Kwaliteit mediums voor een goed advies

Stermedium

Een stermedium kan jou helpen als spiritueel coach. Een spiritueel coach is iemand die jou helpt om in contact te komen met je sterren en jouw gidsen. Een star medium is een medium die contact legt met je overleden dierbaren. Zij helpen je ook bij het verwerken van verlies en bieden steun tijdens rouw.

Wanneer je een star medium nodig hebt, is het belangrijk dat je een aantal dingen weet. Je moet weten wie je bent, wat voor soort persoonlijkheid je hebt en welke kennis en ervaring je hebt. Een star medium moet in staat zijn om met je te communiceren en te begrijpen wat je nodig hebt. Het is belangrijk dat ze empatisch zijn en een warm hart hebben.

Een star medium is er voor jou om antwoorden te vinden op vragen en waarom er bepaalde dingen in jouw leven zijn die zo onwijs belangrijk zijn. Ook wordt er gekeken naar situaties in jouw leven die steeds terug komen en waarom dit is. Hiervoor krijg je de beste begeleiding, het beste spiritueel advies naar het zoeken naar het juiste pad van jou.

Voor (internationale) paranormale hulp kun je contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Op deze manier kun jij jouw vragen en/of vraagstukken voorleggen zodat jij antwoord krijgt.

Stermedium

Hoe kan een star medium jou helpen?

Bij een star medium is het zo dat zij beschikken over paranormale gaven. Om deze reden worden zij ook professioneel begaafde mediums genoemd. Doordat een star medium vanaf jonge leeftijd al beschikt over paranormale gaven is het zo dat zij over een groot inzicht beschikken. Spiritueel inzicht die zij gebruiken tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn natuurlijk het begeleiden van de klanten en het helpen vinden van antwoorden.

Wanneer je een afspraak maakt met een star medium, is het belangrijk dat je duidelijk weet wat je wilt vragen. Je moet niet afgaan op één vraag maar er een aantal stellen zodat je zo goed mogelijk geholpen kunt worden. Op deze manier kan het medium namelijk kijken naar wat je echt dwars zit en waar ze je het best bij kunnen helpen.

Een star medium is er ook voor jou wanneer je problemen ervaart in je relatie, met je werk of met gezondheid. Het kan namelijk zo zijn dat dit komt door een probleem in een andere dimensie. Een star medium is er dan om jou te helpen bij het oplossen van deze problemen en ervoor te zorgen dat je weer rust en vrede in je leven ervaart.

Het is belangrijk om te weten dat een star medium niet alles weet. Zij zijn er alleen voor jou om de juiste vragen te stellen en je door middel van hun antwoorden op het juiste pad te helpen. Een star medium is er ook niet voor om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Wel kunnen zij bepaalde aanwijzingen geven over hoe je deze kunt vermijden of welke keuzes je het beste kunt maken.

De gaven van professioneel begaafde mediums

Professioneel begaafde mediums kunnen beschikken over verschillende paranormale gaven. Hierdoor is de ene beter in vragen die betrekking hebben op de liefde, terwijl een ander betere coaching biedt als het gaat om het verleden, heden en de toekomst. Professioneel begaafde mediums zijn dus gespecialiseerd in bepaalde vraagstukken en onderwerpen. Het is zo dat professioneel begaafde mediums helderziend, heldervoelend of helderwetend kunnen zijn.

Wat is helderziend?

Wanneer een medium/paragnost helderziend is, dan heeft dit een aantal betekenissen. Het kan namelijk zijn dat deze persoon beelden ontvangt van gebeurtenissen die gaan plaatsvinden in de toekomst. Deze beelden kunnen bijvoorbeeld in de vorm van een visioen komen. Het is ook mogelijk dat een helderziend medium beelden krijgt van situaties die zich al hebben afgespeeld. Een helderziend medium kan hierdoor bijvoorbeeld een overleden persoon zien en contact maken met deze persoon.

Wat is heldervoelend?

Een medium dat heldervoelend is heeft dan vaak bepaalde gevoelens die hem of haar iets vertellen over situaties die spelen of gaan spelen in het leven van de klant. Dit zijn dan meestal onbewuste signalen die je lichaam afgeeft maar waar je niet altijd bewust van bent. Dit is een paranormale gave die niet iedereen bezit. Een heldervoelend medium kan deze signalen opvangen en uitleggen waar ze vandaan komen en wat ze betekenen. Deze kennis gebruikt het heldervoelend medium dan weer om de klant te helpen.

Wat is helderwetend?

Helderwetendheid is een andere paranormale gave die een medium kan hebben. Wanneer iemand helderwetend is betekent dit dat hij of zij heel veel weet over bepaalde situaties, mensen of dingen. Dit is kennis die het helderwetend medium niet uit boeken of andere bronnen haalt maar die hij of zij gewoon weet. Dit kan het helderwetend medium op verschillende manieren weten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het helderwetend medium de kennis vanuit een andere bron heeft opgepikt of dat het helderwetend medium de kennis uit een andere dimensie heeft meegenomen. Deze kennis gebruikt het helderwetend medium dan weer om de klant te helpen.

Welke technieken worden er tijdens een consult gebruikt?

Er zijn vele verschillende situaties waarvoor jij een medium kan raadplegen. Als jij graag een eerlijk antwoord zou willen op jouw levensvragen, dan is het hiervoor mogelijk om in contact te komen met een van onze consulenten.

Ieder medium heeft een eigen specialiteit. Zo zijn er paragnosten waar je met vragen terecht kan dat gaat over liefdes zaken, over twijfel op het gebied van carrière of juist raad over wat te doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met iedere willekeurige vraag kun je bij een van onze consulenten terecht.

Praten over liefdes onderwerpen

Er zijn verschillende specialisaties waarover professioneel begaafde mediums kunnen beschikken. Het kan zijn dat een medium gespecialiseerd is in relatie problemen. Bij een heldervoelend medium kun je terecht voor een gesprek over relaties. Dit omdat heldervoelendheid vaak betekent dat het medium niet alleen beelden ontvangt maar ook gevoelens. Dit kan het heldervoelend medium gebruiken om de klant te helpen bij relatieproblemen. Het is zo dat tijdens een gesprek een heldervoelend medium gevoelens van personen kan aanvoelen. Dit kan helpen bij relatie problemen om spiritueel inzicht te krijgen in de relatie.

Wanneer jij (internationale) paranormale hulp nodig hebt om te praten over de liefde, kun je terecht bij een medium of paragnost. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van advies op dit gebied. Onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens een consult over liefde zijn:

  • Een partner vinden
  • Jaloezie
  • Comfort zoeken
  • Ontrouw
  • Verliefdheid
  • Rouwverwerking
  • Eenzaamheid

Een paragnost of een ander soort medium is geschikt om over liefdes onderwerpen te praten. Dit komt omdat zij over een gave beschikken die heten helderziendheid of heldervoelendheid. Dit betekent dat zij niet alleen beelden ontvangen maar ook gevoelens.

Praten over jouw verdere pad

Bij professioneel begaafde mediums is het zo dat zij jou ook kunnen helpen met situaties uit jouw toekomst. Een helderziend medium kan jou helpen met het spiritueel inzicht krijgen in jouw verdere pad. Dit omdat een helderziend medium beelden kan ontvangen van gebeurtenissen die zich in de toekomst gaan afspelen. Deze beelden kunnen helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Het is wel zo dat een helderziend medium de beelden die hij of zij ontvangt niet altijd kan interpreteren. Daarom is het belangrijk om tijdens een consult vragen te stellen aan het medium. Op deze manier kan het helderziend medium helpen bij het nemen van beslissingen.

Hoe een toekomst voorspelling werkt is eigenlijk op basis van gevoelens en beelden dat een medium of paragnost krijgt. Het kan zo zijn dat ze boodschappen krijgen over jouw verdere pad wat betreft nieuw uitgebrachte artikelen, jouw intellectuele eigendom maar ook juist over liefde, familie of medische zaken. Over het verleden, heden en de toekomst kan tijdens een reading erg veel gezegd worden.

Praten over dingen die je dwarszitten

Met een professioneel begaafde medium kun je ook praten over de dingen die je dwarszitten. Het kan zijn dat je ergens niet uitkomt of dat je iets wilt weten over een bepaalde situatie. Een medium kan jou helpen om hier spiritueel inzicht in te krijgen. Dit omdat een medium contact kan leggen met personen die jou kunnen helpen bij het oplossen van problemen. Het is zo dat wanneer je contact legt met een medium je niet alleen in contact komt met het medium maar ook met de geesten die het medium kan helpen bij het beantwoorden van vragen.

Hoe kunnen mediums de antwoorden verkrijgen?

Wanneer professioneel begaafde mediums antwoorden willen krijgen op de levensvragen die jij hebt, dan kunnen zij op verschillende manieren er voor zorgen dat zij deze antwoorden krijgen. Een manier is pendelen, bij pendelen maakt het medium gebruik van een pendel. Deze pendel beweegt dan boven een kaart met verschillende lettercombinaties. Wanneer de pendel boven een bepaalde combinatie stopt, dan is dit de antwoord op de gestelde vraag. Pendelen zorgt voor antwoorden op vraagstukken. Een andere manier is door middel van tarotkaarten, bij tarotkaarten maakt het medium gebruik van tarotkaarten met afbeeldingen. De betekenis van deze afbeeldingen wordt dan gelegd naast de gestelde vraag. Door de betekenis van de tarotkaarten kan het medium een antwoord geven op de vraag.

Een fotoreading door een medium of paragnost

Een fotoreading zorgt ook voor antwoorden, bij een fotoreading legt het medium een foto voor zich neer. Vervolgens gaat het medium met zijn of haar handen boven de foto liggen en voelt het medium wat er word uitgezonden door de foto. Dit kan een beeld, een gevoel of een herinnering zijn. Wanneer het medium deze informatie ontvangt, dan vertelt het medium dit aan de persoon waarvoor de fotoreading is bedoeld. Deze informatie kan helpen bij het beantwoord van vragen.

Bij (internationale) paranormale hulp kun je ook een fotoreading aanvragen. Dit kan telefonisch of online. Op de website van QMediums vind je meer informatie over een fotoreading bij paranormale hulp.

Healing door professioneel begaafde mediums

Een andere manier waarop een medium antwoorden op levensvragen kan krijgen is door middel van chakra’s. Bij chakra’s maakt het medium gebruik van de energie die in het lichaam aanwezig is. Het lichaam bevat 7 chakra’s en elk chakra heeft zijn eigen kleur en betekenis. Wanneer het medium de energie uit de chakra’s weet te halen, dan kan het medium hiermee antwoorden op levensvragen geven. Chakra’s kunnen helpen bij het vinden van rust en balans in het leven.

Tijdens een reading is het zo dat het medium contact legt met de andere wereld. Dit doet het medium door middel van verschillende technieken. Wanneer het medium contact heeft met de andere wereld, dan is het mogelijk om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Kaartleggers

Professioneel begaafde mediums kunnen ook kaartleggers zijn. Kaartleggers zullen tijdens het consult bepaalde technieken gebruiken om de toekomst van de klant te voorspellen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van tarotkaarten of andere soorten kaarten. Kaartleggers leggen dan de kaarten op een bepaalde manier neer en interpreteert de kaarten vervolgens. Kaartleggers zullen dan voorspellingen doen over de toekomst van de klant op basis van de gelegde kaarten.

Kaartleggers kunnen hiervoor gebruik maken van lenormand kaarten. Kaartleggen met lenormand kaarten is een oude techniek die kaartleggers gebruiken om de toekomst te voorspellen. Lenormandkaarten zijn 36 kaarten waarop plaatjes staan die bepaalde dingen uit het leven van de klant symboliseren. De kaartlegger legt dan de lenormandkaarten op een bepaalde manier neer en interpreteert de kaarten vervolgens.

Naast de lenormandkaarten kunnen de kaartleggers ook engelenkaarten gebruiken. Engelenkaarten zijn kaarten waarop plaatjes staan van engelen. Deze engelen geven dan boodschappen door aan de klant die hij of zij kan gebruiken in zijn of haar leven. Engelenkaarten kunnen helpen om keuzes te maken in het leven en adviseren over bepaalde situaties. Engelenkaarten geven duidelijkheid over wat de klant moet doen in bepaalde situaties.

Tarotkaarten kunnen ook worden gebruikt door een kaartlegster. Bij de tarotkaarten worden er 22 grote arcana kaarten en 56 kleine arcana kaarten gebruikt. Deze tarotkaarten stellen bepaalde symbolen voor die iets vertellen over het leven van de klant. Tarotkaarten geven spiritueel inzicht in bepaalde situaties uit het verleden, heden en de toekomst. Kaartleggers zullen de tarotkaarten leggen en vervolgens de kaarten gaan interpreteren.

Orakelkaarten zijn kunnen ook worden gebruikt bij kaartleggen door kaartleggers. Dit zijn kaarten waarop plaatjes staan die bepaalde symbolen voorstellen. Deze symbolen kunnen iets vertellen over het leven van de klant. Orakelkaarten geven spiritueel inzicht in bepaalde situaties uit het verleden, heden en de toekomst. Kaartleggers zullen de orakelkaarten gebruiken voor antwoorden op een willekeurige vraag.

Astrologen

Astrologen zijn mensen die de stand van de planeten en sterren gebruiken om de toekomst te voorspellen. Tijdens het consult zullen astrologen dan een aantal vragen stellen aan de klant over zijn of haar leven. Aan de hand van de antwoorden die de klant geeft, zullen de astrologen dan een horoscoop maken. Deze horoscoop zegt iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant.

Een andere techniek die astrologen kunnen gebruiken is de handanalyse. Bij de handanalyse wordt er gekeken naar de lijnen in de hand van de klant. Deze lijnen vertellen iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant. De astrologen zullen dan de handen van de klant analyseren en vervolgens voorspellingen doen over zijn of haar toekomst.

Ook kan er tijdens het consult gebruik worden gemaakt van de techniek numerologie. Bij deze techniek worden er bepaalde getallen aan de klant toegewezen die iets zeggen over zijn of haar leven. De astrologen zullen dan de getallen gebruiken om de toekomst van de klant te voorspellen.

Astrologen kunnen ook gebruik maken van de techniek feng shui. Feng shui is een Chinese traditie waarbij alles in het huis van de klant op een bepaalde manier wordt ingericht. Dit is om positieve energie aan te trekken die kan helpen met het voorspellen van de toekomst. Feng shui kan helpen met het oplossen van problemen in het leven en kan de klant adviseren over bepaalde situaties.

Astrologen maken gebruik van sterren en planeten om de toekomst te voorspellen. Ze kunnen ook andere technieken gebruiken, zoals de handanalyse, numerologie of feng shui. Tijdens het consult zullen astrologen dan een aantal vragen stellen aan de klant over zijn of haar leven. Aan de hand van de antwoorden die de klant geeft, zullen de astrologen dan een horoscoop maken of bepaalde getallen toewijzen. Deze horoscoop of getallen vertellen iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant.

Paragnosten

Paragnosten worden vaak gezien als professioneel begaafde mediums, maar tussen paragnosten en mediums zit wel een duidelijk verschil. Het is zo dat een paragnost in staat is tot het ontvangen van informatie uit het bovennatuurlijke, maar dit gebeurt dan niet door middel van mediamieke krachten. In plaats daarvan zijn er bij een medium vaak bepaalde gaven aanwezig, zoals helderziendheid of heldervoelendheid. Dit zijn dan gaven die een medium van nature heeft en waarmee hij of zij informatie uit het bovennatuurlijke kan ontvangen.

Een ander verschil tussen paragnosten en mediums is dat een paragnost vaak bepaalde technieken gebruikt om de toekomst te voorspellen, terwijl een medium meestal rechtstreeks contact maakt met geesten uit het hiernamaals. Dit contact kan dan worden gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Hoe vind je een spiritueel coach die bij jou past?

Het is belangrijk dat jij al je vragen kan stellen aan een medium of paragnost die daadwerkelijk bij jou past. Door de verschillende gaven (heldervoelend, helderziend, helderwetend) is het belangrijk dat je je verdiept in deze gaven voordat je een consult start. Ook moet je er voor zorgen dat de specialisaties van een medium of paragnost passen bij het doel dat jij hebt bij het consult.

Wanneer jij meer wil weten over jouw verdere pad en de toekomst, dan is het belangrijk dat jij ook voor een medium/paragnost kiest die jou op dit gebied de antwoorden kan geven die je nodig hebt. Ook wanneer jij vragen hebt die betrekking hebben op de liefde, dan moet je kiezen voor een van de consulenten die jou hierbij kan helpen.

Het is daarnaast ook heel belangrijk dat je in contact komt met een betrouwbaar medium/paragnost. Bij QMediums vind je deze zeker! Online moet je goed opletten of een medium of paragnost betrouwbaar is. Denk dan bijvoorbeeld aan het controleren van recensies of het lezen van ervaringen van anderen. Dit is heel belangrijk, want uiteindelijk wil je alleen maar dat er een eerlijk consult met jou wordt gevoerd.

Wanneer je paranormale hulp wil starten, dan moet je zorgen dat je vertrouwen hebt in een medium of paragnost. Vertrouwen is belangrijk, dit omdat de onderwerpen nog al eens gevoelig kunnen zijn. Jij moet je goed op je gemak voelen bij een medium of paragnost en de verbinding voelen.

Hoe krijg je (internationale) paranormale hulp?

Er zijn verschillende manieren waarop je (internationale) paranormale hulp kan krijgen. Voor een consult met een van onze consulenten is het namelijk mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Als je gaat bellen voor (internationale) paranormale hulp dan is het zo dat je direct in contact staat met een medium of paragnost. Zo kunnen zij jou begeleiden met iedere willekeurige vraag of voor een fotoreading, legging met lenormandkaarten of engelenkaarten.

Voor (internationale) paranormale hulp kun je ook chatten met een medium of paragnost. Tijdens het chatten voor (internationale) paranormale hulp is het mogelijk om ook een kaartlegging te laten doen, raad te vragen voor jouw verdere pad of kun je voor andere vragen terecht. Bij het chatten met een medium of paragnost is het zo dat je dit gesprek nog meermaals kan terug lezen wanneer je de antwoorden beter in je op wil nemen.

Wanneer je (internationale) paranormale hulp nodig hebt, kun je dit ook doen door te mailen met een medium of paragnost. Bij het mailen kun je bijvoorbeeld een fotoreading opvragen. Zo krijg je ook spiritueel inzicht in een situatie of een bepaalde persoon.

Voor (internationale) paranormale hulp staan onze consulenten de gehele dag door voor jou klaar bij onze advieslijn. Je kan zelf een medium of paragnost kiezen met wie jij graag een reading zou willen hebben.

Medium Chantal s
Medium Chantal s
  
Boxnummer: 000362
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium,kaartleggingen. Gediplomeerd NLP-coach & innerlijk kind therapeut. Zwangerschap&geboortepsycholoog
Medium Benny
Medium Benny
 
Boxnummer: 000139
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Claris
Claris
 
Boxnummer: 000282
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
paragnoste hope
paragnoste hope
 
Boxnummer: 000476
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Thea
Paragnost Thea
 
Boxnummer: 000141
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Medium Amy
Medium Amy
 
Boxnummer: 000187
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
 
Boxnummer: 000201
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Astra
Astra
 
Boxnummer: 000225
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Cynthia
Cynthia
 
Boxnummer: 000219
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Sacha
Sacha
 
Boxnummer: 000343
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben hooggevoelig, helderwetend, helderziende en geef spiritueel advies mijn specialisme is raad en inzicht op relationeel en spiritueel vlak
Medium Olivia
Medium Olivia
 
Boxnummer: 000164
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ricardo
Ricardo
  
Boxnummer: 000379
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben geboren met mijn gaves, ik ben een heler/ energie werker, intuïtief voeler/Medium, schaduw werker, en sta ik contact met de Akasha Kronieken
Paragnoste Ana
Paragnoste Ana
  
Boxnummer: 000344
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach en medium.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
 
Boxnummer: 000170
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Aella
Aella
  
Boxnummer: 000330
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Mystic
Mystic
   
Boxnummer: 000357
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnost Lize
Paragnost Lize
 
Boxnummer: 000190
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Medium Samira
Medium Samira
 
Boxnummer: 000171
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
 
Boxnummer: 000160
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
 
Boxnummer: 000234
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
Oriana
Oriana
    
Boxnummer: 000254
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Voel je vrij en veilig. Ik help je vanuit mijn hart met heel veel liefde.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Tanja
Tanja
  
Boxnummer: 000354
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Samen brengen we uw leven weer op de rails Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Matleena
Matleena
  
Boxnummer: 000221
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Ilona
Ilona
  
Boxnummer: 000351
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Ilona en ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn heldervoelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Carmen
Carmen
  
Boxnummer: 000213
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Ada
Ada
 
Boxnummer: 000350
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Ada ben hier voor toekomstvoorspelling,heldervoelend,relatie problemen,helderziende,kaarlegster,levensvragen en algemeen.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Celisa
Celisa
 
Boxnummer: 000216
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-Droomanalyse-Egyptische tarot-transformatieprocessen-ontwikkelingen
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Marry Marry
Marry Marry
 
Boxnummer: 000223
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Aïsha
Medium Aïsha
 
Boxnummer: 000202
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Elisabeth
Elisabeth
  
Boxnummer: 000239
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Destiny Goddess
Destiny Goddess
  
Boxnummer: 000231
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Anne Marie
Anne Marie
 
Boxnummer: 000186
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Ri' eL
Ri' eL
  
Boxnummer: 000156
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Elise
Elise
 
Boxnummer: 000143
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Shawila
Shawila
 
Boxnummer: 000341
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Laura
Laura
  
Boxnummer: 000214
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Alex
Alex
  
Boxnummer: 000337
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Lieve mensen mijn naam is medium Alex. Ik werk voor en met het Licht. Of het nu gaat om relaties, werk, eenzaamheid, verslavingen, angsten. Niks is mij vreemd. Ik kan steun en inzicht geven in uw bewustwordingsproces, op een eerlijke en soms confronterende wijze. Door in te tunen op uw persoon kan ik inzichten aanreiken zodat u duidelijkheid krijgt op uw vragen. Ik geef veelzijdig spiritueel advies, inzicht en ondersteuning. En bezit de volgende eigenschappen: Hoogsensitief, helderziend, volledig intuïtief en sterk empathisch. Verder heb ik altijd een luisterend oor. Tot snel op de chatlijn. Namaste Alex!
Catriona
Catriona
 
Boxnummer: 000312
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Possibilities and probabilities with Coaching. 
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
 
Boxnummer: 000196
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Annette
Annette
 
Boxnummer: 000475
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
tarot kaarten specialist, pendelaar, Bach bloesem therapeut, paragnost
Katja Charlotte
Katja Charlotte
 
Boxnummer: 000177
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Regina
Regina
 
Boxnummer: 000477
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Iedereen is onderweg op zijn eigen reis. Ik help je met jouw koers op dit moment. Heldervoelend en helderwetend. Uw vragen kan ik vaak in combinatie met het leggen van tarotkaarten beantwoorden.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Daniël
Medium Daniël
 
Boxnummer: 000166
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Medium Leni
Medium Leni
 
Boxnummer: 000189
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Hera
Hera
 
Boxnummer: 000339
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Are you heart broken? Has your true love left you for another woman? Is there someone you can't stop thinking of? Are you going through an unwanted divorce?