Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Godenorakel

Godenorakel

Wat het goden orakel anders maakt dan andere orakelkaarten is dat dit deck mannelijk georiënteerd is. Dit wordt gezien als de tegenhanger van het godinnen orakel, waarin elke kaart is gewijd aan godinnen.

Er zijn dus veel verschillende kaart leggingen in de waarzeggerij. De goden orakel kaarten is een spel gebaseerd op mannelijke figuren en goden uit mythologieën van verschillende culturen. Zo kan je bijvoorbeeld figuren als Mimir, Adonis en Chronos vinden, maar ook de Griekse goden bijvoorbeeld.

Als je een mannelijke lezer hebt, is dit een geweldig spel om te kiezen. Het kaarten deck bevat ook suggesties voor affirmaties en visualisaties die bij deze mythologische figuren horen.

Wat kan je met het goden orakel?

Een topparagnost gebruikt het goden orakel om antwoorden te vinden op allerlei vragen en resulteert vaak in spirituele groei. Je gebruikt ze niet om de toekomst te voorspellen, maar vertellen de kaarten een verhaal die je kan gebruiken om bepaalde aspecten in je leven aan te pakken.

Je stelt het deck een vraag, trekt enkele kaarten en dan formuleer je een antwoord. Elke kaart heeft dus een betekenis gekoppeld aan een god of mythisch figuur. Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • De Griekse god Prometheus. De Griekse god Prometheus stal het vuur van de goden om aan de mensen te geven. De mensen leerden daardoor metaal te bewerken en een technische beschaving te ontwikkelen. Het doel van deze kaart is dat het een teken is dat je je verder wilt ontwikkelen en dat dit gezien wordt. Prometheus vraagt je om je ware gevoelens te eren en ze meer te laten zien waardoor je groeit in je innerlijke vrede. Als je deze kaart getrokken hebt dan zegt dat dat je in vele opzichten geweldig bent, hierdoor voelen mensen zich meer tot je aangetrokken.
 • Een ander voorbeeld is Zeus. Hij biedt goddelijke begeleiding aan. Hierin staat dat je teveel zorgen maakt wat resulteert in meer problemen. Je moet leren los te laten, omdat alles wel goed komt. Deze kaart geeft aan dat je geleid wordt door hogere machten, maar dat het niet erg is om hulp te vragen. In plaats van alles alleen te doen, kun je beter samenwerken met anderen.
 • Goden Orakel – Helios. Deze kaart toont aan dat jouw inspanningen van de laatste tijd niet voor niets zijn geweest, de zon schijnt voor jou! Het is de tijd van jouw leven waarin je de vruchten gaat plukken door de inspanningen uit het verleden. Je kunt het zien als dat je een boer bent, die zaden op de akkers geplant heeft. De zaden die op de akkers geplant zijn zijn aan het ontwikkelen tot de zaad ontkiemt. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je de vruchtbaarheid vergroot door het tere groen water te geven en de zaad ontkiemt als je de juiste aandacht geeft zodat ze blijven groeien. Deze kaart wijst erop dat jouw harde werken en het zware werk niet voor niets is geweest. Deze kaart spoort ook aan om jouw levensdoel te bereiken, ondanks de obstakels die je onderweg tegenkomt.
 • Eiken Koning. Deze kaart lijkt op een aantal vlakken op de Hulst Koning. Deze kaart symboliseert spirituele groei. Je kan bijvoorbeeld je gevoelens van verwarring de overhand laten nemen, waardoor de spirituele kracht ondermijnen wordt. Het is belangrijk om op jezelf te vertrouwen en je angsten los te laten. Het is hiervoor belangrijk om je hoofd leeg te maken.
 • Hephaestus. Deze kaart staat symbool voor het overwinnen van problemen, en negatieve verandering zodat jij het een stuk makkelijker krijgt. Deze problemen kunnen zich afspelen in de liefde, werk, familie of vrienden. Deze kaart stuurt je de juiste weg op met de boodschap dat jij klaar bent om deze problemen op te lossen.

Hoe gebruik je de goden orakel?

Als je werkt met het kaartspel kun je de goede weg vinden in je leven, maar ook tot nieuwe inzichten komen. Je kunt eerst beginnen met het opstellen van een vraag, daarna kies je hoeveel kaarten je gaat trekken. Zo kun je er voor kiezen om 3 kaarten te trekken, waarbij de eerste de herkomst van het probleem is, de tweede de aard van het probleem en de laatste de oplossing is voor een probleem.

Je kunt dus aan de hand van deze kaarten antwoorden krijgen over verschillende situaties en mogelijke problemen. dit kan gaan over liefde, wat wijsheid is, iets dat gebeurt is de afgelopen tijd maar ook jouw levenspad en jouw levensdoel.

 • Voorbeelden van vragen die je kunt stellen zijn:
 • Hoe kan ik meer innerlijke rust vinden?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat heb ik de afgelopen tijd gemist?
 • Wat is er aan mij dat anderen niet hoeven weten?
 • Ik voel me verward, wat moet ik doen?
 • Wat is wijsheid?

Zoals je kan zien kun je het goden orakel over allerlei verschillende dingen vragen. Zo kun je er achter komen wat jij nodig hebt in verschillende situaties en dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen.

Hoeveel kaarten trek ik?

Dit is afhankelijk van de vraag die je stelt. Soms is het beter om maar 1 kaart te trekken, dan krijg je een duidelijker antwoord op iets waar je al over nadenkt. Als je echter meer advies nodig hebt of niet weet waar je moet beginnen kun je er ook voor kiezen om 3 of meer kaarten te trekken. Dit geeft dan meer inzicht in de situatie en mogelijke antwoorden die je nodig hebt.

Naast deze standaard leggingen zijn er ook andere manieren om de kaarten te leggen. Dit hangt echter af van het doel waarvoor je het goden orakel gebruikt en de vraag die je stelt. Elke keer dat je een kaart trekt is het belangrijk dat je de betekenis ervan kent, zodat je weet wat de kaart jou te vertellen heeft.

Wanneer je gaat werken met het goden orakel is het belangrijk dat je een open mind hebt. Zo kun je de antwoorden die je krijgt beter verwerken en toepassen in je leven. De goden orakel is dus een spel waarbij je antwoorden kunt krijgen op vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Het is belangrijk dat je weet wat de betekenis van de kaarten is, zodat je ze goed kunt interpreteren. Je kunt het goden orakel gebruiken wanneer je wilt, maar het is wel handig om een vraag te hebben waar je echt antwoord op wilt hebben. Zo weet je zeker dat je de juiste kaart(en) trekt en dat deze jou ook echt kunnen helpen.

De godinnen orakel kaarten

Ook zijn er godinnen orakelkaarten. Godinnen zijn engelachtige, liefdevolle wezens, die jou onbewust graag willen helpen in jouw leven. Zodat jij de bevestiging zien gaat, of dat je naar een hoger en nieuw niveau komt. Uit verschillende culturen zullen de godinnen jou helpen. Iedere kaart die getrokken wordt heeft een betekenis of een boodschap.

Deze boodschap zal helpen om jouw gedachten leeg te maken, de kwaliteit van leven te vergroten, jou voldoening te geven of zorgen dat je overtuigd bent van jouw eigen kunnen. Dit kan gaan over goede dingen, maar ook mindere dingen. Ook kan het gaan over iets dat je nog te wachten staat of dat een tijd terug gebeurt is.

Wanneer je een godin hebt getrokken, kun je er voor kiezen om meer te weten te komen over die specifieke godin. Dit kan je helpen bij het interpreteren van de kaart en de boodschap die deze jou te vertellen heeft. Er zijn veel verschillende soorten godinnen, dus er is vast wel eentje die bij jouw situatie past.

Als je een godin orakelkaart hebt getrokken, is het belangrijk dat je deze gaat interpreteren. Dit kan je doen door na te denken over wat jij nodig hebt in jouw leven en welke boodschap de godin jou probeert te geven. Dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen en het maken van keuzes in jouw leven.

Door deze kaarten kan het zijn dat jouw ware gevoelens naar boven komen, maar ook juist dat je innerlijke vrede zal ervaren. Wanneer je deze kaarten gaat trekken is het belangrijk dat je een vraag hebt die je wilt stellen. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt nadenken over welke kaart(en) je nodig hebt en wat deze jou te vertellen heeft.

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor