Waarzegger

Bij QMediums werken diverse consulenten die van waarzeggerij gebruik maken. Een medium of paragnost kan als waarzegger werken en heeft dus bovennatuurlijke krachten. Een waarzegger is hierdoor in staat om de toekomst te voorspellen, waarbij zij gebruik kunnen maken van verschillende hulpmiddelen zoals kaarten, een glazen bol, meditatie of contact met andere entiteiten. Wil jij graag dat iemand voor jou verborgen zaken onthult of de toekomst voorspelt? Kom dan in contact met een waarzegger die jou hierbij kan helpen!

Waarzeggerij is een onderwerp waar veel over gesproken wordt, maar waar weinig mensen echt in geloven. Er zijn namelijk veel charlatans die misbruik maken van de onwetendheid van anderen en hen proberen op te lichten. Daarom is het erg belangrijk dat je bij QMediums in contact komt met een waarzegger die goed gescreend is.

Waarzegger

Wat is waarzeggen precies?

Waarzeggerij wordt vaak omschreven als het voorspellen van gebeurtenissen die gaan gebeuren in het leven van een mens. Maar een waarzegger is echter niet alleen maar bezig met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Geeft ook adviezen en inzichten over het verleden, het heden of de toekomst.

Een waarzegger wordt vaak ook een voorspeller genoemd. Een voorspeller is echter niet hetzelfde als een waarzegger. Een voorspeller focust zich vooral op het voorspellen van de toekomst, terwijl een waarzegger ook advies kan geven over het heden of het verleden. De meeste mensen denken dat waarzeggerij iets is wat je in films ziet of iets uit de oude tijd. Dit is echter niet helemaal waar. Waarzeggerij is namelijk nog steeds erg populair en er zijn nog steeds veel mensen die gebruik maken van de krachten van een waarzegger. We noemen een waarzegger ook wel een ziener. Dit is iemand die door voorgewende bijzondere gaven de toekomst voorspelt.

Dit alles kan gaan over liefde, relatie, werk, pijn, bepaalde situaties, kinderen etc. Geen enkele vraag is te gek voor een waarzegger bij QMediums. Met alle vragen die jij hebt kun jij in principe bij hen terecht.

Waar komt waarzeggerij vandaan?

Wanneer waarzeggerij begonnen is is erg lastig aan te duiden. Mogelijk is dit in de geschiedenis al begonnen toen de eerste mensen op aarde waren. Vroeger gebruikte men waarzeggers al voor het weer, de jacht, goddelijke dingen en nog veel meer situaties. Dit doen wij nu minder, dat in verband met de huidige technologische middelen.

De sjamanen hielden zich al bezig met waarzeggerij en technieken om situaties uit het leven te vertellen, maar ook voor de toekomst. Ook later waren en waarzegsters, bijvoorbeeld bij circussen en kermissen. Vrouwen in kleurige kleding zaten achter een bol en gingen met magische krachten een voorspelling doen. Dit was hun beroep.

Duizenden jaren geleden gebruikten waarzegsters als energieën van profetie om de toekomst te voorspellen rondom gezondheid, werk maar ook relaties. Het is niet duidelijk waar dit precies begonnen is, eigenlijk waren er in iedere cultuur wel waarzeggers die op hun eigen manier voorspelden met bovennatuurlijke krachten.

Hoe gaan waarzeggers ter werk?

Als een waarzegger jouw toekomst voorspelt dan kan dit op vele verschillende manieren. De voorspellingen worden gemaakt met behulp van bepaalde hulpmiddelen. Zo zijn er waarzeggers die gebruik maken van tarotkaarten, runestenen of een glazen bol. Er zijn ook waarzeggers die contact leggen met overledenen of andere entiteiten die ze kunnen helpen met het voorspellen van de toekomst. Elke waarzegger heeft zo zijn eigen methode en gebruikt hierbij verschillende vormen van waarzeggerij. Welke middelen de waarzegger ook gebruikt, het is altijd belangrijk dat je er met een open mind naartoe gaat.

Een toekomstvoorspelling met tarotkaarten

Een waarzegger kan jouw toekomst voorspellen op basis van een kaartlegging. Zo kan een waarzegger tarotkaarten gebruiken. Tarot is een manier om een voorspelling te doen omdat de tarotkaarten een bepaalde betekenis hebben. De tarotkaarten worden in een bepaalde volgorde gelegd en de waarzegger kijkt hierna naar de kaarten en legt deze uit aan jou. De tarot kaarten worden vaak gebruikt voor het voorspellen van relaties, liefde en werk.

Een waarzegger zal de kaarten op een bepaalde manier interpreteren en de boodschap hierachter aan jou uitleggen. Dit is een van de methoden die door vele waarzeggers worden gebruikt zodat jij een inzicht krijgt in je toekomst.

Waarzeggerij en een kristallen bol

De meeste mensen denken bij een waarzegger meteen aan iemand die in kristallen bollen tuurt. Een waarzegger zal jouw toekomst voorspellen door in een kristallen bol te kijken. De kristallen bollen worden gebruikt om contact te leggen met andere werelden of dimensies. Het is eenvoudiger dan je denkt om contact te leggen met kristallen bollen. Een waarzegger zal jou uitleggen hoe dit werkt en je helpen bij het maken van contact. Nadat er contact is gemaakt zal de waarzegger in de kristallen bollen gaan kijken en hierdoor voorspellen.

Handlezen door een waarzegster

Het kan ook zo zijn dat een waarzegster de toekomst voorspelt op basis van handlezen. Handlezen is een oude kunst en wordt al duizenden jaren gebruikt om de toekomst te voorspellen. Handlezen is met name populair in Azië, maar wordt steeds vaker door waarzegsters in Europa gebruikt. Door handlezen is een waarzegster in staat om bepaalde lijnen en vormen in je hand te zien. Elke lijn of vorm heeft namelijk een bepaalde betekenis en op basis hiervan kan de waarzegster voorspellingen doen. Handlezen is een methode die steeds vaker wordt gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Pendelen

Pendelen is eigenlijk niets anders dan het aflezen van energieën. Een waarzegster zal een pendel gebruiken om jouw energieën af te lezen. Pendelen is met name populair bij vragen over relaties, liefde en werk.

Een waarzegster zal jou laten zien hoe het pendelen werkt en je vervolgens helpen met het aflezen van de energieën. Op basis van deze energieën kan de waarzegster voorspellingen doen over jouw toekomst. Door middel van de pendel en de magische krachten van een waarzegger, is het mogelijk dat jij een bepaalde boodschap krijgt. Die jou vervolgens inzicht geeft in jouw toekomst.

Een waarzegger met astrologie

Ook astrologie kan door een waarzegger gebruikt worden om waarheid over verborgen zaken te krijgen. Door astrologie brengt een waarzegger jouw geboortedatum, tijd en plaats in kaart. Op basis van deze gegevens kan de waarzegger voorspellingen doen over jouw toekomst.

Astrologie is een wetenschap die al duizenden jaren wordt gebruikt. Astrologie is onder andere populair in Azië en India. In deze landen gaan ze er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat je geboortedatum hier invloed op heeft. Dit heeft ook te maken met horoscopen,  omdat je geboortedatum bepaalt in welke sterrenbeeld je valt. Aan de hand van jouw sterrenbeeld kan een waarzegger voorspellingen doen over jouw toekomst en deze uitleggen aan jou.

Een waarzegster en chakra’s

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam. Jouw energiepunten kunnen door een waarzegster gelezen worden. Chakra’s hebben namelijk allemaal een bepaalde betekenis en door deze betekenis kan de waarzegster voorspellingen doen. Door chakra’s is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Je innerlijke wijsheid is een bron van kracht en wijsheid die je kan helpen bij het maken van keuzes in je leven. Chakra’s zijn dus niet alleen maar energiepunten, maar ook een bron van wijsheid die jij in je hebt.

Een waarzegster zal je helpen met het openen van je chakra’s en je vervolgens uitleggen hoe alles werkt. Op basis van deze kennis kan de waarzegster voorspellingen doen over je toekomst.

Een waarzegger en contact met de gids

Het kan ook zo zijn dat een waarzegger verborgen zaken onthult voor jou, door contact te maken met jouw gids. Een gids is iemand die je begeleidt in het leven en die je kan helpen met het maken van keuzes. Een waarzegger zal jou helpen bij het maken van contact met jouw gids. Nadat er contact is gemaakt door jou, zal jouw eigen gids vragen beantwoorden en je helpen met het maken van keuzes. Deze keuzes kunnen dan weer invloed hebben op je toekomst en de waarzegger kan je hierdoor voorspellingen doen.

Een waarzegger wordt ook vaak een helderziende genoemd. Want een helderziende is namelijk in staat om dingen te zien die voor jou verborgen zijn. Dit kan bijvoorbeeld jouw toekomst zijn, maar ook dingen uit jouw verleden.

Een helderziende zal jou helpen met het inzicht krijgen in verborgen zaken en in jouw toekomst. Een helderziende kan voor jou boodschappen in woorden vertalen zodat jij hier beter mee om kan gaan. Een helderziend medium is dus niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar ook iemand die je helpt bij het verwerken van boodschappen uit het verleden.

Wil jij een consult met een waarzegger die verborgen zaken onthult?

Wil jij graag dat iemand met voorgewende bijzondere gaven voor jou te toekomst bekijkt? Waardoor jij meer zekerheid hebt over de toekomst? Je kunt hiervoor in contact komen met een waarzegger, helderziende of voorspeller. Zij helpen jou om alles in kaart te brengen, te voorspellen of om boodschappen uit het verleden te verwerken. Wacht niet langer en maak direct contact!

Evees
Beschikbaar
Evees
Box: 03
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Beschikbaar
Medium Maria
Box: 14
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Cleopatra
Beschikbaar
Cleopatra
Box: 26
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

MariaLouise
Beschikbaar
MariaLouise
Box: 35
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Medium Jeanette
Beschikbaar
Medium Jeanette
Box: 58
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Elise
Ingesprek
Elise
Box: 25
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Michael
Ingesprek
Michael
Box: 65
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Medium Betty
Offline
Medium Betty
Box: 11
Energetische coaching, dating en liefdes advies, zzp consult, spiritual counseling. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Medium Marion
Offline
Medium Marion
Box: 29
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

Spiritueel coach Sky
Offline
Spiritueel coach Sky
Box: 36
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Medium Layla (2)
Offline
Medium Layla (2)
Box: 37
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Offline
Lies
Box: 39
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Diana
Offline
Medium Diana
Box: 50
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.