Kwaliteit mediums voor een goed advies

Waarzegster bellen

Wil jij een waarzegster bellen? Online bij QMediums kan dat! Er zijn vele consulenten voor jou beschikbaar die jou kunnen helpen met het beantwoorden van jouw vragen. Jij kan vragen stellen over dierbare overledenen, over werk, liefde of wat jou in jouw relatie te wachten staat.

Bij QMediums zijn er verschillende soorten waarzeggers met jarenlange ervaring beschikbaar. Er zijn chakra healers, numerologen, kaartenleggers en nog veel meer. Je kan bij ons terecht voor een algemene reading of een specifieke vraag. Wil jij een paragnost bellen? Dan heb jij de keuze uit verschillende soorten consulenten. De ene met een groot empathisch vermogen, de ander die kan mensen invoelen maar je kan ook paragnosten bellen die duidelijke antwoorden kunnen geven op jouw levensvragen.

Het is zo dat een spiritueel coach jou kan helpen met spirituele inzichten omdat zij beschikken over paranormale gaven. Deze gaven zorgen er voor dat de mediums contact kunnen hebben met andere entiteiten en deze boodschappen aan jou door kunnen geven. Deze boodschappen ontvangt een ervaren medium/paragnost omdat zij helder wetend, helderziend, heldervoelend of helderhorend zijn. Daarbij gebruiken de mediums en paragnosten tijdens een consult ook bepaalde methodes om jou te kunnen helpen.

Wil jij graag een paragnost bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Wil jij een paragnost bellen omdat je wil weten wat jou te wachten staat? Bekijk online bij QMediums alle consulenten en start een gesprek.

De gaven van een spiritueel coach

Een top medium/paragnost kan verschillende gaven hebben. Met deze vragen kunnen zij jou w vragen beantwoorden en jou een eerlijk antwoord geven door middel van de waarnemingen die zij kunnen doen. Door de spirituele ontwikkeling van een ervaren medium/paragnost kunnen zij jou helpen. Een ervaren medium/paragnost heeft al vanaf de geboorte de gaven bij zich, maar deze kunnen ook pas op latere leeftijd zijn ontwikkeld.

Een helder wetend medium/paragnost

Een helderwetend medium/paragnost is iemand die informatie ontvangt van geesten of hogere wezens. Deze informatie ontvangen zij in de vorm van beelden, symbolen of woorden. Een helderwetend medium/paragnost kan contact leggen met overledene maar ook met engelen of andere beschermengelen.

Een helderwetend medium/paragnost kan jou helpen wanneer jij emotionele blokkades hebt of bij negatieve gedachten. Deze kunnen wij door middel van een reading of een consult voor jou oplossen. Wanneer je bij ons belt zal je verrast zijn met de heldere info die er aan bod komt en hoe dit kan helpen in het oplossen van je dagelijkse problemen.

Het is zo dat een helderwetend medium/paragnost een hele sterke intuïtie heeft. Zij voelen dingen aan en weten vaak wat er gaat gebeuren. Dit is natuurlijk heel erg fijn want op deze manier kunnen zij jou helpen met het maken van bepaalde keuzes in je leven.

Een helderziend medium/paragnost

Een helderziend paragnost is iemand die beelden ziet in zijn of haar hoofd. Deze beelden kunnen verschillende symbolieken hebben. Een symboliek kan wijzen op een bepaalde situatie in jouw leven of iets wat er gaat komen. Er zijn verschillende soorten beelden die een helderziend medium/paragnost kan zien. Zo kan een beeld wijzen op een emotioneel probleem, een relatieprobleem of een carrière probleem. Een helderziende paragnost kan deze beelden interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderziende kan ook mensen helpen met de toekomst voorspelling. Dit doen zij door de beelden die ze zien in hun hoofd te interpreteren. Een toekomst voorspelling kan je helpen bij het nemen van bepaalde beslissingen. Het is natuurlijk wel belangrijk dat je hierbij niet blindelings je leven gaat leiden naar de voorspelling maar dat je ermee aan de slag gaat.

Een helder beeld dat een helderziende krijgt kan tijdens een fijn gesprek aan jou worden uitgelegd, zo ontvang jij de boodschap van een zeer empathisch persoon.

Een heldervoelend medium/paragnost

Life coaching kan ook door een helder voelend ervaren medium/paragnost. Een helder voelend medium/paragnost is iemand die emoties voelt van andere mensen of situaties. Zij voelen deze emoties in hun lichaam aan. Denk hierbij aan een knoop in je maag, spanning in je schouders of een zeurende pijn ergens in je lichaam. Op deze manier kunnen zij aanvoelen wat er speelt en jou hierbij helpen.

Een heldervoelend medium/paragnost kan ook aanvoelen wanneer iemand liegt of niet eerlijk is. Dit komt doordat zij de emoties van andere mensen kunnen voelen. Op deze manier kunnen zij jou helpen bij het oplossen van problemen.

Een heldervoelend lichtwerker is iemand die emoties kan voelen van andere mensen of situaties, maar ook een sterke band heeft met de engelenwereld. Lichtwerkers zijn hierdoor in staat om jou te helpen met het oplossen van problemen en het beantwoorden van vragen. Lichtwerkers zijn een kanaal tussen de aardse en spirituele wereld. Zij kunnen jou helpen met het oplossen van problemen op aardse en spirituele gebied.

Een helderhorend medium/paragnost

Een helder horend medium/paragnost is iemand die stemmen hoort van geesten of andere wezens. Deze stemmen kunnen informatie doorgeven over jouw leven of situaties die spelen. Een helderhorend medium/paragnost kan deze stemmen interpreteren en jou hiermee helpen.

Een helderhorend medium/paragnost kan ook mensen helpen met het channelen van boodschappen. Dit doen zij door de stemmen die ze horen in hun hoofd te interpreteren. Een helderhorend ervaren medium/paragnost wordt iemand genoemd met mediamieke gaven.

Een automatisch schrift medium

Er zijn ook andere consulenten die werken met het automatisch schrift. Een automatisch schrift is een manier van schrijven waarbij je niet bewust bent van wat je aan het schrijven bent. De kracht van het automatisch schrift is dat er informatie doorgegeven kan worden vanuit de geest. Dit kan informatie zijn over een bepaalde situatie of iets wat er gaat komen.

Een tarotkaart legger

Een tarotkaart legger is iemand die tarotkaarten legt om informatie te krijgen over een situatie of iets wat er gaat komen. Tarotkaarten zijn een manier om inzicht te krijgen in problemen en situaties. Een tarotkaart legger kan de kaarten interpreteren en jou hiermee helpen.

Een luisterend oor

Bij een ervaren medium/paragnost met paranormale gaven kun jij ook terecht voor een luisterend oor. Wil jij paragnosten bellen omdat je behoefte hebt aan een luisterend oor? Dat kan! Onze goede paragnosten staan namelijk de hele dag door voor jou klaar!

Als jij geestelijke klachten ervaart, dan kun je naar een ervaren medium/paragnost voor een luisterend oor. Soms kan het zo zijn dat je een luisterend oor nodig hebt, maar in jouw omgeving niet direct iemand hebt bij wie jij terecht kan. Een ervaren medium/paragnost kan dan het verschil maken.

Een luisterend oor van een medium/paragnost zal jou uiteindelijk helpen om dingen meer los te kunnen laten, dit zodat er minder druk op jouw schouders is. Dit zal er voor zorgen dat jij je vrolijker in het leven zal gaan voelen.

Een spirituele adviseur kan er voor zorgen dat jij op een andere manier naar een situatie kan gaan kijken. Dit omdat zij door de paranormale gaven meer weten, voelen of kunnen zien van een situatie.

Een online reading

Online readings zijn een manier van consultatie waarbij jij op afstand geraadpleegd wordt over een situatie of probleem. Een online reading is een leuke en gemakkelijke manier van consultatie, want jij bent niet fysiek aanwezig bij het medium/paragnost. Je kunt een online reading doen via de telefoon, e-mail of chat.

Een online reading is net zo goed als een fysieke reading. Het medium/paragnost heeft namelijk dezelfde paranormale gaven en kan deze dus ook inzetten voor een online reading. Dit betekent dat jij met alle soorten vragen terecht kunt bij onze online paragnosten.

Jouw voordeel van een online reading is dat je de reading op elk gewenst moment kunt doen. Je hoeft dus niet te wachten tot het medium/paragnost fysiek aanwezig is, maar jij kunt zelf bepalen wanneer je een reading wilt.

Praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling

Een heldervoelend medium/paragnost kan jou helpen met liefdes problemen. Een paragnost bellen kan als jij lenormand kaarten wil laten leggen. Paragnosten bellen kan als jij op zoek bent naar eerlijk antwoord op vragen. Goede paragnosten met jarenlange ervaring kunnen een fijn gesprek met jou voeren als je op zoek bent naar een luisterend oor. Een medium kan contact maken met een overleden dierbare voor jou.

Er zijn nog meer redenen waarom jij een paragnost kan bellen. Een paragnost bellen kan ook als jij met een spiritueel coach wil praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling. Als jij op jonge leeftijd al dacht dat je duistere krachten hebt, maar dat je je niet op je gemak voelt om hier met andere mensen over te praten, dan kan het fijn zijn om dit met een spiritueel coach te doen. Zij snappen namelijk het namelijk als jij praat over jouw spirituele ontwikkeling.

Een spiritueel coach is er niet alleen voor de mensen die paranormale gaven hebben, maar juist ook voor de mensen die hiermee worstelen. Een spirituele coach kan jou helpen met het verkennen van jouw eigen krachten en met het begrijpen hiervan.

Jij hoeft niet bang te zijn om te bellen naar een spiritueel coach, want er staan voor jou anonieme en betrouwbare coaches klaar die graag met je willen praten over jouw eigen spirituele ontwikkeling.

Een kaartlegging door een ervaren medium

Tijdens een consult is het zo dat een allround medium/paragnost ook een kaartlegging voor jou kan doen, dit om bepaalde dingen nog duidelijker te krijgen. Tijdens deze eerlijke lezing is het zo dat een erkend medium gebruik kan maken van tarot kaarten, lenormand kaarten, engelen kaarten of zodiac kaarten. Tarot kaarten en lenormand kaarten zijn de meest gebruikte soorten.

Door een kaartlegging met tarot kaarten of lenormand kaarten is het zo dat een spirituele coach jou in een bepaalde situatie kan helpen, dit kan ook gaan over de toekomst.

Wat zijn tarot kaarten?

Tarot kaarten bestaan al sinds de middeleeuwen en zijn in Europa ontstaan. De tarot kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties. Tijdens de middeleeuwen was het gebruikelijk om de tarot kaarten te gebruiken voor het voorspellen van de toekomst. Tarot kaarten zijn er in verschillende soorten en maten, er zijn vele versies met een eigen betekenis die over de wereld verspreid zijn.

Bij de tarot kaarten is het belangrijk om de symbolen op de tarot kaarten goed te begrijpen. Deze zijn namelijk heel erg belangrijk voor het interpreteren van de legging. De tarot kaarten kunnen onder andere ingedeeld worden in de volgende categorieën;

– Major Arcana tarot kaarten: Dit zijn de bekendste tarot kaarten en staan ook wel bekend als de Trumps. De Major Arcana tarotkaarten zijn bedoeld om de grote levensvragen te beantwoorden. Deze categorie is ook onderverdeeld in 21 kaarten met een eigen betekenis.

– Minor Arcana tarot kaarten: De Minor Arcana tarot kaarten staan ook wel bekend als de Kleine Trumps en zijn net zo belangrijk als de Major Arcana tarotkaarten. Er zijn in totaal 56 Minor Arcana tarot kaarten en deze zijn verdeeld over 4 suits; Staven, Pentakels, Zwaarden en Kelken.

Het interpreteren van de tarot kaarten kan ingewikkeld zijn. Hierom is het het beste om de tarot kaarten te laten leggen door een spiritueel coach. Iemand met paranormale gaven kan de tarot kaarten namelijk het beste interpreteren.

Wat zijn lenormand kaarten?

Lenormand kaarten zijn net zo bekend als de tarot kaarten en worden ook wel eens verward met de tarot kaarten. Dit komt doordat de lenormand kaarten ook gebruikt worden voor het interpreteren van een legging.

Lenormand kaarten komen uit Duitsland en zijn vernoemd naar de bekende cartomancer Mlle Lenormand. Zij was een beroemde waarzegster en is in 1772 overleden. De lenormand kaarten zijn bedoeld om door middel van een legging inzicht te kunnen krijgen in bepaalde situaties.

Bij de Lenormand kaarten zijn de afbeeldingen van de kaarten minder belangrijk als bij de tarot kaarten. De afbeeldingen op de lenormand kaarten zijn simpeler en staan voor alledaagse dingen in het leven. Hierdoor zijn de lenormand kaarten makkelijker te interpreteren dan tarot kaarten.

Engelen kaarten worden naast de tarot kaarten en de lenormand kaarten ook gebruikt door professionele mediums en paragnosten. Engelen kaarten zijn bedoeld om inzicht te krijgen in de wereld van de engelen. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die op zoek zijn naar bijstand van een engel.

Healing door een medium of paragnost

Voor een eerlijk antwoord kun jij een paragnost bellen. Maar er is meer.. Een medium/paragnost met jarenlange ervaring is vaak ook in staat om healing uit te voeren. Healing is een manier van genezen met energie. Dit kan door middel van aanraking, maar ook op afstand. Een eerlijke paragnost is in staat om deze krachtige energie over te brengen naar een cliënt die genezing nodig heeft.

Een eerlijke medium of paragnost is tevens in staat om contact te leggen met overleden dierbaren. Dit kan erg fijn zijn voor mensen die verdriet hebben en graag afscheid willen nemen van een overleden geliefde.

Een eerlijke medium/paragnost is vaak ook in staat om chakra reading uit te voeren. Dit is een manier van genezen met behulp van de chakra’s. De chakra’s zijn energiepunten in het lichaam en staan in verbinding met de geest. Wanneer er een probleem is met een bepaalde chakra, kan dit negatieve gevolgen hebben voor de geestelijke en/of fysieke gesteldheid. Een eerlijke medium of paragnost is in staat om de chakra’s weer in balans te brengen.

Een eerlijke paragnost is iemand die je kan helpen met al jouw problemen. Zo kun je ook in contact komen met een Reiki Master, dit is iemand die gespecialiseerd is in het genezen met behulp van energie. Een eerlijke Reiki Master kan je helpen met het oplossen van problemen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel vlak. Dit is een methode die in vele verschillende culturen wordt gebruikt.

De toekomst voorspellen door een ervaren paragnost

Een top medium/paragnost kan voor jou ook de toekomst voorspellen. Dit is een vaak gevraagde service van mensen die willen weten wat de toekomst voor hen in petto heeft.

Een paranormaal begaafd persoon kan met behulp van zijn of haar gave de toekomst voorspellen. Dit kan door middel van het interpreteren van tarot kaarten, lenormand kaarten of andere voorspellende technieken.

De toekomst voorspellen door een spiritueel coach helpt jou om inzicht te krijgen in bepaalde situaties. Denk bijvoorbeeld aan een moeilijke keuze die je moet maken of problemen in je relatie. Door de toekomst te laten voorspellen door een ervaren paragnost kan je beter de juiste beslissingen nemen en weet je waar je aan toe bent.

Wanneer je contact opneemt met mediums of paragnosten is het belangrijk dat je open staat voor de boodschap die hij of zij jou gaat geven. De toekomst is namelijk nooit helemaal zeker en kan dus ook anders uitpakken dan je denkt. Een waarzegster/paragnost is echter wel in staat om de kans op bepaalde gebeurtenissen in de toekomst aan te geven.

Waarzegster bellen

Een fotoreading door een medium/paragnost

Je kan ook een paragnost bellen als jij een fotoreading wil laten uitvoeren. Dit is een vaak gekozen service van mensen die willen weten wat hun toekomst in petto heeft.

Bij een fotoreading vertelt een medium/paragnost je alles over de toekomst aan de hand van foto’s. Je stuurt hiervoor een foto op van jezelf of van iemand anders waar je over wilt horen. Vervolgens vertelt het medium/paragnost je alles wat hij of zij ziet op de foto en welke betekenis dit heeft.

Een fototreading hoeft niet perse over een persoon te gaan. Soms weet een spiritueel coach namelijk ook iets over de plek te vertellen van de foto. Dit kan erg fijn zijn als je bijvoorbeeld een beslissing moet maken over een nieuw huis of bedrijfspand.

Om welke redenen kun jij een paragnost bellen?

Er zijn talloze redenen te bedenken als je een paragnost bellen wil. Je kan een paragnost bellen als jij vragen over kinderen beantwoord zou willen hebben, ook vragen die te maken hebben met jouw relatie of wat jou te wachten staat kun je vragen aan een medium/paragnost.

Je kan ook een paragnost bellen als jij de behoefte hebt aan een luisterend oor. Soms kan het helpen om een fijn gesprek te voeren met een buitenstaander, als een medium/paragnost. Dit is dus een reden om voor jou te kiezen om een paragnost te gaan bellen.

Een andere reden als je een paragnost bellen gaat is als jij benieuwd bent of een heldervoelend/helderwetend medium/paragnost jou iets kan vertellen over jouw toekomst. Ook kun je een paragnost bellen als jij wil praten over bepaalde dingen die in jouw leven gebeuren waar jij geen grip op hebt. Mediums en paragnosten kunnen jou helpen om inzicht te krijgen in de situatie.

Een paragnost bellen kan nog voor andere redenen, denk aan als je wilt weten welke keuzes je moet maken in bepaalde situaties of als je een droom wilt laten uitleggen. Weet dat er geen vraag is die té gek is om te stellen aan een medium/paragnost. Zij hebben namelijk al heel wat vragen van mensen gehad en weten dus ook precies hoe ze hierop moeten antwoorden.

Vind een medium paragnost die bij jou past

Online bij QMediums zijn vele goede paragnosten met wie jij een gesprek kan starten. Weet dat de meeste mediums/paragnosten over cliëntbeoordelingen beschikken. Zo weet je gelijk bij welk medium jij het beste aan kan kloppen voor een gesprek.

Op onze website staan alle verschillende mogelijkheden die jij kan kiezen als je een paragnost/medium wilt bellen. Zo vindt je er bijvoorbeeld goede tarot kaarten of lenormand kaarten -legsters, helderzienden en nog vele andere mediums en paragnosten met andere specialiteiten.

Voor een optimaal resultaat is het belangrijk dat je kiest voor een paragnost/medium waarvan de specialiteit aansluit bij wat jij wilt weten. Daarnaast kan je er ook voor kiezen een gratis consult aan te vragen, zo ben je er al snel achter of de gekozen mediums en paragnosten bij jou passen.

Kijk rustig rond en neem dan contact op met het medium/paragnost van je keuze. Het is namelijk erg belangrijk dat er een klik is tussen jou en de paragnost voordat je echt een gesprek met hem of haar start.

Start een gesprek met een medium paragnost

Bij QMediums kun jij met paragnosten bellen die beschikken over verschillende gaven. Soms kan het zijn dat er slecht nieuws volgt uit een consult met mediums of paragnosten, zij zullen er dan altijd voor zorgen dat jij je wel op je gemak voelt.

Aan de andere kant kan het ook zo zijn dat jij door het consult met de mediums of paragnosten juist weer positieve energie krijgt. Het is geheel afhankelijk van de waarnemingen die de mediums en paragnosten doen wat de invulling wordt van een gesprek.

Je kan een paragnost bellen, je kan een paragnost chatten of je kan contact opnemen via de e-mail! Onze mediums en paragnosten staan de hele dag door voor jou klaar zodat jij op ieder moment een consult kan starten.

Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.