Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Oprechte mediums

Oprechte mediums

Online bij QMediums kun jij in contact komen met oprechte mediums. Onze mediums staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan in je reis. Al de mediums zijn gecertificeerd en worden regelmatig getest om hun oprechtheid te verifiëren, zodat jij met een gerust hart een reading bij hen kunt boeken. Onze mediums zijn ook professioneel gescreend om ervoor te zorgen dat ze de hoogste service en kwaliteit leveren.

Je kunt onze mediums vragen stellen over alle aspecten van het leven, van familie en relaties tot emotionele kwesties. Of je nu advies zoekt over huidige situaties of antwoorden op vragen uit het verleden. Onze mediums staan altijd klaar om jou te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Onze mediums zijn ook erg goed in het interpreteren van dromen, waardoor je meer over jezelf kunt ontdekken. En bepaalde situaties beter kunt begrijpen. Je kunt deze informatie gebruiken om je leven te verbeteren, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en andere mensen.

Wat zijn oprechte mediums?

Oprechte mediums zijn degenen die een spirituele ontwikkeling hebben meegemaakt waardoor zij beschikken over een zesde zintuig. Dit wil zeggen dat zij helderruikend, helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Wanneer een sterk medium helder ruikend is dan is het zo dat zij een soort verlichting krijgen en de geur van hun spirituele energie kunnen ruiken. Ze zijn ook in staat om geestelijke informatie te ontvangen door middel van helderziendheid, waardoor ze een diepe inzicht krijgen in andermans leven en situatie. Oprechte mediums kunnen ook verder kijken dan het hier en nu. Ze kunnen informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden.

Bij helderzien kunnen mediums ook dingen waarnemen die niet door het menselijke oog kunnen worden gezien. Een helderziend medium kan boodschappen krijgen in de vorm van beelden, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Helder wetend wil zeggen dat een ervaren paragnost in staat is om informatie te ontvangen door middel van pure intuïtie. Wat betreft helder voelend, dit betekent dat een medium in staat is om energieën op te vangen en de emoties van andere personen te voelen. Het laatste is helder horend, dit betekent dat een medium in staat is om stemmen en boodschappen te ontvangen vanuit het spirituele rijk.

Oprechte mediums die helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn zijn gescreend en daardoor betrouwbaar als spiritueel gids. Zij kunnen vanuit de spirituele wereld antwoorden geven op vragen over de liefde, geldzaken, carrière en vele andere. Zij kunnen je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Deze antwoorden zijn gebaseerd op informatie die zij ontvangen van andere entiteiten.

Oprechte mediums zien het als hun doel om anderen te helpen! Als jij ergens hulp bij nodig hebt kun je dus altijd terecht bij een oprecht medium of paragnost.

Waarmee kunnen mediums jou helpen?

Wanneer een paragnost helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend is krijgen zij dus boodschappen door met behulp van bovenaardse krachten. Deze gaven kan een ervaren medium in heel veel verschillende situaties inzetten, voor bijna iedere situatie kun jij wel terecht bij onze oprechte mediums!

Ieder ervaren medium of ervaren paragnost heeft eigen specialisaties waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan de ene ondersteunen bij relatie problemen, kan een ander contact maken met overledenen en is een ander juist een energetisch healer. Bekijk dus altijd goed waar de specialisaties van een consulent liggen, zodat jij op de juiste manier geholpen kan worden door oprechte mediums bij onze advieslijn.

Een luisterend oor

Onze oprechte mediums kunnen jou een helpende hand bieden door het bieden van een luisterend oor. Een luisterend oor van onze consulenten kan fijn zijn, omdat je zo alle gedachten en emoties uit je systeem kunt laten stromen. Op deze manier krijg je meer helderheid in je situatie. Waardoor je ook beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Misschien heb je wel hulp nodig bij een rouwproces of heb je iemand nodig die jou begrijpt, dan kun je altijd terecht bij onze oprechte mediums.

Ondersteuning bij relatie problemen

Een medium of paragnost kan jou ook ondersteuning bieden bij problemen in een relatie. Een ervaren relatie coach kan dan helpen in situaties als een relatie die moeilijk verloopt, bij gevoelens van onzekerheid of als je partner zich afstandelijk opstelt. Door de boodschappen uit de spirituele wereld te ontvangen kan de liefdes coach jou helpen bij het analyseren van de situatie. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je relatie, waardoor je makkelijker tot een oplossing kan komen.

Een relatiecoach kan jou ook bijstaan in het creëren van een goed evenwicht tussen jou en je partner. Door middel van gesprekken kan er meer vertrouwen gecreëerd worden. Waardoor beide partijen meer open naar elkaar kunnen staan. Op deze manier kan een ervaren liefdes coach jouw relatie opnieuw in evenwicht brengen.

Inzicht door kaarten leggen

Het is ook zo dat er oprechte mediums zijn die kunnen kaartleggen. Bij kaartleggen worden bijvoorbeeld tarot-, engelen of lenormand kaarten gelegd. Tarot kaarten zijn er om je inzicht te geven in je leven en de situatie waar je jezelf momenteel in bevindt. Lenormand kaarten zijn er om een antwoord te krijgen op specifieke vragen die je hebt. Door middel van een nauwkeurige kaartlegging kan je inzicht krijgen in jezelf en andere mensen.

Healing

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Een spiritueel therapeut gaat dan met behulp van energie de oorzaak aanpakken van jouw problemen. Dit kan onder andere helpen bij depressies, burn-outs of andere mentale klachten. Naast dat je letterlijk en figuurlijk lichter wordt door middel van healing, kun je ook meer in balans komen.

Zo kan een Reiki Master of energetisch therapeut jou ondersteunen bij het oplossen van eerdere trauma’s of blokkades. Door deze ervaring krijg je meer vertrouwen in jezelf en ga je met meer energie aan de slag met je toekomst. Een meditatieleraar kan weer helpen bij het beheersen van je gedachten. Waardoor je meer in staat bent om te focussen en te ontspannen. Een transformatie processen begeleidster kan jou ondersteunen bij het vinden van je ware ik en het in balans brengen van je chakra’s.

Op deze manier kan een spirituele coach jou ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Met mediums chatten, mailen of bellen

Het is heel eenvoudig om in contact te komen met een medium of paragnost bij QMediums. Wil jij dat zij contact maken met gene zijde, dat zij Reiki uitvoeren of boodschappen doorgeven? Start dan direct een consult met onze mediums en paragnosten.

Een consult is mogelijk door te chatten, bellen of mailen. Je vindt een paragnost boxnummer die je kunt bellen om direct in contact te komen met onze consulenten.

Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer