Eddies paragnosten

Eddie paragnosten kunnen we gerust tot de beste paragnosten rekenen. Bij de paranormale spirituele hulplijn van Q-mediums vind je Eddies paragnosten. Je kunt kun je terecht voor een online consult met een van onze ervaren paragnosten. Paragnost Eddie is een van onze top paragnosten en zal je helpen met al je vragen over het leven, liefde en werk.

Je kent het fenomeen spiritueel vast wel. Veel mensen hebben vragen over wat hen bovennatuurlijk bezig houdt. Je kent dit vast van vroeger waarbij je je afvroeg of iemand wel echt contact kan maken met de andere wereld. Dit zijn vragen die veel mensen bezighouden en dus is er ook behoefte aan een paragnost. De glazen bol is nog maar het begin, er is zoveel meer mogelijk en onze paragnost Eddie kan je hier alles over vertellen.

Een spiritueel coach die paranormale gaven heeft kan helpen bij het verwerken van verlies, het aangaan van nieuwe levensfasen of het overwinnen van angsten en depressies. Bij de spirituele hulplijn vind je Eddies paragnosten en mediums die verschillende paranormale gaven hebben. Zo zijn zij bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend. Door deze gaven krijgen zij boodschappen door van andere entiteiten die zij aan jou door kunnen geven. Een medium/paragnost kan jou daardoor helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten.

Wat is het verschil tussen de (paragnost Eddie) consulenten

De (paragnost Eddie) consulenten hebben verschillende gaven, daarbij is de een een medium en de ander een paragnost. Deze twee termen worden wel eens door elkaar gehaald, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen deze twee spirituele coachen. Zo is een medium een persoon die contact kan maken met overledene, maar een paragnost is iemand die inzicht heeft in de toekomst.

Een ander verschil tussen een medium en paragnost is dat er bij een medium ook wel sprake is van ‘channeling’. Dit is het fenomeen waarbij het medium zich overgeeft aan een andere geest en deze geest dan via het medium spreekt.

Het is zo dat een paragnost ook wel inzicht heeft in gebeurtenissen die nog gaan plaatsvinden, maar deze kennis is afkomstig van hun eigen helderziendheid en niet van andere entiteiten.

Wat is een heldervoelend medium

Een heldervoelend medium is een medium dat informatie door krijgt vanuit zijn of haar gevoelsleven. Zij voelen aan wat er speelt en kunnen daardoor een helder beeld geven van de problemen die je ervaart. Deze paragnosten zijn vaak ook goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Tijdens een consult met een heldervoelend medium/paragnost krijg je inzichten die je helpen bij het verwerken van een situatie of het maken van keuzes. Deze inzichten kunnen soms best pittig zijn, maar ze geven je wel de kracht en wijsheid om door te gaan. Een heldervoelend paragnost is dan ook iemand die je kan helpen bij het aangaan van nieuwe levensfasen.

Een heldervoelend medium is minder snel geneigd om te oordelen en geeft je de ruimte om vragen te stellen. Zij zullen je niet vertellen wat je moet doen, maar helpen je wel bij het verkrijgen van inzicht en kennis.

Wat is een helderruikend medium

Een helderruikend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar reukzin. Zij ruiken aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Dit kan bijvoorbeeld ook gaan over ziektes of de dood.

Een helderruikend intuïtief gesprekspartner kan aan jou boodschappen doorgeven. In een afgestemd gesprek zal hij of zij de boodschap die ze ruikt met jou delen. Zo kun je erachter komen wat er speelt en waarom je bepaalde dingen ervaart.

Wat is een helderziend medium

Een helderziend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar ogen. Zij zien aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Een helderziend erkend medium kan de toekomst voorspellen. Iemand die helder ziend is kan namelijk de energie van een situatie of persoon zien. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld aanvoelen wanneer iemand gaat verhuizen, een nieuwe baan gaat krijgen of zelfs wanneer iemand gaat trouwen.

Wat is een helderwetend medium

Een helderwetend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar hoofd. Zij weten aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Helderwetend zijn is een bijzondere gave. Een helder wetend trance medium heeft de unieke mogelijkheid contact te leggen met overleden dierbaren of andere hogere wezens.

Om helderwetend te zijn is het niet nodig dat je in een bepaalde toestand verkeert, maar sommige mensen kunnen het beter in een trance of meditatieve toestand. Een helderwetend persoon zal tijdens een reading de informatie die ze ontvangt met jou delen. Dit kan je helpen bij het verwerken van verlies of het aangaan van nieuwe levensfasen.

Wat is een helderhorend medium

Een helderhorend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar oren. Zij horen de stemmen van geesten en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Een helderhorend maatschappelijk coach met spirituele gaven kan geluiden horen in de vorm van stemmen, muziek of andere vormen van geluid. Deze geluiden hoeven niet perse op de aanwezige plek te zijn.

Een helderwetend medium of paragnoste als relatiecoach

Heb jij relatie problemen? Heb jij last van narcistische relaties? Onze consulenten kunnen voor jou ook jouw relatie coach zijn. Door de persoonlijke ontwikkeling van een spiritueel coach is het zo dat zij jouw vragen beantwoorden door middel van de gaven. Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld dingen aanvoelen in een bepaalde situatie.

Een helderwetend medium heeft door zijn of haar gave inzicht in de toekomst. Dit kan erg handig zijn bij het nemen van beslissingen, doe te maken hebben met jouw relatie. Omdat zij inzicht hebben in het gevoel van een ander, kun jij duidelijk antwoord krijgen op jouw vragen. Deze consulenten bij de spirituele hulplijn hebben dan ook als specialisaties relaties.

Paragnost Eddie, een intuïtief gesprekspartner of iemand bij de spirituele hulplijn als jouw relatie coach kan jou helpen en geeft inzicht in situaties.

eddies paragnosten spreken

Wat is een online paragnostisch consult

Een online paragnostisch consult is een consult met een paragnost waarbij je via de chat of telefoon in contact komt met de paragnost. De paragnost zal dan contact maken met jouw energie en daaruit informatie opdoen over wat er speelt in je leven. Tijdens een consult kun je vragen stellen over liefde, werk of relaties. De paragnost zal je dan eerlijk en oprecht adviseren.

Een online paragnostisch consult is een goede manier om snel en gemakkelijk in contact te komen met een paragnost. Het voordeel van een online consult is dat je niet hoeft te wachten op een afspraak en dat je de paragnost 24/7 kunt bereiken.

Een intuïtief gesprekspartner voor al jouw levensvragen

Heb jij persoonlijke blokkades, heb je behoefte aan een luisterend oor, wil jij praten over jouw persoonlijke ontwikkeling of heb jij antwoorden nodig op levensvragen? Bij de spirituele hulplijn ben je aan het juiste adres. Dit consulenten met spirituele gaven helpen jou graag met wat er in jouw leven speelt.

Zij kunnen contact maken met jouw energie en informatie opdoen over wat er speelt in je leven. Tijdens een consult kun je vragen stellen over liefde, werk of relaties. De paragnost zal je dan eerlijk en oprecht adviseren. Tijdens een reading met (Paragnost Eddie) consulenten kom je in contact met een betrouwbaar medium die zal jou duidelijk bijstaan en helpen met eerlijk antwoord, voorspellingen of nieuwe inzichten.

Foto reading bij de spirituele hulplijn

Als jij een consult hebt bij de spirituele hulplijn van Eddies paragnosten dan kan het zo zijn dat de spiritueel coach voor jou een fotoreading kan uitvoeren. Een fotoreading is een reading waarbij de spiritueel coach informatie kan opdoen over een bepaalde situatie door middel van een foto. De spiritueel coach zal je tijdens het consult vertellen wat hij of zij voelt, ziet of hoort.

Een fotoreading kan een foto zijn van een situatie, een plek of een persoon. Het is niet nodig dat de foto recent is, het kan ook een oude foto zijn. De spiritueel coach zal tijdens het consult informatie geven over wat er op de foto speelt of wat er aan de foto verbonden is.

Een fotoreading is een reading waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met een paragnost. Het voordeel van een fotoreading is dat je niet hoeft te wachten op een afspraak en dat je een van de Eddies paragnosten 24/7 kunt bereiken.

Energetisch reinigen bij de spirituele hulplijn

Helder voelend, helderhorend, helderwetend, helderzien, fotoreading.. Maar het kan ook zo zijn dat een spiritueel coach een Reiki master is, een krachtig soul healer. Een Reiki master is iemand die is ingewijd in de traditionele Usui methode van energie reinigen en die deze praktijk dagelijks toepast.

Reiki behandeling is een vorm van energetisch reinigen en heeft als doel om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel weer in balans te brengen. Tijdens een Reiki behandeling zal de Reiki master energie doorgeven aan jouw lichaam met zijn/haar handen. Dit kan je voelen als warmte, kou of tintelingen. Een Reiki behandeling kan je helpen bij fysieke klachten, emotionele klachten en mentale klachten.

De negatieve blokkades die er in jouw lichaam zijn, kunnen door een behandeling van een Reiki master worden opgelost. Dit kan je helpen bij het loslaten van oude emoties, trauma’s, angsten en patronen. Een Reiki behandeling is een rustgevende en ontspannende behandeling die je kan helpen bij het herstellen van je innerlijke balans.

Een Reiki behandeling is een energetische behandeling waarbij de paragnost jouw lichaam reinigt van negatieve energieën. Met als doel dat de negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. In de spirituele wereld zijn er enkele ook een Reiki master. Dit wordt ook wel een krachtig soul healer genoemd.

Een kaartlegging bij de paranormale spirituele hulplijn

Bij de spirituele hulplijn vind jij ook kaartleggers. Een erkend medium die voor jou een kaartlegging kan doen kan jou helpen met de nabije toekomst, vertrouwen, healing of met het krijgen van antwoorden.

Een kaartlegging is een reading waarbij jij vragen kunt stellen over liefde, werk of relaties. De kaartlegger zal je tijdens het consult adviseren en inzicht geven in wat er speelt. Kaartleggers maken bijvoorbeeld gebruik van lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn kaarten met plaatjes die bepaalde situaties weergeven. Bij lenormand kaarten is het niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, maar ze kunnen je wel helpen met het krijgen van inzicht.

Een goede kaartlegging is een reading waarbij je rustig en ontspannen aan tafel zit en waarbij je de kaarten kunt bekijken. Een goede kaartlegger is iemand die jou met respect behandeld en die je tijdens het consult voldoende ruimte geeft om te praten.

Een tarotkaartlegging is een reading waarbij de tarotkaarten worden gebruikt. Tarotkaarten zijn 22 kaarten met plaatjes die bepaalde situaties weergeven. Bij een tarotkaartlegging kunnen de tarotkaarten je helpen met het krijgen van inzicht.

eddies paragnosten gezocht

Een luisterend oor van een van de consulenten

Soms kan het fijn zijn om met een van de top paragnosten te praten over zaken die jou bezig houden. Het is prettig om te weten dat er iemand is die naar je luistert en die jou kan helpen met advies.

Een luisterend oor is iemand die naar je luistert en die jou een goed gevoel geeft. Een luisterend oor is er voor je als je iets wilt delen of als je advies wilt. Een top paragnost is iemand die jou kan helpen met het krijgen van inzicht en met het geven van advies.

Een luisterend oor van een helderziende, een heldervoelend paragnost of een helderwetend medium kan fijn zijn als jij over verschillende dingen wilt praten. Als jij wilt praten over de liefde of jouw relatie dan kun jij terecht bij de spirituele hulplijn. Ook voor een gesprek over jouw werk of carrière kun jij in contact komen met een van de helderzienden bij de paranormale spirituele hulplijn. Door de jarenlange ervaring die zij hebben kunnen zij jou helpen op de manier dat jij dat nodig hebt. Bekijk ook andere bekende mediums die een luisterend oor kunnen bieden.

Vind voor jou de juiste spiritueel coach

Binnen het mediumschap zijn er vele Eddies paragnosten consulenten die jou willen helpen met de toekomst voorspellen, die met jou kunnen spreken over narcistische relaties, die met hun bijzondere gave de persoonlijke blokkades kunnen verminderen, de ander geeft inzicht en antwoorden op jouw levensvragen terwijl een ander juist lenormand kaarten gebruikt om antwoorden te krijgen van overleden dierbaren.

Er zijn vele Eddies paragnosten consulenten bij de spirituele hulplijn die jou kunnen helpen. Iedereen bij de paranormale hulplijn heeft andere specialisaties en andere manieren van werken. Zo is de ene wel helder voelend, en de ander juist helderziend. Zo kan de ene wel de toekomst voorspellen, maar is de ander meer gericht op spiritual teaching. Voordat jij een consult start bij de paranormale spirituele hulplijn is het erg belangrijk dat jij gaat kijken wat de specialisaties zijn van de consulenten.

Bij alle consulenten staat iets in de richting van ‘het is zo dat ik graag help met…’ of ‘levens leg ik..’ of ‘ik ben een helderziende/helder voelend/helderwetend medium/paragnost..’ Op deze manier kun jij duidelijk voor jezelf krijgen of een (trance) medium jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt.

Als jij wilt dat Eddies paragnosten contact maken met een overleden dierbare, dan moet je zeker bij een medium zijn en niet bij een parangnost. Ook moet je goed kijken naar de ervaring die iemand heeft. Daarbij is het belangrijk dat jij met een medium of paragnost een gesprek start bij wie jij een goed gevoel hebt. Tijdens een gesprek is het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Start een gesprek voor antwoorden en inzichten

Jij kunt een van onze Eddies paragnosten bellen op de momenten dat dat jij uit komt! Wij zijn namelijk 24 uur per dag beschikbaar. Weet je niet wie jij moet kiezen? Wij helpen je graag om de keuze te maken. We kunnen je namelijk vertellen welke medium of paragnost het best bij jouw vraag past.

Daarbij is het belangrijk dat jij voor jezelf de keuze maakt of jij wilt bellen, chatten of mailen met een van de Eddies paragnosten consulenten.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.