Godenorakel

Wat het godenorakel anders maakt dan andere orakelkaarten is dat dit deck mannelijk georiënteerd is. Dit wordt gezien als de tegenhanger van het godinnen orakel, waarin elke kaart is gewijd aan godinnen.

Er zijn dus veel verschillende kaart leggingen in de waarzeggerij. De goden orakel kaarten is een spel gebaseerd op mannelijke figuren en goden uit mythologieën van verschillende culturen. Zo kan je bijvoorbeeld figuren als Mimir, Adonis en Chronos vinden, maar ook de Griekse goden bijvoorbeeld.

Als je een mannelijke lezer hebt, is dit een geweldig spel om te kiezen. Het kaarten deck bevat ook suggesties voor affirmaties en visualisaties die bij deze mythologische figuren horen.

Wat kun je met het godenorakel

Een topparagnost gebruikt het godenorakel om antwoorden te vinden op allerlei vragen en resulteert vaak in spirituele groei. Je gebruikt ze niet om de toekomst te voorspellen, maar vertellen de kaarten een verhaal die je kan gebruiken om bepaalde aspecten in je leven aan te pakken.

Je stelt het deck een vraag, trekt enkele kaarten en dan formuleer je een antwoord. Elke kaart heeft dus een betekenis gekoppeld aan een god of mythisch figuur.

Een aantal voorbeelden hiervan zijn:

 • De Griekse god Prometheus. De Griekse god Prometheus stal het vuur van de goden om aan de mensen te geven. De mensen leerden daardoor metaal te bewerken en een technische beschaving te ontwikkelen. Het doel van deze kaart is dat het een teken is dat je je verder wilt ontwikkelen en dat dit gezien wordt. Prometheus vraagt je om je ware gevoelens te eren en ze meer te laten zien waardoor je groeit in je innerlijke vrede. Als je deze kaart getrokken hebt dan zegt dat dat je in vele opzichten geweldig bent, hierdoor voelen mensen zich meer tot je aangetrokken.
 • Een ander voorbeeld is Zeus. Hij biedt goddelijke begeleiding aan. Hierin staat dat je teveel zorgen maakt wat resulteert in meer problemen. Je moet leren los te laten, omdat alles wel goed komt. Deze kaart geeft aan dat je geleid wordt door hogere machten, maar dat het niet erg is om hulp te vragen. In plaats van alles alleen te doen, kun je beter samenwerken met anderen.

Maar ook!

 • Goden Orakel – Helios. Deze kaart toont aan dat jouw inspanningen van de laatste tijd niet voor niets zijn geweest, de zon schijnt voor jou! Het is de tijd van jouw leven waarin je de vruchten gaat plukken door de inspanningen uit het verleden. Je kunt het zien als dat je een boer bent, die zaden op de akkers geplant heeft. De zaden die op de akkers geplant zijn zijn aan het ontwikkelen tot de zaad ontkiemt. Het is natuurlijk vanzelfsprekend dat je de vruchtbaarheid vergroot door het tere groen water te geven en de zaad ontkiemt als je de juiste aandacht geeft zodat ze blijven groeien. Deze kaart wijst erop dat jouw harde werken en het zware werk niet voor niets is geweest. Deze kaart spoort ook aan om jouw levensdoel te bereiken, ondanks de obstakels die je onderweg tegenkomt.
 • Eiken Koning. Deze kaart lijkt op een aantal vlakken op de Hulst Koning. Deze kaart symboliseert spirituele groei. Je kan bijvoorbeeld je gevoelens van verwarring de overhand laten nemen, waardoor de spirituele kracht ondermijnen wordt. Het is belangrijk om op jezelf te vertrouwen en je angsten los te laten. Het is hiervoor belangrijk om je hoofd leeg te maken.
 • Hephaestus. Deze kaart staat symbool voor het overwinnen van problemen, en negatieve verandering zodat jij het een stuk makkelijker krijgt. Deze problemen kunnen zich afspelen in de liefde, werk, familie of vrienden. Deze kaart stuurt je de juiste weg op met de boodschap dat jij klaar bent om deze problemen op te lossen.

Hoe gebruik je het godenorakel

Als je werkt met het kaartspel kun je de goede weg vinden in je leven, maar ook tot nieuwe inzichten komen. Je kunt eerst beginnen met het opstellen van een vraag, daarna kies je hoeveel kaarten je gaat trekken. Zo kun je er voor kiezen om 3 kaarten te trekken, waarbij de eerste de herkomst van het probleem is, de tweede de aard van het probleem en de laatste de oplossing is voor een probleem.

Je kunt dus aan de hand van deze kaarten antwoorden krijgen over verschillende situaties en mogelijke problemen. dit kan gaan over liefde, wat wijsheid is, iets dat gebeurt is de afgelopen tijd maar ook jouw levenspad en jouw levensdoel.

 • Voorbeelden van vragen die je kunt stellen zijn:
 • Hoe kan ik meer innerlijke rust vinden?
 • Wat is mijn levensdoel?
 • Wat heb ik de afgelopen tijd gemist?
 • Wat is er aan mij dat anderen niet hoeven weten?
 • Ik voel me verward, wat moet ik doen?
 • Wat is wijsheid?

Zoals je kan zien kun je het goden orakel over allerlei verschillende dingen vragen. Zo kun je er achter komen wat jij nodig hebt in verschillende situaties en dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen. Godenorakel.

Hoeveel kaarten trek ik

Dit is afhankelijk van de vraag die je stelt. Soms is het beter om maar 1 kaart te trekken, dan krijg je een duidelijker antwoord op iets waar je al over nadenkt. Als je echter meer advies nodig hebt of niet weet waar je moet beginnen kun je er ook voor kiezen om 3 of meer kaarten te trekken. Dit geeft dan meer inzicht in de situatie en mogelijke antwoorden die je nodig hebt.

Naast deze standaard leggingen zijn er ook andere manieren om de kaarten te leggen. Dit hangt echter af van het doel waarvoor je het goden orakel gebruikt en de vraag die je stelt. Elke keer dat je een kaart trekt is het belangrijk dat je de betekenis ervan kent, zodat je weet wat de kaart jou te vertellen heeft.

Wanneer je gaat werken met het goden orakel is het belangrijk dat je een open mind hebt. Zo kun je de antwoorden die je krijgt beter verwerken en toepassen in je leven. De goden orakel is dus een spel waarbij je antwoorden kunt krijgen op vragen over allerlei verschillende onderwerpen. Het is belangrijk dat je weet wat de betekenis van de kaarten is, zodat je ze goed kunt interpreteren. Je kunt het goden orakel gebruiken wanneer je wilt, maar het is wel handig om een vraag te hebben waar je echt antwoord op wilt hebben. Zo weet je zeker dat je de juiste kaart(en) trekt en dat deze jou ook echt kunnen helpen.

De godinnen orakel kaarten

Ook zijn er godinnen orakelkaarten. Godinnen zijn engelachtige, liefdevolle wezens, die jou onbewust graag willen helpen in jouw leven. Zodat jij de bevestiging zien gaat, of dat je naar een hoger en nieuw niveau komt. Uit verschillende culturen zullen de godinnen jou helpen. Iedere kaart die getrokken wordt heeft een betekenis of een boodschap. Godenorakel.

Deze boodschap zal helpen om jouw gedachten leeg te maken, de kwaliteit van leven te vergroten, jou voldoening te geven of zorgen dat je overtuigd bent van jouw eigen kunnen. Dit kan gaan over goede dingen, maar ook mindere dingen. Ook kan het gaan over iets dat je nog te wachten staat of dat een tijd terug gebeurt is.

Een godinorakel kaart getrokken wat nu

Wanneer je een godin hebt getrokken, kun je er voor kiezen om meer te weten te komen over die specifieke godin. Dit kan je helpen bij het interpreteren van de kaart en de boodschap die deze jou te vertellen heeft. Er zijn veel verschillende soorten godinnen, dus er is vast wel eentje die bij jouw situatie past.

Als je een godenorakelkaart hebt getrokken, is het belangrijk dat je deze gaat interpreteren. Dit kan je doen door na te denken over wat jij nodig hebt in jouw leven en welke boodschap de godin jou probeert te geven. Dit kan je helpen bij het nemen van beslissingen en het maken van keuzes in jouw leven.

Door deze godenorakel kaarten kan het zijn dat jouw ware gevoelens naar boven komen, maar ook juist dat je innerlijke vrede zal ervaren. Wanneer je deze kaarten gaat trekken is het belangrijk dat je een vraag hebt die je wilt stellen. Dit zorgt ervoor dat je beter kunt nadenken over welke kaart(en) je nodig hebt en wat deze jou te vertellen heeft. Bij Qmediums vind je spiritueel consulenten die de godenorakel kaarten voor je kunnen uitleggen. Bel of chat gerust met ze.

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Beschikbaar
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Beschikbaar
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Kitty
Ingesprek
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Diana
Ingesprek
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.