Paragnosten hulp

Zoek jij medium paragnosten hulp omdat jij met dingen rond loopt waar je zelf niet meer uit komt? Een paragnost of medium kan jou helpen door gesprekken te voeren. Zij kunnen jou de hulp bieden die jij nodig hebt doordat zij over een bijzondere gave beschikken.

Een paragnost of medium heeft namelijk de mogelijkheid om contact te maken met jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn, dit komt omdat zij paranormaal begaafd zijn. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Doordat zij met de andere wereld in contact kunnen staan, kunnen zij je helpen met al jouw problemen en alle vragen.

Paragnostische hulp is er in vele verschillende vormen. Je kan namelijk in contact komen met paragnosten die helderhorend, helderwetend, heldervoelend, helderziend zijn. Met deze gaven kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) jou helpen tijdens een gesprek.

In de paragnosten wereld is Paragnost Eddie een bekende paragnost. Voor hem werken verschillende consulenten die voor jou iets kunnen betekenen dit als life coach, spiritueel coach, als helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium of paragnost (in Nederland of Belgie).

Wat is een paragnost?

Een paragnost is iemand die over een bovennatuurlijke gave beschikt. Zij kunnen contact maken met de andere wereld, denk hierbij aan jouw overledenen of engelen die rondom je aanwezig zijn.

Om in contact te kunnen komen met de andere wereld moet een paragnost zichzelf helemaal openstellen. Dit kan soms best lastig zijn, want er kunnen dan allerlei beelden en geluiden door je heen flitsen. Echter, een ervaren paragnost weet precies hoe deze beelden en geluiden moeten worden geïnterpreteerd.

Zoals hierboven al aangegeven, zijn er verschillende soorten paragnosten. Deze gaven hangen samen met de manier waarop een paragnost contact maakt met de andere wereld. Zo is er bijvoorbeeld het helderhoren, hierbij horen paragnosten stemmen of geluiden die voor anderen niet hoorbaar zijn.

Een andere gave is het helderziendheid, hierbij zien paragnosten beelden uit het verleden of toekomst. Soms kunnen deze beelden erg duidelijk zijn, maar vaak zijn het vage beelden die geïnterpreteerd moeten worden.

Met de gave helderwetendheid weten paragnosten dingen die ze normaal gesproken niet zouden kunnen weten. Dit kan bijvoorbeeld informatie zijn over toekomstige gebeurtenissen of dingen die zich afspelen in het hier en nu.

Tot slot is er nog de gave heldervoelend, bij deze gave voelen paragnosten emoties van anderen of aanwijzingen die ze krijgen vanuit de andere wereld.

Wat is een medium?

Online kun je ook in contact komen met een medium. Een medium is ook iemand die over een bijzondere gave beschikt, namelijk het contact maken met de andere wereld.

Een medium (in Nederland of Belgie) kan verschillende dingen voor je doen, ze kunnen bijvoorbeeld contact leggen met jouw overledenen. Zij kunnen jou de boodschap doorgeven die zij voor je hebben. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je zeker dat je overleden dierbare nog bij je is.

Naast het contact leggen met jouw overleden dierbaren, hebben ook mediums gaven zoals een paragnost ook heeft. Een medium kan ook heldervoelend, helderwetend, helderziend en helderruikend zijn.

Waarmee kan een medium/paragnost jou helpen?

Tijdens een consult met een medium/paragnost (in Nederland of Belgie) is het zo dat zij jou met heel verschillende situaties kunnen helpen. Zo is het als eerst zo dat zij jou kunnen helpen met antwoorden en inzichten. Jij kan aan een medium/paragnost een vraag stellen die jij hebt over de liefde, relaties, werk of jouw eigen persoonlijke ontwikkeling. Doordat een medium/paragnost helderziende, helderhorende of helderwetende is hebben zij een antwoord op de vraag die jij hebt.

Daarbij kan een heldervoelend, helderwetend, heldervoelend, helderziend medium/paragnost (in Nederland of Belgie) voor jou ook de toekomst voorspellen. Zij weten, zien of voelen situaties uit het verleden, heden en toekomst. Mediums en paragnosten die paranormaal zijn kunnen op deze manier jou inzicht geven in situaties die zijn gebeurt of situaties die nog zullen plaats vinden. Tijdens een gesprek wordt dit aan jou duidelijk gemaakt door de consulenten. Een toekomst voorspelling is niet altijd leidend in jouw leven, het kan best zo zijn dat er situaties veranderen waardoor de voorspelling ook verandert. Dit kun je daarom beter zien als een advies van een medium/paragnost.

Een spiritueel coach voor al jouw problemen

Een helderziende, een helderhorende of een helderwetende is er niet alleen voor jou om eerlijk antwoorden te geven op alle vragen. Onze paragnosten zijn namelijk ook voor jou beschikbaar als jij met hen wil praten over andere zaken.

Er zijn vele mensen die met problemen rond lopen die zij met niemand durven te bespreken, ook om deze reden kun jij bij een medium/paragnost terecht. Zij kunnen jou een luisterend oor bieden als jij dit nodig hebt. Dit luisterend ook kan zijn voor goede gesprekken, over alle zaken die jou bezig houden.

Zo kun jij met een spiritueel coach eerlijk praten over iets dat jou bezig houdt. Hierbij kun jij denken aan liefde, werk of je relatie. Een medium/paragnost kan jou dan een helder advies geven over wat jij het beste in deze situatie kan doen.

Een luisterend oor van een paragnost/medium kan jou helpen zodat jij de situatie vanaf een andere kant van bekijken. Het is zo dat een paragnost/medium namelijk beter weet wat er in de situatie zal gaan gebeuren. Dit weten zij omdat gidsen hun deze informatie doorgeven.

De paranormale gaven die onze paragnosten hebben zullen jou dus het spirituele inzicht geven dat jij nodig hebt. Een spiritueel coach kan jou op allerlei manieren helpen met zaken waar jij dagelijks mee bezig bent.

Kaarten leggen door een paragnost of medium

Gene zijde zorgt er voor dat onze paragnosten en mediums contact kunnen maken met jouw energie. Het is zo dat een paragnost of een medium kaarten kan leggen, maar het is ook mogelijk om de tarotkaarten te gebruiken.

Tijdens een gesprek met een consulent die gespecialiseerd is in het leggen van kaarten kun jij de antwoorden krijgen die jij nodig hebt. Een medium of paragnost kan dit tijdens een gesprek voor jou doen zodat jij inzicht en antwoord krijgt. Deze inzichten kun jij krijgen door spirituele kaarten te laten leggen. Dit kunnen lenormand kaarten of tarot kaarten zijn.

Lenormand kaartlegging door een medium

Lenormand kaarten zijn een manier om de toekomst te voorspellen. Deze kaarten kunnen door een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) op verschillende manieren gelegd worden. Zo is het mogelijk om voor jou een drie kaarten legging te doen, maar ook een celtische drie kaarten legging. Een celtische drie kaart legging is een manier om de situatie waar jij in zit te duiden.

Tarotlegging door een helderziend medium

Met tarot kaarten is het mogelijk om de toekomst voorspelling te doen, maar dit is niet de enige optie. Zo kun jij er ook voor kiezen om de tarot kaarten te gebruiken voor een dag- of weekoverzicht. Dit kan erg handig zijn als jij weet wat er de komende tijd gaat gebeuren.

Een andere optie is natuurlijk het laten leggen van de tarot kaarten voor een maandelijkse of jaarlijkse voorspelling. Dit kan erg interessant zijn om te weten hoe jou toekomst eruit ziet.

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan deze kaarten leggen, maar het is ook mogelijk voor jou om dit te doen. Door de kaarten op de juiste manier te leggen kun je namelijk de antwoorden krijgen die jij nodig hebt.

Hulp van een paragnoste bij relatie problemen

Als jij problemen hebt in de liefde dan kan de hulp van een helderziend, helderwetend of heldervoelend coach erg fijn zijn. Dit is omdat zij al weten wat er in een bepaalde situatie zal gaan gebeuren. Daarbij kan een heldervoelend medium ook de emoties van een ander aanvoelen.

Dit is erg fijn als jij hulp nodig hebt in een relatie of met liefdesproblemen. Deze paragnost kan namelijk voor jou de antwoorden geven die jij nodig hebt.

Het is wel belangrijk dat jij open staat voor de antwoorden die je krijgt. Dit is omdat een paragnost of medium namelijk wel weet wat er gaat gebeuren, maar zij kunnen hier geen invloed op uitoefenen.

Fotoreading door een medium of paragnost

Fotoreading is ook een methode dat een medium of paragnoste (in Nederland of Belgie) tijdens een consult kan toepassen, bij fotoreading is het zo dat de paragnost of het medium contact probeert te maken met de energie die van de afbeelding afkomstig is. Een fotoreading is dan ook een reading op basis van een foto.

Het kan soms erg lastig zijn om contact te maken met je gidsen of engelen, maar dit is niet het enige waarvoor fotoreading goed kan zijn. Een fotoreading is ook een manier om contact te maken met overleden familieleden of vrienden.

Door een fotoreading te laten doen kun jij dus contact maken met degene die je wilt bereiken. Een fotoreading is een reading waarbij het medium of de paragnost de energie van de afbeelding probeert te lezen. Dit kan erg interessant zijn, want zo kun jij dus contact maken met mensen die je niet meer in levende lijve kunt bereiken.

Healing door een medium of paragnost

Een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan voor jou ook healing uitvoeren. Dit wil zeggen dat hij of zij energie vanuit het universum naar jou toe stuurt. Deze energie komt uit de bron en is onschadelijk voor je.

Door deze energie te ontvangen kun jij weer in balans komen. Dit is erg fijn wanneer jij je niet lekker voelt of wanneer je een stuk moe bent. Deze energie zal ervoor zorgen dat jij weer uitgerust bent en weer volop kunt genieten van het leven.

Healing op afstand is mogelijk door middel van een audio- of videoboodschap. Deze boodschap kan je dan beluisteren wanneer het jou uitkomt. Het is aan te raden om deze boodschap tijdens een moment van rust in te zetten, zodat je er optimaal van kunt genieten.

Tijdens een consult met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij open staat voor de energie die naar je toe gestuurd wordt. Wanneer jij dit niet doet zal de energie niet optimaal werken en kun je er minder baat bij hebben.

 Paragnosten hulp

Vind een medium of paragnost die het beste bij jou past!

Helderziend, heldervoelend, helderhorend, consulenten met andere gaven of paragnost Eddie. Online heb je een uitgebreide keuze aan mediums en paragnosten. Het is daarom belangrijk dat jij een juiste keuze maakt voor de spirituele life coach met wie jij een consult zou willen.

Het is belangrijk dat jij weet wat heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderwetend is voordat je paragnosten hulp inschakelt. Daarbij is het ook belangrijk dat jij goed weet om welke reden jij gesprekken wilt met een medium of paragnost (in Nederland of Belgie). Het is daarom aan te raden om vooraf vragen op te stellen die jij aan een consulent zal willen stellen.

Helderzienden kunnen namelijk andere dingen dan een paragnost kan die helderhorend is. Daarbij kan een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) die gespecialiseerd is in lenormand kaarten of tarotkaarten ook weer andere dingen dan dat iemand kan die juist healing doet tijdens een consult.

Bel, chat of mail een helderziende paragnost

Verder is het voor jou belangrijk om te weten op welke manier jij een medium of paragnost (in Nederland of Belgie) kan spreken. Bel jij liever? Dan heb je de mogelijkheid om met een medium of paragnost vanuit Nederland of Belgie te bellen. Als jij liever de voorkeur hebt om een chat te starten, dan is dat ook mogelijk met een medium of paragnoste. Daarbij kun jij ook de keuze maken om juist via de e-mail met een medium of paragnost te spreken.

Om gesprekken te voeren met een medium of paragnost is het belangrijk dat jij credits aanschaft. Op deze manier kan jij vanuit Belgie en Nederland bellen, chatten of mailen met een medium of paragnost.

Start een chat met een spirituele coach

Heldervoelend, helderwetend, helderziend of helder horen.. Online kun jij per medium of paragnost zien welke gaven zij hebben en welke methoden zij toepassen tijdens een consult, zo zie je ook op welke vlakken een medium of paragnost gespecialiseerd is.

Als jij een medium of paragnost gekozen hebt met wie jij een consult wil, dan is het belangrijk dat jij de keuze maakt hoe jij dit consult laat plaats vinden (bel, chat, mail). Hiervoor kun jij dan online credits aanschaffen en het consult starten met de door jou uitgekozen persoon.

Verder dan de gaven en de methodes kun jij ook de beschikbaarheid zien per medium of paragnost. Er staat bij ieder persoon beschikbaar, in gesprek of offline. Zo kun jij zien welk medium of paragnost beschikbaar is voor een consult met jou.

Onze mediums en paragnosten zijn 24 uur per dag beschikbaar, om deze reden kun jij op ieder gewenst moment een gesprek starten. Als jij dringende vragen hebt kun jij deze dus direct stellen aan een medium of paragnost.

Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
Desiree
Desiree
000212
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Bob
Bob
000238
   
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
online
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Mandy
Mandy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Enya
Enya
000266
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen ik ben helderziend,helderwetend,heldervoelend medium met aangebore gave overgerfd van mijn overgroot moeder uit india. ik ben ook gespecialiseerd op het gebied van transformatieprocessen,begeleiding coaching in het bedrijfsleven en liefdesgebied met ook uitzondering in tweelingzielprocessen en traumaverwerking met narsistische relaties.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Eline
Eline
000267
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost. Vragen over Liefde, werk, familie, relatieproblemen of toekomst daar zou ik je graag bij willen helpen.....
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Rosali
Rosali
000188
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Paragnost Marga
Paragnost Marga
000148
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Ik ben paragnost trsncemedium en doe healing  Ik ben heldervoelend , helderhorend, helderziend,  . Ik doe ook kaartleggen en pendelen.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Test Box
Test Box
000203
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!