Mediums en paragnosten

Bij mediums en paragnosten kun jij terecht wanneer jij vragen hebt over jouw toekomst of antwoord wil op andere levensvragen. Zij zijn er om deze vragen te beantwoorden door middel van bijvoorbeeld een kaartlegging of helderziendheid. Wanneer je een afspraak maakt met een medium of paragnost weet je zeker dat je snel antwoord krijgt op al jouw vragen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een medium of paragnost kiest waar je jezelf prettig bij voelt. Wanneer je dit gevoel hebt zal de reading een stuk beter verlopen.

Hoe verloopt een reading door mediums en paragnosten

Een goede reading is namelijk niet alleen maar een antwoord op je vraag, maar geeft je ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen. Wat mensen niet weten is dat er heel veel verschillende soorten master mediums zijn. Zo is er bijvoorbeeld het helderziend medium, dit is iemand die beelden en visioenen krijgt over toekomstige gebeurtenissen of over mensen. Daarnaast is er ook het helderhorend medium, dit is iemand die stemmen hoort van overledenen of andere werelden.

Kwaliteitsmediums en paragnosten bij Qmediums

Als je op zoek bent naar een medium of paragnost kun je terecht bij QMediums. Wij hebben een ruim aanbod van mensen met verschillende specialiteiten, zodat je zeker weet dat er iemand is die bij jouw vragen past. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe fijn het is om eindelijk antwoord te krijgen op al jouw vragen!

Mediums en paragnosten

Wat zijn de specialiteiten van een medium/paragnost

Het is allereerst zo dat de mediums/paragnosten verschillen in de paranormale gaven waarover zij beschikken. Zo zijn er mensen die bijvoorbeeld heel helderziend zijn, anderen kunnen echt contact leggen met overledenen en weer anderen beschikken over een heel scala aan gaven. Je kunt dus bij iedereen terecht met een specifieke vraag, maar het is natuurlijk wel fijn om te weten waar iemand goed in is.

Wat is dan een allround medium

Een allround medium/paragnost is iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Een top medium kan bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Ook kan iemand helderziend en heldervoelend zijn. Op deze manier is het zo dat iemand jou op verschillende manieren kan helpen. Want iemand die heldervoelend/helderwetend is voelt niet alleen iets aan, maar weet ook dingen zonder enige echte verklaring.

Een allround medium is erg fijn, hierdoor is het namelijk zo dat er altijd wel iemand is die kan helpen met wat je nodig hebt. Mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over een specifieke situatie of persoon, dan is het fijn om met iemand te kunnen praten die deze situatie of persoon echt kan voelen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een goede reading krijgt.

Een allround medium/paragnost is dus iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Dit betekent dat deze persoon jou op verschillende manieren kan helpen.

Channelling door een medium

Door middel van channelling is het mogelijk om contact te leggen met overledenen. Channelling is een manier van communiceren waarbij het medium zichzelf helemaal openstelt voor de energie van de overledene. Hierdoor is het mogelijk om een duidelijke boodschap door te krijgen van de overledene. Channelling is dus één van de sterkste vormen van contact leggen.

Een medium in trance

Het kan ook zo zijn dat een medium tijdens een consult in trance gaat, dit is een diepere vorm van meditatie. Tijdens een trance is het medium niet langer bewust bezig met de wereld om zich heen. Hierdoor is er alle ruimte voor de energie van de overledene om door te komen. Een trance is dus een hele krachtige manier van contact leggen.

Wat is een reading

Een reading is een bijeenkomst waarbij je vragen kunt stellen aan het medium/de paragnost. Tijdens deze bijeenkomst zal het medium/de paragnost gebruik maken van zijn of haar gaven om de vragen te beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld door een kaartlegging te doen, maar ook wanneer het medium heldervoelend is zal hij of zij de vragen op die manier beantwoorden.

Een reading is erg fijn wanneer je snel antwoord wilt hebben op je vraag, maar het geeft ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen.

Hoe kan een medium/paragnost jou helpen

Het is zo dat tijdens een consult een medium/paragnost gebruikt maakt van verschillende technieken en ander gespecialiseerd is. Zo is het mogelijk dat iemand gespecialiseerd is in vragen over relaties, liefde werk en deze aan de hand van tarot kaarten beantwoord. Ook kun je mediums en paragnosten spreken die op het gebied van liefde/relatie jou kunnen adviseren. Een ander is een ervaren kaartlegster of kan juist healing op afstand uitvoeren. Soms is het ook zo dat iemand jouw toekomst kan voorspellen.

Een medium/paragnost kan je dus helpen op verschillende manieren, afhankelijk van zijn of haar specialiteit. Zo kun je bijvoorbeeld een reading vragen over liefde of werk, maar ook over je toekomst. Je kunt ook terecht bij een medium/paragnost wanneer je vragen hebt over een overledene of wanneer je contact wilt leggen met een overledene.

Hulp van een medium bij relatieproblemen

Ook bij problemen in jouw relatie/liefde is het mogelijk om in contact te komen met mediums en paragnosten van Qmediums. Zo kan iemand jou helpen met het oplossen van problemen in een relatie. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de andere persoon en hierdoor de emoties door te geven. Op deze manier krijgt de andere persoon inzicht in wat er aan de hand is en kan hij of zij hierop reageren. Dit is erg fijn, want zo kunnen problemen snel opgelost worden.

Een top medium van Qmediums kan helpen bij relatie problemen omdat zij wanneer ze heldervoelend zijn de emoties van de andere persoon kunnen voelen. Hierdoor weten ze precies wat er aan de hand is en kunnen ze jou hierin adviseren.

Een medium die contact maakt met engelen

Soms is het ook zo dat een medium contact kan maken met engelen. Dit zijn wezens die in een andere dimensie leven en die je kunnen helpen met allerlei verschillende dingen. Deze engelen kunnen bijvoorbeeld helpen met het verwerken van verlies, maar ook met andere problemen die je ervaart in je leven.

Met welke vragen kun je terecht bij mediums/paragnosten

Met alle levensvragen die jij hebt kun je bij een top medium terecht. Deze vragen kun je dan stellen aan een top medium die helderwetend en heldervoelend is, of juist helderziend/helderwetend of helderhorend. Vragen die jij kan stellen aan een spiritueel coach kunnen gaan over jouw persoonlijke ontwikkeling, een relatie, liefde, werk of andere zaken die jou bezig houden.

Vragen die je aan een paragnost/medium kan stellen zijn:

  • Kan je mij iets vertellen over mijn liefdesleven?
  • Ik heb problemen op het werk, kan je hier iets over zeggen?
  • Wat zie ik in de toekomst met betrekking tot mijn relatie?
  • Kan je iets zeggen over mijn familie?
  • Wat is mijn spirituele ontwikkeling?
  • Hoe kan ik beter contact maken met mijn gidsen?

Boek een reading bij Qmediums

Als je een reading of consult wilt boeken bij QMediums, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zullen je dan helpen om een afspraak in te plannen met het medium of de paragnost van jouw keuze.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium of paragnost is het belangrijk om even goed rond te kijken. Dit kan bijvoorbeeld door ervaringen van anderen te lezen of door een aantal mensen te spreken. Maar de Q van Qmediums staat voor de K van Kwaliteitsmediums.

Onze mediums en paragnosten staan de gehele dag door voor jou klaar, daarom kun jij op ieder gewenst moment contact opnemen met een medium/paragnost.

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.