Waarzegster bellen

Wil jij een waarzegster bellen? Online bij QMediums kan dat! Er zijn vele consulenten voor jou beschikbaar die jou kunnen helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Jij kan vragen stellen over dierbare overledenen, over werk, liefde of wat jou in jouw relatie te wachten staat.

Bij QMediums zijn er verschillende soorten waarzeggers met jarenlange ervaring beschikbaar. Er zijn chakra healers, numerologen, kaartenleggers en nog veel meer. Je kan bij ons terecht voor een algemene reading of een specifieke vraag. Wil jij een paragnost bellen? Dan heb jij de keuze uit verschillende soorten consulenten. De ene met een groot empathisch vermogen, de ander die kan mensen invoelen maar je kan ook paragnosten bellen die duidelijke antwoorden kunnen geven op jouw levensvragen.

Het is zo dat een spiritueel coach jou kan helpen met spirituele inzichten omdat zij beschikken over paranormale gaven. Deze gaven zorgen er voor dat de mediums contact kunnen hebben met andere entiteiten en deze boodschappen aan jou door kunnen geven. Deze boodschappen ontvangt een ervaren medium/paragnost omdat zij helder wetend, helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Daarbij gebruiken de mediums en paragnosten tijdens een consult ook bepaalde methodes om jou te kunnen helpen.

Wil jij graag een paragnost bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil jij een paragnost bellen omdat je wil weten wat jou te wachten staat? Bekijk online bij QMediums alle consulenten en start een gesprek.

De gaven van een spiritueel coach

Een top medium/paragnost kan verschillende gaven hebben. Met deze vragen kunnen zij jou w vragen beantwoorden en jou een eerlijk antwoord geven door middel van de waarnemingen die zij kunnen doen. Door de spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost kunnen zij jou helpen. Een ervaren medium/paragnost heeft al vanaf de geboorte de gaven bij zich, maar deze kunnen ook pas op latere leeftijd zijn ontwikkeld.

Een helder wetend medium/paragnost

Een helderwetend medium/paragnost is iemand die informatie ontvangt van geesten of hogere wezens. Deze informatie ontvangen zij in de vorm van beelden, symbolen of woorden. Een helderwetend medium/paragnost kan contact leggen met overledene maar ook met engelen of andere beschermengelen.

Een helderwetend medium/paragnost kan jou helpen wanneer jij emotionele blokkades hebt of bij negatieve gedachten. Deze kunnen wij door middel van een reading of een consult voor jou oplossen. Wanneer je bij ons belt zal je verrast zijn met de heldere info die er aan bod komt en hoe dit kan helpen in het oplossen van je dagelijkse problemen.

Het is zo dat een helderwetend medium/paragnost een hele sterke intuïtie heeft. Zij voelen dingen aan en weten vaak wat er gaat gebeuren. Dit is natuurlijk heel erg fijn want op deze manier kunnen zij jou helpen met het maken van bepaalde keuzes in je leven.

Een helderziend medium/paragnost

Een helderziend paragnost is iemand die beelden ziet in zijn of haar hoofd. Deze beelden kunnen verschillende symbolieken hebben. Een symboliek kan wijzen op een bepaalde situatie in jouw leven of iets wat er gaat komen. Er zijn verschillende soorten beelden die een helderziend medium/paragnost kan zien. Zo kan een beeld wijzen op een emotioneel probleem, een relatieprobleem of een carrière probleem. Een helderziende paragnost kan deze beelden interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderziende kan ook mensen helpen met de toekomst voorspelling. Dit doen zij door de beelden die ze zien in hun hoofd te interpreteren. Een toekomst voorspelling kan je helpen bij het nemen van bepaalde beslissingen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je hierbij niet blindelings je leven gaat leiden naar de voorspelling maar dat je ermee aan de slag gaat.

Een helder beeld dat een helderziende krijgt kan tijdens een fijn gesprek aan jou worden uitgelegd, zo ontvang jij de boodschap van een zeer empathisch persoon.

Een heldervoelend medium/paragnost

Life coaching kan ook door een helder voelend ervaren medium/paragnost. Een helder voelend medium/paragnost is iemand die emoties voelt van andere mensen of situaties. Zij voelen deze emoties in hun lichaam aan. Denk hierbij aan een knoop in je maag, spanning in je schouders of een zeurende pijn ergens in je lichaam. Op deze manier kunnen zij aanvoelen wat er speelt en jou hierbij helpen.

Een heldervoelend medium/paragnost kan ook aanvoelen wanneer iemand liegt of niet eerlijk is. Dit komt doordat zij de emoties van andere mensen kunnen voelen. Op deze manier kunnen zij jou helpen bij het oplossen van problemen.

Een heldervoelend lichtwerker is iemand die emoties kan voelen van andere mensen of situaties, maar ook een sterke band heeft met de engelenwereld. Lichtwerkers zijn hierdoor in staat om jou te helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Lichtwerkers zijn een kanaal tussen de aardse en spirituele wereld. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen op aardse en spirituele gebied.

Een helderhorend medium/paragnost

Een helder horend medium/paragnost is iemand die stemmen hoort van geesten of andere wezens. Deze stemmen kunnen informatie doorgeven over jouw leven of situaties die spelen. Een helderhorend medium/paragnost kan deze stemmen interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderhorend medium/paragnost kan ook mensen helpen met het channelen van boodschappen. Dit doen zij door de stemmen die ze horen in hun hoofd te interpreteren. Een helderhorend ervaren medium/paragnost wordt iemand genoemd met mediamieke gaven.

Een automatisch schrift medium

Er zijn ook andere consulenten die werken met het automatisch schrift. Een automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bent van wat je aan het schrijven bent. De kracht van het automatisch schrift is dat er informatie doorgegeven kan worden vanuit de geest. Dit kan informatie zijn over een bepaalde situatie of iets wat er gaat komen.

Een tarotkaart legger

Een tarotkaart legger is iemand die tarotkaarten legt om informatie te krijgen over een situatie of iets wat er gaat komen. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in problemen en situaties. Een tarotkaart legger kan de kaarten interpreteren en jou hiermee helpen.

Een luisterend oor

Bij een ervaren medium/paragnost met paranormale gaven kun jij ook terecht voor een luisterend oor. Wil jij paragnosten bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Dat kan! Onze goede paragnosten staan namelijk de hele dag door voor jou klaar!

Als jij geestelijke klachten ervaart, dan kun je naar een ervaren medium/paragnost voor een luisterend oor. Soms kan het zo zijn dat je een luisterend oor nodig hebt, maar in jouw omgeving niet direct iemand hebt bij wie jij terecht kan. Een ervaren medium/paragnost kan dan het verschil maken.

Een luisterend oor van een medium/paragnost zal jou uiteindelijk helpen om dingen meer los te kunnen laten, dit zodat er minder druk op jouw schouders is. Dit zal er voor zorgen dat jij je vrolijker in het leven zal gaan voelen.

Een spirituele adviseur kan er voor zorgen dat jij op een andere manier naar een situatie kan gaan kijken. Dit omdat zij door de paranormale gaven meer weten, voelen of kunnen zien van een situatie.

Een online reading

Online readings zijn een manier van consultatie waarbij jij op afstand geraadpleegd wordt over een situatie of probleem. Een online reading is een leuke en gemakkelijke manier van consultatie, want jij bent niet fysiek aanwezig bij het medium/paragnost. Je kunt een online reading doen via de telefoon, e-mail of chat.

Een online reading is net zo goed als een fysieke reading. Het medium/paragnost heeft namelijk dezelfde paranormale gaven en kan deze dus ook inzetten voor een online reading. Dit betekent dat jij met alle soorten vragen terecht kunt bij onze online paragnosten.

Jouw voordeel van een online reading is dat je de reading op elk gewenst moment kunt doen. Je hoeft dus niet te wachten tot het medium/paragnost fysiek aanwezig is, maar jij kunt zelf bepalen wanneer je een reading wilt.

Praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling

Een heldervoelend medium/paragnost kan jou helpen met liefdes problemen. Een paragnost bellen kan als jij lenormand kaarten wil laten leggen. Paragnosten bellen kan als jij op zoek bent naar eerlijk antwoord op vragen. Goede paragnosten met jarenlange ervaring kunnen een fijn gesprek met jou voeren als je op zoek bent naar een luisterend oor. Een medium kan contact maken met een overleden dierbare voor jou.

Er zijn nog meer redenen waarom jij een paragnost kan bellen. Een paragnost bellen kan ook als jij met een spiritueel coach wil praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Als jij op jonge leeftijd al dacht dat je duistere krachten hebt, maar dat je je niet op je gemak voelt om hier met andere mensen over te praten, dan kan het fijn zijn om dit met een spiritueel coach te doen. Zij snappen namelijk het namelijk als jij praat over jouw spirituele ontwikkeling.

Een spiritueel coach is er niet alleen voor de mensen die paranormale gaven hebben, maar juist ook voor de mensen die hiermee worstelen. Een spirituele coach kan jou helpen met het verkennen van jouw eigen krachten en met het begrijpen hiervan.

Jij hoeft niet bang te zijn om te bellen naar een spiritueel coach, want er staan voor jou anonieme en betrouwbare coaches klaar die graag met je willen praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Tijdens een consult is het zo dat een allround medium/paragnost ook een kaartlegging voor jou kan doen, dit om bepaalde dingen nog duidelijker te krijgen. Tijdens deze eerlijke lezing is het zo dat een erkend medium gebruik kan maken van tarot kaarten, lenormand kaarten, engelen kaarten of zodiac kaarten. Tarot kaarten en lenormand kaarten zijn de meest gebruikte soorten.

Door een kaartlegging met tarot kaarten of lenormand kaarten is het zo dat een spirituele coach jou in een bepaalde situatie kan helpen, dit kan ook gaan over de toekomst.

Wat zijn tarot kaarten?

Tarot kaarten bestaan al sinds de middeleeuwen en zijn in Europa ontstaan. De tarot kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties. Tijdens de middeleeuwen was het gebruikelijk om de tarot kaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst. Tarot kaarten zijn er in verschillende soorten en maten, er zijn vele versies met een eigen betekenis die over de wereld verspreid zijn.

Bij de tarot kaarten is het belangrijk om de symbolen op de tarot kaarten goed te begrijpen. Deze zijn namelijk heel erg belangrijk voor het interpreteren van de legging. De tarot kaarten kunnen onder andere ingedeeld worden in de volgende categorieën;

– Major Arcana tarot kaarten: Dit zijn de bekendste tarot kaarten en staan ook wel bekend als de Trumps. De Major Arcana tarotkaarten zijn bedoeld om de grote levensvragen te beantwoorden. Deze categorie is ook onderverdeeld in 21 kaarten met een eigen betekenis.

– Minor Arcana tarot kaarten: De Minor Arcana tarot kaarten staan ook wel bekend als de Kleine Trumps en zijn net zo belangrijk als de Major Arcana tarotkaarten. Er zijn in totaal 56 Minor Arcana tarot kaarten en deze zijn verdeeld over 4 suits; Staven, Pentakels, Zwaarden en Kelken.

Het interpreteren van de tarot kaarten kan ingewikkeld zijn. Hierom is het het beste om de tarot kaarten te laten leggen door een spiritueel coach. Iemand met paranormale gaven kan de tarot kaarten namelijk het beste interpreteren.

Wat zijn lenormand kaarten?

Lenormand kaarten zijn net zo bekend als de tarot kaarten en worden ook wel eens verward met de tarot kaarten. Dit komt doordat de lenormand kaarten ook gebruikt worden voor het interpreteren van een legging.

Lenormand kaarten komen uit Duitsland en zijn vernoemd naar de bekende cartomancer Mlle Lenormand. Zij was een beroemde waarzegster en is in 1772 overleden. De lenormand kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties.

Bij de Lenormand kaarten zijn de afbeeldingen van de kaarten minder belangrijk als bij de tarot kaarten. De afbeeldingen op de lenormand kaarten zijn simpeler en staan voor alledaagse dingen in het leven. Hierdoor zijn de lenormand kaarten makkelijker te interpreteren dan tarot kaarten.

Engelen kaarten worden naast de tarot kaarten en de lenormand kaarten ook gebruikt door professionele mediums en paragnosten. Engelen kaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de wereld van de engelen. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die op zoek zijn naar bijstand van een engel.

Healing door een medium of paragnost

Voor een eerlijk antwoord kun jij een paragnost bellen. Maar er is meer.. Een medium/paragnost met jarenlange ervaring is vaak ook in staat om healing uit te voeren. Healing is een manier van genezen met energie. Dit kan door middel van aanraking, maar ook op afstand. Een eerlijke paragnost is in staat om deze krachtige energie over te brengen naar een cliënt die genezing nodig heeft.

Een eerlijke medium of paragnost is tevens in staat om contact te leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die verdriet hebben en graag afscheid willen nemen van een overleden geliefde.

Een eerlijke medium/paragnost is vaak ook in staat om chakra reading uit te voeren. Dit is een manier van genezen met behulp van de chakra’s. De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam en staan in verbinding met de geest. Wanneer er een probleem is met een bepaalde chakra, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de geestelijke en/of fysieke gesteldheid. Een eerlijke medium of paragnost is in staat om de chakra’s weer in balans te brengen.

Een eerlijke paragnost is iemand die je kan helpen met al jouw problemen. Zo kun je ook in contact komen met een Reiki Master, dit is iemand die gespecialiseerd is in het genezen met behulp van energie. Een eerlijke Reiki Master kan je helpen met het oplossen van problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. Dit is een methode die in vele verschillende culturen wordt gebruikt.

De toekomst voorspellen door een ervaren paragnost

Een top medium/paragnost kan voor jou ook de toekomst voorspellen. Dit is een vaak gevraagde service van mensen die willen weten wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Een paranormaal begaafd persoon kan met behulp van zijn of haar gave de toekomst voorspellen. Dit kan door middel van het interpreteren van tarot kaarten, lenormand kaarten of andere voorspellende technieken.

De toekomst voorspellen door een spiritueel coach helpt jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan een moeilijke keuze die je moet maken of problemen in je relatie. Door de toekomst te laten voorspellen door een ervaren paragnost kan je beter de juiste beslissingen nemen en weet je waar je aan toe bent.

Wanneer je contact opneemt met mediums of paragnosten is het belangrijk dat je open staat voor de boodschap die hij of zij jou gaat geven. De toekomst is namelijk nooit helemaal zeker en kan dus ook anders uitpakken dan je denkt. Een waarzegster/paragnost is echter wel in staat om de kans op bepaalde gebeurtenissen in de toekomst aan te geven.

Waarzegster bellen

Een fotoreading door een medium/paragnost

Je kan ook een paragnost bellen als jij een fotoreading wil laten uitvoeren. Dit is een vaak gekozen service van mensen die willen weten wat hun toekomst in petto heeft.

Bij een fotoreading vertelt een medium/paragnost je alles over de toekomst aan de hand van foto’s. Je stuurt hiervoor een foto op van jezelf of van iemand anders waar je over wilt horen. Vervolgens vertelt het medium/paragnost je alles wat hij of zij ziet op de foto en welke betekenis dit heeft.

Een fototreading hoeft niet perse over een persoon te gaan. Soms weet een spiritueel coach namelijk ook iets over de plek te vertellen van de foto. Dit kan erg fijn zijn als je bijvoorbeeld een beslissing moet maken over een nieuw huis of bedrijfspand.

Om welke redenen kun jij een paragnost bellen?

Er zijn talloze redenen te bedenken als je een paragnost bellen wil. Je kan een paragnost bellen als jij vragen over kinderen beantwoord zou willen hebben, ook vragen die te maken hebben met jouw relatie of wat jou te wachten staat kun je vragen aan een medium/paragnost.

Je kan ook een paragnost bellen als jij de behoefte hebt aan een luisterend oor. Soms kan het helpen om een fijn gesprek te voeren met een buitenstaander, als een medium/paragnost. Dit is dus een reden om voor jou te kiezen om een paragnost te gaan bellen.

Een andere reden als je een paragnost bellen gaat is als jij benieuwd bent of een heldervoelend/helderwetend medium/paragnost jou iets kan vertellen over jouw toekomst. Ook kun je een paragnost bellen als jij wil praten over bepaalde dingen die in jouw leven gebeuren waar jij geen grip op hebt. Mediums en paragnosten kunnen jou helpen om inzicht te krijgen in de situatie.

Een paragnost bellen kan nog voor andere redenen, denk aan als je wilt weten welke keuzes je moet maken in bepaalde situaties of als je een droom wilt laten uitleggen. Weet dat er geen vraag is die té gek is om te stellen aan een medium/paragnost. Zij hebben namelijk al heel wat vragen van mensen gehad en weten dus ook precies hoe ze hierop moeten antwoorden.

Vind een medium paragnost die bij jou past

Online bij QMediums zijn vele goede paragnosten met wie jij een gesprek kan starten. Weet dat de meeste mediums/paragnosten over cliëntbeoordelingen beschikken. Zo weet je gelijk bij welk medium jij het beste aan kan kloppen voor een gesprek.

Op onze website staan alle verschillende mogelijkheden die jij kan kiezen als je een paragnost/medium wilt bellen. Zo vindt je er bijvoorbeeld goede tarot kaarten of lenormand kaarten -legsters, helderzienden en nog vele andere mediums en paragnosten met andere specialiteiten.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je kiest voor een paragnost/medium waarvan de specialiteit aansluit bij wat jij wilt weten. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een gratis consult aan te vragen, zo ben je er al snel achter of de gekozen mediums en paragnosten bij jou passen.

Kijk rustig rond en neem dan contact op met het medium/paragnost van je keuze. Het is namelijk erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de paragnost voordat je echt een gesprek met hem of haar start.

Start een gesprek met een medium paragnost

Bij QMediums kun jij met paragnosten bellen die beschikken over verschillende gaven. Soms kan het zijn dat er slecht nieuws volgt uit een consult met mediums of paragnosten, zij zullen er dan altijd voor zorgen dat jij je wel op je gemak voelt.

Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat jij door het consult met de mediums of paragnosten juist weer positieve energie krijgt. Het is geheel afhankelijk van de waarnemingen die de mediums en paragnosten doen wat de invulling wordt van een gesprek.

Je kan een paragnost bellen, je kan een paragnost chatten of je kan contact opnemen via de e-mail! Onze mediums en paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar zodat jij op ieder moment een consult kan starten.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Vani
Vani
000246
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lief mens, Ik ben al jaren connect met het spirituele wereld. Ik kan antwoorden geven op liefde, familie en werk als je het even niet meer weet. Ik gebruik hierbij tarotkaarten, engelenkaarten en connect met mijn gidsen. Samen vinden wij een een uitweg.
medium Light
Medium Light
000224
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium Light en voel graag in op uw energie en dat van uw omgeving. Ik help verder ook heel graag met uw levensvragen door advies te geven en ook door mijn eigen ervaring te delen
Test Box
Test Box
000203
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Kali
Medium Kali
000194
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Kali, een helderwetend en voelend medium. Ik maak gebruik van mijn pendel en Tarotkaarten om al jouw prangende vragen te beantwoorden. Gespecialiseerd in liefde en relaties.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Paragnost Lize
Paragnost Lize
000190
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.
Rosali
Rosali
000188
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Foto : @Racool_studio Ik ben een doorgeefluik. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
online
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Medium Martina
Medium Martina
000235
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik voel in via de voornaam en je vraag.Engelen begeleiden mij hierin.
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Elisabeth
Elisabeth
000239
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag met al je vragen. ik krijg informatie door mijn kaarten en eigen helder inzicht. Al meer dan 20 jaar help ik mensen verder met hun levensvragen. Ik ben er voor je !
Peggy
Peggy
000169
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al 10 jaar ben ik energetisch rolmodel een creatieve artiest/danseres reader healer, coach om vrouwen het beste uit zichzelf te laten halen. Te gaan geloven dat ze een ontzettende kracht bezitten en dat ze vanuit die kracht meer zichzelf mogen gaan laten zien
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Lies
Lies
000184
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderwetend en voelend, gespecialiseerd in relaties, transformaties en bron her-inneringen.
Medium Laura
Medium Laura
000158
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach Ingrid
Spiritueel Coach Ingrid
000249
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel en maatschappelijk coach. Tweelingzielen. Narcistische relaties. Healer. Persoonlijke ontwikkeling. Transformatieprocessen
Waarzegster Marion
Waarzegster Marion
000175
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......
Cynthia
Cynthia
000219
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben jaren paragnost, medium en coach en sta altijd klaar om je te helpen en begeleiden. Voel je vrij om bij mij aan te kloppen.
Christel
Christel
000150
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Willem
Willem
000207
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Destiny Goddess
Destiny Goddess
000231
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I have been practicing spirituality for 7 years, I am a tarot reader, an astrologer, a numerologist, a woman empowerment coach, and a spiritual teacher.
Medium Rob Nijland
Medium Rob Nijland
000234
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium ik geef u advies wat u nodig heeft. Mensen bellen mijn vaak voor de liefde en ik kan contact leggen over een overleden dierbare.
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Diana
Medium Diana
000191
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Alma Oriana
Alma Oriana
000254
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Leni
Medium Leni
000189
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Als licht- en kristalwerker help ik je aan de hand van de kaarten meer inzicht te krijgen in specifieke situaties en relaties. Ook kan je bij me terecht voor meer info over zielsverbindingen.
Life Coach Gladys
Life Coach Gladys
000201
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spritueel Coach • Medium • Reiki Master • Tarotisten ...Als Spiritueel Coach en Medium geef ik jou tijdens ons consult snel inzicht op jouw vragen...
Rhea
Rhea
000237
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/Helderziende-voelende Maak gebruik van de kaarten -welkom voor een goed gesprek als je het even niet meer ziet zitten
Casandra
Casandra
000192
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Medium Amy
Medium Amy
000187
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
000181
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Indy
Indy
000218
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Indy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Marit
Marit
000154
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, nummerologie, codependentie, healer, wet van aantrekkingsktacht
Anne Marie
Anne Marie
000186
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
000182
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..
Medium Selma
Medium Selma
000180
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben al dertig jaar werkzaam als tarotiste. Ik ben van kinds af aan helderwetend, heldervoelend en helderziend.
Medium Aïsha
Medium Aïsha
000202
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Aïsha, ervaren intuïtief kaartlegster in de liefde, werk en familiaire problemen. Je kunt bij mij terecht voor a jouw (spirituele) vragen. Specialist in tweelingzielen en zielsconnecties. 
Medium Clarisa
Medium Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Roos
Roos
000250
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Richard
Medium Richard
000174
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Zabrina
Zabrina
000215
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Van jongsaf aan wist ik dat ik Heldervoelend, helderwetend en helderhorend ben. Ik werk met de Pendel, en doe Kaartlegging met inzicht en of boodschap, ik ben een luisterend oor en wat verder ter sprake komt tijdens het gesprek. Graag help ik jou in jouw proces of dit nou op liefdesgebied of spirituele groei is. Samen kijken we waar jij staat en waar aan geschaafd moet worden. Dus chat of bel me, ik ben je graag te hulp.
Desiree
Desiree
000212
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn invoelingsvermogen op een persoon is sterk ontwikkeld. Specialisatie is relaties.
Paragnost Bernadette
Paragnost Bernadette
000159
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.
Astra
Astra
000225
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een zeer ervaren tarotlezer, helderziende en life en business coach, coach relatie en breakup problemen .Meer dan 10jaar ervaring in liefdes kwesties. Ik bied ook een luisterend oor en werk professioneel en discreet. U bent altijd welkom, ik help graag.
Medium Jasmijn
Medium Jasmijn
000196
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteit is relatie en vriendschappen. U kunt me alles vragen. Niks is te gek. Ik hoop u gauw te kunnen helpen.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
000248
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* Where We Go One We Go All
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Lola
Lola
000259
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
lieve mensen ik ben medium Lola. 20 jaar ervaring Heldervoelend,Spiritueel coach, krachtig Soul-healer op afstand.Ik werk ook met lenormand kaarten en tijdsbestek kan ik mee geven. tot snel liefs lola
Saskia Angel
Saskia Angel
000222
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Gespecialiseerd in tweelingziel verbindingen, relaties, narcistische en toxische relaties. Ik biedt een luisterend oor. Ik leg geen kaarten ik krijg alles vanuit mijn gidsen door.
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Medium Bhartie
Medium Bhartie
000200
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Sanne
Sanne
000236
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sanne
celisa
Celisa
000216
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Intuitief Coach-droomanalyse-egyptische tarot-transformatieprocessen-
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Carmen
Carmen
000213
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is medium Carmen ik wil u graag helpen bij uw (ziels)relaties, het doorbreken van oude patronen en inzicht krijgen in uitdagende situaties. Met mijn helder voelen, kaarten en contact met engelen wil ik u graag ondersteunen in uw levensproces.
Marry Marry
Marry Marry
000223
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I will tune into the truth of your situation for your healing. I will use intuitive abilities, spiritual guidance and healing to help direct you on your path and help .....
Medium Mila
Medium Mila
000157
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn specialiteiten zijn;  Medium, Paragnoste, Tarotiste, Rune legster, Pendelaarster,  Heldervoelend, ect.
Angel Mary
Angel Mary
000220
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Natasja
Natasja
000251
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Kay
Medium Kay
000179
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met alle liefde wil ik u helpen inzichten en advies te geven op al uw levensvragen. Tweelingzielen relatie-coach. Ik kan ook Lenormand kaarten leggen.
Medium Alberdina
Medium Alberdina
000168
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziend en genezend Medium Depressietherapeut, voert Zielsgesprekken met overledenen Droomuitleg. Telefonische engelenhealing
Laura
Laura
000214
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, healer, therapeut Dag mooi mens. Wanneer je worstelt met vragen wil ik er graag voor jou zijn met mijn aangeboren gaven, kennis en verkregen wijsheid. Helderziende waarnemingen zijn slechts opties. Want jij hebt een vrije wil gekregen en blijft verantwoordelijk voor jezelf. Ik wil jou in je eigen stralende bron van liefde, licht en innerlijke wijsheid helpen. Helderheid en inzichten geven. Daar waar jouw eigen antwoorden versluierd en toegedekt zijn. Een stukje meelopen op jouw pad, vaak vol met uitdagingen. Middels jou stem, voornaam, leeftijd en eventueel een foto kan ik jouw unieke kracht maar ook jouw blokkades zien. ( ook tussen jou en anderen) Hierin kan en mag ik jou begeleiden zodat je steeds meer vanuit jouw authenticiteit datgene gaat aantrekken wat bij jou past. Ook leren omgaan en aanvaarden van een situatie zoals deze nu is. Vanuit een aanvaarding komt er ruimte voor verandering. Ik doe geen uitspraken over overlijdenstijdstippen, medische zaken, zwangerschappen en juridische uitkomsten. Wanneer het mag kan er via jouw stem contact worden gelegd met overleden dierbaren. Ik ont-moet jou graag. Een hartegroet van mij Laura 🌈
Erika
Erika
000240
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Jesse
Medium Jesse
000183
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
(Engelstalig!) let me see your stars. love life  Financial situation . Health - I can help you