Waarom worden we geconfronteerd met loslaten?

Waarom worden we geconfronteerd met loslaten?Waarom worden we geconfronteerd met loslaten? Loslaten, in de spirituele wereld wordt het loslaten vaak aangehaald en uitgesproken. Niet zo gek. Ook niet gek dat we regelmatig worden geconfronteerd met loslaten. We leggen je graag in dit blog op Qmediums uit, waarom we worden geconfronteerd met loslaten?

De mens is in de loop der tijd veranderd. Zodanig verandert dat die van kinds af aan eigenlijk al bezig is om alles vast te willen blijven houden. Het is een soort van energie die over de hele wereld raast.

Houd vast wat je hebt. Wat zit daaronder? Angst. Heel veel angst en die angst wil vasthouden, soms zich zelf vastklampen. Aan een geliefde bijvoorbeeld. Hoe ontstaat die angst? Worden we daarmee geboren?

Nee, integendeel, we worden met liefde in ons geboren om uit te leven, alleen die liefde wordt in de loop van ons leven door angst overgenomen. De mens is bang om te verliezen geworden, bang voor de afwijzing, bang niet goed genoeg te zijn.

Eigenlijk is de mens alles kwijtgeraakt wat de mens mens maakt en zo mooi maakt, zegt een spiritueel consulent van Qmediums. Het is de bedoeling van elke ziel hier om te genieten, te dansen, de liefde te vieren.

Vanuit de liefde alles wat de aarde te bieden heeft, te ontdekken. Maar in de loop van de tijd is dat ontdekken en vieren volledig naar achteren geschoven. Om zaken, als aanzien, macht, hard werken, veel geld verdienen en te spenderen, belangrijk te vinden.

Daaronder zit angst. Angst dat jij niet van aanzien bent. Angst om zonder geld te komen te zitten. Angst dat je geen dak boven je hoofd hebt. En het klopt, zegt een paragnost van Qmediums. Lang niet iedereen is van aanzien, heeft potten geld of een dak boven zijn hoofd.

Maar wie heeft het daarnaar gemaakt?  De mens zelf, die is een systeem gaan bedenken, waarin de mens als mens ondergeschikt werd. De mens is angstig gemaakt, dat datgene wat hij als dromen heeft, niet waar zal maken. En dat ga je vasthouden en heb je verschrikkelijk veel moeite met iets los te laten.

Wat we het allermoeilijkste vinden om los te laten is liefde. Liefde, daar zit het grootst denkbare probleem. Liefde loslaten, je moet er niet aan denken. Maar wat denk jij dan bij liefde? Dat zie je verwezenlijkt in iemand anders. Het komt helemaal niet bij je op, dat jijzelf liefde bent.

Daarom hebben we zoveel moeite met loslaten. We zijn de weg kwijt. De weg om uit liefde te leven. Zouden we dat namelijk wel doen, dan was je zo vrij als een vogel. Eigenlijk als welk dier dan ook, dat buiten leeft.

Die zijn niet bezig met vast te houden. Die leven van moment naar moment, zorgen dat ze te eten en te drinken krijgen en zoeken voor de nacht een beschutte plek. En dat alles hebben wij als mens he! En nog, zijn we niet tevreden en gelukkig.

Waarom zijn we dat niet? We missen liefde. Dat is de enige reden. Het is niet weg, je bezit het nog steeds en daarom moet je in je leven eerst leren loslaten. Alles zoals het je is wijsgemaakt te moeten gaan leven, loslaten.

Om weer bij je eigen onuitputtelijke liefdesbron uit te komen en dan voel je je vrij en zegt alles wat je eerst zo belangrijk vond, je helemaal niets meer. Dan heb je alles losgelaten en jezelf heel stevig vastgepakt.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.