Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Contact met overledenen

contact met overledenen

Contact met overledenen klinkt voor sommigen eng en vreemd, maar het is voor een medium erg normaal. Dat soms omdat zij eigenlijk als doorgeefluik werken, waardoor zij boodschappen doorgeven. Een medium kan met behulp van gidsen werken tussen de aarde en andere entiteiten. Een medium kan contact met overledenen leggen en wordt hierdoor vaak bijgestaan door gidsen en engelen. Een medium kan zijn of haar paranormale gaven inzetten om op die manier contact met overledenen te maken.

Hoe werkt een medium?

Een medium die contact met overleden dierbaren kan maken doet dit, zodat zij een bepaalde boodschap doorkrijgen. Dit hoeft niet perse in woorden te zijn. Het kan ook zijn dat een medium dit doorkrijgt in de vorm van beelden, geluiden of gevoelens. Deze waarnemingen kan een medium dan aan jou doorgeven in een boodschap. Het is dus de ene boodschap van een overledene doorgeven aan jou in begrijpbare woorden.

Medium staat eigenlijk voor ‘midden’, een medium staat er eigenlijk ook precies tussenin. Want zij staan tussen de nabestaanden en de overleden persoon in. De zielen in het hiernamaals maken er graag gebruik van om contact met mediums te hebben zodat zij nog boodschappen door kunnen geven.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er is dus sprake van contact met overledenen, maar hoe kan een medium dan precies de boodschap doorgeven die zij krijgen? Dat gebeurd op verschillende manieren. Een medium kan zich laten leiden door beelden, gevoelens of geluiden die hij of zij krijgt. Een overledene kan ook via een ander medium contact met jou opnemen. Dit hoeft niet altijd rechtstreeks te zijn, want soms laten zij dit door een tussenpersoon doen.

Contact maken met een overleden dierbare kan een medium op verschillende manieren doen. Het is mogelijk dat een medium contact maakt met behulp van een foto waar de overledenen op staat. Ook kan dit via de trilling van de stem van de nabestaanden. Het is net zo goed mogelijk dat een medium dit doet door de naam van de overledenen of een voorwerp dat behoort tot de overledenen.

Wat is gene zijde?

Gene zijde is eigenlijk een andere wereld, maar hoe ziet die eruit? Dat is voor iedereen anders, want het is afhankelijk van je eigen overtuigingen en wensen. Een medium kan contact leggen met verschillende sferen op gene zijde. Een medium kan met gene zijde communiceren via:

  • Gesproken woord
  • Automatische schrijfsels
  • Het geven van een lezing
  • Waarnemingen (muziek, beelden, geuren, geluiden)

Een communicatie met overledenen hoeft niet altijd rechtstreeks plaats te vinden, maar kan ook via een tussenpersoon. Dit is meestal het medium zelf. Het is dan belangrijk dat je weet hoe een medium met gene zijde communiceert.

contact met overledenen leggen

Contact met overleden dierbaren via dromen

Een overledene kan ook contact met jou opnemen via een droom. Droomt je dat iemand is overleden die al langer dan een jaar dood is? Dan is de kans groot dat het contact met een overledene is. Deze droom kan dan ook een bepaalde boodschap met zich meedragen. Soms is het zo dat je iemand in je droom ontmoet die je niet kent, maar later blijkt dat dit toch een bekende is. Dit kan dan ook wijzen op contact met overledenen.

Als je contact hebt met een overledene is het niet altijd zo dat zij meteen komen vertellen hoe het er aan toe gaat in het hiernamaals. Soms is het zo dat een overledene contact met je opneemt om je te laten weten dat hij of zij er nog altijd is en bij je is. Dit kan heel geruststellend zijn voor nabestaanden. Een overledene kan ook contact met je opnemen om excuses te maken voor het feit dat zij zijn overleden.

Een overledene hoeft niet altijd meteen contact met jou op te nemen, want soms is het zo dat zij eerst nog wat tijd nodig hebben om te wennen aan het hiernamaals. Zij moeten dan ook eerst alle indrukken verwerken voordat zij contact met jou kunnen opnemen. Het is dus niet zo dat een overledene direct contact met jou opneemt na het overlijden, soms kan het even duren voordat zij hier klaar voor zijn.

De overleden dierbare in het hiernamaals

Spiritueel gezien is het zo dat er vanuit wordt gegaan dat bij het overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door iemands ziel. De ziel sterft niet, maar gaat als het ware door naar een andere dimensie. Dit wordt de bovenwereld of het hiernamaals genoemd. De ziel bevindt zich dan in een hogere frequentie, want de energie in de bovenwereld is anders.

Een medium kan contact maken met dit hoge trillingsniveau, dit door de hulp van een gids of engel. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn voordat iemand contact kan leggen met een overleden dierbare.

Heb jij iemand die van de ene dag op andere dag ineens uit jouw leven is verdwenen? Komt er in jouw familie een geval van zelfdoding voor? Is jouw relatie plots overleden? Heb jij begeleiding nodig bij het verlies van een dierbare? Kom dan eens praten met een medium of paragnost die jouw vragen zou kunnen beantwoorden en jou kan helpen!

Jouw emoties delen en verwerken met een medium

Ben jij jouw ouders verloren? Heb je iemand verloren waarvoor jij nog heel veel liefde had? Is jouw hart gebroken door het verlies van iemand? Het is niet altijd makkelijk om met het verlies van een dierbare om te gaan, want verdriet zit diep. Hoe kun je hiermee omgaan? Een medium kan jou helpen bij het verwerken van verlies, want zij kunnen contact leggen met de overledene. Dit kan verlichting geven en rust brengen in jouw hoofd.

Als je wilt praten met een medium over het verlies van een dierbare, dan kun je terecht bij Qmediums. Wij zijn een online mediumplatform waar je anoniem en discreet een chat kan starten met onze mediums. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je wil dat een medium tijdens een consult contact maakt met een overleden dierbare.

contact met overledenen hebben

Waarvoor kun je nog meer terecht bij een medium?

Niet alleen voor contact met overledenen kun je terecht bij een medium. Een medium kan jou ook andere boodschappen vertellen, bijvoorbeeld boodschappen die te maken hebben met jouw ontwikkeling of de toekomst. Een helderziende weet dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Dit kunnen zij omdat zij beelden kunnen zien van over heel de wereld.

Je kan ook met een heldervoelend medium praten over de liefde. Een heldervoelend medium kan tijdens een gesprek de emoties van anderen aanvoelen door middel van energie. Wanneer jij problemen hebt in de relatie dan kan het verstandig zijn om met een heldervoelend medium in contact te komen. Zij helpen jou tijdens een reading door middel van een luisterend oor en advies. Ook bij moeite met vertrouwen, het niet begrijpen van elkaar of andere problemen in de liefde is het zo dat een heldervoelend medium jou kan helpen.

Binnen het mediumschap is het ook mogelijk dat een medium healing uitvoert. Ook dit kan te maken hebben met rouw, pijn en emoties. Een medium kan door middel van een reading helpen met het helen van verdriet en emotionele pijn.

Vele mediums zijn ook in staat om een kaartlegging voor jou te doen. Een kaartlegging kan met lenormand, tarot of engelen kaarten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, waar jouw problemen liggen of welke mooie dingen er allemaal nog voor je in petto zijn. Je wordt je hiervoor meer bewust en dankbaar voor door jou beleefde gebeurtenissen.

Hoe kun je een consult starten met een medium?

Met onze consulenten kun je op verschillende manieren in contact komen. Op alle manieren is het mogelijk om contact met overledenen te maken, om in gesprek te gaan over familie, liefde, je relaties of werk. Alle coaches zijn bereid om jou te helpen! Je kan van iedere coach de begeleiding krijgen die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen of om de antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Er zijn verschillende manieren om een consult te starten met een medium of paragnost. Zo kun je een consult starten via de e-mail. Via de e-mail kun jij vragen stellen aan een van de consulenten, binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie. Wanneer jij liever via de chat in gesprek komt met een medium, helderziende of paragnost is dat ook mogelijk. Zo kun jij diverse vragen stellen en boodschappen ontvangen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze coaches.

Onze coaches staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te begeleiden, boodschappen door te geven of om jouw levensvragen te beantwoorden. Start daarom nu een consult.

Clarisa
Clarisa
000193
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Merel
Merel
000291
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
000292
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!