Paravisie kies voor Qmediums

paravisie

Paravisie Kies voor Qmediums. Bij Qmediums kan je zowel bellen als chatten met spirituele coaches. Je kunt anoniem vanaf je smartphone of pc een chatgesprek of telefoongesprek starten met een van jouw favoriete coaches van Qmediums.

Anoniem bellen en chatten

Wil je liever niet met je naam in het openbaar chatten of bellen? Wanneer je een chatgesprek aangaat, kies dan de optie ‘anoniem’. Jouw naam en persoonlijke gegevens worden dan niet zichtbaar voor de coach. Als je belt, kan de spiritueel medewerker je niet traceren. Niet jouw nummer komt in beeld. Het nummer van de doorschakeling komt in beeld bij de consulent.

Wat kun je verwachten

Bij Qmediums zijn er coaches beschikbaar voor allerlei soorten vragen. Of je nu op zoek bent naar advies over relaties, werk of geldzaken, bij Qmediums vind je altijd een coach die jou kan helpen.

Bellen met een spiritueel coach

Wij merken dat er nog altijd een groeiende behoefte is naar het bellen van mediums. Logisch, we lopen allemaal een keer vast in ons leven. Dan biedt een spiritueel consult uitkomst. De Qmedium consulenten zijn bij uitstek geschikt, jou verder te helpen als je bent vastgelopen. Ze bieden je zo paravisie aan, waarmee jij inzichten gaat krijgen. Je eigen pad vanuit meer eigen kracht neer te gaan zetten. Het gemak van een gesprek via de telefoon is groot. Je bent niet afhankelijk van een computer of laptop en je kan altijd en overal bellen wanneer het jou uitkomt.

Paravisie is ook een tijdschrift

De afkorting staat voor ‘paranormale visie’ en is ook een tijdschrift. Het tijdschrift heeft een website en een app. Dit tijdschrift is het oudste onderdeel van paravisie en bestaat al ruim 50 jaar. Het tijdschrift komt voort uit het radioprogramma het zwarte ga en was in 1974 tot 1994 te beluisteren via Radio Veronica.

In het tijdschrift vind je allerlei verschillende artikelen over paranormale en spirituele onderwerpen, bijvoorbeeld:

  • Wat is reïncarnatie?
  • Beroemde mensen die zijn overleden
  • Hoe vind ik ware liefde?
  • Leven na de dood: alles wat je wilt weten
  • Wat is liefde
  • Hoe vul je samen op een fijne manier een liefdesrelatie in

Wil jij een reading bij een Qmedium

Wil jij antwoorden op jouw vragen en ben jij toe aan rust? Neem contact op met één van vele mediums wat beschikbaar is bij Qmediums. Zij zullen jou een inzichten geven en helpen bij jouw levensvragen.

We noemen een gesprek met een spiritueel medewerker een reading. Waarbij je vragen kan stellen over liefde, werk of relaties. Een reading is niet bedoeld als vervanging van een gesprek met je partner, huisarts of een andere professional.

Waarom een reading bij Qmediums?

Wanneer je een reading aangaat met één van onze mediums (helderziend), ga je anoniem en veilig chat. Ook ben je niet vastgelegd aan een bepaalde tijd of plek. Je kan op elk gewenst moment een reading aangaan en je hoeft niet te reizen. Paravisie Kies voor Qmediums.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.