Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou
Kwaliteitsmediums voor jou

Karmische relatie

Karmische relatie

Een karmische relatie is de relatie tussen mensen die elkaar uit vorige levens en die intense emoties met betrekking tot elkaar hebben ervaren. Wat erg kenmerkend is voor karmische relaties is dat beide partners onopgeloste emoties hebben als angst, afhankelijkheid, jaloezie en schuld.

Doordat zij allerlei onopgeloste zaken meedragen, voelen zij zich tot elkaar aangetrokken. Het doel hiervan is om deze onopgeloste zaken te laten helen. Dit kan pas helen wanneer hetzelfde probleem zich voordoet en de partners dit keer een andere keuze maken ten opzichte van hun vorig leven.

 

Hoe kun je een karmische relatie herkennen

Wanneer de andere persoon je bekend voorkomt weet je dat je in een karmische relatie zit. In dit geval is ook een wederzijdse aantrekkingskracht. Er is namelijk een sterk gevoel waardoor je elkaar beter wilt leren kennen. Deze sterke aantrekkingskracht kan vervolgens uitgroeien tot een relatie of een zware verliefdheid.

Als karmische relaties problematisch optreden dan zit je in een psychologisch conflict

Wanneer je in een karmische relatie zit dan ben je verwikkeld in een psychologisch conflict. In zo’n relatie ontstaan dan ook snel verschillende problemen. Ze komen dan in een conflict waar macht, controle en afhankelijkheid een hoofdrol spelen. Deze problemen komen vaak voort uit problemen uit het vorige leven. Dit kan bijvoorbeeld diepe pijn zijn door ontrouw, macht of misbruik.

Tussen deze twee zielen heeft al een eerdere ontmoeting plaats gevonden die littekens en diepe wonden hebben achtergelaten. Dit is ook de reden waarom de aantrekking en afstoting zo heftig kunnen zijn, wanneer ze elkaar weer ontmoeten in een nieuw leven.

Kenmerken of je in een karmische relatie zit

Hoe herken je een karmische relatie? Een karmische relatie is een destructieve relatie die de nodige problemen met zich mee brengt. Maar waaraan kan je herkennen of je te maken hebt met een karmische relatie?

Repeterende patronen. Een karmische relatie kenmerkt zich allereerst doordat de relatie uit en aan gaat. Ook wanneer er continu dezelfde repeterende patronen worden herhaald. Dit soort relaties blijven hangen en groeien dus niet meer. De enige groei zit in het loslaten ervan.

Egoïsme. In karmische relaties worden de grenzen van elkaar niet geaccepteerd. Doordat mensen meer bezig zijn met hunzelf worden er destructieve, gewelddadige en afhankelijke patronen gevormd.

Verslavend en gepassioneerd. Karmische relaties worden ook gekarakteriseerd door hele hoge pieken en diepe dalen op het vlak van passie. Er zit ook een bepaalde heftigheid en onvoorspelbaarheid in de relatie.

Obsessief. In karmische relaties heeft obsessie ook een rol. Je karmische partner staat namelijk in het middelpunt en is de belangrijkste bron uit hun leven. Het is dan ook belangrijk dat de ander er ook zo naar kijkt.

Wat zijn nog meer kenmerken

Spontane herkenning en lotsbestemming. Een ander kenmerk van karmische relaties is de spontane directe aantrekkingskracht. Je krijgt namelijk het gevoel dat dit speciaal voor jou gemaakt is en dat je de ander al ergens van kent. Vaak wordt er gedacht dat je niet zonder de ander kan leven of dat je voor elkaar bestemd bent. Er ontstaat een grote aantrekkingskracht wat ervoor zorgt dat je de ander niet kan weerstaan en je dus denkt dat je door moet gaan met de relatie.

Wederzijdse afhankelijkheid. Het onderhouden van een karmische relatie kost veel tijd, energie en aandacht. Je bent namelijk voortdurend aan het werk om iets te balanceren waardoor je mentaal, emotioneel en fysiek afhankelijk gaat worden. Daarnaast krijg je het gevoel dat het loslaten van jouw pijn bij het gedrag van de ander ligt.

Grote angsten. In een karmische relatie komen dingen naar boven waar je bang voor bent. Dit zijn je grootste angsten, kwetsbaarheden en onzekerheden. Deze nare gevoelens kunnen bijvoorbeeld verlatingsangst, verbindingsangst of angst voor afwijzing zijn. In een karmische relatie worden dan ook telkens de verkeerde dingen gedaan, waardoor er veel energie en aandacht naar het oplossen hiervan wordt besteed.

Een karmische relatie is niet langdurig. De karmische partner is niet de ware. De karmische relatie is namelijk voort gekomen uit een conflict en eindigt dan ook in conflict.

Het helen van een karmische relatie

De onderliggende bedoeling van karmische relaties gaan dus in veel gevallen over loslaten van gevoelens uit een vorig leven. In een karmische relatie gaat dat dus over een onopgeloste emotionele kwestie uit een vorige relatie. Deze onopgeloste emotionele lading vormt de basis op allerlei diepgaande manieren waarbij de helende aard zit in de huidige relatie.

In een helende karmische relatie respecteren de karmische partners elkaar, zonder dat ze de ander proberen te veranderen. Ze genieten van elkaars gezelschap en aanwezigheid en voelen zich niet eenzaam of wanhopig wanneer de ander er niet is.

Daarnaast geef je in de relatie begrip aan elkaar en steun je je geliefde zonder dat je hun probleem op lost. Beide partners zijn bereid om te vergeven.

Ten derde zijn beide partners emotioneel gezien onafhankelijk. Zij halen namelijk hun kracht en welzijn niet uit goedkeuring of aanwezigheid van de ander. Ze voegen namelijk iets nieuws toe.

Als laatste kennen de partners elkaar uit vorige relaties en is er geen karmisch probleem ontstaan. Om hun vorige levens steunden ze elkaar ook al.

Een karmische relatie bespreken

Een karmische relatie is dus een soort relatie tussen twee zielen die elkaar kennen uit een vorig leven of meerdere levens die onverklaarbare spanning met zich meebrengt. Het zijn onstuimige relaties en wanneer je niet meer de slechte tekens negeert of de patronen ervan, je besef krijgt van het probleem.

Denk je dat je zelf in een karmische relatie zit en wil je er met een medium Den Haag, energetische heler of paragnost over praten? Neem dan contact op met consulenten van Qmediums. Zij kunnen je hier verder mee helpen en advies geven.

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Marya
Offline
Marya
Box: 02
Helderwetend en heldervoelend, sterk in tijdsaanduiding, liefde, tweelingzielen, healer, financieel, zakelijk. Usui Reiki Master en Kundalini Master.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Margje
Offline
Medium Margje
Box: 05
Sterk helderziend medium.  Nuchter , eerlijk en direct. Contact met overleden dierbaren. Alle levensvragen  zijn welkom.

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Medium Désiree
Offline
Medium Désiree
Box: 09
Top Medium, Kattenfluisteraar, Paragnost, HSP, zielsliefde, zielsverwanten, Soulmate, Tweelingzielen, relatievragen, business, mindset, overige levensvragen

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Betty
Offline
Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Shanti
Offline
Paragnost Shanti
Box: 21
Tweelingzielen, relaties, narcisme, rouw, burn-out, traumaverwerking, zakelijk, HSP 

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Waarzegster Marion
Offline
Waarzegster Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Christel
Offline
Christel
Box: 34
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Martina
Offline
Martina
Box: 40
Engelenmedium, paragnost, lichtgever, coach, kaartlegging, pendel en contact met overledenen.

Anne Marie
Offline
Anne Marie
Box: 41
Zeer ervaren parapsychologe en gespecialiseerd in counseling en coaching

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Offline
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Martina
Offline
Medium Martina
Box: 55
Helderwetend-voelend-invoelen op voornaam en specifieke vraag/zielenopdracht betreffend werk/coach/bewustzijnswerk, energetisch reinigen van huizen (op afstand)

Medium Carine
Offline
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
''Mijn naam is Lis, ik ben een helder ziend, helder wetend, Paragnost/ Reiki Seichem Master., kaartlegster