Pendelen online

pendelen online

Pendelen online kan jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Het helpt je ook bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Pendelen is eenvoudig en snel te leren. Er zijn verschillende manieren om online te pendelen. Je kunt dit doen door middel van een chat, een online forum of een telefonische reading.

Een pendel is een druppelvormig voorwerp. Dit kan zijn een kristal, iets van metaal, glas of hout dat aan een ketting of draadje hangt. Pendelen heeft verschillende doeleinden. Zo wordt er mee genezen, maar ook gebruikt in de esoterie voor het voorspellen van de toekomst. Pendelen is ook een manier om antwoorden te krijgen op levensvragen. Je komt dan bij informatie dat diep in jouw onderbewuste zit. Dit onderbewuste zorgt er voor dat de pendel een bepaalde richting.

Je kan zelf leren pendelen, maar je kan ook online een pendel uitlaten voeren voor een medium of paragnost. Dit zijn mensen die via hun gave contact kunnen leggen met de andere wereld. Zij kunnen jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Velen vragen zich af of pendelen gevaarlijk is, dat komt omdat men denkt dat dit gebeurt met geesten en engelen. Dit is niet waar, het is jouw onderbewustzijn dat ervoor zorgt dat de pendel in beweging komt in combinatie met jouw intuïtie.

Wat moet je weten voordat je gaat pendelen?

Raadpleeg eerst een pendelaar online. Er zijn verschillende soorten pendels zoals metalen pendels, stenen en kristallen pendels en houten of glazen pendels. Welke je kiest is afhankelijk van wat voor soort energie je aan wilt trekken. Een kristallen pendel heeft bijvoorbeeld de eigenschap dat hij makkelijk chakra’s kan openen.

Metalen pendels zijn goed in het doorgronden van situaties en het aantrekken van succes. Stenen pendels zijn weer meer gericht op het helende aspect. Een houten of glazen pendel is niet specifiek aan een bepaalde energie gebonden, maar is meer algemeen.

Voor het maken van een pendel hoef je niet per se naar de winkel te gaan. Een simpel draadje met een kraal of iets dergelijks aan het eind werkt ook prima. Als je een meer uitgebreide pendel wilt maken, kun je bijvoorbeeld een stenen bolletje of een glazen kralenketting gebruiken.

Hoe je de pendel gebruikt

Voor je met de pendel begint is het belangrijk dat je zelf op een rustige plek zit. Zodat jij je geest tot rust kan brengen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld meditatie uitvoeren, muziek luisteren of een aantal keer diep in- en uitademen.

Wanneer je gaat pendelen neem je de pendel in je hand, in de hand dat dit bij jou het fijnst voelt. Je houdt de pendel aan het uiteinde vast tussen de duim en wijsvinger. Je kunt dan je ellebogen op tafel leggen en ervoor zorgen dat je voeten stevig op de grond staan. Tijdens het pendelen is het belangrijk dat je je goed geaard voelt.

Om duidelijke antwoorden te krijgen van de pendel kun je vooral de pendel ‘programmeren’. Je kunt verschillende antwoorden ontvangen als, ja, nee of misschien. Het is belangrijk dat je met jouw hoger bewustzijn afspreekt welke antwoorden je kunt aflezen. Naast deze antwoorden kun je je ook focussen op hoe de pendel beweegt. Bijvoorbeeld met de klok mee of juist ertegenin.

Voordat je dan met de pendel kan beginnen zal je moeten vragen aan de hogere zelf, ’toon de beweging voor ja’. Je wacht dan tot de pendel beweegt en bevestigt dit, dit doe je ook met de twee andere antwoorden en de beweging. Je moet als pendelaar geduld hebben met het goed afstemmen van jezelf, jouw onderbewustzijn en de pendel.

Voordat je start met pendelen is het belangrijk dat je in je gedachte duidelijk hebt wat de intentie is van het pendelen, wat wil je graag weten, welke vragen wil je stellen waarop je een antwoord krijgt.

pendelen online uitleg

Vind een pendel die bij jou past

Voor het leren pendelen is het belangrijk dat je de juiste pendel hebt. Het is belangrijk om te weten welke pendel er bij jou past! Je moet kijken welk soort materiaal er het beste bij jou past, je zult dan vanzelf een goede klik voelen. Dit voel je wanneer je de pendel vast houdt, je voelt of er energie stroomt of je voelt niets. Ga de pendel gebruiken en kom erachter welke energie er goed bij jou past.

Online pendelen

Online pendelen is iets nieuws in de spirituele, paranormale wereld. Pendelen online wordt door vele mediums en paragnosten gebruikt als hulpmiddel tijdens een consult. Door pendelen te laten uitvoeren door een heldervoelend medium, heldervoelend lichtwerker of een helderwetend paragnost krijg jij antwoorden op iedere vraag die jij hebt.

Zij gebruiken de pendel waardoor jij antwoord krijgt op vragen. Zo kunnen ze vragen beantwoorden op het gebied van liefde, relaties of een toekomst voorspelling doen. De mogelijke antwoorden die je via een het pendelen krijgt kunnen positief of negatief zijn.

Online kaarten leggen

Het is ook mogelijk dat een heldervoelend kaartlegster online voor jou kaarten gaat leggen. Dit is mogelijk met tarotkaarten, maar ook andere soorten kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld online lenormand of engelen kaarten laten leggen door een heldervoelend medium.

Bij engelenkaarten kan een helderziende je meer inzicht geven in jouw leven op het gebied van liefde, werk of geld. Lenormandkaarten kunnen een helderziende helpen bij het doen van een toekomst voorspelling.

Kaartleggen door een consulent kan jou inzicht geven in een nieuwe baan, om jouw hoofd leeg te maken, om antwoord te krijgen op vragen of om meer inzicht te krijgen in jouw spiritualiteit. Soms is het antwoord negatief, soms positief. Het is belangrijk dat jij open staat voor beide antwoorden.

Ben jij benieuwd naar de toekomst? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van liefde, relatie, geld of werk? Wil jij meer inzicht in een bepaalde situatie en kun je niet wachten op het antwoord? Boek dan een online consult bij QMediums.

wat is pendelen online

Hoe moet je de pendel reinigen?

Voor je de pendel gaat reinigen, is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Je moet voor het reinigen rekening houden met het materiaal van de pendel. Een houten voorwerp moet je natuurlijk anders reinigen dan een bepaalde edelsteen.

Je kan er voor kiezen om de pendel te reinigen met water of met salie. Wanneer je in het bezit bent van seleniet of bergkristal kun je dit ook gebruiken om de pendel te reinigen. Leg dit dan voor een hele dag samen in een doosje. Of houdt je pendel onder stromend water.

Contact met een medium voor antwoorden op levensvragen door een pendel

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die gespecialiseerd is in het pendelen. Zij kunnen voor jou een pendel uitvoeren, zij zorgen dat jij tijdens het pendelen je op je gemak voelt en de antwoorden krijgt op de levensvragen die jij hebt.

Wil jij in contact komen met een helderziend medium voor een pendel? Dan kun je dit doen via de online box, dan kun je bellen met een consulent. Ook kun je een bericht sturen naar ons e-mailadres of eens chat starten met een van de consulenten.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Sarah Kay
000592
 

Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Rachel 2
000602
 

Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

Joys
000594
 

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Mirjam
000605
  

Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Dion
000610
 

Magnificent Soul
000604
 

Mike
000607
  
Ik ben er voor jou. Graag kijk ik voor je. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend.

Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cynthia
000595
 
Paragnost Cynthia. Hallo daar, ik ben jouw medium en kan ter allertijd terecht voor relatie problemen maar ook de liefde. Verder ben ik helderziend, het verwijderen van blokkades en ben spiritueel aangelegd. Paragnost en ook nog heldervoelend en neem ook graag een kijkje in de toekomst. Ik maak altijd gebruik van mijn gave om je van dienst te zijn. Voel je vrij.

Esther
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

Margret
000612
 

Angelic Mysta
000608
 

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Marie
000601
 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Sabrina
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.