Karmische relatie

Een karmische relatie is de relatie tussen mensen die elkaar uit vorige levens en die intense emoties met betrekking tot elkaar hebben ervaren. Wat erg kenmerkend is voor karmische relaties is dat beide partners onopgeloste emoties hebben als angst, afhankelijkheid, jaloezie en schuld.

Doordat zij allerlei onopgeloste zaken meedragen, voelen zij zich tot elkaar aangetrokken. Het doel hiervan is om deze onopgeloste zaken te laten helen. Dit kan pas helen wanneer hetzelfde probleem zich voordoet en de partners dit keer een andere keuze maken ten opzichte van hun vorig leven.

Karmische relatie

Hoe kun je een karmische relatie herkennen

Wanneer de andere persoon je bekend voorkomt weet je dat je in een karmische relatie zit. In dit geval is ook een wederzijdse aantrekkingskracht. Er is namelijk een sterk gevoel waardoor je elkaar beter wilt leren kennen. Deze sterke aantrekkingskracht kan vervolgens uitgroeien tot een relatie of een zware verliefdheid.

Als karmische relaties problematisch optreden dan zit je in een psychologisch conflict

Wanneer je in een karmische relatie zit dan ben je verwikkeld in een psychologisch conflict. In zo’n relatie ontstaan dan ook snel verschillende problemen. Ze komen dan in een conflict waar macht, controle en afhankelijkheid een hoofdrol spelen. Deze problemen komen vaak voort uit problemen uit het vorige leven. Dit kan bijvoorbeeld diepe pijn zijn door ontrouw, macht of misbruik.

Tussen deze twee zielen heeft al een eerdere ontmoeting plaats gevonden die littekens en diepe wonden hebben achtergelaten. Dit is ook de reden waarom de aantrekking en afstoting zo heftig kunnen zijn, wanneer ze elkaar weer ontmoeten in een nieuw leven.

Kenmerken of je in een karmische relatie zit

Hoe herken je een karmische relatie? Een karmische relatie is een destructieve relatie die de nodige problemen met zich mee brengt. Maar waaraan kan je herkennen of je te maken hebt met een karmische relatie?

Repeterende patronen. Een karmische relatie kenmerkt zich allereerst doordat de relatie uit en aan gaat. Ook wanneer er continu dezelfde repeterende patronen worden herhaald. Dit soort relaties blijven hangen en groeien dus niet meer. De enige groei zit in het loslaten ervan.

Egoïsme. In karmische relaties worden de grenzen van elkaar niet geaccepteerd. Doordat mensen meer bezig zijn met hunzelf worden er destructieve, gewelddadige en afhankelijke patronen gevormd.

Verslavend en gepassioneerd. Karmische relaties worden ook gekarakteriseerd door hele hoge pieken en diepe dalen op het vlak van passie. Er zit ook een bepaalde heftigheid en onvoorspelbaarheid in de relatie.

Obsessief. In karmische relaties heeft obsessie ook een rol. Je karmische partner staat namelijk in het middelpunt en is de belangrijkste bron uit hun leven. Het is dan ook belangrijk dat de ander er ook zo naar kijkt.

Wat zijn nog meer kenmerken

Spontane herkenning en lotsbestemming. Een ander kenmerk van karmische relaties is de spontane directe aantrekkingskracht. Je krijgt namelijk het gevoel dat dit speciaal voor jou gemaakt is en dat je de ander al ergens van kent. Vaak wordt er gedacht dat je niet zonder de ander kan leven of dat je voor elkaar bestemd bent. Er ontstaat een grote aantrekkingskracht wat ervoor zorgt dat je de ander niet kan weerstaan en je dus denkt dat je door moet gaan met de relatie.

Wederzijdse afhankelijkheid. Het onderhouden van een karmische relatie kost veel tijd, energie en aandacht. Je bent namelijk voortdurend aan het werk om iets te balanceren waardoor je mentaal, emotioneel en fysiek afhankelijk gaat worden. Daarnaast krijg je het gevoel dat het loslaten van jouw pijn bij het gedrag van de ander ligt.

Grote angsten. In een karmische relatie komen dingen naar boven waar je bang voor bent. Dit zijn je grootste angsten, kwetsbaarheden en onzekerheden. Deze nare gevoelens kunnen bijvoorbeeld verlatingsangst, verbindingsangst of angst voor afwijzing zijn. In een karmische relatie worden dan ook telkens de verkeerde dingen gedaan, waardoor er veel energie en aandacht naar het oplossen hiervan wordt besteed.

Een karmische relatie is niet langdurig. De karmische partner is niet de ware. De karmische relatie is namelijk voort gekomen uit een conflict en eindigt dan ook in conflict.

Het helen van een karmische relatie

De onderliggende bedoeling van karmische relaties gaan dus in veel gevallen over loslaten van gevoelens uit een vorig leven. In een karmische relatie gaat dat dus over een onopgeloste emotionele kwestie uit een vorige relatie. Deze onopgeloste emotionele lading vormt de basis op allerlei diepgaande manieren waarbij de helende aard zit in de huidige relatie.

In een helende karmische relatie respecteren de karmische partners elkaar, zonder dat ze de ander proberen te veranderen. Ze genieten van elkaars gezelschap en aanwezigheid en voelen zich niet eenzaam of wanhopig wanneer de ander er niet is.

Daarnaast geef je in de relatie begrip aan elkaar en steun je je geliefde zonder dat je hun probleem op lost. Beide partners zijn bereid om te vergeven.

Ten derde zijn beide partners emotioneel gezien onafhankelijk. Zij halen namelijk hun kracht en welzijn niet uit goedkeuring of aanwezigheid van de ander. Ze voegen namelijk iets nieuws toe.

Als laatste kennen de partners elkaar uit vorige relaties en is er geen karmisch probleem ontstaan. Om hun vorige levens steunden ze elkaar ook al.

Een karmische relatie bespreken

Een karmische relatie is dus een soort relatie tussen twee zielen die elkaar kennen uit een vorig leven of meerdere levens die onverklaarbare spanning met zich meebrengt. Het zijn onstuimige relaties en wanneer je niet meer de slechte tekens negeert of de patronen ervan, je besef krijgt van het probleem.

Denk je dat je zelf in een karmische relatie zit en wil je er met een medium Den Haag, energetische heler of paragnost over praten? Neem dan contact op met consulenten van Qmediums. Zij kunnen je hier verder mee helpen en advies geven.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.