Kwaliteit mediums voor een goed advies
Registreren
 • Klik op REGISTREREN
 • Maak een gratis account aan
 • Kies uw CREDITPAKKET / TOKENPAKKET
 • Start uw chat of belconsult
 • Bel de credit lijn op 0970 1020 4325

Een medium

medium

Een medium is een overdrager, dit doordat zij beschikken over paranormale gaven. Een medium is in staat om boodschappen over te dragen aan mensen. Deze boodschappen zijn afkomstig van geesten, engelen of andere entiteiten. Maar een medium kan verschillende gaven hebben waardoor zij allen op spiritueel gebied op een andere manier ter werk gaan.

Er zijn verschillende gaven waarmee een onze consulenten jou kunnen helpen. Dit kan zijn door dingen te vertellen over de toekomst, het eerlijk beantwoorden van levensvragen of het doorgeven an een boodschap (van bijvoorbeeld overledenen). Betrouwbare mediums hebben een sterke intuïtie waardoor zij beelden/gevoelens etc doorkrijgen die zij kunnen vertalen naar woorden.

Een medium kan door haar paranormale vermogens jou verschillende heldere inzichten geven. Een medium kan voor jou als spiritueel coach dienen, een luisterend oor bieden, doen aan kaartlegging of als doorgeefluik dienen door boodschappen over te brengen. Een medium is hier niet beroepsmatig mee bezig.

Hij of zij kan gewoon jouw spiritueel coach of aanjager zijn om jou te helpen, veel mensen hebben daar wat aan en soms kan een medium ook zelf als spiritueel coach een helder inzicht geven in jou situatie. Door de antwoorden die het leven je geeft kun je altijd verder groeien en beter worden voor jezelf, maar ook voor anderen!

Een top medium kan dus verschillende paranormale gaves hebben en het kan ook zijn dat een medium over meerdere paranormale gaven beschikt. Dit kan zijn:

 • Een helderhorend medium
 • Een helderruikend medium
 • Een heldervoelend medium
 • Een helderwetend medium
 • Een helderziend medium

Een helderhorend medium

Een helderhorend medium hoort boodschappen van engelen, gidsen of andere entiteiten. Dit kunnen ook overledenen zijn. Ook kan het zijn dat een helderhorend medium daadwerkelijk terug kan praten met de overledenen zodat er een gesprek ontstaat. Dit kan jou helpen zodat je inzicht krijgt in het overlijden van deze persoon en jij wellicht de negatieve energie die hierdoor is ontstaan kan omzetten in iets positiefs.

Een helderruikend medium

Een helderruikend medium kan geen beelden ontvangen maar kan andere dingen. Iemand die helderruikend is kan bepaalde boodschappen ontvangen door geuren. Dit kan bijvoorbeeld zijn dat iemand die helderruikend is ziektes ruikt, of het naderen van een overlijden. Het kan ook zijn dat een helderruikend medium over meerdere paranormale gaven beschikt.

Een heldervoelend medium

Een erkend medium die heldervoelend is iemand die boodschappen door krijgt door middel van gevoelens. Een heldervoelend medium kan bijvoorbeeld emoties doorkrijgen die jou tot nieuwe inzichten leidt. Maar ook kan een heldervoelend medium boodschappen doorkrijgen via de tastzin. Een heldervoelend medium maakt tijdens een consult geregeld gebruik van attributen als hulpmiddel. Dit kunnen foto’s zijn, maar ook andere voorwerken.

Een heldervoelend medium kan dan bijvoorbeeld van overledenen dingen aanvoelen. Waarbij zij eerlijk antwoord zullen geven op de vragen die jij hen stelt. Een heldervoelend medium wordt ook wel telepathisch genoemd.

Voor als jij vragen hebt over bijvoorbeeld relaties, liefde, werk of andere zaken kun je bij een heldervoelend medium terecht. Zij kunnen jou duidelijke antwoorden geven op de verschillende levensvragen.

Een helderwetend medium

Een helderwetend medium heeft een hele sterke intuïtie. Een medium helderwetend die voelt dingen aan, en kan daarbij goed onderscheid maken tussen wat diegene zelf voelt en de boodschappen die hij door krijgt .

Een helderwetend medium kun jij gerust bellen als jij antwoorden wil op vragen die gaan over liefde, relatie, iets dat op je pad komt of bijvoorbeeld werk. Ook kan een helderwetend medium jou dingen meegeven die in de toekomst zullen gaan gebeuren. Zij zullen met je meedenken en geven waar mogelijk advies en duidelijkheid.

Een helderziend medium

Een helderziend medium krijgt boodschappen door aan van beelden. Dit kun je vergelijken met flashbacks. Iemand die helderziend is kan met haar paranormale vermogens jou helpen met het antwoord geven op situaties uit het verleden. Maar ook aanvoelen wat er in de toekomst zal gaan gebeuren. Een helderziend medium kan dan ook deze beelden oproepen zodat jou duidelijk wordt wat er gaan gebeuren.

Deze heldere inzichten van betrouwbare mediums kunnen jou helpen met het leven van jouw leven zoals jij dat graag wilt. Negatieve energie kan hierdoor verholpen worden en een spiritueel coach kan verschillende levensvragen beantwoorden om jouw leven draagbaarder te maken.

Een helderziend medium kan jou dus helpen op alle vlakken van het leven. Het is belangrijk dat zij goede beheersing van de helderziende ingevingen hebben en hun paranormale vermogens steeds weer nieuw leven in blazen. Een helderziende medium is echt iemand die vanuit het hart opereert. Hij of zij wil jou graag helpen om de antwoorden te vinden op echte levensvragen. De helderziende medium denkt met je mee, geeft advies en helpt je verder. Voorbeelden hiervan zijn bijvoorbeeld levensvragen over relatie, liefde of werk.

Een betrouwbaar medium kan tijdens een consult ook gebruik maken van diverse hulpmiddelen. Dit kan het makkelijker maken om boodschappen om te zetten in woorden of daardoor beter fungeren als doorgeefluik. Hierdoor kan een medium beter aanvoelen wat er met de boodschap wordt bedoelt en kunnen jouw gedachten hiermee geholpen worden.

Hulpmiddelen voor een ervaren medium

Tijdens een consult maak een medium ook vaak gebruik van een hulpmiddel. Dit kan zijn door het gebruik van lenormand kaarten, engelenkaarten of tarot kaarten. Deze elementen kunnen er voor zorgen dat de verschillende gaven die een ervaren medium heeft worden versterkt. Ook foto’s of persoonlijke voorwerpen kunnen tijdens een consult gebruikt worden door een van de consulenten. Een medium kan hierdoor een heldere boodschap krijgen en deze duidelijk doorgeven aan de consument. Het is belangrijk dat een medium energetische betrouwbaarheid heeft. Hierdoor zorgt dit ervoor dat een medium niet zelf gaat leven maar dat het informatie doorgaat die hij of zij ontvangt. Vraag ervaren mediums om hulp!

Kaarten

Door het gebruik van kaarten kan een ervaren medium antwoorden op vragen krijgen die de client heeft gesteld. Dit hulpmiddel word ingezet voor vragen over bijvoorbeeld de liefde, relatie of werk. Kaarten die nieuwe inzichten kunnen geven voor de kaartlegster kunnen zijn:

 • Lenormand kaarten
 • Tarot kaarten
 • Engelenkaarten

De lenormand kaarten, tarot kaarten en engelenkaarten geven duidelijke antwoorden die doorgegeven zullen worden door de gidsen. Bij de lenormand kaarten en tarot kaarten is het mogelijk dat er een eerste gidsen word ingezet. Dit kan betekenen dat je directe of indirecte antwoord krijgt op jouw vraag. Maar ook is het mogelijk dat er met de engelenkaarten gewerkt wordt om een verzoening te maken.

Sterren

Naast het gebruik van de (tarot) kaarten is een ander hulpmiddel voor vele mediums sterren. Deze kunnen eerst nader bekeken worden op welke manier de client de strijd aan kan gaan. Sterren kunnen verschillende boodschappen doorgeven die waardevol kunnen voor de cliënten. Dit kan tot nieuwe inzichten leiden. Ook dit kan helpen bij de toekomst voorspellen. De sterren kunnen daarbij helpen om antwoord te geven op levensvragen. Dit hulpmiddel kan bijvoorbeeld een spirituele coach gebruiken tijdens een consult.

Dromen

Een medium kan aan de hand van dromen van de cliënt ook veel informatie halen die uiteindelijk antwoorden op de levensvragen kunnen vormen. Door het bijhouden van dromen kan een heldervoelend medium bijvoorbeeld bepaalde patronen ontdekken die antwoorden kunnen zijn op vragen omtrent liefde, relatie of werk.

Bij het bepalen van een teken kun je veel over iemand zeggen. Het is bijvoorbeeld mogelijk dat de afkomst en familiegeschiedenis goed weergeven wordt door het aflezen van dit teken. Bovendien kan het ook een boodschap van de overledenen zijn, waardoor je daarmee inzicht kunt krijgen in wat ze aan het doen waren in hun lichaam. Dit is vooral erg interessant als je het over de vorige levens van iemand wilt hebben.

Legkaarten

Naast het gebruik van lenormand kaarten, tarot kaarten of engelenkaarten kunnen ook legkaarten een rol spelen in een consult. Dit kan bijvoorbeeld helpen om jouw levensvragen te beantwoorden. Legkaarten zijn er in allerlei verschillende variaties. Dit kan bijvoorbeeld een dagteken of een levensvorm zijn. Ook hierbij wordt veel gebruik gemaakt van symbooltaal om antwoord te geven op vragen die gesteld worden door consumenten.

Foto’s

Mediums kunnen tijdens een consult naast tarot kaarten, lenormand kaarten, sterren en dromen ook foto’s gebruiken. Een heldervoelend medium kan hierdoor dingen aanvoelen. Dit kan betrekking hebben op liefde maar ook op specifieke levensvragen. Een helderziend medium kan door een foto als hulpmiddel juist beelden doorkrijgen die te maken hebben met het beantwoorden van levensvragen. Het is belangrijk dat een medium controle heeft over zijn of haar gaven om goed uitleg te kunnen geven achteraf.

Mediums geven op een heldere en deskundige manier antwoord op levensvragen. Deze hulpmiddelen kunnen bijvoorbeeld gebruikt worden om de toekomst te voorspellen maar ook om informatie te bekomen over de directe omgeving of familie.

Mediums die werken met kaarten, foto’s en sterren zijn bijvoorbeeld helderziend en heldervoelend. Door het leggen van kaarten krijg je inzicht in de situatie van een cliënt.

Handen

Ook aanrakingen door mediums kunnen er voor zorgen dat een heldervoelend/helderziend/helderwetend/helderhorend medium boodschappen door krijgt. Denk bijvoorbeeld aan handlezen. Ook kan een aanraking bijdragen aan het genezen van de cliënt.

Persoonlijke voorwerpen

Ook kunnen persoonlijke voorwerpen een hulpmiddel zijn voor een ervaren medium om de boodschap helder te krijgen. Dit kan bijvoorbeeld een oude radio zijn die van een overledenen is geweest of een kussen. Aan de hand hiervan kan een ervaren medium door de paranormale vermogens boodschappen doorkrijgen. Het is mogelijk dat de gidsen en engelen die op zoek zijn naar de overledene om er voor te zorgen dat ze veilig kunnen verder gaan.

medium bellen

Soorten mediumschap

Er zijn verschillende soorten mediumschap. Deze hebben te maken met het feit dat een ervaren over een of meerdere paranormale gaven beschikt. Dit kan zijn het heldervoelen, helderhoren, helderziend of helderwetend zijn.

Spiritueel coach

Een heldervoelend medium is één ding. Een spirituele coach kan vele dingen zijn en kan jouw leven een andere draai geven. Je kunt hierbij denken aan:

 • Je leven inrichten om het leven dat je graag wilt te gaan ervaren.
 • Een spiritueel coach helpt jou om de negatieve energie in jouw leven weg te nemen.
 • Jou helpen met het vinden van een passende baan naar jouw voorkeur.
 • Jou helpen in een situatie waarin jij je gesteld voelt.

Een coach kan jou tijdens een gesprek op verschillende gebieden hepen. Aller eerst heeft een coach begrip door de situatie die jij voorlegt. Dit kan gaan over relaties, de relatie met een vriend, liefde of werk. Een coach zal jou een luisterend oor bieden en daarna met woorden een eerlijk maar waardevol advies mee geven.

Een coach biedt hiermee meerwaarde voor jouw leven en kan een positieve invloed hebben. Met de hulp van een coach kun je op zoek gaan naar antwoorden waar jij op zoek naar bent.

De mogelijkheden zijn eindeloos en er is altijd ruimte voor een coach die jou daarin kan ondersteunen. Erg mooi om te benoemen is dat je als cliënt aan kunt geven waar het bij jou om gaat. Je coach zal een passende invulling geven aan de gesprekken en het advies dat hij of zij met jou wilt delen.

Ook is er veel mogelijk met onze professionele coaches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan begeleiding tijdens een rouwproces, het toepassen van werkhypnose of geef je vriendin de invulling door de hulp van een coach.

Een medium als healer

Een helend medium die minder bezig is met het beantwoorden van vragen over de liefde, relatie, werk of andere zaken. Tijdens een gesprek is het doel niet om op zoek te gaan naar een eerlijk antwoord of te fungeren als doorgeefluik. Het door van onze consulenten die healer zijn is om iemand te helpen herstellen van pijn.

Een medium voor een luisterend oor

Voor een luisterend oor kun je ook altijd terecht bij een ervaren medium. Een medium is erg betrouwbaar en mag de dingen die tijdens een gesprek voorkomen nooit delen met een ander. Een betrouwbaar medium kun jij tijdens een gesprek alles vertellen. Dit kan over relaties, levensvragen, liefde of werk. Deze gesprekken hoeft niet altijd direct héél persoonlijk te zijn. Ook kan het door de paranormale vermogens gaan over jouw toekomst.

Een medium voor een luisterend oor biedt soms voor mensen die niet zo goed met hun gevoelens overweg kunnen. Ook is het heel belangrijk dat een medium zijn of haar gevoel onderdrukt, omdat het doel van een luisterend oor is een luisterend oor en niet om je advies te geven.

Een paragnost

Een paragnost beschikt over meerdere paranormale gaven. Heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderwetend en helderruikend. Alleen is een paragnost niet in staat (zoals een medium wel kan) om contact te maken met andere entiteiten. Een paragnost kan dus niet met entiteiten contact maken die niet op aarde zijn.

Paragnosten zijn vaak bezig met het beschikbaar stellen van hun paranormale gaven en willen graag helpen. Een paragnost helpt mensen om in harmonie te komen en op zoek te gaan naar antwoorden op vragen die spelen.

Een paragnost zal niet meteen antwoord kunnen geven op je levensvragen. Eerst moet je heel erg diep graven naar jouw wortels en dit uitgelegd worden aan de consulent van onze paragnost.

De hoogste helende kracht bij onze schrijvers (paragnosten) is de inspiratie. Dit kan afkomstig zijn van spirituele bronnen of het kan een inzicht geven dat door jouw consulent wordt gegeven.

Het kan natuurlijk goed zijn dat je alleen maar wilt horen wat jouw paragnost te vertellen heeft over de toekomst. Deze is voor een paragnost makkelijker om duidelijk te maken. Je consulent ook een schrijver kan je dus vertellen of jouw toekomst rooskleurig is en of er eventueel wel wat veranderingen nodig zijn om dit voor jezelf te bereiken.

Het vinden en begrijpen van tweeling zielen

Een medium kan ook een luisterend oor bieden wanneer jij jouw tweeling zielen hebt gevonden en je advies nodig hebt hoe je hier mee moet om gaan. De consulenten gaan dan met jouw in gesprek over deze twee zielen en kunnen jou een heldere boodschap meegeven. Het kan soms ingewikkeld zijn hoe je moet omgaan met jouw tweelingziel maar onze consulenten weten hier wel raad mee. Meer weten over een tweelingzielen medium?

Reiki

Ook kunnen mediums gespecialiseerd zijn in Reiki. Dit gaat over het beheersen van stress, dat ontstaan kan zijn voor liefde, werk of relaties. Een medium kan jou helpen om de negatieve energie in jouw leven weg te nemen. Een medium kan hierbij een goede steun zijn voor jou als cliënt.

Bij een Reiki sessie met een van de consulenten kunnen tintelingen worden ervaren, dit wil zeggen dat blokkades in het lichaam worden omzeild. Bij het toepassen van Reiki wordt energie hersteld en in evenwicht gebracht.

Reiki kan een goede manier zijn als jij in jouw leven veel stress ervaart. Betrouwbare mediums kunnen jou hierbij helpen. Dus voel jij stress rondom bepaalde situaties als liefde, werk of relaties? Dan is het inschakelen van een Reiki Master uitermate geschikt.

Hoe legt een medium contact?

Een medium krijgt boodschappen door omdat ze een zesde zintuig hebben. Dit kan heldervoelend, helderziend, helderhorend, helderwetend of helderruikend zijn. Maar het is ook goed om te weten hoe de helderziende dan aan deze boodschappen komt die antwoorden geven op jouw levensvragen.

Engelen

Een medium heeft de mogelijkheid om contact te maken met engelen. Engelen weten precies wat er bij mensen speelt doordat zij over mensen waken en mensen volgen. Tijdens een gesprek met een medium kan een medium dus contact leggen met engelen. De boodschappen die de engelen doorgeven aan de mediums kunnen dan omgezet worden tot begrijpbare woorden. Tijdens de gesprekken met een medium zijn er ook boodschappen van engelen gegeven die doorgegeven kunnen worden aan jou als cliënt. Tevens zal een medium je ook vertellen wat de werking van engelen is op jouw leven.

Geesten

Geesten zijn een andere reden waardoor een medium kan fungeren als doorgeefluik. Een top medium kan contact maken met overledenen via geesten. Het contact met geesten wordt vaak gevraagd door nabestaanden. Als iemand nog met vele vragen zit over een overleden kan een medium contact met overledenen via geesten maken.

Mediums die contact kunnen leggen met geesten kunnen jou dus bij rouwverwerking helpen. Rouwverwerking is een proces en het helpt als je kunt rouwen. Een medium kan jou hierbij helpen en boodschappen doorgeven waarmee je kunt rouwen.

Als mediums contact met geesten leggen dan wordt er vaak een lichtflits gezien door de medium. Wanneer het gaat om geesten is dit vaak ook te horen als een geluid. Echter kan het zijn dat er niets te zien of te horen is en wanneer dit voor komt is niet altijd te voorspellen. Het kan bijvoorbeeld van invloed zijn op de leeftijd van overleden persoon, of hun verblijfplaats, en/of het feit of ze op een goede plek zijn gekomen.

De kosmos

Als mediums geen contact kunnen leggen met engelen of geesten dan kan er ook een beroep worden gedaan op de kosmos. Dit wil zeggen de astrale omgeving. Hier doen mediums een beroep op de lagen over de fysieke aarde heen.

Als een medium een boodschap wil doorgeven aan een cliënt kan dit dus door engelen, geesten of de kosmos. Dit is afhankelijk van de ervaringen die de medium heeft opgedaan. De boodschap is dan vervolgens omgezet naar een begrijpelijke boodschap voor de consulent en voor jou als cliënt.

Hoe vind jij de geschikte medium?

Het is natuurlijk dat jij kiest voor de juiste medium/paragnost die jou ook daadwerkelijk kan helpen met jouw problemen. Want een helderziende helpt jouw immers anders dan iemand die een kaartlegging doet. Het is dus belangrijk om eerst ieder woord te lezzen die in de omschrijving van de mediums staan. Op basis hier van kun jij grotendeels al bepalen of jij voor de juiste medium kiest. Is dit niet zo dan is het een idee om meerdere adressen te bezoeken en op basis daarvan kun je jouw keuze maken.

Als jij online gaat zoeken naar een medium dan is het belangrijk dat de mediums een goede beoordeling krijgen van hulpverleners. Zijn hier veel negatieve reacties van consulenten jouw veiligheid? Ben je op zoek naar een medium voor liefde en relaties dan is het wel belangrijk dat jij kiest voor een medium die ook daadwerkelijk kan helpen met liefde.

Een top medium

Als jij met een top medium in gesprek wilt die dingen kan zeggen over jouw liefde in de toekomst, dan moet je wel voor een van de mediums gaan die ook daadwerkelijk uitspraken kan doen over de toekomst. Het belangrijkste hier is dat je kiest voor een medium die ook daadwerkelijk kan helpen met liefde in de toekomst.

Als jij op zoek bent naar een medium die boodschappen van geesten kan doorgeven, dan moet je vooral kijken naar de ervaringen die ze hebben opgedaan met betrekking tot geesten. Er zijn namelijk mediums die hier heel ervaren in zijn en anders kun je ook een beroep doen op een kaartlegging.

Als jij op zoek bent naar de juiste medium voor rouwverwerking, dan is het belangrijk dat jij een medium kiest die veel ervaring heeft opgedaan. De enige manier om deze informatie goed te weten is door het lezen van reviews en/of beoordelingen.

Als jij dus een goede keuze maakt dan zal de medium het contact met jou goed kunnen herstellen. Zonder dat de medium echt in jouw leven betrokken is kan hij of zij contact maken met geesten, engelen of de kosmos en toch helpend bij rouwverwerking kunnen zijn. Top mediums staan voor je klaar!

medium nodig

Betrouwbare mediums

Een betrouwbaar medium is natuurlijk ook van belang. Maar waar moet je op letten? Het aanbod mediums is online intens groot, om daar een top medium uit te zoeken kan nog al eens een uitdaging zijn. Hiervoor hoef jij zelf niet heldervoelend te zijn, maar bij de zoektocht naar betrouwbare mediums is het belangrijk dat jij je eigen gevoel volgt. Is je gevoel bij een medium niet goed, zoek dan verder.

Moet jij overwegen om online te zoeken naar een goede medium? Dan is het belangrijk dat jij kiest voor een medium die op meerdere manieren helder kan communiceren. Zijn de boodschappen niet duidelijk dan is het belangrijk om naar een andere medium uit te kijken.

Wanneer mediums zeggen dat zij met twee woorden al antwoord kunnen geven op jouw levensvragen, dan moet je nog maar even een keer goed nadenken. Een top medium kan dit niet. Let dus goed op of een medium niet overdrijft.

Het kan ook voorkomen dat een helderziende of een heldervoelend, helderhorend, helderwetend, helderziend medium of kaartlegster geen informatie doorkrijgt van gidsen, engelen of geesten. Dit is natuurlijk jammer want jij wil graag antwoord op jouw levensvragen, vragen over liefde, werk en jouw relatie. Maar je kunt hier wel uit opmaken dat dit medium dan een betrouwbaar medium is. Soms komt het interdaad voor dat er geen informatie binnen komt. Dit betekend niet altijd dat het medium licht ontbreekt.

Vind voor jou een geschikt medium

Het kan goed werken dat jij mensen in de omgeving om advies vraagt rondom mediums. Als jij problemen hebt binnen de liefde, vraag dan iemand die door een medium is geholpen op het gebied van liefde. Was dit juist een helderziende, heldervoelend of helderwetend medium. Als jij iemand kent die in contact is geweest met een medium over werk, dan kun je ook diegene om advies vragen.

Als jij iemand kent die in contact is geweest met een medium over geesten, dan kun je ook zijn advies vragen. Het kan ook goed werken om hier reviews van te lezen. Wat heeft deze persoon geleerd en wat vind hij van de ervaringen. Deze informatie moet je gebruiken om een keuze te maken voor een medium die bij jou past en belangrijk is. Het gaat dan niet alleen om de waarde van een medium, maar ook om jouw eigen gezondheid. Een goede klik is belangrijk zodat je optimaal gebruik kan maken van het gesprek met een medium.

Internet mediums zijn er in verschillende vormen en soorten. Uit de vele reviews die je tegenkomt moet je het beste medium kiezen dat jouw verwachting recht doet. Zeker niet iedere medium kan een helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium zijn. Het is het beste om een zoekopdracht in te vullen op basis van jouw wensen en de juiste internet mediums te vinden die goede reviews krijgen. Een helderziende, heldervoelend, helderwetend of helderhorend medium kan niet iedere keer antwoord geven op jouw vraag. Om de juiste te vinden is het echter wel belangrijk met verschillende mediums in contact te komen.

Online mediums

Wil jij in contact komen met een onbevooroordeeld luisterend oor die jou ook inzichten kan gaan geven? Wil jij spirituele coaching? Een medium die jouw toekomst voorspellen kan? Wil jij een helderziende spreken met vele jaren ervaring? Wil jij een kaartlegster spreken die jou inzichten kan geven aan de hand van engelenkaarten, lenormand kaarten of tarot kaarten? Heb je moeite met hulp vragen, maar heb je dat wel nu nodig van een betrouwbaar medium? Wil je contact met overledenen via een medium? Wacht dan niet langer, een medium/paragnost heeft begrip voor jou en zal met hun spiritualiteit jou graag helpen.

Je kunt met een heldervoelend medium in gesprek komen, een helderziende medium die inzicht kan geven in bijvoorbeeld je liefdesleven of werk en een helderhorend medium die jouw zielen volgt. Deze vorm van seances is toegespitst op het leven dat hier na komt. Een helderwetend medium zal jou hier goed mee van dienst kunnen zijn.

Een helderziend medium kan ook helpen met hulp vragen, of wanneer je moeilijkheden hebt met hulpvragen waar jij niet zelf uit komt. Een helderziend medium kan jou inzichten geven aan de hand van een zogeheten levenstest, die je in het begin van het consult moet invullen. De helderziend medium is er dan ook op gericht jou inzichten te geven, om je de duidelijke antwoorden te geven door middel van de test. Een medium helderwetend kan ook helpen met hulpvragen, wanneer jij eerlijk antwoord krijgt op jouw hulpvragen.

Je kan bellen met een medium of paragnost of je kan de mediumchat of paragnostenchat gebruiken

Paragnost Thea
Paragnost Thea
000141
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend ASCENSION Coach, Pendelen, Astrologie. Krachtig SOUL-HEALER op afstand voor Mens en Dier!!
Ben Ben
Ben Ben
000227
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdes en carriere coach inclusief tijdslijnen
Bob
Bob
000238
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel bewustzijnscoach, paragnost en inspirator
Delayha Nyari
Delayha Nyari
000241
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Shawila
Shawila
000341
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik help je graag door je donkere dagen heen
Medium Arlette
Medium Arlette
000161
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Spiritueel Coach, Heldervoelend, HSP Coach, met jarenlange ervaring. Door goed te luisteren, goed af te stemmen en in te voelen, geef ik je graag duidelijkheid en inzicht op al je levensvragen. 
Medium Benny
Medium Benny
000139
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben medium, paragnost en eclectisch coach met jarenlange ervaring en wil je graag helpen om jouw doelen te verwezenlijken...
Angel
Angel
000140
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend medium. waarzegerskaarten, liefde, relatie, relatiebegeleiding, kinderen, werk en coaching,Surinaamse zigeunerkaarten ook te koop bij www.mediumplein.nl
Elise
Elise
000143
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, paragnoste, helderwetend, helderhorend en heldervoelend, healer en foto lezen.
Paragnost Lis
Paragnost Lis
000146
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
''Mijn naam is Lis, ik ben helder ziend, helder wetend, Paragnost , kaartlegster, nieuwe tijdswerker. 
Paragnost Martie
Paragnost Martie
000149
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben Martie paragnost, trance medium en sjamaan heldervoelend en helderziend, maak ook contact met overledene lees foto's, kaartleggen en pendelen!
Christel
Christel
000150
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Heldervoelend en helderziend medium en relatiecoach.                          Ik help jou met antwoorden en inzichten geven op je vragen, zodat je weer vol vertrouwen verder kunt! Relaties, liefde, persoonlijke ontwikkeling, werk ....    
Ri' eL
Ri' eL
000156
  
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium Paragnoste. Helderhorend, wetend, voelend en ziend. Hoogsensitief Graag help ik U verder om door te komen in het leven en geef je beter inzicht.
Medium JolandaRoos
Medium JolandaRoos
000160
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium & Paragnoste,Tarot Kaartlegster, Gidsen, Spiritueel Coach
Danielle
Danielle
000162
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Liefdesinzichten en Relatievragen Financieel en Carrière Toekomst en Algemeen
Medium Olivia
Medium Olivia
000164
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
  Helderziend sterk medium , EMDR therapie, narcismecoach ,   liefdesverdriet & ontrouw/scheiding, werk , zakelijk etc ,  Lenormandkaartlegging  & zigeunerkaarten.
Medium Daniël
Medium Daniël
000166
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
hoogsensitief medium , Helder ziend/voelend/wetend Orakel kaarten, Verbinding aardengelen  (Tweeling) Zielen relaties Narcistische relaties. Jezelf terug in balans krijgen. Geen vraag is mij te gek, Ik kan met een aantal woorden invoelen in je situatie, en samen met je kijken waar je kracht ligt en inzichten verschaffen.  Begeleiding om in je eigen kracht te komen en blijven. Luisterend oor 
Paragnost Shanti
Paragnost Shanti
000170
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik word ook wel de zielenfluisteraar genoemd omdat ik contact maak vanuit onvoorwaardelijke liefde met de energie van jouw ziel.
Medium Samira
Medium Samira
000171
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Beantwoordt gerichte vragen over het verleden en heden. Doet GEEN toekomstvoorspellingen.
Cassandra
Cassandra
000172
   
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Ik ben helderziende, heldervoelend, kaartlegster, relatie problemen, fotoreading, pendel. Zwarte magie verbreken.
Medium Yvonne
Medium Yvonne
000173
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Helderziende wetend en voelend, contact met engelen, en ik geef je boodschappen die je in de toekomst verder helpen.
Medium Richard
Medium Richard
000174
    
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium, Sjamaan, Healer, Corecoach Helder, krachtig antwoord krijgen op al uw vragen door afstemming op uw energie, gidsen en uw hogere Zelf.
Jo An
Jo An
000176
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Sterk intuïtief empathisch aangelegd, heldervoelend, zien en horen. Zuiver en oprecht help ik met vragen over de liefde hier en nu!
Katja Charlotte
Katja Charlotte
000177
 
offline
€ 1.00 min
offline
€ 1.00 min
Medium/helderziend/coach. Graag help ik jou helderheid te scheppen via gidsen, en levenservaring. Volg je hart