Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Oprechte mediums

Online bij QMediums kun jij in contact komen met oprechte mediums. Onze mediums staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan in je reis. Onze mediums zijn gecertificeerd en worden regelmatig getest om hun oprechtheid te verifiëren, zodat jij met een gerust hart een reading bij hen kunt boeken. Onze mediums zijn ook professioneel gescreend om ervoor te zorgen dat ze de hoogste service en kwaliteit leveren.

Je kunt onze mediums vragen stellen over alle aspecten van het leven, van familie en relaties tot emotionele kwesties. Of je nu advies zoekt over huidige situaties of antwoorden op vragen uit het verleden, onze mediums staan altijd klaar om jou te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Onze mediums zijn ook erg goed in het interpreteren van dromen, waardoor je meer over jezelf kunt ontdekken en bepaalde situaties beter kunt begrijpen. Je kunt deze informatie gebruiken om je leven te verbeteren, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en andere mensen.

Oprechte mediums

Wat zijn oprechte mediums?

Oprechte mediums zijn degenen die een spirituele ontwikkeling hebben meegemaakt waardoor zij beschikken over een zesde zintuig. Dit wil zeggen dat zij helderruikend, helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Wanneer een sterk medium helder ruikend is dan is het zo dat zij een soort verlichting krijgen en de geur van hun spirituele energie kunnen ruiken. Ze zijn ook in staat om geestelijke informatie te ontvangen door middel van helderziendheid, waardoor ze een diepe inzicht krijgen in andermans leven en situatie. Oprechte mediums kunnen ook verder kijken dan het hier en nu; ze kunnen informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden.

Bij helderzien kunnen mediums ook dingen waarnemen die niet door het menselijke oog kunnen worden gezien. Een helderziend medium kan boodschappen krijgen in de vorm van beelden, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Helder wetend wil zeggen dat een ervaren paragnost in staat is om informatie te ontvangen door middel van pure intuïtie. Wat betreft helder voelend, dit betekent dat een medium in staat is om energieën op te vangen en de emoties van andere personen te voelen. Het laatste is helder horend, dit betekent dat een medium in staat is om stemmen en boodschappen te ontvangen vanuit het spirituele rijk.

Oprechte mediums die helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn zijn gescreend en daardoor betrouwbaar als spiritueel gids. Zij kunnen vanuit de spirituele wereld antwoorden geven op vragen over de liefde, geldzaken, carrière en vele andere. Zij kunnen je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Deze antwoorden zijn gebaseerd op informatie die zij ontvangen van andere entiteiten.

Oprechte mediums zien het als hun doel om anderen te helpen! Als jij ergens hulp bij nodig hebt kun je dus altijd terecht bij een oprecht medium of paragnost.

Waarmee kunnen mediums jou helpen?

Wanneer een paragnost helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend is krijgen zij dus boodschappen door met behulp van bovenaardse krachten. Deze gaven kan een ervaren medium in heel veel verschillende situaties inzetten, voor bijna iedere situatie kun jij wel terecht bij onze oprechte mediums!

Ieder ervaren medium of ervaren paragnost heeft eigen specialisaties waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan de ene ondersteunen bij relatie problemen, kan een ander contact maken met overledenen en is een ander juist een energetisch healer. Bekijk dus altijd goed waar de specialisaties van een consulent liggen, zodat jij op de juiste manier geholpen kan worden door oprechte mediums bij onze advieslijn.

Een luisterend oor

Onze oprechte mediums kunnen jou een helpende hand bieden door het bieden van een luisterend oor. Een luisterend oor van onze consulenten kan fijnzijn omdat je zo alle gedachten en emoties uit je systeem kunt laten stromen. Op deze manier krijg je meer helderheid in je situatie, waardoor je ook beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Misschien heb je wel hulp nodig bij een rouwproces of heb je iemand nodig die jou begrijpt, dan kun je altijd terecht bij onze oprechte mediums.

Ondersteuning bij relatie problemen

Een medium of paragnost kan jou ook ondersteuning bieden bij problemen in een relatie. Een ervaren relatie coach kan dan helpen in situaties als een relatie die moeilijk verloopt, bij gevoelens van onzekerheid of als je partner zich afstandelijk opstelt. Door de boodschappen uit de spirituele wereld te ontvangen kan de liefdes coach jou helpen bij het analyseren van de situatie. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je relatie, waardoor je makkelijker tot een oplossing kan komen.

Een relatiecoach kan jou ook bijstaan in het creëren van een goed evenwicht tussen jou en je partner, door middel van gesprekken kan er meer vertrouwen gecreëerd worden waardoor beide partijen meer open naar elkaar kunnen staan. Op deze manier kan een ervaren liefdes coach jouw relatie opnieuw in evenwicht brengen.

Inzicht door kaarten leggen

Het is ook zo dat er oprechte mediums zijn die kunnen kaartleggen. Bij kaartleggen worden bijvoorbeeld tarot-, engelen of lenormand kaarten gelegd. Tarot kaarten zijn er om je inzicht te geven in je leven en de situatie waar je jezelf momenteel in bevindt. Lenormand kaarten zijn er om een antwoord te krijgen op specifieke vragen die je hebt. Door middel van een nauwkeurige kaartlegging kan je inzicht krijgen in jezelf en andere mensen.

Healing

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Een spiritueel therapeut gaat dan met behulp van energie de oorzaak aanpakken van jouw problemen. Dit kan onder andere helpen bij depressies, burn-outs of andere mentale klachten. Naast dat je letterlijk en figuurlijk lichter wordt door middel van healing, kun je ook meer in balans komen.

Zo kan een Reiki Master of energetisch therapeut jou ondersteunen bij het oplossen van eerdere trauma’s of blokkades. Door deze ervaring krijg je meer vertrouwen in jezelf en ga je met meer energie aan de slag met je toekomst. Een meditatieleraar kan weer helpen bij het beheersen van je gedachten, waardoor je meer in staat bent om te focussen en te ontspannen. Een transformatie processen begeleidster kan jou ondersteunen bij het vinden van je ware ik en het in balans brengen van je chakra’s.

Op deze manier kan een spirituele coach jou ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Met mediums chatten, mailen of bellen

Het is heel eenvoudig om in contact te komen met een medium of paragnost bij QMediums. Wil jij dat zij contact maken met gene zijde, dat zij Reiki uitvoeren of boodschappen doorgeven? Start dan direct een consult met onze mediums en paragnosten.

Een consult is mogelijk door te chatten, bellen of mailen. Je vindt een paragnost boxnummer die je kunt bellen om direct in contact te komen met onze consulenten.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
000277
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.