Paragnost Eddie & Consulenten

Paragnost Eddie & Consulenten, een begrip in para land. Vaak aan de hand van je stem kunnen de consulenten van Paragnost Eddie al heel veel zeggen. Over het verleden het heden en de toekomst. Wil jij graag weten wat jouw stem over jou zegt?

Bij paragnost Eddie & consulenten zijn ook vocologen en kan op basis van jouw stem, toonhoogte, klank, vibratie, dialect en andere kenmerken, niet alleen bepalen wat jouw gevoel is, maar kan hier nog meer uithalen. Je kan het vergelijken met een handlezing, maar dan met de stemband.

Erkend medium Eddie is ook bekend als paragnost Eddie en is onder andere een helder voelend-, heldervoelend medium, spiritueel coach of relatie coach. Hij heeft een bijzondere gave en maakt gebruik van Lenormand kaarten voor kaart leggingen.

Specialisaties van een kaartlegster

  • Toekomst gerichte vragen
  • Liefde
  • Hulp bij narcistische relaties
  • Financiën
  • Levensloop

Wat is een medium

Een medium heeft vaak in zijn/haar leven een zwaar pad afgelegd betreft eigen levenslessen. De ziel is zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Een derde oog wordt ontwikkeld en er worden helderziende en heldervoelende gaven ontstaan om een reading te geven.

Een erkend medium kan in een reading met bijvoorbeeld een fotoreading in contact komen met overleden dierbaren of engelen en boodschappen overbrengen naar jou als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch zoals gevoelens, woorden, zinnen of beelden wat de top paragnosten binnen krijgen.

Wat is een reading

Reading is een verzamelnaam voor verschillende activiteiten, waarbij paragnost(e) contact probeert te maken met het andere sentience. Zoals het contact maken met de dierbaren overledenen, met engelen of met gidsen.

Men kan contact maken via verschillende wegen zoals het gebruik van tarotkaarten, lenormand kaarten, pendelen, helderziendheid of heldervoelendheid. Hierdoor kunnen verschillende reading technieken tot stand komen.

Wanneer kies je voor een reading?

Je kunt voor alles bij een reading terecht. Van een algemeen advies tot specifieke vragen over liefde, werk of geld. Een reading is er voor iedereen!

Zoek je bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen

  • Word ik ooit gelukkig in de liefde?
  • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?
  • Vind ik een baan die bij me past?
  • Wat gaat er gebeuren in mijn toekomst?

Kamp je met relatieproblemen Paragnost Eddie & Consulenten staan voor je klaar

Relatie problemen kan je leven flink verstoren. Je kunt niet slapen, eetlust verminderen en je concentratie gaat achteruit. Het is belangrijk om hier wat aan te doen, zodat het niet alleen maar erger wordt.

Een reading kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met je overleden partner, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Kaartleggingen

Kaart leggingen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn speciale liefdesleggingen, maar ook leggingen die je helpen om meer inzicht te krijgen in je werk of je toekomst. Een reading met kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Kaart leggingen worden gedaan met Lenormand kaarten of tarot kaarten.

Paragnost Eddie & Consulenten Lenormand kaarten

Een reading met de Lenormand kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in relatie problemen. Deze kaarten geven namelijk veel informatie over liefde en relaties. Lenormand kaarten kunnen ook helpen bij persoonlijke blokkades. Als je in gesprek gaat met de kaartlegster zal zij er alles aan doen om het een prettig gesprek van te maken.

Tarotkaarten gelegd door paragnost Eddie & Consulenten

Een consult met de tarot kaarten is een goede manier om meer inzicht te krijgen in werk en toekomst. Tarot kaarten geven namelijk veel informatie over veranderingen en keuzes die je moet maken.

Tevens leg een kaartlegster medium tarot kaarten om levensvragen te beantwoorden. Het medium heeft zelf ook het nodige levenservaring en kan al jouw vraagstukken in vertrouwen stellen.

Huizen reinigen door paragnost Eddie & Conculenten

Heb je het idee dat er paranormale activiteiten plaatsvinden in jouw huis? Vaak kan een medium jouw huis energetisch reinigen en kan met zijn of haar mediumschap ervoor zorgen dat jouw huis weer schoon is. Op dat moment komt een ervaringsdeskundige gespecialiseerd in reinigingen om het huis te reinigen .

Soul healing door paragnost Eddie & Consulenten

Een krachtig soul healer geeft een intense healing en massage geïnspireerd op de sjamanistische soul retrieval om zielsverlies te herstellen. Dit is een zeer bijzondere ervaring en kan diepgewortelde beperkingen herstellen. Door vele gebeurtenissen in het verleden kan er vele vormen van zielsverlies optreden

Je raakt een stukje van jezelf kwijt. Dit kunnen wij voelen als niet compleet voelen. Soul healing is een mooie manier van diep gewortelde problemen aan te pakken en voor je persoonlijke ontwikkeling. De healer kan hierbij helpen.

Helderruikend, helderhorend, heldervoelend of helderwetend medium

Een helderhorend medium, heldervoelend of helderwetend medium kan een beter inzicht geven in bepaalde situaties. Dit komt omdat zij met hun helderheid meer informatie ontvangen dan een normaal medium.

Een helderruikend medium ruikt bijvoorbeeld geuren die anderen niet ruiken, een helderhorend medium hoort stemmen of muziek die anderen niet horen en een heldervoelend medium voelt aanranding of aanrakingen die anderen niet voelen. Een helderwetend medium heeft overal inzicht in, dus ook in situaties waar andere mensen geen inzicht hebben. Dit kan duidelijk bijstaan in een verwerkingsproces

Een reading door Paragnost Eddie & Consulenten is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Een reading met een medium kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met overledenen, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Medium Olivia
Beschikbaar
Medium Olivia
Box: 13
 
   Helderwetend & intuitief Medium narcisme & trauma expert (o.a.Toxische relaties) Coach en kaartlegster(Lenormand) zuiver antwoord

Paragnost Eva
Beschikbaar
Paragnost Eva
Box: 24
 
Paragnoste, mijn werk doe ik van hart tot hart. Ik heb veel ervaring al sinds mijn vroege jeugd. Ik ben spiritueel aangelegd en doe diverse soorten kaartleggingen op ieder vlak.

Medium Marion
Beschikbaar
Medium Marion
Box: 29
   
 Medium/paragnost. Omdat ik geboren ben met een bijzondere gave, kan ik u duidelijk bijstaan in uw vraagstukken ......

Medium Layla (2)
Beschikbaar
Medium Layla (2)
Box: 37
    
Helderwetend en voelend medium en Tarotkaartlegster ,Soulmate en relatiecoaching  ;Objektief advies en inzicht vanuit de akasha kroniek of het collectieve onderbewuste , live via de chat is ook  mogelijk;Ik  doe dit werk zo authentisch mogelijk  ,ik zeg alles wat ik zie en uw eigen vrij wil en actie is ook nog belangrijk ..

Lies
Beschikbaar
Lies
Box: 39
 
Welkom, heldervoelend, wetend medium: transformaties, relaties > gelijk waardigheid en bron her-inneringen, de weg naar binnen.

Medium Diana
Beschikbaar
Medium Diana
Box: 50
 
Hallo lieve mensen  Ik ben Diana geboren met velen gaven ik ben medium paragnoste en kaartlegster sta ook in contact met mijn gidsen

Medium Carine
Beschikbaar
Medium Carine
Box: 56
 
coacing oplossingsgericht relatie deskundige helder wetend

Spiritueel coach Sky
Ingesprek
Spiritueel coach Sky
Box: 36
 
Ik ben gespecialiseerd: Narcistische relaties, Zielsconnecties, Transformatieprocessen, Persoonlijke blokkades, Kaartleggen, Pendelen

Leontine
Ingesprek
Leontine
Box: 18
 
Alle vragen zijn belangrijk, helderziend en helderwetend medium, contact met overledenen,vragen over magie, kaarsenmagie, tweelingzielen

Paragnost Marco
Ingesprek
Paragnost Marco
Box: 61
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Spiritueel coach. Narcisme, Blokkades, Angst en stress, psychische problemen. Afstemmen op deze tijd    

Evees
Offline
Evees
Box: 03
 
Medium, Helderwetend, Ingevingen, Kaartleggingen Belconsulten, emailconsulten

Medium Layla
Offline
Medium Layla
Box: 05
 
Zit je met een probleem heb je een vraag waarbij je inzichten nodig hebt dan help ik je graag met mijn winty s (gidsen)surinaamsezigeunerwaarzegkaarten en de tarotkaarten en de pendel kan ik je duidelinkheid gevenoverhetveleden en het heden

Medium Kitty
Offline
Medium Kitty
Box: 06
 
Als ervaren Medium en Spiritueel Coach, help ik je met mijn heldervoelendheid, helderziendheid, Engelen-, Tarot- of Lenormand Kaartleggingen jóuw weg te vinden. 

Medium Laura
Offline
Medium Laura
Box: 07
 
Medium, Ik leg al meer dan 40 jaar de tarotkaarten en toen ik in de jaren tachtig ging magnetiseren specialiseerde ik mij vervolgens ook in Reiki.

Paragnost Bernadette
Offline
Paragnost Bernadette
Box: 08
 
Niet aangeleerd maar aangeboren. Hierdoor help ik je inzichten te krijgen waar je problemen en blokkades liggen. Waardoor je verder kunt in je leven om je doelen en wensen te bereiken.

Medium Arlette
Offline
Medium Arlette
Box: 10
 
Spiritueel Coach, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren en in te voelen, geef ik je graag inzicht en advies op al je levensvragen. 

Oryn
Offline
Oryn
Box: 12
 
Ik ben geboren met een bijzondere gave, waar ik zeer dankbaar voor ben, ik kan u bijstaan in AL uw vraagstukken. Mijn gaven zijn; helderhorend, helderwetend en helderziend. Via mijn energie kom ik volledig in contact met uw energie en de mensen om u heen. Dit noemt men channelen. Met mijn pendel en kaarten kan ik u helpen bij het vinden van juiste antwoorden.

Medium Maria
Offline
Medium Maria
Box: 14
 
Medium, Heldenvoelend, helderziend, helderhorend. Geeft inzicht in zaken, relatie en al dat je bezig houd,op afstand  blokkades  weg halen  foto lezen. eigen praktijk massage. 

Medium Daniël
Offline
Medium Daniël
Box: 15
 
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 

Medium Margret
Offline
Medium Margret
Box: 16
 
Gespecialiseerd in ZielsLiefde ~ Medium, Kaartlegster en Sjamaan. Tweelingzielen ~ Spiritueel en Kundalini advies, dieren, totemdieren ~ Karma. de wet van aantrekking en loslaten.. U kunt voor meerdere thema's bij mij terecht. Ik helpt u graag duidelijkheid te vinden in uw vragen. Ik ben op dinsdagavond half 9, met mn Kaarten online, bij Facebook Paragnosten Chat. Liefs margret  

Valantino
Offline
Valantino
Box: 17
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Medium Regina
Offline
Medium Regina
Box: 19
 
Medium, healer voor ziels-gesprekken

Anita
Offline
Anita
Box: 20
 
Ik ben helderziend en nummeroloog leg contact met overledenen. Ook lenormandkaartlegging

Paragnost Thea
Offline
Paragnost Thea
Box: 22
   
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!

Paragnost Marie
Offline
Paragnost Marie
Box: 23
 
Ik ben Marie ben helder voelend en helderhorend en door contact met mijn gidsen krijg ik al een beeld en dingen door van een bepaalde situatie, heb een heel sterke intuïtie.  Ik doe ook per maandlegging en jaarlegging 2024. Ik kan voor je pendelen, invoelen,Lenormand- Engelen- en inzichtkaarten voor je leggen. Ook voor verleden - heden en toekomst. Heb een luisterend oor en samen komen we er wel uit.

Elise
Offline
Elise
Box: 25
 
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.

Cleopatra
Offline
Cleopatra
Box: 26
   
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel.

Katja Charlotte
Offline
Katja Charlotte
Box: 31
  
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart

Medium Angie
Offline
Medium Angie
Box: 32
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.

Linda
Offline
Linda
Box: 33
 
  Als spiritueel Coach begeleid ik jou graag met al je vragen op jouw levenspad. Liefde, werk, narcisme, tweelingzielen of een luisterend oor. Ben jij op zoek naar meer positieve motivatie?  Dan ben jij bij mij op de juiste plek.  Na een gesprek met mij heb jij meer inzichten en tools gekregen zodat jij weer met een frisse blik door het leven kan!

MariaLouise
Offline
MariaLouise
Box: 35
 
Complexe relaties/situaties • Helder voelend • Intuïtief Coach • HSP • Transformatieproces • Spirituele ontwikkeling

Medium Amy
Offline
Medium Amy
Box: 42
 
'To the point'  Helderwetend-heldervoelend.  Eerlijk en oprecht consult. Healing op afstand.

Medium Rosali
Offline
Medium Rosali
Box: 43
 
Foto Racool.com Ik ben een verbinder. Mijn gidsen ( waaronder Rosali ) zoeken contact met die van u om zo zuiver antwoord te kunnen geven op uw vragen.

Medium Corina
Offline
Medium Corina
Box: 46
 
Mediumschap, helder voelende, wetende, ziende, horende waarnemingen. Al  30  jaar een eigen praktijk: Oosterse massage techniek .....

Albert
Offline
Albert
Box: 04
   
Top Medium Albert. Helderziend Magnetiseur en Hypnotherapeut, leraar en examiner Hypnose. Als kind heb ik mijn heldeziende gave meegekregen. Toen al kreeg ik via mijn gids, zuivere informatie door, met precieze juistheid over mensen en situaties om mij heen. Als kind denk je nog dat iedereen deze gave heeft, maar dit is zo omdat het voor  jou heel normaal is, maar in mijn pubertijd merkte ik dat dit niet zo was. Op mijn 17e kwam ik mijn leermeeester tegen, ook een helderziend magnetiseur van hem heb ik een leerschool van bijna 30 jaar mogen ontvangen in het spirituele. Heel veel lessen in o.a esoterie, magnetisme, polariteit, rebirthing, de kabala en ga zo maar door heb ik onder de knie gekregen en ben ik meester over geworden. Toch blijf ik liever de leerling en meester in 1, omdat er altijd een verder is, om je bewust van te worden. Een aantal jaar geleden ben ik me gaan interesseren voor hypnose zoals de oude wijzen in Egypte dit deden.  Nu ben ik tevens gediplomeerd Master Hypnotherapeut, met diverse specialisaties, waaronder virtual maagband, stoppen met roken,kinderhypnose, blokkades oplossen ect ,samen met de clienten de wortel van het probleem eruit halen, dus niet snoeien zoals in de meeste tuintjes gebeurt. Het tuintje van je hart... Heeft u vragen over tweelingzielen, liefde, werk/ carrière financiën, verhuizen of heeft u een andere levensvraag? Stel ze gerust ik heb vaak alleen een naam of een vraag van u nodig.  Ook benieuwd naar wat het nieuwe jaar voor u in petto heeft? U bent van harte welkom voor een jaarlegging Uw feedback omtrent de kwaliteit van het consult is erg belangrijk, ik stel het erg op prijs om uw review te mogen ontvangen omdat uw ervaring hierover helderheid geeft. Alvast bedankt.

Spiritueel Coach Clarisa
Offline
Spiritueel Coach Clarisa
Box: 53
  
Medium, Liefdes&Relatieproblemen. Persoonlijke blokkades oplossen. Persoonlijke groei. Helderziend- en wetend. Lenormandkaarten. Vragen pendelen. Stress. Burn out.

Medium Mo
Offline
Medium Mo
Box: 55
 
Hallo ik ben Monique, Met mijn hoog gevoeligheid, intuïtie, heldervoelendheid ben ik me al van kleins af aan bewust van het feit dat er meer is tussen hemel en aarde. Met een behoorlijke rugzak aan ervaring en diverse jarenlange studies naast mijn werk begon ik mijn praktijk om mensen te coachen en te begeleiden . Dit met succes . Het is inmiddels mijn levens missie . Ik kan ter verduidelijking de lenormandkaarten kaarten leggen en ook werk ik met de numerologie. Ik ben gespecialiseerd in werken met de Ankh kosmische schijven en pendel.

Medium Jeanette
Offline
Medium Jeanette
Box: 58
  
Gespecialiseerd in relaties en complexe situaties. Erkend Medium. Bekend van TV. Eerlijk en direct.

Medium Bhartie
Offline
Medium Bhartie
Box: 62
 
Alles over liefde en relatievragen.  Ook andere vragen zijn welkom. 

Michael
Offline
Michael
Box: 65
 
Medium, paragnost met veel ervaring Engelen, zielen. Voor verleden, heden en toekomst!

Paragnost Martie
Offline
Paragnost Martie
Box: 67
    
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend,  en helderwetend maak ook contact met overledenen lees foto's,en doe reading kaartlegging en coaching en werk zeker met de gitse boven en mijn eigen gidsen

Klanten Service Box
Offline
Klanten Service Box
Box: 70
  
Candy chocolate lollipop sesame snaps marshmallow sesame snaps macaroon oat cake lollipop. Jelly-o shortbread jelly-o icing liquorice pudding chocolate bar sugar plum chocolate. Pie oat cake cupcake candy biscuit.

Paragnost Lis
Offline
Paragnost Lis
Box: 52
 
Paragnost/ helderziend. gespecialiseerd in relatie problemen, coaching, kaartreading met de Lenormand kaarten en de Psychic Tarot. Advies op voeding.