Kwaliteit mediums voor een goed advies

Eddies paragnosten

eddies paragnosten

Bij de paranormale spirituele hulplijn van Q-mediums kun je terecht voor een online consult met een van onze ervaren paragnosten. Paragnost Eddie is een van onze top paragnosten en zal je helpen met al je vragen over het leven, liefde en werk.

Je kent het fenomeen spiritueel vast wel. Veel mensen hebben vragen over wat hen bovennatuurlijk bezig houdt. Je kent dit vast van vroeger waarbij je je afvroeg of iemand wel echt contact kan maken met de andere wereld. Dit zijn vragen die veel mensen bezighouden en dus is er ook behoefte aan een paragnost. De glazen bol is nog maar het begin, er is zoveel meer mogelijk en onze paragnost Eddie kan je hier alles over vertellen.

Een spiritueel coach die paranormale gaven heeft kan helpen bij het verwerken van verlies, het aangaan van nieuwe levensfasen of het overwinnen van angsten en depressies. Bij de spirituele hulplijn vindt je mediums en paragnosten die verschillende paranormale gaven hebben. Zo zijn zij bijvoorbeeld helderziend, heldervoelend, helderwetend of helderruikend. Door deze gaven krijgen zij boodschappen door van andere entiteiten die zij aan jou door kunnen geven. Een medium/paragnost kan jou daardoor helpen met het krijgen van antwoorden en inzichten.

Wat is het verschil tussen de (paragnost Eddie) consulenten?

De (paragnost Eddie) consulenten hebben verschillende gaven, daarbij is de een een medium en de ander een paragnost. Deze twee termen worden wel eens door elkaar gehaald, maar er zijn wel degelijk verschillen tussen deze twee spirituele coachen. Zo is een medium een persoon die contact kan maken met overledene, maar een paragnost is iemand die inzicht heeft in de toekomst.

Een ander verschil tussen een medium en paragnost is dat er bij een medium ook wel sprake is van ‘channeling’. Dit is het fenomeen waarbij het medium zich overgeeft aan een andere geest en deze geest dan via het medium spreekt.

Het is zo dat een paragnost ook wel inzicht heeft in gebeurtenissen die nog gaan plaatsvinden, maar deze kennis is afkomstig van hun eigen helderziendheid en niet van andere entiteiten.

Wat is een heldervoelend medium?

Een heldervoelend medium is een medium dat informatie door krijgt vanuit zijn of haar gevoelsleven. Zij voelen aan wat er speelt en kunnen daardoor een helder beeld geven van de problemen die je ervaart. Deze paragnosten zijn vaak ook goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Tijdens een consult met een heldervoelend medium/paragnost krijg je inzichten die je helpen bij het verwerken van een situatie of het maken van keuzes. Deze inzichten kunnen soms best pittig zijn, maar ze geven je wel de kracht en wijsheid om door te gaan. Een heldervoelend paragnost is dan ook iemand die je kan helpen bij het aangaan van nieuwe levensfasen.

Een heldervoelend medium is minder snel geneigd om te oordelen en geeft je de ruimte om vragen te stellen. Zij zullen je niet vertellen wat je moet doen, maar helpen je wel bij het verkrijgen van inzicht en kennis.

Wat is een helderruikend medium?

Een helderruikend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar reukzin. Zij ruiken aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen. Dit kan bijvoorbeeld ook gaan over ziektes of de dood.

Een helderruikend intuïtief gesprekspartner kan aan jou boodschappen doorgeven. In een afgestemd gesprek zal hij of zij de boodschap die ze ruikt met jou delen. Zo kun je erachter komen wat er speelt en waarom je bepaalde dingen ervaart.

Wat is een helderziend medium?

Een helderziend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar ogen. Zij zien aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Een helderziend erkend medium kan de toekomst voorspellen. Iemand die helder ziend is kan namelijk de energie van een situatie of persoon zien. Hierdoor kunnen ze bijvoorbeeld aanvoelen wanneer iemand gaat verhuizen, een nieuwe baan gaat krijgen of zelfs wanneer iemand gaat trouwen.

Wat is een helderwetend medium?

Een helderwetend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar hoofd. Zij weten aan de energie van een situatie of persoon en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Deze paragnosten zijn vaak ook heel goed in het voorspellen van toekomstige gebeurtenissen.

Helderwetend zijn is een bijzondere gave. Een helder wetend trance medium heeft de unieke mogelijkheid contact te leggen met overleden dierbaren of andere hogere wezens.

Om helderwetend te zijn is het niet nodig dat je in een bepaalde toestand verkeert, maar sommige mensen kunnen het beter in een trance of meditatieve toestand. Een helderwetend persoon zal tijdens een reading de informatie die ze ontvangt met jou delen. Dit kan je helpen bij het verwerken van verlies of het aangaan van nieuwe levensfasen.

Wat is een helderhorend medium?

Een helderhorend medium is een medium dat informatie door krijgt via zijn of haar oren. Zij horen de stemmen van geesten en kunnen daardoor precies aangeven wat er speelt. Een helderhorend maatschappelijk coach met spirituele gaven kan geluiden horen in de vorm van stemmen, muziek of andere vormen van geluid. Deze geluiden hoeven niet perse op de aanwezige plek te zijn.

Een helderwetend medium of paragnoste als relatie coach

Heb jij relatie problemen? Heb jij last van narcistische relaties? Onze consulenten kunnen voor jou ook jouw relatie coach zijn. Door de persoonlijke ontwikkeling van een spiritueel coach is het zo dat zij jouw vragen beantwoorden door middel van de gaven. Een heldervoelend medium of heldervoelend paragnost kan bijvoorbeeld dingen aanvoelen in een bepaalde situatie.

Een helderwetend medium heeft door zijn of haar gave inzicht in de toekomst. Dit kan erg handig zijn bij het nemen van beslissingen, doe te maken hebben met jouw relatie. Omdat zij inzicht hebben in het gevoel van een ander, kun jij duidelijk antwoord krijgen op jouw vragen. Deze consulenten bij de spirituele hulplijn hebben dan ook als specialisaties relaties.

Paragnost Eddie, een intuïtief gesprekspartner of iemand bij de spirituele hulplijn als jouw relatie coach kan jou helpen en geeft inzicht in situaties.

eddies paragnosten spreken

Wat is een online paragnostisch consult?

Een online paragnostisch consult is een consult met een paragnost waarbij je via de chat of telefoon in contact komt met de paragnost. De paragnost zal dan contact maken met jouw energie en daaruit informatie opdoen over wat er speelt in je leven. Tijdens een consult kun je vragen stellen over liefde, werk of relaties. De paragnost zal je dan eerlijk en oprecht adviseren.

Een online paragnostisch consult is een goede manier om snel en gemakkelijk in contact te komen met een paragnost. Het voordeel van een online consult is dat je niet hoeft te wachten op een afspraak en dat je de paragnost 24/7 kunt bereiken.

Een intuïtief gesprekspartner voor al jouw levensvragen

Heb jij persoonlijke blokkades, heb je behoefte aan een luisterend oor, wil jij praten over jouw persoonlijke ontwikkeling of heb jij antwoorden nodig op levensvragen? Bij de spirituele hulplijn ben je aan het juiste adres. Dit consulenten met spirituele gaven helpen jou graag met wat er in jouw leven speelt.

Zij kunnen contact maken met jouw energie en informatie opdoen over wat er speelt in je leven. Tijdens een consult kun je vragen stellen over liefde, werk of relaties. De paragnost zal je dan eerlijk en oprecht adviseren. Tijdens een reading met (Paragnost Eddie) consulenten kom je in contact met een betrouwbaar medium die zal jou duidelijk bijstaan en helpen met eerlijk antwoord, voorspellingen of nieuwe inzichten.

Foto reading bij de spirituele hulplijn

Als jij een consult hebt bij de spirituele hulplijn dan kan het zo zijn dat de spiritueel coach voor jou een fotoreading kan uitvoeren. Een fotoreading is een reading waarbij de spiritueel coach informatie kan opdoen over een bepaalde situatie door middel van een foto. De spiritueel coach zal je tijdens het consult vertellen wat hij of zij voelt, ziet of hoort.

Een fotoreading kan een foto zijn van een situatie, een plek of een persoon. Het is niet nodig dat de foto recent is, het kan ook een oude foto zijn. De spiritueel coach zal tijdens het consult informatie geven over wat er op de foto speelt of wat er aan de foto verbonden is.

Een fotoreading is een reading waarbij je snel en gemakkelijk in contact komt met een paragnost. Het voordeel van een fotoreading is dat je niet hoeft te wachten op een afspraak en dat je de paragnost 24/7 kunt bereiken. Een fotoreading is een reading die je online kunt boeken bij de spirituele hulplijn .

Energetisch reinigen bij de spirituele hulplijn

Helder voelend, helderhorend, helderwetend, helderzien, fotoreading.. Maar het kan ook zo zijn dat een spiritueel coach een Reiki master is, een krachtig soul healer. Een Reiki master is iemand die is ingewijd in de traditionele Usui methode van energie reinigen en die deze praktijk dagelijks toepast.

Reiki behandeling is een vorm van energetisch reinigen en heeft als doel om je lichamelijk, geestelijk en emotioneel weer in balans te brengen. Tijdens een Reiki behandeling zal de Reiki master energie doorgeven aan jouw lichaam met zijn/haar handen. Dit kan je voelen als warmte, kou of tintelingen. Een Reiki behandeling kan je helpen bij fysieke klachten, emotionele klachten en mentale klachten.

De negatieve blokkades die er in jouw lichaam zijn, kunnen door een behandeling van een Reiki master worden opgelost. Dit kan je helpen bij het loslaten van oude emoties, trauma’s, angsten en patronen. Een Reiki behandeling is een rustgevende en ontspannende behandeling die je kan helpen bij het herstellen van je innerlijke balans.

Een Reiki behandeling is een energetische behandeling waarbij de paragnost jouw lichaam reinigt van negatieve energieën. Met als doel dat de negatieve energie wordt omgezet in positieve energie. In de spirituele wereld zijn er enkele ook een Reiki master. Dit wordt ook wel een krachtig soul healer genoemd.

Een kaartlegging bij de paranormale spirituele hulplijn

Bij de spirituele hulplijn vind jij ook kaartleggers. Een erkend medium die voor jou een kaartlegging kan doen kan jou helpen met de nabije toekomst, vertrouwen, healing of met het krijgen van antwoorden.

Een kaartlegging is een reading waarbij jij vragen kunt stellen over liefde, werk of relaties. De kaartlegger zal je tijdens het consult adviseren en inzicht geven in wat er speelt. Kaartleggers maken bijvoorbeeld gebruik van lenormand kaarten. Lenormand kaarten zijn kaarten met plaatjes die bepaalde situaties weergeven. Bij lenormand kaarten is het niet mogelijk om de toekomst te voorspellen, maar ze kunnen je wel helpen met het krijgen van inzicht.

Een goede kaartlegging is een reading waarbij je rustig en ontspannen aan tafel zit en waarbij je de kaarten kunt bekijken. Een goede kaartlegger is iemand die jou met respect behandeld en die je tijdens het consult voldoende ruimte geeft om te praten.

Een tarotkaartlegging is een reading waarbij de tarotkaarten worden gebruikt. Tarotkaarten zijn 22 kaarten met plaatjes die bepaalde situaties weergeven. Bij een tarotkaartlegging kunnen de tarotkaarten je helpen met het krijgen van inzicht.

eddies paragnosten gezocht

Een luisterend oor van een van de consulenten

Soms kan het fijn zijn om met een van de top paragnosten te praten over zaken die jou bezig houden. Het is prettig om te weten dat er iemand is die naar je luistert en die jou kan helpen met advies.

Een luisterend oor is iemand die naar je luistert en die jou een goed gevoel geeft. Een luisterend oor is er voor je als je iets wilt delen of als je advies wilt. Een top paragnost is iemand die jou kan helpen met het krijgen van inzicht en met het geven van advies.

Een luisterend oor van een helderziende, een heldervoelend paragnost of een helderwetend medium kan fijn zijn als jij over verschillende dingen wilt praten. Als jij wilt praten over de liefde of jouw relatie dan kun jij terecht bij de spirituele hulplijn. Ook voor een gesprek over jouw werk of carrière kun jij in contact komen met een van de helderzienden bij de paranormale spirituele hulplijn. Door de jarenlange ervaring die zij hebben kunnen zij jou helpen op de manier dat jij dat nodig hebt. Bekijk ook andere bekende mediums die een luisterend oor kunnen bieden.

Vind voor jou de juiste spiritueel coach

Binnen het mediumschap zijn er vele (paragnost Eddie) consulenten die jou willen helpen met de toekomst voorspellen, die met jou kunnen spreken over narcistische relaties, die met hun bijzondere gave de persoonlijke blokkades kunnen verminderen, de ander geeft inzicht en antwoorden op jouw levensvragen terwijl een ander juist lenormand kaarten gebruikt om antwoorden te krijgen van overleden dierbaren.

Er zijn vele (paragnost Eddie) consulenten bij de spirituele hulplijn die jou kunnen helpen. Iedereen bij de paranormale hulplijn heeft andere specialisaties en andere manieren van werken. Zo is de ene wel helder voelend, en de ander juist helderziend. Zo kan de ene wel de toekomst voorspellen, maar is de ander meer gericht op spiritual teaching. Voordat jij een consult start bij de paranormale spirituele hulplijn is het erg belangrijk dat jij gaat kijken wat de specialisaties zijn van de consulenten.

Bij alle consulenten staat iets in de richting van ‘het is zo dat ik graag help met…’ of ‘levens leg ik..’ of ‘ik ben een helderziende/helder voelend/helderwetend medium/paragnost..’. Op deze manier kun jij duidelijk voor jezelf krijgen of een (trance) medium jou ook daadwerkelijk kan helpen met de vragen die jij hebt.

Als jij wilt dat de mediums contact maken met een overleden dierbare, dan moet je zeker bij een medium zijn en niet bij een parangnost. Ook moet je goed kijken naar de ervaring die iemand heeft. Daarbij is het belangrijk dat jij met een medium of paragnost een gesprek start bij wie jij een goed gevoel hebt. Tijdens een gesprek is het namelijk belangrijk dat jij je op je gemak voelt.

Start een gesprek voor antwoorden en inzichten

Jij kan een van onze mensen bellen op de momenten dat dat jij uit komt! Wij zijn namelijk 24 uur per dag beschikbaar. Weet je niet wie jij moet kiezen? Wij helpen je graag om de keuze te maken. We kunnen je namelijk vertellen welke medium of paragnost het best bij jouw vraag past.

Daarbij is het belangrijk dat jij voor jezelf de keuze maakt of jij wilt bellen, chatten of mailen met een van de (paragnost Eddie) consulenten. Je kan eenvoudig een e-mail sturen, een chat starten of bellen met een van de mediums of paragnosten. Je kan gemakkelijk een gesprek beginnen via de mediums chat.

Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.