Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Mediums Nijmegen

Mediums Nijmegen kunnen jou helpen met antwoorden op vragen of inzichten in bepaalde situaties. Het is namelijk zo dat binnen het mediumschap de mediums en paragnosten paranormale gaven hebben. Door deze gaven kan een medium of paragnost waarnemingen doen en jou op deze manier helpen met bepaalde vraagstukken.

Wil jij graag contact met mediums en paragnosten uit de omgeving Nijmegen? Online kun je contact opnemen met hen voor een heel fijn consult via de chat, email of telefoon.

Mediums Nijmegen

Welke paranormale gaven heeft een medium of paragnost Nijmegen?

Een medium of paragnost kan buitenzintuiglijke waarnemingen doen doordat zij spirituele gaven hebben. Zo kan een medium helderziend, helderhorend, helderwetend of heldervoelend zijn. Door deze gaven kunnen zij dingen waarnemen die je zonder deze gaven niet kan. Door deze waarnemingen kunnen zij jou een boodschap overbrengen in woorden en is een medium dus een soort van doorgeefluik.

Helderziendheid

Onze consulenten kunnen helderziende zijn. Dit betekent dat zij dingen kunnen zien die nog niet zichtbaar zijn voor jou. Een helderziende paragnost Nijmegen kan hierdoor boodschappen doorgeven over toekomstige gebeurtenissen of situaties.Zij worden vaak ook waarzeggers genoemd.

Heldervoelendheid

Een heldervoelend medium kan jou juist begeleiding bieden in de liefde, bij problemen of een break up. Dit komt omdat zij juist gevoelens en energieën kunnen voelen. Vaak kunnen zij aanvoelen wat er in jou leeft en waarom je bepaalde dingen voelt. Dit kan echt heel helend werken, omdat ze hierdoor inzicht kunnen geven in de emoties.

Helderwetendheid

Een helderwetend medium kan alle soorten informatie overbrengen. Zij kunnen namelijk alles weten, dit noemen we dan ook wel een helderwetende. Dit betekent dat zij geen enkel onderwerp uit de weg gaan, maar juist alles aan willen pakken. Op deze manier helpen zij je met al je vragen en proberen zij jou verder te helpen waar mogelijk.

Helderhorendheid

Een helderhorend medium is eigenlijk niet heel anders dan een helderwetend medium. Zij kunnen namelijk ook alles weten, maar krijgen de informatie juist door middel van stemmen die zij horen. Dit zijn stemmen die niet fysiek aanwezig zijn, maar wel een boodschap hebben die zij jou kunnen overbrengen.

Wil jij graag een medium of paragnost in Nijmegen? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze consulenten om te mailen, chatten of bellen.

Hoe komen mediums en paragnosten bij een zuiver antwoord?

Het is zo dat onze consulenten gespecialiseerd zijn in bepaalde methodes die zij gebruiken tijdens consulten. Het is mogelijk dat een medium gaat communiceren met overledenen, dit noemen we ook wel channelling. Tijdens een channelling sessie maakt het medium contact met de overledene en kan hij of zij jou op deze manier helpen met antwoorden.

Een andere methode die veel gebruikt wordt tijdens een reading is het leggen van kaarten. Lenormand of tarot kaarten kunnen namelijk heel veel inzicht geven in bepaalde situaties. Het is dan ook mogelijk dat je tijdens een reading vragen krijgt die je daarvoor nog niet had. Dit is heel erg fijn, want hierdoor kun je inzicht krijgen in bepaalde situaties of problemen die je had.

Informatie kan ook naar voren komen door horoscopen. Dit helpt namelijk ook heel erg bij het kiezen van een partner, het maken van keuzes of bepaalde problemen. Een horoscoop is namelijk specifiek voor iedere sterrenbeeld en kan je op deze manier helpen met inzicht krijgen in bepaalde situaties.

Hoe kom je in contact met mediums en paragnosten Nijmegen?

Je kunt op verschillende manieren consulten starten met mediums of paragnosten. Het is mogelijk om een e-mail te sturen naar mediums of paragnosten. Op een e-mail krijg je met enkele dagen reactie. Ook kun je live chatten, zodat jij je vragen kan stellen. Wil jij niet chatten of mailen maar liever bellen met mediums en paragnosten? Ook dat is een mogelijkheid. Voor het chatten of bellen is het belangrijk dat je online een eigen profiel aanmaakt.

Heb jij vragen over jouw verleden, wil je jouw gedachten delen met iemand of wil je meer inzicht in de toekomst van jouw levenspad? Wil jij antwoorden over vragen in de liefde, gezondheid of carrière? Start dan een consult met mediums of paragnosten in de provincie Gelderland zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Volg bij het kiezen van een medium altijd voor iemand waarbij jij een fijn gevoel hebt, volg je eigen intuïtie en gevoel zodat jij het beste uit het gesprek kan halen.

Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Alex
Alex
000337
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Victoria
Victoria
000361
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.