Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Paranormaal

paranormaal

Paranormaal wil zeggen dat iets buiten het normale verkeer van de natuur ligt. Het is een woord dat gebruikt wordt om iets te beschrijven dat niet kan worden uitgelegd met wetenschap of redelijkheid. Sommige mensen geloven dat er paranormale krachten zijn die onze wereld regelen. Anderen denken dat het allemaal fantasie is.

Iemand die paranormaal is, wordt paranormaal begaafd genoemd. Iemand heeft dan een paranormale gave waarmee zij paranormale verschijnselen kunnen waarnemen. Dit kan iemand zijn die helderziend is of een andere vorm van waarneming heeft, zoals buikgevoelens of gedachtenlezen.

Wat is een paranormale gave?

Iemand die paranormaal is beschikt over een paranormale gave. Deze gaven hebben zij al vanaf hun geboorte want het zitten aangeboren. Het is wel mogelijk dat paranormale kinderen nog niet doorhebben dat zij beschikken over een paranormale gave. Ook is het mogelijk dat paranormale kinderen nog niet open staan voor de paranormale waarnemingen, dan zal de gave ook niet tot uiting komen.

Iemand kan over de paranormale begaafdheid beschikken door erfelijkheid. Mocht je bijvoorbeeld opa of oma hebben die een paranormale gave had, dan is de kans groot dat jij deze gave ook van hen hebt geërfd. Je kan deze paranormale gaven wel verder ontwikkelen door middel van training en begeleiding.

Er zijn verschillende paranormale gaven die je zou kunnen hebben. Het is mogelijk dat je helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend bent. Ook kun je een paranormaal genezer, een kaartlegster, een klinisch psycholoog of een numeroloog zijn.

Een paranormale gave is niet hetzelfde als een bijzondere of buitengewone prestatie. Er wordt vaak gedacht dat atleten, kunstenaars of wetenschappers bijzondere en buitengewone dingen kunnen doen, maar dit is niet hetzelfde als een paranormale gave.

Hoe weet je of je paranormaal begaafd bent?

Heb jij zelf het idee dat je paranormaal begaafd bent? Er zijn namelijk bepaalde verschijnselen die erop kunnen duidelijk dat jij ook een paranormale gave hebt. De meeste mensen vinden dit gek en snappen dit niet, maar als jij deze signalen herkent, dan kun je komen praten met een medium of paragnost die ook paranormaal begaafd is. Onderstaande signalen kunnen erop wijzen dat jij paranormaal begaafd bent.

 • Heb jij soms dat bepaalde dromen net werkelijkheid zijn? Maar dat deze dan enkele dagen, weken of maanden dan alsnog uitkomen. Dit zijn voorspellende dromen.
 • Heb jij soms dat je bepaalde dingen waarneemt, waarbij je het idee hebt dat andere mensen dit niet opmerken? Zie jij soms dingen, en zei een ander ‘ik zag niks’ of je hoort geluiden, terwijl anderen deze geluiden niet horen. Heb jij wel eens bizarre dingen gedacht, die daarna ook echt gingen gebeuren?
 • Heb jij soms dat je weet dat iets gaat gebeuren en het daarna ook daadwerkelijk gebeurt. Denk je wel eens dat je iemand tegen gaat komen, en je diegene daarna ook echt ziet.
 • Heb jij wel eens het voorgevoel van een bepaald persoon, dat later ook echt blijkt te kloppen? Dit kan zijn dat je iets voelt over jouw beste vriend, een jongen of de buren. Je bent dan hoog sensitief.
 • Heb jij direct door wanneer iemand je aan het voorliegen is? Je kijkt dan gewoon dwars door mensen heen.
 • Heb jij het dat wanneer je een ruimte betreedt, dat je hier een bepaalde energie bij voelt en dat jij deze energie dan overneemt. Bijvoorbeeld dat je ineens erg vermoeid, erge hoofdpijn of je ineens verdrietig voelt. Je voelt dus ook de lichamelijke pijn van anderen.
 • Heb jij een speciale band met dieren. Heb jij het idee dat je dieren kan aanvoelen, en dat je direct weet wat er aan de hand is. Dan kan het zo zijn dat dieren zich tot jou aangetrokken voelen.
 • Heb je wel eens dat als je een voorwerp aanraakt, dan je direct weet van wie dat is.
 • Heb je wel eens dat je de aanwezigheid van overledenen voelt?

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande dingen? Dan zou het best eens zo kunnen zijn dat je paranormaal begaafd bent.

Soms weet, soms wie, soms denk en soms hoor je bepaalde dingen die dan ook echt daadwerkelijk gaan gebeuren. Dat soort dingen duiden op jouw paranormale begaafdheid.

paranormaal begaafd

Wat moet je doen als je denkt dat je paranormaal begaafd bent?

Wanneer jij jouw paranormale gaven verder gaat ontwikkelen, dan kun jij hier anderen mee helpen. Het paranormaal begaafd zijn komt natuurlijk wel met een aantal verantwoordelijkheden, want als jij iemand iets verteld, dan is hoe erg het ook is, maar je kan diegene hiermee wel opzadelen.

Paranormaal begaafden die net door hebben dat zij paranormaal zijn moeten de gaven zeker niet onderdrukken of ontdekken. Het kan dan juist zo zijn dat de gaven jou op een negatieve manier gaan beïnvloeden. Aan de andere kant, als je je gaven niet erkent, kun je deze niet in goede banen leiden en zorgt dat voor problemen laten. Als je paranormaal begaafd bent dan is het ook heel vermoeiend om jouw gaven te onderdrukken.

Vele mensen die paranormaal begaafd zijn vrezen ervoor dat de buitenwereld als zweverig zal gaan zien. Er zijn altijd wel bepaalde mensen die dit ook daadwerkelijk zullen vinden, maar dat zijn slechts hun gedachten. Maar het is juist mooi dat jij paranormaal begaafd bent en op een natuurlijke wijze andere mensen kan helpen. Dit met het voorzien van nuttige informatie en andere dingen. Twijfel ook niet en laat aan de buitenwereld zien dat jij paranormaal begaafd bent! Dit is een voorbeeld voor vele paranormaal begaafde kinderen. Voor paranormaal begaafde kinderen kan het lastig zijn om te merken dat zij paranormaal begaafd zijn, maar wanneer hier meer over gesproken wordt is dit voor hen ook gemakkelijker.

Wanneer jij jouw paranormale begaafdheid hebt geaccepteerd, dan is het erg belangrijk dat je blijft oefenen met de paranormale begaafdheid. Elke unieke gave vraagt natuurlijk om oefening. Je moet dus blijven oefenen met jouw paranormale begaafdheid. Zorg ervoor dat je jouw concentratie en het gevoel met jezelf verbeterd, doe dit met meditatie. Als je paranormaal begaafd bent is rust in jouw hoofd en geest heel belangrijk.

En als zullen andere mensen het raar vinden, wees trots op jouw paranormale begaafdheid, want je hebt een unieke gave waarmee jij anderen kan helpen!

Hoe kan iemand met paranormale gaven jou helpen?

Iemand die paranormaal is wordt een paragnost of medium genoemd. Zij kunnen jou met heel veel verschillende zaken helpen. Voor de waarnemingen die een paranormaal begaafde doet is geen logische verklaring, het is zo dat zij door hun paranormale gaven deze dingen voelen, weten of zien.

Wanneer jij met helderzienden, mediums of paragnosten in contact komt kunnen zij jou op vele manieren helpen. Als jij met situaties uit het verleden zit omdat je niet achter de waarheid kan komen, dan kan een medium dit voor jou uitzoeken. Zij kunnen contact leggen met overleden mensen en zij kunnen jou doorgeven wat er is gebeurd. Doordat zij contact hebben met de andere wereld weten zij ook bepaalde dingen die zij door kunnen geven aan jou.

paranormaal zijn

De toekomst voorspellen door paranormale verschijnselen

Een andere mogelijkheid is dat je vragen hebt over het leven, wat gaat er gebeuren in de toekomst. Wanneer iemand paranormaal begaafd is dan kunnen zij dit voor jou inzichtelijk maken door middel van hun gaven. Zij zien namelijk bepaalde aankomende gebeurtenissen, voelen bepaalde energieën en kunnen deze interpreteren. Hierdoor kunnen zij jou helpen met bijvoorbeeld keuzes die je wilt maken in het leven.

Ook kan het zo zijn dat er iets is gebeurd waar je niet achterkomt, dit kan een paranormaal begaafde voor jou oplossen. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie dan kun je altijd contact opnemen met een paragnost, medium of helderziende die hierin gespecialiseerd is.

Door helderziendheid is het mogelijk dat een medium of paragnost voorspellingen doet. Zij kunnen voor jou de toekomst voorspellen, maar hierbij is het wel belangrijk dat je weet dat niet alles wat zij zien ook echt gaat gebeuren. De toekomst is namelijk niet vast, en door veranderingen in het leven kan de uitkomst van e

Iemand die paranormaal begaafd is kan je dus op heel veel verschillende manieren helpen, het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je ook spreken over jouw vorig leven, een overleden broertje, een ongeboren kindje, emoties, werk, liefde of hoe jij specifieke dingen ervaart. Iemand die paranormaal is kan jou boodschappen overbrengen vanuit andere entiteiten zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Contact met iemand die paranormaal begaafd is

Wil jij graag met iemand praten die helderziend is, wie weet wat er gebeurt. Wil jij in contact komen met mensen die dingen waarnemen die je zonder spirituele gaven niet kan waarnemen? Wil jij antwoorden op vragen uit het verleden, uit je vorig leven of over de toekomst? Of wil je praten over jouw eigen paranormale gaven? Start dan een consult.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een medium of paragnost. Dit doe je door te bellen naar iemands specifieke box nummer, door te chatten of contact op te nemen via de e-mail.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart