Godenorakel

Godenorakel

Wat het godenorakel anders maakt dan andere orakelkaarten is dat dit deck mannelijk georiënteerd is. Dit wordt gezien als de tegenhanger van het godinnen orakel, waarin elke kaart is gewijd aan godinnen.

Er zijn dus veel verschillende kaart leggingen in de waarzeggerij. De goden orakel kaarten is een spel gebaseerd op mannelijke figuren en goden uit mythologieën van verschillende culturen. Zo kan je bijvoorbeeld figuren als Mimir, Adonis en Chronos vinden, maar ook de Griekse goden bijvoorbeeld.

Als je een mannelijke lezer hebt, is dit een geweldig spel om te kiezen. Het kaarten deck bevat ook suggesties voor affirmaties en visualisaties die bij deze mythologische figuren horen.

Wat kun je met het godenorakel

Een topparagnost gebruikt het godenorakel om antwoorden te vinden op allerlei vragen en resulteert vaak in spirituele groei. Je gebruikt ze niet om de toekomst te voorspellen, maar vertellen de kaarten een verhaal die je kan gebruiken om bepaalde aspecten in je leven aan te pakken.

Je stelt het deck een vraag, trekt enkele kaarten en dan formuleer je een antwoord. Elke kaart heeft dus een betekenis gekoppeld aan een god of mythisch figuur.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • De Griekse god Prometheus. De Griekse god Prometheus stal het vuur van de goden om aan de mensen te geven. De mensen leerden daardoor metaal te bewerken en een technische beschaving te ontwikkelen. Het doel van deze kaart is dat het een teken is dat je je verder wilt ontwikkelen en dat dit gezien wordt. Prometheus vraagt je om je ware gevoelens te eren en ze meer te laten zien waardoor je groeit in je innerlijke vrede. Als je deze kaart getrokken hebt dan zegt dat dat je in vele opzichten geweldig bent, hierdoor voelen mensen zich meer tot je aangetrokken.
 • Een ander voorbeeld is Zeus. Hij biedt goddelijke begeleiding aan. Hierin staat dat je teveel zorgen maakt wat resulteert in meer problemen. Je moet leren los te laten, omdat alles wel goed komt. Deze kaart geeft aan dat je geleid wordt door hogere machten, maar dat het niet erg is om hulp te vragen. In plaats van alles alleen te doen, kun je beter samenwerken met anderen.

Maar ook!

 • Goden Orakel – Helios. Deze kaart toont aan dat jouw inspanningen van de laatste tijd niet voor niets zijn geweest, de zon schijnt voor jou! Het is de tijd van jouw leven waarin je de vruchten gaat plukken door de inspanningen uit het verleden. Je kunt het zien als dat je een boer bent, die zaden op de akkers geplant heeft. De zaden die op de akkers geplant zijn zijn aan het ontwikkelen tot de zaad ontkiemt. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je de vruchtbaarheid vergroot door het tere groen water te geven en de zaad ontkiemt als je de juiste aandacht geeft zodat ze blijven groeien. Deze kaart wijst erop dat jouw harde werken en het zware werk niet voor niets is geweest. Deze kaart spoort ook aan om jouw levensdoel te bereiken, ondanks de obstakels die je onderweg tegenkomt.
 • Eiken Koning. Deze kaart lijkt op een aantal vlakken op de Hulst Koning. Deze kaart symboliseert spirituele groei. Je kan bijvoorbeeld je gevoelens van verwarring de overhand laten nemen, waardoor de spirituele kracht ondermijnen wordt. Het is belangrijk om op jezelf te vertrouwen en je angsten los te laten. Het is hiervoor belangrijk om je hoofd leeg te maken.
 • Hephaestus. Deze kaart staat symbool voor het overwinnen van problemen, en negatieve verandering zodat jij het een stuk makkelijker krijgt. Deze problemen kunnen zich afspelen in de liefde, werk, familie of vrienden. Deze kaart stuurt je de juiste weg op met de boodschap dat jij klaar bent om deze problemen op te lossen.

Hoe gebruik je het godenorakel

Als je werkt met het kaartspel kun je de goede weg vinden in je leven, maar ook tot nieuwe inzichten komen. Je kunt eerst beginnen met het opstellen van een vraag, daarna kies je hoeveel kaarten je gaat trekken. Zo kun je er voor kiezen om 3 kaarten te trekken, waarbij de eerste de herkomst van het probleem is, de tweede de aard van het probleem en de laatste de oplossing is voor een probleem.

Je kunt dus aan de hand van deze kaarten antwoorden krijgen over verschillende situaties en mogelijke problemen. dit kan gaan over liefde, wat wijsheid is, iets dat gebeurt is de afgelopen tijd maar ook jouw levenspad en jouw levensdoel.

 • Voorbeelden van vragen die je kunt stellen zijn:
 • Hoe kan ik meer innerlijke rust vinden?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat heb ik de afgelopen tijd gemist?
 • Wat is er aan mij dat anderen niet hoeven weten?
 • Ik voel me verward, wat moet ik doen?
 • Wat is wijsheid?

Zoals je kan zien kun je het goden orakel over allerlei verschillende dingen vragen. Zo kun je er achter komen wat jij nodig hebt in verschillende situaties en dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen. Godenorakel.

Hoeveel kaarten trek ik

Dit is afhankelijk van de vraag die je stelt. Soms is het beter om maar 1 kaart te trekken, dan krijg je een duidelijker antwoord op iets waar je al over nadenkt. Als je echter meer advies nodig hebt of niet weet waar je moet beginnen kun je er ook voor kiezen om 3 of meer kaarten te trekken. Dit geeft dan meer inzicht in de situatie en mogelijke antwoorden die je nodig hebt.

Naast deze standaard leggingen zijn er ook andere manieren om de kaarten te leggen. Dit hangt echter af van het doel waarvoor je het goden orakel gebruikt en de vraag die je stelt. Elke keer dat je een kaart trekt is het belangrijk dat je de betekenis ervan kent, zodat je weet wat de kaart jou te vertellen heeft.

Wanneer je gaat werken met het goden orakel is het belangrijk dat je een open mind hebt. Zo kun je de antwoorden die je krijgt beter verwerken en toepassen in je leven. De goden orakel is dus een spel waarbij je antwoorden kunt krijgen op vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Het is belangrijk dat je weet wat de betekenis van de kaarten is, zodat je ze goed kunt interpreteren. Je kunt het goden orakel gebruiken wanneer je wilt, maar het is wel handig om een vraag te hebben waar je echt antwoord op wilt hebben. Zo weet je zeker dat je de juiste kaart(en) trekt en dat deze jou ook echt kunnen helpen.

De godinnen orakel kaarten

Ook zijn er godinnen orakelkaarten. Godinnen zijn engelachtige, liefdevolle wezens, die jou onbewust graag willen helpen in jouw leven. Zodat jij de bevestiging zien gaat, of dat je naar een hoger en nieuw niveau komt. Uit verschillende culturen zullen de godinnen jou helpen. Iedere kaart die getrokken wordt heeft een betekenis of een boodschap. Godenorakel.

Deze boodschap zal helpen om jouw gedachten leeg te maken, de kwaliteit van leven te vergroten, jou voldoening te geven of zorgen dat je overtuigd bent van jouw eigen kunnen. Dit kan gaan over goede dingen, maar ook mindere dingen. Ook kan het gaan over iets dat je nog te wachten staat of dat een tijd terug gebeurt is.

Een godinorakel kaart getrokken wat nu

Wanneer je een godin hebt getrokken, kun je er voor kiezen om meer te weten te komen over die specifieke godin. Dit kan je helpen bij het interpreteren van de kaart en de boodschap die deze jou te vertellen heeft. Er zijn veel verschillende soorten godinnen, dus er is vast wel eentje die bij jouw situatie past.

Als je een godenorakelkaart hebt getrokken, is het belangrijk dat je deze gaat interpreteren. Dit kan je doen door na te denken over wat jij nodig hebt in jouw leven en welke boodschap de godin jou probeert te geven. Dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen en het maken van keuzes in jouw leven.

Door deze godenorakel kaarten kan het zijn dat jouw ware gevoelens naar boven komen, maar ook juist dat je innerlijke vrede zal ervaren. Wanneer je deze kaarten gaat trekken is het belangrijk dat je een vraag hebt die je wilt stellen. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt nadenken over welke kaart(en) je nodig hebt en wat deze jou te vertellen heeft. Bij Qmediums vind je spiritueel consulenten die de godenorakel kaarten voor je kunnen uitleggen. Bel of chat gerust met ze.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.