Kwaliteit mediums voor een goed advies

Paranormaal

paranormaal

Paranormaal wil zeggen dat iets buiten het normale verkeer van de natuur ligt. Het is een woord dat gebruikt wordt om iets te beschrijven dat niet kan worden uitgelegd met wetenschap of redelijkheid. Sommige mensen geloven dat er paranormale krachten zijn die onze wereld regelen. Anderen denken dat het allemaal fantasie is.

Iemand die paranormaal is, wordt paranormaal begaafd genoemd. Iemand heeft dan een paranormale gave waarmee zij paranormale verschijnselen kunnen waarnemen. Dit kan iemand zijn die helderziend is of een andere vorm van waarneming heeft, zoals buikgevoelens of gedachtenlezen.

Wat is een paranormale gave?

Iemand die paranormaal is beschikt over een paranormale gave. Deze gaven hebben zij al vanaf hun geboorte want het zitten aangeboren. Het is wel mogelijk dat paranormale kinderen nog niet doorhebben dat zij beschikken over een paranormale gave. Ook is het mogelijk dat paranormale kinderen nog niet open staan voor de paranormale waarnemingen, dan zal de gave ook niet tot uiting komen.

Iemand kan over de paranormale begaafdheid beschikken door erfelijkheid. Mocht je bijvoorbeeld opa of oma hebben die een paranormale gave had, dan is de kans groot dat jij deze gave ook van hen hebt geërfd. Je kan deze paranormale gaven wel verder ontwikkelen door middel van training en begeleiding.

Er zijn verschillende paranormale gaven die je zou kunnen hebben. Het is mogelijk dat je helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend bent. Ook kun je een paranormaal genezer, een kaartlegster, een klinisch psycholoog of een numeroloog zijn.

Een paranormale gave is niet hetzelfde als een bijzondere of buitengewone prestatie. Er wordt vaak gedacht dat atleten, kunstenaars of wetenschappers bijzondere en buitengewone dingen kunnen doen, maar dit is niet hetzelfde als een paranormale gave.

Hoe weet je of je paranormaal begaafd bent?

Heb jij zelf het idee dat je paranormaal begaafd bent? Er zijn namelijk bepaalde verschijnselen die erop kunnen duidelijk dat jij ook een paranormale gave hebt. De meeste mensen vinden dit gek en snappen dit niet, maar als jij deze signalen herkent, dan kun je komen praten met een medium of paragnost die ook paranormaal begaafd is. Onderstaande signalen kunnen erop wijzen dat jij paranormaal begaafd bent.

  • Heb jij soms dat bepaalde dromen net werkelijkheid zijn? Maar dat deze dan enkele dagen, weken of maanden dan alsnog uitkomen. Dit zijn voorspellende dromen.
  • Heb jij soms dat je bepaalde dingen waarneemt, waarbij je het idee hebt dat andere mensen dit niet opmerken? Zie jij soms dingen, en zei een ander ‘ik zag niks’ of je hoort geluiden, terwijl anderen deze geluiden niet horen. Heb jij wel eens bizarre dingen gedacht, die daarna ook echt gingen gebeuren?
  • Heb jij soms dat je weet dat iets gaat gebeuren en het daarna ook daadwerkelijk gebeurt. Denk je wel eens dat je iemand tegen gaat komen, en je diegene daarna ook echt ziet.
  • Heb jij wel eens het voorgevoel van een bepaald persoon, dat later ook echt blijkt te kloppen? Dit kan zijn dat je iets voelt over jouw beste vriend, een jongen of de buren. Je bent dan hoog sensitief.
  • Heb jij direct door wanneer iemand je aan het voorliegen is? Je kijkt dan gewoon dwars door mensen heen.
  • Heb jij het dat wanneer je een ruimte betreedt, dat je hier een bepaalde energie bij voelt en dat jij deze energie dan overneemt. Bijvoorbeeld dat je ineens erg vermoeid, erge hoofdpijn of je ineens verdrietig voelt. Je voelt dus ook de lichamelijke pijn van anderen.
  • Heb jij een speciale band met dieren. Heb jij het idee dat je dieren kan aanvoelen, en dat je direct weet wat er aan de hand is. Dan kan het zo zijn dat dieren zich tot jou aangetrokken voelen.
  • Heb je wel eens dat als je een voorwerp aanraakt, dan je direct weet van wie dat is.
  • Heb je wel eens dat je de aanwezigheid van overledenen voelt?

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande dingen? Dan zou het best eens zo kunnen zijn dat je paranormaal begaafd bent.

Soms weet, soms wie, soms denk en soms hoor je bepaalde dingen die dan ook echt daadwerkelijk gaan gebeuren. Dat soort dingen duiden op jouw paranormale begaafdheid.

paranormaal begaafd

Wat moet je doen als je denkt dat je paranormaal begaafd bent?

Wanneer jij jouw paranormale gaven verder gaat ontwikkelen, dan kun jij hier anderen mee helpen. Het paranormaal begaafd zijn komt natuurlijk wel met een aantal verantwoordelijkheden, want als jij iemand iets verteld, dan is hoe erg het ook is, maar je kan diegene hiermee wel opzadelen.

Paranormaal begaafden die net door hebben dat zij paranormaal zijn moeten de gaven zeker niet onderdrukken of ontdekken. Het kan dan juist zo zijn dat de gaven jou op een negatieve manier gaan beïnvloeden. Aan de andere kant, als je je gaven niet erkent, kun je deze niet in goede banen leiden en zorgt dat voor problemen laten. Als je paranormaal begaafd bent dan is het ook heel vermoeiend om jouw gaven te onderdrukken.

Vele mensen die paranormaal begaafd zijn vrezen ervoor dat de buitenwereld als zweverig zal gaan zien. Er zijn altijd wel bepaalde mensen die dit ook daadwerkelijk zullen vinden, maar dat zijn slechts hun gedachten. Maar het is juist mooi dat jij paranormaal begaafd bent en op een natuurlijke wijze andere mensen kan helpen. Dit met het voorzien van nuttige informatie en andere dingen. Twijfel ook niet en laat aan de buitenwereld zien dat jij paranormaal begaafd bent! Dit is een voorbeeld voor vele paranormaal begaafde kinderen. Voor paranormaal begaafde kinderen kan het lastig zijn om te merken dat zij paranormaal begaafd zijn, maar wanneer hier meer over gesproken wordt is dit voor hen ook gemakkelijker.

Wanneer jij jouw paranormale begaafdheid hebt geaccepteerd, dan is het erg belangrijk dat je blijft oefenen met de paranormale begaafdheid. Elke unieke gave vraagt natuurlijk om oefening. Je moet dus blijven oefenen met jouw paranormale begaafdheid. Zorg ervoor dat je jouw concentratie en het gevoel met jezelf verbeterd, doe dit met meditatie. Als je paranormaal begaafd bent is rust in jouw hoofd en geest heel belangrijk.

En als zullen andere mensen het raar vinden, wees trots op jouw paranormale begaafdheid, want je hebt een unieke gave waarmee jij anderen kan helpen!

Hoe kan iemand met paranormale gaven jou helpen?

Iemand die paranormaal is wordt een paragnost of medium genoemd. Zij kunnen jou met heel veel verschillende zaken helpen. Voor de waarnemingen die een paranormaal begaafde doet is geen logische verklaring, het is zo dat zij door hun paranormale gaven deze dingen voelen, weten of zien.

Wanneer jij met helderzienden, mediums of paragnosten in contact komt kunnen zij jou op vele manieren helpen. Als jij met situaties uit het verleden zit omdat je niet achter de waarheid kan komen, dan kan een medium dit voor jou uitzoeken. Zij kunnen contact leggen met overleden mensen en zij kunnen jou doorgeven wat er is gebeurd. Doordat zij contact hebben met de andere wereld weten zij ook bepaalde dingen die zij door kunnen geven aan jou.

paranormaal zijn

De toekomst voorspellen door paranormale verschijnselen

Een andere mogelijkheid is dat je vragen hebt over het leven, wat gaat er gebeuren in de toekomst. Wanneer iemand paranormaal begaafd is dan kunnen zij dit voor jou inzichtelijk maken door middel van hun gaven. Zij zien namelijk bepaalde aankomende gebeurtenissen, voelen bepaalde energieën en kunnen deze interpreteren. Hierdoor kunnen zij jou helpen met bijvoorbeeld keuzes die je wilt maken in het leven.

Ook kan het zo zijn dat er iets is gebeurd waar je niet achterkomt, dit kan een paranormaal begaafde voor jou oplossen. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie dan kun je altijd contact opnemen met een paragnost, medium of helderziende die hierin gespecialiseerd is.

Door helderziendheid is het mogelijk dat een medium of paragnost voorspellingen doet. Zij kunnen voor jou de toekomst voorspellen, maar hierbij is het wel belangrijk dat je weet dat niet alles wat zij zien ook echt gaat gebeuren. De toekomst is namelijk niet vast, en door veranderingen in het leven kan de uitkomst van e

Iemand die paranormaal begaafd is kan je dus op heel veel verschillende manieren helpen, het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je ook spreken over jouw vorig leven, een overleden broertje, een ongeboren kindje, emoties, werk, liefde of hoe jij specifieke dingen ervaart. Iemand die paranormaal is kan jou boodschappen overbrengen vanuit andere entiteiten zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Contact met iemand die paranormaal begaafd is

Wil jij graag met iemand praten die helderziend is, wie weet wat er gebeurt. Wil jij in contact komen met mensen die dingen waarnemen die je zonder spirituele gaven niet kan waarnemen? Wil jij antwoorden op vragen uit het verleden, uit je vorig leven of over de toekomst? Of wil je praten over jouw eigen paranormale gaven? Start dan een consult.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een medium of paragnost. Dit doe je door te bellen naar iemands specifieke box nummer, door te chatten of contact op te nemen via de e-mail.

Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.