspellen. Zij weten, zien of voelen situaties uit het verleden, heden en toekomst. Mediums en paragnosten die paranormaal zijn kunnen op deze manier jou inzicht geven in situaties die zijn gebeurt of situaties die nog zullen plaats vinden. Tijdens een gesprek wordt dit aan jou duidelijk gemaakt door de consulenten. Een toekomst voorspelling is niet altijd leidend in jouw leven, het kan best zo zijn dat er situaties veranderen waardoor de voorspelling ook verandert. Dit kun je daarom beter zien als een advies van een medium/paragnost.

Een spiritueel coach voor al jouw problemen

Een helderziende, een helderhorende of een helderwetende is er niet alleen voor jou om eerlijk antwoorden te geven op alle vragen. Onze paragnosten zijn namelijk ook voor jou beschikbaar als jij met hen wil praten over andere zaken.

Er zijn vele mensen die met problemen rond lopen die zij met niemand durven te bespreken, ook om deze reden kun jij bij een medium/paragnost terecht. Zij kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Dit luisterend ook kan zijn voor goede gesprekken, over alle zaken die jou bezig houden.

Zo kun jij met een spiritueel coach eerlijk praten over iets dat jou bezig houdt. Hierbij kun jij denken aan liefde, werk of je relatie. Een medium/paragnost kan jou dan een helder advies geven over wat jij het beste in deze situatie kan doen.

Een luisterend oor van een paragnost/medium kan jou helpen zodat jij de situatie vanaf een andere kant van bekijken. Het is zo dat een paragnost/medium namelijk beter weet wat er in de situatie zal gaan gebeuren. Dit weten zij omdat gidsen hun deze informatie doorgeven.

De paranormale gaven die onze paragnosten hebben zullen jou dus het spirituele inzicht geven dat jij nodig hebt. Een spiritueel coach kan jou op allerlei manieren helpen met zaken waar jij dagelijks mee bezig bent.

Kaarten leggen door een paragnost of medium

Gene zijde zorgt er voor dat onze paragnosten en mediums contact kunnen maken met jouw energie. Het is zo dat een paragnost of een medium kaarten kan leggen, maar het is ook mogelijk om de tarotkaarten te gebruiken.

Tijdens een gesprek met een consulent die gespecialiseerd is in het leggen van kaarten kun jij de antwoorden krijgen die jij nodig hebt. Een medium of paragnost kan dit tijdens een gesprek voor jou doen zodat jij inzicht en antwoord krijgt. Deze inzichten kun jij krijgen door spirituele kaarten te laten leggen. Dit kunnen lenormand kaarten of tarot kaarten zijn.

Lenormand kaartlegging door een medium

Lenormand kaarten zijn een manier om de toekomst te voorspellen. Deze kaarten kunnen door een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk om voor jou een drie kaarten legging te doen, maar ook een celtische drie kaarten legging. Een celtische drie kaart legging is een manier om de situatie waar jij in zit te duiden.

Tarotlegging door een helderziend medium

Met tarot kaarten is het mogelijk om de toekomst voorspelling te doen, maar dit is niet de enige optie. Zo kun jij er ook voor kiezen om de tarot kaarten te gebruiken voor een dag- of weekoverzicht. Dit kan erg handig zijn als jij weet wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Een andere optie is natuurlijk het laten leggen van de tarot kaarten voor een maandelijkse of jaarlijkse voorspelling. Dit kan erg interessant zijn om te weten hoe jou toekomst eruit ziet.

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan deze kaarten leggen, maar het is ook mogelijk voor jou om dit te doen. Door de kaarten op de juiste manier te leggen kun je namelijk de antwoorden krijgen die jij nodig hebt.

Hulp van een paragnoste bij relatie problemen

Als jij problemen hebt in de liefde dan kan de hulp van een helderziend, helderwetend of heldervoelend coach erg fijn zijn. Dit is omdat zij al weten wat er in een bepaalde situatie zal gaan gebeuren. Daarbij kan een heldervoelend medium ook de emoties van een ander aanvoelen.

Dit is erg fijn als jij hulp nodig hebt in een relatie of met liefdesproblemen. Deze paragnost kan namelijk voor jou de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Het is wel belangrijk dat jij open staat voor de antwoorden die je krijgt. Dit is omdat een paragnost of medium namelijk wel weet wat er gaat gebeuren, maar zij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

Fotoreading door een medium of paragnost

Fotoreading is ook een methode dat een medium of paragnoste (in Nederland of Belgie) tijdens een consult kan toepassen, bij fotoreading is het zo dat de paragnost of het medium contact probeert te maken met de energie die van de afbeelding afkomstig is. Een fotoreading is dan ook een reading op basis van een foto.

Het kan soms erg lastig zijn om contact te maken met je gidsen of engelen, maar dit is niet het enige waarvoor fotoreading goed kan zijn. Een fotoreading is ook een manier om contact te maken met overleden familieleden of vrienden.

Door een fotoreading te laten doen kun jij dus contact maken met degene die je wilt bereiken. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of de paragnost de energie van de afbeelding probeert te lezen. Dit kan erg interessant zijn, want zo kun jij dus contact maken met mensen die je niet meer in levende lijve kunt bereiken.

Healing door een medium of paragnost

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan voor jou ook healing uitvoeren. Dit wil zeggen dat hij of zij energie vanuit het universum naar jou toe stuurt. Deze energie komt uit de bron en is onschadelijk voor je.

Door deze energie te ontvangen kun jij weer in balans komen. Dit is erg fijn wanneer jij je niet lekker voelt of wanneer je een stuk moe bent. Deze energie zal ervoor zorgen dat jij weer uitgerust bent en weer volop kunt genieten van het leven.

Healing op afstand is mogelijk door middel van een audio- of videoboodschap. Deze boodschap kan je dan beluisteren wanneer het jou uitkomt. Het is aan te raden om deze boodschap tijdens een moment van rust in te zetten, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Tijdens een consult met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij open staat voor de energie die naar je toe gestuurd wordt. Wanneer jij dit niet doet zal de energie niet optimaal werken en kun je er minder baat bij hebben.

 Paragnosten hulp

Vind een medium of paragnost die het beste bij jou past!

Helderziend, heldervoelend, helderhorend, consulenten met andere gaven of paragnost Eddie. Online heb je een uitgebreide keuze aan mediums en paragnosten. Het is daarom belangrijk dat jij een juiste keuze maakt voor de spirituele life coach met wie jij een consult zou willen.

Het is belangrijk dat jij weet wat heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend is voordat je paragnosten hulp inschakelt. Daarbij is het ook belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij gesprekken wilt met een medium of paragnost (in Nederland of Belgie). Het is daarom aan te raden om vooraf vragen op te stellen die jij aan een consulent zal willen stellen.

Helderzienden kunnen namelijk andere dingen dan een paragnost kan die helderhorend is. Daarbij kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) die gespecialiseerd is in lenormand kaarten of tarotkaarten ook weer andere dingen dan dat iemand kan die juist healing doet tijdens een consult.

Bel, chat of mail een helderziende paragnost

Verder is het voor jou belangrijk om te weten op welke manier jij een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan spreken. Bel jij liever? Dan heb je de mogelijkheid om met een medium of paragnost vanuit Nederland of Belgie te bellen. Als jij liever de voorkeur hebt om een chat te starten, dan is dat ook mogelijk met een medium of paragnoste. Daarbij kun jij ook de keuze maken om juist via de e-mail met een medium of paragnost te spreken.

Om gesprekken te voeren met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij credits aanschaft. Op deze manier kan jij vanuit Belgie en Nederland bellen, chatten of mailen met een medium of paragnost.

Start een chat met een spirituele coach

Heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horen.. Online kun jij per medium of paragnost zien welke gaven zij hebben en welke methoden zij toepassen tijdens een consult, zo zie je ook op welke vlakken een medium of paragnost gespecialiseerd is.

Als jij een medium of paragnost gekozen hebt met wie jij een consult wil, dan is het belangrijk dat jij de keuze maakt hoe jij dit consult laat plaats vinden (bel, chat, mail). Hiervoor kun jij dan online credits aanschaffen en het consult starten met de door jou uitgekozen persoon.

Verder dan de gaven en de methodes kun jij ook de beschikbaarheid zien per medium of paragnost. Er staat bij ieder persoon beschikbaar, in gesprek of offline. Zo kun jij zien welk medium of paragnost beschikbaar is voor een consult met jou.

Onze mediums en paragnosten zijn 24 uur per dag beschikbaar, om deze reden kun jij op ieder gewenst moment een gesprek starten. Als jij dringende vragen hebt kun jij deze dus direct stellen aan een medium of paragnost.

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.