Kwaliteit mediums voor een goed advies

Contact met overledenen

contact met overledenen

Contact met overledenen klinkt voor sommigen eng en vreemd, maar het is voor een medium erg normaal. Dat soms omdat zij eigenlijk als doorgeefluik werken, waardoor zij boodschappen doorgeven. Een medium kan met behulp van gidsen werken tussen de aarde en andere entiteiten. Een medium kan contact met overledenen leggen en wordt hierdoor vaak bijgestaan door gidsen en engelen. Een medium kan zijn of haar paranormale gaven inzetten om op die manier contact met overledenen te maken.

Hoe werkt een medium?

Een medium die contact met overleden dierbaren kan maken doet dit, zodat zij een bepaalde boodschap doorkrijgen. Dit hoeft niet perse in woorden te zijn. Het kan ook zijn dat een medium dit doorkrijgt in de vorm van beelden, geluiden of gevoelens. Deze waarnemingen kan een medium dan aan jou doorgeven in een boodschap. Het is dus de ene boodschap van een overledene doorgeven aan jou in begrijpbare woorden.

Medium staat eigenlijk voor ‘midden’, een medium staat er eigenlijk ook precies tussenin. Want zij staan tussen de nabestaanden en de overleden persoon in. De zielen in het hiernamaals maken er graag gebruik van om contact met mediums te hebben zodat zij nog boodschappen door kunnen geven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er is dus sprake van contact met overledenen, maar hoe kan een medium dan precies de boodschap doorgeven die zij krijgen? Dat gebeurd op verschillende manieren. Een medium kan zich laten leiden door beelden, gevoelens of geluiden die hij of zij krijgt. Een overledene kan ook via een ander medium contact met jou opnemen. Dit hoeft niet altijd rechtstreeks te zijn, want soms laten zij dit door een tussenpersoon doen.

Contact maken met een overleden dierbare kan een medium op verschillende manieren doen. Het is mogelijk dat een medium contact maakt met behulp van een foto waar de overledenen op staat. Ook kan dit via de trilling van de stem van de nabestaanden. Het is net zo goed mogelijk dat een medium dit doet door de naam van de overledenen of een voorwerp dat behoort tot de overledenen.

Wat is gene zijde?

Gene zijde is eigenlijk een andere wereld, maar hoe ziet die eruit? Dat is voor iedereen anders, want het is afhankelijk van je eigen overtuigingen en wensen. Een medium kan contact leggen met verschillende sferen op gene zijde. Een medium kan met gene zijde communiceren via:

  • Gesproken woord
  • Automatische schrijfsels
  • Het geven van een lezing
  • Waarnemingen (muziek, beelden, geuren, geluiden)

Een communicatie met overledenen hoeft niet altijd rechtstreeks plaats te vinden, maar kan ook via een tussenpersoon. Dit is meestal het medium zelf. Het is dan belangrijk dat je weet hoe een medium met gene zijde communiceert.

contact met overledenen leggen

Contact met overleden dierbaren via dromen

Een overledene kan ook contact met jou opnemen via een droom. Droomt je dat iemand is overleden die al langer dan een jaar dood is? Dan is de kans groot dat het contact met een overledene is. Deze droom kan dan ook een bepaalde boodschap met zich meedragen. Soms is het zo dat je iemand in je droom ontmoet die je niet kent, maar later blijkt dat dit toch een bekende is. Dit kan dan ook wijzen op contact met overledenen.

Als je contact hebt met een overledene is het niet altijd zo dat zij meteen komen vertellen hoe het er aan toe gaat in het hiernamaals. Soms is het zo dat een overledene contact met je opneemt om je te laten weten dat hij of zij er nog altijd is en bij je is. Dit kan heel geruststellend zijn voor nabestaanden. Een overledene kan ook contact met je opnemen om excuses te maken voor het feit dat zij zijn overleden.

Een overledene hoeft niet altijd meteen contact met jou op te nemen, want soms is het zo dat zij eerst nog wat tijd nodig hebben om te wennen aan het hiernamaals. Zij moeten dan ook eerst alle indrukken verwerken voordat zij contact met jou kunnen opnemen. Het is dus niet zo dat een overledene direct contact met jou opneemt na het overlijden, soms kan het even duren voordat zij hier klaar voor zijn.

De overleden dierbare in het hiernamaals

Spiritueel gezien is het zo dat er vanuit wordt gegaan dat bij het overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door iemands ziel. De ziel sterft niet, maar gaat als het ware door naar een andere dimensie. Dit wordt de bovenwereld of het hiernamaals genoemd. De ziel bevindt zich dan in een hogere frequentie, want de energie in de bovenwereld is anders.

Een medium kan contact maken met dit hoge trillingsniveau, dit door de hulp van een gids of engel. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn voordat iemand contact kan leggen met een overleden dierbare.

Heb jij iemand die van de ene dag op andere dag ineens uit jouw leven is verdwenen? Komt er in jouw familie een geval van zelfdoding voor? Is jouw relatie plots overleden? Heb jij begeleiding nodig bij het verlies van een dierbare? Kom dan eens praten met een medium of paragnost die jouw vragen zou kunnen beantwoorden en jou kan helpen!

Jouw emoties delen en verwerken met een medium

Ben jij jouw ouders verloren? Heb je iemand verloren waarvoor jij nog heel veel liefde had? Is jouw hart gebroken door het verlies van iemand? Het is niet altijd makkelijk om met het verlies van een dierbare om te gaan, want verdriet zit diep. Hoe kun je hiermee omgaan? Een medium kan jou helpen bij het verwerken van verlies, want zij kunnen contact leggen met de overledene. Dit kan verlichting geven en rust brengen in jouw hoofd.

Als je wilt praten met een medium over het verlies van een dierbare, dan kun je terecht bij Qmediums. Wij zijn een online mediumplatform waar je anoniem en discreet een chat kan starten met onze mediums. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je wil dat een medium tijdens een consult contact maakt met een overleden dierbare.

contact met overledenen hebben

Waarvoor kun je nog meer terecht bij een medium?

Niet alleen voor contact met overledenen kun je terecht bij een medium. Een medium kan jou ook andere boodschappen vertellen, bijvoorbeeld boodschappen die te maken hebben met jouw ontwikkeling of de toekomst. Een helderziende weet dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Dit kunnen zij omdat zij beelden kunnen zien van over heel de wereld.

Je kan ook met een heldervoelend medium praten over de liefde. Een heldervoelend medium kan tijdens een gesprek de emoties van anderen aanvoelen door middel van energie. Wanneer jij problemen hebt in de relatie dan kan het verstandig zijn om met een heldervoelend medium in contact te komen. Zij helpen jou tijdens een reading door middel van een luisterend oor en advies. Ook bij moeite met vertrouwen, het niet begrijpen van elkaar of andere problemen in de liefde is het zo dat een heldervoelend medium jou kan helpen.

Binnen het mediumschap is het ook mogelijk dat een medium healing uitvoert. Ook dit kan te maken hebben met rouw, pijn en emoties. Een medium kan door middel van een reading helpen met het helen van verdriet en emotionele pijn.

Vele mediums zijn ook in staat om een kaartlegging voor jou te doen. Een kaartlegging kan met lenormand, tarot of engelen kaarten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, waar jouw problemen liggen of welke mooie dingen er allemaal nog voor je in petto zijn. Je wordt je hiervoor meer bewust en dankbaar voor door jou beleefde gebeurtenissen.

Hoe kun je een consult starten met een medium?

Met onze consulenten kun je op verschillende manieren in contact komen. Op alle manieren is het mogelijk om contact met overledenen te maken, om in gesprek te gaan over familie, liefde, je relaties of werk. Alle coaches zijn bereid om jou te helpen! Je kan van iedere coach de begeleiding krijgen die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen of om de antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Er zijn verschillende manieren om een consult te starten met een medium of paragnost. Zo kun je een consult starten via de e-mail. Via de e-mail kun jij vragen stellen aan een van de consulenten, binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie. Wanneer jij liever via de chat in gesprek komt met een medium, helderziende of paragnost is dat ook mogelijk. Zo kun jij diverse vragen stellen en boodschappen ontvangen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze coaches.

Onze coaches staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te begeleiden, boodschappen door te geven of om jouw levensvragen te beantwoorden. Start daarom nu een consult.

Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.