Kwaliteit mediums voor een goed advies

Medium consulenten

Zou jij graag antwoorden willen hebben op levensvragen of liever een professionele mening over je carrière? Mediums zijn professionals die gebruik maken van hun mediumschap om cliënten eerlijk advies te geven over allerlei verschillende levenskwesties. Ze bieden hun expertise door spirituele en paranormale middelen te combineren met klassieke counseling technieken.

Met behulp van hun speciale vaardigheden zijn ze in staat om diepgaande en effectieve levens advies te geven, waarmee cliënten meer duidelijkheid of richting kunnen krijgen. Top mediums bieden hun unieke dienst aan door middel van een persoonlijk gesprek, online of telefonisch contact. Door middel van het diepgaande gesprek met hun cliënten en hun andere vaardigheden zoals helderziendheid, kunnen medium consulenten een effectieve verdieping aanbieden.

Medium consulenten

Hoe gaat een medium ter werk?

Een ervaren medium is iemand die beschikt over paranormale krachten en speciale vaardigheden. Deze kunnen worden gebruikt om cliënten inzicht te bieden in hun levenskwesties. Deze gaven zorgen ervoor dat een medium een persoonlijke verbinding kan maken met hun cliënt waardoor ze geestelijk bewustzijn en inzicht kunnen bieden. Door deze speciale vaardigheden wordt het advies dat een medium geeft nog effectiever, omdat het specifiek en persoonlijk is.

De gaven die een medium/paragnost kan hebben is helder voelend, helder ziend, helder horend, helder ruikend of helder wetend. Door deze gaven is het zo dat een ervaren medium boodschappen aan jou kan doorgeven die zij ontvangen hebben van andere entiteiten.

Doorgaans kunnen mediums ook onderbewuste patronen detecteren die cliënten hebben die aan de basis staan van de problemen. Ze geven vervolgens advies over hoe je effectiever om kunt gaan met je levenskwestie en hoe je je kracht in jezelf kunt vinden om je doel te behalen.

Onze consulenten staan cliënten bij om meer begrip, inzicht, verlichting of richting te geven. Ze helpen hun cliënten bij hun levensreis op een spirituele en paranormale manier. Voor veel mensen kan het enorm verhelderend zijn om deze vorm van advies te ontvangen. Mediums kunnen je helpen om meer inzicht te krijgen in de dingen die je meemaakt. Ze helpen je om meer greep te krijgen op je leven en zelfverzekerder te worden.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is een persoon die in staat is om informatie over je leven te ontvangen door middel van hun verhoogde sensitiviteit. Omdat ze in verbinding staan met hun innerlijke gevoel, kunnen heldervoelenden sferen en energieën voelen om de verschillende onderwerpen in je leven te begrijpen.

Een heldervoelend medium kijkt ook naar subtiele details in je persoonlijkheid die andere mensen niet zouden opmerken. Door middel van hun verhoogde sensitiviteit kan een helder voelend medium de nuances in je persoonlijkheid en verschillende situaties begrijpen.

Heldervoelende mediums/paragnosten gebruiken hun helder voelend vermogen om je te helpen bij je reis naar meer bewustzijn en inzicht. Een helder voelend medium helpt je om dieper te gaan dan wat je alleen kunt waarnemen, door middel van hun vermogen om de innerlijke processen van een situatie te begrijpen.

Ook kan een paragnost helder voelend zijn, ook is het mogelijk dat de consulent heldervoelend en helderwetend is. Het is dus mogelijk dat een medium/paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven om jou te kunnen helpen en bijstaan.

Wat is een helderziend medium?

Ook kan een medium helderziend zijn. Een helderziend medium is iemand die in staat is om informatie over je leven te ontvangen door middel van hun verhoogde visuele capaciteiten. Heldervoelende en helderziende mediums/paragnosten kunnen je helpen om meer inzicht te krijgen in je leven, doordat ze hun vermogen gebruiken om je een meer holistisch begrip van de situatie te geven.

Een helderziend medium kan je helpen bij het begrijpen van complexe problemen en bij het begrijpen van de verschillende kanten van een situatie. Ook kan een helderziend medium je door bepaalde problemen helpen navigeren, omdat ze in staat zijn om patronen en trends te zien die aan de basis staan van je situatie.

Een helder ziend medium kan je ook helpen om onderbewuste patronen en gedragspatronen te begrijpen die een potentiële belemmering kunnen vormen voor je persoonlijke groei. Ze helpen je bij het bereiken van meer bewustzijn en beter begrip van je situatie.

Wat is een helderhorend medium?

Een spiritueel coach of een medium kan ook helderhorend zijn. Helder horend wil zeggen dat het medium of de coach in staat is om informatie te ontvangen door middel van hun verhoogde auditieve capaciteiten. Door helderhorend te zijn, kunnen ze boodschappen beter horen die via een andere dimensie naar je worden gestuurd.

Een helderhorende kan je helpen om meer inzicht te krijgen in wat er onder de oppervlakte speelt. Ze gebruiken hun vermogen om informatie te horen die voor anderen niet toegankelijk is. Door deze informatie te ontvangen, kan een helderhorende medium je helpen om een dieper begrip te krijgen van de situatie waarin je verkeert.

Een medium kan ook advies geven over hoe je het beste om kunt gaan met de informatie die ze ontvangen. Ze kunnen je helpen om meer bewustzijn en inzicht te ontwikkelen over je situatie, door middel van hun vermogen om subtiele details te horen. Op deze manier kunnen helderhorende mediums je helpen om verder te gaan met je persoonlijke groei en ontwikkeling.

Wat is een helderruikend medium?

Een ervaren medium kan ook helder ruikend zijn, helderruikend wil zeggen dat het medium in staat is om informatie te ontvangen door middel van hun verhoogde olfactorische capaciteiten.

Helderruikenden zijn vaak in staat om informatie te ontvangen door gebruik te maken van hun vermogen om subtiele verschillen tussen geuren en andere energievormen waar te nemen. Door helder ruiken kunnen betrouwbare mediums energieën waarnemen die voor anderen niet toegankelijk zijn.

Wat is een helderwetend medium?

Ook een helder wetend medium kan jou handvaten mee geven omdat zij in staat zijn om informatie te ontvangen door middel van hun verhoogde cognitieve capaciteiten. Een helderwetende kan namelijk direct informatie krijgen van een andere dimensie, waardoor ze in staat zijn om complexe patronen te begrijpen en zo jouw situatie beter te begrijpen.

Helder wetende mediums kunnen je helpen bij het nemen van verantwoordelijkheid voor je leven door je bewust te maken van de dingen die tot het hier en nu hebben geleid. Door deze informatie kunnen helderwetenden je helpen om bijvoorbeeld beter om te gaan met stressvolle situaties, of om je beter voor te bereiden op veranderingen in je leven. Het kan ook helpen bij het maken van goede keuzes over de toekomst.

Helderziend, heldervoelend, helderhorend en helderwetend zijn allemaal verschillende manieren waarop een medium jou kan helpen om meer inzicht te krijgen in je leven. Door hun vermogen om informatie te ontvangen via hun verhoogde zintuigen, kunnen mediums je helpen een meer holistisch begrip te krijgen van de situatie waarin je verkeert en wat er gaande is in jouw leven.

Waarmee kan een ervaren medium jou helpen?

Een ervaren medium kan jou op vele verschillende manieren helpen en ook in diverse situaties! Of het nu gaat om persoonlijke ontwikkeling, relatie problemen, levensvragen, healing of voor een blik in de toekomst? Een allround medium is altijd bereidt om jou te helpen!

Een ervaren medium kan je helpen bij het doorgronden van veranderingsprocessen, zodat je een dieper inzicht krijgt in wat er speelt. Ze kunnen je ook helpen om meer bewust te worden van patronen uit het verleden die je gedrag beïnvloeden.

Een luisterend oor van een medium

Een medium kan jou tijdens een consult ook een luisterend oor bieden, dit kan voor allerlei situaties zijn. Wanneer het jou helpt om te praten over het verlies van een dierbare dan kan een medium je daar doorheen helpen. Het is belangrijk om te beseffen dat het gesprek geheim gehouden wordt en alle informatie alleen verschaft kan worden aan de betrokkene.

Ook als je ergens mee worstelt of je bent op zoek naar meer inzicht of steun, dan kan een medium jou daar bij helpen. Een ervaren medium kan waardevolle informatie geven over onderwerpen die voor jou relevant zijn en je ook verder kunnen helpen in je persoonlijke groei. Een medium kan je ook vragen stellen om je bewustzijn te vergroten over een situatie waarin je zit, zodat je meer inzicht krijgt en met meer vertrouwen je pad kan volgen.

Naast al het voorgaande, kunnen mediums ook begeleiding bieden bij de processen van rouwverwerking en verlies. Ze zijn meestal goed in staat om met gevoeligheid te luisteren naar wat je zegt en om de juiste vragen te stellen. Ze kunnen je helpen terugkeren naar meer innerlijke kracht, waardoor je beter in staat bent om met verlies om te gaan.

Een medium als jouw relatie coach

Ook als je worstelt met een relatie, kan een ervaren relatie coach jou helpen. Een liefdes coach is namelijk gespecialiseerd in karmische relaties, onvoorwaardelijke liefde, narcistische relaties of andere relatie problemen. Zij kunnen jou helpen om meer inzicht te krijgen in jouw relatie en je begeleiden op het pad naar meer harmonie, liefde en geluk.

Healing door een spiritueel coach

Ook is het mogelijk dat een sterk medium gespecialiseerd is in healing, healing wil zeggen dat je jouw persoonlijke energie weer in balans brengt. Een spiritueel coach kan je helpen om de oorzaak van de onbalans te achterhalen en om je te begeleiden in het vinden van meer innerlijke rust.

Zo kan een Reiki Master helpen om je vermoeidheid of stress te verlichten door een helende energiebehandeling. Een Reiki Master is namelijk iemand die bekend is met de betekenis en kracht van de Reiki energie. Een Reiki Master kan door middel van een Reiki behandeling de energiebanen van je lichaam openen en blokkades verwijderen. Een energetisch healer is juist in staat om je aura te reinigen en het chi-vloei in je lichaam te helpen herstellen. Energetische healing biedt een holistische benadering van harmonie, energiebalans en diepe rust.

Een spiritueel therapeut helpt jou om je spirituele kracht te vergroten en om de dieper liggende betekenis achter je levensvraagstukken te begrijpen. Een spirituele coach helpt je om bij jezelf thuis te komen, op zoek naar meer authenticiteit en innerlijke kracht.

Een kaartlegging voor een paragnost/medium

Ook is het mogelijk dat er een nauwkeurige kaartlegging voor jou wordt gelegd zodat deze vragen beantwoorden of juist helpen met nieuwe inzichten. Met lenormand kaarten krijg je een beeld van hoe je energie stroomt en wat er momenteel in jou leven speelt. De lenormand kaarten worden gelezen door ofwel een top medium, paragnost of heelmeester.

Ook tarot kaarten kunnen je meer inzicht geven in persoonlijke situaties. De tarot kaarten worden ook vaak gelegd als voorspelling en als hulpmiddel om verder te kijken naar de toekomst. Een intuïtieve kaartlegging kan je helpen om op zoek te gaan naar antwoorden waarop je geen vooraf gestelde vragen hebt. Intuïtieve kaarten helpen je vaak om een verbinding te maken met je onderbewustzijn en bewuste geest, waardoor jij de antwoorden op jouw vragen meer inzichtelijk krijgt.

Het leggen van mystieke lenormandkaarten, tarot kaarten of engelen kaarten helpt om jouw energie te herkaderen naar een diep inzicht, kalmte en helderheid. Door middel van deze kaarten kun je meer inzicht krijgen in jouw leven, wat er voor nodig is om verder te gaan en welke richting je op wilt gaan.

Een ervaren paragnost voor een foto reading

Ook kan een spirituele coach een fotoreading voor jou doen, dit is een manier om de energie van een persoon of situatie te lezen door middel van foto’s. Een ervaren paragnost kan helpen om onbewuste processen inzichtelijk en bewust te maken. Ze kunnen je helpen met het herkennen van patronen, beperkende overtuigingen of energetische blokkades.

Een fotoreading kan je helpen om meer helderheid te krijgen in jouw leven en om oude gevoelens los te laten die jou in de weg staan om verder te gaan. Je krijgt meer inzicht in relaties, familiebanden, dieper liggende betekenissen en er wordt een heldere visie op je leven geschetst. Een fotoreading is ontzettend krachtig om te leren wat de spiritueel coach je wil vertellen. Het is mogelijk om na een reading verandering te zien in je persoonlijke energie en op een diep niveau je situatie beter te begrijpen.

En wat kan nog meer..

Ook kan het zijn dat een (trance) medium voor jou contact kan leggen met een overleden dierbare, op deze manier krijg je een antwoord op vragen of juist inzicht in emotionele processen.

Verder kan een spiritueel coach ook helpen met het versterken van je persoonlijke intenties en de stappen die je moet nemen om je doelen te bereiken. Een spirituele coach is hierbij de gids die je op het juiste pad houdt en je helpt om vertrouwen in jezelf te krijgen.

Koffiedik kijken is ook een bekend begrip, dit is een manier om inzicht te krijgen in de toekomst. Het is een oude techniek waarbij je het restant van je koffie kan analyseren en daaruit vervolgens een beeld vormt over wat er gaat gebeuren.

Ook kan een spiritueel gids gebruik maken van het automatisch schrift. Dit is een manier om je onbewuste emoties, gedachten en ervaringen op papier te zetten. Hier wordt gekeken naar verschillende aspecten van jouw leven en wat er nog meer aan de hand is.

Kom in contact met een medium/paragnost!

Wil jij kaarten leggen door een medium/paragnost voor nieuwe inzichten? Wil jij meer weten over jouw toekomst? Wil je praten met een intuïtief gesprekspartner over alledaagse problemen? Of heb je een luisterend oor nodig van een ervaren paragnost? Online bij QMediums is het allemaal mogelijk!

Je kunt bellen, chatten of mailen met een medium of paragnost zodat je een consult kunt gaan starten. Bel een paragnost boxnummer of start nu online de chat met een medium/paragnost naar keuze!

Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.