Helderwetend

helderwetend

Als je helderwetend bent dan wordt dat ook vaak helderwetendheid, innerlijk weten of paranormaal genoemd. Als je helderwetend bent dan heb je een hoog ontwikkelde intuïtie en weet je automatisch als er iets aan de hand is. Een helderwetend persoon weet bepaalde dingen van zowel bekende personen als nieuwe mensen. Vaak kunnen ze niet verklaren of uitleggen waarom ze bepaalde dingen weten en waar dit vandaan komt.

Helderweten is wat het woord zegt, eigenlijk gewoon weten dat iets is, zonder dat daar een rationele grond voor is. Het is niet alleen een buikgevoel, maar als je helderwetend bent dan heb je meer kennis dan de gemiddelde niet helderwetende mens. Vaak is het de reden dat een helderwetend persoon wel zuiver en diep is.

Helderweten en andere paranormale gaven ontstaan wanneer mensen daar spiritueel bewust van worden. Ook voor een spirituele groei kunnen deze paranormale gaven ontstaan. Soms worden deze gaven al generaties lang doorgegeven en heb je deze gaven dus al sinds je geboorte. Het is dan een kwestie van leren omgaan met deze gaven en het ontwikkelen ervan.

Helderweten zonder daar een rationele grond voor te hebben

Helderwetend zijn is dus letterlijk het antwoord weten. Een helderwetend paragnost krijgt deze antwoorden door middel van woorden of beelden die de persoon voor zich krijgt te zien. Bij helderwetendheid krijgt de paragnost een oplossing of boodschap binnen. Vervolgens weet de paragnost dat het antwoord klopt wat ze binnen krijgen, zonder dat ze daar een reden voor hebben. Omdat het weten zuiver en diep is en het totaal gevoel krijgen geen invloed mag hebben op een medium zijn eigen emoties en gedachten, komt deze gave niet vaak voor. Helderwetendheid komt niet ergens vandaan. Er zijn geen engelen of geesten die via telepathie je vertellen wat je moet weten.

Trillingen omzetten

Een helderwetend iemand kan op twee manieren een gevoel krijgen. Zoals gezegd kan een helderwetend iemand via woorden of beelden, boodschappen of antwoorden weten op bepaalde vragen. Wanneer het gaat om het ontvangen van woorden, dan wordt er een soort energie omgezet naar woorden. Als het gaat om beelden, dan worden er trillingen omgezet naar beelden.

Bij helderwetendheid krijgt het medium een oplossing binnen. Helderwetendheid kan goed worden ingezet bij het loslaten van energieblokkades of het loslaten van gedachten en andere emoties.

Een combinatie van helderwetend zijn en andere paranormale gaven

Helderweten lijkt op andere paranormale gaven. Helderwetendheid komt minder vaak voor dan de andere paranormale gaven. Naast helderwetend zijn heb je ook nog heldervoelend, helderziend, helderhorend en helderruikend. Een medium kan dus verschillende gaven hebben, maar kan dus ook een combinatie van meerdere gaven hebben. Helderweten is een totaal gevoel krijgen van een voorval, persoon of situatie. Helderwetend zijn lijkt soms op de toekomst voorspellen, omdat een helderwetende mens vaak dingen weet die nog niet zijn voorgevallen.

Helderhorend

Als een medium helderhorend is dan kan deze bepaalde geluiden of een stem horen van hogere entiteiten, die een boodschap hebben of het antwoord weten op de vraag van de persoon in kwestie.

Helderziend

Helderziendheid wordt vaak geassocieerd met het voorspellen van de toekomst. Een helderziende ziet letterlijk beelden. Een helderziend medium ziet dingen die andere mensen niet kunnen waarnemen. Dit gaat bijvoorbeeld om een voorval.

Heldervoelend

Heldervoelendheid is anders dan helderziend. Heldervoelen is het aanvoelen emoties, gevoelens en allerlei soorten energieën. Een heldervoelend medium voelt fijngevoelige energieën aan die betrekking hebben op intuïtie en je buikgevoel. Deze energieën kunnen verschillen. Heldervoelen kan betrekking hebben op gevoelens of sentimenten van mensen of het kan betrekking hebben op meer fysieke elementen. Zo kan iedere woning een andere ambiance hebben dat bepaald is door de mensen die daar wonen of de mensen die daar in het verleden hebben gewoond en daar is blijven hangen.

Een gesprek aangaan aan de hand van hoog ontwikkelde intuïtie

Wil jij nu dat een helderwetend medium je te woord kom te staan. Een medium die je ergens mee kan helpen en dit weten zuiver over te brengen? Neem dan contact met ons op. Onze mediums en paragnosten staan altijd voor je klaar!