Oprechte mediums

Online bij QMediums kun jij in contact komen met oprechte mediums. Onze mediums staan voor jou klaar om je vragen te beantwoorden en je bij te staan in je reis. Al de mediums zijn gecertificeerd en worden regelmatig getest om hun oprechtheid te verifiëren, zodat jij met een gerust hart een reading bij hen kunt boeken. Onze mediums zijn ook professioneel gescreend om ervoor te zorgen dat ze de hoogste service en kwaliteit leveren.

Je kunt onze mediums vragen stellen over alle aspecten van het leven, van familie en relaties tot emotionele kwesties. Of je nu advies zoekt over huidige situaties of antwoorden op vragen uit het verleden. Onze mediums staan altijd klaar om jou te helpen de juiste beslissingen te nemen.

Onze mediums zijn ook erg goed in het interpreteren van dromen, waardoor je meer over jezelf kunt ontdekken. En bepaalde situaties beter kunt begrijpen. Je kunt deze informatie gebruiken om je leven te verbeteren, waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf en andere mensen.

Wat zijn oprechte mediums?

Oprechte mediums zijn degenen die een spirituele ontwikkeling hebben meegemaakt waardoor zij beschikken over een zesde zintuig. Dit wil zeggen dat zij helderruikend, helderziend, helderwetend, heldervoelend of helderhorend zijn. Wanneer een sterk medium helder ruikend is dan is het zo dat zij een soort verlichting krijgen en de geur van hun spirituele energie kunnen ruiken. Ze zijn ook in staat om geestelijke informatie te ontvangen door middel van helderziendheid, waardoor ze een diepe inzicht krijgen in andermans leven en situatie. Oprechte mediums kunnen ook verder kijken dan het hier en nu. Ze kunnen informatie geven over toekomstige gebeurtenissen of omstandigheden.

Bij helderzien kunnen mediums ook dingen waarnemen die niet door het menselijke oog kunnen worden gezien. Een helderziend medium kan boodschappen krijgen in de vorm van beelden, dit kan uit het verleden, heden of de toekomst zijn. Helder wetend wil zeggen dat een ervaren paragnost in staat is om informatie te ontvangen door middel van pure intuïtie. Wat betreft helder voelend, dit betekent dat een medium in staat is om energieën op te vangen en de emoties van andere personen te voelen. Het laatste is helder horend, dit betekent dat een medium in staat is om stemmen en boodschappen te ontvangen vanuit het spirituele rijk.

Oprechte mediums die helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend zijn zijn gescreend en daardoor betrouwbaar als spiritueel gids. Zij kunnen vanuit de spirituele wereld antwoorden geven op vragen over de liefde, geldzaken, carrière en vele andere. Zij kunnen je helpen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven. Deze antwoorden zijn gebaseerd op informatie die zij ontvangen van andere entiteiten.

Oprechte mediums zien het als hun doel om anderen te helpen! Als jij ergens hulp bij nodig hebt kun je dus altijd terecht bij een oprecht medium of paragnost.

Waarmee kunnen mediums jou helpen?

Wanneer een paragnost helder voelend, helderziend, helderwetend, helderruikend of helderhorend is krijgen zij dus boodschappen door met behulp van bovenaardse krachten. Deze gaven kan een ervaren medium in heel veel verschillende situaties inzetten, voor bijna iedere situatie kun jij wel terecht bij onze oprechte mediums!

Ieder ervaren medium of ervaren paragnost heeft eigen specialisaties waarmee zij jou kunnen helpen. Zo kan de ene ondersteunen bij relatie problemen, kan een ander contact maken met overledenen en is een ander juist een energetisch healer. Bekijk dus altijd goed waar de specialisaties van een consulent liggen, zodat jij op de juiste manier geholpen kan worden door oprechte mediums bij onze advieslijn.

Een luisterend oor

Onze oprechte mediums kunnen jou een helpende hand bieden door het bieden van een luisterend oor. Een luisterend oor van onze consulenten kan fijn zijn, omdat je zo alle gedachten en emoties uit je systeem kunt laten stromen. Op deze manier krijg je meer helderheid in je situatie. Waardoor je ook beter in staat bent om de juiste beslissingen te nemen. Misschien heb je wel hulp nodig bij een rouwproces of heb je iemand nodig die jou begrijpt, dan kun je altijd terecht bij onze oprechte mediums.

Ondersteuning bij relatie problemen

Een medium of paragnost kan jou ook ondersteuning bieden bij problemen in een relatie. Een ervaren relatie coach kan dan helpen in situaties als een relatie die moeilijk verloopt, bij gevoelens van onzekerheid of als je partner zich afstandelijk opstelt. Door de boodschappen uit de spirituele wereld te ontvangen kan de liefdes coach jou helpen bij het analyseren van de situatie. Je krijgt hierdoor meer inzicht in je relatie, waardoor je makkelijker tot een oplossing kan komen.

Een relatiecoach kan jou ook bijstaan in het creëren van een goed evenwicht tussen jou en je partner. Door middel van gesprekken kan er meer vertrouwen gecreëerd worden. Waardoor beide partijen meer open naar elkaar kunnen staan. Op deze manier kan een ervaren liefdes coach jouw relatie opnieuw in evenwicht brengen.

Inzicht door kaarten leggen

Het is ook zo dat er oprechte mediums zijn die kunnen kaartleggen. Bij kaartleggen worden bijvoorbeeld tarot-, engelen of lenormand kaarten gelegd. Tarot kaarten zijn er om je inzicht te geven in je leven en de situatie waar je jezelf momenteel in bevindt. Lenormand kaarten zijn er om een antwoord te krijgen op specifieke vragen die je hebt. Door middel van een nauwkeurige kaartlegging kan je inzicht krijgen in jezelf en andere mensen.

Healing

Er zijn ook mediums en paragnosten die healing kunnen uitvoeren. Een spiritueel therapeut gaat dan met behulp van energie de oorzaak aanpakken van jouw problemen. Dit kan onder andere helpen bij depressies, burn-outs of andere mentale klachten. Naast dat je letterlijk en figuurlijk lichter wordt door middel van healing, kun je ook meer in balans komen.

Zo kan een Reiki Master of energetisch therapeut jou ondersteunen bij het oplossen van eerdere trauma’s of blokkades. Door deze ervaring krijg je meer vertrouwen in jezelf en ga je met meer energie aan de slag met je toekomst. Een meditatieleraar kan weer helpen bij het beheersen van je gedachten. Waardoor je meer in staat bent om te focussen en te ontspannen. Een transformatie processen begeleidster kan jou ondersteunen bij het vinden van je ware ik en het in balans brengen van je chakra’s.

Op deze manier kan een spirituele coach jou ondersteunen bij het nemen van belangrijke beslissingen in je leven.

Met mediums chatten, mailen of bellen

Het is heel eenvoudig om in contact te komen met een medium of paragnost bij QMediums. Wil jij dat zij contact maken met gene zijde, dat zij Reiki uitvoeren of boodschappen doorgeven? Start dan direct een consult met onze mediums en paragnosten.

Een consult is mogelijk door te chatten, bellen of mailen. Je vindt een paragnost boxnummer die je kunt bellen om direct in contact te komen met onze consulenten.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Beschikbaar
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Maria
Ingesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Valantino
Ingesprek
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Cleopatra
Ingesprek
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Lies
Ingesprek
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.