Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
  • Klik op REGISTREREN
  • Maak een gratis account aan
  • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
  • Start uw chat of belconsult
  • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Waarzegger

Bij QMediums werken diverse consulenten die van waarzeggerij gebruik maken. Een medium of paragnost kan als waarzegger werken en heeft dus bovennatuurlijke krachten. Een waarzegger is hierdoor in staat om de toekomst te voorspellen, waarbij zij gebruik kunnen maken van verschillende hulpmiddelen zoals kaarten, een glazen bol, meditatie of contact met andere entiteiten. Wil jij graag dat iemand voor jou verborgen zaken onthult of de toekomst voorspelt? Kom dan in contact met een waarzegger die jou hierbij kan helpen!

Waarzeggerij is een onderwerp waar veel over gesproken wordt, maar waar weinig mensen echt in geloven. Er zijn namelijk veel charlatans die misbruik maken van de onwetendheid van anderen en hen proberen op te lichten. Daarom is het erg belangrijk dat je bij QMediums in contact komt met een waarzegger die goed gescreend is.

Waarzegger

Wat is een waarzegger precies?

Waarzeggerij wordt vaak omschreven als het voorspellen van gebeurtenissen die gaan gebeuren in het leven van een mens. Een waarzegger is echter niet alleen maar bezig met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen, maar geeft ook adviezen en inzichten over het verleden, het heden of de toekomst.

Een waarzegger wordt vaak ook een voorspeller genoemd. Een voorspeller is echter niet hetzelfde als een waarzegger. Een voorspeller focus zich vooral op het voorspellen van de toekomst, terwijl een waarzegger ook advies kan geven over het heden of het verleden. De meeste mensen denken dat waarzeggerij iets is wat je in films ziet of iets uit de oude tijd. Dit is echter niet helemaal waar. Waarzeggerij is namelijk nog steeds erg populair en er zijn nog steeds veel mensen die gebruik maken van de krachten van een waarzegger. Een waarzegger wordt ook een ziener genoemd, iemand die door voorgewende bijzondere gaven de toekomst voorspelt.

Dit alles kan gaan over liefde, relatie, werk, pijn, bepaalde situaties, kinderen etc. Geen enkele vraag is te gek voor een waarzegger bij QMediums. Met alle vragen die jij hebt kun jij in principe bij hen terecht.

Waar komt waarzeggerij vandaan?

Wanneer waarzeggerij begonnen is is erg lastig aan te duiden. Mogelijk is dit in de geschiedenis al begonnen toen de eerste mensen op aarde waren. Vroeger gebruikte men waarzeggers al voor het weer, de jacht, goddelijke dingen en nog veel meer situaties. Dit doen wij nu minder, dat in verband met de huidige technologische middelen.

De sjamanen hielden zich al bezig met waarzeggerij en technieken om situaties uit het leven te vertellen, maar ook voor de toekomst. Ook later waren en waarzegsters, bijvoorbeeld bij circussen en kermissen. Vrouwen in kleurige kleding zaten achter een bol en gingen met magische krachten een voorspelling doen. Dit was hun beroep.

Duizenden jaren geleden gebruikten waarzegsters als energieën van profetie om de toekomst te voorspellen rondom gezondheid, werk maar ook relaties. Het is niet duidelijk waar dit precies begonnen is, eigenlijk waren er in iedere cultuur wel waarzeggers die op hun eigen manier voorspelden met bovennatuurlijke krachten.

Hoe gaan waarzeggers ter werk?

Als een waarzegger jouw toekomst voorspelt dan kan dit op vele verschillende manieren. De voorspellingen worden gemaakt met behulp van bepaalde hulpmiddelen. Zo zijn er waarzeggers die gebruik maken van tarotkaarten, runestenen of een glazen bol. Er zijn ook waarzeggers die contact leggen met overledenen of andere entiteiten die ze kunnen helpen met het voorspellen van de toekomst. Elke waarzegger heeft zo zijn eigen methode en gebruikt hierbij verschillende vormen van waarzeggerij. Welke middelen de waarzegger ook gebruikt, het is altijd belangrijk dat je er met een open mind naartoe gaat.

Een waarzegger en een kaartlegging met tarot kaarten

Een waarzegger kan jouw toekomst voorspellen op basis van een kaartlegging. Zo kan een waarzegger tarotkaarten gebruiken. Tarot is een manier om een voorspelling te doen omdat de tarotkaarten een bepaalde betekenis hebben. De tarotkaarten worden in een bepaalde volgorde gelegd en de waarzegger kijkt hierna naar de kaarten en legt deze uit aan jou. De tarot kaarten worden vaak gebruikt voor het voorspellen van relaties, liefde en werk.

Een waarzegger zal de kaarten op een bepaalde manier interpreteren en de boodschap hierachter aan jou uitleggen. Dit is een van de methoden die door vele waarzeggers worden gebruikt zodat jij een inzicht krijgt in je toekomst.

Een waarzegger en een kristallen bol

De meeste mensen denken bij een waarzegger meteen aan iemand die in kristallen bollen tuurt. Een waarzegger zal jouw toekomst voorspellen door in een kristallen bol te kijken. De kristallen bollen worden gebruikt om contact te leggen met andere werelden of dimensies. Het is eenvoudiger dan je denkt om contact te leggen met kristallen bollen. Een waarzegger zal jou uitleggen hoe dit werkt en je helpen bij het maken van contact. Nadat er contact is gemaakt zal de waarzegger in de kristallen bollen gaan kijken en hierdoor voorspellen.

Een waarzegger en handlezen

Het kan ook zo zijn dat een waarzegster de toekomst voorspelt op basis van handlezen. Handlezen is een oude kunst en wordt al duizenden jaren gebruikt om de toekomst te voorspellen. Handlezen is met name populair in Azië, maar wordt steeds vaker door waarzegsters in Europa gebruikt. Door handlezen is een waarzegster in staat om bepaalde lijnen en vormen in je hand te zien. Elke lijn of vorm heeft namelijk een bepaalde betekenis en op basis hiervan kan de waarzegster voorspellingen doen. Handlezen is een methode die steeds vaker wordt gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Een waarzegger en pendelen

Pendelen is eigenlijk niets anders dan het aflezen van energieën. Een waarzegster zal een pendel gebruiken om de energieën af te lezen. Pendelen is met name populair bij vragen over relaties, liefde en werk.

Een waarzegster zal jou laten zien hoe het pendelen werkt en je vervolgens helpen met het aflezen van de energieën. Op basis van deze energieën kan de waarzegster voorspellingen doen over jouw toekomst. Door middel van de pendel en de magische krachten van een waarzegger is het mogelijk dat jij een bepaalde boodschap krijgt en doormiddel daarvan inzicht krijgt in de toekomst.

Een waarzegger met astrologie

Ook astrologie kan door een waarzegger gebruikt worden om waarheid over verborgen zaken te krijgen. Door astrologie kan een waarzegger jouw geboortedatum, tijd en plaats in kaart brengen. Op basis van deze gegevens kan de waarzegger voorspellingen doen over je toekomst.

Astrologie is een wetenschap die al duizenden jaren wordt gebruikt. Astrologie is onder andere populair in Azië en India. In deze landen geloven ze namelijk dat alles met elkaar in verbinding staat en dat je geboortedatum hier invloed op heeft. Dit heeft ook te maken met horoscopen omdat je geboortedatum bepaalt in welke sterrenbeeld je valt. Op basis van het sterrenbeeld kan een waarzegger voorspellingen doen over je toekomst en deze uitleggen aan jou.

Een waarzegster en chakra’s

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam. Deze energiepunten kunnen door een waarzegster gelezen worden. Chakra’s hebben namelijk allemaal een bepaalde betekenis en door deze betekenis kan de waarzegster voorspellingen doen. Door chakra’s is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Je innerlijke wijsheid is een bron van kracht en wijsheid die je kan helpen bij het maken van keuzes in je leven. Chakra’s zijn dus niet alleen maar energiepunten, maar ook een bron van wijsheid.

Een waarzegster zal je helpen met het openen van je chakra’s en je vervolgens uitleggen hoe alles werkt. Op basis van deze kennis kan de waarzegster voorspellingen doen over je toekomst.

Een waarzegger en contact met de gids

Het kan ook zo zijn dat een waarzegger verborgen zaken onthult door contact te maken met jouw gids. Dit is iemand die je begeleidt in het leven en die je kan helpen met het maken van keuzes. Een waarzegger zal jou helpen bij het maken van contact met jouw gids. Nadat er contact is gemaakt zal de gids vragen beantwoorden en je helpen met het maken van keuzes. Deze keuzes kunnen dan weer invloed hebben op je toekomst en de waarzegger kan je hierdoor voorspellingen doen.

Een waarzegger en helderziende die jouw toekomst voorspelt

Een waarzegger wordt ook vaak een helderziende genoemd. Een helderziende is namelijk in staat om dingen te zien die voor anderen verborgen zijn. Dit kan bijvoorbeeld de toekomst zijn, maar ook dingen uit het verleden.

Een helderziende zal jou helpen met het inzicht krijgen in verborgen zaken en in jouw toekomst. Een helderziende kan voor jou boodschappen in woorden vertalen zodat jij hier beter mee om kan gaan. Een helderziend medium is dus niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar ook iemand die je helpt bij het verwerken van boodschappen uit het verleden.

Wil jij een consult met een waarzegger die verborgen zaken onthult?

Wil jij graag dat iemand met voorgewende bijzondere gaven voor jou te toekomst bekijkt? Dit zodat jij meer zekerheid hebt over de toekomst? Je kunt hiervoor in contact komen met een waarzegger, helderziende of voorspeller. Zij kunnen jou helpen om alles in kaart te brengen, te voorspellen of om boodschappen uit het verleden te verwerken. Wacht niet langer en maak direct contact!

Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Matleena
Matleena
000221
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Mijn naam is Matleena. Hoogsensitief. Geboren empaat. Bij mij bent u van harte welkom als u inzichten wilt krijgen over situaties die u dwars zitten. Je zult altijd een eerlijk antwoord krijgen op vragen die je voor mij hebt. In mijn lezingen werk ik veel met astrologie, tarot, cartomantie en numerologie.Verder was ik de zwarte schaap in een gezin met narcistische ouders. Door mijn persoonlijke ervaring met ze, ben ik een steun voor mensen in narcistische relaties.
Medium Florance
Medium Florance
000228
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Lou
Lou
000247
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Quin
Quin
000321
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Baya
Baya
000322
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Valentino
Valentino
000329
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Tanja
Tanja
000354
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
~ Contact overleden dierbaren ~ Relatie- en familie problematiek ~ Al jaren werk ik als medium en paragnost. Ik ben helderziend, helder voelend en een helder wetende paragnost en medium. Mijn gidsen begeleiden mij bij uw vragen en lieve mensen, er zijn geen rare vragen, ik sta voor alles open. Ik werk ook met de kaarten, pendel en maak indien mogelijk contact met overleden dierbaren. Wees welkom mij te benaderen, liefs Tanja
Mystic
Mystic
000357
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Paragnoste Mystic heldervoelend. Samen wil ik je met men gidsen begeleiden in goede en slechte momenten. Ik antwoord op al jou vragen en twijfels.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Henk Jan
Henk Jan
000302
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
~~~ Debie ~~~
~~~ Debie ~~~
000151
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hi, ik ben een intuïtief kaartlegster. To the point readingen & een stukje toekomst.
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor