Erkende paragnosten

Erkend paragnosten

Erkende paragnosten kunnen jou spirituele hulp bieden over verschillende situaties. Of dit nu om healing gaat, het verdrijven van zwarte magie, juridische zaken of relaties. Paragnosten bieden een helpende hand en bezitten verschillende paranormale gaven. Zo kan je in gesprek komen met erkende paragnosten die heldervoelend of helderzienden zijn bijvoorbeeld. Onze consulenten staan voor je klaar!

Wat is een erkende paragnost

Een erkend paragnost is iemand die paranormaal is en die aan de hand van zijn paranormale gaven dingen kan waarnemen die veel andere mensen niet kunnen waarnemen. Erkende helderzienden kunnen bijvoorbeeld hun bijzondere gave gebruiken om voorspellingen te doen.

Ook kunnen mediums als paragnosten genoemd worden. Het verschil tussen mediums en paragnosten is dat mediums contact kunnen leggen met andere entiteiten, dit kan een paragnoste niet.

Erkende paragnosten herkennen

Binnen de paragnosten branche zijn vele mensen werkzaam, maar hoe herken je een goede paragnost? Dat is best lastig binnen deze beroepsgroep. Je kan eenvoudig een gesprek en consulten inplannen met een paragnost of erkend medium. Je kan ze vragen stellen over de liefde bijvoorbeeld. Ook kan een erkend medium antwoorden en inzichten geven over het verleden of contact leggen met overledenen of vermiste personen.

Hulpmiddelen van erkende helderzienden en erkende paragnosten

Elk erkende paragnost en goede paragnost kan je te woord staan en goede antwoorden bieden. Ze kunnen dit doen door beroep te doen op hun gaven, maar ze kunnen ook gebruik maken van diverse soorten kaarten spellen. Paragnosten kunnen bijvoorbeeld gespecialiseerd zijn in de tarot kaarten of de lenormand kaarten.

Aan de hand van tarotkaarten en de lenormand kaarten kunnen helderziende paragnosten voorspellingen doen die jou kunnen helpen en jouw vragen kunnen beantwoorden.

In contact komen met erkende paragnost

Een erkende paragnost vinden? Paragnosten bieden een luisterend oor en zijn ook paragnosten die je kunt vertrouwen. Hun helderziendheid geven je een helder inzicht van je probleem of je vraag.

Online kun je kiezen met welke paragnost jij graag consulten aan wilt gaan. Dit kan zijn dat je liever met iemand in gesprek wilt die paranormaal begaafd is op het gebied van voelen, dus een heldervoelend paragnost of juist liever een helderziende paragnost. Ga een gesprek aan met een goede paragnost.

Je kan erg gemakkelijk in contact komen met onze consulenten van Qmediums. Maak hiervoor eenvoudig een account aan, bepaal hoeveelheid credits je wilt schaffen en bepaal welk top medium of mediums je wilt spreken.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.