Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Contact met overledenen

contact met overledenen

Contact met overledenen klinkt voor sommigen eng en vreemd, maar het is voor een medium erg normaal. Dat soms omdat zij eigenlijk als doorgeefluik werken, waardoor zij boodschappen doorgeven. Een medium kan met behulp van gidsen werken tussen de aarde en andere entiteiten. Mediums kunnen contact met overledenen leggen en wordt hierdoor vaak bijgestaan door gidsen en engelen. Een medium kan zijn of haar paranormale gaven inzetten om op die manier contact met overledenen te maken.

Hoe werkt een medium

Een medium die contact met overleden dierbaren kan maken doet dit, zodat zij een bepaalde boodschap doorkrijgen. Dit hoeft niet perse in woorden te zijn. Het kan ook zijn dat een medium dit doorkrijgt in de vorm van beelden, geluiden of gevoelens. Deze waarnemingen kan een medium dan aan jou doorgeven in een boodschap. Het is dus de ene boodschap van een overledene doorgeven aan jou in begrijpbare woorden.

Medium staat eigenlijk voor ‘midden’, een medium staat er eigenlijk ook precies tussenin. Want zij staan tussen de nabestaanden en de overleden persoon in. De zielen in het hiernamaals maken er graag gebruik van om contact met mediums te hebben zodat zij nog boodschappen door kunnen geven.

Hoe komt een medium in contact met overledenen

Er is dus sprake van contact met overledenen, maar hoe kan een medium dan precies de boodschap doorgeven die zij krijgen? Dat gebeurd op verschillende manieren. Een medium kan zich laten leiden door beelden, gevoelens of geluiden die hij of zij krijgt. Een overledene kan ook via een ander medium contact met jou opnemen. Dit hoeft niet altijd rechtstreeks te zijn, want soms laten zij dit door een tussenpersoon doen.

Contact maken met een overleden dierbare kan een medium op verschillende manieren doen. Het is mogelijk dat een medium contact maakt met behulp van een foto waar de overledenen op staat. Ook kan dit via de trilling van de stem van de nabestaanden. Het is net zo goed mogelijk dat een medium dit doet door de naam van de overledenen of een voorwerp dat behoort tot de overledenen.

Wat is gene zijde?

Gene zijde is eigenlijk een andere wereld, maar hoe ziet die eruit? Dat is voor iedereen anders, want het is afhankelijk van je eigen overtuigingen en wensen. Een medium kan contact leggen met verschillende sferen op gene zijde. Een medium kan met gene zijde communiceren via:

  • Gesproken woord
  • Automatische schrijfsels
  • Het geven van een lezing
  • Waarnemingen (muziek, beelden, geuren, geluiden)

Een communicatie met overledenen hoeft niet altijd rechtstreeks plaats te vinden, maar kan ook via een tussenpersoon. Dit is meestal het medium zelf. Het is dan belangrijk dat je weet hoe een medium met gene zijde communiceert.

contact met overledenen leggen

Contact met overledenen via dromen

Een overledene kan ook contact met jou opnemen via een droom. Droomt je dat iemand is overleden die al langer dan een jaar dood is? Dan is de kans groot dat het contact met een overledene is. Deze droom kan dan ook een bepaalde boodschap met zich meedragen. Soms is het zo dat je iemand in je droom ontmoet die je niet kent, maar later blijkt dat dit toch een bekende is. Dit kan dan ook wijzen op contact met overledenen.

Als je contact hebt met een overledene is het niet altijd zo dat zij meteen komen vertellen hoe het er aan toe gaat in het hiernamaals. Soms is het zo dat een overledene contact met je opneemt om je te laten weten dat hij of zij er nog altijd is en bij je is. Dit kan heel geruststellend zijn voor nabestaanden. Een overledene kan ook contact met je opnemen om excuses te maken voor het feit dat zij zijn overleden.

Een overledene hoeft niet altijd meteen contact met jou op te nemen, want soms is het zo dat zij eerst nog wat tijd nodig hebben om te wennen aan het hiernamaals. Zij moeten dan ook eerst alle indrukken verwerken voordat zij contact met jou kunnen opnemen. Het is dus niet zo dat een overledene direct contact met jou opneemt na het overlijden, soms kan het even duren voordat zij hier klaar voor zijn.

De overleden dierbare in het hiernamaals

Spiritueel gezien is het zo dat er vanuit wordt gegaan dat bij het overlijden het stoffelijke lichaam wordt verlaten door iemands ziel. De ziel sterft niet, maar gaat als het ware door naar een andere dimensie. Dit wordt de bovenwereld of het hiernamaals genoemd. De ziel bevindt zich dan in een hogere frequentie, want de energie in de bovenwereld is anders.

Een medium kan contact maken met dit hoge trillingsniveau, dit door de hulp van een gids of engel. Mediamieke gaven dienen goed ontwikkeld te zijn voordat iemand contact kan leggen met een overleden dierbare.

Heb jij iemand die van de ene dag op andere dag ineens uit jouw leven is verdwenen? Komt er in jouw familie een geval van zelfdoding voor? Is jouw relatie plots overleden? Heb jij begeleiding nodig bij het verlies van een dierbare? Kom dan eens praten met een medium of paragnost die jouw vragen zou kunnen beantwoorden en jou kan helpen!

Jouw emoties delen en verwerken met een medium

Ben jij jouw ouders verloren? Heb je iemand verloren waarvoor jij nog heel veel liefde had? Is jouw hart gebroken door het verlies van iemand? Het is niet altijd makkelijk om met het verlies van een dierbare om te gaan, want verdriet zit diep. Hoe kun je hiermee omgaan? Een medium kan jou helpen bij het verwerken van verlies, want zij kunnen contact leggen met de overledene. Dit kan verlichting geven en rust brengen in jouw hoofd.

Als je wilt praten met een medium over het verlies van een dierbare, dan kun je terecht bij Qmediums. Wij zijn een online mediumplatform waar je anoniem en discreet een chat kan starten met onze mediums. Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus je kunt altijd bij ons terecht als je behoefte hebt aan een luisterend oor of als je wil dat een medium tijdens een consult contact maakt met een overleden dierbare.

contact met overledenen hebben

Waarvoor kun je nog meer terecht bij een medium

Niet alleen voor contact met overledenen kun je terecht bij een medium. Een medium kan jou ook andere boodschappen vertellen, bijvoorbeeld boodschappen die te maken hebben met jouw ontwikkeling of de toekomst. Een helderziende weet dingen die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Dit kunnen zij omdat zij beelden kunnen zien van over heel de wereld.

Je kan ook met een heldervoelend medium praten over de liefde. Een heldervoelend medium kan tijdens een gesprek de emoties van anderen aanvoelen door middel van energie. Wanneer jij problemen hebt in de relatie dan kan het verstandig zijn om met een heldervoelend medium in contact te komen. Zij helpen jou tijdens een reading door middel van een luisterend oor en advies. Ook bij moeite met vertrouwen, het niet begrijpen van elkaar of andere problemen in de liefde is het zo dat een heldervoelend medium jou kan helpen.

Binnen het mediumschap is het ook mogelijk dat een medium healing uitvoert. Ook dit kan te maken hebben met rouw, pijn en emoties. Een medium kan door middel van een reading helpen met het helen van verdriet en emotionele pijn.

Vele mediums zijn ook in staat om een kaartlegging voor jou te doen. Een kaartlegging kan met lenormand, tarot of engelen kaarten. Hierdoor krijg je meer inzicht in wie jij bent, waar jouw problemen liggen of welke mooie dingen er allemaal nog voor je in petto zijn. Je wordt je hiervoor meer bewust en dankbaar voor door jou beleefde gebeurtenissen.

Hoe kun je een consult starten met een medium?

Met onze consulenten van Qmediums kun je op verschillende manieren in contact komen. Op alle manieren is het mogelijk om contact met overledenen te maken, om in gesprek te gaan over familie, liefde, je relaties of werk. Alle coaches zijn bereid om jou te helpen! Je kan van iedere coach de begeleiding krijgen die jij nodig hebt om je verder te ontwikkelen of om de antwoorden te krijgen op de vragen die jij hebt.

Er zijn verschillende manieren om een consult te starten met een medium of paragnost. Zo kun je een consult starten via de e-mail. Via de e-mail kun jij vragen stellen aan een van de consulenten, binnen enkele dagen ontvang je dan een reactie. Wanneer jij liever via de chat in gesprek komt met een medium, helderziende of paragnost is dat ook mogelijk. Zo kun jij diverse vragen stellen en boodschappen ontvangen. Het is ook mogelijk om telefonisch contact op te nemen met een van onze coaches.

Onze coaches staan de gehele dag door voor jou klaar om jou te begeleiden, boodschappen door te geven of om jouw levensvragen te beantwoorden. Start daarom nu een consult.

Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Test Box
offline
Test Box
000203
 
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.

Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer