Paranormaal

paranormaal

Paranormaal wil zeggen dat iets buiten het normale verkeer van de natuur ligt. Het is een woord dat gebruikt wordt om iets te beschrijven dat niet kan worden uitgelegd met wetenschap of redelijkheid. Sommige mensen geloven dat er paranormale krachten zijn die onze wereld regelen. Anderen denken dat het allemaal fantasie is.

Iemand die paranormaal is, wordt paranormaal begaafd genoemd. Iemand heeft dan een paranormale gave waarmee zij paranormale verschijnselen kunnen waarnemen. Dit kan iemand zijn die helderziend is of een andere vorm van waarneming heeft, zoals buikgevoelens of gedachtenlezen.

Wat is een paranormale gave?

Iemand die paranormaal is beschikt over een paranormale gave. Deze gaven hebben zij al vanaf hun geboorte want het zitten aangeboren. Het is wel mogelijk dat paranormale kinderen nog niet doorhebben dat zij beschikken over een paranormale gave. Ook is het mogelijk dat paranormale kinderen nog niet open staan voor de paranormale waarnemingen, dan zal de gave ook niet tot uiting komen.

Iemand kan over de paranormale begaafdheid beschikken door erfelijkheid. Mocht je bijvoorbeeld opa of oma hebben die een paranormale gave had, dan is de kans groot dat jij deze gave ook van hen hebt geërfd. Je kan deze paranormale gaven wel verder ontwikkelen door middel van training en begeleiding.

Er zijn verschillende paranormale gaven die je zou kunnen hebben. Het is mogelijk dat je helderziend, helderhorend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend bent. Ook kun je een paranormaal genezer, een kaartlegster, een klinisch psycholoog of een numeroloog zijn.

Een paranormale gave is niet hetzelfde als een bijzondere of buitengewone prestatie. Er wordt vaak gedacht dat atleten, kunstenaars of wetenschappers bijzondere en buitengewone dingen kunnen doen, maar dit is niet hetzelfde als een paranormale gave.

Hoe weet je of je paranormaal begaafd bent?

Heb jij zelf het idee dat je paranormaal begaafd bent? Er zijn namelijk bepaalde verschijnselen die erop kunnen duidelijk dat jij ook een paranormale gave hebt. De meeste mensen vinden dit gek en snappen dit niet, maar als jij deze signalen herkent, dan kun je komen praten met een medium of paragnost die ook paranormaal begaafd is.

Onderstaande signalen kunnen erop wijzen dat jij paranormaal begaafd bent

  • Heb jij soms dat bepaalde dromen net werkelijkheid zijn? Maar dat deze dan enkele dagen, weken of maanden dan alsnog uitkomen. Dit zijn voorspellende dromen.
  • Heb jij soms dat je bepaalde dingen waarneemt, waarbij je het idee hebt dat andere mensen dit niet opmerken? Zie jij soms dingen, en zei een ander ‘ik zag niks’ of je hoort geluiden, terwijl anderen deze geluiden niet horen. Heb jij wel eens bizarre dingen gedacht, die daarna ook echt gingen gebeuren?
  • Heb jij soms dat je weet dat iets gaat gebeuren en het daarna ook daadwerkelijk gebeurt. Denk je wel eens dat je iemand tegen gaat komen, en je diegene daarna ook echt ziet.
  • Heb jij wel eens het voorgevoel van een bepaald persoon, dat later ook echt blijkt te kloppen? Dit kan zijn dat je iets voelt over jouw beste vriend, een jongen of de buren. Je bent dan hoog sensitief.
  • Heb jij direct door wanneer iemand je aan het voorliegen is? Je kijkt dan gewoon dwars door mensen heen.
  • Heb jij het dat wanneer je een ruimte betreedt, dat je hier een bepaalde energie bij voelt en dat jij deze energie dan overneemt. Bijvoorbeeld dat je ineens erg vermoeid, erge hoofdpijn of je ineens verdrietig voelt. Je voelt dus ook de lichamelijke pijn van anderen.
  • Heb jij een speciale band met dieren. Heb jij het idee dat je dieren kan aanvoelen, en dat je direct weet wat er aan de hand is. Dan kan het zo zijn dat dieren zich tot jou aangetrokken voelen.
  • Heb je wel eens dat als je een voorwerp aanraakt, dan je direct weet van wie dat is.
  • Heb je wel eens dat je de aanwezigheid van overledenen voelt?

Herken jij jezelf in een van de bovenstaande dingen

Dan zou het best eens zo kunnen zijn dat je paranormaal begaafd bent.

Soms weet, soms wie, soms denk en soms hoor je bepaalde dingen die dan ook echt daadwerkelijk gaan gebeuren. Dat soort dingen duiden op jouw paranormale begaafdheid.

paranormaal begaafd

Wat moet je doen als je denkt dat je paranormaal begaafd bent

Wanneer jij jouw paranormale gaven verder gaat ontwikkelen, dan kun jij hier anderen mee helpen. Het paranormaal begaafd zijn komt natuurlijk wel met een aantal verantwoordelijkheden, want als jij iemand iets verteld, dan is hoe erg het ook is, maar je kan diegene hiermee wel opzadelen.

Paranormaal begaafden die net door hebben dat zij paranormaal zijn moeten de gaven zeker niet onderdrukken of ontdekken. Het kan dan juist zo zijn dat de gaven jou op een negatieve manier gaan beïnvloeden. Aan de andere kant, als je je gaven niet erkent, kun je deze niet in goede banen leiden en zorgt dat voor problemen laten. Als je paranormaal begaafd bent dan is het ook heel vermoeiend om jouw gaven te onderdrukken.

Schaam je niet voor je paranormale gaven

Vele mensen die paranormaal begaafd zijn vrezen ervoor dat de buitenwereld als zweverig zal gaan zien. Er zijn altijd wel bepaalde mensen die dit ook daadwerkelijk zullen vinden, maar dat zijn slechts hun gedachten. Maar het is juist mooi dat jij paranormaal begaafd bent en op een natuurlijke wijze andere mensen kan helpen. Dit met het voorzien van nuttige informatie en andere dingen. Twijfel ook niet en laat aan de buitenwereld zien dat jij paranormaal begaafd bent! Dit is een voorbeeld voor vele paranormaal begaafde kinderen. Voor paranormaal begaafde kinderen kan het lastig zijn om te merken dat zij paranormaal begaafd zijn, maar wanneer hier meer over gesproken wordt is dit voor hen ook gemakkelijker.

Wanneer jij jouw paranormale begaafdheid hebt geaccepteerd, dan is het erg belangrijk dat je blijft oefenen met de paranormale begaafdheid. Elke unieke gave vraagt natuurlijk om oefening. Je moet dus blijven oefenen met jouw paranormale begaafdheid. Zorg ervoor dat je jouw concentratie en het gevoel met jezelf verbeterd, doe dit met meditatie. Als je paranormaal begaafd bent is rust in jouw hoofd en geest heel belangrijk.

En als zullen andere mensen het raar vinden, wees trots op jouw paranormale begaafdheid, want je hebt een unieke gave waarmee jij anderen kan helpen!

Hoe kan iemand met paranormale gaven jou helpen?

Iemand die paranormaal is wordt een paragnost of medium genoemd. Zij kunnen jou met heel veel verschillende zaken helpen. Voor de waarnemingen die een paranormaal begaafde doet is geen logische verklaring, het is zo dat zij door hun paranormale gaven deze dingen voelen, weten of zien.

Wanneer jij met helderzienden, mediums of paragnosten in contact komt kunnen zij jou op vele manieren helpen. Als jij met situaties uit het verleden zit omdat je niet achter de waarheid kan komen, dan kan een medium dit voor jou uitzoeken. Zij kunnen contact leggen met overleden mensen en zij kunnen jou doorgeven wat er is gebeurd. Doordat zij contact hebben met de andere wereld weten zij ook bepaalde dingen die zij door kunnen geven aan jou.

paranormaal zijn

De toekomst voorspellen door paranormale verschijnselen

Een andere mogelijkheid is dat je vragen hebt over het leven, wat gaat er gebeuren in de toekomst. Wanneer iemand paranormaal begaafd is dan kunnen zij dit voor jou inzichtelijk maken door middel van hun gaven. Zij zien namelijk bepaalde aankomende gebeurtenissen, voelen bepaalde energieën en kunnen deze interpreteren. Hierdoor kunnen zij jou helpen met bijvoorbeeld keuzes die je wilt maken in het leven.

Ook kan het zo zijn dat er iets is gebeurd waar je niet achterkomt, dit kan een paranormaal begaafde voor jou oplossen. Wanneer je vragen hebt over een bepaalde situatie dan kun je altijd contact opnemen met een paragnost, medium of helderziende die hierin gespecialiseerd is.

Door helderziendheid is het mogelijk dat een medium of paragnost voorspellingen doet. Zij kunnen voor jou de toekomst voorspellen, maar hierbij is het wel belangrijk dat je weet dat niet alles wat zij zien ook echt gaat gebeuren. De toekomst is namelijk niet vast, en door veranderingen in het leven kan de uitkomst van e

Iemand die paranormaal begaafd is kan je dus op heel veel verschillende manieren helpen, het is maar net waar jij behoefte aan hebt. Zo kun je ook spreken over jouw vorig leven, een overleden broertje, een ongeboren kindje, emoties, werk, liefde of hoe jij specifieke dingen ervaart. Iemand die paranormaal is kan jou boodschappen overbrengen vanuit andere entiteiten zodat jij antwoorden en inzichten krijgt.

Contact met iemand die paranormaal begaafd is

Wil jij graag met iemand praten die helderziend is, wie weet wat er gebeurt. In contact komen met mensen die dingen waarnemen die je zonder spirituele gaven niet kan waarnemen? Wil jij antwoorden op vragen uit het verleden, uit je vorig leven of over de toekomst? Of wil je praten over jouw eigen paranormale gaven? Start dan een consult.

Je kan op verschillende manieren in contact komen met een medium of paragnost. Dit doe je door te bellen naar iemands specifieke box nummer, door te chatten of contact op te nemen via de e-mail.

Medium Kitty
Beschikbaar
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Margret
Beschikbaar
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Amy
Beschikbaar
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Spiritueel Coach Clarisa
Beschikbaar
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Albert
Ingesprek
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Laura
Ingesprek
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Faroek
Offline
Faroek
Box: 28
Healer | Transformatie | Starseed Zielsliefde | Multi-Dimensionaal | LGBTQ+

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.