Paragnost Eddie & Consulenten

Paragnost Eddie & Consulenten, een begrip in para land. Vaak aan de hand van je stem kunnen de consulenten van Paragnost Eddie al heel veel zeggen. Over het verleden het heden en de toekomst. Wil jij graag weten wat jouw stem over jou zegt?

Bij paragnost Eddie & consulenten zijn ook vocologen en kan op basis van jouw stem, toonhoogte, klank, vibratie, dialect en andere kenmerken, niet alleen bepalen wat jouw gevoel is, maar kan hier nog meer uithalen. Je kan het vergelijken met een handlezing, maar dan met de stemband.

Erkend medium Eddie is ook bekend als paragnost Eddie en is onder andere een helder voelend-, heldervoelend medium, spiritueel coach of relatie coach. Hij heeft een bijzondere gave en maakt gebruik van Lenormand kaarten voor kaart leggingen.

Specialisaties van een kaartlegster

  • Toekomst gerichte vragen
  • Liefde
  • Hulp bij narcistische relaties
  • Financiën
  • Levensloop

Wat is een medium

Een medium heeft vaak in zijn/haar leven een zwaar pad afgelegd betreft eigen levenslessen. De ziel is zich gaan ontwikkelen en open gaan staan voor signalen. Een derde oog wordt ontwikkeld en er worden helderziende en heldervoelende gaven ontstaan om een reading te geven.

Een erkend medium kan in een reading met bijvoorbeeld een fotoreading in contact komen met overleden dierbaren of engelen en boodschappen overbrengen naar jou als nabestaande. De boodschappen zijn vaak symbolisch zoals gevoelens, woorden, zinnen of beelden wat de top paragnosten binnen krijgen.

Wat is een reading

Reading is een verzamelnaam voor verschillende activiteiten, waarbij paragnost(e) contact probeert te maken met het andere sentience. Zoals het contact maken met de dierbaren overledenen, met engelen of met gidsen.

Men kan contact maken via verschillende wegen zoals het gebruik van tarotkaarten, lenormand kaarten, pendelen, helderziendheid of heldervoelendheid. Hierdoor kunnen verschillende reading technieken tot stand komen.

Wanneer kies je voor een reading?

Je kunt voor alles bij een reading terecht. Van een algemeen advies tot specifieke vragen over liefde, werk of geld. Een reading is er voor iedereen!

Zoek je bijvoorbeeld antwoord op de volgende vragen

  • Word ik ooit gelukkig in de liefde?
  • Hoe kan ik mijn relatie verbeteren?
  • Vind ik een baan die bij me past?
  • Wat gaat er gebeuren in mijn toekomst?

Kamp je met relatieproblemen Paragnost Eddie & Consulenten staan voor je klaar

Relatie problemen kan je leven flink verstoren. Je kunt niet slapen, eetlust verminderen en je concentratie gaat achteruit. Het is belangrijk om hier wat aan te doen, zodat het niet alleen maar erger wordt.

Een reading kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met je overleden partner, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Kaartleggingen

Kaart leggingen zijn er in allerlei soorten en maten. Er zijn speciale liefdesleggingen, maar ook leggingen die je helpen om meer inzicht te krijgen in je werk of je toekomst. Een reading met kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Kaart leggingen worden gedaan met Lenormand kaarten of tarot kaarten.

Paragnost Eddie & Consulenten Lenormand kaarten

Een reading met de Lenormand kaarten is een goede manier om inzicht te krijgen in relatie problemen. Deze kaarten geven namelijk veel informatie over liefde en relaties. Lenormand kaarten kunnen ook helpen bij persoonlijke blokkades. Als je in gesprek gaat met de kaartlegster zal zij er alles aan doen om het een prettig gesprek van te maken.

Tarotkaarten gelegd door paragnost Eddie & Consulenten

Een consult met de tarot kaarten is een goede manier om meer inzicht te krijgen in werk en toekomst. Tarot kaarten geven namelijk veel informatie over veranderingen en keuzes die je moet maken.

Tevens leg een kaartlegster medium tarot kaarten om levensvragen te beantwoorden. Het medium heeft zelf ook het nodige levenservaring en kan al jouw vraagstukken in vertrouwen stellen.

medium Eddie

Huizen reinigen door paragnost Eddie & Conculenten

Heb je het idee dat er paranormale activiteiten plaatsvinden in jouw huis? Vaak kan een medium jouw huis energetisch reinigen en kan met zijn of haar mediumschap ervoor zorgen dat jouw huis weer schoon is. Op dat moment komt een ervaringsdeskundige gespecialiseerd in reinigingen om het huis te reinigen .

Soul healing door paragnost Eddie & Consulenten

Een krachtig soul healer geeft een intense healing en massage geïnspireerd op de sjamanistische soul retrieval om zielsverlies te herstellen. Dit is een zeer bijzondere ervaring en kan diepgewortelde beperkingen herstellen. Door vele gebeurtenissen in het verleden kan er vele vormen van zielsverlies optreden

Je raakt een stukje van jezelf kwijt. Dit kunnen wij voelen als niet compleet voelen. Soul healing is een mooie manier van diep gewortelde problemen aan te pakken en voor je persoonlijke ontwikkeling. De healer kan hierbij helpen.

Helderruikend, helderhorend, heldervoelend of helderwetend medium

Een helderhorend medium, heldervoelend of helderwetend medium kan een beter inzicht geven in bepaalde situaties. Dit komt omdat zij met hun helderheid meer informatie ontvangen dan een normaal medium.

Een helderruikend medium ruikt bijvoorbeeld geuren die anderen niet ruiken, een helderhorend medium hoort stemmen of muziek die anderen niet horen en een heldervoelend medium voelt aanranding of aanrakingen die anderen niet voelen. Een helderwetend medium heeft overal inzicht in, dus ook in situaties waar andere mensen geen inzicht hebben. Dit kan duidelijk bijstaan in een verwerkingsproces

Een reading door Paragnost Eddie & Consulenten is een goede manier om inzicht te krijgen in bepaalde situaties en keuzes die je moet maken. Een reading met een medium kan je helpen om inzicht te krijgen in de situatie en wat je eraan kunt doen. Ook kunnen de kaarten of een ander medium contact legt met overledenen, zodat je afscheid kunt nemen en verder kunt met je leven.

Delayha Nyari
000581
  
Welkom lief en bijzonder mens, al enige jaren werkzaam als maatschappelijk en spiritueel coach. Ik help jou graag verder wanneer je tegen situaties aanloopt waardoor je het zelf even niet meer ziet. Wanneer je met mijn in gesprek zal zijn zul je rust ervaren en neem ik in alle liefde en rust tijd voor u.

Medium Yvonne
000173
 
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.

Paragnost Marco
000199
 
Ik ben een helder wetend en voelend paragnost medium. Na een paar korte vragen krijg ik inzicht in je situatie.     

Clarisa
000193
  
Ik zie wat jij niet kan zien en wat jij nodig hebt aan antwoorden, die je nu zoekt. Bel me en ik geef je de meest zuivere antwoorden. Toekomstgericht op elk gebied waar jij met jezelf mee in de knoei zit.

Bob
000238
   
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator

Natasja
000251
 
coach, heldervoelend en helderwetend. tarot/orakelkaart legster en Pendelaar.

Cher
000286
  
Ervaren helderziende. Ik voel personen en situaties aan en ik kan zien wat iemand denkt en voelt. Ik leg daarnaast ook Lenormand kaarten.

Jo An
000176
 
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!

Lou
000247
  
Heb een spirituele gave en heb veel ervaring sinds mijn jeugd.

Ben Ben
000227
 
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen

Merel
000291
  
Welkom mooie ziel, help je graag bij al je levensvragen met mijn spirituele gaven. Helderziend-wetend en voelend. Leg als je wilt de Lenormandkaarten. Pendelen en kan je een toekomstprognose geven.

Angelique
000303
  
Ben geboren medium-paragnost, helderziend ,weten , voelend.. contact met overledenen.. maar ook leg ik graag de kaarten voor u.

Valentino
000329
   
Heldervoelend, Pranic Healer, Crystal Healer, Psychotherapie, Coach, Spiritual Response Therapie (SRT), Pendelaar, Tarotist, Lenormand, Vedische Astrologie.

Paragnost en Healer Kim
000248
  
*Intuïtief Tarot Card Reader* (Solar Flash/Shift/Ascention/5D) *Tarot for Life & Love *Tarot for Dogs *Coffee & Cards (quick morning readings) *Foto Healing

Christel
000150
  
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    

Medium Arlette
000161
 
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 

Ada
000585
 
Ik ben Ada ervaren oprechte kaartlegster,heldervoelend,helderwetend,toekomstvoorspellingen,levensvragen,helderziende,relatie en werk probleem

Paragnost Martie
000149
  
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!

Ivon
000292
  
Spiritueel coach, gespecialiseerd in alle vragen over liefde en relaties, stress, kids. Persoonlijke groei - begeleiden bij transformatie. Bewustwording. Jou in je kracht zetten, terug naar je prachtige zelf. Leven vanuit je eigen bron.

Paragnost Lize
000190
 
Ik ben helderwetend, heldervoelend, helderhorend en helderruikend. Ik leg de tarot en kan een karakteranalyse geven dmv een fotoreading.

Victoria
000361
 
Ik ben proffesioneel in het invoelen op het gebied van liefde, werk, toekomst en financieel. Wilt u weten als het goed komt tussen u en uw geliefde? Veranderingen, angst en dromen? Dan kan ik je helpen met jouw situatie.

Medium Angie
000178
 
Angie: Heldervoelend, wetend en ziend topmedium en kaartlegster. Specialisatie alle vragen over de liefde, tweelingzielen en hoe meer geld te creëren. Indien gewenst blokkade healing voor liefde en geld op afstand mogelijk.