Paragnosten hulp

Zoek jij paragnosten hulp, omdat jij met dingen rond loopt waar je zelf niet meer uit komt? Een paragnost of medium kan jou helpen door gesprekken te voeren. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt, doordat zij over een bijzondere gave beschikken.

Een paragnost of medium heeft namelijk de mogelijkheid om contact te maken met jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn, dit komt omdat zij paranormaal begaafd zijn. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Doordat zij met de andere wereld in contact kunnen staan, kunnen zij je helpen met al jouw problemen en alle vragen.

Paragnosten hulp is er in vele verschillende vormen. Je kan namelijk in contact komen met paragnosten die helderhorend, helderwetend, heldervoelend, helderziend zijn. Met deze gaven kan een medium of paragnost (in Nederland of België) jou helpen tijdens een gesprek.

In de paragnosten wereld is Paragnost Eddie een bekende paragnost. Voor hem werken verschillende consulenten die voor jou iets kunnen betekenen dit als life coach, spiritueel coach, als helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium of paragnost (in Nederland of België).

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die over een bovennatuurlijke gave beschikt. Zij kunnen contact maken met de andere wereld, denk hierbij aan jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn.

Om in contact te kunnen komen met de andere wereld moet een paragnost zichzelf helemaal openstellen. Dit kan soms best lastig zijn, want er kunnen dan allerlei beelden en geluiden door je heen flitsen. Echter, een ervaren paragnost weet precies hoe deze beelden en geluiden moeten worden geïnterpreteerd.

Zoals hierboven al aangegeven, zijn er verschillende soorten paragnosten. Deze gaven hangen samen met de manier waarop een paragnost contact maakt met de andere wereld. Zo is er bijvoorbeeld het helderhoren, hierbij horen paragnosten stemmen of geluiden die voor anderen niet hoorbaar zijn.

Een andere gave is het helderziendheid, hierbij zien paragnosten beelden uit het verleden of toekomst. Soms kunnen deze beelden erg duidelijk zijn, maar vaak zijn het vage beelden die geïnterpreteerd moeten worden.

Met de gave helderwetendheid weten paragnosten dingen die ze normaal gesproken niet zouden kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over toekomstige gebeurtenissen of dingen die zich afspelen in het hier en nu.

Tot slot is er nog de gave heldervoelend, bij deze gave voelen paragnosten emoties van anderen of aanwijzingen die ze krijgen vanuit de andere wereld.

Wat is een medium?

Online kun je ook in contact komen met een medium. Een medium is ook iemand die over een bijzondere gave beschikt, namelijk het contact maken met de andere wereld.

Een medium (in Nederland of België) kan verschillende dingen voor je doen, ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met jouw overledenen. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je zeker dat je overleden dierbare nog bij je is.

Naast het contact leggen met jouw overleden dierbaren, hebben ook mediums gaven zoals een paragnost ook heeft. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderruikend zijn.

Waarmee kan een medium/paragnost jou helpen?

Tijdens een consult met een medium/paragnost (in Nederland of Belgie) is het zo dat zij jou met heel verschillende situaties kunnen helpen. Zo is het als eerst zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Jij kan aan een medium/paragnost een vraag stellen die jij hebt over de liefde, relaties, werk of jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Doordat een medium/paragnost helderziende, helderhorende of helderwetende is hebben zij een antwoord op de vraag die jij hebt. Paragnostenhulp is altijd fijn.

Daarbij kan een heldervoelend, helderwetend, heldervoelend, helderziend medium/paragnost (in Nederland of België) voor jou ook de toekomst voorspellen. Zij weten, zien of voelen situaties uit het verleden, heden en toekomst. Mediums en paragnosten die paranormaal zijn kunnen op deze manier jou inzicht geven in situaties die zijn gebeurt of situaties die nog zullen plaats vinden. Tijdens een gesprek wordt dit aan jou duidelijk gemaakt door de consulenten. Een toekomst voorspelling is niet altijd leidend in jouw leven, het kan best zo zijn dat er situaties veranderen waardoor de voorspelling ook verandert. Dit kun je daarom beter zien als een advies van een medium/paragnost.

Een spiritueel coach voor al jouw problemen

Een helderziende, een helderhorende of een helderwetende is er niet alleen voor jou om eerlijk antwoorden te geven op alle vragen. Onze paragnosten zijn namelijk ook voor jou beschikbaar als jij met hen wil praten over andere zaken.

Er zijn vele mensen die met problemen rond lopen die zij met niemand durven te bespreken, ook om deze reden kun jij bij een medium/paragnost terecht. Zij kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Dit luisterend ook kan zijn voor goede gesprekken, over alle zaken die jou bezig houden.

Zo kun jij met een spiritueel coach eerlijk praten over iets dat jou bezig houdt. Hierbij kun jij denken aan liefde, werk of je relatie. Een medium/paragnost kan jou dan een helder advies geven over wat jij het beste in deze situatie kan doen.

Een luisterend oor van een paragnost/medium kan jou helpen zodat jij de situatie vanaf een andere kant van bekijken. Het is zo dat een paragnost/medium namelijk beter weet wat er in de situatie zal gaan gebeuren. Dit weten zij omdat gidsen hun deze informatie doorgeven.

Paragnosten hulp is het inzetten van hun  paranormale gaven. Die onze paragnosten hebben, daarmee zullen ze jou spiritueel inzicht geven dat jij nodig hebt. Een spiritueel coach kan jou op allerlei manieren helpen met zaken waar jij dagelijks mee bezig bent.

Kaarten leggen door een paragnost of medium

Gene zijde zorgt er voor dat onze paragnosten en mediums contact kunnen maken met jouw energie. Het is zo dat een paragnost of een medium kaarten kan leggen, maar het is ook mogelijk om de tarotkaarten te gebruiken.

Tijdens een gesprek met een consulent die gespecialiseerd is in het leggen van kaarten kun jij de antwoorden krijgen die jij nodig hebt. Een medium of paragnost kan dit tijdens een gesprek voor jou doen zodat jij inzicht en antwoord krijgt. Deze inzichten kun jij krijgen door spirituele kaarten te laten leggen. Dit kunnen lenormand kaarten of tarot kaarten zijn.

Lenormand kaartlegging door een medium

Lenormand kaarten zijn een manier om de toekomst te voorspellen. Deze kaarten kunnen door een medium of paragnost (in Nederland of België) op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk om voor jou een drie kaarten legging te doen, maar ook een Keltische drie kaarten legging. Een Keltische drie kaart legging is een manier om de situatie waar jij in zit te duiden.

Tarotlegging door een helderziend medium

Met tarot kaarten is het mogelijk om de toekomst voorspelling te doen, maar dit is niet de enige optie. Zo kun jij er ook voor kiezen om de tarot kaarten te gebruiken voor een dag- of weekoverzicht. Dit kan erg handig zijn als jij weet wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Een andere optie is natuurlijk het laten leggen van de tarot kaarten voor een maandelijkse of jaarlijkse voorspelling. Dit kan erg interessant zijn om te weten hoe jou toekomst eruit ziet. Ook dit valt onder paragnosten hulp.

Een medium of paragnost (in Nederland of België) kan deze kaarten leggen, maar het is ook mogelijk voor jou om dit te doen. Door de kaarten op de juiste manier te leggen kun je namelijk de antwoorden krijgen die jij nodig hebt.

Hulp van een paragnoste bij relatieproblemen

Als jij problemen hebt in de liefde dan kan de hulp van een helderziend, helderwetend of heldervoelend coach erg fijn zijn. Dit is omdat zij al weten wat er in een bepaalde situatie zal gaan gebeuren. Daarbij kan een heldervoelend medium ook de emoties van een ander aanvoelen.

Dit is erg fijn als jij hulp nodig hebt in een relatie of met liefdesproblemen. Deze paragnost kan namelijk voor jou de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Het is wel belangrijk dat jij open staat voor de antwoorden die je krijgt. Dit is omdat een paragnost of medium namelijk wel weet wat er gaat gebeuren, maar zij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

Fotoreading door een medium of paragnost

Fotoreading is ook een methode dat een medium of paragnoste (in Nederland of Belgie) tijdens een consult kan toepassen, bij fotoreading is het zo dat de paragnost of het medium contact probeert te maken met de energie die van de afbeelding afkomstig is. Een fotoreading is dan ook een reading op basis van een foto.

Het kan soms erg lastig zijn om contact te maken met je gidsen of engelen, maar dit is niet het enige waarvoor fotoreading goed kan zijn. Een fotoreading is ook een manier om contact te maken met overleden familieleden of vrienden.

Door een fotoreading te laten doen kun jij dus contact maken met degene die je wilt bereiken. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of de paragnost de energie van de afbeelding probeert te lezen. Dit kan erg interessant zijn, want zo kun jij dus contact maken met mensen die je niet meer in levende lijve kunt bereiken.

Healing door een medium of paragnost

Een medium of paragnost (in Nederland of België) kan voor jou ook healing uitvoeren. Dit wil zeggen dat hij of zij energie vanuit het universum naar jou toe stuurt. Deze energie komt uit de bron en is onschadelijk voor je.

Door deze energie te ontvangen kun jij weer in balans komen. Dit is erg fijn wanneer jij je niet lekker voelt of wanneer je een stuk moe bent. Deze energie zal ervoor zorgen dat jij weer uitgerust bent en weer volop kunt genieten van het leven.

Healing op afstand is mogelijk door middel van een audio- of videoboodschap. Deze boodschap kan je dan beluisteren wanneer het jou uitkomt. Het is aan te raden om deze boodschap tijdens een moment van rust in te zetten, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Tijdens een consult met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij open staat voor de energie die naar je toe gestuurd wordt. Wanneer jij dit niet doet zal de energie niet optimaal werken en kun je er minder baat bij hebben.

 Paragnosten hulp

Vind een medium of paragnost die het beste bij jou past

Helderziend, heldervoelend, helderhorend, consulenten met andere gaven of paragnost Eddie. Online heb je een uitgebreide keuze aan mediums en paragnosten. Het is daarom belangrijk dat jij een juiste keuze maakt voor de spirituele life coach met wie jij een consult zou willen. Een coach biedt ook paragnosten hulp.

Het is belangrijk dat jij weet wat heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend is voordat je paragnosten hulp inschakelt. Daarbij is het ook belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij gesprekken wilt met een medium of paragnost (in Nederland of België). Het is daarom aan te raden om vooraf vragen op te stellen die jij aan een consulent zal willen stellen.

Helderzienden kunnen namelijk andere dingen dan een paragnost kan die helderhorend is. Daarbij kan een medium of paragnost (in Nederland of België) die gespecialiseerd is in lenormand kaarten of tarotkaarten ook weer andere dingen dan dat iemand kan die juist healing doet tijdens een consult. Paragnosten hulp vind je op Qmediums.

Bel, chat of mail een helderziende paragnost

Verder is het voor jou belangrijk om te weten op welke manier jij een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan spreken. Bel jij liever? Dan heb je de mogelijkheid om met een medium of paragnost vanuit Nederland of Belgie te bellen. Als jij liever de voorkeur hebt om een chat te starten, dan is dat ook mogelijk met een medium of paragnoste. Daarbij kun jij ook de keuze maken om juist via de e-mail met een medium of paragnost te spreken.

Om gesprekken te voeren met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij credits aanschaft. Op deze manier kan jij vanuit Belgie en Nederland bellen, chatten of mailen met een medium of paragnost.

Start een chat met een spirituele coach

Heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horen.. Online kun jij per medium of paragnost zien welke gaven zij hebben en welke methoden zij toepassen tijdens een consult, zo zie je ook op welke vlakken een medium of paragnost gespecialiseerd is.

Als jij een medium of paragnost gekozen hebt met wie jij een consult wil, dan is het belangrijk dat jij de keuze maakt hoe jij dit consult laat plaats vinden (bel, chat, mail). Hiervoor kun jij dan online credits aanschaffen en het consult starten met de door jou uitgekozen persoon.

Verder dan de gaven en de methodes kun jij ook de beschikbaarheid zien per medium of paragnost. Er staat bij ieder persoon beschikbaar, in gesprek of offline. Zo kun jij zien welk medium of paragnost beschikbaar is voor een consult met jou.

Onze mediums en paragnosten zijn 24 uur per dag beschikbaar, om deze reden kun jij op ieder gewenst moment een gesprek starten. Als jij dringende vragen hebt kun jij deze dus direct stellen aan een medium of paragnost. Paragnosten hulp is voor iedereen.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Maria
Beschikbaar
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Ingesprek
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.