Kwaliteit mediums voor een goed advies

Mediums en paragnosten

Bij mediums en paragnosten kun jij terecht wanneer jij vragen hebt over jouw toekomst of antwoord wil op andere levensvragen. Zij zijn er om deze vragen te beantwoorden door middel van bijvoorbeeld een kaartlegging of helderziendheid. Wanneer je een afspraak maakt met een medium of paragnost weet je zeker dat je snel antwoord krijgt op al jouw vragen.

Het is natuurlijk wel belangrijk dat je een medium of paragnost kiest waar je jezelf prettig bij voelt. Wanneer je dit gevoel hebt zal de reading een stuk beter verlopen.

Een goede reading is namelijk niet alleen maar een antwoord op je vraag, maar geeft je ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen. Wat mensen niet weten is dat er heel veel verschillende soorten master mediums zijn. Zo is er bijvoorbeeld het helderziend medium, dit is iemand die beelden en visioenen krijgt over toekomstige gebeurtenissen of over mensen. Daarnaast is er ook het helderhorend medium, dit is iemand die stemmen hoort van overledenen of andere werelden. Een ander soort medium is het zogenaamde channeller, dit is iemand die eigenlijk als een soort tussenpersoon fungeert tussen jou en een andere wereld. Je kunt bijvoorbeeld vragen stellen aan je overleden oma of opa, maar het kan ook zijn dat je contact wilt leggen met engelen of gidsen.

Als je op zoek bent naar een medium of paragnost kun je terecht bij QMediums. Wij hebben een ruim aanbod van mensen met verschillende specialiteiten, zodat je zeker weet dat er iemand is die bij jouw vragen past. Maak vandaag nog een afspraak en ervaar hoe fijn het is om eindelijk antwoord te krijgen op al jouw vragen!

Mediums en paragnosten

Wat zijn de specialiteiten van een medium/paragnost?

Het is allereerst zo dat de mediums/paragnosten verschillen in de paranormale gaven waarover zij beschikken. Zo zijn er mensen die bijvoorbeeld heel helderziend zijn, anderen kunnen echt contact leggen met overledenen en weer anderen beschikken over een heel scala aan gaven. Je kunt dus bij iedereen terecht met een specifieke vraag, maar het is natuurlijk wel fijn om te weten waar iemand goed in is.

Een aantal van de gaven die onze mediums/paragnosten bezitten zijn:

 • Heldervoelend
 • Helderwetend
 • Helderziend
 • Helderhorend

Helderziend, heldervoelend, helderwetend en helderhorend?

Dit zijn dus de gaven waarover een medium/paragnost kan beschikken. Een helderziende medium is iemand die beelden ziet en hierdoor informatie kan verkrijgen. Een helderziende medium kan hierdoor bijvoorbeeld aan de hand van een foto of een naam al snel iets over jou te vertellen. Een heldervoelend medium is iemand die voelt wat er speelt en hierdoor informatie kan verkrijgen.

Een heldervoelend medium is iemand die voelt wat een ander voelt, dit kan erg fijn zijn wanneer je bijvoorbeeld contact wilt leggen met een overleden dierbare. Een heldervoelend top medium kan hierdoor namelijk de emoties doorgeven die de overledene nog steeds voelt.

Een helderwetend medium is iemand die simpelweg weet wat er gaat gebeuren, hierdoor kan deze persoon je erg goed adviseren. Hierdoor is deze persoon erg geschikt wanneer je vragen hebt over een aankomende periode in je leven.

Tot slot is een helderhorend medium iemand die stemmen hoort van andere werelden of geesten, hierdoor kan deze persoon je ook erg goed helpen. Dit kan bijvoorbeeld met het contact leggen met een overledene, maar ook wanneer je vragen hebt over andere werelden of dimensies.

Er zijn natuurlijk nog veel meer gaven waarover onze mediums beschikken, deze gaven zijn echter de meest voorkomende.

Wat is dan een allround medium?

Een allround medium/paragnost is iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Een top medium kan bijvoorbeeld heldervoelend/helderwetend zijn. Ook kan iemand helderziend en heldervoelend zijn. Op deze manier is het zo dat iemand jou op verschillende manieren kan helpen. Want iemand die heldervoelend/helderwetend is voelt niet alleen iets aan, maar weet ook dingen zonder enige echte verklaring.

Een allround medium is erg fijn, hierdoor is het namelijk zo dat er altijd wel iemand is die kan helpen met wat je nodig hebt. Mocht je bijvoorbeeld vragen hebben over een specifieke situatie of persoon, dan is het fijn om met iemand te kunnen praten die deze situatie of persoon echt kan voelen. Hierdoor kun je er zeker van zijn dat je een goede reading krijgt.

Een allround medium/paragnost is dus iemand die beschikt over meerdere paranormale gaven. Dit betekent dat deze persoon jou op verschillende manieren kan helpen.

Channelling door een medium

Door middel van channelling is het mogelijk om contact te leggen met overledenen. Channelling is een manier van communiceren waarbij het medium zichzelf helemaal openstelt voor de energie van de overledene. Hierdoor is het mogelijk om een duidelijke boodschap door te krijgen van de overledene. Channelling is dus één van de sterkste vormen van contact leggen.

Een medium in trance

Het kan ook zo zijn dat een medium tijdens een consult in trance gaat, dit is een diepere vorm van meditatie. Tijdens een trance is het medium niet langer bewust bezig met de wereld om zich heen. Hierdoor is er alle ruimte voor de energie van de overledene om door te komen. Een trance is dus een hele krachtige manier van contact leggen.

Wat is een reading?

Een reading is een bijeenkomst waarbij je vragen kunt stellen aan het medium/de paragnost. Tijdens deze bijeenkomst zal het medium/de paragnost gebruik maken van zijn of haar gaven om de vragen te beantwoorden. Dit kan bijvoorbeeld door een kaartlegging te doen, maar ook wanneer het medium heldervoelend is zal hij of zij de vragen op die manier beantwoorden.

Een reading is erg fijn wanneer je snel antwoord wilt hebben op je vraag, maar het geeft ook inzicht in de situatie waarin je verkeert. Zo kun je beter begrijpen waarom bepaalde dingen gebeuren en wat je eraan kunt doen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat je niet alleen staat in je situatie en dat er iemand is die je kan helpen.

Hoe kan een medium/paragnost jou helpen?

Het is zo dat tijdens een consult een medium/paragnost gebruikt maakt van verschillende technieken en ander gespecialiseerd is. Zo is het mogelijk dat iemand gespecialiseerd is in vragen over relaties, liefde werk en deze aan de hand van tarot kaarten beantwoord. Ook kan je een medium/paragnoste spreken die op het gebied van liefde/relatie jou kan adviseren. Een ander is een ervaren kaartlegster of kan juist healing op afstand uitvoeren. Soms is het ook zo dat iemand jouw toekomst kan voorspellen.

Een medium/paragnost kan je dus helpen op verschillende manieren, afhankelijk van zijn of haar specialiteit. Zo kun je bijvoorbeeld een reading vragen over liefde of werk, maar ook over je toekomst. Je kunt ook terecht bij een medium/paragnost wanneer je vragen hebt over een overledene of wanneer je contact wilt leggen met een overledene.

Hulp van een medium bij relatieproblemen

Ook bij problemen in jouw relatie/liefde is het mogelijk om in contact te komen met een top medium. Zo kan iemand jou helpen met het oplossen van problemen in een relatie. Dit doet hij of zij door contact te leggen met de andere persoon en hierdoor de emoties door te geven. Op deze manier krijgt de andere persoon inzicht in wat er aan de hand is en kan hij of zij hierop reageren. Dit is erg fijn, want zo kunnen problemen snel opgelost worden.

Een top medium kan helpen bij relatie problemen omdat zij wanneer ze heldervoelend zijn de emoties van de andere persoon kunnen voelen. Hierdoor weten ze precies wat er aan de hand is en kunnen ze jou hierin adviseren.

Een relatie coach

Een relatie coach is iemand die je helpt bij het oplossen van problemen in een relatie. Dit doet hij of zij door middel van gesprekken en adviezen. Een relatie coach is erg fijn, want zo krijg je inzicht in de problemen en leer je hoe je deze kunt oplossen. Daarnaast is het ook fijn om te weten dat er iemand is die je kan helpen met jouw problemen.

Ook kan een top medium op het gebied van relatie/liefde een luisterend oor bieden. Een luisterend oor van een top medium is erg fijn, dit komt omdat zij vanaf een ander perspectief naar de situatie kijken en jou hierdoor beter kunnen adviseren.

Een medium die contact met overledenen maakt

Soms is een top medium ook in staat om contact met overledenen te maken, in dit geval zal het medium een boodschap overbrengen vanuit het rijk der geesten. Dit kan erg fijn zijn wanneer je iemand mist of wanneer je vragen hebt aan iemand die is overleden.

Het contact met overledenen kan ook helpen bij het verwerken van verlies. Wanneer je iemand verliest dan is het fijn om te weten dat je nog steeds contact kunt maken met die persoon, ook al is hij of zij er niet meer fysiek.

Een medium die contact maakt met engelen

soms is het ook zo dat een medium contact kan maken met engelen. Dit zijn wezens die in een andere dimensie leven en die je kunnen helpen met allerlei verschillende dingen. Deze engelen kunnen bijvoorbeeld helpen met het verwerken van verlies, maar ook met andere problemen die je ervaart in je leven.

Wat is een fotoreading?

Een fotoreading kan worden uitgevoerd door een paragnost/medium, bij een fotoreading zal een paragnost/medium informatie doorgeven die hij of zij opvangt vanuit de foto. Dit kan erg interessant zijn wanneer je meer wilt weten over een bepaalde situatie of persoon. Ook is het mogelijk dat er inzicht wordt gegeven in de toekomst door middel van een fotoreading.

Een fotoreading is dus een reading waarbij gebruik wordt gemaakt van een foto. Dit kan erg interessant zijn wanneer je meer wilt weten over een bepaalde situatie of persoon.

Healing door een medium en paragnost

Healing door een medium/paragnost kan op verschillende manieren worden uitgevoerd. Zo kun je in contact komen met een Reiki Master, dan wel een medium die gespecialiseerd is in het geven van healing. Healing door een medium of paragnost is erg fijn, hierdoor kun je namelijk snel verlichting voelen van je klachten.

Een Reiki master is iemand die gespecialiseerd is in het geven van healing. Tijdens een behandeling zal de Reiki master gebruik maken van verschillende technieken om jou te helpen. Zo kan hij of zij bijvoorbeeld energie sturen naar de plek waar je pijn voelt of naar een plek waar je last van hebt. Dit kan erg fijn zijn, want hierdoor kun je snel verlichting voelen van je klachten.

Een medium die gespecialiseerd is in het healen van chakra’s zal tijdens een reading of consult de chakra’s van jouw lichaam bekijken. Vervolgens zal hij of zij energie sturen naar de chakra’s die niet in balans zijn. Dit is erg fijn, want hierdoor kun je snel weer in balans komen.

Een kaartlegging door een medium kaartlegster

Ook kun je met een medium kaartlegster een consult starten bij QMediums. Een paragnost kaartlegster kan namelijk verschillende soorten kaarten leggen. Zo zijn er tarotkaarten, maar ook andere soorten orakelkaarten. Een paragnost kaartlegster zal tijdens een consult de kaarten leggen en hieruit informatie opvragen.

Een tarotkaartlegging is erg interessant, want hierdoor kun je meer te weten komen over een bepaalde situatie in je leven. Ook is het mogelijk om inzicht te krijgen in de toekomst door middel van een tarotkaartlegging. Een tarotkaartlegging is dus een legging waarbij gebruik wordt gemaakt van tarotkaarten.

Lenormand kaarten kunnen ook gebruikt worden door een ervaren kaartlegster, deze kaarten kunnen erg inzicht geven in een bepaalde situatie. Ook kun je door middel van een Lenormand kaartlegging inzicht krijgen in de toekomst.

Tarot/lenormand kaarten kunnen dus erg interessant zijn, want hierdoor kun je meer te weten komen over een bepaalde situatie in je leven.

Met welke vragen kun je terecht bij mediums/paragnosten

Met alle levensvragen die jij hebt kun je bij een top medium terecht. Deze vragen kun je dan stellen aan een top medium die helderwetend en heldervoelend is, of juist helderziend/helderwetend of helderhorend. Vragen die jij kan stellen aan een spiritueel coach kunnen gaan over jouw persoonlijke ontwikkeling, een relatie, liefde, werk of andere zaken die jou bezig houden.

Vragen die je aan een paragnost/medium kan stellen zijn:

 • Kan je mij iets vertellen over mijn liefdesleven?
 • Ik heb problemen op het werk, kan je hier iets over zeggen?
 • Wat zie ik in de toekomst met betrekking tot mijn relatie?
 • Kan je iets zeggen over mijn familie?
 • Wat is mijn spirituele ontwikkeling?
 • Hoe kan ik beter contact maken met mijn gidsen?

Als je een reading of consult wilt boeken bij QMediums, kun je contact opnemen met een van onze medewerkers. Wij zullen je dan helpen om een afspraak in te plannen met het medium of de paragnost van jouw keuze.

Hoe bereid je je het beste voor op een consult met een medium/paragnost?

Wanneer jij graag een consult zou willen met een van onze mediums dan is het verstandig om je eerst even rustig voor te bereiden. Een consult duurt meestal ongeveer een uur en in die tijd is het belangrijk dat jij je zo goed mogelijk concentreert op de vragen die jij wilt laten beantwoorden. Het is dan ook aan te raden om eerst even op papier uit te werken welke vragen precies belangrijk zijn voor jou en deze bij je te hebben tijdens het consult. Op deze manier ben je er zeker van dat je niets vergeet en dat jij alle antwoorden krijgt op al jouw vragen.

Wanneer het consult is gestart dan is het belangrijk dat je openstaat voor alle antwoorden die je krijgt. Wij begrijpen dat het soms moeilijk is om iets te accepteren wat je niet wilt horen, maar het is wel belangrijk dat je de boodschap aanneemt en er verder mee gaat. Wij zijn er tenslotte om jou te helpen en niet om je pijn te doen.

Als je de boodschap hebt aangenomen dan is het tijd om het consult af te sluiten. Wij adviseren je om even rustig te gaan zitten en alles wat je hebt gehoord of gezien te verwerken. Wanneer je dit hebt gedaan kun je er rustig over nadenken en bepalen wat jij er mee gaat doen.

Wanneer je nog vragen hebt of iets niet begrijpt dan kun je altijd contact met ons opnemen en dan helpen wij je graag verder. Wij zijn er immers om jou te helpen en niet om je in de war te brengen. Wij hopen dat je een fijne ervaring hebt gehad en dat je met een positief gevoel het consult afsluit.

Hoe vind je een betrouwbaar medium?

Online zijn er vele verschillende consulenten die voor jou klaar staan om jouw vragen te beantwoorden, maar hoe vind je nu een betrouwbaar medium? Wij hebben hieronder een aantal tips opgeschreven waarmee je een goede keuze kunt maken.

 • Kijk of de persoon gecertificeerd is: dit is vaak een goede indicatie dat de persoon serieus is en weet wat hij/zij doet.
 • Kijk of er recensies zijn: lees de recensies van andere mensen die eerder een consult hebben gehad met de betreffende persoon. Dit kan je een goed beeld geven of de persoon betrouwbaar is en of hij/zij jou wel echt kan helpen.
 • Neem contact op met de persoon: neem contact op met de persoon voordat je een afspraak maakt en stel wat vragen. Op deze manier kun je een eerste indruk krijgen en besluiten of de persoon geschikt is om jouw vragen te beantwoorden.
 • Zorg er voor dat jij zelf een goed gevoel hebt bij een medium met wie jij een consult wil starten. Jouw eigen onderbuik gevoel is belangrijk om naar te luisteren wanneer je een consult wil starten.

Wanneer je op zoek bent naar een betrouwbaar medium of paragnost is het belangrijk om even goed rond te kijken. Dit kan bijvoorbeeld door ervaringen van anderen te lezen of door een aantal mensen te spreken.

Hoe kun je een consult starten met een medium/paragnoste?

Er zijn verschillende manieren waarop je contact kan opnemen met een zuiver medium. De eerste manier is om telefonisch een consult te starten voor antwoorden en inzichten. Iedere coach heeft een eigen ‘box’ nummer (box 10, box 13, box 23, box 31) naar dit nummer bel je dan. Voor de telefonische gesprekken met een medium/paragnost is het belangrijk dat je online credits aanschaft. Met deze credits kun jij een consult betalen. Vanuit Belgie kost het bellen 150 cpm, in Nederland 90 cpm.

Voor een fotoreading is het ook mogelijk om contact op te nemen met een medium/paragnost via de e-mail. Binnen enkele dagen ontvang je de antwoorden van een door jou gekozen ervaren medium. Daarnaast is het ook mogelijk om een chat te starten met een medium/paragnost. Ook op deze manier kun je in contact komen met een spiritueel coach met jarenlange ervaring. Op deze manier krijg jij ook antwoord op de vragen die jij hebt. Wanneer jij chat of via de e-mail contact hebt met een medium/paragnost, dan heb jij het antwoord op alle vragen nog weer eens terug kan lezen.

Onze consulenten staan de gehele dag door voor jou klaar, daarom kun jij op ieder gewenst moment contact opnemen met een medium/paragnost.

Victoria
Victoria
 
Boxnummer: 000361
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.
 Hope
Hope
 
Boxnummer: 000471
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mijn naam is Hope Ik ben een krachtig, spiritueel, heldervoelend en ziend medium die werkt met de leormandkaarten indien gewenst. Gespecialiseerd op liefde/relatie, werk, tweelingzielen connectie en het  weghalen van blokkades.
Angelique
Angelique
  
Boxnummer: 000303
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.
Relationship Expert
Relationship Expert
 
Boxnummer: 000242
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
I enjoy reading about love, relationships, soul mates, living partners, cheating and affairs. I will help you with my spiritual and psychic abilities to guide and be in the divine kingdom to help you find the way your current life situations, obstacles, and challenges.
Angel Mary
Angel Mary
 
Boxnummer: 000220
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ingrid
Ingrid
  
Boxnummer: 000277
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Ingrid
Valentino
Valentino
  
Boxnummer: 000329
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.
Delayha Nyari
Delayha Nyari
  
Boxnummer: 000241
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Clarisa
Clarisa
 
Boxnummer: 000193
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.
Casandra
Casandra
 
Boxnummer: 000192
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Met behulp van mijn gidsen en de kaarten help ik jou graag op je zoektocht naar inzichten.
Merel
Merel
  
Boxnummer: 000291
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.
Henk Jan
Henk Jan
   
Boxnummer: 000302
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Jarenlange ervaring als spiritueel coach & Medium. Verhelderende consulten, inspirerend en altijd met de liefdevolle insteek om het beste resultaat voor jou te behalen.
Medium Arlette
Medium Arlette
 
Boxnummer: 000161
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Yvonne
Yvonne
  
Boxnummer: 000292
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.
Natasja
Natasja
 
Boxnummer: 000251
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.
Quin
Quin
  
Boxnummer: 000321
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren help ik mensen verder in het nemen van hindernissen die zich voordoen op hun levensweg. Buiten mijn gaven gebruik ik als belangrijkste tool de Lenormandkaarten
Super Psychic
Super Psychic
 
Boxnummer: 000243
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Love Guidance,Psychic Medium & Healing, Dating.. Deception, Marriage Special over POi. Career Rewind your Love Break Up  Love Relationship  Finance  Spiritual Readings  Soulmate  Cheating  Predictions.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
 
Boxnummer: 000173
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Willem
Willem
 
Boxnummer: 000207
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angel
Angel
 
Boxnummer: 000140
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Manuela
Manuela
  
Boxnummer: 000530
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Manuela al 20 jaar werkzaam als paragnost en medium.
Lou
Lou
  
Boxnummer: 000247
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.
Medium Layla (2)
Medium Layla (2)
    
Boxnummer: 000182
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderwetend en voelend medium en kaartlegster ik ben al 40 jaar passioneel bezig met de Tarot en alle andere onderwerpen die tot het paranormale behoren ;contact met overledenen krijg ik eerder spontaan ik kan niet garanderen dat het altijd kan. Op gebied van soulmate connecties kan ik u veel vertellen en ik kan u helpen uw geluk te vinden in een soms chaotisch bestaan U krijgt veel advies en inzichten vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de webcam chat is ook  mogelijk.Ik  doe dit werk zo duidelijk en concreet mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is natuurlijk ook nog belangrijk ..of die dingen gaan gebeuren of niet als men enkel afwacht dan kan alles langer duren ,daarom is het advies zo belangrijk die u erbij krijgt ,als je verandering wilt dan moet je soms zelf veranderen en uw keuzes aanpassen .Vooral hoe we denken is zeer belangrijk ,onze gedachten hebben krachten! Positief blijven is de boodschap en blijf in u zelf geloven! Universele liefde en licht wens ik u toe ,tot op de chat?
Amrita
Amrita
 
Boxnummer: 000340
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Truthful Insights
Truthful Insights
 
Boxnummer: 000244
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
looking for real love reading? Or are you facing problems in your relationship or have doubts about your partner? Are you looking for very senior and beneficial advice & reading from an experienced person?
Spiritueel coach Sky
Spiritueel coach Sky
 
Boxnummer: 000181
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen
Baya
Baya
  
Boxnummer: 000322
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Al vele jaren een topper op de bellijn. Helderziende waarnemingen, duidingen en toekomstvoorspellingen. Astrologische prognoses. Lenormandkaarten lezen tot in detail
Paragnost Marco
Paragnost Marco
 
Boxnummer: 000199
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     
Paragnost en Healer Kim
Paragnost en Healer Kim
  
Boxnummer: 000248
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
*Intuïtief Tarot Card Reader* World News Updates (shift/5D/ascentie)/Liefde, Werk, Levensdoel, Toekomst.
Medium Angie
Medium Angie
 
Boxnummer: 000178
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.
Mandy
Mandy
  
Boxnummer: 000218
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo, Mandy hier. Ik heb al van jongs af aan contact met het spirituele. Hier heb ik lang niks mee gedaan. Nadat ik zelf reiki kreeg. Daarna ben ik me open gaan stellen en er mee aan de slag gegaan. Ik heb me verdiept in kaart leggen en pendelen. Mensen aanvoelen kan ik erg goed. En dieren ook. Ik hoop dat ik jullie een beetje inzicht kan en mag geven. Tot snel, Liefs, Indy
Linda
Linda
 
Boxnummer: 000306
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
 Ik begeleid jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Zit jij met vragen over, liefde, werk, narcisme, verslaving of heb jij behoefte aan een luisterend oor? Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek. Ik stem af op jouw energie. Daarnaast gebruik ik Engelen kaarten, hierdoor krijg ik meer boodschappen door die ik met jou zal bespreken.
Cassandra
Cassandra
   
Boxnummer: 000172
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Jo An
Jo An
 
Boxnummer: 000176
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Cher
Cher
  
Boxnummer: 000286
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.
Christel
Christel
  
Boxnummer: 000150
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Medium Florance
Medium Florance
 
Boxnummer: 000228
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Hallo ik ben Medium Florance, Wat super fijn om je hier te mogen begroeten. Als paragnost (helderziend- en heldervoelend medium) doe ik ook winti gebeden en toekomstvoorspellingen voor je. Ik ben zeer accuraat en specifiek op het vlak van liefdes- en sociale relaties, werk, studie, gezondheid en alle overige kwesties die jouw huidige en toekomstige leven bepalen. Naast wat ik rechtstreeks doorkrijg (onder meer in beelden), maak Ik ook gebruik van kaarten ter ondersteuning van mijn buitenzintuiglijke waarnemingen, waardoor ik een samenhangender beeld krijg van de vraag en het antwoord. Maar ik ben ook gewoon een hele goede en vooral gezellige gesprekspartner! Ik heb zelf ook het een en ander meegemaakt en kan gewoon heel goed luisteren, maar vooral horen. Tot snel aan de chat of bel;) Groetjes, Florance
Ben Ben
Ben Ben
 
Boxnummer: 000227
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
   
Boxnummer: 000238
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Test Box
Test Box
 
Boxnummer: 000203
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Marshmallow soufflé chupa chups bear claw danish wafer. Pudding cake cupcake croissant cheesecake donut dragée. Cake brownie pudding dragée apple pie. Candy chocolate tiramisu cupcake danish bear claw. Chocolate jujubes brownie muffin pastry cake chupa chups. Marzipan sugar plum sesame snaps pudding powder marshmallow. Macaroon powder caramels powder cake chupa chups brownie candy sesame snaps. Tootsie roll chocolate cake fruitcake jelly beans marshmallow croissant topping sesame snaps jelly beans. Chocolate chocolate cake chupa chups gingerbread cake gummies croissant toffee. Dessert cake macaroon sugar plum jujubes. Liquorice jelly beans gummies icing shortbread cake pie sweet roll. Topping sugar plum dessert lemon drops jelly beans muffin lemon drops dessert jelly-o.