Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Karmische relatie

Een karmische relatie is de relatie tussen mensen die elkaar uit vorige levens en die intense emoties met betrekking tot elkaar hebben ervaren. Wat erg kenmerkend is voor karmische relaties is dat beide partners onopgeloste emoties hebben als angst, afhankelijkheid, jaloezie en schuld.

Doordat zij allerlei onopgeloste zaken meedragen, voelen zij zich tot elkaar aangetrokken. Het doel hiervan is om deze onopgeloste zaken te laten helen. Dit kan pas helen wanneer hetzelfde probleem zich voordoet en de partners dit keer een andere keuze maken ten opzichte van hun vorig leven.

Karmische relatie

Hoe kan je een karmische relatie herkennen?

Wanneer de andere persoon je bekend voorkomt weet je dat je in een karmische relatie zit. In dit geval is ook een wederzijdse aantrekkingskracht. Er is namelijk een sterk gevoel waardoor je elkaar beter wilt leren kennen. Deze sterke aantrekkingskracht kan vervolgens uitgroeien tot een relatie of een zware verliefdheid.

Als karmische relaties problematisch optreden dan zit je in een psychologisch conflict

Wanneer je in een karmische relatie zit dan ben je verwikkeld in een psychologisch conflict. In zo’n relatie ontstaan dan ook snel verschillende problemen. Ze komen dan in een conflict waar macht, controle en afhankelijkheid een hoofdrol spelen. Deze problemen komen vaak voort uit problemen uit het vorige leven. Dit kan bijvoorbeeld diepe pijn zijn door ontrouw, macht of misbruik.

Tussen deze twee zielen heeft al een eerdere ontmoeting plaats gevonden die littekens en diepe wonden hebben achtergelaten. Dit is ook de reden waarom de aantrekking en afstoting zo heftig kunnen zijn, wanneer ze elkaar weer ontmoeten in een nieuw leven.

Kenmerken of je in een karmische relatie zit

Hoe herken je een karmische relatie? Een karmische relatie is een destructieve relatie die de nodige problemen met zich mee brengt. Maar waaraan kan je herkennen of je te maken hebt met een karmische relatie?

Repeterende patronen. Een karmische relatie kenmerkt zich allereerst doordat de relatie uit en aan gaat. Ook wanneer er continu dezelfde repeterende patronen worden herhaald. Dit soort relaties blijven hangen en groeien dus niet meer. De enige groei zit in het loslaten ervan.

Egoïsme. In karmische relaties worden de grenzen van elkaar niet geaccepteerd. Doordat mensen meer bezig zijn met hunzelf worden er destructieve, gewelddadige en afhankelijke patronen gevormd.

Verslavend en gepassioneerd. Karmische relaties worden ook gekarakteriseerd door hele hoge pieken en diepe dalen op het vlak van passie. Er zit ook een bepaalde heftigheid en onvoorspelbaarheid in de relatie.

Obsessief. In karmische relaties heeft obsessie ook een rol. Je karmische partner staat namelijk in het middelpunt en is de belangrijkste bron uit hun leven. Het is dan ook belangrijk dat de ander er ook zo naar kijkt.

Spontane herkenning en lotsbestemming. Een ander kenmerk van karmische relaties is de spontane directe aantrekkingskracht. Je krijgt namelijk het gevoel dat dit speciaal voor jou gemaakt is en dat je de ander al ergens van kent. Vaak wordt er gedacht dat je niet zonder de ander kan leven of dat je voor elkaar bestemd bent. Er ontstaat een grote aantrekkingskracht wat ervoor zorgt dat je de ander niet kan weerstaan en je dus denkt dat je door moet gaan met de relatie.

Wederzijdse afhankelijkheid. Het onderhouden van een karmische relatie kost veel tijd, energie en aandacht. Je bent namelijk voortdurend aan het werk om iets te balanceren waardoor je mentaal, emotioneel en fysiek afhankelijk gaat worden. Daarnaast krijg je het gevoel dat het loslaten van jouw pijn bij het gedrag van de ander ligt.

Grote angsten. In een karmische relatie komen dingen naar boven waar je bang voor bent. Dit zijn je grootste angsten, kwetsbaarheden en onzekerheden. Deze nare gevoelens kunnen bijvoorbeeld verlatingsangst, verbindingsangst of angst voor afwijzing zijn. In een karmische relatie worden dan ook telkens de verkeerde dingen gedaan, waardoor er veel energie en aandacht naar het oplossen hiervan wordt besteed.

Een karmische relatie is niet langdurig. De karmische partner is niet de ware. De karmische relatie is namelijk voort gekomen uit een conflict en eindigt dan ook in conflict.

Het helen van een karmische relatie

De onderliggende bedoeling van karmische relaties gaan dus in veel gevallen over loslaten van gevoelens uit een vorig leven. In een karmische relatie gaat dat dus over een onopgeloste emotionele kwestie uit een vorige relatie. Deze onopgeloste emotionele lading vormt de basis op allerlei diepgaande manieren waarbij de helende aard zit in de huidige relatie.

In een helende karmische relatie respecteren de karmische partners elkaar, zonder dat ze de ander proberen te veranderen. Ze genieten van elkaars gezelschap en aanwezigheid en voelen zich niet eenzaam of wanhopig wanneer de ander er niet is.

Daarnaast geef je in de relatie begrip aan elkaar en steun je je geliefde zonder dat je hun probleem op lost. Beide partners zijn bereid om te vergeven.

Ten derde zijn beide partners emotioneel gezien onafhankelijk. Zij halen namelijk hun kracht en welzijn niet uit goedkeuring of aanwezigheid van de ander. Ze voegen namelijk iets nieuws toe.

Als laatste kennen de partners elkaar uit vorige relaties en is er geen karmisch probleem ontstaan. Om hun vorige levens steunden ze elkaar ook al.

Een karmische relatie bespreken

Een karmische relatie is dus een soort relatie tussen twee zielen die elkaar kennen uit een vorig leven of meerdere levens die onverklaarbare spanning met zich meebrengt. Het zijn onstuimige relaties en wanneer je niet meer de slechte tekens negeert of de patronen ervan, je besef krijgt van het probleem.

Denk je dat je zelf in een karmische relatie zit en wil je er met een medium Den Haag, energetische heler of paragnost over praten? Neem dan contact op met consulenten van Qmediums. Zij kunnen je hier verder mee helpen en advies geven.

Medium Angie
Medium Angie
000178
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
000199
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Relationship Expert
Relationship Expert
000242
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Super Psychic
Super Psychic
000243
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Truthful Insights
Truthful Insights
000244
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Linda
Linda
000306
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.