Pendelen online

pendelen online

Pendelen online kan jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op vragen die jij hebt. Het helpt je ook bij het nemen van verantwoorde beslissingen. Pendelen is eenvoudig en snel te leren. Er zijn verschillende manieren om online te pendelen. Je kunt dit doen door middel van een chat, een online forum of een telefonische reading.

Een pendel is een druppelvormig voorwerp. Dit kan zijn een kristal, iets van metaal, glas of hout dat aan een ketting of draadje hangt. Pendelen heeft verschillende doeleinden. Zo wordt er mee genezen, maar ook gebruikt in de esoterie voor het voorspellen van de toekomst. Pendelen is ook een manier om antwoorden te krijgen op levensvragen. Je komt dan bij informatie dat diep in jouw onderbewuste zit. Dit onderbewuste zorgt er voor dat de pendel een bepaalde richting.

Je kan zelf leren pendelen, maar je kan ook online een pendel uitlaten voeren voor een medium of paragnost. Dit zijn mensen die via hun gave contact kunnen leggen met de andere wereld. Zij kunnen jou helpen om eerlijk antwoord te krijgen op al jouw vragen.

Velen vragen zich af of pendelen gevaarlijk is, dat komt omdat men denkt dat dit gebeurt met geesten en engelen. Dit is niet waar, het is jouw onderbewustzijn dat ervoor zorgt dat de pendel in beweging komt in combinatie met jouw intuïtie.

Wat moet je weten voordat je gaat pendelen?

Raadpleeg eerst een pendelaar online. Er zijn verschillende soorten pendels zoals metalen pendels, stenen en kristallen pendels en houten of glazen pendels. Welke je kiest is afhankelijk van wat voor soort energie je aan wilt trekken. Een kristallen pendel heeft bijvoorbeeld de eigenschap dat hij makkelijk chakra’s kan openen.

Metalen pendels zijn goed in het doorgronden van situaties en het aantrekken van succes. Stenen pendels zijn weer meer gericht op het helende aspect. Een houten of glazen pendel is niet specifiek aan een bepaalde energie gebonden, maar is meer algemeen.

Voor het maken van een pendel hoef je niet per se naar de winkel te gaan. Een simpel draadje met een kraal of iets dergelijks aan het eind werkt ook prima. Als je een meer uitgebreide pendel wilt maken, kun je bijvoorbeeld een stenen bolletje of een glazen kralenketting gebruiken.

Hoe je de pendel gebruikt

Voor je met de pendel begint is het belangrijk dat je zelf op een rustige plek zit. Zodat jij je geest tot rust kan brengen. Je kan hiervoor bijvoorbeeld meditatie uitvoeren, muziek luisteren of een aantal keer diep in- en uitademen.

Wanneer je gaat pendelen neem je de pendel in je hand, in de hand dat dit bij jou het fijnst voelt. Je houdt de pendel aan het uiteinde vast tussen de duim en wijsvinger. Je kunt dan je ellebogen op tafel leggen en ervoor zorgen dat je voeten stevig op de grond staan. Tijdens het pendelen is het belangrijk dat je je goed geaard voelt.

Om duidelijke antwoorden te krijgen van de pendel kun je vooral de pendel ‘programmeren’. Je kunt verschillende antwoorden ontvangen als, ja, nee of misschien. Het is belangrijk dat je met jouw hoger bewustzijn afspreekt welke antwoorden je kunt aflezen. Naast deze antwoorden kun je je ook focussen op hoe de pendel beweegt. Bijvoorbeeld met de klok mee of juist ertegenin.

Voordat je dan met de pendel kan beginnen zal je moeten vragen aan de hogere zelf, ’toon de beweging voor ja’. Je wacht dan tot de pendel beweegt en bevestigt dit, dit doe je ook met de twee andere antwoorden en de beweging. Je moet als pendelaar geduld hebben met het goed afstemmen van jezelf, jouw onderbewustzijn en de pendel.

Voordat je start met pendelen is het belangrijk dat je in je gedachte duidelijk hebt wat de intentie is van het pendelen, wat wil je graag weten, welke vragen wil je stellen waarop je een antwoord krijgt.

pendelen online uitleg

Vind een pendel die bij jou past

Voor het leren pendelen is het belangrijk dat je de juiste pendel hebt. Het is belangrijk om te weten welke pendel er bij jou past! Je moet kijken welk soort materiaal er het beste bij jou past, je zult dan vanzelf een goede klik voelen. Dit voel je wanneer je de pendel vast houdt, je voelt of er energie stroomt of je voelt niets. Ga de pendel gebruiken en kom erachter welke energie er goed bij jou past.

Online pendelen

Online pendelen is iets nieuws in de spirituele, paranormale wereld. Pendelen online wordt door vele mediums en paragnosten gebruikt als hulpmiddel tijdens een consult. Door pendelen te laten uitvoeren door een heldervoelend medium, heldervoelend lichtwerker of een helderwetend paragnost krijg jij antwoorden op iedere vraag die jij hebt.

Zij gebruiken de pendel waardoor jij antwoord krijgt op vragen. Zo kunnen ze vragen beantwoorden op het gebied van liefde, relaties of een toekomst voorspelling doen. De mogelijke antwoorden die je via een het pendelen krijgt kunnen positief of negatief zijn.

Online kaarten leggen

Het is ook mogelijk dat een heldervoelend kaartlegster online voor jou kaarten gaat leggen. Dit is mogelijk met tarotkaarten, maar ook andere soorten kaarten. Zo kun je bijvoorbeeld online lenormand of engelen kaarten laten leggen door een heldervoelend medium.

Bij engelenkaarten kan een helderziende je meer inzicht geven in jouw leven op het gebied van liefde, werk of geld. Lenormandkaarten kunnen een helderziende helpen bij het doen van een toekomst voorspelling.

Kaartleggen door een consulent kan jou inzicht geven in een nieuwe baan, om jouw hoofd leeg te maken, om antwoord te krijgen op vragen of om meer inzicht te krijgen in jouw spiritualiteit. Soms is het antwoord negatief, soms positief. Het is belangrijk dat jij open staat voor beide antwoorden.

Ben jij benieuwd naar de toekomst? Of kun je wel wat hulp gebruiken op het gebied van liefde, relatie, geld of werk? Wil jij meer inzicht in een bepaalde situatie en kun je niet wachten op het antwoord? Boek dan een online consult bij QMediums.

wat is pendelen online

Hoe moet je de pendel reinigen?

Voor je de pendel gaat reinigen, is het belangrijk dat je weet hoe je dit moet doen. Je moet voor het reinigen rekening houden met het materiaal van de pendel. Een houten voorwerp moet je natuurlijk anders reinigen dan een bepaalde edelsteen.

Je kan er voor kiezen om de pendel te reinigen met water of met salie. Wanneer je in het bezit bent van seleniet of bergkristal kun je dit ook gebruiken om de pendel te reinigen. Leg dit dan voor een hele dag samen in een doosje. Of houdt je pendel onder stromend water.

Contact met een medium voor antwoorden op levensvragen door een pendel

Online kun je in contact komen met een medium of paragnost die gespecialiseerd is in het pendelen. Zij kunnen voor jou een pendel uitvoeren, zij zorgen dat jij tijdens het pendelen je op je gemak voelt en de antwoorden krijgt op de levensvragen die jij hebt.

Wil jij in contact komen met een helderziend medium voor een pendel? Dan kun je dit doen via de online box, dan kun je bellen met een consulent. Ook kun je een bericht sturen naar ons e-mailadres of eens chat starten met een van de consulenten.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Medium Rosali
Beschikbaar
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Amy
Ingesprek
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Jeanette
Ingesprek
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Helderziend, Helderhorend, Helderwetend, Healer, Engelencontact, Dierencontact, Kindercontact, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Koffiediklezen, Tarotlegging, Lenormandlegging, Pendelen. Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Lies
Offline
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid, de weg naar binnen, bronherinneringen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.