Waarzegster bellen

Waarzegster bellen? Online bij QMediums kan dat! Er zijn vele consulenten voor jou beschikbaar die jou kunnen helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Jij kan vragen stellen over dierbare overledenen, over werk, liefde of wat jou in jouw relatie te wachten staat.

Bij QMediums zijn er verschillende soorten waarzeggers met jarenlange ervaring beschikbaar. Er zijn chakra healers, numerologen, kaartenleggers en nog veel meer. Je kan bij ons terecht voor een algemene reading of een specifieke vraag. Wil jij een paragnost bellen? Dan heb jij de keuze uit verschillende soorten consulenten. De ene met een groot empathisch vermogen, de ander die kan mensen invoelen maar je kan ook paragnosten bellen die duidelijke antwoorden kunnen geven op jouw levensvragen.

Het is zo dat een spiritueel coach jou kan helpen met spirituele inzichten omdat zij beschikken over paranormale gaven. Deze gaven zorgen er voor dat de mediums contact kunnen hebben met andere entiteiten en deze boodschappen aan jou door kunnen geven. Deze boodschappen ontvangt een ervaren medium/paragnost omdat zij helder wetend, helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Daarbij gebruiken de mediums en paragnosten tijdens een consult ook bepaalde methodes om jou te kunnen helpen.

Wil jij graag een paragnost bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil jij een paragnost bellen omdat je wil weten wat jou te wachten staat? Bekijk online bij QMediums alle consulenten en start een gesprek.

De gaven van een waarzegster

Een waarzegster kan verschillende gaven hebben. Met deze vragen kunnen zij jou w vragen beantwoorden en jou een eerlijk antwoord geven door middel van de waarnemingen die zij kunnen doen. Door de spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost kunnen zij jou helpen. Een ervaren medium/paragnost heeft al vanaf de geboorte de gaven bij zich, maar deze kunnen ook pas op latere leeftijd zijn ontwikkeld.

Een helder wetend medium/paragnost

Een helderwetend medium/paragnost is iemand die informatie ontvangt van geesten of hogere wezens. Deze informatie ontvangen zij in de vorm van beelden, symbolen of woorden. Een helderwetend medium/paragnost kan contact leggen met overledene maar ook met engelen of andere beschermengelen.

Een helderwetend medium/paragnost kan jou helpen wanneer jij emotionele blokkades hebt of bij negatieve gedachten. Deze kunnen wij door middel van een reading of een consult voor jou oplossen. Wanneer je bij ons belt zal je verrast zijn met de heldere info die er aan bod komt en hoe dit kan helpen in het oplossen van je dagelijkse problemen.

Het is zo dat een helderwetend medium/paragnost een hele sterke intuïtie heeft. Zij voelen dingen aan en weten vaak wat er gaat gebeuren. Dit is natuurlijk heel erg fijn want op deze manier kunnen zij jou helpen met het maken van bepaalde keuzes in je leven.

Een helderziend medium/paragnost is een waarzegster

Een helderziend paragnost is iemand die beelden ziet in zijn of haar hoofd. Deze beelden kunnen verschillende symbolieken hebben. Een symboliek kan wijzen op een bepaalde situatie in jouw leven of iets wat er gaat komen. Er zijn verschillende soorten beelden die een helderziend medium/paragnost kan zien. Zo kan een beeld wijzen op een emotioneel probleem, een relatieprobleem of een carrière probleem. Een helderziende paragnost kan deze beelden interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderziende kan ook mensen helpen met de toekomst voorspelling. Dit doen zij door de beelden die ze zien in hun hoofd te interpreteren. Een toekomst voorspelling kan je helpen bij het nemen van bepaalde beslissingen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je hierbij niet blindelings je leven gaat leiden naar de voorspelling maar dat je ermee aan de slag gaat.

Een helder beeld dat een helderziende krijgt kan tijdens een fijn gesprek aan jou worden uitgelegd, zo ontvang jij de boodschap van een zeer empathisch persoon.

Een heldervoelend medium/paragnost

Life coaching kan ook door een helder voelend ervaren medium/paragnost. Een helder voelend medium/paragnost is iemand die emoties voelt van andere mensen of situaties. Zij voelen deze emoties in hun lichaam aan. Denk hierbij aan een knoop in je maag, spanning in je schouders of een zeurende pijn ergens in je lichaam. Op deze manier kunnen zij aanvoelen wat er speelt en jou hierbij helpen.

Een heldervoelend medium/paragnost kan ook aanvoelen wanneer iemand liegt of niet eerlijk is. Dit komt doordat zij de emoties van andere mensen kunnen voelen. Op deze manier kunnen zij jou helpen bij het oplossen van problemen.

Een heldervoelend lichtwerker is iemand die emoties kan voelen van andere mensen of situaties, maar ook een sterke band heeft met de engelenwereld. Lichtwerkers zijn hierdoor in staat om jou te helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Lichtwerkers zijn een kanaal tussen de aardse en spirituele wereld. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen op aardse en spirituele gebied.

Een helderhorend medium/paragnost

Een helder horend medium/paragnost is iemand die stemmen hoort van geesten of andere wezens. Deze stemmen kunnen informatie doorgeven over jouw leven of situaties die spelen. Een helderhorend medium/paragnost kan deze stemmen interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderhorend medium/paragnost kan ook mensen helpen met het channelen van boodschappen. Dit doen zij door de stemmen die ze horen in hun hoofd te interpreteren. Een helderhorend ervaren medium/paragnost wordt iemand genoemd met mediamieke gaven.

Een automatisch schrift medium

Er zijn ook andere consulenten die werken met het automatisch schrift. Een automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bent van wat je aan het schrijven bent. De kracht van het automatisch schrift is dat er informatie doorgegeven kan worden vanuit de geest. Dit kan informatie zijn over een bepaalde situatie of iets wat er gaat komen.

Een tarotkaart legger

Een tarotkaart legger is iemand die tarotkaarten legt om informatie te krijgen over een situatie of iets wat er gaat komen. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in problemen en situaties. Een tarotkaart legger kan de kaarten interpreteren en jou hiermee helpen.

Een luisterend oor

Bij een ervaren medium/paragnost met paranormale gaven kun jij ook terecht voor een luisterend oor. Wil jij paragnosten bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Dat kan! Onze goede paragnosten staan namelijk de hele dag door voor jou klaar!

Als jij geestelijke klachten ervaart, dan kun je naar een ervaren medium/paragnost voor een luisterend oor. Soms kan het zo zijn dat je een luisterend oor nodig hebt, maar in jouw omgeving niet direct iemand hebt bij wie jij terecht kan. Een ervaren medium/paragnost kan dan het verschil maken.

Een luisterend oor van een medium/paragnost zal jou uiteindelijk helpen om dingen meer los te kunnen laten, dit zodat er minder druk op jouw schouders is. Dit zal er voor zorgen dat jij je vrolijker in het leven zal gaan voelen.

Een spirituele adviseur kan er voor zorgen dat jij op een andere manier naar een situatie kan gaan kijken. Dit omdat zij door de paranormale gaven meer weten, voelen of kunnen zien van een situatie.

Een online reading

Online readings zijn een manier van consultatie waarbij jij op afstand geraadpleegd wordt over een situatie of probleem. Een online reading is een leuke en gemakkelijke manier van consultatie, want jij bent niet fysiek aanwezig bij het medium/paragnost. Je kunt een online reading doen via de telefoon, e-mail of chat.

Een online reading is net zo goed als een fysieke reading. Het medium/paragnost heeft namelijk dezelfde paranormale gaven en kan deze dus ook inzetten voor een online reading. Dit betekent dat jij met alle soorten vragen terecht kunt bij onze online paragnosten.

Jouw voordeel van een online reading is dat je de reading op elk gewenst moment kunt doen. Je hoeft dus niet te wachten tot het medium/paragnost fysiek aanwezig is, maar jij kunt zelf bepalen wanneer je een reading wilt. Waarzegster bellen wanneer jij de behoefte voelt.

Praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling

Een heldervoelend medium/paragnost kan jou helpen met liefdes problemen. Een waarzegster bellen kan als jij lenormand kaarten wil laten leggen. Paragnosten bellen kan als jij op zoek bent naar eerlijk antwoord op vragen. Goede paragnosten met jarenlange ervaring kunnen een fijn gesprek met jou voeren als je op zoek bent naar een luisterend oor. Een medium kan contact maken met een overleden dierbare voor jou.

Er zijn nog meer redenen waarom jij een paragnost kan bellen. Een paragnost bellen kan ook als jij met een spiritueel coach wil praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Als jij op jonge leeftijd al dacht dat je duistere krachten hebt, maar dat je je niet op je gemak voelt om hier met andere mensen over te praten, dan kan het fijn zijn om dit met een spiritueel coach te doen. Zij snappen namelijk het namelijk als jij praat over jouw spirituele ontwikkeling.

Een spiritueel coach is er niet alleen voor de mensen die paranormale gaven hebben, maar juist ook voor de mensen die hiermee worstelen. Een spirituele coach kan jou helpen met het verkennen van jouw eigen krachten en met het begrijpen hiervan.

Jij hoeft niet bang te zijn om te bellen naar een spiritueel coach, want er staan voor jou anonieme en betrouwbare coaches klaar die graag met je willen praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Tijdens een consult is het zo dat een allround medium/paragnost ook een kaartlegging voor jou kan doen, dit om bepaalde dingen nog duidelijker te krijgen. Tijdens deze eerlijke lezing is het zo dat een erkend medium gebruik kan maken van tarot kaarten, lenormand kaarten, engelen kaarten of zodiac kaarten. Tarot kaarten en lenormand kaarten zijn de meest gebruikte soorten.

Door een kaartlegging met tarot kaarten of lenormand kaarten is het zo dat een spirituele coach jou in een bepaalde situatie kan helpen, dit kan ook gaan over de toekomst.

Wat zijn tarot kaarten?

Tarot kaarten bestaan al sinds de middeleeuwen en zijn in Europa ontstaan. De tarot kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties. Tijdens de middeleeuwen was het gebruikelijk om de tarot kaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst. Tarot kaarten zijn er in verschillende soorten en maten, er zijn vele versies met een eigen betekenis die over de wereld verspreid zijn.

Bij de tarot kaarten is het belangrijk om de symbolen op de tarot kaarten goed te begrijpen. Deze zijn namelijk heel erg belangrijk voor het interpreteren van de legging. De tarot kaarten kunnen onder andere ingedeeld worden in de volgende categorieën;

– Major Arcana tarot kaarten: Dit zijn de bekendste tarot kaarten en staan ook wel bekend als de Trumps. De Major Arcana tarotkaarten zijn bedoeld om de grote levensvragen te beantwoorden. Deze categorie is ook onderverdeeld in 21 kaarten met een eigen betekenis.

– Minor Arcana tarot kaarten: De Minor Arcana tarot kaarten staan ook wel bekend als de Kleine Trumps en zijn net zo belangrijk als de Major Arcana tarotkaarten. Er zijn in totaal 56 Minor Arcana tarot kaarten en deze zijn verdeeld over 4 suits; Staven, Pentakels, Zwaarden en Kelken.

Het interpreteren van de tarot kaarten kan ingewikkeld zijn. Hierom is het het beste om de tarot kaarten te laten leggen door een spiritueel coach. Iemand met paranormale gaven kan de tarot kaarten namelijk het beste interpreteren.

Wat zijn lenormand kaarten?

Lenormand kaarten zijn net zo bekend als de tarot kaarten en worden ook wel eens verward met de tarot kaarten. Dit komt doordat de lenormand kaarten ook gebruikt worden voor het interpreteren van een legging.

Lenormand kaarten komen uit Duitsland en zijn vernoemd naar de bekende cartomancer Mlle Lenormand. Zij was een beroemde waarzegster en is in 1772 overleden. De lenormand kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties.

Bij de Lenormand kaarten zijn de afbeeldingen van de kaarten minder belangrijk als bij de tarot kaarten. De afbeeldingen op de lenormand kaarten zijn simpeler en staan voor alledaagse dingen in het leven. Hierdoor zijn de lenormand kaarten makkelijker te interpreteren dan tarot kaarten.

Engelen kaarten worden naast de tarot kaarten en de lenormand kaarten ook gebruikt door professionele mediums en paragnosten. Engelen kaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de wereld van de engelen. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die op zoek zijn naar bijstand van een engel.

Healing door een waarzegster

Voor een eerlijk antwoord kun jij een waarzegster bellen. Maar er is meer.. Een medium/paragnost met jarenlange ervaring is vaak ook in staat om healing uit te voeren. Healing is een manier van genezen met energie. Dit kan door middel van aanraking, maar ook op afstand. Een eerlijke paragnost is in staat om deze krachtige energie over te brengen naar een cliënt die genezing nodig heeft.

Een eerlijke medium of paragnost is tevens in staat om contact te leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die verdriet hebben en graag afscheid willen nemen van een overleden geliefde.

Een eerlijke medium/paragnost is vaak ook in staat om chakra reading uit te voeren. Dit is een manier van genezen met behulp van de chakra’s. De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam en staan in verbinding met de geest. Wanneer er een probleem is met een bepaalde chakra, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de geestelijke en/of fysieke gesteldheid. Een eerlijke medium of paragnost is in staat om de chakra’s weer in balans te brengen.

Een eerlijke paragnost is iemand die je kan helpen met al jouw problemen. Zo kun je ook in contact komen met een Reiki Master, dit is iemand die gespecialiseerd is in het genezen met behulp van energie. Een eerlijke Reiki Master kan je helpen met het oplossen van problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. Dit is een methode die in vele verschillende culturen wordt gebruikt.

De toekomst voorspellen door een ervaren waarzegster te bellen

Een top medium/paragnost kan voor jou ook de toekomst voorspellen. Dit is een vaak gevraagde service van mensen die willen weten wat de toekomst voor hen in petto heeft. Waarzegster bellen is dan de weg.

Een paranormaal begaafd persoon kan met behulp van zijn of haar gave de toekomst voorspellen. Dit kan door middel van het interpreteren van tarot kaarten, lenormand kaarten of andere voorspellende technieken.

De toekomst voorspellen door een waarzegster helpt jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan een moeilijke keuze die je moet maken of problemen in je relatie. Door de toekomst te laten voorspellen door een ervaren paragnost kan je beter de juiste beslissingen nemen en weet je waar je aan toe bent.

Wanneer je contact opneemt met mediums of paragnosten is het belangrijk dat je open staat voor de boodschap die hij of zij jou gaat geven. De toekomst is namelijk nooit helemaal zeker en kan dus ook anders uitpakken dan je denkt. Een waarzegster/paragnost is echter wel in staat om de kans op bepaalde gebeurtenissen in de toekomst aan te geven.

Waarzegster bellen

Een fotoreading door een waarzegster te bellen

Je kan ook een waarzegster bellen als jij een fotoreading wil laten uitvoeren. Dit is een vaak gekozen service van mensen die willen weten wat hun toekomst in petto heeft.

Bij een fotoreading vertelt een medium/paragnost je alles over de toekomst aan de hand van foto’s. Je stuurt hiervoor een foto op van jezelf of van iemand anders waar je over wilt horen. Vervolgens vertelt het medium/paragnost je alles wat hij of zij ziet op de foto en welke betekenis dit heeft.

Een fototreading hoeft niet perse over een persoon te gaan. Soms weet een spiritueel coach namelijk ook iets over de plek te vertellen van de foto. Dit kan erg fijn zijn als je bijvoorbeeld een beslissing moet maken over een nieuw huis of bedrijfspand.

Waarom een waarzegster bellen?

Er zijn talloze redenen te bedenken als je een paragnost bellen wil. Je kan een paragnost bellen als jij vragen over kinderen beantwoord zou willen hebben, ook vragen die te maken hebben met jouw relatie of wat jou te wachten staat kun je vragen aan een medium/paragnost.

Je kan ook een paragnost bellen als jij de behoefte hebt aan een luisterend oor. Soms kan het helpen om een fijn gesprek te voeren met een buitenstaander, als een medium/paragnost. Dit is dus een reden om voor jou te kiezen om een paragnost te gaan bellen.

Een andere reden als je een paragnost bellen gaat is als jij benieuwd bent of een heldervoelend/helderwetend medium/paragnost jou iets kan vertellen over jouw toekomst. Ook kun je een paragnost bellen als jij wil praten over bepaalde dingen die in jouw leven gebeuren waar jij geen grip op hebt. Mediums en paragnosten kunnen jou helpen om inzicht te krijgen in de situatie.

Een paragnost bellen kan nog voor andere redenen, denk aan als je wilt weten welke keuzes je moet maken in bepaalde situaties of als je een droom wilt laten uitleggen. Weet dat er geen vraag is die té gek is om te stellen aan een medium/paragnost. Zij hebben namelijk al heel wat vragen van mensen gehad en weten dus ook precies hoe ze hierop moeten antwoorden.

Vind een waarzegster die bij jou past

Online bij QMediums zijn vele goede waarzegster met wie jij kunt bellen. Weet dat de meeste mediums/paragnosten over cliëntbeoordelingen beschikken. Zo weet je gelijk bij welk medium jij het beste aan kan kloppen voor een gesprek.

Op onze website staan alle verschillende mogelijkheden die jij kan kiezen als je een waarzegster wilt bellen. Zo vindt je er bijvoorbeeld goede tarot kaarten of lenormand kaarten -legsters, helderzienden en nog vele andere mediums en paragnosten met andere specialiteiten.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je kiest voor een paragnost/medium waarvan de specialiteit aansluit bij wat jij wilt weten. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een gratis consult aan te vragen, zo ben je er al snel achter of de gekozen mediums en paragnosten bij jou passen.

Kijk rustig rond en neem dan contact op met het medium/paragnost van je keuze. Het is namelijk erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de paragnost voordat je echt een gesprek met hem of haar start. Waarzegster bellen geeft inzichten.

Start een gesprek met een waarzegster

Bij QMediums kun jij met paragnosten bellen die beschikken over verschillende gaven. Soms kan het zijn dat er slecht nieuws volgt uit een consult met mediums of paragnosten, zij zullen er dan altijd voor zorgen dat jij je wel op je gemak voelt.

Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat jij door het consult met de mediums of paragnosten juist weer positieve energie krijgt. Het is geheel afhankelijk van de waarnemingen die de mediums en paragnosten doen wat de invulling wordt van een gesprek.

Je kan een waarzegster bellen, of mee chatten of je kan contact opnemen via de e-mail! Onze waarzegsters staan de hele dag door voor jou klaar zodat jij op ieder moment een consult kan starten.

Leontine
Beschikbaar
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Medium Marion
Ingesprek
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.