Mediums en paragnosten

Bij mediums en paragnosten kun jij terecht wanneer jij vragen hebt over jouw toekomst of antwoord wil op andere levensvragen. Zij zijn er om deze vragen te beantwoorden door middel van bijvoorbeeld een kaartlegging of helderziendheid. Wanneer je een afspraak maakt met een medium of paragnost weet je zeker dat je snel antwoord krijgt op al jouw vragen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een medium of paragnost kiest waar je jezelf prettig bij voelt. Wanneer je dit gevoel hebt zal de reading een stuk beter verlopen.

Hoe verloopt een reading door mediums en paragnosten

Een goede reading is namelijk niet alleen maar een antwoord op je vraag, maar geeft je ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen. Wat mensen niet weten is dat er heel veel verschillende soorten master mediums zijn. Zo is er bijvoorbeeld het helderziend medium, dit is iemand die beelden en visioenen krijgt over toekomstige gebeurtenissen of over mensen. Daarnaast is er ook het helderhorend medium, dit is iemand die stemmen hoort van overledenen of andere werelden.

Kwaliteitsmediums en paragnosten bij Qmediums

Als je op zoek bent naar een medium of paragnost kun je terecht bij QMediums. Wij hebben een ruim aanbod van mensen met verschillende specialiteiten, zodat je zeker weet dat er iemand is die bij jouw vragen past. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe fijn het is om eindelijk antwoord te krijgen op al jouw vragen!

Wat zijn de specialiteiten van een medium/paragnost

Het is allereerst zo dat de mediums/paragnosten verschillen in de paranormale gaven waarover zij beschikken. Zo zijn er mensen die bijvoorbeeld heel helderziend zijn, anderen kunnen echt contact leggen met overledenen en weer anderen beschikken over een heel scala aan gaven. Je kunt dus bij iedereen terecht met een specifieke vraag, maar het is natuurlijk wel fijn om te weten waar iemand goed in is.

Wat is dan een allround medium

Een allround medium/paragnost is iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Een top medium kan bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Ook kan iemand helderziend en heldervoelend zijn. Op deze manier is het zo dat iemand jou op verschillende manieren kan helpen. Want iemand die heldervoelend/helderwetend is voelt niet alleen iets aan, maar weet ook dingen zonder enige echte verklaring.

Een allround medium is erg fijn, hierdoor is het namelijk zo dat er altijd wel iemand is die kan helpen met wat je nodig hebt. Mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over een specifieke situatie of persoon, dan is het fijn om met iemand te kunnen praten die deze situatie of persoon echt kan voelen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een goede reading krijgt.

Een allround medium/paragnost is dus iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Dit betekent dat deze persoon jou op verschillende manieren kan helpen.

Channelling door een medium

Door middel van channelling is het mogelijk om contact te leggen met overledenen. Channelling is een manier van communiceren waarbij het medium zichzelf helemaal openstelt voor de energie van de overledene. Hierdoor is het mogelijk om een duidelijke boodschap door te krijgen van de overledene. Channelling is dus één van de sterkste vormen van contact leggen.

Een medium in trance

Het kan ook zo zijn dat een medium tijdens een consult in trance gaat, dit is een diepere vorm van meditatie. Tijdens een trance is het medium niet langer bewust bezig met de wereld om zich heen. Hierdoor is er alle ruimte voor de energie van de overledene om door te komen. Een trance is dus een hele krachtige manier van contact leggen.

Wat is een reading

Een reading is een bijeenkomst waarbij je vragen kunt stellen aan het medium/de paragnost. Tijdens deze bijeenkomst zal het medium/de paragnost gebruik maken van zijn of haar gaven om de vragen te beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld door een kaartlegging te doen, maar ook wanneer het medium heldervoelend is zal hij of zij de vragen op die manier beantwoorden.

Een reading is erg fijn wanneer je snel antwoord wilt hebben op je vraag, maar het geeft ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen.

Hoe kan een medium/paragnost jou helpen

Het is zo dat tijdens een consult een medium/paragnost gebruikt maakt van verschillende technieken en ander gespecialiseerd is. Zo is het mogelijk dat iemand gespecialiseerd is in vragen over relaties, liefde werk en deze aan de hand van tarot kaarten beantwoord. Ook kun je mediums en paragnosten spreken die op het gebied van liefde/relatie jou kunnen adviseren. Een ander is een ervaren kaartlegster of kan juist healing op afstand uitvoeren. Soms is het ook zo dat iemand jouw toekomst kan voorspellen.

Een medium/paragnost kan je dus helpen op verschillende manieren, afhankelijk van zijn of haar specialiteit. Zo kun je bijvoorbeeld een reading vragen over liefde of werk, maar ook over je toekomst. Je kunt ook terecht bij een medium/paragnost wanneer je vragen hebt over een overledene of wanneer je contact wilt leggen met een overledene.

Hulp van een medium bij relatieproblemen

Ook bij problemen in jouw relatie/liefde is het mogelijk om in contact te komen met mediums en paragnosten van Qmediums. Zo kan iemand jou helpen met het oplossen van problemen in een relatie. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de andere persoon en hierdoor de emoties door te geven. Op deze manier krijgt de andere persoon inzicht in wat er aan de hand is en kan hij of zij hierop reageren. Dit is erg fijn, want zo kunnen problemen snel opgelost worden.

Een top medium van Qmediums kan helpen bij relatie problemen omdat zij wanneer ze heldervoelend zijn de emoties van de andere persoon kunnen voelen. Hierdoor weten ze precies wat er aan de hand is en kunnen ze jou hierin adviseren.

Een medium die contact maakt met engelen

Soms is het ook zo dat een medium contact kan maken met engelen. Dit zijn wezens die in een andere dimensie leven en die je kunnen helpen met allerlei verschillende dingen. Deze engelen kunnen bijvoorbeeld helpen met het verwerken van verlies, maar ook met andere problemen die je ervaart in je leven.

Met welke vragen kun je terecht bij mediums/paragnosten

Met alle levensvragen die jij hebt kun je bij een top medium terecht. Deze vragen kun je dan stellen aan een top medium die helderwetend en heldervoelend is, of juist helderziend/helderwetend of helderhorend. Vragen die jij kan stellen aan een spiritueel coach kunnen gaan over jouw persoonlijke ontwikkeling, een relatie, liefde, werk of andere zaken die jou bezig houden.

Vragen die je aan een paragnost/medium kan stellen zijn:

  • Kan je mij iets vertellen over mijn liefdesleven?
  • Ik heb problemen op het werk, kan je hier iets over zeggen?
  • Wat zie ik in de toekomst met betrekking tot mijn relatie?
  • Kan je iets zeggen over mijn familie?
  • Wat is mijn spirituele ontwikkeling?
  • Hoe kan ik beter contact maken met mijn gidsen?

Boek een reading bij Qmediums

Als je een reading of consult wilt boeken bij QMediums, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zullen je dan helpen om een afspraak in te plannen met het medium of de paragnost van jouw keuze.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium of paragnost is het belangrijk om even goed rond te kijken. Dit kan bijvoorbeeld door ervaringen van anderen te lezen of door een aantal mensen te spreken. Maar de Q van Qmediums staat voor de K van Kwaliteitsmediums.

Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar, daarom kun jij op ieder gewenst moment contact opnemen met een medium/paragnost.

Paragnost Thea
Beschikbaar
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Elise
Beschikbaar
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Corina
Beschikbaar
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Albert
Beschikbaar
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Michael
Beschikbaar
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Paragnost Lis
Ingesprek
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.  

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Olivia
Offline
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Leontine
Offline
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Paragnost Marco
Offline
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.