Kwaliteit mediums voor een goed advies

Pendelen online

pendelen online

Pendelen online kan jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Het helpt je ook bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Pendelen is eenvoudig en snel te leren. Er zijn verschillende manieren om online te pendelen. Je kunt dit doen door middel van een chat, een online forum of een telefonische reading.

Een pendel is een druppelvormig voorwerp. Dit kan zijn een kristal, iets van metaal, glas of hout dat aan een ketting of draadje hangt. Pendelen heeft verschillende doeleinden. Zo wordt er mee genezen, maar ook gebruikt in de esoterie voor het voorspellen van de toekomst. Pendelen is ook een manier om antwoorden te krijgen op levensvragen. Je komt dan bij informatie dat diep in jouw onderbewuste zit. Dit onderbewuste zorgt er voor dat de pendel een bepaalde richting.

Je kan zelf leren pendelen, maar je kan ook online een pendel uitlaten voeren voor een medium of paragnost. Dit zijn mensen die via hun gave contact kunnen leggen met de andere wereld. Zij kunnen jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Velen vragen zich af of pendelen gevaarlijk is, dat komt omdat men denkt dat dit gebeurt met geesten en engelen. Dit is niet waar, het is jouw onderbewustzijn dat ervoor zorgt dat de pendel in beweging komt in combinatie met jouw intuïtie.

Wat moet je weten voordat je gaat pendelen?

Er zijn verschillende soorten pendels zoals metalen pendels, stenen en kristallen pendels en houten of glazen pendels. Welke je kiest is afhankelijk van wat voor soort energie je aan wilt trekken. Een kristallen pendel heeft bijvoorbeeld de eigenschap dat hij makkelijk chakra’s kan openen.

Metalen pendels zijn goed in het doorgronden van situaties en het aantrekken van succes. Stenen pendels zijn weer meer gericht op het helende aspect. Een houten of glazen pendel is niet specifiek aan een bepaalde energie gebonden, maar is meer algemeen.

Voor het maken van een pendel hoef je niet per se naar de winkel te gaan. Een simpel draadje met een kraal of iets dergelijks aan het eind werkt ook prima. Als je een meer uitgebreide pendel wilt maken, kun je bijvoorbeeld een stenen bolletje of een glazen kralenketting gebruiken.

Hoe je de pendel gebruikt

Voor je met de pendel begint is het belangrijk dat je zelf op een rustige plek zit. Zodat jij je geest tot rust kan brengen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld meditatie uitvoeren, muziek luisteren of een aantal keer diep in- en uitademen.

Wanneer je gaat pendelen neem je de pendel in je hand, in de hand dat dit bij jou het fijnst voelt. Je houdt de pendel aan het uiteinde vast tussen de duim en wijsvinger. Je kunt dan je ellebogen op tafel leggen en ervoor zorgen dat je voeten stevig op de grond staan. Tijdens het pendelen is het belangrijk dat je je goed geaard voelt.

Om duidelijke antwoorden te krijgen van de pendel kun je vooral de pendel ‘programmeren’. Je kunt verschillende antwoorden ontvangen als, ja, nee of misschien. Het is belangrijk dat je met jouw hoger bewustzijn afspreekt welke antwoorden je kunt aflezen. Naast deze antwoorden kun je je ook focussen op hoe de pendel beweegt. Bijvoorbeeld met de klok mee of juist ertegenin.

Voordat je dan met de pendel kan beginnen zal je moeten vragen aan de hogere zelf, ’toon de beweging voor ja’. Je wacht dan tot de pendel beweegt en bevestigt dit, dit doe je ook met de twee andere antwoorden en de beweging. Je moet als pendelaar geduld hebben met het goed afstemmen van jezelf, jouw onderbewustzijn en de pendel.

Voordat je start met pendelen is het belangrijk dat je in je gedachte duidelijk hebt wat de intentie is van het pendelen, wat wil je graag weten, welke vragen wil je stellen waarop je een antwoord krijgt.

pendelen online uitleg

Vind een pendel die bij jou past

Voor het leren pendelen is het belangrijk dat je de juiste pendel hebt. Het is belangrijk om te weten welke pendel er bij jou past! Je moet kijken welk soort materiaal er het beste bij jou past, je zult dan vanzelf een goede klik voelen. Dit voel je wanneer je de pendel vast houdt, je voelt of er energie stroomt of je voelt niets. Ga de pendel gebruiken en kom erachter welke energie er goed bij jou past.

Online pendelen

Online pendelen is iets nieuws in de spirituele, paranormale wereld. Pendelen online wordt door vele mediums en paragnosten gebruikt als hulpmiddel tijdens een consult. Door pendelen te laten uitvoeren door een heldervoelend medium, heldervoelend lichtwerker of een helderwetend paragnost krijg jij antwoorden op iedere vraag die jij hebt.

Zij gebruiken de pendel waardoor jij antwoord krijgt op vragen. Zo kunnen ze vragen beantwoorden op het gebied van liefde, relaties of een toekomst voorspelling doen. De mogelijke antwoorden die je via een het pendelen krijgt kunnen positief of negatief zijn.

Online kaarten leggen

Het is ook mogelijk dat een heldervoelend kaartlegster online voor jou kaarten gaat leggen. Dit is mogelijk met tarotkaarten, maar ook andere soorten kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld online lenormand of engelen kaarten laten leggen door een heldervoelend medium.

Bij engelenkaarten kan een helderziende je meer inzicht geven in jouw leven op het gebied van liefde, werk of geld. Lenormandkaarten kunnen een helderziende helpen bij het doen van een toekomst voorspelling.

Kaartleggen door een consulent kan jou inzicht geven in een nieuwe baan, om jouw hoofd leeg te maken, om antwoord te krijgen op vragen of om meer inzicht te krijgen in jouw spiritualiteit. Soms is het antwoord negatief, soms positief. Het is belangrijk dat jij open staat voor beide antwoorden.

Ben jij benieuwd naar de toekomst? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van liefde, relatie, geld of werk? Wil jij meer inzicht in een bepaalde situatie en kun je niet wachten op het antwoord? Boek dan een online consult bij QMediums.

wat is pendelen online

Hoe moet je de pendel reinigen?

Voor je de pendel gaat reinigen, is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Je moet voor het reinigen rekening houden met het materiaal van de pendel. Een houten voorwerp moet je natuurlijk anders reinigen dan een bepaalde edelsteen.

Je kan er voor kiezen om de pendel te reinigen met water of met salie. Wanneer je in het bezit bent van seleniet of bergkristal kun je dit ook gebruiken om de pendel te reinigen. Leg dit dan voor een hele dag samen in een doosje. Of houdt je pendel onder stromend water.

Contact met een medium voor antwoorden op levensvragen door een pendel

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die gespecialiseerd is in het pendelen. Zij kunnen voor jou een pendel uitvoeren, zij zorgen dat jij tijdens het pendelen je op je gemak voelt en de antwoorden krijgt op de levensvragen die jij hebt.

Wil jij in contact komen met een helderziend medium voor een pendel? Dan kun je dit doen via de online box, dan kun je bellen met een consulent. Ook kun je een bericht sturen naar ons e-mailadres of eens chat starten met een van de consulenten.

Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.