Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.
Toekomst, liefde of werk advies nodig?
Een goed consult helpt.

Waarzegger

Waarzegger

Bij QMediums werken diverse consulenten die van waarzeggerij gebruik maken. Een medium of paragnost kan als waarzegger werken en heeft dus bovennatuurlijke krachten. Een waarzegger is hierdoor in staat om de toekomst te voorspellen, waarbij zij gebruik kunnen maken van verschillende hulpmiddelen zoals kaarten, een glazen bol, meditatie of contact met andere entiteiten. Wil jij graag dat iemand voor jou verborgen zaken onthult of de toekomst voorspelt? Kom dan in contact met een waarzegger die jou hierbij kan helpen!

Waarzeggerij is een onderwerp waar veel over gesproken wordt, maar waar weinig mensen echt in geloven. Er zijn namelijk veel charlatans die misbruik maken van de onwetendheid van anderen en hen proberen op te lichten. Daarom is het erg belangrijk dat je bij QMediums in contact komt met een waarzegger die goed gescreend is.

Waarzegger

Wat is waarzeggen precies?

Waarzeggerij wordt vaak omschreven als het voorspellen van gebeurtenissen die gaan gebeuren in het leven van een mens. Maar een waarzegger is echter niet alleen maar bezig met het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Geeft ook adviezen en inzichten over het verleden, het heden of de toekomst.

Een waarzegger wordt vaak ook een voorspeller genoemd. Een voorspeller is echter niet hetzelfde als een waarzegger. Een voorspeller focust zich vooral op het voorspellen van de toekomst, terwijl een waarzegger ook advies kan geven over het heden of het verleden. De meeste mensen denken dat waarzeggerij iets is wat je in films ziet of iets uit de oude tijd. Dit is echter niet helemaal waar. Waarzeggerij is namelijk nog steeds erg populair en er zijn nog steeds veel mensen die gebruik maken van de krachten van een waarzegger. We noemen een waarzegger ook wel een ziener. Dit is iemand die door voorgewende bijzondere gaven de toekomst voorspelt.

Dit alles kan gaan over liefde, relatie, werk, pijn, bepaalde situaties, kinderen etc. Geen enkele vraag is te gek voor een waarzegger bij QMediums. Met alle vragen die jij hebt kun jij in principe bij hen terecht.

Waar komt waarzeggerij vandaan?

Wanneer waarzeggerij begonnen is is erg lastig aan te duiden. Mogelijk is dit in de geschiedenis al begonnen toen de eerste mensen op aarde waren. Vroeger gebruikte men waarzeggers al voor het weer, de jacht, goddelijke dingen en nog veel meer situaties. Dit doen wij nu minder, dat in verband met de huidige technologische middelen.

De sjamanen hielden zich al bezig met waarzeggerij en technieken om situaties uit het leven te vertellen, maar ook voor de toekomst. Ook later waren en waarzegsters, bijvoorbeeld bij circussen en kermissen. Vrouwen in kleurige kleding zaten achter een bol en gingen met magische krachten een voorspelling doen. Dit was hun beroep.

Duizenden jaren geleden gebruikten waarzegsters als energieën van profetie om de toekomst te voorspellen rondom gezondheid, werk maar ook relaties. Het is niet duidelijk waar dit precies begonnen is, eigenlijk waren er in iedere cultuur wel waarzeggers die op hun eigen manier voorspelden met bovennatuurlijke krachten.

Hoe gaan waarzeggers ter werk?

Als een waarzegger jouw toekomst voorspelt dan kan dit op vele verschillende manieren. De voorspellingen worden gemaakt met behulp van bepaalde hulpmiddelen. Zo zijn er waarzeggers die gebruik maken van tarotkaarten, runestenen of een glazen bol. Er zijn ook waarzeggers die contact leggen met overledenen of andere entiteiten die ze kunnen helpen met het voorspellen van de toekomst. Elke waarzegger heeft zo zijn eigen methode en gebruikt hierbij verschillende vormen van waarzeggerij. Welke middelen de waarzegger ook gebruikt, het is altijd belangrijk dat je er met een open mind naartoe gaat.

Een toekomstvoorspelling met tarotkaarten

Een waarzegger kan jouw toekomst voorspellen op basis van een kaartlegging. Zo kan een waarzegger tarotkaarten gebruiken. Tarot is een manier om een voorspelling te doen omdat de tarotkaarten een bepaalde betekenis hebben. De tarotkaarten worden in een bepaalde volgorde gelegd en de waarzegger kijkt hierna naar de kaarten en legt deze uit aan jou. De tarot kaarten worden vaak gebruikt voor het voorspellen van relaties, liefde en werk.

Een waarzegger zal de kaarten op een bepaalde manier interpreteren en de boodschap hierachter aan jou uitleggen. Dit is een van de methoden die door vele waarzeggers worden gebruikt zodat jij een inzicht krijgt in je toekomst.

Waarzeggerij en een kristallen bol

De meeste mensen denken bij een waarzegger meteen aan iemand die in kristallen bollen tuurt. Een waarzegger zal jouw toekomst voorspellen door in een kristallen bol te kijken. De kristallen bollen worden gebruikt om contact te leggen met andere werelden of dimensies. Het is eenvoudiger dan je denkt om contact te leggen met kristallen bollen. Een waarzegger zal jou uitleggen hoe dit werkt en je helpen bij het maken van contact. Nadat er contact is gemaakt zal de waarzegger in de kristallen bollen gaan kijken en hierdoor voorspellen.

Handlezen door een waarzegster

Het kan ook zo zijn dat een waarzegster de toekomst voorspelt op basis van handlezen. Handlezen is een oude kunst en wordt al duizenden jaren gebruikt om de toekomst te voorspellen. Handlezen is met name populair in Azië, maar wordt steeds vaker door waarzegsters in Europa gebruikt. Door handlezen is een waarzegster in staat om bepaalde lijnen en vormen in je hand te zien. Elke lijn of vorm heeft namelijk een bepaalde betekenis en op basis hiervan kan de waarzegster voorspellingen doen. Handlezen is een methode die steeds vaker wordt gebruikt om de toekomst te voorspellen.

Pendelen

Pendelen is eigenlijk niets anders dan het aflezen van energieën. Een waarzegster zal een pendel gebruiken om jouw energieën af te lezen. Pendelen is met name populair bij vragen over relaties, liefde en werk.

Een waarzegster zal jou laten zien hoe het pendelen werkt en je vervolgens helpen met het aflezen van de energieën. Op basis van deze energieën kan de waarzegster voorspellingen doen over jouw toekomst. Door middel van de pendel en de magische krachten van een waarzegger, is het mogelijk dat jij een bepaalde boodschap krijgt. Die jou vervolgens inzicht geeft in jouw toekomst.

Een waarzegger met astrologie

Ook astrologie kan door een waarzegger gebruikt worden om waarheid over verborgen zaken te krijgen. Door astrologie brengt een waarzegger jouw geboortedatum, tijd en plaats in kaart. Op basis van deze gegevens kan de waarzegger voorspellingen doen over jouw toekomst.

Astrologie is een wetenschap die al duizenden jaren wordt gebruikt. Astrologie is onder andere populair in Azië en India. In deze landen gaan ze er vanuit dat alles met elkaar in verbinding staat. En dat je geboortedatum hier invloed op heeft. Dit heeft ook te maken met horoscopen,  omdat je geboortedatum bepaalt in welke sterrenbeeld je valt. Aan de hand van jouw sterrenbeeld kan een waarzegger voorspellingen doen over jouw toekomst en deze uitleggen aan jou.

Een waarzegster en chakra’s

Chakra’s zijn energiepunten in ons lichaam. Jouw energiepunten kunnen door een waarzegster gelezen worden. Chakra’s hebben namelijk allemaal een bepaalde betekenis en door deze betekenis kan de waarzegster voorspellingen doen. Door chakra’s is het mogelijk om in contact te komen met je innerlijke wijsheid. Je innerlijke wijsheid is een bron van kracht en wijsheid die je kan helpen bij het maken van keuzes in je leven. Chakra’s zijn dus niet alleen maar energiepunten, maar ook een bron van wijsheid die jij in je hebt.

Een waarzegster zal je helpen met het openen van je chakra’s en je vervolgens uitleggen hoe alles werkt. Op basis van deze kennis kan de waarzegster voorspellingen doen over je toekomst.

Een waarzegger en contact met de gids

Het kan ook zo zijn dat een waarzegger verborgen zaken onthult voor jou, door contact te maken met jouw gids. Een gids is iemand die je begeleidt in het leven en die je kan helpen met het maken van keuzes. Een waarzegger zal jou helpen bij het maken van contact met jouw gids. Nadat er contact is gemaakt door jou, zal jouw eigen gids vragen beantwoorden en je helpen met het maken van keuzes. Deze keuzes kunnen dan weer invloed hebben op je toekomst en de waarzegger kan je hierdoor voorspellingen doen.

Een waarzegger wordt ook vaak een helderziende genoemd. Want een helderziende is namelijk in staat om dingen te zien die voor jou verborgen zijn. Dit kan bijvoorbeeld jouw toekomst zijn, maar ook dingen uit jouw verleden.

Een helderziende zal jou helpen met het inzicht krijgen in verborgen zaken en in jouw toekomst. Een helderziende kan voor jou boodschappen in woorden vertalen zodat jij hier beter mee om kan gaan. Een helderziend medium is dus niet alleen maar iemand die de toekomst voorspelt, maar ook iemand die je helpt bij het verwerken van boodschappen uit het verleden.

Wil jij een consult met een waarzegger die verborgen zaken onthult?

Wil jij graag dat iemand met voorgewende bijzondere gaven voor jou te toekomst bekijkt? Waardoor jij meer zekerheid hebt over de toekomst? Je kunt hiervoor in contact komen met een waarzegger, helderziende of voorspeller. Zij helpen jou om alles in kaart te brengen, te voorspellen of om boodschappen uit het verleden te verwerken. Wacht niet langer en maak direct contact!

Victoria
offline
Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Lees meer
Jo An
offline
Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu! Bij mij is het ook mogelijk om een healing te krijgen op afstand.

Angelique
offline
Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

E-consult Lees meer
Valentino
offline
Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

E-consult Lees meer
Medium Luna
offline
Medium Luna
000603
 
Helder voelend, Helder wetend, Toekomstvoorspeller, Crystal healer, Coach.

Lees meer
Medium Betty
offline
Medium Betty
000600
  
Inzicht in wat er speelt en richting hoe het verder kan.

Bob
offline
Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

E-consult Lees meer
Dion
offline
Dion
000610
 
Halloo ik ben Medium Dion,ik ben helderziende,heldervoelend ik ben geboren met een gave om mensen te helpen ik ben heel goed in het voorspellen van uw toekomst ik leg ook kaarten. schroom niet om contact met mij op te nemen

Lees meer
Andromeda
offline
Andromeda
000592
 
Ik ben een krachtige lichtdrager en een heldervoelend medium. Ervaring met narcisme, tweelingzielen en HSP (hooggevoeligheid). Jarenlange ervaring bij invoelen op personen. Daarbij leg ik de Lenormandkaarten voor u en geef ik direct, oprechte en duidelijke antwoorden op uw levensvragen. Ik wind er geen doekjes om en ik geef u de uitleg die u nodig heeft om verder te kunnen gaan. Geen vraag is te gek en u bent welkom voor begeleiding op ieder levensvlak. Veel liefde en licht

Lees meer
Rosa
offline
Rosa
000619
 
Ik geef inzichten in situaties waarin jij vast zit waar uit je Niet kan komen. Ik geef je het zonnetje achter de wolken. Samen zoeken we naar antwoorden en verheldering. ❤️ Het leven gaat snel, de tijd gaat snel, veranderingen gaan snel en alles stopt snel. Het leven is een reis, net als een treinrit met opstappen en afstappen. Mensen komen en gaan. Alles gebeurt met een reden, alles volgens een plan. Antwoorden waar iedereen naar zoekt, vragen die onbeantwoord blijven. Ik help je met zoeken en bied je een helpende hand. Heb je vragen over liefde, vriendschap, familie, werk, een overleden dierbaar... Daar kan ik je zeker bij helpen, ik krijg informatie door van engelen, gidsen & overleden personen, ik typ dit dan automatisch neer. Het kan mij zeker helpen als je een foto of een volledige naam met geboortedatum meegeeft. Als hulp kan ik ook pendelen of een kaartje trekken voor jou. Daarnaast ben ik ook relatie coach waarbij ik jou ook wel tot rust kan brengen als je in een toxic relatie zit Weet dat alles een momentopname is en dat energie kan veranderen. Het universum kent geen tijd dus dat is een moeilijk gegeven, als ik iets van tijd door krijg zal ik dat zeker meedelen met jou maar neem het wel als een korreltje zout. Uit privacy en geen toestemming van andere personen mag ik geen vragen over derde personen beantwoorden zoals hoe verloopt het verder tussen x & x . Deze mag je niet stellen vermits het geen betrekking heeft tot jezelf. Stel geen medische vragen, ik ben helaas geen dokter ik Zou je Dan Niet met dat soort antwoorden kunnen helpen. Ik ben helder en zuiver in mijn antwoorden, zowel positief als negatief. Voel je welkom! Als ik offline ben kan je een gratis afspraak maken zodat we een geschikt moment vinden samen, je kan ook een e-mailconsult aanvragen! Met liefde, licht en kracht help ik jou graag verder!♥️♥️

Lees meer
Paragnost Marco
offline
Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

E-consult Lees meer
Natasja
offline
Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Lees meer
Ben Ben
offline
Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Lees meer
Eros
offline
Eros
000641
  
I'm here to share all my amazing gift of clairvoyance, my knowledge, and my extensive experience to support and guide you towards the path of happiness.

Lees meer
Zeus
offline
Zeus
000613
  
Paragnost,heldervoelend,helderziend,kaartenlegger Coach Paragnost, Even de weg kwijt of heb je twijfels?? Graag help ik julie op weg met men inzichten en gave En een luisterend oor in goede en slechte momenten sta ik hier voor jou klaar om je dagje je wat lichter te maken

Lees meer
Merel
offline
Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

E-consult Lees meer
Naomi
offline
Naomi
000631
 
Geen poespas, Ik geef je eerlijk en directe antwoorden op al je levensvragen. En ik zit er nooit naast.

Lees meer
Future Nour
offline
Future Nour
000618
 

Lees meer
Medium Vani
offline
Medium Vani
000606
 
Ik help je liefdevol, eerlijk en open met alle vragen die je hebt. Dit kan gaan over de liefde, break up, carriere.. Geen vraag is me te gek of vreemd

Mike
offline
Mike
000607
  
Ervaren paragnost voor al je vragen. Samen vinden we wat je nodig hebt om los te laten en of verder te gaan. Helderziend en heldervoelend, toekomst voorspelling.

Medium Arlette
offline
Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Lees meer
Delayha Nyari
offline
Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Lees meer
Truthful Insights
offline
Truthful Insights
000244
 
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?

Lees meer
Magnificent Soul
offline
Magnificent Soul
000604
 

Lees meer
Esther Victoria
offline
Esther Victoria
000596
  
Geen vraag is te gek, mijn gidsen en ik helpen jou graag! 🥰 Ik ben helderziend en heb me gespecialiseerd in dromen en de verwerking van heftige emoties. There are no questions beyond the pale… my guides and I are here to help! ❤️ I am a psychic who has also specialised in dreams and transforming intense emotions.

Lisa
offline
Lisa
000598
  
Voor al je vragen op het gebied van relatie, liefde, werk en toekomst. Ik ben helderziende, hoog gevoelig, helder wetend en jouw spirituele life coach.

Henk Jan
offline
Henk Jan
000629
   
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om je weer op weg te helpen!

Lees meer
Ysabella
offline
Ysabella
000615
  
23 years as Tarot Reader, Psychic, Clairvoyant and a Medium. I can help you find answer to Love, Career, General and Financial questions. Honest and forward answers given to all your questions during each reading.

Lees meer
Paragnost en Healer Kim
offline
Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* Open profiel voor topics van de maand *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

E-consult Lees meer
Cher
offline
Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Marie
offline
Marie
000601
 

Lees meer
Sabrina, spirituele coach
offline
Sabrina, spirituele coach
000611
 
Ik help jou de juiste keuzes te maken en inzichten te bieden in alle facetten in het leven. Tarot, orakel & heldervoelendheid helpen jou graag verder.

Lees meer
Clarisa
offline
Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

E-consult Lees meer
Margret
offline
Margret
000612
 
Hay ik ben Sjamaans Medium en Kaartlegster. Ik ben gespecialiseerd in Zielsliefde en Tweelingzielen, al kun je voor al je vragen bij mij terecht, ook over dieren. Ik geloof in de wet van de natuur en dat nix voor nix gebeurd.

Lees meer
Lou
offline
Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Lees meer
Christel
offline
Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Lees meer
Paragnost Lize
offline
Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Lees meer
Karolien
offline
Karolien
000609
 
Heldervoelend, lenormand en tarot kaartlegster

Cynthia
offline
Cynthia
000595
 
Verhelderende consulten, verhelpen van blokkades, liefdes en relaties, noem maar op. Voel je vrij.

Lees meer
Elvie
offline
Elvie
000597
   
Over Happyness Discreet, oprecht en betrouwbaar medium-paragnoste. Voorspel voor u de toekomst, contact overledenen, Liefde, relatie, geld, enz. Voor alle levensvragen. Ik ben er voor u!

E-consult Lees meer
Medium Tilsa
offline
Medium Tilsa
000634
 
Welkome op mijn page! Velen hebben verzekerdheid en duidelijkheid nodig in hun leven, samen met mijn gidsen geef ik u zo de boodschappen door.

Lees meer
Medium Rachel
offline
Medium Rachel
000602
 
Ervaren medium die helderziend en heldervoelend is. Samen met mijn gidsen en tarotkaarten kan ik u begeleiden in het leven. Het leven kan je soms uitdagingen geven waarbij je niet meer weet welke beslissingen je moet nemen. Ik kan u hierbij begeleiden en coachen. U kunt bij mij voor al uw vragen terecht. Warme groet, Rachel

Lees meer
Anita 2
offline
Anita 2
000599
  
Ervaren heldervoelend, lenormand kaartlegster, mijn specialisatie is tweelingzielen, liefde en relatievragen. Maar ook voor alle andere vragen ben ik beschikbaar.

Lees meer
Angelic Mysta
offline
Angelic Mysta
000608
 

Lees meer
Ivon
offline
Ivon
000292
  
Spiritueel coach. Je bent je eigen spiegel. Alle oplossingen zijn in jezelf aanwezig. Geef inzichten in alles wat er in je leven speelt. Bied je handvatten en inzichten als oplossing. Gespecialiseerd in vragen over liefde, relaties, kids, stress.

E-consult Lees meer
Jet
offline
Jet
000594
  
Halloo ben Surinaams medium Jet .Ben helderziende,heldervoeld.Ik kan u helpen om uw toekomst te voorspellen,het uitleggen van dromen.Ik leg ook wel kaarten. Ik sta open om u te helpen

Lees meer
Ingrid
offline
Ingrid
000593
 
Spiritueel en Maatschappelijk Coach, Medium en Healer. Gespecialiseerd in persoonlijke, emotionele en spirituele ontwikkeling, narcistische relaties, tweelingzielen. Ik zet jou terug in jouw kracht zodat jij de mooiste versie van jezelf kunt worden vanuit jouw innerlijke bron.

Ada
offline
Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Lees meer
Catriona
offline
Catriona
000614
 
Your Intuitive Coach

Lees meer
Medium Yvonne
offline
Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

E-consult Lees meer
Medium Layla (2)
offline
Medium Layla (2)
000182
    
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?

E-consult Lees meer
Mandy
offline
Mandy
000218
  
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy

Lees meer