Stermedium

Een stermedium kan jou helpen als spiritueel coach. Als een spiritueel coach die jou helpt om in contact te komen met je sterren en jouw gidsen. Een star medium is een medium die contact legt met je overleden dierbaren. Zij helpen je ook bij het verwerken van verlies en bieden steun tijdens rouw.

Wanneer heb je een stermedium nodig

Wanneer je een star medium nodig hebt, is het belangrijk dat je een aantal dingen weet. Je moet weten wie je bent, wat voor soort persoonlijkheid je hebt en welke kennis en ervaring je hebt. Een stermedium moet in staat zijn om met je te communiceren en te begrijpen wat je nodig hebt. Het is belangrijk dat ze empathisch zijn en een warm hart hebben.

Wat kan een stermedium voor jou betekenen

Een stermedium is er voor jou om antwoorden te vinden op vragen en waarom er bepaalde dingen in jouw leven zijn die zo onwijs belangrijk zijn. Ook wordt er gekeken naar situaties in jouw leven die steeds terug komen en waarom dit is. Hiervoor krijg je de beste begeleiding, het beste spiritueel advies naar het zoeken naar het juiste pad van jou.

Voor (internationale) paranormale hulp kun je contact opnemen met een van de mediums of paragnosten. Op deze manier kun jij jouw vragen en/of vraagstukken voorleggen zodat jij antwoord krijgt.

Stermedium

Hoe kan een stermedium jou helpen?

Bij een ster medium is het zo dat zij beschikken over paranormale gaven. Om deze reden worden zij ook professioneel begaafde mediums genoemd. Doordat een star medium vanaf jonge leeftijd al beschikt over paranormale gaven is het zo dat zij over een groot inzicht beschikken. Spiritueel inzicht die zij gebruiken tijdens het uitvoeren van hun werkzaamheden. Deze werkzaamheden zijn natuurlijk het begeleiden van de klanten en het helpen vinden van antwoorden.

Wanneer je een afspraak maakt met een star medium, is het belangrijk dat je duidelijk weet wat je wilt vragen. Je moet niet afgaan op één vraag maar er een aantal stellen zodat je zo goed mogelijk geholpen kunt worden. Op deze manier kan het medium namelijk kijken naar wat je echt dwars zit en waar ze je het best bij kunnen helpen.

Ook bij problemen staat een stermedium voor je klaar

Een star medium is er ook voor jou wanneer je problemen ervaart in je relatie, met je werk of met gezondheid. Het kan namelijk zo zijn dat dit komt door een probleem in een andere dimensie. Dan zal een star medium jou te helpen bij het oplossen van deze problemen en ervoor te zorgen dat je weer rust en vrede in je leven ervaart.

Het is belangrijk om te weten dat een star medium niet alles weet. Zij zijn er alleen voor jou om de juiste vragen te stellen en je door middel van hun antwoorden op het juiste pad te helpen. Een star medium is er ook niet voor om toekomstige gebeurtenissen te voorspellen. Wel kunnen zij bepaalde aanwijzingen geven over hoe je deze kunt vermijden of welke keuzes je het beste kunt maken.

De gaven van professioneel begaafde mediums

Professioneel begaafde mediums kunnen beschikken over verschillende paranormale gaven. Hierdoor is de ene beter in vragen die betrekking hebben op de liefde, terwijl een ander betere coaching biedt als het gaat om het verleden, heden en de toekomst. Professioneel begaafde mediums zijn dus gespecialiseerd in bepaalde vraagstukken en onderwerpen. Het is zo dat professioneel begaafde mediums helderziend, heldervoelend of helderwetend kunnen zijn.

Wat is helderziend?

Wanneer een medium/paragnost helderziend is, dan heeft dit een aantal betekenissen. Het kan namelijk zijn dat deze persoon beelden ontvangt van gebeurtenissen die gaan plaatsvinden in de toekomst. Deze beelden kunnen bijvoorbeeld in de vorm van een visioen komen. Het is ook mogelijk dat een helderziend medium beelden krijgt van situaties die zich al hebben afgespeeld. Een helderziend medium kan hierdoor bijvoorbeeld een overleden persoon zien en contact maken met deze persoon.

Wat is heldervoelend?

Een medium dat heldervoelend is heeft dan vaak bepaalde gevoelens die hem of haar iets vertellen over situaties die spelen of gaan spelen in het leven van de klant. Dit zijn dan meestal onbewuste signalen die je lichaam afgeeft maar waar je niet altijd bewust van bent. Dit is een paranormale gave die niet iedereen bezit. Een heldervoelend medium kan deze signalen opvangen en uitleggen waar ze vandaan komen en wat ze betekenen. Deze kennis gebruikt het heldervoelend medium dan weer om de klant te helpen.

Wat is helderwetend?

Helderwetendheid is een andere paranormale gave die een medium kan hebben. Wanneer iemand helderwetend is betekent dit dat hij of zij heel veel weet over bepaalde situaties, mensen of dingen. Dit is kennis die het helderwetend medium niet uit boeken of andere bronnen haalt maar die hij of zij gewoon weet. Dit kan het helderwetend medium op verschillende manieren weten. Het kan bijvoorbeeld zijn dat het helderwetend medium de kennis vanuit een andere bron heeft opgepikt of dat het helderwetend medium de kennis uit een andere dimensie heeft meegenomen. Deze kennis gebruikt het helderwetend medium dan weer om de klant te helpen.

Welke technieken worden er tijdens een consult gebruikt?

Er zijn vele verschillende situaties waarvoor jij een medium kan raadplegen. Als jij graag een eerlijk antwoord zou willen op jouw levensvragen, dan is het hiervoor mogelijk om in contact te komen met een van onze consulenten.

Ieder medium heeft een eigen specialiteit. Zo zijn er paragnosten waar je met vragen terecht kan dat gaat over liefdes zaken, over twijfel op het gebied van carrière of juist raad over wat te doen op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Met iedere willekeurige vraag kun je bij een van onze consulenten terecht.

Praten over liefdes onderwerpen

Er zijn verschillende specialisaties waarover professioneel begaafde mediums kunnen beschikken. Het kan zijn dat een medium gespecialiseerd is in relatie problemen. Bij een heldervoelend medium kun je terecht voor een gesprek over relaties. Dit omdat heldervoelendheid vaak betekent dat het medium niet alleen beelden ontvangt maar ook gevoelens. Dit kan het heldervoelend medium gebruiken om de klant te helpen bij relatieproblemen. Het is zo dat tijdens een gesprek een heldervoelend medium gevoelens van personen kan aanvoelen. Dit kan helpen bij relatie problemen om spiritueel inzicht te krijgen in de relatie.

Wanneer jij (internationale) paranormale hulp nodig hebt om te praten over de liefde, kun je terecht bij een medium of paragnost. Zij zijn namelijk gespecialiseerd in het geven van advies op dit gebied. Onderwerpen die aan bod kunnen komen tijdens een consult over liefde zijn:

  • Een partner vinden
  • Jaloezie
  • Comfort zoeken
  • Ontrouw
  • Verliefdheid
  • Rouwverwerking
  • Eenzaamheid

Een paragnost of een ander soort medium is geschikt om over liefdes onderwerpen te praten. Dit komt omdat zij over een gave beschikken die heten helderziendheid of heldervoelendheid. Dit betekent dat zij niet alleen beelden ontvangen maar ook gevoelens.

Praten over jouw verdere pad

Bij professioneel begaafde mediums is het zo dat zij jou ook kunnen helpen met situaties uit jouw toekomst. Een helderziend medium kan jou helpen met het spiritueel inzicht krijgen in jouw verdere pad. Dit omdat een helderziend medium beelden kan ontvangen van gebeurtenissen die zich in de toekomst gaan afspelen. Deze beelden kunnen helpen bij het nemen van beslissingen in het leven. Het is wel zo dat een helderziend medium de beelden die hij of zij ontvangt niet altijd kan interpreteren. Daarom is het belangrijk om tijdens een consult vragen te stellen aan het medium. Op deze manier kan het helderziend medium helpen bij het nemen van beslissingen.

Hoe werkt een toekomstvoorspelling

Hoe een toekomst voorspelling werkt is eigenlijk op basis van gevoelens en beelden dat een medium of paragnost krijgt. Het kan zo zijn dat ze boodschappen krijgen over jouw verdere pad wat betreft nieuw uitgebrachte artikelen, jouw intellectuele eigendom maar ook juist over liefde, familie of medische zaken. Over het verleden, heden en de toekomst kan tijdens een reading erg veel gezegd worden.

Praten over dingen die je dwarszitten

Met een professioneel begaafde medium kun je ook praten over de dingen die je dwarszitten. Het kan zijn dat je ergens niet uitkomt of dat je iets wilt weten over een bepaalde situatie. Een medium kan jou helpen om hier spiritueel inzicht in te krijgen. Dit omdat een medium contact kan leggen met personen die jou kunnen helpen bij het oplossen van problemen. Het is zo dat wanneer je contact legt met een medium je niet alleen in contact komt met het medium maar ook met de geesten die het medium kan helpen bij het beantwoorden van vragen.

Pendelen door een stermedium

Wanneer professioneel begaafde mediums antwoorden willen krijgen op de levensvragen die jij hebt, dan kunnen zij op verschillende manieren er voor zorgen dat zij deze antwoorden krijgen. Een manier is pendelen, bij pendelen maakt het medium gebruik van een pendel. Deze pendel beweegt dan boven een kaart met verschillende lettercombinaties. Wanneer de pendel boven een bepaalde combinatie stopt, dan is dit de antwoord op de gestelde vraag. Pendelen zorgt voor antwoorden op vraagstukken. Een andere manier is door middel van tarotkaarten, bij tarotkaarten maakt het medium gebruik van tarotkaarten met afbeeldingen. De betekenis van deze afbeeldingen wordt dan gelegd naast de gestelde vraag. Door de betekenis van de tarotkaarten kan het medium een antwoord geven op de vraag.

Een fotoreading door een medium of paragnost

Een fotoreading zorgt ook voor antwoorden, bij een fotoreading legt het medium een foto voor zich neer. Vervolgens gaat het medium met zijn of haar handen boven de foto liggen en voelt het medium wat er word uitgezonden door de foto. Dit kan een beeld, een gevoel of een herinnering zijn. Wanneer het medium deze informatie ontvangt, dan vertelt het medium dit aan de persoon waarvoor de fotoreading is bedoeld. Deze informatie kan helpen bij het beantwoord van vragen.

Bij (internationale) paranormale hulp kun je ook een fotoreading aanvragen. Dit kan telefonisch of online. Op de website van QMediums vind je meer informatie over een fotoreading bij paranormale hulp.

Healing door professioneel begaafde mediums

Een andere manier waarop een medium antwoorden op levensvragen kan krijgen is door middel van chakra’s. Bij chakra’s maakt het medium gebruik van de energie die in het lichaam aanwezig is. Het lichaam bevat 7 chakra’s en elk chakra heeft zijn eigen kleur en betekenis. Wanneer het medium de energie uit de chakra’s weet te halen, dan kan het medium hiermee antwoorden op levensvragen geven. Chakra’s kunnen helpen bij het vinden van rust en balans in het leven.

Tijdens een reading is het zo dat het medium contact legt met de andere wereld. Dit doet het medium door middel van verschillende technieken. Wanneer het medium contact heeft met de andere wereld, dan is het mogelijk om antwoorden te krijgen op levensvragen.

Kaartleggers

Professioneel begaafde mediums kunnen ook kaartleggers zijn. Kaartleggers zullen tijdens het consult bepaalde technieken gebruiken om de toekomst van de klant te voorspellen. Dit kan bijvoorbeeld door middel van tarotkaarten of andere soorten kaarten. Ze leggen dan de kaarten op een bepaalde manier neer en interpreteert de kaarten vervolgens. Kaartleggers zullen dan voorspellingen doen over de toekomst van de klant op basis van de gelegde kaarten.

Kaartleggers kunnen hiervoor gebruik maken van lenormand kaarten. Kaartleggen met lenormand kaarten is een oude techniek die kaartleggers gebruiken om de toekomst te voorspellen. Lenormandkaarten zijn 36 kaarten waarop plaatjes staan die bepaalde dingen uit het leven van de klant symboliseren. De kaartlegger legt dan de lenormandkaarten op een bepaalde manier neer en interpreteert de kaarten vervolgens.

Engelenkaarten

Naast de lenormandkaarten kunnen de kaartleggers ook engelenkaarten gebruiken. Engelenkaarten zijn kaarten waarop plaatjes staan van engelen. Deze engelen geven dan boodschappen door aan de klant die hij of zij kan gebruiken in zijn of haar leven. Engelenkaarten kunnen helpen om keuzes te maken in het leven en adviseren over bepaalde situaties. Engelenkaarten geven duidelijkheid over wat de klant moet doen in bepaalde situaties.

Tarotkaarten kunnen ook worden gebruikt door een kaartlegster. Bij de tarotkaarten worden er 22 grote arcana kaarten en 56 kleine arcana kaarten gebruikt. Deze tarotkaarten stellen bepaalde symbolen voor die iets vertellen over het leven van de klant. Tarotkaarten geven spiritueel inzicht in bepaalde situaties uit het verleden, heden en de toekomst. Kaartleggers zullen de tarotkaarten leggen en vervolgens de kaarten gaan interpreteren.

Orakelkaarten zijn kunnen ook worden gebruikt bij kaartleggen door kaartleggers. Dit zijn kaarten waarop plaatjes staan die bepaalde symbolen voorstellen. Deze symbolen kunnen iets vertellen over het leven van de klant. Orakelkaarten geven spiritueel inzicht in bepaalde situaties uit het verleden, heden en de toekomst. Kaartleggers zullen de orakelkaarten gebruiken voor antwoorden op een willekeurige vraag.

Astrologen

Astrologen zijn mensen die de stand van de planeten en sterren gebruiken om de toekomst te voorspellen. Tijdens het consult zullen astrologen dan een aantal vragen stellen aan de klant over zijn of haar leven. Aan de hand van de antwoorden die de klant geeft, zullen de astrologen dan een horoscoop maken. Deze horoscoop zegt iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant.

Een andere techniek die astrologen kunnen gebruiken is de handanalyse. Bij de handanalyse wordt er gekeken naar de lijnen in de hand van de klant. Deze lijnen vertellen iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant. De astrologen zullen dan de handen van de klant analyseren en vervolgens voorspellingen doen over zijn of haar toekomst.

Ook kan er tijdens het consult gebruik worden gemaakt van de techniek numerologie. Bij deze techniek worden er bepaalde getallen aan de klant toegewezen die iets zeggen over zijn of haar leven. De astrologen zullen dan de getallen gebruiken om de toekomst van de klant te voorspellen.

Feng shui

Astrologen kunnen ook gebruik maken van de techniek feng shui. Feng shui is een Chinese traditie waarbij alles in het huis van de klant op een bepaalde manier wordt ingericht. Dit is om positieve energie aan te trekken die kan helpen met het voorspellen van de toekomst. Feng shui kan helpen met het oplossen van problemen in het leven en kan de klant adviseren over bepaalde situaties.

Astrologen maken gebruik van sterren en planeten om de toekomst te voorspellen. Ze kunnen ook andere technieken gebruiken, zoals de handanalyse, numerologie of feng shui. Tijdens het consult zullen astrologen dan een aantal vragen stellen aan de klant over zijn of haar leven. Aan de hand van de antwoorden die de klant geeft, zullen de astrologen dan een horoscoop maken of bepaalde getallen toewijzen. Deze horoscoop of getallen vertellen iets over het karakter, het leven en de toekomst van de klant.

Paragnosten

Paragnosten worden vaak gezien als professioneel begaafde mediums, maar tussen paragnosten en mediums zit wel een duidelijk verschil. Het is zo dat een paragnost in staat is tot het ontvangen van informatie uit het bovennatuurlijke, maar dit gebeurt dan niet door middel van mediamieke krachten. In plaats daarvan zijn er bij een medium vaak bepaalde gaven aanwezig, zoals helderziendheid of heldervoelendheid. Dit zijn dan gaven die een medium van nature heeft en waarmee hij of zij informatie uit het bovennatuurlijke kan ontvangen.

Een ander verschil tussen paragnosten en mediums is dat een paragnost vaak bepaalde technieken gebruikt om de toekomst te voorspellen, terwijl een medium meestal rechtstreeks contact maakt met geesten uit het hiernamaals. Dit contact kan dan worden gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Hoe vind je een spiritueel coach die bij jou past?

Het is belangrijk dat jij al je vragen kan stellen aan een medium of paragnost die daadwerkelijk bij jou past. Door de verschillende gaven (heldervoelend, helderziend, helderwetend) is het belangrijk dat je je verdiept in deze gaven voordat je een consult start. Ook moet je er voor zorgen dat de specialisaties van een medium of paragnost passen bij het doel dat jij hebt bij het consult.

Wanneer jij meer wil weten over jouw verdere pad en de toekomst, dan is het belangrijk dat jij ook voor een medium/paragnost kiest die jou op dit gebied de antwoorden kan geven die je nodig hebt. Ook wanneer jij vragen hebt die betrekking hebben op de liefde, dan moet je kiezen voor een van de consulenten die jou hierbij kan helpen.

Betrouwbaar medium

Het is daarnaast ook heel belangrijk dat je in contact komt met een betrouwbaar medium/paragnost. Bij QMediums vind je deze zeker! Online moet je goed opletten of een medium of paragnost betrouwbaar is. Denk dan bijvoorbeeld aan het controleren van recensies of het lezen van ervaringen van anderen. Dit is heel belangrijk, want uiteindelijk wil je alleen maar dat er een eerlijk consult met jou wordt gevoerd.

Wanneer je paranormale hulp wil starten, dan moet je zorgen dat je vertrouwen hebt in een medium of paragnost. Vertrouwen is belangrijk, dit omdat de onderwerpen nog al eens gevoelig kunnen zijn. Jij moet je goed op je gemak voelen bij een medium of paragnost en de verbinding voelen.

Hoe krijg je (internationale) paranormale hulp?

Er zijn verschillende manieren waarop je (internationale) paranormale hulp kan krijgen. Voor een consult met een van onze consulenten is het namelijk mogelijk om telefonisch contact op te nemen. Als je gaat bellen voor (internationale) paranormale hulp dan is het zo dat je direct in contact staat met een medium of paragnost. Zo kunnen zij jou begeleiden met iedere willekeurige vraag of voor een fotoreading, legging met lenormandkaarten of engelenkaarten.

Voor (internationale) paranormale hulp kun je ook chatten met een medium of paragnost. Tijdens het chatten voor (internationale) paranormale hulp is het mogelijk om ook een kaartlegging te laten doen, raad te vragen voor jouw verdere pad of kun je voor andere vragen terecht. Bij het chatten met een medium of paragnost is het zo dat je dit gesprek nog meermaals kan terug lezen wanneer je de antwoorden beter in je op wil nemen.

Internationale paranormale hulp

Wanneer je (internationale) paranormale hulp nodig hebt, kun je dit ook doen door te mailen met een medium of paragnost. Bij het mailen kun je bijvoorbeeld een fotoreading opvragen. Zo krijg je ook spiritueel inzicht in een situatie of een bepaalde persoon.

Voor (internationale) paranormale hulp staan onze consulenten de gehele dag door voor jou klaar bij onze advieslijn. Je kan zelf een medium of paragnost kiezen met wie jij graag een reading zou willen hebben.

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Valantino
Beschikbaar
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Beschikbaar
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Maria
Ingesprek
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Cleopatra
Ingesprek
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.