Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Pendelen online

pendelen online

Pendelen online kan jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Het helpt je ook bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Pendelen is eenvoudig en snel te leren. Er zijn verschillende manieren om online te pendelen. Je kunt dit doen door middel van een chat, een online forum of een telefonische reading.

Een pendel is een druppelvormig voorwerp. Dit kan zijn een kristal, iets van metaal, glas of hout dat aan een ketting of draadje hangt. Pendelen heeft verschillende doeleinden. Zo wordt er mee genezen, maar ook gebruikt in de esoterie voor het voorspellen van de toekomst. Pendelen is ook een manier om antwoorden te krijgen op levensvragen. Je komt dan bij informatie dat diep in jouw onderbewuste zit. Dit onderbewuste zorgt er voor dat de pendel een bepaalde richting.

Je kan zelf leren pendelen, maar je kan ook online een pendel uitlaten voeren voor een medium of paragnost. Dit zijn mensen die via hun gave contact kunnen leggen met de andere wereld. Zij kunnen jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Velen vragen zich af of pendelen gevaarlijk is, dat komt omdat men denkt dat dit gebeurt met geesten en engelen. Dit is niet waar, het is jouw onderbewustzijn dat ervoor zorgt dat de pendel in beweging komt in combinatie met jouw intuïtie.

Wat moet je weten voordat je gaat pendelen?

Er zijn verschillende soorten pendels zoals metalen pendels, stenen en kristallen pendels en houten of glazen pendels. Welke je kiest is afhankelijk van wat voor soort energie je aan wilt trekken. Een kristallen pendel heeft bijvoorbeeld de eigenschap dat hij makkelijk chakra’s kan openen.

Metalen pendels zijn goed in het doorgronden van situaties en het aantrekken van succes. Stenen pendels zijn weer meer gericht op het helende aspect. Een houten of glazen pendel is niet specifiek aan een bepaalde energie gebonden, maar is meer algemeen.

Voor het maken van een pendel hoef je niet per se naar de winkel te gaan. Een simpel draadje met een kraal of iets dergelijks aan het eind werkt ook prima. Als je een meer uitgebreide pendel wilt maken, kun je bijvoorbeeld een stenen bolletje of een glazen kralenketting gebruiken.

Hoe je de pendel gebruikt

Voor je met de pendel begint is het belangrijk dat je zelf op een rustige plek zit. Zodat jij je geest tot rust kan brengen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld meditatie uitvoeren, muziek luisteren of een aantal keer diep in- en uitademen.

Wanneer je gaat pendelen neem je de pendel in je hand, in de hand dat dit bij jou het fijnst voelt. Je houdt de pendel aan het uiteinde vast tussen de duim en wijsvinger. Je kunt dan je ellebogen op tafel leggen en ervoor zorgen dat je voeten stevig op de grond staan. Tijdens het pendelen is het belangrijk dat je je goed geaard voelt.

Om duidelijke antwoorden te krijgen van de pendel kun je vooral de pendel ‘programmeren’. Je kunt verschillende antwoorden ontvangen als, ja, nee of misschien. Het is belangrijk dat je met jouw hoger bewustzijn afspreekt welke antwoorden je kunt aflezen. Naast deze antwoorden kun je je ook focussen op hoe de pendel beweegt. Bijvoorbeeld met de klok mee of juist ertegenin.

Voordat je dan met de pendel kan beginnen zal je moeten vragen aan de hogere zelf, ’toon de beweging voor ja’. Je wacht dan tot de pendel beweegt en bevestigt dit, dit doe je ook met de twee andere antwoorden en de beweging. Je moet als pendelaar geduld hebben met het goed afstemmen van jezelf, jouw onderbewustzijn en de pendel.

Voordat je start met pendelen is het belangrijk dat je in je gedachte duidelijk hebt wat de intentie is van het pendelen, wat wil je graag weten, welke vragen wil je stellen waarop je een antwoord krijgt.

pendelen online uitleg

Vind een pendel die bij jou past

Voor het leren pendelen is het belangrijk dat je de juiste pendel hebt. Het is belangrijk om te weten welke pendel er bij jou past! Je moet kijken welk soort materiaal er het beste bij jou past, je zult dan vanzelf een goede klik voelen. Dit voel je wanneer je de pendel vast houdt, je voelt of er energie stroomt of je voelt niets. Ga de pendel gebruiken en kom erachter welke energie er goed bij jou past.

Online pendelen

Online pendelen is iets nieuws in de spirituele, paranormale wereld. Pendelen online wordt door vele mediums en paragnosten gebruikt als hulpmiddel tijdens een consult. Door pendelen te laten uitvoeren door een heldervoelend medium, heldervoelend lichtwerker of een helderwetend paragnost krijg jij antwoorden op iedere vraag die jij hebt.

Zij gebruiken de pendel waardoor jij antwoord krijgt op vragen. Zo kunnen ze vragen beantwoorden op het gebied van liefde, relaties of een toekomst voorspelling doen. De mogelijke antwoorden die je via een het pendelen krijgt kunnen positief of negatief zijn.

Online kaarten leggen

Het is ook mogelijk dat een heldervoelend kaartlegster online voor jou kaarten gaat leggen. Dit is mogelijk met tarotkaarten, maar ook andere soorten kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld online lenormand of engelen kaarten laten leggen door een heldervoelend medium.

Bij engelenkaarten kan een helderziende je meer inzicht geven in jouw leven op het gebied van liefde, werk of geld. Lenormandkaarten kunnen een helderziende helpen bij het doen van een toekomst voorspelling.

Kaartleggen door een consulent kan jou inzicht geven in een nieuwe baan, om jouw hoofd leeg te maken, om antwoord te krijgen op vragen of om meer inzicht te krijgen in jouw spiritualiteit. Soms is het antwoord negatief, soms positief. Het is belangrijk dat jij open staat voor beide antwoorden.

Ben jij benieuwd naar de toekomst? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van liefde, relatie, geld of werk? Wil jij meer inzicht in een bepaalde situatie en kun je niet wachten op het antwoord? Boek dan een online consult bij QMediums.

wat is pendelen online

Hoe moet je de pendel reinigen?

Voor je de pendel gaat reinigen, is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Je moet voor het reinigen rekening houden met het materiaal van de pendel. Een houten voorwerp moet je natuurlijk anders reinigen dan een bepaalde edelsteen.

Je kan er voor kiezen om de pendel te reinigen met water of met salie. Wanneer je in het bezit bent van seleniet of bergkristal kun je dit ook gebruiken om de pendel te reinigen. Leg dit dan voor een hele dag samen in een doosje. Of houdt je pendel onder stromend water.

Contact met een medium voor antwoorden op levensvragen door een pendel

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die gespecialiseerd is in het pendelen. Zij kunnen voor jou een pendel uitvoeren, zij zorgen dat jij tijdens het pendelen je op je gemak voelt en de antwoorden krijgt op de levensvragen die jij hebt.

Wil jij in contact komen met een helderziend medium voor een pendel? Dan kun je dit doen via de online box, dan kun je bellen met een consulent. Ook kun je een bericht sturen naar ons e-mailadres of eens chat starten met een van de consulenten.

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Cher
Cher
000286
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart
Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.