Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mastermediums

Mastermediums helpen jou met al jouw levensvragen. Een master medium beschikt over paranormale gaven en heeft een scala aan bekende en onbekende gave. Het is mogelijk dat er binnen het paranormale veld maar een beperkt aantal mensen zijn die deze titel dragen, of dat het om een master medium/paragnost met uitzonderlijke gaven gaat. In ieder geval zijn er veel mensen die geïnteresseerd zijn in mediumschap en de mogelijkheid om contact te maken met overledenen.

Wanneer we het hebben over een master medium/paragnost, dan gaat het over een medium die in staat is om contact te maken met zowel de levenden als de overledenen. Het is echter niet altijd even makkelijk om contact te maken met beide werelden. Een master medium heeft echter de unieke gave om dit wel te kunnen en zal dan ook veel levensvragen van mensen kunnen beantwoorden.

Hoe ziet een reading met een ervaren medium er uit?

Een reading met een medium is vaak erg ontspannend. Je kunt er voor kiezen om anoniem te blijven of je naam en adres door te geven. Het is aan jou. Een reading duurt ongeveer een uur. Je kunt vragen stellen over alle facetten van je leven. Over liefde, werk, geldzaken, relaties, kinderen, familie en vrienden. Eigenlijk alles waar jij behoefte aan hebt om over te praten met iemand die je niet kent.

In een reading wordt er gebruik gemaakt van helderziendheid, helder voelen of helderruikend. Een medium heeft vaak ook een aantal gaven zoals chakrahealing, reiki, wicca en andere helende krachten. Een reading is dus niet alleen maar praten, maar er wordt ook echt wat aan je levens energie gedaan. Dit maakt een reading met een ervaren medium uniek.

Een reading is geheel vrijblijvend en je bent nergens toe verplicht. Wel is het zo dat een reading vaak erg inzichtelijk is en je daardoor bepaalde keuzes in je leven kunt maken. Een reading geeft je rust en ruimte om na te denken over wat er allemaal gebeurt in je leven. Ervaar het zelf en maak een afspraak met een ervaren medium!

Gaven van mediums en paragnosten

Een master medium/paragnost is een medium die over een aantal unieke gaven beschikt. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk dat een master medium/paragnost in staat is om met zowel de levenden als de overledenen te communiceren. Ook is het mogelijk dat een master medium beelden kan zien die anderen niet kunnen zien of dat hij of zij een boodschap vanuit de andere wereld kan ontvangen.

Een master medium heeft dus een aantal unieke gaven dat kan zijn dat een medium/paragnost helder wetend, helder horend, helder ziend of helder voelend is. Deze gaven zorgen er voor dat top mediums jou dingen kunnen vertellen die jij zelf niet weet.

Master medium; helderwetend medium

Een zuiver medium/paragnost kan helderwetend zijn. Wanneer een medium helderwetend is dan betekend dit dat hij of zij contact kan maken met de overledenen en zij kunnen informatie doorgeven aan het top medium/paragnost. Echter is niet ieder master medium helderwetend, slechts een klein percentage is hiervan.

Een medium die helderwetend is die weet wat er gaat gebeuren, zonder dat daar enige aanleiding voor is. Ook is het zo dat paragnosten die helderwetend zijn voor jou levensvragen kunnen beantwoorden. Zij weten namelijk de antwoorden op levensvragen die jij hebt. Hoe zij aan deze antwoorden op de levensvragen komen? Dat is omdat helderwetende mensen contact kunnen maken met de andere wereld. Zij praten dan ook met engelen die jou kunnen helpen.

Hoe weet ik of een medium helderwetend is?

Dat is niet altijd even makkelijk te zien aangezien een helder wetend medium/paragnost niet meteen zal vertellen dat hij of zij contact kan maken met de andere wereld. Wanneer je echter vraagt aan het medium of hij of zij contact kan maken met overledenen dan is het mogelijk dat je een helderwetend medium in de gaten hebt. Een andere manier waarop je een helderwetend paragnost kunt herkennen is door de vragen die hij of zij stelt. Een helderwetend paragnost zal namelijk vragen stellen die erg concreet zijn en die je alleen maar kan weten wanneer je contact hebt met de andere wereld.

Een tweede manier waarop je kunt herkennen of een master medium helderwetend is of niet, is door te kijken naar de reading die het top medium/paragnost geeft. Een helderwetend paragnost zal namelijk een reading geven waarbij hij of zij contact maakt met overledenen of engelen.

Een helderhorend top medium

Een van de paranormale gaven is helderhorend. Wanneer een top medium helderhorend is, dan kan een master medium/paragnost stemmen horen die afkomstig zijn van de overledenen. Deze stemmen kunnen een boodschap doorgeven aan het top medium/paragnost en het is mogelijk dat ze ook voorspellingen doen voor de toekomst. Echter is niet ieder top medium helderhorend, slechts een klein percentage is hiervan.

Een helderhorend medium/paragnost is iemand die stemmen kan horen die afkomstig zijn van de andere wereld. Dit zijn overleden dierbaren of engelen die contact proberen te maken met het master medium. Zij geven een boodschap door aan het helderhorende medium/paragnost en op deze manier kunnen zij jou helpen met levensvragen of problemen waar je mee zit.

Een helderhorend ervaren medium kan jou dus helpen om boodschappen over te brengen die afkomstig zijn van een overleden dierbare.

Een helderziend zuiver medium

Een zuiver medium/paragnost die kan helderzien is juist weer iemand die beelden kan zien die anderen niet kunnen zien. Dit kan een beeld zijn dat afkomstig is van de overledenen of het kan een visioen zijn van de toekomst. Wanneer je contact maakt met een helderziend medium/paragnost dan kun je dus beelden zien die anderen niet kunnen zien.

Helderzienden kunnen beelden zien, dit is natuurlijk erg handig wanneer je levensvragen hebt en je wilt weten hoe het verder gaat in je leven. Een helderziend paragnost zal namelijk beelden kunnen zien die te maken hebben met je toekomst en deze kunnen jou helpen om een keuze te maken of er eventuele problemen in je toekomst zijn.

Een helderziende kan jou tijdens een consult inzichten geven in situaties die in de toekomst zullen plaats vinden. Op deze manier kan jij je voorbereiden op bepaalde dingen die in jouw toekomst gaan gebeuren. Voor toekomstvoorspellingen kun je dus het beste bij een helderziende master medium/paragnost zijn.

Een heldervoelend ervaren medium

Een zuiver medium/paragnost die heldervoelend is die voelt dingen aan die jij niet kunt voelen. Dit zijn dan gevoelens of emoties die afkomstig zijn van de overledenen. Deze emoties en gevoelens worden doorgegeven aan het heldervoelende medium/paragnost en op deze manier kan het top medium contact maken met de overledenen.

Een heldervoelend paragnost is dus iemand die emoties of gevoelens kan voelen die afkomstig zijn van de andere wereld of van andere personen. Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou daarom ook goed helpen om emoties van anderen te begrijpen. Bij problemen in de liefde, werk of relaties kan een heldervoelend master medium/paragnost goed helpen.

Wat is automatisch schrift?

Een top medium/paragnost die automatisch schrift beheerst is iemand die kan schrijven zonder dat hij of zij bewust bezig is met het schrijven. Dit komt doordat het top medium/paragnost in contact staat met de andere wereld en deze informatie doorgeeft aan het top medium/paragnost. Automatisch schrift is daarom ook een manier waarop een master medium/paragnost contact kan maken met de overledenen.

Automatisch schrift is een manier waarop een medium/paragnost informatie kan krijgen van de andere wereld. Dit is handig wanneer je bijvoorbeeld levensvragen hebt en je contact wilt maken met een overledene. Een top medium/paragnost die automatisch schrift kan beheersen zal de informatie die hij of zij krijgt van de overledene kunnen doorgeven aan jou.

Fotoreading door paragnosten en mediums

Een fotoreading is een reading waarbij een top medium/paragnost contact maakt met de overledenen door middel van een foto. Dit is een manier waarop het top medium/paragnost kan weten wie er aanwezig is en welke informatie er doorgegeven kan worden. Een fotoreading is dus een reading die gedaan wordt met behulp van een foto.

Fotoreading is een reading waarbij een top medium/paragnost contact maakt met de overledenen door middel van een foto. Bij een fotoreading is het zo dat een medium of paragnost de energie van de overledenen kan voelen en op deze manier contact kan maken met hen. Dit is een handige reading wanneer je levensvragen hebt of wanneer je contact wilt maken met een overledene.

Een fotoreading is ook geschikt om voor een plek uit te voeren. Als jij bijvoorbeeld wilt verhuizen dan kan je een medium of paragnost vragen een fotoreading te doen op de plek waar je wilt gaan wonen. Op deze manier voel je of de energie van de plek goed is en of het een fijne plek is om te wonen.

Relatie problemen bespreken met een heldervoelend master medium

Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou dus begeleiden bij relatie problemen. Relatie problemen kunnen erg vervelend zijn en het is dan ook fijn om er met iemand over te kunnen praten. Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou helpen door middel van zijn of haar gave. Op deze manier hoef je niet alles alleen te dragen en kun je terecht bij iemand die jou kan helpen.

Een heldervoelend master medium/paragnost is dan ook de perfecte persoon om naar toe te gaan wanneer je relatie problemen hebt. Zij kunnen door middel van hun gave emoties of gevoelens voelen van anderen. Op deze manier kunnen zij jou helpen om je relatieproblemen op te lossen en te begrijpen waar deze precies vandaan komen.

Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou dus helpen om meer inzicht te krijgen in je relatieproblemen. Zij kunnen door hun gaven de emoties van een ander persoon aanvoelen. Dit kan helpen om de relatie problemen op te lossen of om deze te verminderen.

Praten over jouw relatie problemen met een paragnost

Ook bij relatie problemen waar de twijfel is toegeslagen of je nog wel verder wilt gaan met de relatie kan een heldervoelend medium/paragnost goed helpen. Zij kunnen door hun gave aanvoelen of er nog liefde is in de relatie en op deze manier kan het top medium/paragnost jou helpen om een keuze te maken.

Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou dus helpen met allerlei verschillende soorten relatie problemen. Van relatieproblemen die door communicatiestoornissen ontstaan tot aan relatieproblemen die je twijfels of je nog wel verder wilt met de relatie. Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou helpen met al jouw relatieproblemen en zorgen.

Wanneer in een relatie het vertrouwen in elkaar is verdwenen, ontstaan er ook relatie problemen, het is dan fijn om hier met een professional over te kunnen praten. Een heldervoelend master medium/paragnost kan jou helpen door middel van zijn of haar gave.

De diverse kaartleggingen door een top kaartlegster

Een kaartlegging kan tijdens een consult helpen om zicht te krijgen op je levenssituatie. Er zijn vele soorten kaartleggingen die allemaal een andere insteek hebben. Zo kan er bijvoorbeeld gekeken worden naar de toekomst, het verleden of naar een bepaald probleem. Een kaartlegging is over het algemeen erg inzichtelijk en geeft je de kans om met een frisse blik te kijken naar je leven.

Een top kaartlegster zal altijd eerst naar je luisteren en proberen te achterhalen waar je precies behoefte aan hebt. Aan de hand daarvan zal er dan een kaartlegging worden uitgevoerd die het beste bij jou past. Dit is een unieke service waarmee je gegarandeerd het maximale uit een kaartlegging kunt halen.

Kies voor een top kaartlegster als je op zoek bent naar een goede en inzichtelijke kaartlegging. Je zult versteld staan van de mogelijkheden die er allemaal zijn en hoe een kaartlegging je kan helpen om meer inzicht te krijgen in je leven.

Lenormand kaarten door een ervaren kaartlegster

Een master medium/paragnost kan ook gespecialiseerd zijn in het leggen van kaarten. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat door lenormand kaarten er meerdere inzichten verkregen kunnen worden tijdens een consult. Kaartleggers kunnen tijdens een consult gebruik maken van verschillende soorten kaarten.

Lenormand kaarten zijn kaarten die speciaal voor het leggen van kaarten ontwikkeld zijn. Een legster van lenormand kaarten is vaak ook een expert op het gebied van tarot en andere soorten orakels. Door de combinatie van verschillende consulten met een legster van lenormand kaarten zal er een totaalplaatje verkregen kunnen worden. Er zijn verschillende soorten lenormand kaarten, waaronder de traditionele lenormand en de moderne lenormand.

Een kaartlegging met een engelen kaart

Een ervaren kaartlegster kan ook een kaartlegging doen met engelen kaarten. Engelen kaarten laten leggen door een kaartlegger helpt jou om in contact te komen met je engelen en gidsen. Zij kunnen je helpen bij het beantwoorden van al jouw levensvragen. De Engelen gids zal er altijd voor je zijn, ongeacht de situatie waarin je verkeert. Engelen kaarten staan centraal in deze reading en zijn bedoeld om je een duidelijk antwoord te geven op al jouw levensvragen.

Een kaartlegging met tarot door een top kaartlegster

Een andere optie is een tarot legging door een tarotlegger. Een tarotlegger is iemand die de 78 kaarten van de tarot uitlegt aan jou. De tarot laat namelijk veel verschillende symbolen en beelden zien die een bepaalde betekenis hebben. Een tarotlegger is hierin een expert en weet precies wat de verschillende symbolen betekenen. Een top kaartlegster kan jou helpen met het begrijpen en interpreteren van de engelen kaart, tarot kaart of lenormand kaart.

Healing door mediums en paragnosten

Soms kan de waarheid hard zijn, soms maken gedachten je gek.. Het kan hiervoor fijn zijn om met een master medium/paragnost te spreken om jouw problemen voor te leggen. Als de balans in jouw lichaam is verstoord, kan het daarom ook helpen om op andere manieren van de relatie problemen af te komen.

Een Reiki Master

Een zuiver medium/paragnost kan gaat ook helpen bij healing. Een vorm van healing is dat wat een Reiki Master uitvoert, dit is een vorm van energie die via de handen wordt doorgegeven aan een ander persoon. Het kan erg ontspannend ervaren worden, maar ook rustgevend en kalmerend. Hiervoor moet je wel open staan, want het kan zijn dat je tijdens de healing erg emotioneel wordt. Een Reiki Master kan je hierbij helpen, want zij hebben ervaring met het doorgeven van deze energie en weten hoe ze hiermee moeten omgaan.

Healing touch door een medium/paragnost

Een andere vorm van healing is Healing Touch, dit is een methode waarbij je door aanraking van de huid in contact komt met het energetische lichaam. Hierdoor kan er een diepe ontspanning ontstaan en kan je ook meer in contact komen met je gevoelens. Healing Touch is een methode die steeds meer wordt toegepast, omdat het steeds bekender wordt en er steeds meer mensen zijn die hier open voor staan.

Een top medium of paragnost kan je helpen bij het verwerken van emoties en gevoelens. Zij kunnen je helpen om in contact te komen met je gidsen en engelen. Zij kunnen je helpen bij het beantwoorden van al jouw levensvragen. De Engelen gids zal er altijd voor je zijn, ongeacht de situatie waarin je verkeert.

Healing dat wordt uitgevoerd door een master medium/paragnost zal jou helpen om weer met meer positieve energie door het leven te gaan. Zo kun jij moeilijkheden beter accepteren en genieten van de betere dingen. Dit kan ook helpen om meer zelfvertrouwen te krijgen.

Het beantwoorden van levensvragen door een top medium

Een top medium/paragnost kan er voor zorgen dat jij inzicht krijgt in verschillende situaties. Als jij levensvragen hebt die te maken hebben met liefde, werk, relatie of geld dan kan een top medium jou helpen om deze levensvragen te beantwoorden. Zij kunnen jou helpen door in contact te komen met je engelen gids. Zij kunnen je ook helpen bij het interpreteren van de tarot of lenormand kaarten.

Persoonlijke levensvragen

Er zijn verschillende soorten levensvragen die jij kan stellen aan een top medium/paragnost. Zo kun jij levensvragen stellen die over jou persoonlijk gaan zoals:

 • Welke keuze is het beste om te maken?
 • Wat is een manier zodat ik gelukkiger wordt?
 • Wat is voor mij iets belangrijks dat ik moet weten?

Levensvragen over de liefde/relaties

Er zijn ook levensvragen die jij graag beantwoord wilt hebben die gaan over relaties, relatie problemen of de liefde. Dit zodat jij weet wat jou te wachten staat. Levensvragen die je hierover kan stellen zijn:

 • Zal ik de liefde van mijn leven ontmoeten?
 • Is de manier waarop mijn partner naar mij kijkt oprecht?
 • Moet ik mijn vriend geloven? Is hij altijd eerlijk?
 • Is het gedrag van mijn vriend normaal?
 • Blijven wij altijd bij elkaar?

Levensvragen over kinderen

Je kan ook levensvragen stellen aan een top medium/paragnost die betrekking hebben op kinderen. Zo kun jij levensvragen stellen als:

 • Is het zo dat mijn kind geesten ziet?
 • Ga ik mijn kinderen weer zien?
 • Wat is de reden dat mijn kind zoveel angst heeft?

Levensvragen over carrière

Het kan ook zo zijn dat jij graag meer inzicht zou willen hebben over jouw carrière. Bijvoorbeeld wat er werk gerelateerd op jouw pad komt. Ook hierover kun jij levensvragen stellen aan een master medium/paragnost:

 • Zal ik ooit de baan krijgen waarvoor ik geleerd heb?
 • Wat is de beste keuze die ik kan maken voor mijn baan?
 • Bewandel ik het juiste pad voor mijn carrière?

Levensvragen over jouw eigen spirituele ontwikkeling

Geloof jij zelf dat jij ook spirituele gaven hebt? Ook om deze reden kun jij in contact komen met een master medium/paragnost. Hierover kun jij ook levensvragen stellen aan een consulent:

 • Wat is de beste manier om mijn eigen spiritualiteit te ontwikkelen?
 • Is het zo dat ik helderruikend ben?
 • Beschik ik over paranormale gaven?

Ook over zwarte magie kun jij vragen stellen aan een van de top mediums. Dit kunnen vragen zijn als welke rituelen er moeten worden uitgevoerd om de zwarte magie te laten verdwijnen, of de vraag of er zwarte magie op jou is uitgevoerd.

De antwoorden die top mediums aan jou zullen geven tijdens een gesprek is niet altijd datgene wat jij wilt horen. Het kan ook zijn dat een master medium jou iets moet vertellen dat niet leuk is. Dit is het risico wanneer je een consult aanvraagt met een top medium/paragnoste. Mediums helpen jou graag, dus als zij jou iets vertellen wat negatief is, willen zij jou alleen maar waarschuwen of adviseren over deze situatie.

Het verklaren van dromen door een paragnost

Een top medium/paragnoste is er ook voor jou als je last hebt van dromen die je niet kunt verklaren. Zij kunnen jou helpen bij het uitzoeken van de betekenis achter deze dromen. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je precies wat deze dromen betekenen en kan je er ook beter mee omgaan.

Een top medium/paragnoste is er voor jou als je last hebt van emoties of gevoelens die je niet kunt verklaren. Zij kunnen jou helpen bij het uitzoeken van de betekenis achter deze emoties. Dit kan erg fijn zijn, want zo weet je precies wat deze emoties betekenen en kan je er ook beter mee omgaan.

Praten over zielsverwanten

Zielsverwanten is ook een onderwerp waarover veel gesproken wordt met een medium/paragnoste. Dit zijn mensen met wie je een klik hebt en die jou begrijpen. Het kan zijn dat zij ook hetzelfde verlangen hebben als jij of dezelfde dromen en doelen hebben. Zielsverwanten voelen zich vaak aangetrokken tot elkaar en kunnen een hele sterke band met elkaar hebben.

Ook over dit onderwerp kun je levensvragen stellen aan een top medium/paragnoste, zoals:

 • Wat is een zielsverwant?
 • Hoe vind ik mijn zielsverwant?
 • Ik voel me aangetrokken tot iemand, is hij/zij dan mijn zielsverwant?
 • Hoe weet ik of iemand mijn zielsverwant is?
 • Wanneer zal ik mijn zielsverwant ontmoeten?

Het hebben van zielsverwanten kan soms erg verwarrend zijn, maar het is wel fijn om te weten dat er mensen zijn die precies begrijpen wat jij voelt en denkt. Dit geeft je vaak rust en vooral een fijne band met deze persoon.

De band tussen zielsverwanten is vaak erg sterk en dit kan soms ook verwarrend zijn. Het is dan fijn om iemand te hebben die jou kan helpen bij het begrijpen van deze band en alles wat hierbij komt kijken. Want datgene dat bij zielsverwanten komt kijken is niet altijd even makkelijk te begrijpen of te verklaren.

Een top medium/paragnoste kan jou hierbij helpen en je leven een stuk makkelijker maken. Het is dan fijn om iemand te hebben die alles voor je uit kan zoeken en die je kan helpen bij het begrijpen van de band met jouw zielsverwanten.

Een medium of paragnost voor een luisterend oor

Soms is het lastig om een situatie in woorden uit te leggen. Toch kan het opluchten als jij jouw verhaal aan iemand kwijt kan. Mediums en paragnosten zijn er ook voor jou als jij een luisterend oor nodig hebt.

Vaak hoef jij zelf niet eens het hele verhaal aan een heldervoelend, helderziend of helderwetend paragnost te vertellen omdat zij zelf ook dingen kunnen aanvoelen. Toch is het fijn als een paragnost of medium jou een luisterend oor biedt. Dit kan jou namelijk helpen om situaties anders te zien en ze beter te begrijpen.

Op deze manier kan een ervaren medium of paragnost jou helpen om weer op het juiste pad te komen in bepaalde situaties. Wil jij graag een luisterend oor voor jouw relatie problemen, om te praten over werk of financieel? Neem dan contact op met een oprecht medium of paragnost!

Kom in contact met een medium of paragnost

Er zijn verschillende manieren waarop jij in contact kan komen met een zuiver medium of paragnoste. Onze mediums en paragnosten kun jij online allemaal bekijken en een keuze maken met wie jij graag in gesprek zou willen gaan. Het is hierbij belangrijk dat jij goed kijkt wat een zuiver medium of paragnoste kan. Want de ene is een top kaartlegster, terwijl een ander beter over relatie problemen kan praten. Daarbij kan de ene toekomstvoorspellingen doen en een ander beter levensvragen beantwoorden.

Als jij de voor jou beste medium of paragnoste hebt gevonden kun jij nadenken op welke manier jij graag contact wou willen hebben met de mediums of paragnosten. Het is namelijk zo dat jij via de e-mail contact kan hebben, ook kun je bellen of een chat starten met de mediums en paragnosten. Via de e-mail en tijdens het chatten kun je natuurlijk eenvoudiger het gesprek met een zuiver medium of paragnoste opnieuw doorlezen.

Als je via de e-mail, telefonisch of via de chat contact hebt met een zuiver medium of paragnost dan moet je hiervoor credits aanschaffen. Deze credits zijn eenvoudig via onze website te koop en hiermee betaal je als het ware het consult met een zuiver medium of paragnost.

Een top kaartlegster, paragnosten die heldervoelend zijn, een zuiver medium die helderruikend is of mediums die jouw levensvragen beantwoorden. Zij staan de hele dag door voor jou klaar om jou te helpen, je kan zelfs nu een consult starten.

Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl