Contact met overledenen

Contact met overledenen klinkt voor sommigen eng en vreemd, maar het is voor een medium erg normaal. Dat soms omdat zij eigenlijk als doorgeefluik werken, waardoor zij boodschappen doorgeven. Een medium kan met behulp van gidsen werken tussen de aarde en andere entiteiten. Mediums kunnen contact met overledenen leggen en wordt hierdoor vaak bijgestaan door gidsen en engelen. Een medium kan zijn of haar paranormale gaven inzetten om op die manier contact met overledenen te maken.

Hoe werkt een medium

Een medium die contact met overleden dierbaren kan maken doet dit, zodat zij een bepaalde boodschap doorkrijgen. Dit hoeft niet perse in woorden te zijn. Het kan ook zijn dat een medium dit doorkrijgt in de vorm van beelden, geluiden of gevoelens. Deze waarnemingen kan een medium dan aan jou doorgeven in een boodschap. Het is dus de ene boodschap van een overledene doorgeven aan jou in begrijpbare woorden.

Medium staat eigenlijk voor ‘midden’, een medium staat er eigenlijk ook precies tussenin. Want zij staan tussen de nabestaanden en de overleden persoon in. De zielen in het hiernamaals maken er graag gebruik van om contact met mediums te hebben zodat zij nog boodschappen door kunnen geven.

Hoe komt een medium in contact met overledenen

Er is dus sprake van contact met overledenen, maar hoe kan een medium dan precies de boodschap doorgeven die zij krijgen? Dat gebeurd op verschillende manieren. Een medium kan zich laten leiden door beelden, gevoelens of geluiden die hij of zij krijgt. Een overledene kan ook via een ander medium contact met jou opnemen. Dit hoeft niet altijd rechtstreeks te zijn, want soms laten zij dit door een tussenpersoon doen.

Contact maken met een overleden dierbare kan een medium op verschillende manieren doen. Het is mogelijk dat een medium contact maakt met behulp van een foto waar de overledenen op staat. Ook kan dit via de trilling van de stem van de nabestaanden. Het is net zo goed mogelijk dat een medium dit doet door de naam van de overledenen of een voorwerp dat behoort tot de overledenen.

Wat is gene zijde?

Gene zijde is eigenlijk een andere wereld, maar hoe ziet die eruit? Dat is voor iedereen anders, want het is afhankelijk van je eigen overtuigingen en wensen. Een medium kan contact leggen met verschillende sferen op gene zijde. Een medium kan met gene zijde communiceren via:

  • Gesproken woord
  • Automatische schrijfsels
  • Het geven van een lezing
  • Waarnemingen (muziek, beelden, geuren, geluiden)

Een communicatie met overledenen hoeft niet altijd rechtstreeks plaats te vinden, maar kan ook via een tussenpersoon. Dit is meestal het medium zelf. Het is dan belangrijk dat je weet hoe een medium met gene zijde communiceert.

contact met overledenen leggen

Contact met overledenen via dromen

Een overledene kan ook contact met jou opnemen via een droom. Droomt je dat iemand is overleden die al langer dan een jaar dood is? Dan is de kans groot dat het contact met een overledene is. Deze droom kan dan ook een bepaalde boodschap met zich meedragen. Soms is het zo dat je iemand in je droom ontmoet die je niet kent, maar later blijkt dat dit toch een bekende is. Dit kan dan ook wijzen op contact met overledenen.

Als je contact hebt met een overledene is het niet altijd zo dat zij meteen komen vertellen hoe het er aan toe gaat in het hiernamaals. Soms is het zo dat een overledene contact met je opneemt om je te laten weten dat hij of zij er nog altijd is en bij je is. Dit kan heel geruststellend zijn voor nabestaanden. Een overledene kan ook contact met je opnemen om excuses te maken voor het feit dat zij zijn overleden.

Een overledene hoeft niet altijd meteen contact met jou op te nemen, want soms is het zo dat zij eerst nog wat tijd nodig hebben om te wennen aan het hiernamaals. Zij moeten dan ook eerst alle indrukken verwerken voordat zij contact met jou kunnen opnemen. Het is dus niet zo dat een overledene direct contact met jou opneemt na het overlijden, soms kan het even duren voordat zij hier klaar voor zijn.

De overleden dierbare in het hiernamaals

Spiritueel gezien is het zo dat er vanuit wordt gegaan dat bij het overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door iemands ziel. De ziel sterft niet, maar gaat als het ware door naar een andere dimensie. Dit wordt de bovenwereld of het hiernamaals genoemd. De ziel bevindt zich dan in een hogere frequentie, want de energie in de bovenwereld is anders.

Een medium kan contact maken met dit hoge trillingsniveau, dit door de hulp van een gids of engel. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn voordat iemand contact kan leggen met een overleden dierbare.

Heb jij iemand die van de ene dag op andere dag ineens uit jouw leven is verdwenen? Komt er in jouw familie een geval van zelfdoding voor? Is jouw relatie plots overleden? Heb jij begeleiding nodig bij het verlies van een dierbare? Kom dan eens praten met een medium of paragnost die jouw vragen zou kunnen beantwoorden en jou kan helpen!

Jouw emoties delen en verwerken met een medium

Ben jij jouw ouders verloren? Heb je iemand verloren waarvoor jij nog heel veel liefde had? Is jouw hart gebroken door het verlies van iemand? Het is niet altijd makkelijk om met het verlies van een dierbare om te gaan, want verdriet zit diep. Hoe kun je hiermee omgaan? Een medium kan jou helpen bij het verwerken van verlies, want zij kunnen contact leggen met de overledene. Dit kan verlichting geven en rust brengen in jouw hoofd.

Als je wilt praten met een medium over het verlies van een dierbare, dan kun je terecht bij Qmediums. Wij zijn een online mediumplatform waar je anoniem en discreet een chat kan starten met onze mediums. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je wil dat een medium tijdens een consult contact maakt met een overleden dierbare.

contact met overledenen hebben

Waarvoor kun je nog meer terecht bij een medium

Niet alleen voor contact met overledenen kun je terecht bij een medium. Een medium kan jou ook andere boodschappen vertellen, bijvoorbeeld boodschappen die te maken hebben met jouw ontwikkeling of de toekomst. Een helderziende weet dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Dit kunnen zij omdat zij beelden kunnen zien van over heel de wereld.

Je kan ook met een heldervoelend medium praten over de liefde. Een heldervoelend medium kan tijdens een gesprek de emoties van anderen aanvoelen door middel van energie. Wanneer jij problemen hebt in de relatie dan kan het verstandig zijn om met een heldervoelend medium in contact te komen. Zij helpen jou tijdens een reading door middel van een luisterend oor en advies. Ook bij moeite met vertrouwen, het niet begrijpen van elkaar of andere problemen in de liefde is het zo dat een heldervoelend medium jou kan helpen.

Binnen het mediumschap is het ook mogelijk dat een medium healing uitvoert. Ook dit kan te maken hebben met rouw, pijn en emoties. Een medium kan door middel van een reading helpen met het helen van verdriet en emotionele pijn.

Vele mediums zijn ook in staat om een kaartlegging voor jou te doen. Een kaartlegging kan met lenormand, tarot of engelen kaarten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, waar jouw problemen liggen of welke mooie dingen er allemaal nog voor je in petto zijn. Je wordt je hiervoor meer bewust en dankbaar voor door jou beleefde gebeurtenissen.

Hoe kun je een consult starten met een medium?

Met onze consulenten van Qmediums kun je op verschillende manieren in contact komen. Op alle manieren is het mogelijk om contact met overledenen te maken, om in gesprek te gaan over familie, liefde, je relaties of werk. Alle coaches zijn bereid om jou te helpen! Je kan van iedere coach de begeleiding krijgen die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen of om de antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Er zijn verschillende manieren om een consult te starten met een medium of paragnost. Zo kun je een consult starten via de e-mail. Via de e-mail kun jij vragen stellen aan een van de consulenten, binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie. Wanneer jij liever via de chat in gesprek komt met een medium, helderziende of paragnost is dat ook mogelijk. Zo kun jij diverse vragen stellen en boodschappen ontvangen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze coaches.

Onze coaches staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te begeleiden, boodschappen door te geven of om jouw levensvragen te beantwoorden. Start daarom nu een consult.

Medium Laura
Beschikbaar
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Betty
Beschikbaar
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Martina
Beschikbaar
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-horend-ziend/invoelen op specifieke vraag op het gebied van je relatie met jezelf en je omgeving,bewußtzijnswerk

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Paragnost Lis
Beschikbaar
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Corina
Ingesprek
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Evees
Ingesprek
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling • Angst • Stress

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.