Kwaliteit mediums voor een goed advies

Oprechte mediums

Online bij QMediums kun jij in contact komen met oprechte mediums. Onze mediums staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan in je reis. Onze mediums zijn gecertificeerd en worden regelmatig getest om hun oprechtheid te verifiëren, zodat jij met een gerust hart een reading bij hen kunt boeken. Onze mediums zijn ook professioneel gescreend om ervoor te zorgen dat ze de hoogste service en kwaliteit leveren.

Je kunt onze mediums vragen stellen over alle aspecten van het leven, van familie en relaties tot emotionele kwesties. Of je nu advies zoekt over huidige situaties of antwoorden op vragen uit het verleden, onze mediums staan altijd klaar om jou te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Onze mediums zijn ook erg goed in het interpreteren van dromen, waardoor je meer over jezelf kunt ontdekken en bepaalde situaties beter kunt begrijpen. Je kunt deze informatie gebruiken om je leven te verbeteren, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en andere mensen.

Oprechte mediums

Wat zijn oprechte mediums?

Oprechte mediums zijn degenen die een spirituele ontwikkeling hebben meegemaakt waardoor zij beschikken over een zesde zintuig. Dit wil zeggen dat zij helderruikend, helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Wanneer een sterk medium helder ruikend is dan is het zo dat zij een soort verlichting krijgen en de geur van hun spirituele energie kunnen ruiken. Ze zijn ook in staat om geestelijke informatie te ontvangen door middel van helderziendheid, waardoor ze een diepe inzicht krijgen in andermans leven en situatie. Oprechte mediums kunnen ook verder kijken dan het hier en nu; ze kunnen informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden.

Bij helderzien kunnen mediums ook dingen waarnemen die niet door het menselijke oog kunnen worden gezien. Een helderziend medium kan boodschappen krijgen in de vorm van beelden, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Helder wetend wil zeggen dat een ervaren paragnost in staat is om informatie te ontvangen door middel van pure intuïtie. Wat betreft helder voelend, dit betekent dat een medium in staat is om energieën op te vangen en de emoties van andere personen te voelen. Het laatste is helder horend, dit betekent dat een medium in staat is om stemmen en boodschappen te ontvangen vanuit het spirituele rijk.

Oprechte mediums die helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn zijn gescreend en daardoor betrouwbaar als spiritueel gids. Zij kunnen vanuit de spirituele wereld antwoorden geven op vragen over de liefde, geldzaken, carrière en vele andere. Zij kunnen je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Deze antwoorden zijn gebaseerd op informatie die zij ontvangen van andere entiteiten.

Oprechte mediums zien het als hun doel om anderen te helpen! Als jij ergens hulp bij nodig hebt kun je dus altijd terecht bij een oprecht medium of paragnost.

Waarmee kunnen mediums jou helpen?

Wanneer een paragnost helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend is krijgen zij dus boodschappen door met behulp van bovenaardse krachten. Deze gaven kan een ervaren medium in heel veel verschillende situaties inzetten, voor bijna iedere situatie kun jij wel terecht bij onze oprechte mediums!

Ieder ervaren medium of ervaren paragnost heeft eigen specialisaties waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan de ene ondersteunen bij relatie problemen, kan een ander contact maken met overledenen en is een ander juist een energetisch healer. Bekijk dus altijd goed waar de specialisaties van een consulent liggen, zodat jij op de juiste manier geholpen kan worden door oprechte mediums bij onze advieslijn.

Een luisterend oor

Onze oprechte mediums kunnen jou een helpende hand bieden door het bieden van een luisterend oor. Een luisterend oor van onze consulenten kan fijnzijn omdat je zo alle gedachten en emoties uit je systeem kunt laten stromen. Op deze manier krijg je meer helderheid in je situatie, waardoor je ook beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Misschien heb je wel hulp nodig bij een rouwproces of heb je iemand nodig die jou begrijpt, dan kun je altijd terecht bij onze oprechte mediums.

Ondersteuning bij relatie problemen

Een medium of paragnost kan jou ook ondersteuning bieden bij problemen in een relatie. Een ervaren relatie coach kan dan helpen in situaties als een relatie die moeilijk verloopt, bij gevoelens van onzekerheid of als je partner zich afstandelijk opstelt. Door de boodschappen uit de spirituele wereld te ontvangen kan de liefdes coach jou helpen bij het analyseren van de situatie. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je relatie, waardoor je makkelijker tot een oplossing kan komen.

Een relatiecoach kan jou ook bijstaan in het creëren van een goed evenwicht tussen jou en je partner, door middel van gesprekken kan er meer vertrouwen gecreëerd worden waardoor beide partijen meer open naar elkaar kunnen staan. Op deze manier kan een ervaren liefdes coach jouw relatie opnieuw in evenwicht brengen.

Inzicht door kaarten leggen

Het is ook zo dat er oprechte mediums zijn die kunnen kaartleggen. Bij kaartleggen worden bijvoorbeeld tarot-, engelen of lenormand kaarten gelegd. Tarot kaarten zijn er om je inzicht te geven in je leven en de situatie waar je jezelf momenteel in bevindt. Lenormand kaarten zijn er om een antwoord te krijgen op specifieke vragen die je hebt. Door middel van een nauwkeurige kaartlegging kan je inzicht krijgen in jezelf en andere mensen.

Healing

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Een spiritueel therapeut gaat dan met behulp van energie de oorzaak aanpakken van jouw problemen. Dit kan onder andere helpen bij depressies, burn-outs of andere mentale klachten. Naast dat je letterlijk en figuurlijk lichter wordt door middel van healing, kun je ook meer in balans komen.

Zo kan een Reiki Master of energetisch therapeut jou ondersteunen bij het oplossen van eerdere trauma’s of blokkades. Door deze ervaring krijg je meer vertrouwen in jezelf en ga je met meer energie aan de slag met je toekomst. Een meditatieleraar kan weer helpen bij het beheersen van je gedachten, waardoor je meer in staat bent om te focussen en te ontspannen. Een transformatie processen begeleidster kan jou ondersteunen bij het vinden van je ware ik en het in balans brengen van je chakra’s.

Op deze manier kan een spirituele coach jou ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Met mediums chatten, mailen of bellen

Het is heel eenvoudig om in contact te komen met een medium of paragnost bij QMediums. Wil jij dat zij contact maken met gene zijde, dat zij Reiki uitvoeren of boodschappen doorgeven? Start dan direct een consult met onze mediums en paragnosten.

Een consult is mogelijk door te chatten, bellen of mailen. Je vindt een paragnost boxnummer die je kunt bellen om direct in contact te komen met onze consulenten.

Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.