Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paragnosten hulp

Zoek jij medium paragnosten hulp omdat jij met dingen rond loopt waar je zelf niet meer uit komt? Een paragnost of medium kan jou helpen door gesprekken te voeren. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt doordat zij over een bijzondere gave beschikken.

Een paragnost of medium heeft namelijk de mogelijkheid om contact te maken met jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn, dit komt omdat zij paranormaal begaafd zijn. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Doordat zij met de andere wereld in contact kunnen staan, kunnen zij je helpen met al jouw problemen en alle vragen.

Paragnostische hulp is er in vele verschillende vormen. Je kan namelijk in contact komen met paragnosten die helderhorend, helderwetend, heldervoelend, helderziend zijn. Met deze gaven kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) jou helpen tijdens een gesprek.

In de paragnosten wereld is Paragnost Eddie een bekende paragnost. Voor hem werken verschillende consulenten die voor jou iets kunnen betekenen dit als life coach, spiritueel coach, als helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium of paragnost (in Nederland of Belgie).

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die over een bovennatuurlijke gave beschikt. Zij kunnen contact maken met de andere wereld, denk hierbij aan jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn.

Om in contact te kunnen komen met de andere wereld moet een paragnost zichzelf helemaal openstellen. Dit kan soms best lastig zijn, want er kunnen dan allerlei beelden en geluiden door je heen flitsen. Echter, een ervaren paragnost weet precies hoe deze beelden en geluiden moeten worden geïnterpreteerd.

Zoals hierboven al aangegeven, zijn er verschillende soorten paragnosten. Deze gaven hangen samen met de manier waarop een paragnost contact maakt met de andere wereld. Zo is er bijvoorbeeld het helderhoren, hierbij horen paragnosten stemmen of geluiden die voor anderen niet hoorbaar zijn.

Een andere gave is het helderziendheid, hierbij zien paragnosten beelden uit het verleden of toekomst. Soms kunnen deze beelden erg duidelijk zijn, maar vaak zijn het vage beelden die geïnterpreteerd moeten worden.

Met de gave helderwetendheid weten paragnosten dingen die ze normaal gesproken niet zouden kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over toekomstige gebeurtenissen of dingen die zich afspelen in het hier en nu.

Tot slot is er nog de gave heldervoelend, bij deze gave voelen paragnosten emoties van anderen of aanwijzingen die ze krijgen vanuit de andere wereld.

Wat is een medium?

Online kun je ook in contact komen met een medium. Een medium is ook iemand die over een bijzondere gave beschikt, namelijk het contact maken met de andere wereld.

Een medium (in Nederland of Belgie) kan verschillende dingen voor je doen, ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met jouw overledenen. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je zeker dat je overleden dierbare nog bij je is.

Naast het contact leggen met jouw overleden dierbaren, hebben ook mediums gaven zoals een paragnost ook heeft. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderruikend zijn.

Waarmee kan een medium/paragnost jou helpen?

Tijdens een consult met een medium/paragnost (in Nederland of Belgie) is het zo dat zij jou met heel verschillende situaties kunnen helpen. Zo is het als eerst zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Jij kan aan een medium/paragnost een vraag stellen die jij hebt over de liefde, relaties, werk of jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Doordat een medium/paragnost helderziende, helderhorende of helderwetende is hebben zij een antwoord op de vraag die jij hebt.

Daarbij kan een heldervoelend, helderwetend, heldervoelend, helderziend medium/paragnost (in Nederland of Belgie) voor jou ook de toekomst voorspellen. Zij weten, zien of voelen situaties uit het verleden, heden en toekomst. Mediums en paragnosten die paranormaal zijn kunnen op deze manier jou inzicht geven in situaties die zijn gebeurt of situaties die nog zullen plaats vinden. Tijdens een gesprek wordt dit aan jou duidelijk gemaakt door de consulenten. Een toekomst voorspelling is niet altijd leidend in jouw leven, het kan best zo zijn dat er situaties veranderen waardoor de voorspelling ook verandert. Dit kun je daarom beter zien als een advies van een medium/paragnost.

Een spiritueel coach voor al jouw problemen

Een helderziende, een helderhorende of een helderwetende is er niet alleen voor jou om eerlijk antwoorden te geven op alle vragen. Onze paragnosten zijn namelijk ook voor jou beschikbaar als jij met hen wil praten over andere zaken.

Er zijn vele mensen die met problemen rond lopen die zij met niemand durven te bespreken, ook om deze reden kun jij bij een medium/paragnost terecht. Zij kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Dit luisterend ook kan zijn voor goede gesprekken, over alle zaken die jou bezig houden.

Zo kun jij met een spiritueel coach eerlijk praten over iets dat jou bezig houdt. Hierbij kun jij denken aan liefde, werk of je relatie. Een medium/paragnost kan jou dan een helder advies geven over wat jij het beste in deze situatie kan doen.

Een luisterend oor van een paragnost/medium kan jou helpen zodat jij de situatie vanaf een andere kant van bekijken. Het is zo dat een paragnost/medium namelijk beter weet wat er in de situatie zal gaan gebeuren. Dit weten zij omdat gidsen hun deze informatie doorgeven.

De paranormale gaven die onze paragnosten hebben zullen jou dus het spirituele inzicht geven dat jij nodig hebt. Een spiritueel coach kan jou op allerlei manieren helpen met zaken waar jij dagelijks mee bezig bent.

Kaarten leggen door een paragnost of medium

Gene zijde zorgt er voor dat onze paragnosten en mediums contact kunnen maken met jouw energie. Het is zo dat een paragnost of een medium kaarten kan leggen, maar het is ook mogelijk om de tarotkaarten te gebruiken.

Tijdens een gesprek met een consulent die gespecialiseerd is in het leggen van kaarten kun jij de antwoorden krijgen die jij nodig hebt. Een medium of paragnost kan dit tijdens een gesprek voor jou doen zodat jij inzicht en antwoord krijgt. Deze inzichten kun jij krijgen door spirituele kaarten te laten leggen. Dit kunnen lenormand kaarten of tarot kaarten zijn.

Lenormand kaartlegging door een medium

Lenormand kaarten zijn een manier om de toekomst te voorspellen. Deze kaarten kunnen door een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk om voor jou een drie kaarten legging te doen, maar ook een celtische drie kaarten legging. Een celtische drie kaart legging is een manier om de situatie waar jij in zit te duiden.

Tarotlegging door een helderziend medium

Met tarot kaarten is het mogelijk om de toekomst voorspelling te doen, maar dit is niet de enige optie. Zo kun jij er ook voor kiezen om de tarot kaarten te gebruiken voor een dag- of weekoverzicht. Dit kan erg handig zijn als jij weet wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Een andere optie is natuurlijk het laten leggen van de tarot kaarten voor een maandelijkse of jaarlijkse voorspelling. Dit kan erg interessant zijn om te weten hoe jou toekomst eruit ziet.

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan deze kaarten leggen, maar het is ook mogelijk voor jou om dit te doen. Door de kaarten op de juiste manier te leggen kun je namelijk de antwoorden krijgen die jij nodig hebt.

Hulp van een paragnoste bij relatie problemen

Als jij problemen hebt in de liefde dan kan de hulp van een helderziend, helderwetend of heldervoelend coach erg fijn zijn. Dit is omdat zij al weten wat er in een bepaalde situatie zal gaan gebeuren. Daarbij kan een heldervoelend medium ook de emoties van een ander aanvoelen.

Dit is erg fijn als jij hulp nodig hebt in een relatie of met liefdesproblemen. Deze paragnost kan namelijk voor jou de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Het is wel belangrijk dat jij open staat voor de antwoorden die je krijgt. Dit is omdat een paragnost of medium namelijk wel weet wat er gaat gebeuren, maar zij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

Fotoreading door een medium of paragnost

Fotoreading is ook een methode dat een medium of paragnoste (in Nederland of Belgie) tijdens een consult kan toepassen, bij fotoreading is het zo dat de paragnost of het medium contact probeert te maken met de energie die van de afbeelding afkomstig is. Een fotoreading is dan ook een reading op basis van een foto.

Het kan soms erg lastig zijn om contact te maken met je gidsen of engelen, maar dit is niet het enige waarvoor fotoreading goed kan zijn. Een fotoreading is ook een manier om contact te maken met overleden familieleden of vrienden.

Door een fotoreading te laten doen kun jij dus contact maken met degene die je wilt bereiken. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of de paragnost de energie van de afbeelding probeert te lezen. Dit kan erg interessant zijn, want zo kun jij dus contact maken met mensen die je niet meer in levende lijve kunt bereiken.

Healing door een medium of paragnost

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan voor jou ook healing uitvoeren. Dit wil zeggen dat hij of zij energie vanuit het universum naar jou toe stuurt. Deze energie komt uit de bron en is onschadelijk voor je.

Door deze energie te ontvangen kun jij weer in balans komen. Dit is erg fijn wanneer jij je niet lekker voelt of wanneer je een stuk moe bent. Deze energie zal ervoor zorgen dat jij weer uitgerust bent en weer volop kunt genieten van het leven.

Healing op afstand is mogelijk door middel van een audio- of videoboodschap. Deze boodschap kan je dan beluisteren wanneer het jou uitkomt. Het is aan te raden om deze boodschap tijdens een moment van rust in te zetten, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Tijdens een consult met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij open staat voor de energie die naar je toe gestuurd wordt. Wanneer jij dit niet doet zal de energie niet optimaal werken en kun je er minder baat bij hebben.

 Paragnosten hulp

Vind een medium of paragnost die het beste bij jou past!

Helderziend, heldervoelend, helderhorend, consulenten met andere gaven of paragnost Eddie. Online heb je een uitgebreide keuze aan mediums en paragnosten. Het is daarom belangrijk dat jij een juiste keuze maakt voor de spirituele life coach met wie jij een consult zou willen.

Het is belangrijk dat jij weet wat heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend is voordat je paragnosten hulp inschakelt. Daarbij is het ook belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij gesprekken wilt met een medium of paragnost (in Nederland of Belgie). Het is daarom aan te raden om vooraf vragen op te stellen die jij aan een consulent zal willen stellen.

Helderzienden kunnen namelijk andere dingen dan een paragnost kan die helderhorend is. Daarbij kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) die gespecialiseerd is in lenormand kaarten of tarotkaarten ook weer andere dingen dan dat iemand kan die juist healing doet tijdens een consult.

Bel, chat of mail een helderziende paragnost

Verder is het voor jou belangrijk om te weten op welke manier jij een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan spreken. Bel jij liever? Dan heb je de mogelijkheid om met een medium of paragnost vanuit Nederland of Belgie te bellen. Als jij liever de voorkeur hebt om een chat te starten, dan is dat ook mogelijk met een medium of paragnoste. Daarbij kun jij ook de keuze maken om juist via de e-mail met een medium of paragnost te spreken.

Om gesprekken te voeren met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij credits aanschaft. Op deze manier kan jij vanuit Belgie en Nederland bellen, chatten of mailen met een medium of paragnost.

Start een chat met een spirituele coach

Heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horen.. Online kun jij per medium of paragnost zien welke gaven zij hebben en welke methoden zij toepassen tijdens een consult, zo zie je ook op welke vlakken een medium of paragnost gespecialiseerd is.

Als jij een medium of paragnost gekozen hebt met wie jij een consult wil, dan is het belangrijk dat jij de keuze maakt hoe jij dit consult laat plaats vinden (bel, chat, mail). Hiervoor kun jij dan online credits aanschaffen en het consult starten met de door jou uitgekozen persoon.

Verder dan de gaven en de methodes kun jij ook de beschikbaarheid zien per medium of paragnost. Er staat bij ieder persoon beschikbaar, in gesprek of offline. Zo kun jij zien welk medium of paragnost beschikbaar is voor een consult met jou.

Onze mediums en paragnosten zijn 24 uur per dag beschikbaar, om deze reden kun jij op ieder gewenst moment een gesprek starten. Als jij dringende vragen hebt kun jij deze dus direct stellen aan een medium of paragnost.

Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.